Hostinger áttekintés

Hostinger logó

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
0,99 USD / hónap, 0,80 GBP / hónap

Sietve? Itt található a rövid összefoglaló!

Dióhéjban határozottan javasoljuk a Hostingert! Kiváló minőségű tárhelyet kínálnak, az ár töredékével szemben, mint a versenytársak. Ezenkívül globális szerverhálózattal is rendelkeznek, nagy támogatást nyújtanak, és a legjobb fedélzeti beépítési folyamatot láthattuk, amelyet eddig a házigazdában láthattunk!

Itt található a rövid áttekintés a legjobb tulajdonságaikról:

�� Nagyon megfizethető: Legolcsóbb hosting tervük nagyon olcsó, és valójában elegendő erővel és funkciókkal rendelkezik, hogy probléma nélkül tárolhassa az átlagos blogját vagy üzleti webhelyét.!

�� Nagy támogatás: Ez az Ön számára 24/7/365, és a felhasználói vélemények támogatásáról valóban nagyon jók, összehasonlítva azzal, amit általában látunk … jó dolgokat! Ó, és támogatása többnyelvű (több mint 20 nyelv !!)

�� Globális elérhetőség: A maximális teljesítmény érdekében az egész világon adatközpontok vannak.

�� 30 napos pénz-visszafizetési garancia: Nagyon magától értetődő, csak in esetre

Őszintén szólva, mi nagyon kedveljük őket, ők nem bátorok!

Hostinger kutatás

Hostinger áttekintés

A társaság útja 2004-ben kezdődött, Kaunas, Litvánia. A Host Media névvel kezdték. 2011-re a Host Media átneveződik Hostinger néven. ICANN-akkreditációjukat 2014-ben adták meg.

2017 januárjáig a Hostinger 29 millió ügyfelet szolgál ki 178 országban. A cég szerint napi 15 000 regisztrációt kapnak, ami 5 másodpercenként körülbelül 1 ügyfél.

Különböző termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a webtárhelyet, az üzleti tárhelyet, a VPS tárolást és a domain regisztrációt. Szervereik az Egyesült Államokban, Szingapúrban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Litvániában, Brazíliában és Indonéziában találhatók.

Árazás

Noha sokféle tárhelyt kínálnak, összpontosítunk a megosztott webtárhely-tervekre, mivel erre van szükség a legtöbb embernek.

Hostinger megosztotta a terveit

A fenti árak USD-ben vannak megadva, de lokalizált árstruktúrájúak, attól függően, hogy melyik országban tartózkodnak. Mint láthatja, a legolcsóbb terv meglehetősen megfizethető, és mindent tartalmaz, ami a webhely felállításához és működéséhez szükséges. Akkor, ha növekednie kell, akkor innen egyszerűen kibővítheti és megvásárolhatja a következő szintjét, amely korlátlan számú webhelyet tesz lehetővé, tartalmaz egy ingyenes domaint, több szerver erőforrást és heti biztonsági mentéseket..

Minél magasabbra lépsz a szinteken, annál több forrást kapsz, annál több energiát tudsz elérni webhelyeire. A 7,55 dolláros felhőalapú tárhely-megoldás 48x elosztott erőforrásokkal, dedikált IP-vel és a Google Cloud infrastruktúrájának táplálékával veszi a süteményt! Óriási nagy teljesítményű tárhely megfizethető áron.

Ezenkívül Minecraft szerver-tárhelyet is kínálnak, arra az esetre, ha a saját világát szeretnék gazdagítani!

Minden tervhez tartozik a LiteSpeed ​​Cache, a WordPress Acceleration (LSCWP), a Cloudflare Protected Nameservers, a Github Integration, a 24/7/365 támogatás, az Easy Website Builder és természetesen egy 99,9% -os Uptime garancia..

És 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak ha bármilyen oknál fogva nem boldog.

