A legjobb Java tárhely

Mint egy sok ügyfélszolgálatot folytató webes ügynökségnek (számtalan mellékprojektünk van és szeretnénk kísérletezni), nagyon jó ötletünk van arról, hogy mi határozza meg a nagyszerű internetes fogadót. Ezek a legjobb Java-tárhely-szolgáltatók. Ne feledje, hogy a Java olcsóbb tervekben nem támogatott széles körben, az összes Java szolgáltatás engedélyezéséhez általában VPS-re vagy dedikált szerverre van szüksége. Nagyon javasoljuk, hogy ellenőrizze a házigazdák súgóit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a helyes tervvel rendelkezik-e!

Webtárhely-szolgáltatóÁltalános értékelésÁr / mo.Disk SpaceFeaturesWeboldal
A2HostingLogo 9.2 / 10 $ 5 Korlátlan Korlátlan lemezterület!
Hostgator 8.7 / 10 $ 118,99 Korlátlan Olcsó + Korlátlan lemezterület!
siteground2 8.5 / 10 $ 269 10 GB Erőteljes, gyors, epikus támogatás, + 30 napos pénz-visszafizetési garancia! = Win!
mozgásban 8.3 / 10 $ 29.19 Korlátlan Tapasztalt, megbízható, kissé drágább.
Dreamhost 8/10 $ 149 Korlátlan Nagyszerű előadás & támogatás

A legjobb Java Hosting 2020 vélemények

1. A2 tárhely

A2 tárhely logó

Weboldal: www.a2hosting.com

Gondoljuk A legjobb Java tárhely szolgáltató az A2 Hosting. Az A2 hosting 2003 óta hosszú utat hajt végre – ma az egyik legjobb odafigyelő szolgáltató. De természetesen össze kell hasonlítania más hosting cégekkel annak érdekében, hogy pontosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet (mivel a felhasználók eltérő igényei vannak).

Az A2 tárhely alkalmazásával három választási lehetőséget kap Önnek a terv kiválasztásakor. Ezek a következők:

 • Lite
 • Gyors
 • Turbo

Ha a legolcsóbb tervet (Lite) fogja használni, akkor vegye figyelembe, hogy kevesebb funkcióval rendelkezik, mint a drágább. Míg korlátlan tárolással és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, csak egy webhelyhez használható. Sokkal lassabb, mint a másik két terv.

Most, ha azt akarja, hogy korlátlan webhelyekkel rendelkezzen, de korlátozott költségvetéssel rendelkezzen, akkor csak megkaphatja a Swift tervet. A Lite terv minden funkciójával együtt, és gyorsabban. De természetesen, ha az A2 Hosting legszélesebb megosztott tárhely-tervét akarja, akkor a Turbo terv a legkézenfekvőbb választás. Megint az összes, az első két tervben szereplő tulajdonsággal és még sok másnal (ez a leggyorsabb terv is).

Ha feliratkozik valamelyik A2 Hosting tervre, élvezheti a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is. Ez a legtöbb fogadó társaság számára a szokásos visszatérítési időszak lett, és azt javasoljuk, hogy használja ezt jól.

Előnyök

 • 24/7-es figyelés a rosszindulatú programok ellenőrzésére
 • Sok fizetési mód elfogadott (Paypal, hitelkártyák stb.)
 • Cloudfare integráció (az oldalak gyors betöltésének biztosítása érdekében)

Hátrányok

 • A terv megújításakor számolhat magas megújulási arányokkal
 • Jelentések vannak az uptime csúszásokról
 • Túl sok korlátozás a legolcsóbb tervükre

2. HostGator

HostGator logó

Weboldal: www.hostgator.com

A HostGator elsősorban hatalmas ügyfélkörük miatt a host-ipar egyik vezető szerepe. Sokan a következők miatt bízják meg webhelyüket a HostGatoron:

 • Megfizethető árak – A HostGator legolcsóbb terve valóban nagyon megfizethető. És ha valóban több pénzt akar megtakarítani, akkor 36 hónapért fizethet, amikor először regisztrál.
 • 24 órás ügyfélszolgálat – Támogatást kaphat e-mailben, telefonon és élő csevegéssel. A hasznos cikkek ismerete is van.
 • 45 napos pénz-visszatérítési garancia – A HostGator nagyvonalú visszatérítési időt vesz igénybe (más tárhelyszolgáltatóknak csak 30 napja van).

