HostGator áttekintés

HostGator

Jó oldalt a HostGator, millió webhelyet üzemeltet, de valóban megéri? találjuk ki!

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
2,75 USD / hónap

HostGator: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

A HostGator egy olyan webgazda, amelyet akkor használ, ha igazán szűk költségvetéssel rendelkezik. Szuper olcsók (2,75 USD, ha néhány évre bezárul – ez 3,70 AUD AUD), ami nagyszerű…. de ennek van néhány hátránya.

Sebesség: Az amerikai szervernél fogsz lenni, azaz szinte minden más, az Egyesült Államokhoz közelebb tárolt webhely gyorsabb lesz (ha tisztességes gazdagépet használnak). Továbbá, a Google valóban nem szereti a lassú webhelyeket, így károsíthatja a lehetséges rangsorolást és az online láthatóságot.

Támogatás: Jól vannak, és valóban elég érzékenyek, de nem olyan speciálisak, mint a többi házigazda.

Bezárva: A legalacsonyabb árat csak akkor kaphatja meg, ha néhány évre bezárul, ami nem ideális, ha úgy dönt, hogy félúton vált.

1 webhely: Ha egynél több webhelyet szeretne üzemeltetni (sok ember szeret kísérletezni), akkor frissítenie kell és fizetnie kell többet (ezen a ponton Ön is választhat prémium hostot).

Tehát azt mondjuk, hogy… ellenőrizze a költségvetését, és ha további 1,20 AUD-ot tud felcsúsztatni, menjen egy olyan webgazdaval, mint a SiteGround, ők sokkal gyorsabbak, speciálisabbak, rengeteg remek funkcióval rendelkeznek, amit a HostGator nem Nincs stb. stb. Ha megkapja a képet, itt megtekintheti a SiteGround áttekintést

Még mindig érdekli a HostGator, olvassa tovább az alábbiakat.

HostGator kutatás

HostGator áttekintés

Rendben, nézzük át a részleteket. Kezdjük a vállalat gyors történetével (amit mindig megteszünk), majd egyenesen odamegyünk, amelyről úgy gondoljuk, hogy a fő előnyei és hátrányai, néhány remek funkcióval és a végén tett ítéletünkkel (amely utánozza az összefoglalót az elején ).

A HostGatorról

A HostGator-t 2002-ben alapította egy Brent Oxley nevű ember, aki akkoriban csak egyetemi hallgató volt. Első üzleti éve után szerény ügyfélkörrel rendelkezik, alig több mint 100 ügyféllel, de a következő évre ügyfélkör tízszeresére nőtt. 2006-ra a HostGator megnyitotta első nemzetközi irodáját, és a vállalat növekedése nem mutatott lassulás jeleit.

A vállalat kezdeti növekedése óta folyamatos növekedést tartanak fenn, és több irodát nyitottak a világ minden tájáról, és versenyt indítottak az ausztrál web hosting piacon. Jelenleg jóval több mint 8 millió domaint üzemeltetnek, és a vállalkozás egyik leginkább áhított webhely-szolgáltatójává váltak. Nagyon lenyűgöző, ahogy méretezték őket.

Előnyök & Hátrányai HostGator

Előnyök:

Olcsó

Havi 2,75 USD dollárnál az olcsó határozottan a megfelelő szó. Általában, amikor az árak alacsonyak, valami borzasztóan rossz, de a HostGator az alacsony költségek ellenére is megfelelő szolgáltatást nyújt..

Olyan sok terv

Nem számít, milyen típusú webtárhely-szolgáltatást keres, a HostGator ezt kínálja. Függetlenül attól, hogy felhő-tárhelyet, megosztott tárhelyet, viszonteladói tárhelyet vagy csak e-kereskedelem eszközöket keres, megkapják.

Nagyszerű Uptime számok

Ez a cég nagyon stabil és következetes üzemidővel büszkélkedhet, átlagban 99,96% és 99,97% között. Ez meghaladja az iparági rendelkezésre állás átlagát, ami lenyűgöző. Az állásidő kritikus fontosságú az üzleti vállalkozás sikere szempontjából, mivel minden állásidő nagyon költséges lehet.

Fokozott biztonság

Ha megvásárolja a prémium szintű webtárhely-terveket, akkor hozzáférést biztosít a HostGator továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatásaihoz. Ez magában foglalja a naponta előforduló adatmentéseket, valamint a rosszindulatú programok automatikus eltávolítását, hogy ne kell pazarolnia értékes idejét ezen problémák miatt aggódni. Ennek ellenére, ha a $$$ prémium tervvel jár, akkor egy prémium szintű gazdagépet is megnézhet (SiteGround a legtöbb ember számára, vagy valami hasonló, mint Kinsta vagy Pressidium, ha csúcskategóriás menedzselt keres WordPress-házigazdák).

Kezdő-barát

Azok számára, akik még nem ismeri a webtárhelyet, vagy akik első webhelyüket építik, a HostGator megkapja a hátad. Háttérük nagyon felhasználóbarát, még kezdők számára is. Néhány webtárhelynek nagyon nehéz követni a felhasználói felületet, amellyel a felhasználóknak kölcsönhatásba kell lépniük, de szerencsére a HostGator igyekszik a felhasználói felületet a lehető legkönnyebben követni. A felhasználók minden útján hozzáférhetnek hasznos GYIK oldalakhoz, online útmutatókhoz és információs dokumentumokhoz.

Hátrányok:

Kissé alacsonyabb terhelési idő

Noha a HostGator átlagos oldalbetöltési ideje csak kissé alacsonyabb az átlagos oldalbetöltési időnél (szervereik az Egyesült Államokban vannak), ez továbbra is hátrányt jelent az ausztráliak számára. A keresőmotorok figyelembe veszik a sebességet az organikus keresési rangsoroló algoritmusukban, és a cégek oldalbetöltési idejének bármilyen késleltetése negatívan befolyásolhatja eladásaikat. Ennek ellenére, ha CDN-t használ, akkor ez nem probléma. Ha az Egyesült Államokban, Kanadában vagy még távolabb van, mint Brazíliában, akkor nincs szükség CDN-re.

Egyéb nagyszerű szolgáltatások

24 órás ügyfélszolgálat

Mint korábban kijelentettük, a vállalat ügyfélszolgálata nagyon hasznos, ám ennek másik hatalmas előnye az, hogy ügyfélszolgálatuk éjjel-nappal elérhető, a nap 24 órájában. Ez rendkívül hasznos, mert sok idő alatt a legnagyobb problémák a legfurcsább időkben fordulnak elő (éjszaka közepén, hétvégén stb.).

Pénzvisszafizetési garancia

Ez mindig praktikus. Ha elégedetlen a szolgáltatásaikkal, teljes visszatérítést kaphat a használatuk első 45 napja alatt.

Ingyenes migráció

A HostGator örömmel helyezte át meglévő webhelyét saját webtárhelyére, így sok időt és erőforrást takaríthat meg Önnek.

Következtetés

Mint néhányszor említettem, ha csak most indul, és a költségvetés valóban szűk, akkor feltétlenül iratkozzon fel. De ha el tud törekedni a plusz 1,5 dollárra, akkor javasoljuk, hogy nézze meg a SiteGround alkalmazást, mivel minden bizonnyal élvezni fogja a extra sebességet (és a WordPress célzott funkcióit, ha a WordPress programot használja webhelyének felépítéséhez).

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2018-06-29A megtekintett elem HostGatorAuthor besorolása 31star1star1starszürkeszürkeTerméknév HostGatorPrice
2,75 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author