4 legjobb dedikált házigazda 2020-ban (legmegbízhatóbb idő és sebesség)

Az átlagos blogger vagy a kisvállalkozás tulajdonosa számára a drágán dedikált szerverre való áttérés a hiábavalóság végső gyakorlata.

Olyan, mintha újévi döntést hozna, hogy csodálatos formába kerüljön, majd februárban lemondja az edzőteremben való tagságát, és 2000 dollárt fújjon a legújabb izomnövekedésre vagy zsírégető kiegészítőkre. ��

Nem fog előrelépni, és csak egy csomó pénzt veszít el a folyamat során.

Ha azonban olyan webhelyet működtet, amely jelentős forgalmat generál (mondjuk több, mint 50 000 egyedi megtekintés / hónap), egy külön tárhely szolgáltatás különbséget jelenthet egy villámgyors, felhasználóbarát és vadul nyereséges webhely… Vagy olyan sok problémától szenved a webhely betöltési idejével és biztonságával kapcsolatban, hogy a felhasználók gyorsabban visszatérnek egy filmsztárhoz, meghívással Harvey Weinstein egyik partijára (túl hamar?)

Ha nagy forgalmú üzleti webhelyet működtet, akkor a dedikált tárhely nem csak jó ötlet, hanem csak kötelező.

A megfelelő dedikált tárhelyszolgáltatás biztosítja, hogy webhelye biztonságban maradjon a hackerek ellen, és garantálja, hogy a nézők minden alkalommal képesek lesznek elérni a szükséges tartalmat..

(Azoknak, akik még csak indulnak, és kezdő szintű tárhelyet szeretnének vásárolni a blogodhoz vagy szabadúszó webhelyéhez, megnézheti ajánlásainkat a legnépszerűbb olcsó web hosting szolgáltatásokkal kapcsolatban.)

Néhány perc múlva elmagyarázom, hogyan és mi áttekintettük ezeket a házigazdákat te egy dedikált tárhelyszolgáltatásban kell keresnie, de mielőtt megtenném, itt van egy gyors PSA azoknak, akik sietnek …

értem.

Az átlag felnőtt figyelmének időtartama körülbelül 8 másodperc (kevesebb, mint egy aranyhalnál), és valószínűleg van olyan helyed, ahol twitteket lehet csinálni (vagy bár manapság a gyerekek ezt mondják), így csak A hajsza.

Ha a legjobb dedikált web hosting szolgáltatást, akkor érdemes a Kinsta-val együtt menni. A szolgáltatás a Google Cloud Platformon van beállítva, amely lehetővé teszi a hatalmas sebességeket és az abszurd optimalizálást. Ez az üzleti tulajdonosok számára szól, akik a legjobbat akarják vállalkozásuk számára.

Ha néhány dollárt szeretne megtakarítani, akkor a legjobb megoldás a SiteGround. Az ok egyszerű, a leggyorsabb adatközpontokkal rendelkeznek, metrikus csomagot tartalmaznak az ingyenes frissítések, amelyek évente több, mint 300 dollárt takaríthatnak meg más házigazdákhoz képest, kifogástalan 24/7-es támogatás, és INGYENES transzferek, biztonsági mentések, SSL tanúsítványok és a hackelés elleni védelem.

HOGYAN MEGTEKINTETTELTÜK A HOSTS

Alaposan teszteljük az egyes fogadó vállalatokat, mindent megnézve az üzemidőtől a sebességen át a biztonságig és a támogatásig. Ha szeretné megérteni az alulról lefelé történő tesztelési folyamatunkat, nézd meg a többi részünket Kanadai web hosting vélemények.

A Cliff Note verzió kiadásához fejlesztői csoportot működtetünk, amely ügyfél-webhelyeket épít és tart fenn, és az elmúlt évtizedben, több mint 900 webhelyet készítettünk amelyek kezelését ma is kezeljük.

Projekteink hosszú élettartamának köszönhetően egyedülálló hozzáféréssel rendelkezünk az adatokhoz és a rendelkezésre álló nyilvántartásokhoz olyan házigazdák széles választéka számára, amelyeknél a legtöbb véleményezési cég egyszerűen nem rendelkezik. Itt láthatja az élő követést. További információt a négylépcsős kutatási folyamatról itt olvashat.

Az itt található matematikai varázslók elég kedvesek voltak ahhoz, hogy összeállítson nekünk néhány grafikont és statisztikai elemzést, így megoszthatjuk Önnel az összes információt, hogy véglegesen eldönthessük az Ön igényeinek megfelelő hostolási szolgáltatást..

Mit várhatunk egy jó, dedikált szerverszolgáltatásban?

