Arvixe – szilárd biztonságot nyújt

Ijesztő a tárhelyszolgáltatás keresése. Ha én lennék vegye ki adatok, megbízhatóság, szolgáltatások, költségek és minden más, amire az embereknek ténylegesen figyelembe kell venniük, amikor úgy döntenek, hogy kiválasztanak egy használandó szolgáltatást – döntésemet pusztán névre alapoznám.

Arvixe_LogoMindannyian érdekes nevekkel rendelkező szolgáltatásokat használom. Vegyük például az Arvixe-t. Milyen jó név. Francia? Vietnami? Ki tudja mondani? Valószínűleg az Arvixe honlap, de maradj itt velem.

Feltételezem, hogy az Arvixe egy francia szó, és ejtik ezt a szót: “ar-veex” – DE, de sokkal szórakoztatóbb az ar-vikes mondani..

Mondja meg velem – Arvixe.

Milyen szórakoztató! Úgy hangzik, mint egy mitikus harci fejszét, amellyel gonosz embereket ölsz meg, amelyek megtámadják a békés halászfaludat.

Nézzük nézd meg, vajon a hűvös neve megfelel-e a hype-nek amikor a web hostingról van szó.

TLDR;

Az Arvixe nem az egyetlen olyan lehetőség, amely magas szintű biztonságot nyújt, de ha ezt értékeli a webtárhelyen ennek a szolgáltatásnak a beszélgetésben kell lennie. A magas ár és a kevesebb, mint a csillagokba töltési idő aggodalomra ad okot, de a fejlett kódolási funkciók miatt ez irreleváns lehet az Ön számára.

Elemző megközelítésünk

A tárhelyszolgáltatókról szóló áttekintéseink kemény számokon alapulnak, amelyeket több hónapos tesztelés során állítottak össze saját minta-webprojektekkel.

Az Arvixe-vel számos tesztet végeztünk Kanadában, az Egyesült Államokban és Európában az adatközpontokból, hogy meghatározzuk az átlagos teljesítményszintet. Ezzel az információval összehasonlíthatjuk őket más felhőszolgáltatókkal és ajánlásokat adhatunk.

A kemény tudomány

A webtárhely-szolgáltató teljesítményének tesztelésekor fontos a földrajzi eloszlás, mivel a különböző helyek eltérő helyi hálózati sebességgel rendelkeznek.

Az Arvixe kiértékelése során számos nagy kanadai városból teszteltünk, hogy jó átfogó benyomást kelthessünk Önnek arról, hogy mit kell várniuk az adatközponttól. Itt vannak a sima számok:

 • Montreal

  Uptime – 98,9%
  Loadtime – 2,612Ms

 • Toronto

  Uptime – 98,7%
  Loadtime – 2,532Ms

 • Vancouver

  Uptime – 98,8%
  Loadtime – 2,885Ms

 • Winnipeg

  Uptime – 97,9%
  Loadtime – 2,758Ms

Mit jelent az uptime??
 • Uptime – Az a százalék, amely azt jelzi, hogy a host-szolgáltató online és normálisan működik-e.
 • A montreali 98,9% -os üzemidő – az iPage szolgáltatások rendellenesen működtek az idő 1,1% -ának megfelelő montreali felhasználók számára. A matematika kb 96 óra állásidő egy év alatt.
 • Mit jelent ez a rendelkezésre állás – A százalékpont töredéke jelentősen megváltoztathatja webhelyének elérhetőségét
 • Jó üzemidő – figyelembe vesszük az üzemidőt a 98% -ot meghaladó mutatóknak erősnek kell lenniük.
Mit jelent a betöltési idő??
 • Terhelési idő – A tényleges sebességmérések.
 • Mértékegység – A fent megadott időket milliszekundumban mérjük, és a felhő webszerverre vonatkozó teljes kérés és válasz időtartamát lefedik..
 • Hogyan teszteljük ezt – A összeállított számok átlagosan hónapokban tesztelik az iPage platformját különböző böngészőkkel, mint például a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Microsoft Internet Explorer..
 • Egyéb változók – Az Ön webhelyének végfelhasználói a válaszidők némileg eltérőnek tűnhetnek számos tényező miatt, beleértve a helyi hálózati sebességet, a böngésző viselkedését és a szerver forgalmát.
 • Jó terhelési idők – Az átlagos, 2000 milliszekundum vagy annál rövidebb terhelési időket nagy teljesítménynek tekintik.

terhelési idő jelentőségét

A lassabb válaszidővel rendelkező szolgáltatók használata kockázatos, mivel az olvasók és az ügyfelek bosszanthatnak a késésekkel, és inkább más webhelyeket böngészhetnek.

Ha mélyebben belemerül a kutatásba, megmutatja, hogy a tárhely szolgáltatói az egész térképen megtalálhatók.

Az Arvixe tesztelési eredményei az üzemidőben átlag felett voltak, a betöltési időben pedig az átlagnál alacsonyabbak. Ha más webszolgáltatókkal szeretné összehasonlítani, nyugodtan nézze meg kutatási oldalunkat.