Ahhoz azonban, hogy a Java működjön a rendszereken, szüksége lesz egy Linux vagy Windows dedikált szerverre … sajnos sajnos nem tudja megtenni olcsó megosztott tervükön.

Előnyök

 • Megbízható ügyfélszolgálat
 • Nagyvonalú visszatérítési időszak

Hátrányok

 • Mérhetetlen sávszélességet kínálnak, de ennek korlátai vannak
 • Egyetlen tervükben sem kap ingyenes domaint (más tárhelyszolgáltatók is rendelkeznek ezzel)

3. SiteGround

SiteGround logó

Weboldal: www.siteground.com

Az embereknek általában jó mondaniuk kell a SiteGround-ról az általános teljesítmény és tulajdonságok miatt. A Java esetében azonban el kell érnie egy dedikált szervert root hozzáféréssel, a többi olcsóbb terv nem támogatja azt..

Előnyök

 • A 99,99% -os rendelkezésre állási garancia nagyon megbízható
 • Kiváló ügyfélszolgálat (élő csevegés, e-mail, telefon stb.)

4. InMotion tárhely

InMotion Hosting logó

Weboldal: www.inmotionhosting.com

Az InMotion Hosting két adatközponttal rendelkezik Los Angelesben és Virginia Beachben. Gyors szerversebességükkel garantálják a weboldalak gyors betöltését. Az átlagos üzemidő 99,95%, ami igazán jó.

Ha kíváncsi az árazási tervükre, akkor tudd, hogy jelenleg három választási lehetőséget kínálnak a felhasználóknak – Launch, Power és Pro.

Amint a neve is sugallja, a Indítási terv jó kiindulópont az első webhely elindításához. Már jön egy ingyenes domain, és két webhelyet üzemeltethet vele. Vegye figyelembe, hogy ez az InMotion egyik legjobb tulajdonsága, mivel a többi tárhelyszolgáltató csak egy webhelyet enged meg a legolcsóbb tervükre.

Teljesítménytervük valóban hatalmasabb, mint a Indítási terv. Először is, legfeljebb 6 webhelyed lehet, amikor megvásárolja ezt a tervet.

Mégis, ha az InMotion leggyorsabb és legteljesebb csomagja után jár, akkor szerezze be a Pro-tervet. Ez a végső terv az üzleti weboldalak számára, és a leghatékonyabb az összes tervükből is.

Ne feledje, hogy az InMotion hostingban felhasználóbarát cPanel működik – könnyedén lebonyolíthatja azt, még akkor is, ha először webhelyet készít. És ha ügyfélszolgálatra van szüksége, nekik is van (élő csevegés, e-mail, telefon stb.).

Előnyök

 • Teljesen betöltött indítási terv
 • Megbízható üzemidő
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • Az új ügyfelek számára szükség lehet igazolási dokumentumok bemutatására (pl. I.D.)
 • Vannak olyan emberek, akik az átállási folyamat alatt állásidőket jelentenek
 • Panaszok vannak a tömeges levelezési hibákkal kapcsolatban

5. DreamHost

DreamHost logó

Weboldal: www.dreamhost.com

Annak eldöntésekor, hogy melyik host szolgáltatót vegye igénybe, feltétlenül vegye figyelembe a DreamHost alkalmazást is. Ez a mai legismertebb vendéglátó cégek egyike, és már több mint 20 éve működik. Noha a VPS, a Dedikált és a Cloud tárhelyhez is tartozik, legnépszerűbb tervei megosztott tárhely formájában érkeznek..