Függetlenül attól, hogy teljes munkaidős blogot, nagy e-kereskedelemmel foglalkozó üzletet vagy nagy forgalmú üzleti webhelyet működtet, a jó dedikált tárhelyszolgáltatás jelzései azonosak (ne aggódjon, minden ajánlásunk ezeket a kritériumokat repülő színekkel adja át)

Nevezetesen, szeretne keresni egy házigazdát a következővel:

 • �� Ingyenes SSL (biztonságos aljzatréteg)
 • �� Ingyenes biztonsági mentések
 • �� Erõs üzemidõ és alacsony állásidõ
 • �� 24 órás ügyfélszolgálat
 • �� Biztonsági szolgáltatások és bónuszok

Röviden belemerülök ezekbe és részletesen elmagyarázom a felülvizsgálat alján.

A legjobb dedikált internetes házigazdák Kanadában

1. KINSTA

A LEGJOBB PREMIUM HOSTING OPCIÓ A MINDEN OSZTÁLYOSSÁGRA (30-60 USD / hó)

Siteground-logoBetöltési idő: 520Ms
üzemidő: 99,9%
Költség: $ 600.00 / mo
Támogatás: Élő chat

 • SEBESSÉG

  A Kinsta megszállottja, hogy ügyfeleinek a leggyorsabb tárhely-architektúrát hozzon létre. Felső szintű technológiát használnak annak biztosítására, hogy weboldala nevetséges sebességgel töltse be az oldalát.
  A következő generációs infrastruktúrát használják – a szerver hardverétől a használt szoftverig.

  A Google Cloud Platform hajtja végre az egész műveletet, és világszerte 19 adatközponttal rendelkezik. Minden a prémium hálózatán található, amelyet kifejezetten a távolság és a komló minimalizálására terveztek.

 • Nincs aggódó házigazda

  A legjobb dolog Kinsta esetében a sebességük mellett a nevetséges biztonsági folyamatok. Két percenként ellenőrzik minden egyes weboldal állapotát. Webhelyét minden nap 720-szor ellenőrzik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működik-e és működik-e.

  A Kinsta minden nap biztonsági másolatot készít webhelyéről, és hat óránként készíthet biztonsági másolatot webhelyére. Hack-garanciával is rendelkeznek, folyamatos monitorozással. Ha bármilyen támadás történik, akkor garantálják a javítást, azonnali prioritással.

VEVŐSZOLGÁLAT

Prémium szolgáltatás kifizetésekor jobb támogatást kap. A Kinsta a nap 24 órájában, a WordPress szakértőivel bárhol, bárhol is van, a szélsőségekhez vezet, 100% -os megoldási sebességgel és gyors válaszidőkkel.

A Kinsta az Intercom szolgáltatást használja, amely a legjobb támogatási platform annak biztosításához, hogy segítséget kapjon azzal kapcsolatban, amire szüksége van. Ha webhelye bármilyen oknál fogva nem működik, akkor esetleg még biztonsági másolatot készít és futtat, amíg bejelentkezik.

2. HÁTTÉR

A LEGJOBB ÁLTALÁNOS ÁRAM / SZÁM / IDŐSZAK & NEM KERÜLTHETŐ TÁMOGATÁS ($ 269.00 / hónap)

Siteground-logoBetöltési idő: 475Ms
üzemidő: 99,99%
Költség: $ 269.00 / mo
Támogatás: Élő chat

Ha áttekintette a webhelyünkön szereplő többi véleményt, akkor valószínűleg tudja, hogy a SiteGround nagy rajongói vagyunk.

Már több mint 7 éve használjuk őket, és ezen idő alatt szemtanúi lehettünk a társaság fejlődésének az átlagos „ho-hum” hosting társaságtól az egyik a legmagasabb szintű szolgáltatások a piacon.

A legismertebb nevektől (köhögés, Bluehost köhögés) ellentétben nem pihennek a babérjain, és egyedül azok a cégek, amelyek rendszeresen frissítik adatközpontjaikat és szervereiket a legmagasabb sebesség és biztonság érdekében..

 • NAGY UPTIME: 99,95%

  Forró, 99,95% -os rendelkezésre állás mellett a SiteGround biztosítja, hogy webhelye minden év percében (majdnem) felálljon és működjön (majdnem).

 • INGYENES SSL ÉS MÁSOLATOK

  Nagyszerű bónusz, amely évi 60 dollárt takarít meg (minimum), és biztosítja, hogy könnyedén pihenhessen, tudva, hogy webhelye teljesen biztonságos és rendszeresen biztonsági másolatot készít annak valószínűtlen megsértése esetén..

Hihetetlen vásárlói támogatás

Egy iparágban, amely hírhedt a rossz ügyfélszolgálat és a félig támogatott szolgáltatás nyújtása miatt, A SiteGround a fejeket és a vállakat más hosting cégek felett állja, a bolygó legérzékenyebb és leghatékonyabb ügyfélszolgálatát nyújtja.

