A legjobb CDN (tartalomszolgáltatási hálózat) szolgáltatók Kanadában

1883 volt az év, vad vadnyugatnak. Két figura, egymástól 50 méterre állva, egy óratorony előtt.

Az oldal sebessége nagyon fontos, mivel közvetlenül befolyásolja a felhasználói élményt. Az e-kereskedelemben vagy is a gyors… vagy a halott. ��

A sebesség sokkal fontosabb, mint az intelligens funkcionalitás vagy az esztétikai formatervezés, amelyet esetleg beépíthet webhelyére. Úgy látja, hogy a legfrissebb tanulmányok szerint a webfelhasználók 47% -a alig botlik az Ön webhelyén, ha nem tölti be az oldalát legfeljebb két másodperc.

Néhány tanulmány azt is kimutatta, hogy a weboldallal kapcsolatos problémákat tapasztaló online vásárlók 78% -a kevésbé valószínű, hogy ugyanazon az oldalon vásárolnak megint, és 44% -uk el fogja mondani a barátainak rossz tapasztalat!

weboldal sebesség vektorMintha ez nem lenne elég rossz, a Google ezt következetesen hangsúlyozza az oldalsebesség egy rangsorolási tényező.

Ez azt jelenti, hogy a gyorsan betöltő webhely gyors hozzáférést biztosít a több látogató, a jobb rangsorolás és a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Most mindannyian tudjuk, hogy a Google algoritmusait – elsősorban – titoktartás borítja, ennek az információhiánynak a ellenére tudjuk, hogy a keresőmotor óriása kifejezetten rámutat arra, hogy a weboldal sebessége nélkülözhetetlen minden weboldal sikeréhez.

Hol kezdjem??

Telepítése a Tartalomszolgáltatási hálózat remek kiindulópont a sebesség optimalizálásához. De mivel Kanadában nagyon sok Tartalomszolgáltató Hálózat-szolgáltató van, a szűkítés a legjobb tartalomszolgáltatási hálózat (CDN) szolgáltatóra monumentális feladat lehet..

Szerencsére neked, megtettük az összes nehéz emelőt hogy segítsen átvágni a szart, és megtalálja az Ön igényeinek megfelelő CDN szolgáltatást. Ma csak a legjobbak legjobbjait fogjuk megosztani veled. Tehát ha további hostolási jóságra van szüksége, akkor később nézd meg jobban a legjobb Kanada oldalt.

Mielőtt elkezdenénk, tisztázzuk meg, mi a CDN, és hogy ez egy lépés a helyes irányba.

Menjünk hozzá.

Mi az a tartalomszolgáltató hálózat??

A tartalomszolgáltatási hálózat, CDN néven is ismert globálisan elosztott webszerver-hálózat a gyorsítótár statikus tartalmát az Ön webhelyén, és több különböző helyre tárolja, hogy közelebb hozza a globális felhasználókhoz.

Így működik. Általában a webhelyet egyetlen helyről szolgáltatják. Tehát minden látogató ugyanahhoz a szerverhez fér hozzá. Ez azt jelenti, hogy ha nagy a forgalom, akkor webhelye automatikusan lelassul. És néha csúcsidőben, a webhely akár a szervert is összeomolhatja.

miért használjon cdn-t?

A CDN funkciója, ebben az esetben a webhely összes statikus erőforrásának gyorsítótárazása, hogy azok CDN-kiszolgálókon keresztül legyenek kiszolgálva. Ez csökkenti a szerver terhelését és gyorsabbá és hatékonyabbá teszi. Ráadásul minden weboldal felhasználói kérést egy kiszolgáló kezeli, amely a legközelebb áll hozzájuk, így könnyebben észrevehető.

Mik a CDN használatának előnyei??

Nos, van néhány előnye, amire gondoltam – a lista tetején az, hogy pénzt takarít meg. Az igazság az, hogy CDN szolgáltatást és host szolgáltatót bérel fel megtakarítja a költségeket amelyek egyébként felmerülnének, ha az egész világon infrastruktúrába és külön szolgáltatókba fektetne be.

A CDN használatának előnyei

De ez még nem minden.

 • A CDN csökkenti a hálózati késleltetést és a csomagvesztést is, ami azt jelenti, hogy a végfelhasználók kevesebb zavart és jobb stream-minőséget tapasztalnak. Ennek eredményeként a felhasználók nagyfelbontású tartalmat szállíthatnak.
 • A CDN megkönnyíti a közönség szegmentálását és különböző tartalmak továbbítását a különböző felhasználók számára, attól függően, hogy milyen készüléket használ a felhasználó.
 • A CDN architektúrájának beállítása miatt redundumokat hoznak létre a megbízhatóság és a kellemes internetes élmény biztosítása érdekében.
 • További biztonságot nyújt a DDoS támadások és az internetes fenyegetések enyhítésében.
 • A CDN-k szinte bármilyen platformon zökkenőmentesen telepíthetők.
 • A CDNS szintén jelentősen javíthatja webhelyének sebességét.

