Az InMotion tárhely áttekintése

inmotion hosting logó

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
6,39 USD / hónap

InMotion tárhely: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

Dióhéjban, az InMotion nagyon félelmetes, a használt szolgáltatások és technológiák magas színvonalúak, a támogatás pedig érzékeny és tájékozott. de tekintve a költségeket és azt a tényt, hogy szervereik az Egyesült Államokban vannak, határozottan jobb lehetőségek vannak odakint. Még ha az USA-ban élt és webhelye egy amerikai közönséget célozott, még mindig vannak olcsóbb lehetőségek odakint… bár az a tény, hogy az InMotion valóban jó, miért értékeljük oly magasan!

Ennek ellenére Kanadában a kedvencünk továbbra is a GreenGeeks, szuperzöldek (felhasználásuk 300% -át visszahelyezik a hálózatba), villámgyors adatközponttal vannak Kanadában (és az Egyesült Államokban), és ugyanazok a tulajdonságok sokkal megfizethetőbb áron (6,39 dollár vs 3,95 dollár, ez idővel összeadódik)! Vessen egy pillantást a GreenGeeks áttekintésre.

Ha többet szeretne megtudni az InMotion Hosting szolgáltatásról, olvassa tovább az alábbiakat.

InMotion Hosting kutatás

Az InMotion tárhely áttekintése

Az egyik legnagyobb tárhelyszolgáltató, az InMotion Hosting 2001-ben indult. Ez egyike azon kevés web hosting szolgáltatóknak, amelyek nem az Endurance International Group (EIG) tulajdonában állnak..

Az inMotion Hosting büszke arra, hogy olyan web hosting szakértőket foglalkoztat, akik átlagosan 4 éves tapasztalattal rendelkeznek a professzionális hosting termékek és / vagy szolgáltatások területén. Vezetői csapata technológiai szakértőkből áll, akik átlagosan legalább 10 éves web hosting tapasztalattal rendelkeznek.

Több márkával együttműködtek, mint például a Yahoo !, a Bing, a Twitter, a Dell, az Intel, a Cisco, a Cpanel és a Parallels. A webhelyek biztonsága érdekében együttműködtek a Sucuri.net céggel. Az említett vállalat világszerte elismert vezetője az internetes biztonság területén.

Az inMotion Hosting kezdete óta több díjat is kapott. A Business.com még a webes tárhelyszolgáltatások számára a legjobb választásnak is tekintette őket.

Árazás

Az inMotion Hosting háromféle üzleti hosting tervet kínál. Ezek neve „Indítás”, „Teljesítmény” és „Pro”. Az említett csomagok alább láthatók:

inMotion üzleti tárhely-tervek

Az első csomag, a Launch, havi 6,39 dollárba kerül, ha összesen 2 év előre fizet. Ha az éves fizetési határidőt választja, havonta 7,46 dollárba kerül. A Launch csomag esetében nem lehet igénybe venni a havi / hó fizetési módot.

A Launch terv számos rendelkezésre álló funkcióval rendelkezik. Ingyenes domain nevet kapunk Önnek. Ezenkívül 2 webhely is lehet egy hostfiókban. A terv nagyszerű ténye, hogy korlátlan lemezterületet és korlátlan sávszélességet biztosít. Ez azt jelenti, hogy bőséges tárhelyet kapott webhelye számára, lehetővé téve, hogy több képet és videót tároljon a domainjén.

A korlátlan sávszélességgel adatátvitel lehetséges több felhasználó számára. Ez különösen akkor hasznos, ha naponta több ezer (vagy millió) webhely-nézővel rendelkezik. Ha azt akarja, hogy webhelye biztonságos legyen, az inMotion Hosting ingyenes SSL tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Ha több felhasználó felel a domain nevéért, akkor saját e-mail fiókkal láthatja el őket. A Launch csomag korlátlan e-mail fiókokkal érkezik, amelyekhez bármilyen eszközön hozzáférhet. Ezen felül ingyenes biztonsági másolatot nyújtanak. Ha valami történik a webhelyével, visszaállíthatja azt az inMotion Hosting által készített biztonsági másolat alapján.

A szoftver kézi telepítése fájdalmat okozhat. Az inMotion Hosting 1 kattintással történő telepítőjével több mint 400 alkalmazást telepíthet a webhelyére, ami nagyon egyszerűvé teszi a saját webhely létrehozását. Azok számára, akiknek ki kell használniuk a Google alkalmazásokat, a csomag egy Google Apps-integrációs funkciót is biztosít. Ez azt jelenti, hogy a Google Apps bekerül a cPanelbe, így percek alatt könnyen integrálhatja domainjébe.

Ha Ön webfejlesztő vagy bérelt egyet webhelyének segítésére, a Launch csomag megkönnyíti webhelyek létrehozását. A megosztott szerverek több programozási nyelvet, például MySQL, PHP, Ruby és PostgreSQL támogatnak. Ez lehetővé teszi a webfejlesztők számára, hogy webhelyet fejlesszenek ki a legjobban ismerő nyelven.

Ha hirdetni szeretne, a Launch csomag 150 dollár értékű ingyenes hirdetési jóváírást kínál Önnek. Emellett 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Visszavonhatja és visszatérítheti pénzét, ha termékeik és / vagy szolgáltatásaik nem felelnek meg az elvárásainak.

Végül az inMotion Hosting az egyetlen olyan cég, amely maximális sebességű zónákat biztosít. Fejlett útválasztási technológiát, különféle adatközpontokat és prémium sávszélesség-szolgáltatókat használnak a gyorsabb hálózat biztosítása érdekében. Ennek eredményeként javul a webhely teljesítménye, ideértve a webhelyek gyorsabb elindítását, az e-mailek kezelését és a fájlok letöltését.

