Folyékony webes áttekintés

Összesített értékelés

Kezelt WordPress tárhely-terv
$ 99 / mo

Folyékony web: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

Dióhéjban határozottan javasoljuk a Liquid Web alkalmazást a Felügyelt WordPress tárhelyhez. Végezzük el azokat a fő előnyöket, amelyekre mi igazán tetszett.

Biztonság: Az SSL-tanúsítvánnyal (https, biztonságos webhely) manapság elengedhetetlen, feltéve, hogy a Google a https-webhelyeket részesíti előnyben, és a Chrome aktívan jelzi a nem biztonságos webhelyeket „nem biztonságosnak”. A Liquid Web SSL-tanúsítványokat tartalmaz a terveivel, csak beállítva és elfelejt.

mentések: Nincs heti vagy havi biztonsági másolat, hanem napi biztonsági másolat! Valami baj van? Ne aggódjon, térjen vissza tegnap.

Automatikus frissítések: Ne félj a frissítésektől, ők megteszik érted, miközben ügyelnek arra, hogy semmi sem törjön el.

iThemes Sync: Nagyszerű, ha több WP webhelyet működtet. Az iThemes Sync minden tervhez tartozik, ez egy több helyről szóló felügyeleti rendszer, így tömegesen módosíthat több helyet.

Támogatás: A 24/7/365 telefonon, e-mailben és chat-en keresztül … és ez valódi szakértői támogatás!

Őszintén szólva, nagyon szeretjük őket! Szilárd, rendkívül megbízható és fejlődik az iparral együtt. Ha rendelkezik költségvetéssel (99 dollár / hónap kezdődik), keresse meg!

Folyékony webes kutatás

Folyékony Web által kezelt WordPress tárhely-áttekintés

Bevezetés a folyékony webhöz

A Liquid Web-et Matthew Hill alapította 1997-ben. A cég vezérigazgatója, James F. Geiger 2015-ben kezdte meg munkáját. Büszkék magukra, hogy az Iparág legjobbja az ügyfelek hűsége szempontjából..

Jelenleg a Liquid Webnek több mint 30.000 ügyfele van, 30 országban. Több mint 500 000 webhelyet kezelnek és öt globális adatközpontot tartanak fenn.

Ez a 100 millió dolláros társaság különféle termékeket és szolgáltatásokat kínál. Ide tartoznak a dedikált szerverek, a Cloud VPS tárhely, a Cloud Dedicated Hosting, a Menedzselt WordPress tárhely, a Menedzselt WooCommerce tárhely és a különféle egyéni web hosting megoldások.

A Liquid Web elkészítette az Inc. Magazine éves listáját, amely 5000 vállalkozást tartalmaz 10 éven át. A Talkin ‘Cloud az összes felhő-szolgáltató közül a 7. helyet rangsorolta. És a Cloud Spectator szerint a társaság rendelkezik a leggyorsabban menedzselt VPS-sel.

A társaság komolyan veszi a megfelelést és a biztonságot. A weboldalukon számos bizonyítvánnyal rendelkeznek, amelyek ezt bizonyítják. Megfelelnek az EU – USA adatvédelmi pajzs keretrendszernek és a svájci – amerikai adatvédelmi pajzs keretrendszernek. A vállalat szintén megfelel a HIPAA-nak. Végül megfelelnek az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR).

Árazás

A Liquid Web háromféle tervet biztosít a Menedzselt WordPress tárhely számára. Ezeknek a terveknek a neve Professional, Business és Agency. Az említett terveket az alábbiak tartalmazzák:

A legolcsóbb terv neve Professional, havi 99,00 USD áron. Elég sok! Ennek ellenére jó az, hogy havonta fizethet. Nem köteles semmilyen szerződést kötni, és bármikor felmondhatja. Ez a csomag 10 webhely elhelyezését teszi lehetővé.

