Az IONOS tárhelyének áttekintése – jó, de nem mindenki számára …

Ionos felülvizsgálatIONOS web hosting honlap

IONOS (korábban 1&1) olyan webtárhely-szolgáltatás, amely több weboldal eszközt tartalmaz.

Lefedik a rendelkezésre álló hostolási lehetőségek nagy részét, például a megosztott tárhelyet, a VPS-tárhelyet, a WordPress-tárhelyet, a felhő-tárhelyet és még sok más.

Ez, néhány kiváló ügyfél-támogatási lehetőséggel és tisztességes árképzéssel párhuzamosan, az IONOS-ot tette kedvencévé a hosting szolgáltató világában.

Mennyire jó az IONOS tárhely? E felülvizsgálat céljára elsősorban az IONOS megosztott tárhelyszolgáltatásait fedezzük.

Számos tényezőt teszteltünk, beleértve az ügyfélszolgálatot, az általános használhatóságot, a szolgáltatás rendelkezésre állását és még sok más, hogy a lehető legteljesebb áttekintést nyújtsuk Önnek..

Általános információ & A tárhely áttekintése

VERDIKTUMUNK: Ajánlott
SEBESSÉG: 649ms (2020. március – 2020. Április)
UPTIME: 100% (2020. március – 2020. Április)
TÁMOGATÁS: 24/7 élő chat, tudásbázis
ALKALMAZÁSOK: WordPress, Duda, Drupal, phpBB, Joomla
JELLEMZŐK: Dedikált SSL tanúsítvány, irányítópult, webhelykészítő
HOSTING TERVEK: Megosztott, VPS, WordPress, Cloud, dedikált szerver
FELHASZNÁLÁS: Nem ingyenes
ÁRAZÁS: Kezdve 1,00 dolláronként havonta (havi 8,00 dollárral megújul)

Az IONOS tárhely használatának előnyei

1. Rugalmas ügyfélszolgálat

Az első dolog, amit észrevettünk az IONOS-ban, az ügyfél-támogatási lehetőségek voltak.

Az ügyfélszolgálat óriási üzlet szinte minden iparágban.

Ha teljes egészében a weboldalán kívül él (ez sok modern vállalkozó esetében ez a helyzet), akkor bíznia kell abban, hogy webhelye mindig működőképes. Ha azonban probléma merül fel, akkor is bíznia kell abban, hogy a tárhelyet kezelő céghez azonnal felveheti a kapcsolatot a probléma rendezése érdekében.

Az IONOS 24 órás élő csevegést és egy online súgót kínál, amely rengeteg cikket tartalmaz az összes kulcsfontosságú szolgáltatásról.

Az élő csevegésükkel megkérik Önt, hogy vázolja fel kérdését, mielőtt kapcsolatba kerülne. Ezután azonnal párosul egy ügynökkel.

Kevesebb, mint egy perc alatt beszélgettünk Jean F-vel.

Ionos élő chat támogatás

Jean válasza azonnali és teljes volt. Soha nem érezte, hogy olyan személyekkel kell foglalkoznunk, akik nem beszélnek folyékonyan angolul, vagy valamilyen automatizált robotmal. Valódi személy volt, aki valós idejű válaszokat adott.

Összességében fantasztikus volt a szolgáltatás szintje. Ha el akarjuk mondani, azt mondhatjuk, hogy a lány reakciói szívélyesebbek lehetett volna, de összességében nagyon elégedettek voltunk a kommunikációval..

2. Erõs munkaidõ – 100%

Az egyik legfontosabb mutató, amelyet a tárhelyszolgáltatóknál mérünk, az üzemidő.

Fizet, hogy webhelye online legyen. Ha hiányzik az üzemidő, és webhelye rutinszerűen csökken, akkor a tárhelyszolgáltatás megbukott téged a legfontosabb területén.