Más hosting szolgáltatókkal ellentétben a DreamHostnak csak két megosztott tárhely-terve van, amelyek közül választhat – Starter és Unlimited. Sajnos itt nincs középút – tehát megkaphatja az alaptervüket vagy a végső terveiket. Mondanom sem kell, hogy a kezdőtervük túlságosan korlátozó jellegű – ami korlátlan tervüket hosszú távon jobb választássá teszi..

A DreamHost más kedvezményekkel is jön – és különösen szeretjük a 97 napos pénz-visszafizetési garanciát. Ez valóban nagyon nagylelkű visszatérítési politika, mivel a legtöbb fogadó cég csak 30 napot ad. Ez a garancia az egyetlen kivétel, hogy a visszatérítés nem vonatkozik a csekkekre és a pénzátutalásokra.

És a fizetési módokról beszélve, a DreamHost rendelkezik az egyik leginkább elfogadott fizetési móddal is – fizethet hitelkártyákkal, Paypal-ban, átutalással és csekkekkel (ahogy korábban említettük).

Előnyök

 • Jó ügyfélszolgálat
 • A regisztráció során csak néhány eladás történik
 • A megújítási árak nem kétszeresére vagy hármasára növekednek

Hátrányok

 • Korlátozott lehetőségek a tervekben
 • Ingyenes domaint csak akkor kap, ha éves tervet kap
 • Hosszú regisztrációs folyamat

Java tárhely: Hogyan lehet megtalálni a legjobbat?!

A Java webhely futtatása nem olyan egyszerű – ezért igazából oda kell összpontosítania. Ezt hatékonyan megteheti, ha megbízható tárhelykezelővel rendelkezik, mivel kevesebb tárhely-kérdéssel kell foglalkozni (leállások, szerverproblémák, feltört webhelyek stb.). Ebben a bejegyzésben megmutatjuk a Java gazdagép legfontosabb tulajdonságait, amelyekre figyelni kell. Ellenőrizze, hogy rendelkezik-e az itt felsorolt ​​dolgokkal (vagy legalább fontossági sorrendbe állítja az Ön igényeinek legfontosabbat).

Szerver helye

Ha érdekli egy adott Java tárhely szolgáltatása, először nézd meg, hol található a kiszolgáló. Ideális esetben azt szeretné, ha a szerverei ugyanabban a területen lennének, mint te (az Ön országa). Ez többek között befolyásolja a webhely sebességét.

Mégis, ha egy olyan társaságot fontolgat, amelynek szerverei más helyeken (vagy országokban) helyezkednek el, csak győződjön meg arról, hogy CDN-t (Content Distribution Network) használ. Amint a neve is sugallja, a CDN felel a webhely tartalmának az egész világon történő terjesztéséért. Tehát nem igazán számít, hogy hol vagy, vagy hol vannak a látogatói, mivel a CDN hálózati szerver a világ minden táján található. Ezért olyan, mintha a szervereid ugyanabban a helyen lennének, mint te és a közönség is.

Ma már a szokásos, hogy a tárhelyszolgáltatók CDN-ket használnak – tehát csak keresse meg a termékleírásukban. Ha olyan valamit lát, mint a CloudFlare, akkor az egy CDN típusú, és jó. Ez egyike azoknak a szolgáltatásoknak, amelyek általában ingyenesen jelennek meg a Java tárhelycsomagokban.

Szerver Uptime

Mindig keresse a szerver 99,9% -os üzemidejét vagy valamit ezen a százalékon. Ha nem, készüljön fel a gyakori leállásra. Ellenőrizheti a Google-on, hogy megtudja, mely Java tárhelyszolgáltatók teljesítenek ezen a vonalon. Nézze meg az uptimes tényleges adatait és hasonlítsa össze őket, mielőtt eldöntené, melyiket választja. Valójában ez nagyon fontos.