Támogatási lehetőségek

Az inMotion Hosting különféle lehetőségeket kínál az ügyfélszolgálathoz való segítségért:

  • Online élő chat,
  • Támogatási jegyek,
  • Telefonhívás,
  • E-mail üzenetküldés,
  • Közösségi támogatás,
  • Skype és
  • Önsegítő ügyfélszolgálat.

Az önsegítő támogató központ különféle információkkal van töltve, például GYIK, oktatóanyagok, eszközök és források, valamint termékismertetők..

Az inMotion Hosting nagyszerű tulajdonsága az, hogy képesek támogatást nyújtani a Skype-on keresztül. A kommunikációs platformot széles körben használják a vállalkozások körében, és ez kényelmes módja lehet a társasággal való kommunikációnak. Biztosítanak egy 24 × 7-es élő csevegési és telefonos támogatási rendszert is. Többféle módon léphet kapcsolatba velük.

Az inMotion Hosting ügyfélszolgálata kiváló. A legtöbb vélemény azt állítja, hogy gyorsan reagálnak a kérdésekre az online élő csevegésen és a telefonon egyaránt. A támogató csoport bonyolult kérdésekre válaszolhat, és munkatársaik nagyon jól tudnak termékeikről és / vagy szolgáltatásaikról. A támogatási jegyek néhány órán belül választ kapnak.

Előnyök

Mivel fogadó óriás, az inMotion Hosting előnyei:

90 napos pénz-visszafizetési garancia

A legtöbb tárhely-szolgáltató csak 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Az inMotion Hosting használatával 90 napos pénz-visszatérítést kínál Önnek. Ez egy nagyon nagylelkű ajánlat. Ha elégedetlen az általuk nyújtott szolgáltatással, akkor nem kell aggódnia, hogy pénzt semmire pazarolja.

SSD tárolás

Minden üzleti hosting terv ingyenes SSD tárolást biztosít. Ez előnye, mivel az SSD gyorsabb, mint a hagyományos társai. Ennek eredményeként a webhely gyorsabban töltődik be, mint a régi meghajtókat használó webhelyek. Ha webhelye gyorsabban töltődik be, az ügyfelek elégedettebbek. Mindenki utálja a várakozást, ugye? Ráadásul a gyorsabban betöltő webhelyeket olyan keresőmotorok részesítik előnyben, mint a Google, amikor a rangsorolást végzik.

Ingyenes SSL tanúsítvány

Ingyenes SSL-tanúsítványt kaphat, amely lehetővé teszi az ügyfelek érzékeny információinak védelmét. Ráadásul segít növelni a rangsorolását a keresőmotorokban is!

Korlátlan postafiókok

A legolcsóbb csomagjukkal már korlátlan postaládákat kapnak, amelyek több eszközön szinkronizálhatók. A postaládákat bármilyen eszközön elérheti. Ha több ember felelős az Ön webhelyén, akkor külön díj nélkül megadhatja számukra saját e-mail fiókokat.

Megbízhatóság és teljesítmény

Az értékelések kimutatták, hogy az inMotion Hosting kiváló teljesítményt nyújtó webhelyekkel rendelkezik, csúcstechnológiájuk és szervereik miatt. 99,99% -os rendelkezésre állást biztosítanak, ami azt jelenti, hogy webhelyén nem tapasztalható összeomlás vagy leállás.

Megbízható ügyfélszolgálat

Támogató rendszereik többféle kommunikációs módban elérhetők. A közösségi támogatást kiegészítő támogatási rétegként nyújtják, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más felhasználókkal beszélgetjenek. Ezen felül választ tudnak adni a termékeikkel és / vagy szolgáltatásaikkal kapcsolatos nehéz és világon kívüli kérdésekre.

Hátrányok

Az inMotion Hosting partnerkapcsolatának hátrányai vannak. Itt van néhány közülük:

Nincs számlázás havonta

Ha egyszerűen csak kipróbálni szeretne egy web hosting szolgáltatót, érdemes havonta havonta szerződést kötni. Nem szeretné meghirdetni a 3 év értékű szolgáltatásokat anélkül, hogy még azt is tudná, hogy a 10-ig megfelelő-e.

Az inMotion Hosting rossz része az, hogy hiányzik a havi / hó fizetési feltételek. Lehet, hogy nem akarja fizetni egy egész évet előre, főleg ha kevés pénzeszköz van.

Nem a legolcsóbb

Igen. Az inMotion nem a legolcsóbb odakint. Egyes vállalatok havi 3 vagy 4 dollár áron kínálják ugyanazokat a szolgáltatásokat, amelyeket az InMotion kínál.

Csak 2 domain

Csak egy domainben tárolhat 2 domaint. Ha például 10 webhelyed van, akkor a harmadik csomaggal, a Pro csomaggal kell együtt járnia. Ez havi 18,99 dollárba kerül, ha havonta fizetik, és ez az ár nem túl olcsó.

Telefonos ellenőrzés

A csalás elkerülése érdekében a társaság arra kötelezi az ügyfeleket, hogy telefonon igazolják vásárlásaikat. Ez nehéz lehet az Egyesült Államokban nem lakó ügyfelek számára.

Következtetés

Amint az összefoglalónkban megemlítjük, az InMotion valóban nagyon jó, de ára van, és Ön nem házigazdaként működne Kanadában, ami befolyásolja webhelye általános sebességét. Javasoljuk, hogy nézze meg a GreenGeeks-et, nézd meg véleményünket.

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersEltekintés dátuma 2019-11-17A megtekintett elem InMotion HostingAuthor értékelése 41star1star1star1starszürkeTerméknév InMotion HostingPrice
6,39 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author