Az IONOS állítása szerint 99,9% -os üzemideje van. Ügyfélszolgálati osztályuk szerint az egyetlen ok, amiért nem állítják 100% -át az üzemidőben, az, hogy nem képesek elszámolni a természeti katasztrófákat.

Ionos üzemidő és sebesség statisztikaAz IONOS átlagos üzemideje | Lásd a statisztikákat

És olyan messze az adatoktól, amelyeket összegyűjtöttünk uptime tökéletes volt 100%. Ne feledje, hogy ez csak két hónapos adat, tehát még nem tudunk következtetéseket levonni, de a kezdet ígéretes volt. Az idő előrehaladtával folyamatosan frissítjük statisztikáikat.

3. Jó oldalbetöltési sebesség

A lassú webhely nem csak bosszantó: ha egy oldal betöltése 5 másodpercnél hosszabb időt vesz igénybe, akkor a potenciális látogatók több mint 25% -a máshol keres

Miert van az?

A webhely teljesítménye nagy ügy, amikor a Google megvizsgálja az Ön webhelyét. Az Ön nagyon fontos SEO pontszáma, amely meghatározza a világ legnépszerűbb keresőmotorjában való elhelyezését, nagymértékben függ ezen.

A webhely sebessége a negyedik legfontosabb SEO rangsorolási tényező, csupán a webhely biztonsága, a bejárhatóság és a mobilbarátság mögött.

Tehát a lassú webhely azonnali kiszorítást jelent a Google és a webhely látogatói számára.

Az azonnali kommunikáció és az azonnali információ korában élünk. Ha elmarad, akkor valószínű, hogy a felhasználó talál egy másik, hasonló információkkal rendelkező webhelyet, amely jobban törődik tapasztalataikkal.

Ahogy az oldalsebesség csökken, a visszafordulási ráta gyorsan növekszik.

Az oldal betöltésének visszafordulási aránya

Ezért nagyszerű látni, hogy az IONOS jó átlagos oldalbetöltési sebességgel rendelkezik 649ms (0,65 mp). Még korai lenne következtetéseket vagy határozott állításokat levonni, de ez jó kezdete. A továbbiakban frissítjük ezt az áttekintést, mivel további adatokat gyűjtünk.

Ionos pontos üzemidőt és sebességet mutatottAz IONOS átlagsebessége 2020 március – 2020 április | Lásd a statisztikákat

4. Ingyenes SSL biztonság

A biztonság a hosting szolgáltatás másik fontos szempontja. Szerencsére egy olyan terület, ahol az IONOS kiemelkedik.

A szolgáltatás GeoTrust dedikált SSL tanúsítványt és helyettesítő SSL tanúsítványt használ. Ez titkosítja az Ön webhelyét a fokozott biztonság érdekében, ami segíthet megkönnyebbülten sóhajtani, amikor online üzleti tevékenységet folytat..

A HTTPS webhelyhez SSL tanúsítványra van szükség. Ha az URL-je HTTP-vel kezdődik, a Google valójában nem biztonságosként jelöli meg webhelyét. Ezenkívül az SSL tanúsítványok védik az adatokat, amelyeket a felhasználók és a webhely között cserélnek ki. Ez segít az ügyfeleknek abban, hogy jobban bízzon benned, ami minden üzleti kapcsolat gerincét képezi

A GeoTrust dedikált SSL tanúsítvány a kiszolgáló, a Developer Shared Hosting és a Developer eShop csomagokhoz tartozik. A helyettesítő SSL-tanúsítvány az összes Linux és Windows megosztott tárhely-tervvel standard.

5. Ingyenes domain és e-mail néhány csomaggal

Az extrák mindig kedvesek. Szeretjük látni, hogy a tárhelycsomagok díjmentesen dobnak be néhány bónuszfunkciót, amikor feliratkoznak valamelyik fizetett opcióra.

Az IONOS valójában két leggyakoribb ingyenes szolgáltatást, a domain regisztrációt és az e-mail címeket kínál.

A domain név egy évig ingyenes az Essential, Business és Expert Shared Hosting csomagokkal.

