cPanel hosting szolgáltatók Ausztráliában

Tehát olyan webgazdakat keres, amelyek cPanel-rel működnek (valami szörnyű szabadalmaztatott rendszer helyett), jó választás! A cPanel a szabvány a webtárhely-iparban, jó okkal. A legnépszerűbbek kutatásának megkönnyítése érdekében összeállítottuk a kedvenc ausztrál internetes házigazdáink listáját, amelyek cPanel-tárhelyet kínálnak. Ha több mint 30 vállalatnál aktív tárhelyfiókkal rendelkezünk, meglehetõsen bízunk benne, hogy választásunkban van. Élvezd!

A legjobb cPanel tárhely Ausztráliában: A mi öt legjobb összehasonlításunk – 2020. május

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / mo.Disk SpaceFeaturesWeboldal
siteground2 9.3 / 10 4,95 USD AUD (Ideiglenes 67% -os kedvezmény, lefelé 14,95 USD-től) 10GB Erőteljes + megfizethető = Nyerj!
A2HostingLogo 9/10 3,92 USD (körülbelül 5,22 AUD) Korlátlan Korlátlan lemezterület!!!
PanthurLogo 8.7 / 10 5 AUD 1GB Kiváló teljesítmény, rengeteg választás.
DigitalPacificLogo 8.5 / 10 4,90 USD 1GB Tapasztalt, megbízható.

A fenti táblázat áttekintésen kívül létrehoztunk egy ausztráliai legjobb cpanel web hosting szolgáltatók öt legfontosabb részét is. A következő kritériumok alapján osztályoztuk őket: Könnyű használat, megfizethetőség és teljesítmény / teljesítmény. 

Ausztrál cPanel webtárhely-szolgáltatók: Az 5 legfontosabb részletünk

1. SiteGround webtárhely

A SiteGround továbbra is abszolút bajnokunk. A webtárhelyről tökéletesítették! Szuper megbízható üzemidővel, gyors támogatással, a WordPress által hivatalosan ajánlott, könnyű beállítással és NAGYON versenyképes árképzéssel itt tényleg nem hibázhat. Oh, + 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek!

A legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik 4,95 USD / hó (67% -kal a szokásos áratól)! 

siteground2

Egyszerű használat

90%

megfizethetőség

84%

Teljesítmény / teljesítmény

85%

2. A2 tárhely web hosting

A listán nagyon közel egy másodperc alatt szinte olyan jóak, mint a SiteGround, bár nem hivatalos WP-ajánlott gazdaszervezet (de ez egyébként nagyon ritka, és tényleg összetörik a WP-n) & minden más nagyobb CMS).

A legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik usadollár 3,92 USD / hónap (körülbelül 5,22 AUD / hónap).

A2Hosting

Egyszerű használat

87%

megfizethetőség

79%

Teljesítmény / teljesítmény

80%

3. Panthur webtárhely

A Panthur az első igazi Aussie webgazda, bár drágábbak, mint az SG és az A2. Szervereik teljesítménye feltétlenül remek. Van itt valami komoly hatalom, amivel játszhatunk, és támogatásuk őrülten gyors!

A legolcsóbb terv 5 havonta kezdődik (bár azt javasoljuk, hogy vegyék igénybe bronz üzleti tervüket a tökéletes ár-érték arány érdekében).

PanthurLogo

Egyszerű használat

85%

megfizethetőség

80%

Teljesítmény / teljesítmény

87%

4. Digitális csendes-óceáni web hosting

A digitális csendes-óceáni államok már évek óta működnek, és ez azt mutatja. Szuper megbízható, jó támogatás, jól megérdemelt 4. hely.

Terveik csak kezdődik $ 4.90 / mo.

digpacific

Egyszerű használat

80%

megfizethetőség

85%

Teljesítmény / teljesítmény

75%

cPanel tárhely Ausztráliában

Mi a cPanel??

A cPanel egy webtárhely-vezérlőpanel, amelyet a kezdők és a haladó felhasználók használnak, hogy egyszerűsítsék a weboldalak felépítését, tervezését és tárolását. 1997-ben fejlesztette ki John Nick Koston, aki most a cPanel, Inc. vezérigazgatója. Leginkább Perlben írták, a cPanel az egyik legszélesebb körben ismert és megbízható webtárhely-vezérlőpanel lett. Az évek során jelentősen javult, kielégítve a fogyasztói igényeket, és nagyszerű forrássá vált bárki számára, aki webhelyének felépítése vagy újratervezése során.

