HostMonster áttekintés

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
$ 4.95 / mo

HostMonster: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

Sajnos dióhéjban nem javasoljuk a HostMonster alkalmazását néhány okból, amelyek közül a legfontosabb a biztonság és a támogatás. Végezzünk néhány olyan problémát, amelyeket találtunk.

Biztonság: Az SSL-tanúsítvánnyal (https, biztonságos webhely) manapság elengedhetetlen, feltéve, hogy a Google a https-webhelyeket részesíti előnyben, és a Chrome aktívan jelzi a nem biztonságos webhelyeket „nem biztonságosnak”. Az alapvető SSL-tanúsítványok manapság valóban ingyenesek, mert annyira fontos. A legtöbb házigazda ezt is ingyenesen kínálja, mert könnyen integrálható. A HostMonster viszont nem osztja ki az alaptervben, a második vagy a harmadik tervben. Az SSL tanúsítvány megszerzéséhez a 4. „PRO” tervre kell mennie. Ez csak őrült!

Támogatás: Nagyon sok panasz van arról, hogy támogatása lebeg, túlságosan sokan hagyják figyelmen kívül. Mindent a támogatási válaszok nagy késedelmeitől egészen a rossz támogatásig.

Árazás: Nincsenek SSL-tanúsítványok, nincs korlátlan lemezterület, rossz támogatás, stb. – legalább egy tisztességes olcsó kamatlábbal számolhat, sajnos nem, havonta 4,95 dollárra indul, ami legalább 1 dollárral meghaladja az átlagot, általában SSL-vel és tisztességes támogatással jár.

Tehát amit igazán mondunk: nagyon sok webtárhely található odakint, amelyek sokkal jobbak sok mindenben! Kerülje a HostMonster használatát! Ehelyett nézd meg a legjobb webtárhely-összehasonlítást.

Ha továbbra is érdekli a HostMonster, olvassa tovább az alábbiakat.

HostMonster kutatás

HostMonster áttekintés

A HostMonster 1996-ban indult, így a társaság az egyik legrégebbi hosting szolgáltató ott volt. Alapította Matt Heaton, ugyanaz a személy, aki elindította a BlueHostot. 2015-ben egyesült az Endurance International Csoporttal (EIG). Az EIG egy olyan óriás, amely számos webtárhely-szolgáltatóval rendelkezik, mint például a HostGator, a BlueHost és az Arvixe..

Székhelyük Provoban található, Utah, Egyesült Államok. Ez a magántulajdonban lévő cég különféle termékeket és szolgáltatásokat kínál. Ide tartoznak többek között a megosztott tárhely, a VPS webtárhely és a dedikált szerverek.

Árazás

A HostMonster négy különféle csomagot kínál web hosting megoldásainak. Ezeknek a terveknek a neve Basic, Plus, Prime és Go Pro. Az említett csomagok alább láthatók:

A HostMonster árazása

A legolcsóbb alap az alap, és havi 4,95 USD-t fizet, ha 36 hónapos szerződést választ. Így először összesen 178,20 USD-t kell felszámolnia. Ha 12 és 24 hónapos szerződést választ, akkor havonta 6,95 USD és 5,95 USD fizetnie kell. Az említett összegek csak speciális bevezető árak. Ez a promóciós árképzés csak az első ciklusra érvényes. Szokásos díjak lesznek érvényesek a rendelkezésre álló terv megújításakor.

Az alapterv lehetővé teszi, hogy egy hosting-fiókonként csak egy webhely legyen. Ha több webhelyet szeretne, akkor választhatja a Plusz csomagot, amely lehetővé teszi, hogy host-fiókjánként legfeljebb 10 webhely legyen. Ha több mint 10 webhelyed van, akkor be kell szereznie a Prime csomagot, amely lehetővé teszi korlátlan számú webhely üzemeltetését.

A webhely mérete korlátozottan 50 GB. Ez azt jelenti, hogy legfeljebb 50 GB-os adatokkal rendelkezhet a tárhely-fiókjában, ami általában több, mint elegendő egy üzleti weboldal felépítéséhez … valójában ezek közül elég sokat építhet ilyen mennyiségű lemezterülettel..