Így a kérdés válik, azok aránya és tulajdonságai elég jóak ahhoz, hogy érdekes választássá tegyék őket blogja tárolásához?

Pénzügyek – Arvixe árképzés

Oké, úgy döntöttünk, hogy harci tengelyeket adsz el. Ezek közül egyiket sem kell Arvixe-nek neveznie, mivel valószínűleg Arvixe nevű tárhelyszolgáltatást használ. Zavaros lehet.

Manapság megvalósítható egy webes projekt kis költségvetéssel történő futtatása – a csata tengelyei nem olcsók -, de továbbra is biztosnak kell lennie abban, hogy megkapja jó teljesítmény és a host szolgáltató támogatása.

Fontos egy olyan szolgáltató használata, amely számlázási gyakorlatában nagyon világos, és nincs rejtett díja. Így nézze meg az Arvixe terveit és árait:

arvixe árképzési tervek

A weboldalukon az Arvixe két tervre bontja kínálatát, bár a beállítás kicsit zavarosabb.

Mindenekelőtt arra kényszerítik az ügyfelet, hogy válasszon a Linux és a Windows környezet között. Nagyszerű az olyan mély műszaki ismeretekkel rendelkező emberek számára, akik tudják, hogy a kívánt platformot akarják, de azok számára, akik újabb weboldal-fejlesztőket jelentenek, ez zavaró lehet.

A legtöbb kanadai vásárló jobb lesz a Linux opcióval, főleg mivel ezeknek a terveknek az ára olcsóbb. Innentől választhat a Personal Class vagy a Personal Class Pro opciók között.

Oldaljegyzet: Egyéb verziókat kínálnak, mint például a Business Class, a Reseller Class, a VPS Class és a Dedicated Class. Minden verzió standard és profi opciókkal rendelkezik. Mi fogunk maradjon a személyes osztályban mivel a legtöbb felhasználó ezt a lehetőséget választja.

A két terv közötti egyetlen jelentőség az, hogy a Personal Class hat domain linkre korlátozza Önt, míg a Personal Class Pro opció lehetővé teszi korlátlan domain az Arvixe adatközpontjában.

Vegye figyelembe, hogy az Arvixe-val kapcsolatos számlák gyorsan növekednek, amikor további szolgáltatásokat ad hozzá. Például, ha a WordPress-t Arvixe-vel használják, ez általában havonta további 7 dollárt fog fizetni.

Annak érdekében, hogy rögzítse az Arvixe legjobb fizetési arányát, előfizetnie kell egy a kétéves terv, amelyet nem lehet visszavonni.

Nincs külön bevezető ár, amelyet ki kell használni az Arvixe esetében, ellentétben más, felülvizsgált host szolgáltatással.

Jellemzők

Annak érdekében, hogy több ügyfelet vonzzon a platformjára, az Arvixe különféle kiegészítő funkciók széles választékával büszkélkedhet, amelyek a hostingokba tartoznak. Az alábbi képernyőképe néhány, a legfontosabb eseményt rögzíti.

arvixe honlap

A weboldalukon az Arvixe sokat foglalkozik a webhely-készítő eszközzel, amely minden ügyfelének elérhető, függetlenül attól, hogy a Personal Class vagy a Personal Class Pro tervet választják-e..

Az eszköz segít az új felhasználóknak weblapjaik megtervezésében egy drag and drop felületen keresztül. Nagyszerű megoldásnak tűnik, de késleltetettnek és hibásnak találtuk összehasonlítva a Wix-szel és más top weboldal-építőkkel.

Ez nem azt jelenti, hogy az Arvixe nem életképes lehetőség, de amennyiben webhely-készítőknek lenne jobb ötlet máshol keresni.

Az Arvixe néhány különféle funkciót kínál az e-mail kezelésére. Előfizetési terveik tartalmaznak postafiókterületet, így összekapcsolhatják domainjét a bejövő és a kimenő levelekkel. Ezen felül különféle e-mail marketing eszközökkel is beállíthatja. Ez hasznos lehet, ha kibővíti webes vállalkozását, és el akarja indítani az e-mailen keresztül történő hirdetést.

Az egyik legfontosabb dolog, amit vigyázni kell az Arvixe-re, az, hogy miként kezelik az SSL-t, a protokollt, amely titkosítja a webböngészők és a kiszolgálók közötti átvitelt. Számos tárhelyszolgáltató SSL-tanúsítvánnyal rendelkezik a csomagokkal, különben segítenek egy ingyenes tanúsítvány beállításában a Let’s Encrypt segítségével. De Arvixe sem, sem valójában évi 25,00 dollárt számít fel Önnek webhelyének biztonsága érdekében.

Azt is felszámítják Önnek, hogy „Prioritási támogatás” havonta 20 USD. Nem vagyok rajongója ennek a gyakorlatnak, mivel a támogatásnak a legtöbb tárhelyszolgáltatás prioritásának kell lennie. Csak akkor van értelme, ha többet fizetnek a támogatásért, egy vállalkozás szintjén.