SSL tanúsítványok

SSL tanúsítványokAz SSL tanúsítványok bizonyítják az internet biztonságát. Ezt a funkciót akkor akarja, ha biztonságos és tekintélyes Java webhelyet kíván kivetíteni. Az SSL-tanúsítványok birtoklása annyira fontos lett a Google számára, hogy beépítette a webhelyek rangsorolásának tényezőjébe (SEO)..

Az SSL, amely a Secure Sockets Layer kifejezést jelenti, lehetővé teszi a szerver és a felhasználó közötti adatok titkosítását. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy a hackerek megszerzik az emberek bizalmas információit, amikor belépnek az Ön webhelyére.

Ha host szolgáltatót keres, keressen egyt, amely ingyenes SSL tanúsítványt kínál. Egyes vállalatok ingyenes SSL-tanúsítványokat nyújtanak az integrált Let’s Encrypt eszközükön keresztül. Ennek ellenére, ha nem kínálnak SSL-tanúsítványokat, akkor egyszerűen megvásárolhatja ezt a szolgáltatást évente körülbelül 10 dollárért.

Az SSL tanúsítvánnyal rendelkező webhelyek így néznek ki: https://www.yourwebsite.com. Míg azok, amelyek nem rendelkeznek SSL tanúsítvánnyal, így néznek ki: http://www.yourwebsite.com. Az észrevehető “s” megkülönbözteti azt, hogy az internetfelhasználók miként tekintik meg webhelyét (biztonságos vagy sem), és hogy a Google hogyan látja az Ön biztonsági beállításait is.

Sebesség

Amikor korábban beszéltünk a szerver helyéről és a CDN-ről, ezek már a webhely felgyorsítására szolgálnak. Vegye figyelembe azonban, hogy vannak olyan internetes házigazdák, amelyek más funkciókat biztosítanak a felhasználók számára a webhely sebességének maximalizálása érdekében. Ez magában foglalja a további CPU-erőforrásokat és az egyedi szkriptek létrehozását, amelyek kifejezetten a Java-hoz készültek.

Lemez terület

A lemezterület fontos – de lehet, hogy nem olyan fontos az Ön számára. Ha egyszerűen csak blog vagy üzleti weboldal létrehozását tervezi, akkor körülbelül 1 GB-os tárolóhely elég lehet Önnek (de harmadik féltől származó szolgáltatók, például a Gmail e-maileit kell használnia az Ön által kiosztott felhasználás csökkentése érdekében. tér).

Korlátlan lemezterületre csak akkor van szükség, ha hatalmas tagsági és e-kereskedelmi webhelyeket állít fel. A nagyvállalatok és a blogok valójában nem igényelnek túl sok lemezterületet.

Valójában óvatosnak kell lennie azon társaságok fogadásáról, amelyek korlátlan mindent kínálnak nagyon alacsony árakon. Általában kérdéseket szolgáltatnak (a tárhely egyéb vonatkozásaival kapcsolatban). Nem azt mondjuk, hogy nincsenek jók – csak azt szeretnénk, ha nagyon óvatos lenne, ha ellenőrzi az összes csomagjukban szereplő funkciót.

Sávszélesség és adatátvitel

Nagyon sok sávszélességre van szüksége az adatok hálózatra történő továbbításához. És igazán nagy sávszélességre van szüksége, ha webhelyet kíván létrehozni fájlok, például PDF-ek és videók letöltéséhez. Az ilyen fájlok nagyon nagyok, és rengeteg adatot igényelnek a megfelelő (és gyors) letöltéshez. Tehát körülbelül 20–30 GB (vagy korlátlan) sávszélességet kell beszereznie egy ilyen beállításhoz.