Mit kell keresni egy CDN-ben

A CDN szolgáltatók nem azonosak. Néhányan sok szempontból nyilvánvalóan jobb, mint mások. Néhány dolog, amelyet érdemes figyelembe venni annak biztosítása érdekében, hogy a megfelelő CDN szolgáltatót választotta ki.

cdn oldal betöltési idő diagramSebesség

A webhely sebessége nagyon fontos. Tekintettel arra, hogy egy átlagos ember csak két-három másodpercre vár egy webhely betöltésére, a választott CDN betöltési ideje elég szégyennek kell lennie. Nincs értelme nagy dollárt költeni egy CDN-re, ha az nem gyors.

Megbízhatóság

Vedd fel ezt. A megbízhatóság nem azt jelenti, hogy a CDN az állkapocs-lepattanási megbízhatóságot nyújtja az idő 100% -ában. Persze, meg tudják adni a legjobb lövést, és közel kerülhetnek, de mint minden más technológiai megoldás, ők is megvannak a hiányosságai. Ám a hüvelykujj általános szabályaként egy jó CDN-nek legalább feladnia kell egészséges megbízhatóság 99,999%.

ssl-ikonBiztonság

Egy másik tényező, amelyet figyelembe kell venni, az az, hogy mennyire biztonságos a CDN, amelyre megy.

Gondoskodni szeretne arról, hogy a lehető legjobban biztonságos socket réteg (SSL) vagy szállítási réteg biztonság (TLS) legyen, hogy ne jelenjenek meg szöveges szöveges adatok, amikor mindent ideális esetben titkosítani kell..

Ár

Mielőtt bármilyen CDN-be befektetne, szeretné tudni, mennyit fog ez kerülni Önnek. A legtöbb szolgáltató a GB-t számolja fel. Ezért hasznos tudni, hogy mekkora sávszélességet használ, hogy kiszámolhassa, mennyibe fog kerülni egy CDN használata.

Jogi nyilatkozat: Bár valószínűleg csábító lehet a legolcsóbb üzlet az asztalon, amikor a Tartalomszolgáltatási Hálózatokról van szó, akkor feltétlenül nem akarja kompromittálni a minőséggel. Mert akkor ez azt jelenti, hogy átlép a közönségével, és nem ezt akarod csinálni. Azt kapod, amiért fizetsz.

globális hálózati szerver helymeghatározó vektorA hálózati helyek száma

A CDN-szolgáltatók világában minél több hely van a CDN-nél, annál nagyobb rugalmasságot biztosít Önnek. Ezért a keresett CDN-nek minél több hálózattal kell rendelkeznie, amely lefedi az összes fő kontinenst.

24 órás ügyfélszolgálat

Legyünk őszinték. A csuklás esélye nem pontosan hiányzik. És ha rengeteg forgalom van, akkor az esélyek exponenciálisan növekednek. Mielőtt döntene arról, hogy melyik CDN szolgáltatót fogja keresni, győződjön meg arról, hogy a szolgáltató 24 órás támogatást kínál amikor valami rosszul megy.

Képoptimalizálás

A webhelyek lassulásának egyik oka a nagy felbontású képek. Egy jó CDN-nek képes optimalizálnia kell a képet, amely lehetővé teszi a képek és webhelyek gyorsabb betöltését. Most, hogy tudja, mit kell keresnie, menjünk a lédús részhez.

A legjobb kanadai CDN-szolgáltatók értékelése

1. Incapsula

imperva incapsula logóAz Incapsula könnyen az egyik kedvenc szolgáltatóm. És az okok nagyon egyszerűek. Más CDN-kkel nem igazán könnyű megtalálni ilyen fejlett biztonsági védelmet. A terheléskiegyenlítő szolgáltatások és a PCI tanúsítvánnyal rendelkező tűzfal mellett az Incapsula intelligens DDoS védelemmel is rendelkezik, hogy az Ön számára állkapocs törés biztonsága.

Tetszik az is, hogy ez a lehető leggyorsabb sebességet kínálja. A világszerte működő nagyméretű adatközpontoknak köszönhetően az Incapsula szupergyors szolgáltatást nyújt különféle igényekhez, beleértve a SaaS-üzleti vállalkozásokat, az online áruházakat és az igény szerinti video streaming szolgáltatást..

A legjobb az egész, hogy a nagy sebesség mellett az Incapsula optimalizálva van a kiszolgálók közötti forgalom kezelésére is. Nem is említve, hogy szuper könnyű beállítani.

