A legjobb WordPress tárhely Kanada számára

Digitális ügynökségként, ahol rengeteg aktív tárhely-fiók van (sok mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni különböző gazdagépekkel), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a jó WordPress gazdagépet. Web hosting szolgáltatója minősége hatalmas hatással lehet a potenciális sikerre.

Vegyük például a webhely sebességét. Tudta, hogy az 1 másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek, azaz a látogatók több mint 1/10-e csak a másodpercig elfordul, amikor a webhely még mindig betöltődik … ezért van egy megfelelő web A házigazda létfontosságú!

Ezek a legjobb kanadai WordPress-üzemeltető cégek, valódi minőségű WP-tárhely, amely nem számít fel díjat a világ számára.

Oldaljegyzet: Az # 1-es átmeneti kedvezménnyel fut, ragadj egyet, amíg tart!

Néhány márka / webhely, amely a tartalomra hivatkozik:

Kiemelt a webhelyeken

Ismerjük cuccunkat, egy kis mintát a sok véleményünkből:

Tom szenvedélyes és gyorsan megérti ügyfelei igényeit. Nagyon értékeltem az ő hajlandóságát megosztani tudását és készségeit a vadonatúj webhelyem használatában. Köszönöm Tomnak!

Sally Mac
Tartalom táblázatok

A MangoMatter annyira megkönnyítette a jelenlegi weboldalunk tervezését. Tomot személyesen bevonták az első konzultációtól a befejezésig, és továbbra is készen áll minden szükséges csillapításra!

Demitrios Lecatsas
Friss haj

Tomot választottuk webhelyünk tervezéséhez, mert tetszett a többi webhely stílusa, amelyet ő tervezett. Az egész folyamat stresszmentes volt. Tom annyira segítőkész volt, és a többszörös kérésünk egyikében sem volt túl sok baj. Tom örömmel dolgozik együtt. Szeretjük a nekünk készített weboldalt, olyan könnyen használható és fantasztikusan néz ki.

Carl Olive
Tavaszi!

A Mango Matter tapasztalata fantasztikus volt! Tommal nagyon könnyű együtt dolgozni, pozitív, hatékony és nyilvánvalóan ragyogó, amit csinál. Nagyon ajánlott.

Lucy Reeves
Ez azt jelenti

Felhívtuk Tomot az új cég weboldalunk fejlesztésére, és örömmel fogadtuk az eredményt. Nemcsak tudta eljuttatni a mi röviden, hanem olyan kiváló ötleteket is adott, amelyekre soha nem gondolhattunk volna. A legjobb az egészben, hogy Tom nagylelkű az idejével, és továbbra is rendelkezésre áll tanácsokkal és támogatással.

Neil Mackenzie
Enventive

Milyen egyszerű és zökkenőmentes élmény volt a MangoMatter használatával! Tom pontosan megértette, mi vagyunk utána, és rendkívül lenyűgözött a végtermék. Nem habozzon, ha a jövőben ismét a MangoMatter-et választanám.

Tyson King
Rendező / Plumbrite Solutions

A MangoMatterből származó Tom rendkívül segítőkész, profi és nagy segítséget nyújtott weblapom létrehozásában, rengeteg tudással rendelkezik és nagyon hatékony. Nem habozzam a MangoMatter ajánlását, és már megtettem.

Michelle Watson
iFix

„Megállapíthatjuk, hogy egy megfelelő WordPress gazdagép kicsit trükkös lehet, mivel a különféle szolgáltatások, tárhelytípusok és (néha homályos) árazási struktúrák a tárhelyszolgáltatók számára rád dobhatnak..

Tehát a keresés megkönnyítése és egy idő megtakarítása érdekében elemeztük és besoroltuk azokat a gazdagépeket, amelyekkel együtt dolgozunk (vagy dolgoztunk), így a 10 legjobb WordPress-gazdagépet kaptuk. Próbáljuk frissíteni, amint a tárhely szolgáltatásai és az árak megváltoznak. Ha hibát talál, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. ”

Matthew RogersMatthew Rogers
Hosting szerkesztő

A legjobb WordPress hosting Kanada – vélemények 2020 május

1. WHC.ca

Weboldal: whc.ca
Ár:
3,89 USD (CAD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A keleti és a nyugati part mentén található adatközpontokkal a helyi WordPress-tárhely fog megjelenni. A WHC 2003 óta működik, és hihetetlenül megbízható.