A weboldal szerint az alapterv (a Plusz és a Prime tervekkel együtt) teljesítménye standard. Szóval, mit jelent ez pontosan? Arra kértük a támogató csoportot, hogy többet megtudjon róla. Szerintük: „Mivel megosztott szerver, nincs pontos forrása. Ha elkezdi befolyásolni ugyanazon a szerveren lévő más webhelyeket, értesítjük Önt, hogy javítsák vagy frissítsék sokszor. Ennek eredményeként az Ön webhelyét a problémák megoldásáig bezárják. ” Az említett beszélgetés az alábbiakban látható:

Csevegés

Ez azt jelenti, hogy megosztja erőforrásait ugyanazon a kiszolgálón más fióktulajdonosokkal. Amint elkezdi befolyásolni a szerver teljesítményét, fiókját felfüggesztik. Ezt úgy kell megoldania, hogy fiókját magasabb szintű csomagra frissíti, hogy megfeleljen a webhely igényeinek. Amint megtudják, hogy az Ön fiókja veszélyezteti más fiókok teljesítményét, a tiéd felfüggesztésre kerül, amíg a probléma megoldódik.

Oké. Folytassuk a teljesítményt, és lépjünk a postafiókokba. Egy hostfiókonként 5 e-mail fiók lehet. Ez a szám meglehetősen kevés ahhoz képest, hogy korábban korlátlan e-mail fiókot kínálnak más szolgáltatók számára. Ha önmagában egy kezdő webhelyet üzemeltet, ez a szám elég. Az e-mailek tárolása fiókonként 100 MB. A kezdõk számára ez is megfelel az egyes postafiókok követelményeinek.

A HostMonster ingyenes domain regisztrációt biztosít Önnek, miután feliratkozott velük. Ez jó, ha néhány dollárt próbál megmenteni más kiegészítőkhöz. Más webtárhely-szolgáltatókkal ellentétben a fiókod kezdeti beállítása ingyenes.

99,99% -os rendelkezésre állási garanciát nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy webhelyén ritkán fordul elő leállások. Ezen felül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Így ha nem elégedett termékekkel és szolgáltatásokkal, visszatérítést kaphat.

Támogatási lehetőségek

A HostMonster számosféle támogatási lehetőséget kínál. Ide tartoznak a következők:

  • Online élő chat
  • Telefonos támogatás
  • Súgó / Tudásbázis
  • Jegy benyújtása

A műszaki telefonos támogatás és a műszaki élő chat-támogatás 24 órán keresztül elérhető. Az értékesítés telefonos támogatása heti 7 napon, reggel 6-tól 21-ig érhető el. Különböző online élő csevegési és telefonos vonallal is rendelkeznek a számlázáshoz, a Szolgáltatási feltételek betartásának osztályához és az ellenőrzéshez.

A tudásbázisuk vagy a súgójuk oktatóanyagokkal van ellátva, hogyan állíthatja be és kezelheti azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyekért fizet. Ez nyilvánvalóan elérhető a weboldalukon a 24/7/365 oldalon. Ezenkívül video oktatóanyagokat is tartalmaz, amelyek segítenek a fiók létrehozásához és működéséhez szükséges dolgok könnyű elkészítésében.

Ügyfélszolgálati véleményük többnyire negatív volt. A legtöbb vásárló elégedetlen volt képviselőivel. Amikor a webhelyek bajba kerülnek, műszaki képviselőik csak bocsánatot válaszoltak. Nem volt kezdeményezés, hogy tegyenek valamit az előttük álló kérdésekkel. Bár tisztában vannak egyszerű kérdésekkel, nem tudnak hibaelhárítást végezni a fióktulajdonosok sok problémájával.

Előnyök

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha kipróbálta őket, és úgy döntött, hogy nem felel meg az Ön igényeinek, valójában visszatérítést kaphat. Bár ez a visszatérítés nem terjed ki a domain név regisztrációjára, mégis jó ötlet megtakarítani néhány dollárt.

Ingyenes domain regisztráció

Igen. Pár dollárt takaríthat meg az ingyenes elsődleges domain regisztrációval. Ha még nem rendelkezik domain névvel, ideje kihasználni ezt az ajánlatot.

