A Kinsta WordPress Hosting áttekintése

kinsta logó

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
$ 30 / mo

Kinsta: Gyors összefoglaló időtlen emberek számára (nagyjából mindannyian)

Dióhéjban, Szeretjük Kinsta. Több projekt működik a Kinsta-n, és ritkán van kérdés. A támogatás rendkívül érzékeny és szerverük beállítása villámgyors! Ehhez egészítsük ki a globális CDN-t, az ingyenes SSL-tanúsítványokat, a webhelyek ingyenes áttelepítését és a golyóálló biztonságunkat … őszintén szólva, ez egy értelmetlen.

Itt található a rövid áttekintés a legjobb tulajdonságaikról:

 • Nagyszerű támogatás: Itt állnak az Ön számára, a nap 24 órájában, a WordPress szakértői támogatásával!
 • Google Cloud: Infrastruktúrájuk a Google Cloud-en fut, amelynek 20 helyszíne van a világ minden tájáról, és őrületten gyors.
 • Biztonság: Folyamatos felügyelet az üzemidő, a DDoS támadások észlelése, a szoftver alapú korlátozások, az SSL támogatás és a hardver tűzfalak számára … golyóálló.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia: Soha nem tudhatod, de nem lesz szükséged rá!

Őszintén szólva nem tévedhet itt. Terveik 30 USD / hónap, és természetesen könnyen méretezhető, ha további erőforrásokra van szükség.

Kinsta kutatás

Az áttekintés

Újra és újra egy tech-vállalat jön, amely csak megjavítja. A Kinsta egyike azoknak a vállalatoknak.

A Kinsta egy internetes tárhely szolgáltató cég, amelyet 2013-ban indított. Ma 20 szerverhely található világszerte a Google Cloud infrastruktúrát használva, adatközpontokkal Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ausztráliában, Európában és Ázsiában..

A kezdetektől fogva, A Kinsta óriási erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy költséghatékony, biztonságos, megbízható és könnyen használható webtárhely-platformként különböztesse meg magát.. Ebben az áttekintésben látni fogja, hogy a Kinsta ennek nagy részét elérte, és még sok minden mást.

A Kinsta specialitása a WordPress webhelyek üzemeltetése, és a cég az iparág egyik legversenyképesebb árán nyújtja szolgáltatásait. A Kinsta még a vonzó árainak ellenére sem megy sok más versenyképes árú tárhelyszolgáltató felé, ha olyan szolgáltatásokkal kompromittál, mint a sebesség és a biztonság.

Vessen egy pillantást például néhány frissítésre, amelyet 2019-ben bevezettek:

 • Minden tervhez további SSD tárterületet adott.
 • Automatikusan optimalizált DB és öngyógyító PHP szolgáltatások.
 • Indított lemezterület-kiegészítő azok számára, akiknek még több helyre van szükségük.
 • Bejelentette az év legnagyobb szolgáltatásfrissítését, a Google Cloud új, számításra optimalizált (C2) számítógépének mindenki számára ingyenesen történő bevezetését. Ez hatalmas lendületet ad a teljesítménynek!
 • PHP 7,4, yay!

Kinsta szolgáltatások

Ahelyett, hogy minimális támogatással lógna, a Kinsta felügyelt WordPress-tárhelyet biztosít, amely optimalizálja és biztosítja a WordPress-webhely teljesítményét az Ön nevében.

Az Ön nevében a Kinsta kezeli a WordPress webhelyének számos technikai aspektusát, beleértve a biztonsági frissítéseket és a biztonsági másolatokat. És a szakemberekkel, akik gondoskodnak a webhely működését fenntartó alapvető műszaki funkciókról, összpontosíthat a WordPress webhely élvezetére és a céljainak elérésére..

A Kinsta különösen kényelmes és segítőkész azoknak az egyéneknek vagy cégeknek, akik újak a WordPress webhely birtoklása és üzemeltetése terén.

A Kinsta-felülvizsgálat részeként megvizsgáltuk a webhelyek betöltési sebességét a Kinsta WordPress-tárhelyével is. Lenyűgözőnek találtuk, hogy az átlagos webhely, amely a Kinsta-t használja a tároláshoz, gyorsabb töltési sebességet és több rendelkezésre állási időt mutat, mint a pricier hosting tervekhez hasonló webhelyek..

A gyors betöltési sebesség mellett a Kinsta által üzemeltetett oldalak átlagosan kevesebb teljesítménygel kapcsolatos problémát is tapasztalnak.