Komolyan … Nagyon nem lenyűgözünk bennünket, de a SiteGround ügyfélszolgálatának rohadtja átverte a zoknit.

3. A2 HOSTING

Csodálatos érték a fizetett árért ($ 141 / hónap)

A2 tárhelyBetöltési idő: 601Ms
üzemidő: 99,99%
Költség: $ 141.00 / mo
Támogatás: Élő chat

 • TÁMOGATÁS

  Miután elküldtünk egy csomó bonyolult támogatási jegyet és kérdést, (enyhén szólva) lenyűgözött minket, hogy az A2 ügyfélszolgálata milyen gyorsan és hatékonyan tudta kezelni a „kérdéseinket”.

  Noha nem annyira érzékenyek, mint a SiteGround, a különbség nominális (max. 20 percet igényelhet), és támogatása legfelső szintű.

 • NAGY BIZTONSÁG & INGYENES SSL

  Csakúgy, mint a SiteGround, az A2 hosting sokféle biztonsági funkcióval és (természetesen) ingyenes SSL tanúsítvánnyal élesíti a fogakat..

  Az ingyenes Cloudflare CDN, az Új Relic Server Monitoring Setup és az „Perpetual Security” használatával nehézségeket okozhat Önnek, hogy egy szolgáltatás szempontjából gazdag tárhelyszolgáltatást találjon az Ön által fizetett árért.

NAGY UPTIME & A GYORS VÁLOGATÓKÖZPONTOK

A 99,91% -os rendelkezésre állás és 601 ms webhelysebesség mellett az A2 Hosting biztosítja az alábbiakat a leggyorsabb és legmegbízhatóbb dedikált tárhelyszolgáltatások a legolcsóbb áron. A dedikált tárhely drága, ezt nem tagadhatjuk meg.

De csak 141 dollár havonta (több mint 1200 dollár / év kevesebb, mint a SiteGround) az A2 biztosítja a legjobb ütést. Sebességük és rendelkezésre állásuk nem olyan lenyűgöző, mint a SiteGround; azonban a fizetendő árat figyelembe véve nehéznek találja, hogy olyan szolgáltatót találjon, amely több értéket kínál.

4. HOSTGATOR

Szuper megfizethető szolgáltatás nagyszerű szolgáltatásokkal és időtartamokkal

HostgatorBetöltési idő: 601Ms
üzemidő: 99,99%
Költség: $ 119.00 / mo
Támogatás: Élő chat

 • NAGY UPTIME, GYAKORLATOS GYORS

  Mint minden hostnak, amelyet eddig ajánlottunk, a HostGator kínál ügyfeleinek kifogástalanul 99,99% -kal áll rendelkezésre, gonosz, gyors terheléssel. Havi áron csak 119 USD, ezek messze a legolcsóbb (kiváló minőségű) dedikált tárhelyszolgáltatás a piacon, és biztosítják, hogy befektetésükkel a lehető legjobban megkapják a beruházást..

 • JÓ BIZTONSÁG & INGYENES SSL

  Noha nem rendelkezik annyira finomsággal és ingyenes funkcióval, mint a SiteGround vagy az A2, a HostGator továbbra is rengeteg fejlett biztonsági funkciót kínál, beleértve: ingyenes SSL (duh), DDoS védelmet, teljesen redundáns hálózatot és 3-5 dedikált IPv4-et. IP.

TÁMOGATÁS

Mint a SiteGround és az A2 tárhely, a HostGator az üzleti életben a legjobb ügyfélszolgálatot kínálja. Még amikor áttekintettük alapvetõbb hostolási szolgáltatásaikat (amelyeket itt megnézhet), az ügyfélszolgálat rendkívül magas szintû volt.

De egy dedikált tárhelycsomaggal az ügyfélszolgálat a következő szint. Abban a valószínűtlen esetben, ha bármilyen problémája merül fel a szolgáltatással, az ügyfélszolgálatuk hatékony segítséget nyújt Önnek, hogy visszatérhessen a futtatáshoz.

SSL – BIZTONSÁGOS KOCKÁZATRÉTES VÉDELEM

Tudom, hogy ez valamilyen futurisztikusnak hangzik Star Trek szar, de az SSL valójában egy nagyon egyszerű koncepció.

Az SSL vagy a biztonságos aljzatréteg létrehozza és titkosítja az alagutat a látogató számítógépe és a szerver között. Az alagúton belül minden kommunikáció és adat biztonságosan védett, és mentes a kíváncsiságtól.

Olyan ez, mint egy levelet kódolt nyelven írni, mielőtt elküldenék egy barátjának.

Ha egyszerűen angolul írta a levelet, bárki, aki elhallgatta az üzenetet, könnyen láthatja és felhasználhatja azt, amit írt. Levele „titkosításával” garantálja, hogy kívülről senki sem fogja megfejteni és megérteni az üzenetét.