Ha márkás e-mail fiókról van szó (ez egy másik szükségesség, ha azt akarja, hogy az emberek, akikkel üzletet vállal, komolyan veszi őket), mind a Linux, mind a Windows csomagok minden szintű e-mail fiókkal rendelkeznek. A Windows előfizetők 25 és 500 e-mail fiókot fogadhatnak, míg a Linux ügyfelek 10 és 100 közötti fiókot kaphatnak. Minden attól függ, amit a csomag választott.

6. Javított felhasználói felület

Az IONOS nem használja a klasszikus cPanelt, inkább saját egyéni háttérrendszert fejlesztettek ki. Azok számára, akik megszokták a cPanelt, ez zavaró lehet, és eltarthat egy ideig, amíg az elején megszokják, de összességében meglehetősen könnyű használni.

Az Iono felhasználói felülete

Az irányítópulton kezelheti a domaineket, SSL-tanúsítványokat, e-mail címeket, ellenőrizheti a webhely statisztikáit és így tovább.

Az IONOS egy továbbfejlesztett keresősávot is hozzáadott, ahol megtalálhatja a beállításokat és gyorsabban válthat a termékek között.

Az IONOS felületétől sok más vegyes érzés volt a többi felhasználótól, különösképpen hogy ez nem túl intuitív a cPanelhez képest. De úgy tűnik, hogy az IONOS erőfeszítéseket tett az irányítópult használhatóságának javítása érdekében, és logikusabbá tette a használatát.

Az IONOS Hosting használatának hátrányai

1. A számla regisztrációja csak korlátozott mennyiségű országban lehetséges

Az egyik dolog, amelyet először esetleg nem is észrevesz az IONOS-ról, az, hogy csak korlátozott számú országban regisztrálja számláját velük. Az országok többsége képviseltetve van, de ha például Kínában található, és iONOS-lal szeretne iratkozni, akkor ez nem lehetséges, mivel nem szerepel a listájukban.

Ugyanez vonatkozik a legtöbb európai országra. Annak ellenére, hogy az IONOS-t Németországban alapították, és székhelye továbbra is ott található, az európai országok közül csak néhány képviselteti magát a listán.

Néhány példa arra, hogy nem jelentkezhet be az IONOS-ra:

 • Kína
 • Irán
 • Egyiptom
 • Marokkó
 • Myanmar
 • Európa (Lengyelország, Románia, Hollandia, Portugália, Svédország, Finnország, Belgium, Csehország stb.)

Tehát érdemes lehet ellenőriznie a regisztráció előtt, ha még folytathatja a regisztrációt az országában.

2. Nincs ingyenes weboldalátvitel

Ha a webhelyét egy új internetes gazdagépre költözteti át, a pot édesítésének nagyszerű módja az ingyenes átutalás.

Ez lehetővé teszi az új ügyfeleknek a stressz és a pénzügyi terhek egy részének levonását a folyamatból.

Ez nem valami, amit az IONOS kínál.

Győződött meg arról, hogy élő csevegés útján ellenőriztük ügyfélszolgálatunkat. Jean az ügyfélszolgálat szerint nem kínálnak ingyenes transzfereket, és az árképzésre vonatkozóan nem tudott határozott választ adni.

Jean szerint a transzfer folyamatát az ügyfelek számára külön kell idézni, mivel óránkénti díjat számol fel.

IONOS költség, tervek és fizetési módok

Az IONOSnak kétféle fajtája van a megosztott tárhelyszolgáltatások számára, mindegyikben három web hosting csomag választható.

Először Linuxszolgáltatást kínálnak – amelyet hivatalos webhelyén csak Web Hostingnek hívnak.

A Windows tárhelyet is kínálnak. Nyilvánvaló, hogy a megosztott tárhely ezen különféle változatai különféle operációs rendszereken zajlanak.

Mindkettő kedvező árú, de a Windows opcióval sokkal több szolgáltatást kap. Minden böngészőnek három különböző szintje van, amelyek közül választhat.

