CloudWays áttekintés – ez a “kezelt” gazdagép valami jó?

Cloudways áttekintésCloudways honlapja

A Cloudways egy vállalkozók körében népszerű menedzselt felhőalapú webtárhely-platform.

Néhány kulcsfontosságú okból kiemelkedik a versenyből.

A kezdők számára lehetővé teszi, hogy öt különféle platform közül választhasson, köztük néhány súlyos ütközőt, például a Google Cloud és az Amazon Web Services.

De a legtöbb ember a Cloudways-re nézve a testreszabható pay-as-you-go terveket használja. Nem igényelnek hosszabb szerződési időszakot, mint néhány más tárhelyszolgáltatáshoz, sőt lehetővé teszik a szolgáltatás ingyenes kipróbálását (beleértve a weboldal készítőjét)..

De hogyan méri a Cloudways néhányat? legjobb hosting szolgáltatók kint?

Ebben a tárhely-áttekintésben a Cloudways-t a wringeren keresztül tesszük át, és számos tesztet végeztünk rajta annak meghatározására, vajon megérdemli-e a nehezen megkeresett pénzét.

Hogyan működött a Cloudways az olyan nehézsúlyú házigazdákkal, mint a Bluehost és a Godaddy? Olvassa tovább, hogy megtudja.

Általános információ & A tárhely áttekintése

VERDIKTUMUNK: Ajánlott
SEBESSÉG: 540ms (2020 február és 2020 április)
UPTIME: 100% (2020 február és 2020 április)
TÁMOGATÁS: 24/7 élő chat, jegyrendszer, tudásbázis
ALKALMAZÁSOK: Amazon Web Services, Google Cloud, WordPress, Joomla, Drupal & több
JELLEMZŐK: Webhelyek klónozása, proaktív megfigyelés, weboldal készítő
HOSTING TERVEK: Digitális óceán, linóde, Vultr, AWS, Google Cloud
FELHASZNÁLÁS: Ingyenes
ÁRAZÁS: Kezdet: havi 10,00 dollár (a szervertől függ)

A Cloudways tárhely használatának előnyei

1. Kivételes üzemidő

Az Uptime a host szolgáltatás egyik legfontosabb tényezője. Végül is a webhely üzemeltetésének teljes célja annak biztosítása, hogy az emberek hozzáférjenek a webhelyhez.

Ennek ellenére nehéz a 99,9% -os követelést meghaladó összeggel jelentkezni. És ha megnézzük a megosztott tárhelyszolgáltatók átlagos üzemidejét, látni fogja, hogy a 100% -os rendelkezésre állás nem gyakori, még a felhő szolgáltatók között sem..

A Cloudways az ügyfélszolgálat élő csevegésén keresztül 100% -os átlagos üzemidőt igényelt nekünk. És eddig sikeresen bebizonyították ezt. Az elmúlt három hónapban egyáltalán nem voltak állásidők, amelyek üzemidőt mutattak 100%.

Felhőalapú uptime és sebességA felhős utak átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

Ezt a felülvizsgálatot a jövőben pontosabb uptime információkkal frissítjük, ha idő telik el, és további adatokat gyűjtöttünk.

2. Élő csevegés támogatás

A Cloudways 24/7/365 élő chat-támogatást kínál, ami nagyszerű.

A komplex ügyfélszolgálati lekérdezéseket a Cloudways online jegyekkel nyomon követheti. Ezeket a Cloudways munkatársai vagy a felhasználók is létrehozhatják.

Ehhez azonban bármilyen támogatást kezdeményeznie kell a Cloudways fiókkal. Van egy ingyenes feliratkozási lehetőség, de még mindig át kell adnia bizonyos információkat, mielőtt beszélni fognak veled.

Egyelőre arra a tényleges tapasztalatra összpontosítunk, amely a támogatási képviselővel folytatott beszélgetés során volt.

Ügyfélszolgálatunkat azonnal csatlakoztattuk, és udvarias és gyors válaszokat kaptunk.

Cloudways támogatás

Két részből álló kérdést tetünk fel a támogatási válasz hatékonyságának felmérése érdekében.