A tárhelyen és a domaineken kívül a WHC olyan SEO és e-mail marketing terveket kínál, amelyeket ingyenes kipróbálásokkal kipróbálhat.

24 órás, kétnyelvű (!!) támogatást kínálnak e-mailben, telefonon és csevegésen keresztül & korlátlan lemezterületet tartalmaz. + Valójában CAD-ben töltik, yay!

A legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik 3,89 CAD / hónap (lefelé 5,99 USD-tól).

Előnyök:

 • HQ + szerverek Kanadában
 • Korlátlan lemezterület
 • Nagy sebesség!
 • 24/7 kétnyelvű támogatás

2. SiteGround

Weboldal: www.siteground.com
Ár:
3,95 USD (USD)
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

SiteGround logó

A SiteGround egy mamut a globális WordPress jelenetben, ők egyike azon kevés házigazdáknak, amelyeket a WordPress hivatalosan ajánl a WordPress számára. Miközben szervereik csúcspontúak (és globálisak), Kanadában sajnos nincsenek (bár a CDF-hez hasonlóan a CloudFlare-t használhatnák a probléma megkerülésére). Amit igazán szeretünk velük, az egyedileg gyártott, a sebesség és a biztonság körüli rendszer. A sebesség érdekében a teljesítmény maximalizálása érdekében rendelkeznek még egy SuperCacher nevű WordPress bővítménnyel is.

A háttérük meglehetősen egyszerűen használható, és rengeteg támogatási lehetőséggel rendelkeznek, ha segítségre van szüksége az út során (például egy tudásbázis, oktatóanyagok, élő csevegés, telefon és jegy-támogatás).

A WordPress által ajánlott, a WordPress által is ajánlott (ez nagyon ritka! Természetesen képes kezelni a rájuk dobott CMS-t is).

A SiteGroundnek 3 tárhely-terve van, legkedvezőbb áron kezdődik 3,95 USD / hónap (67% -kal a szokásos áratól)!

Előnyök:

 • Ingyenes SSL
 • A WordPress által ajánlott
 • Nagy teljesítményű szerverek
 • Könnyen méretezhető

3. GreenGeeks

Weboldal: www.greengeeks.com
Ár:
2,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

GreenGeeks logó

A GreenGeeks újabb nyertes könyveinkben. Nem csak a teljesítményük igazán jó Kanadában, mivel itt van adatközpontjuk. Szuper-környezetbarátak is, mivel a szélenergia révén háromszor visszakapják az energiafogyasztást a hálózatba!

Emellett 24 órás támogatást, korlátlan lemezterületet kínálnak, és még a WordPress speciális tárhelyterveivel is rendelkeznek. Nagyon szeretjük az összes csomaghoz tartozó összes freebyt is, például egy ingyenes domain nevet, a webhely áttelepítését, SSL tanúsítványait és egyebeket.

Ami a sebességet illeti, a globális adatközpontokon kívül az SSD-ket is felhasználják a LiteSpeed-rel és a PowerCacher nevű egyedi technológiával a teljesítmény maximalizálása érdekében, ez elég lenyűgöző..

Adjon hozzá egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, ha nem vagy elégedett.

A legolcsóbb terv csak a kezdettel kezdődik Havi 2,95 USD (lefelé 9,95 USD-tól).

Előnyök:

 • Szuper zöld!
 • Korlátlan lemezterület
 • 24/7 támogatás

4. HostUpon

Weboldal: hostupon.ca
Ár:
2,96 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

HostUpon logó

A HostUpon annyira kanadai, amennyit csak szerezhet, egy torontói jól optimalizált adatközponttal, helyi értékesítéssel + támogatással, az ügyfelek elégedettségére való elkötelezettségük lenyűgöző.