Nézzünk egy kicsit mélyebben arra, hogy a Kinsta hogyan nyújt kiváló minőségű, kezelt WordPress tárhelyet és támogatást.

Jellemzők

Ha rendelkezik WordPress webhellyel, akkor abszolút előnyös lehet egy WordPress gazdagép felvétele. És bár a Kinsta nem az egyetlen menedzselt WordPress tárhelyszolgáltató, ott jótékony tulajdonságai és felhasználóbarát jellege miatt az egyik legjobb.

Krista tárolhat egy vagy több WordPress webhelyet, és újakat hozhat létre, ha bejelentkezik a testreszabott Kinsta vezérlőpultba. Nagyszerű, hogy az összes Kinsta által üzemeltetett WordPress-webhelyet egyetlen adatközpontról / műszerfalon kezelheti – ez egy ritka, de kényelmes szolgáltatás.

A Kinsta a szokásos WordPress tárhelyszolgáltatásoktól különbözteti meg a következő szolgáltatásokat:

Professzionális támogatás

A Kinsta egy külön ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, amely WordPress gurukból áll. 24 órán keresztül elérhető online csevegésen keresztül, hogy segítsen minden esetleges WordPress-problémával.

Kinsta támogatás

Webhely gyorsítótárazása

A választott tárhely-csomagtól függetlenül szerver szintű gyorsítótárat és házon belüli WordPress gyorsítótárazási plugint kap, hogy javítsa a felhasználói élményt az Ön webhelyén.

Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN)

A legolcsóbb Kinsta tárhely-tervvel havonta 50 GB KeyCDN-felhasználást fog elérni. Minden egyes magasabb szintű tervvel hozzáférést kap a KeyCDN további használatához.

HTTP / 2.0

A HTTP / 2.0 elérhető minden, a Kinsta-ban üzemeltetett webhelyen, biztosítva a gyors webhely-betöltési sebességet és így tovább.

SSL

Ingyenes biztonságos socket réteg (SSL) tanúsítványt kap, függetlenül a Kinsta által választott hostolási tervetől. Ez a biztonsági technológia szintén támogatható.

Biztonsági intézkedések

A Kinsta megosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) szkenneléssel, GeoIP blokkolással (a számítógép földrajzi helyzetének azonosítása az internetes protokoll vagy IP, cím alapján), a Google Cloud Platform (GCP) tűzfal, az öngyógyító PHP, és több. És ha a Kinsta által kezelt webhelyet feltörik, a cég segít, hogy további költségek nélkül helyrehozza azt.

Automatikus webhelymentés

Minden felhasználó napi automatikus webhelyről készít biztonsági másolatot. Ez a rendszer biztosítja, hogy ha valami rosszul történik, akkor gyorsan visszaállíthatja webhelyét a legfrissebb biztonsági másolatból.

Uptime ellenőrzések

A Kinsta műszerfalán keresztül kényelmesen figyelemmel kísérheti webhelye üzemidejét és állásidejét.

Mint láthatja, nagyon szeretni kell Kinsta iránt. A vállalat termékei és szolgáltatásai azonban semmit sem jelentenek, ha nem engedheted meg maguknak, tehát vessünk egy pillantást a Kinsta árképzésére.

Árazás

A Kinsta 11 kezelt WordPress tárhely-tervet kínál. A rendelkezésre álló sokféleség révén könnyebben választhatja ki a költségvetéshez és a célokhoz legjobban megfelelőt. Minden tervhez tartozik ingyenes SSL tanúsítvány és CDN, valamint ingyenes migráció, hack-fix garancia és egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia..

Kinsta árképzése

A kezdő terv

Az indulási terv a legolcsóbb és legalapvetőbb terv, havonta 30, vagy évente 300 dollár. Magába foglalja:

 • Egy WordPress telepítés
 • 10 GB lemezterület
 • 20 000 látogatás

A Pro terv

Havonta 60 dollárt vagy évente 600 dollárt fizet, és az alábbiakkal jár:

 • Két WordPress telepítés
 • 20 GB hely
 • 40K látogatás

1. üzlet

Havi 100 dollár, vagy évente 1000 dollár költségek. Jön a következőkhöz:

 • Öt WordPress telepítés
 • 30 GB hely
 • 100 000 látogatás

2. üzlet

Havonta 200 dollárt vagy évente 2000 dollárt fizet, és a következőket nyújtja:

 • 10 a WordPress telepítése
 • 40 GB hely
 • 250 000 látogatás

3. üzlet

Havi 300 dollár vagy 3000 dollár évente, és a következőket tartalmazza:

 • 20 a WordPress telepítése
 • 50 GB hely
 • 400K látogatás

4. üzlet

Havi 400 USD vagy évi 4000 USD költségeket tartalmaz, és magában foglalja:

 • 40 A WordPress telepítése
 • 60 GB hely
 • 600 ezer látogatás

Magasabb szintű vállalati tervek és dedikált virtuális gépek (virtuális gépek) szintén elérhetők.