Hátrányok

Több szempontból is hátrányos a regisztráció a HostMonsternél.

Korlátozott lemezterület

Csak körülbelül 50 GB lemezterületet adnak neked. Nem sok hasznát, ha nagy méretű videóit és képeit van, amelyeket el kell helyeznie a webhelyén. Ha további letölthető fájlja van, akkor ez a terv nem a megfelelő.

Ha korlátlan lemezterületet szeretne, akkor a harmadik tervet, a Prime csomagot kell választania. A külön bevezető ár havi 6,95 USD, ha 36 hónapot választ. Ez azt jelenti, hogy előzetesen 250,20 USD-t kell felszámolnia. Ha 12 és 24 hónapos szerződést szeretne kötni, akkor havi 9,45 USD és 8,45 USD összeget kell felszámolnia..

Korlátozott e-mail fiókok

Az alapcsomagban csak 5 e-mail fiók engedélyezett. De mi van, ha hat ember felelős az Ön webhelyéért (vagy üzletéért)? Akkor nyilvánvalóan ez nem megfelelő.

Választhat a következő tervhez, a Plusz csomaghoz, mely havi 6,95 USD-t fizet, ha 36 hónapos előrejelzést választ. Ez továbbra is a különleges bevezető ár. A megújításkor rendszeres díjakat kell fizetnie. Ó, BTW, az említett drágább terv akár 100 e-mail fiókot is lehetővé tesz.

Szegény ügyfélszolgálat

Dehogy. Nem nyújtják az általuk ígért kiváló ügyfélszolgálatot. A legtöbb vélemény elégedetlen volt képviselőivel és műszaki támogató csoportjával. A legtöbb műszaki képviselőnek elnézést kellett kérnie a rossz szolgáltatásért (pl. Kiszolgálók leállása, webhelyek összeomlása stb.). És hogy a dolgok még rosszabbá váljanak, komolyan el kellett kérniük bocsánatot és kijelenteni, hogy semmit sem tehetnek az ellen.

Egy dolog, amit meg kell keresnie egy hosting szolgáltatónál, kiváló ügyfélszolgálat. Ha egy vállalatnak nincs meg, akkor kerülje el őket. Mi lenne, ha az Ön weboldala összeomlik, és a legfontosabb vásárlója jelenleg szörfözik benne? Mit??!! Ezután elveszít egy értékes ügyfelet. Ami még rosszabb, hogy amikor ez megtörténik, a támogatási csapat nincs ott, hogy segítsen. Tök gáz.

Előfordulhat, hogy észreveszi a beszélgetésem (képet) is, amelyet korábban közöltünk ebben az áttekintésben. Az ügyfél képviselője kijelentette: „Mi hozza Önt a Bluehosthez?” Ez azt jelenti, hogy mind a BlueHost, mind a HostMonster ügyfélszolgálata azonos. Ez nyilvánvaló lehet, mert ugyanaz a személy alapítja őket. Az a tény, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak nem tudnak különbséget tenni a BlueHost és a HostMonster ügyfelek között, azt mutatja, hogy ők sem tudnak megkülönböztetni a két vállalat termékeit és szolgáltatásait. Megmutatjuk a beszélgetés áttekintését:

Csevegés

Nem tudjuk, hogy ez valójában egy előre elkészített sablon, amelyet a BOTH BlueHost és a HostMonster számára készítettek. Vagy valószínűleg a képviselő valójában hibát követett el. Geez …

Következtetés

A HostMonster nem olyan vállalat, amelyet ajánlunk. Dehogy. Nem fog megtörténni. A hátrányok jelentősen meghaladják a társasággal való együttműködés előnyeit. Hiányzik a nagyszerű ügyfélszolgálat, és egyértelmű, hogy ez csak egy másik EIG cég. A szolgáltatások szintén nagyon korlátozottak. Jobb, ha más host szolgáltatókkal tartózkodsz odakint.

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2018-08-27A megtekintett elem HostMonsterAuthor értékelése 21star1starszürkeszürkeszürkeTerméknév HostMonsterPrice
4,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author