Különböző WordPress-tárhely-tervekkel is rendelkeznek, korlátlan lemezterülettel, ingyenes WordPress-átutalásokkal a régi gazdagépektől, ingyenes domain névvel és 24/7-es WP-támogatással. Abban az esetben, ha a célpiac az Egyesült Államokban található, ott is 3 szerverük van.

3 hosting csomagot kínálnak, legolcsóbb tervük csak a kezdettel kezdődik 2,96 USD / hónap (7,95 USD / hónap).

Előnyök:

 • Korlátlan lemezterület
 • Kanada alapú támogatási és értékesítési csapat
 • Ingyenes domain név

5. WP motor

Weboldal: wpengine.com
Ár:
35 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

WP Engine logó

A WP Engine a piacvezető a kezelt WordPress-tárhely területén (nem szabad összetéveszteni a WordPress-t támogató megosztott tárolással, amelyről eddig beszéltünk). A kezelt házigazdák általában drágábbak, mert – ahogy a neve is sugallja – a menedzsment sokkal több, mint a webhely tárolása. A szerverkötegükben minden a WordPressre és a WordPressre egyedileg van optimalizálva.

24 órás és hét órás támogatása nyilvánvalóan a WordPress-re specializálódott, lehetővé téve számukra, hogy bármilyen problémát akadályok nélkül megjavítsanak. Ráadásul a WordPress alapvető frissítéseiről is gondoskodnak, így nem kell aggódnia. És ha ez egy jelentős frissítés, akkor valójában először tesztelik a webhelyet a frissítés előtt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy semmi sem szakad meg, a legkiválóbb szolgáltatás. Emellett élő valós idejű fenyegetések felismerésével is foglalkoznak, aktívan blokkolják a DDOS támadásokat, és még ingyenesen kijavítják az Ön webhelyét, ha azt feltörik…

A fentiek többé nem indokolják az árat! Nyugodtan érdekli és megtakaríthatja a költségvetést?

A legolcsóbb terv itt kezdődik: USD $ 35 / hó.

Előnyök:

 • Nagy teljesítményű szerverek
 • Rendkívül speciális támogatás
 • Nagy teljesítményű

Hátrányok:

 • Drága

6. HostGator

Weboldal: www.hostgator.com
Ár:
5,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

HostGator logó

A HostGator nagyon nagyon öreg, veterán a fogadó helyiségben, valójában egy EIG nevű társaság tulajdonában van, aki sok más host márka, például a BlueHost tulajdonosa is. Jól vannak, ha USA-ban élsz, valószínűleg nem nagyon illik, ha Kanadában élsz, de meg tudod csinálni a munkát, ha akarod (esetleg egy CDN, például a CloudFlare használatával).

WP-specifikus tárhely-terveik vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy 100 ezer látogató a legolcsóbb terv alapján. Ezek a csomagok teljes mértékben optimalizálva vannak a WordPress számára, és ez különbséget jelent. A HostGator egyik pozitív eleme a támogatási lehetőségek sokfélesége, mindent megtalálnak a szokásos élő csevegés, telefonos és támogatási jegyek, a video oktatóanyagok és a tudásbázis között..

Előnyök:

 • Olcsó
 • Jó költség / érték egyensúly

Hátrányok:

 • Nincs szerver Kanadában
 • Összességében gyengébb minőségű szolgáltatások

7. InMotion tárhely

Weboldal: www.inmotionhosting.com
Ár:
7,26 USD (USD)
Lemez terület: 40 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

InMotion Hosting logó

Az InMotion Hosting üzleti hosting megoldásokról ismert, a támogatás és a minőség szempontjából egy lépéssel meghaladják a szokásos internetes hostot. Rendelkeznek WordPress-specifikus tárhely-tervekkel is, amelyek valamivel drágábbak, de 40 GB-ot és akár 20 ezer látogatót kínálnak.