Vevőszolgálat

Biztos lehet abban, hogy rengeteg cikket és video oktatóanyagot talál a tárhely-fiókkal kapcsolatos bizonyos problémák kezeléséről. Nincs azonban olyan, mintha a 24/7/365 telefonos és élő csevegésen keresztül támogatást kapna. Nagyon frusztráló lehet a Java-gazdagépet érintő webhelyproblémákkal találkozni, mivel senki sincs ott, aki segíthet Önnek. Tehát, kérjük, nagy jelentőséget tulajdonítson ennek a szolgáltatásnak, amikor kiválasztja az internetes hostot.

Mi a Java??

Java tárhely kutatás

A Java széles körben használt programozási nyelv és számítástechnikai platform, amelyet számítógépek, alkalmazások és webhelyek programjai készítésére terveztek. Ez a magas szintű nyelv kiválóan használható valós idejű, beágyazott alkalmazásokhoz, és mindenféle eszköznél használható, miközben számos platformon, például Windows, Linux, Android, iOS, Mac OSX és akár mobiltelefon készülékeken is működik. Az Ön számára legmegfelelőbb Java tárhely kiválasztása gyors és egyszerű.

Java logóA Sun Microsystems által 1995-ben elindított ez az egyszerűen elsajátítható programozási nyelv minden szintű szakértelem számára elérhető. A létező két évtizedben bebizonyosodott, hogy hozzáférhető, funkcionális és hatékony. A Java ma az Oracle Corporation tulajdonában van, és a piac egyik vezető programozási nyelve. A Java azonban némi versennyel néz szembe a HTML5 miatt. Mivel sok olyan webhely már használja a Java-t, amely függ a Java-tól, a webfejlesztők és a programozók azt tervezik, hogy a Java nagyon hosszú ideig működik.

Érvek és ellenérvek

A Java használatának és a velük való együttműködés előnyeinek és hátrányainak megértése segít meghatározni, hogy az Ön számára megfelelő-e. Széles körű szolgáltatásai sok felhasználó számára ideálisak, népszerűségük szempontjából magas rangú, azonban minden tényezőt figyelembe kell venni, mielőtt eldöntenék, hogy ez jó választás az Ön számára és az Ön igényeihez.

Csakúgy, mint bármely más szkriptnyelv, a Java fejlesztésében is vannak visszaesések.

 • A Java rendelkezik funkcionális tárhely-tervekkel, amelyek költségesebb lehet, összehasonlítva más szkriptnyelvek, például a PHP tárolásával.
 • A Java nem mindig érhető el a megosztott tárhely-tervekben.
 • A Java megkülönbözteti magát a többi szkriptnyelvtől, megkövetelve, hogy a felhasználók teljesen új programozási nyelvet tanuljanak.
 • Ha csak a kicsi és egyszerű feladatokat akarja elvégezni, akkor a Java túl fejlett. Alternatív megoldás lehet a PHP.

A Java-t egy magasan képzett mérnökök egy kis csapata fejlesztette ki 1991-ben, ezt követően pedig négy évvel kiadta. Azóta különféle fejlesztésekre került sor, így ez még népszerűbb és hatékonyabb eszköz lett. Néhány olyan szolgáltatás, amely a Java-t olyan nagyszerűvé teszi, a következők:

 • A Java a fejlesztők körében jól ismert és általánosan használt számítógépes programozási nyelv. Nagyon valószínű, hogy a felhasználók már a Java-val találkoztak az alkalmazások vagy webhelyek elindításakor, mert a mainstream nyelve, népszerűsége és a képessége szinte bármit megtenni.
 • A Java mindenféle eszközhez elérhető, és számos platformon, például Windows, Mac OSX, Linux, iOS és más platformon is képes működni..
 • Viszonylag könnyű megtanulni a Java alapjait, és a szaktudás minden szintjére irányul. Számos képzés, könyv, webes szeminárium és oktatóprogram érhető el azoknak a felhasználóknak és fejlesztőknek, akik tovább kívánják tudni a Java-t és annak működését.
 • A Java új verzióit továbbra is készítik, továbbfejlesztve és továbbfejlesztve annak tulajdonságait, a lehető legjobb programozási nyelvgé válva. A Java kielégíti a fogyasztói igényeket, jelentősen javulva az első kiadás óta.