Támogatási lehetőségek

A Hostinger különféle lehetőségeket kínál az ügyfélszolgálathoz. Ide tartoznak a következők:

  • Tudásbázis
  • oktatóanyagok
  • Élő chat

Tudásbázisuk és oktatóprogramok különféle információkat tartalmaznak, amelyeket felhasználhat termékeik és / vagy szolgáltatásaik kezelésére. Használhatja azokat az esetlegesen felmerülő egyszerű problémák elhárításához is.

Az élő csevegés 24 órán keresztül elérhető, és nagyon jól integrálódik az egész platformon, ez egy nagyon jó felhasználói élmény, és a válaszok gyorsan jönnek. Ami igazán szereti a támogatást, az az, hogy kínálnak többnyelvű támogatás, több mint 20 nyelven!

Az ügyfélszolgálati rendszer áttekintése pozitív volt. Sok ügyfél nagyon elégedett volt a szolgáltatásukkal. Gyorsan válaszoltak kérdésekre, és még összetett problémákat is meg tudnak oldani. Kudos Hostingernek!

WordPress tárhely

Úgy döntöttünk, hogy a felülvizsgálathoz hozzáadjuk ezt a WP-tárhelyről szóló külön részt, mivel manapság a legtöbb ember a WordPress programot használja webhelye futtatásához. A WordPress tárhelyével kapcsolatban a Hostinger számos kiegészítő funkcióval bővült, hogy minden WP telepítés a lehető legjobban zajlik. Ez magában foglalja a WordPress-re specializálódott ügyfélszolgálatot, a biztonság fokozott biztonságát a BitNinja-val való partnerségük révén, természetesen a legújabb PHP-verziót, és még a teljesítmény maximalizálására szolgáló, testreszabott WordPress-gyorsítótár-bővítményt is..

A fejlesztők számára a WP – CLI és a GIT integrációt is tartalmazták.

A Hostinger WP tervei

A WordPress tárhely mellett a Hostingernek van egy webhely-készítője is, amelyet nemrégiben indítottak el. Zyro-nak hívják, és célja, hogy a weboldalak készítését rendkívül könnyűvé és egyszerűvé tegye. Ami igazán lenyűgöző a Zyro-nál, hogy egy AI funkciókkal rendelkező webhely-készítő.

Van egy AI Writer, amely azonnal szöveget generálhat az új webhelyéhez. És akkor ott van egy AI Heatmap, amely előrejelzi, hogy a látogatók mikor vonzzák a figyelmet, és ezáltal lehetővé teszi webhelyének optimalizálását a konverziókhoz, éppen építéskor..

Azt mondjuk, hogy sikerült egy nagyon intuitív és felhasználóbarát platformot létrehozni, és van néhány gyönyörű sablon is, amelyek közül választhat.

A fedélzeten tartásuk folyamata

Egy másik dolog, amelyet valóban meg kell említenünk, a fedélzeti beépítés folyamata, teljesen zökkenőmentes és rendkívül sima. És ez is nagyon szép. Minden lépés a következő irányba folyik, amíg – mielőtt megismerné – megkapja a weboldalt, amelyen a WordPress telepítve van, és készen áll a tartalom és képek feltöltésére..

Nagyon lenyűgöző! Néhány képernyőképet beillesztettünk alább.

TémaválasztásTémaválasztás

Válassza ki a domain beállítástDomain név választása

Beállítási kvíz - tárhely szintSzuper figyelmes

Beállítási kvíz - célokSzemélyre szabott beállítási folyamatok

Beállítás - készAaaaa és kész!

Előnyök

A Hostinger használatának fő előnyeinek átfedése:

  • Nagyon megfizethető
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Kiváló ügyfélszolgálat
  • Gyors kiszolgálók
  • Kiváló Uptime
  • Rendkívül egyszerű beállítási folyamat

Következtetés

A cég kiváló szereplője a tárhely-iparnak, amikor a sebességre, a támogatásra, a megbízhatóságra és a teljesítményre vonatkozik … alapvetően mindent, amit a host szolgáltatónál szeretne, megvan a jóváhagyási bélyegünk!

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2018-08-22A megtekintett elem HostingerAuthor Rating 51star1star1star1star1starTerméknév HostingerPrice
0,99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author