Digitális csendes-óceáni áttekintés

Digital Pacific

Tisztességes, szén-semleges tárhely, jó ügyfélszolgálat, a szolgáltatások kevesebb, mint a csillagokon …

DigitalPacificLogo

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
$ 6.90 / mo

Digitális csendes-óceán: gyors összefoglalás az idő nélkül élő emberek számára (nagyjából mindannyian)

Noha a Digital Pacific az ausztrál szabványok szerint jó házigazda, ha összehasonlítjuk őket a jelenlegi kedvenc webhelyünkkel, a SiteGround-rel, akkor gyorsan észrevesz néhány különbséget, amelyek közül a fő a globális adatközpontok hiánya (csak egy elsődleges van Sydney-ben, a SiteGroundnek elég sok a világon, így globális hatótávolságot biztosít Önnek), és a WordPress-központú tárhely-tervek hiánya (a teljes internet több mint 25% -a fut a WordPressen, és valószínűleg az Ön webhelyén is lesz, tehát nagyon fontos), és lemez terület (alaptervük csak 1 GB-ot tesz lehetővé, az SG 10 GB-ot kínál).

Tetszik nekünk, mennyire tiszta és zöld a Digital Pacific, és teljesítménye minden bizonnyal elég jó ahhoz, hogy a legtöbb webhelyet befogadja, és szépen méretezhető, amint növekszik az ára. Amit azonban nem tetszett, az volt, hogy mennyi van benne az alaptervben (ami a legtöbb versenytárs tervét meghaladó áron szerepel).

Mint korábban említettük, csak 1 GB lemezterülettel érkezik, de az igazán furcsa dolog a MySQL adatbázisok támogatásának hiánya, amelyhez olyan tisztességes CMS-t kell futtatni, mint a WordPress vagy a Joomla. Ez az alaptervet csak kis statikus html-oldalakra, például brosúra-típusú helyekre vagy helyőrző-helyekre nyújtja.

Tehát röviden: ajánlásaink továbbra is a SiteGround-re, nem pedig a Digital Pacific-re vonatkoznak, mivel a SiteGround olyan funkciókkal rendelkezik, mint 10 GB lemezterület, ingyenes SSL, ingyenes CDN, ingyenes migrációk, több adatközponttal rendelkeznek a világ minden tájáról (globális elérhetőség), NAGY támogatás , és a WordPress által hivatalosan ajánlják (nagyon kevés házigazda állíthatja ezt, ez elég lenyűgöző), valódi nem-bátorító, itt tekinthetik meg a SiteGround áttekintést!

Még mindig érdekli a Digital Pacific, olvassa tovább az alábbiakat.

digitális csendes-óceáni kutatás

Digital Pacific Review

A 2000-ben alapított Digital Pacific tapasztalt, szén-dioxid-semleges ausztrál hosting szolgáltató, nagy hangsúlyt fektetve a minőségi szolgáltatásra és az ügyfelek elégedettségére. Ez a sydney-i társaság csak megbízható tárhely-megoldásokat kínál – testreszabva, hogy megfeleljen és meghaladja a mai ügyfelek igényeit. Íme néhány kulcsfontosságú vállalati érték:

 • Intuitív és minőséggazdag tárhelyszolgáltatások elfogadható áron
 • Hosszú távú kapcsolatok kialakítása az ügyfelekkel
 • Az ügyfelek igényeinek megértése
 • 24 órás ügyfélszolgálat egész évben

Széles tárhely-szolgáltatást kínálnak a megosztott és a VPS-től egészen a dedikált szerverekig. Ezeket a szolgáltatásokat a Digital Pacific képzett és tapasztalt szakemberekből álló csapata teszi lehetővé. Tehát függetlenül attól, hogy kis- vagy közepes méretű vállalkozás-e a legjobb ausztrál internetes házigazda, aki üzleti webhelyének felépítésére törekszik – ez a cég nagyon sok felajánlani képes!

Hosting szolgáltatások

Kevés dolog, ami a Digital Pacific-t kiemeli a tömegből:

 • A Digital Pacific több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az első vállalkozások között, amelyek Ausztráliában kezdték meg web hosting megoldásokat kínálni.
 • Nagyszerű biztonsági mentési rendszerük van, amely napi háromszor menti el webhelyét, adatbázisát és e-mail fájljait!
 • A Digital Pacific magas szintű Dell hardvert használ tükrözött meghajtókkal, hogy biztosítsa a szerver stabilitását, energiáját és tartósságát.