Abbas azonnal felvette a kérdés első felét.

Részben válaszolt a migrációval kapcsolatos kérdésünkre, figyelmen kívül hagyva az árat érintő részt. Amikor megnyomtuk a kérdést, gyorsan válaszolt, és még egy linket is adott nekünk. Nem tudta megválaszolni a kérdés második felét, ezért megismételtük.

Röviden, bár ez nem volt a legjobb élő csevegés, amilyen valaha volt, a kérdéseinkre gyorsan válaszoltak, és a beszélgetés összességében hasznos volt..

3. Proaktív monitorozás

Az a szolgáltatás, amelyet nagyon szeretünk a Cloudways megosztott tárhelytervével, a proaktív monitorozás.

Alapvetõen, amikor a szerver vagy a verem nem működik, a Cloudways felhívja a figyelmét.

Folyamatosan frissítik Önt, amikor elkezdenek kutatni a probléma okát.

Senki sem akarja látni, hogy weboldaluk jön le, de megtörténik. Sokkal jobb, ha előbb meghallja a társaságot, mielőtt kapcsolatba lépne velük. Ilyen módon a tárhelyszolgáltató azonnal tudatja Önnel, hogy mi a probléma, mi történik annak kezelése érdekében, és mennyi ideig gondolják, hogy a probléma továbbra is fennáll.

A platformon beépített alkalmazásfigyelő eszközök is vannak, és az ügyfelek megfigyelhetik az összes kiszolgálón tárolt alkalmazást.

Ez a szolgáltatás két különféle szintű megfigyeléssel rendelkezik.

 • Analitika megjeleníti az összes PHP-kérelmet, valamint a forgalmi információkat, a lemezfelhasználást és a MySQL-kérelmeket.
 • Bejelentkezés megmutatja a webhely hiba- és hozzáférési naplóját.

4. Ingyenes próbaverzió

Mindig jó látni egy olyan társaságot, amely hajlandó állni az általa kínált szolgáltatások mellett.

A Cloudways egyike azoknak a cégeknek, amelyek háromnapos ingyenes próbaverziót kínálnak.

Habár a három nap nem túl hosszú idő ahhoz, hogy megismerje a szolgáltatást, de általános elképzelést adhat arról, hogy folytatni akarja-e a Cloudways alkalmazást..

Sok házigazda egy ingyenes próbaverzió helyett pénzvisszafizetési garancia útján jár. Jó látni, hogy a Cloudways hajlandó engedni kipróbálni a tárhelyet anélkül, hogy pénzt csökkentené.

5. Gyors oldalbetöltési idő

Amikor webhelyet üzemeltet (függetlenül a vállalkozás méretétől), a sebességre kell összpontosítania.

A betöltési idő néhány kulcsfontosságú ok miatt fontos a weboldal sikeréhez.

 1. SEO pontszáma figyelembe veszi a felhasználói élményt. A sebesség a felhasználói élmény nagy részét képezi.
 2. Az új kilátások türelmetlenek, és el fogják hagyni webhelyét, ha az nem töltődik be elég gyorsan.

Mennyire elég gyors?

Amikor webhelyének betöltése 1-5 másodpercig tart, a valószínűség, hogy a kilépő fél 90% -kal növekszik.

Tehát egyértelműen jobb a gyorsabb.

A Cloudways képes-e elérni ezt a sebességet??

Úgy tűnik, hogy az elmúlt három hónapban az átlagos oldalbetöltési idő stabil volt 540 ms (0,5 mp).

Cloudways áttekintésFelhős utak átlagos sebessége 2020 február – 2020 április | Lásd a statisztikákat

Ennek ellenére továbbra is további adatok gyűjtése folyamatban van, és folyamatosan frissítjük azok üzemidejét és sebességét, az idő múlásával.

6. Ingyenes első alkalommal történő webhelyátvitel

Amikor átvált egy host szolgáltatót egy már létrehozott webhelyre, akkor ezt a webhelyet át kell helyeznie az új szolgáltatásra.

Szerencsére a Cloudways az első transzfert ingyenesen kínálja. Ez segít csökkenteni a költségeket, és könnyebben megkönnyíti a váltást.