Ugyanakkor, csakúgy, mint a HostGator, nincsenek Kanadában szervereik, ezért ha ki akarja használni a tervüket, akkor feltétlenül javasoljuk, hogy engedélyezze a CDN-t a kanadai sebesség maximalizálása érdekében. Igen, a szokásos támogatási lehetőségeken kívül van egy közösségi alapú fórumtípus is, ahol a tagok válaszolhatnak egymás kérdéseire. A támogatás mindig is az egyik legmegfelelőbb ruhájuk volt, így valószínűleg nem lesz rá szükséged.

Előnyök:

 • Kiváló minőségű szolgáltatások
 • Nagyszerű támogatás

Hátrányok:

 • Nincs szerver Kanadában

8. Felhők

Weboldal: www.cloudways.com
Ár:
10 USD (USD)
Lemez terület: 25 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Cloudways logó

A Cloudways, amint a neve is sugallja, a felhőtárhelyről szól. Más szolgáltatók adatközpontjait használják, és lehetővé teszik az alkalmazások telepítését és kezelését rajtuk. Partnereik között szerepel a Linode, az Amazon AWS, a Vultr, a Digital Ocean, a Stackpatch és a Google Cloud Platform.

Noha a WordPress nem specifikus, a CloudWays néhány WP exkluzív szolgáltatást kínál, például egy egyéni gyorsítótárazási plugint és nagyon jól optimalizált kiszolgálói halmokat. Az egyik partnerüknek is van szervere Kanadában, így a sebesség nem jelent problémát.

A Cloudways félelmetes dolog a skálázhatóságuk, nagyon zökkenőmentes. Kicsit másképp csinálják a dolgokat, mint a szokásos tárhelyszolgáltatójuk, tehát van egy kis tanulási görbe… de megéri. Támogatásuk szintén kiváló és nagyon érzékeny.

Előnyök:

 • Szuper skálázható
 • Több szolgáltató

Hátrányok:

 • Egy drágább

9. Álomszellem

Weboldal: www.dreamhost.com
Ár:
2,59 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

DreamHost logó

A DreamHost egy újabb nagyszerű lehetőség, ha az USA-ban él (de ismét engedélyezheti a CDN-t, és továbbra is használhatja őket, ha akarod). Koruk óta működnek és nagy hírnévnek örvend mind szolgáltatásaik minősége, mind támogatása (amelyet nem bocsátanak ki kiszervezésük során).

Több WordPress-specifikus tervvel rendelkeznek, a megosztott tárhely-tervektől a kezelt WP-tervekig, amelyeket DreamPress-nek hívnak. Mindkét típus működik, de a DreamPress néhány extra WP funkcióval elviszi a tortát. Alapvető WordPress-tervük korlátlan lemezterületet, SSD-tárhelyet és még egy 97 napos pénz-visszafizetési garanciát is tartalmaz.

Előnyök:

 • Minőségi szolgáltatások
 • Házon belüli támogatás

Hátrányok:

 • Nincs szerver Kanadában

10. Bluehost

Weboldal: www.bluehost.com
Ár:
3,95 USD (USD)
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Bluehost logó

Noha a BlueHost nem volt rendkívül sikeres, mióta az EIG megvásárolta őket, lassabban váltották ki magukat jobb támogatással és tisztességes WordPress-központú tervekkel, amelyek fokozott teljesítményt nyújtanak.

WP-tervük magában foglalja az automatikus WordPress frissítéseket, a praktikus átmeneti környezetet és az azonnali WordPress telepítést, amikor feliratkozik valamelyik tervükre. Ezen felül 24 órás támogatást kínálnak, különféle lehetőségekkel. És 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, ha nem elégedett a szolgáltatásaikkal

Előnyök:

 • Versenyképes árak
 • Tisztességes a WordPress webhelyek számára

Hátrányok:

 • Nincs szerver Kanadában

Hogyan lehet megtalálni a jó WordPress gazdagépet?

Kanadai web hosting telefon

Amikor éppen elindul, és talán egy webhelyet akar építeni a semmiből, sokan keresnek egy olcsó kanadai webhelyet, amely elvégzi a munkát, mégis nem túl bonyolult, hogy anélkül tudják kezelni. további segítség. Ha nem egy nagyon egyedi és összetett webes alkalmazást vagy platformot kíván elindítani, hanem inkább a szokásos üzleti webhelyét, blogját, e-kereskedelmi áruházát stb. … A CMS-ekhez hasonlóan a WordPress is az út.