Ajánlott host Java számára

Könnyű kiválasztani a legjobb Java tárhelyet az igényeinek továbbfejlesztésére, mivel a Java jó alapot nyújt a Java számára. A Java nemcsak elég hosszú ideig működött ahhoz, hogy biztonságos, gyors és megbízhatónak bizonyuljon, hanem a legtöbb gazdagéppel is kompatibilis. A legjobb Java-tárhely, amelyet a webfejlesztők találtak, a SiteGround.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a Java??

A Java egy általános felhasználású számítógépes programozási nyelv, amelyet bármilyen számítógépes rendszerrel kompatibilis programok létrehozására terveztek. Ez egy széles körben használt programozási nyelv és számítástechnikai platform, amelyet számítógépek, alkalmazások és webhelyek programjai készítésére terveztek. Ez a magas szintű nyelv kiválóan használható valós idejű, beágyazott alkalmazásokhoz, és mindenféle eszközhöz használható, miközben számos platformon, például Windows, Linux, Android, iOS vagy Mac OSX működik..

A Java ugyanaz, mint a JavaScript?

Nem, a Java és a JavaScript egyetlen közös tulajdonsága a név. Ezen kívül nagyon kicsi a kapcsolat a kettő között.

Mire használják a Java-t??

A Java elsősorban a szoftveralkalmazások és -szolgáltatások építésére szolgál, de felhasználható alkalmazási modulok vagy kisalkalmazások fejlesztésére egy weboldalon belül. A Java Runtime Environment vagy JRE lehetővé teszi, hogy a Java programozási nyelven írt alkalmazások vagy webhelyek különböző böngészőkben futhassanak, valamint dinamikus weboldalakat és tartalmakat fejlesszenek ki..

A Java továbbra is széles körben használják?

Igen. A Java 1995 óta működik, és továbbra is széles körben ismert és általánosan használt. A Java újabb verzióit továbbra is készítik, amelyek új és továbbfejlesztett programozási szolgáltatásokat hoznak, így a Java valószínűleg még évekig megmarad.

A Java nyílt forráskódú szoftver?

A Java nyelv nem teljesen nyílt forráskódú szoftver, mivel bármely felhasználó képes kidolgozni saját fordítóját a Java kód futtatásához. Lehetséges a Java nyílt forráskódú megvalósítása, például az OpenJDK vagy az Open Java Development Kit.

Milyen operációs rendszereken működik a Java?

A Java platformfüggetlensége lehetővé teszi a Java programok futtatását különféle számítógépeken. Lehetőség van egy JRE vagy Java Runtime Environment telepítésére is, amely elérhető a számítógépeken Windows, Macintosh, Mac OSX, Unix vagy Linux számítógépekhez, sőt mobiltelefonokhoz. A Java szinte minden operációs rendszeren működik.

Hogyan működik a Java??

A Java szoftver letöltésekor a Java Runtime Environment (JRE) is szerepel. A JRE a Java virtuális gépből (JVM) áll. A JRE a Java szoftver futásidejű része, amely minden, amire szükséged van annak futtatásához a böngészőben, míg a JVM lehetővé teszi a számítógép számára a Java programok futtatását. Javasoljuk, hogy a Java kódot fordítsák be a JVM bájtkódba, amely kompatibilitást biztosít minden olyan számítógépes rendszerrel, amely rendelkezik a legtöbb számítógépes rendszerrel, amely JVM-et tartalmaz..

Használhatok Java-t egy weboldal készítéséhez??