7. Ingyenes SSL tanúsítványbiztonság

A biztonság fontos, különösen a kisvállalkozások webhelyein. Az ügyfeleknek tudniuk kell, hogy bízhatnak az Ön webhelyén.

Mint ilyen, sok megosztott tárhely szolgáltató kínál Secure Socket Layer (SSL) tanúsítványokat. Bár egyesek megvásárolják ezt az alapvető biztonsági frissítést, a Cloudways ingyenesen tartalmazza.

Az SSL tanúsítvány azt jelenti, hogy URL-jének elején HTTPS lesz. Miért olyan nagy ügy? A lehetséges biztonsági fenyegetések elkerüléseként a Google valójában minden HTTP-webhelyet megjelöl, mint nem biztonságos a Chrome böngészőn keresztül.

Ha megpróbálta rávenni egy ügyfelet, hogy bízzon benne a hitelkártya-adatokkal, akkor egy népszerű webböngésző által nem biztonságosnak címkézett termék súlyosan sértené esélyeit.

8. Könnyen kezelhető Vezérlőpult

A Cloudways egy egyedi irányítópultot használ a legtöbb megosztott tárhelyszolgáltató által használt klasszikus cPanel helyett. Eleinte eltarthat egy ideig, amíg hozzászokik, de általában logikus és könnyen használható mind a kezdők, mind a haladó felhasználók számára.

Cloudways áttekintés

A szerver adminisztrációs panelen kezelheti a domaineket, hozzáférhet a megfigyelő eszközökhöz (elemzés, naplók), aktiválhatja az SSL tanúsítványokat, ütemezheti az automatikus biztonsági mentéseket, megváltoztathatja az alkalmazás beállításait és így tovább. Tehát alapvetően minden, ami a cPanel használatával megtehető, a CloudWays műszerfalán is lehetséges.

Hátrányai a Cloudways tárhely használatának

1. Prémium támogatási költségek extra

Korábban dicsértük a Cloudways támogató osztályának reagálóképességét, és 100% -ban állunk rajta.

Támogatási rendszerével az a probléma, hogy:

 1. Ha bármilyen szintű támogatást igényel, akkor rendelkeznie kell fiókkal, és
 2. Jobb támogatást kaphat, ha külön fizet.

Támogatásra van szükség, és sok ott működő vállalat sikeres az ügyfélszolgálat hatékonysága alapján.

Ha több pénzt töltenek be a jobb támogatásért, csak rossznak érzi magunkat.

Cloudways prémium támogatás

A Cloudways három támogatási réteggel rendelkezik. Ezek szabványos, haladó és prémium kategóriájúak

 • A szabvány Az opció ingyenes, élő csevegéssel, önkiszolgáló eszközökkel, platformtámogatással és infrastruktúra-támogatással jár. Proaktív figyelmeztető riasztásokat adunk ki, de addig, amíg ez megy. 3 órás jegyvásárlás vár a kiemelten fontos kérdésekre.
 • A haladó A tier mindent tartalmaz a Standard opcióban. Hozzáteszi a 30 perces jegyrendszert a kiemelten fontos kérdésekre. Magában foglalja a testreszabási támogatást is, és havonta 100 dollárral kezdődik.
 • Prémium támogatás 10 perc jegyválaszolási idővel rendelkezik a kiemelten fontos kérdésekre. Ezenkívül hozzáférést biztosít magán Slack csatornához és telefonos támogatáshoz. Ez havonta 500 dollárral kezdődik.

2. Nincs domain regisztráció

Ha új webhelyet hoz létre, akkor nem regisztrálhat egy domaint a Cloudways segítségével.

Ezt olyan harmadik fél szolgáltatással kell elvégezni, mint például a GoDaddy. Ráadásul nehéz lehet az URL-eket a host beállításra irányítani.

Sok harmadik fél domain szolgáltatása is kínál tárhelyet. Lehet, hogy az embereknek könnyebb lesz használni egy olyan szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy mindent ugyanazon a platformon lehessen tenni.

3. Extra költségek e-mailben

Egy másik szolgáltatás, amelyet a szolgáltatók szeretnének ingyen dobni, az e-mail fiókok.