Üzembe helyezés egyszerű és ingyenesen használható, bár sok ember nem tudja, hogy az általuk létrehozni kívánt weboldal indokolja-e a felügyelt WordPress tárhely (drága), vagy a WordPress-t támogató általánosabb megosztott tárhely használatát. (amit általában ajánlunk). Tehát ebben a cikkben a WordPress és a WordPress Hosting ismertetését célozzuk meg, és megmutassuk, mit kell keresni a legjobb WordPress házigazdák által, Kanadában. Ennek ellenére, ha egy másik országban tartózkodik, akkor a következő, a WP-hez hasonló összehasonlításokat is kínáljuk. a legjobb WordPress házigazdák Ausztráliában és a legjobb brit WordPress tárhely.

A WordPress magyarázata

A WordPress egy CMS (jelenleg a teljes internet több mint 25% -át táplálja), amelyet a legtöbb internetes gazdagépre telepíthet. A legtöbb WordPress-házigazda egy kattintással telepíti a szoftvert. És a legtöbb nyílt forráskódú szoftverhez hasonlóan a WordPress ingyenes a lakosság számára, yay. Ez általában a kis- és középvállalkozások webhelyeinek, a blogoknak, az e-kereskedelemnek megfelelő üzleteknek és még a fórumoknak a webhelyteremtési platformja, mert annyira egyszerű webhelyeket használni és létrehozni,.

Mi a WordPress tárhely??

A WordPress tárhely kifejezés minden olyan webtárhely-szolgáltatót leír, amelyet a WordPress támogat. A különféle webtárhelyek különféle tárhelytípusokat kínálhatnak, természetesen, a megosztott, a vps, a dedikált és a felhőalapú hostingokig. Minden attól függ, hogy a személyzet milyen szakértelemmel és saját igényeivel rendelkezik a webhely felállításához.

A WordPress host kiválasztásakor a leggyakrabban a megosztott tárhelyet (vagy olcsó WordPress tárhelyet) használják. Ez a fajta tárhely lehetővé teszi a különböző webhelyek számára, hogy egyetlen szervert osszanak meg, amely óriási módon csökkenti a költségeket. Bár vannak hátrányai az ilyen típusú tárhelynek, még mindig a legtöbb van abban, amikor a WordPress felhasználók tárolják webhelyinformációikat.

Olcsó WordPress tárhely – előnye és hátránya

Előnyök:

 • Könnyen telepíthető és felhasználóbarát
 • Olcsó
 • Sok házigazda korlátlan domaineket, e-maileket, webhely-forgalmat és tárhelyet kínál
 • Testreszabhatóbb

Hátrányok:

 • Előfordulhat, hogy a korlátlan WordPress tárhely szolgáltatás felső határa van
 • Az erőforrásokat megosztják más webhelyekkel
 • A szerver más webhelyei lelassíthatják webhelyét

A kanadai WordPress-házigazdákban keresendő szolgáltatások

weboldal készítésMost, hogy megértettük, mi a WordPress és hogyan működik, láthatjuk, hogy mi okozza a WordPress néhány gazdagépét a többi részétől..

Számos WordPress tárhely szolgáltató cég elérhető az interneten. Sokan olyan funkciókat kínálnak, amelyekre szükséged lehet és szükségesek, néhányat, amelyekre nincs szüksége, és néhányat, amelyek hátrányosan befolyásolhatják webhelyét, és hogyan tudod felépíteni.

Fontos, hogy a listát néhány fontos funkcióra szűkítse, hogy könnyű észrevenni, hogy mely házigazdák jók, és melyek nem érik meg idejét. Tehát itt van néhány olyan szolgáltatás, amelyet meg szeretne keresni a legjobb WordPress-házigazdákban:

Domain tárhely

Általában, amikor a WordPress gazdagépet választja, meg kell találnia azt, amely domain néveket is regisztrálhat. Ilyen módon a host + domain ugyanazon cégnél van, ez sokkal könnyebbé teszi a támogatást.