Árazás

digitális csendes-óceáni árképzés

Mint korábban említettem, alaptervük nem igazán olyan, amire regisztrálni szeretne, hacsak nem, statikus html webhelyet tervez, például helyőrző oldalt, amíg az Ön tényleges weboldala meg nem jelenik. Tehát a következő terv 9,92 dollár, ha évente fizet, ez a terv lehetővé teszi a MySQL adatbázisokat, így használhatja kedvenc CMS-eit, például a WordPress vagy a Joomla. Biztosítanak üzleti terveket is, és itt kezdjük látni olyan funkciókat, amelyek összehasonlíthatók a legnépszerűbb házigazdákkal, mint például a SiteGround vagy az A2 Hosting.

Közös webtárhely vállalkozások számára

Ez a legalapvetőbb üzleti terv a vállalkozások számára. Ez egy megosztott tárhely, ami azt jelenti, hogy webhelyét kiszolgálóra helyezik számos más weboldallal együtt. Mivel sok szomszédod lesz, meg fogod osztani a kiszolgáló erőforrásait együtt. Most ne hagyja, hogy ez megijesztse, a szuperhatékony szerverekről beszélünk, amelyek egynél több webhelyet is képesek kezelni. Ha blogot szeretne nyitni a vállalata számára, vagy vállalkozási webhelyet szeretne, akkor a Digital Pacific Business Hosting terv fedezi az Ön igényeit. És ha véletlenül úgy találja, hogy ez a megoldás nem elég jó, akkor könnyedén frissíthet egy jobb hostolási tervre.

Itt van, amit kapsz:

 • Könnyen használható cPanel.
 • 24 órás ügyfélszolgálat.
 • Képesség a tervek megváltoztatásához anélkül, hogy szerződésekkel vagy büntetésekkel kellene aggódnia.
 • Webhelyét ausztrál szerverek tárolják – mindezt a Digital Pacific karbantartja és üzemelteti.

Ez a tárhely havonta 6,90 dollárral kezdődik (összehasonlítva a SiteGround havi 4,95 dollárjával). Javasoljuk azonban a „Business Basic” tervüket, amely 25 GB tárhelyet, 100 GB havi forgalmat és korlátlan számú e-mailt tartalmaz. Ezen alapterv mellett kaphat Business Standard, Advanced of Pro szoftvert is. Ezek drágábbak, de teljes mértékben megéri az extra pénzt – abban az esetben, ha megnövekedett tárhelyet és sávszélességet keres.

VPS tárhely

Ha megnőtt a teljesítménye és teljes ellenőrzése a szerver felett, akkor érdekli a Digital Pacific VPS tárhely-terve. Ez egy teljesen működőképes virtuális kiszolgálót kínál, telepített operációs rendszerrel, amelyet önállóan kezelhet. Kétféle lehetőség van a VPS tárolására:

 • Saját kezelt VPS, ami azt jelenti, hogy virtuális szervert kap, és ennyi. Ha cuccokat szeretne telepíteni, problémákat megoldani vagy csak rendszeres karbantartást végezni, fel kell vennie a rendszergazdát, vagy ezeket a feladatokat önállóan kell elvégeznie. Ez a terv havi 45 dollárba kerül.
 • A felügyelt VPS lehetővé teszi, hogy az üzletre összpontosítson, míg a Digital Pacific szakértői a dolgok műszaki oldalával foglalkoznak. Ez a terv havi 74 USD-tól kezdődik.

Mindkét tervvel:

 • VPS cPanel
 • Ingyenes telepítés
 • Ingyenes biztonsági mentési hely

Dedikált tárhely

Dedikált tárhely a piac nagy szereplőinek. Ahelyett, hogy rendelkezne virtuális szerverrel, amely megosztja az erőforrásokat más virtuális gépekkel egy fizikai kiszolgálón – amint ez a VPS-tárhely esetében is, magának kap egy nagy teljesítményű fizikai kiszolgálót. Ez olyan jó, mint a host világban. Ez a terv ideális erőforrás-igényes internetes alkalmazás vagy nagyméretű e-kereskedelmi webhely futtatására. A terv részeként jogosult:

 • Gyors beállítás
 • A Dell legújabb vállalati szintű hardverei
 • Dedikált kezelés és támogatás a frissítésekhez és a biztonsághoz
 • Gyors támogatás

A Digital Pacific dedikált tárhely-tervei 99 USD-tól kezdődnek.

Következtetés

Mint az összefoglalóban említik, ők tisztességes gazdaszervezetek és környezetbarátak, de mivel nincs MySQL adatbázisuk (tehát nincs WordPress vagy Joomla) az alaptervükön (amely ára olyan terv, amelynek támogatást kell nyújtani) ), a tengerentúli szerverek hiánya és az alacsony lemezterület, erősen javasoljuk, hogy vizsgálja meg az alternatív lehetőségeket, mint például az A2 tárhely vagy a SiteGround.

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2016-02-28A megtekintett tétel Digital PacificAuthor Rating 31star1star1starszürkeszürkeTerméknév Digital PacificPrice
AUD 6,9

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author