Teljesen. A Java számára különféle keretek vannak, a létrehozandó tartalomtól függően. A Java hasonló a PHP, a Ruby vagy bármely más programozási nyelvhez abban az értelemben, hogy dinamikus webhelyek és alkalmazások létrehozására használható.

Milyen alternatívák vannak a Java számára az ügyféloldali programozáshoz?

Az ügyféloldali Java böngésző beépülő modult igényel. Mindezek mellett a JavaScriptet a Java alternatívájaként lehet használni, főleg azért, mert a JavaScript a böngészők natív verziója, és gyorsabban kell futniuk bennük, mint a Java-val..

Van-e idő a Java használatához az ügyféloldali programozáshoz?

A Java platformközi jellege miatt ez az elérhető legjobb lehetőségek, ha egy böngészőtől különálló kliensalkalmazást építünk fel..

Van-e jó alternatíva a Java számára a szerveroldali webes programozáshoz?

A szerveroldali webes programozásban a legnépszerűbb opciók a PHP, amelyet a Ruby on Rails követ. A PHP például sokkal egyszerűbb felhasználói felülettel rendelkezik, és sok esetben intuitívabb, mint a Java.

Hogyan hasonlít a Java a .NET keretrendszerhez?

A Microsoft .NET keretrendszer alkalmazásokat fejleszt és hajt végre Windows kliens és kiszolgáló operációs rendszereken. A Microsoft .NET akkor működik a legjobban, ha más Microsoft eszközök és szolgáltatások között használják, míg a Java szélesebb körben ismert, és egy nagyobb közösséggel rendelkezik, amely egy nagy osztályú könyvtárt testesít meg újrafelhasználható kódokkal..

Hogyan hasonlítja a Java a Ruby on Rails-t??

A Java és a Ruby on Rails biztonságos, hatékony és objektum-orientált szoftver. A fő különbség az, hogy nem kell a kódot Ruby-ban összeállítania, mivel a Rubint kell értelmezni. Ezért a Java sokkal gyorsabb, mint a Ruby. A Ruby on Rails azonban élén áll az alkalmazások fejlesztésekor. Általában sokkal gyorsabbak.

Hogyan hasonlít az ügyféloldali Java a Flash-hez??

A Java érett, stabil, jobban támogatott termék, erős, hatékony keretrendszerrel. A Flash viszont csodálatos animációkkal rendelkezik, ám általában népszerűbb a tapasztalatlan vagy kezdő felhasználók körében. Lehetséges, hogy egy nap a HTML5 továbbfejlesztése és kiegészítései miatt felesleges lesz mindkét szoftver. Mivel a Java-t olyan gyakran használják, és sok webhely és alkalmazás már múlik attól, az előrejelzések szerint további két évtized alatt működni fog.

Hogyan hasonlít az ügyféloldali Java a Silverlight-hoz?

A Java jobb megoldás a Silverlight-hoz képest, mivel a legtöbb rendszeren elérhető, míg a Silverlight nem. Noha a Silverlightnak van néhány olyan funkciója, amelyekkel a Java nem rendelkezik (például a Mély zoom), böngésző-bővítményeket igényel, de nem mindenki tudja futtatni, és sokszor nehéz a zökkenőmentes élmény létrehozása..

Mi a JSP??

A JSP (Java Server Pages) egy korai Java technológia, amelyet HTML segítségével dinamikus weboldalak létrehozására fejlesztettek ki. Hasonló a PHP-hez, azzal a különbséggel, hogy a Java nyelvet használja.

Hogyan hasonlít a JSP a PHP-hez?

A PHP egy általános célú szkriptnyelv a webfejlesztéshez, amely nagyon hasonló a JSP-hez. Nagyon jó a szakértelem minden szintjén, könnyen használható funkciókat biztosítva. A JSP általában erősebb és megfélemlítő, mert Java-t használ, mivel a szkriptnyelvnek hozzáférése van a Javas könyvtárakhoz. Noha mindkét technológiát széles körben használják, a JSP erősebb.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author