Miért használ mindenki??

A kérdésre az egyszerű válasz az, hogy a cPanel-t egy magasan képzett fejlesztői csapat fejlesztette ki, ezáltal a könnyen használható és hozzáférhető minden szintű szakértelem számára. A cPanel előnyeiből kiindulva nem meglepő, hogy ez a webtárhely-vezérlőpanel nagyon igényes. A cPanel meghaladja a várakozásokat, fantasztikus funkciók széles választékából áll, amelyek megkönnyítik a weboldal létrehozását vagy újratervezését. Megbízható, fantasztikus támogató csoporttal rendelkezik, és ingyenes migrációt kínál. A cPanel ideális felhasználási forrás, és nagyon gyakori olyan webtárhely-szolgáltatók számára, mint például a SiteGround, nem számít, melyik tárhely típusát használja, megosztott tárhelyen, dedikált tárhelyen, viszonteladói tárhelyen és WordPress tárhelyen is használható (ne feledje hogy a prémium menedzselt WordPress tárhely szolgáltatók általában a saját hátterüket használják, a cPanel helyett).

A cPanel vezérlőpanel lehetővé teszi az adminisztrátor számára, hogy ellenőrizze webhelyének minden részét a vezérlőpulton belül. Nem szükséges kiegészítő szoftvert használni olyan feladatok elvégzéséhez, mint például a fájlok feltöltése. A cPanel fájlokat tölt fel, biztonsági másolatot készít webhelyéről, összeköti a domainneveket a tárhelyével, beállít e-mailt a webhelyéhez és még sok minden mást. A gazdagép magas színvonalának köszönhetően a cPanel teljes mértékben ellenőrzi a felhasználót a webhely felett, miközben egyszerű, felhasználóbarát és könnyen karbantartható. A cPanel megkönnyíti az összes számlaadat átadását egy másik cPanel-kompatibilis gazdagépre. Más panelek nem kínálják az ingyenes migráció lehetőségét, így elveszítik a webhely tartalmát, az adatbázisokat, a postafiókokat és a beállításokat. A cPanel segítségével a gazdagépeket gyorsan, hatékonyan át lehet vinni más kompatibilis cPanel gazdagépekre is, nagyon alacsony az adatvesztés kockázata.

A cPanel másik nagyszerű tulajdonsága az, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a csiszolt felület testreszabását a web hosting cég által. A felhasználók testreszabhatják a felületet az igényeiknek megfelelően, és esztétikai szempontból kellemesebbé tehetik. Számos tárhelyszolgáltató cPanelt kínál a webhelytulajdonosoknak, lehetővé téve számukra weblapjaik web-alapú felületről történő kezelését (a felhasználó és a webszerveren futó szoftver közötti interakció).

A termékek és szolgáltatások iránt a cPanel, Inc. ingyenes, 15 napos próbaverziót kínál minden érdeklődő fogyasztó számára. Az ingyenes próbaverzió teljes hozzáférést biztosít a cPanel összes szolgáltatásához, és segít a felhasználók számára annak megállapításában, hogy a cPanel megfelelő-e számukra és milyen igényeik vannak. A cPanel csapattagja teljes mértékben ingyen gondoskodik a telepítésről, és e-maileket küld a fájlba e-mailben, amely értesíti a felhasználót az ingyenes próbaverzió befejezéséről. A közelgő promóciókkal és kedvezményekkel kapcsolatos frissítéseket a felhasználónak is megküldik, hogy segítsék őket pénzük maximális kihasználásában.

Miért nem használ egyéni vezérlőpaneleket??

Számos kezelőpanel-lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére. A felület és a felkínált szolgáltatások függvényében változhatnak, de a leginkább megkülönböztető képességük az általuk nyújtott hozzáférhetőség. Az egyedi vezérlőpanelek hátránya magában foglalja a használatuk nehézségi szintjét. Az egyedi vezérlőpaneleknek hiányozhatnak a sajátosságai, amelyek sikertelen vagy megbízhatatlan kezelőpanelt eredményeznek. Lehet, hogy nem felhasználóbarát, jól megtervezett, hatékonyak, vagy nem biztosítanak ingyenes migrációt, ezért jelentős mennyiségű adatot vesztenek el, amikor megpróbálják más gazdagépre továbbítani. Az egyedi vezérlőpanelek nem rosszak, feltéve, hogy találékonyak, felhasználóbarátak és jól fejlesztettek. Miközben személyes preferencia kérdése, a cPanel jól megalapozott, és egy jól felépített felülettel rendelkezik, nagyszerű szolgáltatásokkal, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy webhelyeket könnyedén és biztonságosan készítsenek.

cPanel Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a cPanel??