50 GB-os tárhelyet is kap Önnek. Ez korlátozott, összehasonlítva más olyan szolgáltatókkal, akik korlátlan mennyiségű lemezterületet adtak. Ha 10 fiókkal rendelkezik egy fiókban, és csak 50 GB-os tárhely van, akkor ez nem elég. Azokban az esetekben, amikor jó minőségű képeket, videókat és letölthető anyagokat kell elhelyeznie a webhelyén, előfordulhat, hogy a korlátozott tárhely nem az Ön számára.

Az automatikus biztonsági mentést naponta készítik, és 30 napon keresztül tárolják. Ha vissza szeretné állítani ezt a biztonsági másolatot (olyan esetekben, amikor nem tudja megoldani egy bonyolult problémát a webhelyén), akkor egyetlen kattintással megteheti..

Automatikus SSL-t kap minden olyan webhelyhez, amelyet a Liquid Web-től rendel. Ez az ön részéről felár nélkül történik. Ez azt jelenti, hogy megvédi a saját webhelyét, és megóvja az abban található érzékeny információkat. Ez azt is növeli, hogy a keresőmotorok rangsorolása megtörténik, mivel a Google a biztonságos webhelyeket részesíti előnyben a nem biztonságos webhelyekkel szemben.

Ha csak a webhelyével kezdődik, akkor megkap egy átmeneti platformot. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja webhelyét, még mielőtt megjelent. A webhely tesztelésével ellenőrizheti annak megjelenését és hangulatát, és képes felismerni a problémákat, még mielőtt a nyilvánosság elé állna.

A Liquid Web komolyan veszi a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásaikat. Frissítik a WordPress telepítését, és biztosítják, hogy a bővítmények ne maradjanak egyedül. A Liquid Web gondoskodik arról, hogy a pluginok ne kerüljenek ütközésekbe a platformon, automatikusan frissítve őket külön környezetben. Ha minden rendben van, akkor a pluginok frissülnek a gyártási oldalon.

Az iThemes Sync Pro is ide tartozik. Ez lehetőséget ad arra, hogy figyelemmel kísérje webhelyének üzemidejét vagy leállását. Ezenkívül lehetővé teszi a Google Analytics adatok megtekintését és nyomon követését. Az iThemes Sync Pro lehetővé teszi a SEO állapotának ellenőrzését és annak ellenőrzését, hogy az ügyfelek miként láthatják a WordPress rendszergazda irányítópultját. Mindegyik egyetlen helyszínen is elvégezhető.

A sebességet a hagyományos mechanikus meghajtók helyett szilárdtestalapú meghajtók (SSD) használatával kell meghatározni. Ez azt jelenti, hogy a webhelyek gyorsabban töltődnek fel az előbbi használata miatt, az utóbbival szemben. A képeket automatikusan tömöríti a képoptimalizáló plugin is. Ez ismét gyorsabb betöltési sebességet jelent az alacsonyabb képfájlméret miatt.

Az összes kezelt WordPress tárhely-tervnél nincs oldalmegtekintés vagy forgalmi korlátozás. Így az oldalmegtekintések számát nem számítják fel, és a túllépési díjakat sem számítják fel Önnek. Ez jó dolog, ha nagyon sok webhely-néző van, és ha jön a csúcsidény.

Az ígéretekre vonatkozóan 100% -os hálózati rendelkezésre állási garanciával rendelkeznek. Nagy ígéret! 100% -os üzemidő garanciával is rendelkeznek. Ezen felül 30 perces hardver cseregaranciát vállalnak Önnek.

Támogatási lehetőségek

A Liquid Web számos támogatási lehetőséget kínál. Ide tartoznak a következők:

  • Telefonos támogatás
  • Online élő chat
  • Jegy benyújtása
  • Tudásbázis
  • Támogatási eszközök

A Tudásbázis oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek webhelyeinek és fiókjainak működésében. A támogatási eszközök tartalmaznak egy IP-ellenőrzőt, SSL-eszközt és egy DNS-fát. Az első, az IP-ellenőrző lehetővé teszi az eszköz IP-je gyors megtekintését. Az SSL eszköz lehetővé teszi az SSL és egyéb információk érvényességének ellenőrzését. A DNS-fa eszköz lehetővé teszi a DNS-rekordok megtekintését egy fadiagramban.