Kezdjük a Linuxmal:

 • A Linux Essential terv egy hónapról hónapra nem kockázatmentes csomag. Havonta 4 dollárba kerül. Ez a szint egy weboldalon működik legjobban, és 10 GB tárhelyet kínál. Aki ezt a szintet megvásárolja, 10 e-mail fiókot és ingyenes domaint kap egy évre. Teljesítményszintje lehetővé teszi, hogy percenként akár 50 látogató legyen a webhelyén.
 • Az üzleti szint az első hónapban 1 dollárból indul, majd havonta 8 dollárra növekszik, kötelezettségvállalás nélkül. Ennek a szintnek a felhasználói korlátlan weboldalak rendelkezhetnek korlátlan tárhellyel. Legfeljebb 50 e-mail fiókot és ingyenes domaint kapnak egy évre. Az ezen a szinten lévő helyek percenként akár 200 látogatóra vannak optimalizálva.
 • A szakértői szint Havi 14 dollárba kerül, és bármikor lemondható. Ez magában foglalja korlátlan webhelyeket, tárolóhelyeket és adatbázisokat is, ingyenes egyéves domainvel és akár 100 e-mail fiókkal. A szakértői tervben szereplő webhelyek percenként akár 500 látogatóra vannak optimalizálva. A SiteScan malware védelme és a tartalomszolgáltató hálózat szintén megtalálható.

Az Ionos megosztotta a linux tárhely árazását

A dolgok Windows oldalán számos nagyobb tervvel rendelkezik, amelyek kötelezettségvállalási időszakkal járnak.

 • Az üzleti terv egy weboldalon vagy projekten dolgozik. Ez 12 hónap alatt havonta 1 dollár, majd havonta 8 dollárral megújul. 100 GB tárhelyet, 25 e-mail fiókot és ingyenes domaint kap.
 • A Pro terv Ezenkívül egy havi 1 dollár ára is lesz egy hat hónapos időszakra, majd havonta 10 dollár megújul. Jó vagy akár öt webhely, és 250 GB tárhelyet kínál. Az előfizetők 100 e-mail fiókot és egy ingyenes domaint kapnak.
 • A szakértői terv a három Windows szint közül a legmagasabb. A többihez hasonlóan ez havonta 1 dollárral kezdődik, és mint ilyen hat hónapig folytatódik. Ezt követően havonta 14 dollár. Az IONOS szerint legfeljebb 50 webhelyre alkalmas, és 500 GB tárhelyet kínál. Ez a terv egy ingyenes domainhez és 500 e-mail fiókhoz tartozik, valamint a Tartalomszolgáltatási Hálózathoz.

Az Ionos megosztotta a Windows-ot az árképzéssel

Az IONOS elfogadja a PayPal és a hitelkártya-fizetéseket.

Ajánljuk az IONOS-t??

Igen.

A Linux és a Windows rugalmas tervei megfizethetőek, és sok hasznos funkciót tartalmaznak. A villámgyors ügyfélszolgálat, amelyet tapasztaltunk, szintén hatalmas toll volt a kupakjában.

De vannak hátrányok is, a legtöbb európai országban nem jelentkezhetnek velük, és a havi 1,00 dolláros árazás sokkal magasabb, havonta 8,00 dollárral megújul..

Az SSL biztonsága nagyon biztonságos szolgáltatássá teszi ezt a szolgáltatást, és igazán tetszett, hogy ingyenes domainnel rendelkezik. Noha nem annyit veszít, hogy mondjuk valami hasonlót a Bluehost-hoz, ez egy megbízható tárhely-szolgáltató, amely elvégzi a munkát, egészen a GoDaddy-hez.

Ui Használtad már az IONOS-t? Kérjük, fontolja meg, hogy az alábbi véleményt hagyja – jó vagy rossz -, nem igazán számít, mindaddig, amíg hasznos a látogatóink számára. Köszönöm a támogatásod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author