HostMetro áttekintés: Komoly problémák a sebességgel és az Uptime-vel …

Hostmetro honlapja

A HostMetro-t nemrégiben, 2012-ben alapították, hogy kizárólag megosztott tárhely szolgáltatására szakosodjon.

Ezenkívül az egyetlen olyan webhely, amelyben garantált árral záródik, így az ára nem ugrik fel 200% -ot, amikor ideje megújulni.

Ezen felül 99,9% -kal büszkélkedhetnek arra, hogy a költségvetéstudatos ügyfelek számára megfelelő számú ajánlatot kerekítsenek.

De vajon ezek az állítások túl jók-e ahhoz, hogy igaz legyen?

A HostMetric „Mega Max Plan” webhelyén 2015 júniusában állítottunk fel egy alapvető WordPress teszthelyzetet. Az elmúlt néhány hónap során figyelemmel kísértük és elemeztük azok teljesítményét, összeállítva a legfontosabb eredményeket, ideértve az üzemidőt is. & sebességet, hogy el tudjuk látni ezt az elfogulatlan áttekintést.

Kezdjük el:

A HostMetro tárhely használatának előnyei

A HostMetro „Árzár garanciája” az egyik leginnovatívabb ajánlat, amelyet láthattunk, miután majdnem harminc különféle web hosting társaságot áttekintettük. Mit kínálnak még az alacsony árak mellett??

1. Nem következetesen tisztességes ügyfélszolgálat

A HostMetro ügyfélszolgálatával kapcsolatos tapasztalataink meglehetősen jól kezdődtek. Ügynökeik gyorsan kapcsolatba léptek, és minden kérdésre időben válaszoltak.

HostMetro támogatásCsevegésünk a HostMetro ügyfélszolgálatával

Sajnos háttér-ellenőrzéseink általában vegyes áttekintést mutatnak ügyfélszolgálati osztályuk rendelkezésre állásáról (és hatékonyságáról).

 • „Nem tudunk bejelentkezni a c-panelbe, és az e-mail nem működik. Megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot az online támogatással, és senki sem lép fel. Meg fogja magyarázni nekem, mi történik? “
 • Ügyfélszolgálata szörnyű! Határozottan új házigazdát keresek. Azt mondták neked, hogy újra aktiválni fogja a webhelyem, így megjavíthatom a beépülő modulokat. Nem történt meg. Ez sokszor történt, és én is kész vagyok. ”
 • “Helló srácok, már majdnem napok vannak a weboldalak, és nem kapunk segítséget 24 órás válasz a jegyért? A leghamarabb segítségre van szükségem, még hívás nélkül sem tudok elérni téged. ”
 • „Úgy tűnik, mi a problémája a támogatással? Nem tudok telefonon senkit megszerezni, és annak majdnem két órája vár. Még nem tudok kapcsolatba lépni a csevegési támogatással. És az e-mail támogatása nagyon lassú. Probléma van az e-maileinkkel, és azt akarom, hogy valaki kijavítsa nekem. ”

2. Ár-zár garancia (!)

A legtöbb házigazda nevetségesen alacsony arányban szív fel téged, amikor először jelentkezik velük. Amikor a terv felkészült és ideje megújulni, ez az alacsony ár eltűnik, és ára látszólag egyik napról a másikra megduplázódhat vagy megháromszorozódhat..

A HostMetro azonban ezt a tendenciát támogatja, garantálva a kezdeti regisztrációs arányt – még a jövőbeli megújítások esetén is!

Ez egy óriási üzlet, óriási előnyt kínál, ha hosszú távra tervezi velük szemben állni.

3. Ingyenes webhelyátvitel (korlátozásokkal)

A HostMetro boldogan ingyenesen áttér a meglévő webhelyére a szerverekre.

DE…

Csak akkor, ha az nem haladja meg a 3 GB-ot. Ellenkező esetben egyedül vagy.

És a webhely átadását a fiók létrehozásától számított 30 napon belül kell kérni.

Ha elégedetlen, akkor mindig kihasználhatja a 30 napos, kérdés nélkül feltett pénz-visszatérítési garancia előnyeit..

4. 99,9% Uptime garancia

A legtöbb házigazda Általános Szerződési Feltételei oldalon az optimizmus hal meg.

Az, ami egy ilyen jó üzletnek tűnt, gyorsan rémálommá alakul, amikor elolvassa az egyik kérdéses politikát a másik után.

Időnként azonban találsz valami pozitív képet, amely visszaállítja az egyes társaságokba vetett hitét.

A HostMetro Általános Szerződési Feltételei között szerepel az Uptime garanciaszabályzat.