A Liquid Web sokat ígér, amikor ügyfél-támogatási szolgáltatást nyújtanak. Telefon & A csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető, és ezek szerint percek alatt segítségre van szüksége. Az ügyfélszolgálat kezdeti válaszideje 30 perc. Ha elmulasztja ezt a 30 perces jelet, akkor 10-szer jóváírják az összeget, amellyel elmulasztották.

Van egy 30 perces hardver cseregarancia. Ha egy hibás dedikált szerver hardvert talál, 30 percen belül kevesebbet cserél. Ha ez az előírt garancianél többet vesz igénybe, akkor tízszeresére jóváírják a kiegészítő időt.

Sokat ígértek, igaz? De éltek-e rajta? A legtöbb beszámoló szerint valóban megtettek. Azta! Ügyfélszolgálatuk és technikai támogatásuk képviselői nagyon jól tudtak mind az egyszerű, mind a bonyolult problémákról. És nagyon örültek, hogy segítenek az ügyfeleknek. Ez nagy plusz a Liquid Web számára.

Előnyök

Nagyon sok előnye van a Liquid Web-feliratkozásnak. Az alábbiakban néhány ezek közül:

Nincs forgalmi korlátozás

Nem számítanak fel oldalmegtekintési számot vagy többletdíjat. Korlátlan mennyiségű forgalmat bocsáthat a webhelyén, és nem kell aggódnia, hogy extra pénzt szedjen be.

100% Uptime garancia

Gondoskodnak arról, hogy webhelyed az idő 100% -át meghaladja. Ha nem, akkor a leállás idejének tízszeresére számítanak fel.

Kiváló ügyfélszolgálat

Kiváló ügyfél-támogatási szolgáltatást nyújtanak, amelyet a legtöbb ügyfél szeretett. Ráadásul 10-szer jóváírják az összeget, amelyet elmulasztottak, ha 30 percen belül nem válaszoltak a HelpDesk jegyekre..

Ingyenes biztonsági mentések

Napi automatikus biztonsági másolatot kap, amelyet kb. 30 napig tárolnak a helyszínen. Ez akkor hasznos, amikor webhelye bajba kerül. A biztonsági másolatot azonnal visszaállíthatja egy kattintással. Ez könnyű, mint 1-2-3.

Ingyenes SSL tanúsítvány

Minden, a Liquid Web segítségével megrendelt webhelyhez automatikus SSL tanúsítványt kap. Ez azt jelenti, hogy megóvhatja webhelyét, és javíthatja annak rangsorát a keresőmotorokban. Ez egy kettős baj!

Teljesen kezelt WordPress

A WordPress webhelyének frissítése mellett a pluginokat az Ön számára is kezelik. A beépülő modulokat akkor teszteljük, ha azok ütköznek egymással. Ezt külön környezetben végzik. Ha a tesztelés során nem merül fel konfliktus a pluginek között, akkor azt telepítik a gyártási helyre.

Ingyenes megállóhely

Mielőtt telepítené webhelyét, ellenőriznie kell, hogy optimális állapotban van-e. Így az ingyenes megállóhely lehetővé teszi webhelyének tesztelését élőben történő megjelenés előtt. Ez jobb felhasználói élményt biztosít a webhely-nézők számára.

Hátrányok

Nem olcsó

A legolcsóbb menedzselt WordPress tárhely-terv havi 99,00 USD. Ez nem olcsó ár. Ha csak most indul, akkor nem biztos, hogy megfizetheti a költségeket (de ez határozottan indokolt).

Következtetés

Fantasztikusak, nem sok mást mondanának. Ha tudod megtakarítani a költségeket, soha nem fog visszanézni!

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2018-08-28A megtekintett tétel Folyékony WebAuthor besorolás 41star1star1star1starszürkeTermék neve Liquid WebPrice
99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author