2. Cloudflare

felhő tükröződés logóA világ minden tájáról elterjedt, nagy adatközpontokkal és rendkívül rugalmas hálózattal a Cloudflare rendkívül megbízható és hatékony szolgáltatásokat kínál Önnek..

Ezen felül a Cloudflare beépített feladatátvételi és terheléselosztási funkciókkal rendelkezik, amelyek elősegítik a szolgáltatás teljesíthetőségének fenntartását. A valós idejű elemzés segítségével könnyedén megfigyelheti és blokkolhatja a gyanús robotokat, fenyegetéseket és visszaélésszerű robotokat..

A megbízhatóság és a hatékonyság mellett sokkal többet szerethet a Cloudflare iránt. A legjelentősebb az a tény, hogy ingyenes tervet kínálnak néhány korlátozott szolgáltatással kis webhelyek számára, akik nem tudják megszerezni a saját prémium CDN-jüket.

3. Amazon CloudFront

Amazon CloudFront logóA Cloudfront egy sziklaszilárd CDN gyors, globális és gyorsan növekvő kiszolgálókat kínáló szolgáltató.

Különösen azért választottam a CloudFront alkalmazást, mert biztonságos és biztonságos környezetet kínálnak minden weboldal tartalmához, és valójában korlátozhatják a CDN országot és a házigazda élő streamingjét könnyedén.

Az Incapsula-tól és a Cloudflare-től eltérően azonban a Cloudfront szolgáltatása egy kicsit bonyolultabbnak tűnik a kezdők számára, ami azt jelenti, hogy egy kis képzésre van szüksége a használatához..

4. Stackpath

Stackpath logóA negyedik számomban a Stackpath-t választom. Ez a negyedik választásom, mert a világ egyik legnépszerűbb tartalomszolgáltatási hálózata. Gyors, biztonságos és könnyen telepíthető, és 90 országban stratégiailag elhelyezett szerverekkel rendelkezik.

Ezen felül az SSD-vel betöltött szerverek optimalizálva vannak az oldalbetöltési sebesség és a kiváló képgyorsítás érdekében – nem is beszélve arról, hogy beépített SSL-funkcióval rendelkezik, amely valós időben védi az Ön weboldalát, és egy kétlépcsős hitelesítési biztonsági funkcióval, amely elősegíti a tartalom és biztosítsd a fiókod.

5. Akamai

Akamai logóKövetkező oldal az Akamai. Különösen szeretem ezt a tartalomszolgáltatási hálózatot, mert valós idejű megjelenítéssel rendelkezik, amely értékes betekintést nyújt a globális régiókba, amelyek érzékenyek az internetes támadásokra..

Ezenkívül elősegíti a legnagyobb forgalom és a leglassabb összeköttetésű városok azonosítását. Az intelligens platformon kívül az Akamai arról is ismert, hogy képes felgyorsítani a kapcsolatokat, és rendelkezik a kapcsolatok felgyorsításához szükséges megfelelő infrastruktúrával..

A legtöbb általam említett tartalomszolgáltatási hálózattól eltérően azonban az Akamai általában kissé lassabb, főleg azért, mert DNS alapú kereséseket használ.

6. Cachefly

Cachefly logóHa Incapsula alternatívát keres, akkor ez az elérhető legjobb lehetőségek közül az egyik.

A Cachefly hasonló a legismertebb nevekhez, mint például a Cloudflare és a CloudFront, mivel ez a piacon elérhető egyik leggyorsabb CDN. Ezenkívül a vállalat CDN-t kínál az összes kontinensen, ami elég nagy ugrást jelent, ha erre gondolsz, főleg azért, mert a legtöbb többi CDN csak korlátozott számú kontinensen kínál CDN-t..

Mindezen finomságokon túl a cég foglalkozik néhány ismert márkával, amelyek bizalom és meggyőződés jele. A hátránya azonban, hogy Cachefly meglehetősen drága lehet. Ezenkívül nagyon nehéz megtalálni néhány gigabájtos tervet. Noha drágák, mégis vannak az egyik legjobb odakint a pénzedért.

Összegezve

Ennyi, emberek! A 2020 legjobb tartalomszolgáltató hálózat hat szolgáltatója. Mint mindig, mindenképpen végezze el saját kutatását és átvilágítását, hogy megállapítsa, melyik megfelel az Ön igényeinek.

Még szintén kedvelheted:

 • A legjobb weboldalkészítő
 • Legjobb blogplatform

Referenciák és képösszegek:

 • EHRIntelligence.com
 • DigiMarkCentral.com
 • ColocationAmerica.com
 • HackerNoon.com
 • GlobalDots.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author