Ha újonc vagy vagy, és a WordPress webhelyét blogoláshoz használja, és nem számít sok látogatóra, akkor elegendő az indulási terv. De ha olyan kereskedelmi WordPress-webhelyet működtet, amely óriási növekedést vonz a látogatók körében, akkor szüksége lehet egy üzleti vagy vállalati tervre.

Függetlenül attól, hogy melyik tervet választja, láthatja, hogy az éves tervek jobb ajánlatot kínálnak, mint a havi tervek, ténylegesen nettósítva két hónapos ingyenes tárhelyet.

Támogatás

Más webmesterekkel ellentétben a Kinsta nem nyújt telefonos támogatást. De 24 órás online támogatást nyújt az élő csevegő üzenetküldő rendszerén keresztül. Az üzenetkezelő rendszerhez a Kinsta irányítópultján férhet hozzá. A támogatási csoport minden tagja WordPress szakértő, így gyors választ kap a problémáinak megoldására.

Az ügyfélszolgálati csapat jegyvásárlási rendszert használ a kommunikáció nyomon követésére. Ez a rendszer biztosítja, hogy az ügyfelek bármely képviselője hozzáférhessen az ügyféladatokhoz, így a helyzetét csak egyszer kell magyaráznia.

Előnyök

A Kinsta-felülvizsgálatunk alapján a Kinsta-tárhely-terv választásának legfontosabb előnyei az alábbiak:

 • Minden előnyét élvezheti, ha webhelye a Google Cloud Platformon helyezkedik el, de a Kinsta kezeli az összes műszaki szempontot.
 • A tárolás gyorsan és automatikusan skálázható, biztosítva, hogy webhelye teljesítményét a forgalom növekedése ne befolyásolja.
 • Széles körű aktív és passzív biztonsági intézkedések védik a webhelyet, ideértve a napi automatikus biztonsági mentéseket is az egyszerű helyreállítás érdekében.
 • Ha vissza kell állítania a webhelyet egy biztonsági másolatból, akkor előbb futtathatja egy tesztkörnyezetben, mielőtt azt élővé tenné.
 • 24 órás online támogatás a barátságos WordPress szakértőktől.
 • A WordPress webhelyek áttérése az összes tárhely-tervben ingyenes.
 • Az irányítópulton elérhető a forgalomra vonatkozó könnyen áttekinthető és érthető statisztika.
 • Könnyen érthető és használható az irányítópult, akkor is, ha WordPress kezdő vagy.
 • Infrastruktúra az optimális webhely-betöltési sebességhez, beleértve a PHP 7.3-t és a MariaDB-t (adatbázis-kezelő rendszer).
 • Rendszeres és pontos üzemidő- és állásidő-ellenőrzések és jelentések.
 • Hack fix garancia és 30 napos pénz-visszafizetési garancia minden tervre.
 • Fejlesztőbarát WordPress-tárhely, amely felgyorsítja és automatizálja a munkafolyamatot.

Hátrányok

 • Nincs telefonos támogatás, de valójában ez nem kérdés, figyelembe véve, hogy a Kinsta online támogatása 24 órán keresztül elérhető, gyors és ingyenes.

Következtetés

Hogy őszinte legyek, függetlenül attól, hogy van-e tapasztalata a WordPress tárhelyével kapcsolatban, magabiztosan felhasználhatja a Kinsta által kezelt WordPress tárhelyet webhelyének hatalmának növelésére és a kitűzött célok elérésére..

És ha nem biztos benne, hogy a Kinsta a megfelelő platform az Ön számára, vegye igénybe a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, hogy bármilyen Kinsta tárhely-terv kockázatmentes próbaverziója legyen. Ha nem élvezi a szolgáltatást, gond nélkül visszatérítheti pénzét.

Tapasztalataink és a tipikus felhasználói vélemények alapján esélyünk van arra, hogy annyira élvezni fogod a Kinstat, mint mi. NAGYON ajánlott WordPress host!

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2019-12-12A megtekintett tétel KinstaAuthor Rating 51star1star1star1star1starTerméknév KinstaPrice
30 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author