A cPanel egy webtárhely vezérlőpanel, amelyet kezdő, középhaladó vagy haladó felhasználók használnak a webhely felépítésének, tervezésének és tárolásának folyamatának egyszerűsítésére.

A cPanel ingyenes?

Nem, cPanel licenc szükséges. Noha a cPanel nem ingyenes, a cPanel, Inc. 15 napos ingyenes próbaverziót kínál, így saját maga is megtapasztalhatja azt, és megállapíthatja, hogy az Ön számára megfelelő-e. Külön kedvezményes engedélyeket kínálnak a nonprofit szervezeteknek és az oktatási intézményeknek is. A megosztott tárhely-tervek esetén előfordulhat, hogy nem kell külön fizetnie érte, de a VPS és a dedikált szervertervek esetén felkérést kaphat Önre, hogy fedezze a licenc költségeit.

Mit tehetsz a cPanelrel??

A cPanel előnyei és felhasználásai a fájlok feltöltésétől, a webhely biztonsági másolatának készítésétől, a domain nevek összekapcsolásától a hostolással, az e-mailek létrehozásával a webhelyre terjednek, és így tovább. A cPanel egy megbízható kezelőpanel, amely egy csodálatos támogató csoportból áll, amely bármilyen kérdésre válaszol, és végigvezeti Önt a webhely felépítésének folyamatában..

A cPanel könnyen használható?

Igen, a cPanel nagyon felhasználóbarát. Egy könnyen navigálható felülettel készült, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy testreszabja azt stílusának és igényeinek megfelelően. Beépített súgóval is megakadályozza, hogy megtegyen valamit, amit nem kellene tennie.

Miben különbözik a cPanel a többi gazdagéptől??

A cPanel több mint 15 éve működik, és ez az egyik leggyakrabban ismert központ. A többi gazdagéptől különbözik felhasználóbarát, megbízható szolgáltatásokkal, valamint ingyenes migrációval, míg más gazdagépeket nehéz lehet használni, megbízhatatlanok és nem biztosítanak ingyenes migrációt. A cPanel ideális forrás egy weboldal első tervezésekor, és a már meglévő web hosting szolgáltatók körében is gyakran használják..

Hogyan hasonlít a cPanel a Plesk-hez??

Noha a cPanel és a Plesk gyakorlatilag ugyanazt csinál, mindegyik személyes preferencia kérdése, főleg azért, mert mindkét vezérlőpanel nagyon eltérő megjelenésű. Egy másik különbség a kettő között az, hogy a Plesk elérhető a Windows és a Linux számára, míg a cPanel Linux alapú. Ezenkívül nem exportálhat tartalmat a Pleskből a cPanelbe vagy fordítva.

Hogyan hasonlít a cPanel a DirectAdmin-hoz?

A DirectAdmin egy vezérlőpult a Linux szerverek számára. Bár a cPanel gyakoribb és jobban ismert, a DirectAdmin könnyebb és olcsóbb, mint a cPanel. Végül, a DirectAdmin-nak hiányzik a cPanel számos funkciója és eszköze.

Miért olyan népszerű a cPanel??

A cPanel nagyon magas a kereslet, mert felhasználóbarát, egyszerű, megbízható és ingyenes migrációt kínál. Ezt egy magasan képzett fejlesztői csapat fejlesztette ki, amely minden szintű szakértelem számára elérhetővé tette.

Van-e hátránya a cPanel használatának?

Bár ez mind preferencia kérdése, egyes rendszergazdák úgy vélik, hogy a cPanel alapszintű, hogy mindent megtegyen, amit akarnak. Ezen felül a legnagyobb hátrány, hogy a cPanel nem kompatibilis a Windows tárhelyfiókokkal.

Ki fejleszti és birtokolja a cPanel szoftvert?

A cPanel szoftvert 1997-ben fejlesztette ki John Nick Koston, aki jelenleg a cPanel, Inc. vezérigazgatója. Ez a cég a texasi Houstonban található és magántulajdonban van..

Mi az a Perl??

A Perl a cPanel alkotott nyelv. Nagyon képes programozási nyelv, több mint 29 éves fejlesztéssel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author