A Cloudways nem tartalmaz e-mail szolgáltatásokat. Ha márkás e-maileket szeretne a Cloudways tárhelyén keresztül, akkor a RackSpace nevű szolgáltatáson keresztül kellene működnie.

E-mail fiókonként 1 dollárt számít fel havonta. Noha ez nem hatalmas összeg, a 100-nál több alkalmazottat foglalkoztató nagyobb vállalatok számára ez felszámítható.

A legtöbb tárhelyszolgáltatás bizonyos szintű e-mail szolgáltatást nyújt még a legalapvetőbb tervükön keresztül is.

CloudWays árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

A Cloudways különféle fizetési lehetőségeket kínál, ahogyan megy. Nincsenek szerződés vagy kötelezettségvállalási időszakok.

Az előfizetők havonta vagy óránként fizethetnek a Cloudwaysért. A tervek a választott kiszolgálótól függően különböznek.

A Cloudways 7–14 különböző tervet kínál minden szolgáltatáshoz.

Cloudways árképzés és tervek

Az egyes szolgáltatási szintek RAM-on, a processzoron, a tárolón és a sávszélességenként különböznek.

 • Digitális óceán a legkisebb terv havonta 10 USD-tól kezdődik, beleértve a tárhely költségeit. 1 GB RAM-mal rendelkezik, egy magos processzorral. A tárolás ezen a szinten 25 GB, 1 TB sávszélességgel. A legnagyobb terv 192 GB 32 magos processzorral, 3840 GB tárolóhellyel és 12 TB sávszélességgel. Ez havonta 1 035 dollárba kerül.
 • Linode a A legkisebb terv havonta 12 USD, 1 GB RAM-mal, 1 magos processzorral, 25 GB tárhellyel és 1 TB sávszélességgel. A Linode opcióinak legnagyobb havi 1 205 dollárja, 192 GB RAM-mal, 32 magos processzorral, 3840 GB tárolóhellyel és 20 TB sávszélességgel..
 • Vultr havonta 11 dollárral kezdődik. 1 GB RAM-mal, 1 magos processzorral, 25 GB tárhellyel és 1 TB sávszélességgel rendelkezik. A legnagyobb terv havi 385 dollárba kerül. 64 GB RAM-mal, 16 magos processzorral, 1 280 GB tárolóval és 10 TB sávszélességgel érkezik
 • Amazon Web Services havonta 36,51 USD-tól kezdődik. A legkisebb opció 1,75 GB RAM, egy 1vCPU processzor, 20 GB tárhely és 2 GB sávszélesség. A felső oldalon havonta 3567,98 dollárt keres. Ez az AWS terv 384 GB RAM-ot, 96vCPU processzort, 20 GB tárolót és 2 GB sávszélességet tartalmaz..
 • Google Cloud havonta 33,30 dollárnál kezdődik. Az alapterv tartalmaz 1,70 GB RAM-ot, egy 1vCPU processzort, 20 GB tárhelyet és 2 GB sávszélességet. A spektrum másik végén 120 GB RAM, 32vCPU processzor, 20 GB tárhely és 2 GB sávszélesség található. Havi 1290,42 dollárba kerül

Ajánljuk a Cloudways szolgáltatást??

Igen.

A CloudWays gyors oldalbetöltési sebességet és lenyűgöző üzemidet adott leállás nélkül a 3 hónapos tesztelési időszak alatt, és nagy reményeket támasztunk az elkövetkező hónapokra is.

A proaktív megfigyelő szolgáltatásaink és biztonsági lehetőségeink nagy rajongói is voltunk.

Bár nem szeretjük a többszintű támogatási rendszerüket, az élő csevegés támogatása ingyenes szinten is elérhető, és szuperhatékony.

Mindent összevetve, ez egy jó szolgáltatás, széles választéka közül választhat.

Ui Használta már a Cloudways-t korábban? Kérjük, fontolja meg, hogy az alábbi véleményt hagyja – jó vagy rossz -, nem igazán számít, mindaddig, amíg hasznos a látogatóink számára. Köszönöm a támogatásod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author