Blog tárhely

A WordPress-gazdagépeket kereső emberek közül sokan vonzzák magukat blogfunkcióik iránt, ezért indokolt, hogy a legjobb WordPress-házigazdák olyan funkciókkal rendelkezzenek, amelyek megkönnyítik a blogírók számára a WordPress késedelem nélküli letöltését és használatának megkezdését..

Tehát a web hosting szolgáltatóknak valóban egy kattintással kell telepíteniük a WordPress programot.

E-mail fiókok

A testreszabott domainhez személyes e-mail szükséges. A WordPress legnépszerűbb e-mail állomásai korlátlan számú e-mail fiókot engednek meg, hogy Ön és az egész csapat a testreszabott domain nevek segítségével kommunikálhasson..

Ezeket az e-mail fiókokat a számítógép vezérlőpultján állíthatja be, és összekapcsolhatja őket üzleti alkalmazásokkal.

Sávszélesség és lemezterület

Egy másik szolgáltatás, amelyet a WordPress hostban kell keresni, olyan korlátlan funkciók, mint az e-mail, a tárolás, a tartományok, a sávszélesség és így tovább. Bár néhány házigazda büszkélkedhet ezekkel a korlátlan szolgáltatásokkal, valószínűleg ezeknek a szolgáltatásoknak a felső határa is van, amelyek befolyásolhatják webhelye működését.

Tehát a legmegbízhatóbb házigazdák figyelmeztetnek, amikor elérte a korlátokat, és párbeszédet nyitnak a méretezési lehetőségekről. Ez különösen igaz a webhely tárolási feltételeire és a sávszélességre, amelyek viszonylag egyszerűen felhasználhatók, hacsak nem érti a lehetőségeket és a korlátokat..

WordPress tárhelybiztonság

SSL tanúsítványokA webhely létrehozásakor azt akarja, hogy biztonságos legyen, tehát ezért olyan gazdagépet akar, amely megadhatja a nyugalmat, amelyre a webhely elindításakor reméli, hogy tudd, hogy senki sem változtathatja meg a tartalmat, vagy befolyásolhatja az Ön bármilyen módon, az Ön engedélye nélkül.

Szükség van egy olyan hostra, amely néhány általános értékpapírt kínál, például szoftverfrissítéseket, megfigyelést, ingyenes SSL tanúsítványokat, DDoS védelmet, valamint az alapvető biztonsági taktikákat. De legalább a gazdagépnek képesnek kell lennie arra, hogy naprakészen tartsa a WordPress szoftvert.

Tárhelysebesség

A leggyorsabban működő WordPress-tároló cégek CDN-t használnak (például azokat, amelyek kezelt WordPress-tárhelyet kínálnak), amely lehetővé teszi az Ön webhelyének tartalmának a webhely látogatói számítógépére történő szállítását a legközelebbi szerverről a helyükre.

Ez rövidebb terhelési időt eredményez, és jobb átfogó élményt nyújt a látogató számára. Rendkívül fontos szolgáltatás, különösen, ha e-kereskedelmi webhelyet működtet.

Ez megakadályozza, hogy potenciális ügyfelei frusztrációtól távozzanak, és akár növelheti a bevételeket.

Szerver helye

Noha a kiszolgáló helye fontos, addig nem olyan fontos, mint régen. Ha olyan CDN-t használ, mint a CloudFlare, akkor az adatközpont helyének nem kell nagy tényezőnek lennie. Még mindig ideális, ha Kanadában van adatközpont, ha ott van a célpiac.

Szerver Uptime

Vannak idők, amikor egy szerver időt vesz igénybe. Ez csak a technológia természete. El kell kerülni azonban egy olyan gazdagépet, amelynek szerver üzemideje alacsony, mivel a webhely látogatói számára nehéz lehet interakcióba lépni az Ön webhelyével, amikor ott nincs.

Tehát azt, amit keresni szeretne egy WordPress gazdagépen, 99,9% -os rendelkezésre állási idővel rendelkezik, így a webhely látogatóinak esélye kicsi lenni.