Ha éves üzemi átlaguk 99% alá csökken, akkor ingyenes havi hostolási hónapot kap a jóváírása a számlájára. Annak ellenére, hogy ez a jel alacsonyabb, mint a 30 házigazdánál látott átlagos üzemidő, ez mégis jó politika, amely azt mutatja, hogy a szolgáltatás mögött állnak.

Néhány általános kivétel akkor is alkalmazandó, ha azok meglehetősen általánosak. Ha egyszeri eseményekre, például természeti katasztrófára vagy nagy csapásra kerül sor, ezt az állásidőt nem veszik figyelembe az átlagos üzemidő kalkulációjában.

5. 30 napos pénz-visszatérítési garancia

Ha az első 30 nap során bármikor elégedetlen új HostMetro ügyfélként, kérheti a teljes visszatérítést. Összességében ez nagyszerű dolog.

Ne feledje, hogy néhány probléma befolyásolhatja a visszatérítés összegét.

Először, a visszatérítés csak a tárhely-tervekre vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy más kiegészítők, például a biztonsági mentési szolgáltatások vagy a domain nevek nem téríthetők vissza.

A jó hír a domain nevekkel kapcsolatban az, hogy ha fizetett egyért, akkor magával viheti egy másik gazdagéphez.

Ha azonban ingyenesen kaptak egyet a HostMetro-n keresztül, ez a rendes költség csökkenthető a visszatérítési egyenlegből. Levonhatják az ingyenes SSL-tanúsítványok költségeit is. Feltétlenül ellenőrizze újra a tervet, amikor megkapja ezeket a “ingyenes” extrákat, mert ezek szó szerint költségbe kerülhetnek, amikor ideje visszatérítést kérni..
Hostmetro pénzvisszafizetés

Hátrányai a HostMetro Hosting használatának

A HostMetro néhány szempontból tetszik. Különösen az „árzár garancia”.

Sajnos szolgáltatásuk nem felel meg az ajánlat értékének.

Az oldal betöltési idejével kezdve:

1. Lassú oldalsebesség

Az elmúlt 24 hónapban a HostMetro valamilyen módon sikerült felállítani az oldal betöltési idejét 1,116ms.

Ez teszi a HostMetro-t négyszer lassabb mint a leggyorsabb host A2 Host.

Figyelembe véve egy másodperces késleltetés 7% -kal kevesebb konverziót eredményezhet, A HostMetro több költséget jelenthet az elveszített eladásoknál, mint a szolgáltatásért valójában fizetés.

A legrosszabb az, hogy szinte minden hónapban állandóan átlag alatt maradtak. Tehát nem volt olyan, mintha egy rossz hónap lenne az eredmény. Nem, ők csak annyira jók, hogy rosszak.

Az elmúlt 12 hónap átlagos töltési ideje:

A HostMetro utolsó 12 hónapos statisztikájaA HostMetro átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

2. WELL Átlag alatt, 99,81% Uptime

És a találatok folyamatosan jönnek. A HostMetro az elmúlt 24 hónapban átlagosan 99,81% -os rendelkezésre állás alatt maradt.

Az egyetlen ezüst bélés a rossz teljesítmény miatt az, hogy (állítólag) további havi havonta jóváírják az Ön számláját, ha az ígéretes 99,9% -os rendelkezésre állás alatt marad..

Mielőtt elkezdené az ajánlatot, fontolja meg ezt: Havi egy leállási idő sokkal több látogatót, konverziót, így eladást és pénzt fizethet, mint amit a HostMetro visszatérít..

Az elmúlt 12 hónap átlagos üzemideje:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. december átlagos üzemideje: 99,69%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 99,59%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 98,91%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,94%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,97%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 99,90%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,57%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 99,97%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 99,83%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,94%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 99,84%

A HostMetro statisztikája az elmúlt 24 hónapbanA HostMetro átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

3. Az „ingyenes” biztonsági mentések ténylegesen költségekkel járnak

A biztonsági mentések nélkülözhetetlenek, mivel a kérdések kétségtelenül időről időre felbukkannak. A legtöbb házigazda felajánlja számukra bizonyos képességeket, akár ingyenes, akár fizetett.

A HostMetro feltételei szerint „ingyenes mentési szolgáltatásokat nyújtanak udvariasságként”.

Félelmetesnek hangzik, igaz? Ha rendszeres biztonsági másolatot készít, sok gondot takaríthat meg, ha webhelyét feltörik.

Ennek az állításnak azonban három nagy problémája van:

 1. Ez a biztonsági mentési szolgáltatás csak havonta egyszer fut. (Ideális esetben legalább naponta vagy hetente kell rendelkeznie.)
 2. Csak 1 GB méretű biztonsági másolatot készítenek. Ez nem túl nagy, hogy őszinte legyek, tehát ezt valószínűleg valamikor átadja.
 3. És ami a legrosszabb, a biztonsági mentés visszaállítása 39,95 dollárba kerül.