Az említésre méltó egyéb funkciókról (ezek az árképzési oldalon láthatók) a következők:

Az Arvixe szolgáltatásainak áttekintése során kiderül, hogy ezt a webtárhelyt nem kezdőknek forgalmazzák. A kódolás kiemelten fontos a szolgáltatások oldalán.

Pozitívumok

A kezdők nem fognak túl sok pozitív képet találni az Arvixe-hez. Ennek ellenére – a haladó felhasználók néhány dolgot találnak, amelyek tetszhetnek a szolgáltatáshoz.

Speciális szolgáltatások

Az ingyenes utalványokon kívül – ha a fenti táblázatra hivatkozik, az Arvixe sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek egy fejlettebb piacra irányulnak.

Még az árképzés módja is nyilvánvalóvá teszi, hogy látják, hogy törődnek a haladóbb felhasználókkal – különösen a magasabb szintű tervekben.

A fejlesztési tulajdonságokra összpontosítva a különböző kódok telepítésének képessége egyértelműen fontos tényező az Arvixe használatának eldöntésekor.

Biztonság

Ez messze a kedvenc szempontom az Arvixe-nél. Az Arvixe-vel ingyen megtett biztonsági intézkedések a következők: a többi tárhely-szolgáltatón felül és túl.

A speciális DDoS támadási válasz fantasztikus, látva, hogy ezek a leggyakoribb támadások a mindennapi weboldalakon.

Biztonságos be- és kijáratot, hálózati megfigyelést, tűzfalat, brutális erő észlelését és éjszakai biztonsági frissítéseket kínálnak.

Mindezen felül ők naponta készítsen biztonsági másolatot ami őrült értéknövekedés.

Negatív

Ha a biztonság az első számú prioritás, akkor ezeknek a negatívoknak valószínűleg nem számítanak számodra.

Nem kezdőbarát

Ha csak indulnék, nem érintkeznék Arvixe-vel. Minden, ami az Arvixe kínálatában van túl bonyolult. Valaki, akinek sok előzetes ismerete van, nem zavarja meg, de ez még mindig nem felhasználóbarát – egyszerűsíteni kell.

Az átlagosnál lassabb töltési idő

Mint korábban említettük – a betöltési idő: hiperszuper fontos. Igen. Hiperszuper.

A többi szolgáltatásnál lassabb vagy átlag alatti szolgáltatásnak nincs ilyen értelme. Ha egy ügyfél vagy egy weboldal látogató túl sokáig vár egy weboldal betöltésére, akkor csak elhagyja az Ön webhelyét. Meddig vársz egy weboldal betöltéséig?

Tudásbázis és ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat - rosszSajnálatos módon az Arvixe engedi le, ha tudásbázisukról van szó. Nem úgy, mintha nincs sok témája – egyszerűen az, hogy az általuk lefedett témák nem annyira relevánsak.

Az általuk lefedett releváns témákat általában nem magyarázzák alaposan vagy lépésről lépésre. Fontos lehetőséget kínálnak az Ön számára, hogy átnézze tudásbázisuk cikkeit, és az áttekintések nem nagyon szépek.

Az Arvixe szintén díjat számít fel több pénzt prioritási támogatásra ami számomra csak banán. Kanadai emberként bizonyos mértékű támogatást várom el a fizetett árban. Alapvető támogatása meglehetősen lassú, és nem ösztönzi a bizalmat a rendelkezésre álló elsőbbségi támogatásuk iránt.

Ár

Arvixe hiányzott a feljegyzésből, amikor a piacon árképzésre került sor. A legtöbb tárhelyszolgáltatás félelmetes bevezetési arányokat kínál, amelyek lehetővé teszik a termék viszonylag kockázatmentes használatát.

Arvixe olyan, mint – „Nah, nézd meg a teljes árat.”

Nincs semmi baj, de ahhoz, hogy más lehetőségekkel versenyezzen, a szolgáltatásnak meg kell érnie.

Összegezve

Az Arvixe nem rossz megoldás ha mindenekelőtt a biztonságot és a fejlett kódolási szolgáltatásokat részesíti előnyben. Azt javaslom, hogy nézd meg a legjobb kanadai tárhely-szolgáltatók listáját, mert ha kezdő vagy, vagy a tárhely egyéb szempontjait a biztonság mellett értékeli, nagyon sok szolgáltatás elérhető.

GYIK

Ki birtokolja Arvixe-t??

Az Endurance International Group (EIG néven ismert) az Arvixe tulajdonosa. Más web hosting cégeket is birtokolnak, mint például a BlueHost, a HostGator és az iPage.

Használhatom a Linux tárhelyet Windows rendszeren?

Igen, ez csak azt jelenti, hogy a használt szervert Linuxon futtatják. A legtöbb helyzet Linux tárhely használatát követeli meg.

Referenciák és képösszegek:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author