Vevőszolgálat

támogatási lehetőségekEz nem olyan, ami a lista elején áll a gazdagép kiválasztásakor, de jelenthet minden különbséget, ha nem ismeri a webhely készítését, és hirtelen problémát tapasztal a webhelyén.

Ha valakivel kapcsolatban felveszi a kapcsolatot ezzel, megértheti, mi történik a szerverén, amelyen a webhelye alapul, vagy segít megoldani egy olyan problémát, amely a végén megjelenik.

Rendszermentések

Mivel a kiszolgálók összeomolhatnak és balesetek fordulhatnak elő, fontos tudni, hogy a házigazda képes-e biztonsági másolatot készíteni az Ön e-mailjéről, adatbázisáról és webhelyéről. Mert ha a tragédia sztrájkol, akkor a legrosszabb esemény bekövetkeztével hamarabb visszaállíthatja webhelyét és újra működhet.

Tehát azt szeretné ellenőrizni, hogy a gazdagépen vannak-e automatikus havi, heti vagy napi biztonsági mentések.

Gyakran Ismételt Kérdések

Melyik tárhely a legjobb a WordPress Linux vagy a Windows számára?

Noha műszakilag lehetséges a WordPress futtatása Windows tárhelyen, nem javasoljuk azt. A WordPress futtatásához a legjobb tárhelyi környezet egyértelműen a Linux, a WordPress telepítéseinek túlnyomó része Linux hostoláson fut (és ez sokkal olcsóbb, mint a Windows tárhelyén)..

Felépíthetek WordPress webhelyet tárhely nélkül?

Igen, a WordPress.com webhelyet használhatja webhelyének felépítéséhez, ők gondoskodnak az Ön számára történő tárhelyről. És akár ingyen is meg tudja csinálni, bár korlátozásokkal jár a tervezés és a márkaépítés vonatkozásában (mint például, ha nincs profi URL, lenne egy aldomain URL-je, mint például a yoursite.wordpress.com). Fizetett terveik azonban nagyobb rugalmasságot kínálnak. A WordPress webhely tárhely nélküli felépítésének másik módja az, ha azt ténylegesen saját számítógépén tárolja a WAMP segítségével, de ehhez mélyebb útmutatóra van szükség..

Használhatom-e a WordPress-t ingyen?

Noha maga a WordPress valójában ingyenes, még mindig fizetnie kell a domain névért és a tárhelyért. Ha WordPress webhelyet szeretne ingyenesen felépíteni, akkor a WordPress.com webhelyet kell használnia (nem szabad összetéveszteni a WordPress.org-tal, amely a WP teljes verziója harmadik fél hosting szolgáltatásainak használatához), amely ingyenes terv.

Mi a leggyorsabb WordPress tárhely?

Véleményünk szerint a leggyorsabb WordPress tárhelyszolgáltatásokat általában a WordPress tárhelyszolgáltatók, például a Kinsta vagy a Pressidium kezelik. Szupergyors és csak a WordPress webhelyek tárolására koncentrálnak, ám magasabb költségekkel járnak.

Mennyibe kerül egy WordPress webhely üzemeltetése?

A WordPress webhely tárhelyének költségei az Ön igényeitől, pontosabban az Ön webhelyének igényeitől függnek. Ha kisvállalkozói webhelyet vagy blogot szeretne üzemeltetni, meglátogathatja a megosztott tárhelyet, amelynek átlagos költsége körülbelül 5 USD / hónap. Ha e-kereskedelmi webhelyet vagy fórumot kell üzemeltetnie, akkor lehet, hogy ki kell keresnie egy kezelt WordPress tárhely-szolgáltatót, amely körülbelül 30 USD / hónap körül kezdődik.

A WordPress könnyen használható kezdőknek?

A WordPress nagyon egyszerűen használható kezdőként. Az Internet több mint 30% -át a WordPress táplálja, és ez jó okból is elérhető. Ez az egyik legegyszerűbb weboldalépítő eszköz, és hatalmas közösséggel rendelkezik, amely segít Önnek abban, hogy elakad. Sok oktatóprogram is elérhető online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author