Így van: az „ingyenes biztonsági mentési szolgáltatás” valójában nem ingyenes, ha szüksége van rá.

4. Csak megosztott tárhely

A HostMetro csak két megosztott tárhely-tervet kínál. Nincs VPS, nincs felhő, vagy dedikált tárhelyi lehetőségek nem állnak rendelkezésre.

Ez megnehezíti a meglévő infrastruktúra méretezését, ha gyorsan kinövi a dolgokat, és arra kényszeríti Önt, hogy a közeljövőben egy másik webtárhely-szolgáltatóra költözzen, ha erre a pontra érkezik..

5. Korlátozott INGYENES domain ajánlat

Regisztrációkor ingyenes domain nevet kínálnak, de CSAK, ha az „INGYENES DOMAIN” kuponkódot használja.

A domain név megújítása (vagy további megvásárlása) további 14,49 USD-t térít vissza, ami drágább, mint sok más nagyobb domain név regisztrálónál..

6. „Beállítási díj” a havi tervekben

A HostMetro valódi hónapról hónapra történő fogadási tervet kínál. A rossz hír az, hogy az arány jelentősen ugrik (a hosszú távú terv zárolásához képest), és szintén fizetnie kell 14,49 USD beállítási díjat..

5. Drágább rövid távú tervek

A HostMetro havi 2,95 dollárt hirdet. Ahhoz, hogy ezt az árat megkapja, teljes három évre fel kell jelentkeznie.

Nincs egy évnél rövidebb terv. És még egy egyéves opció havi 4,95 dollárba kerül.

A HostMetro ára hosszú távon olcsóbb lesz.

HostMetro árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

A HostMetro csak megosztott tárhelyet kínál. Itt található a rövid áttekintés a megosztott tárhelyterveikről:

 • Mega Max terv: Ez a terv havonta 2,95 dollárral kezdődik. Korlátlan tárhelyet, korlátlan sávszélességet és korlátlan webhelyek támogatását tartalmazza.
 • Super Max terv: Ez a terv havi 6,95 USD-tól kezdődik. Korlátlan tárhelyet, korlátlan sávszélességet és korlátlan webhelyek támogatását tartalmazza. Ingyenes SSL tanúsítvánnyal, napi rosszindulatú programkereséssel és fejlett biztonsággal is jár.

HostMetro árképzés és tervekHostMetro árképzés és tervek

 • Könnyű a regisztráció: A regisztráció folyamata egy kicsit nehéz. Ez könnyebb lehet.
 • fizetési módok: Hitelkártya, PayPal.
 • Rejtett díjak és záradékok: A számlák 200 000 inódra korlátozódnak, 10% -os processzorra és memóriára korlátozódnak. Ha túllépi ezt a korlátot, akkor fiókját fel lehet függeszteni, és nem lesz jogosult visszatérítésre.
 • upsells: Néhány eladás.
 • Fiók Aktiválás: Hosszú időt vehet igénybe. Az aktiválás azonnali lehet, ha 5 dollár díjat fizet.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: cPanel.
 • Alkalmazások és CMS-ek telepítése (WordPress, Joomla stb.): A népszerű alkalmazások és CMS-ek egyszerű, egy kattintással történő telepítése a Softaculous segítségével.

Ajánljuk a HostMetro alkalmazást??

Dehogy.

A HostMetro ügyfélszolgálata következetlenül tisztességes. Az „árzár garancia” nagyon jó. Egyébként ez a legszebb dolog, amit mondhatunk róluk.

A HostMetro az egyik leglassabb oldalbetöltési sebességgel járt, amelyet valaha láttunk. Figyelembe véve a webhely sebességét befolyásoló tényezőket – nem csak a felhasználói élményt, hanem a keresőmotorok rangsorolását és az Ön webhelyén végrehajtott konverziókat is – súlyos veszélyt jelent az alsó sor (olvasás: jövedelem) itt.

Az üzemidejük szintén nagyon rossz. Állandóan átlag alatt, hosszú leállásokkal, amelyek kritikus pillanatokban megzavarhatják a hozzáférést.

Őszintén szólva, rengeteg webhely található, amelyek SOKKAL jobb oldalletöltési időt, stabilabb rendelkezésre állást és jobb ügyfélszolgálatot biztosítanak azonos (vagy kevesebb) dollárért..

Használtál már a HostMetro-t? Ha igen, kérjük, hagyja meg véleményét az alábbiakban. Üdvözöljük az összes véleményt, legyen az jó vagy rossz, feltéve, hogy átlátható és őszinte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author