A Google legújabb frissítéseivel, ezek a tanúsítványok csak kötelező érvényűek ha bármilyen esélyt szeretne élni webhelye rangsorolására a versenyképes kulcsszavak alapján. És ha a fizetéseket a webhelyén dolgozza fel, akkor ezt abszolút KÖTELEN kell lennie (a legtöbb megbízható feldolgozó nem is fogad el kifizetéseket aktív SSL tanúsítvány nélkül).

Szerencsére egy kiváló minőségű (dedikált vagy egyéb) internetes gazdagépen az SSL tanúsítvány ingyenes. Ha egy cég megkísérli, hogy fizessen a tanúsítványért (mint például az elítélhetetlen GoDaddy), akkor a hegyekre kell futnia.

Egyáltalán nem kell fizetnie az SSL-igazolásért, és minden olyan társaság, amely másképp állít, leront téged, mint egy kötszer. Minden jó web hosting cég felajánlja, hogy ingyenesen beállíthatja az SSL-jét a Let’s Encrypt nevű szolgáltatás használatával.

INGYENES MÁSOLATOK

A számítógépes támadások egyre növekszenek, és úgy tűnik, hogy nem hamarosan lelassulnak.

Napi biztonsági másolatot kínáló internetes host használatával azonban biztosíthatja, hogy még ha webhelyét ransomeware támadás is megcélozza, akkor gyorsan visszatérhet tartalmához online, anélkül, hogy verés nélkül maradna. (Bízzon bennünk, nem akarja, hogy minden nap manuálisan készítsen biztonsági másolatot webhelyéről.)

UPTIME és DOWNTIME

Az Uptime, amint azt a neve is sugallja, egyszerűen annak az időnek a mérése, amely alatt webhelye online van. Bármi, ami a 99% felett van, tisztességes, és ideális esetben egy olyan hostolási szolgáltatást szeretne, amely képes nyújtani 99,95% üzemidő vagy annál jobb.

Az állásidő (ismét, ahogy a neve is sugallja) annak az időnek a mérése, amely alatt webhelye le van állítva, vagy nem tud hozzáférni.

Ha professzionális megjelenést kíván tartani a felhasználókkal, ez az egyik legnagyobb dolog, amelyet el kell kerülni. Szerencsére, ha a szolgáltatást választja, amelyet éppen ajánlunk, ez a múlté lesz, és élvezheti a gyors sebességű világítást, a magas biztonságot, és névleges állásidő.

ADATKÖZPONTOK

Az adatközpontok a használt szerver fizikai helyét jelentik. Minél közelebb vannak az adatközpontok a végfelhasználókhoz, annál kevesebb távolságot kell elérni az információnak, és annál gyorsabb lesz a webhelye.

Mint ilyen, fontos annak biztosítása, hogy az Ön által használt adatközpontok a végfelhasználók közelében legyenek (például Torontóban vagy Montrealban).

A világ legnagyobb adatközpontjai

TÁMOGATÁS

Hacsak nem történik kódolási varázsló vagy műszaki zseni, te vagy haladó elképesztő támogatásra van szüksége annak biztosítása érdekében, hogy webhelye működőképes és működőképes legyen, és elkerüli a lehetséges csuklásokat.

Azoknak, akiknek nincs 22 éve a GYIK-en keresztül vagy hosszú YouTube-videókat nézni, ez azt jelenti, hogy olyan hostolási szolgáltatást szeretne, amely magas színvonalú, 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt. El kell kerülni minden olyan társaságot, amely támogatást küld ki Indiába, vagy csak online jegyeket vagy e-mailes támogatást kínál felhasználóinak.

Egy dedikált szerver egy nagyon fillért fog neked fizetni, tehát azt szeretné megbizonyosodni, hogy van-e hozzáférése a csevegéshez vagy a telefonos támogatáshoz, hogy pénzt érjen el.

BIZTONSÁG

Ha Ön az a fajta ember, aki úgy gondolja, hogy az erős tevékenységekhez használt jelszavak széles választéka „szükségtelen”, akkor ez a rész az Ön számára.

Kiváló minőségű kiszolgálói szintű biztonság jelentősen csökkenti annak kockázatát, hogy webhelyét DDoS vagy brute force támadás sérti és segít annak biztosításában, hogy a saját hiányos biztonsági előírásaik ne eredményezzék a teljes online infrastruktúra rosszindulatú megsemmisítését.

Ne felejtsen el választani egy olyan webhelyet, amely DNS-védelmet, aktív webhelyfigyelést és egyéb fejlett biztonsági funkciókat biztosít.

Mindezen út nélkül, merüljünk bele a 2020 három legjobban elkülönített tárhelyszolgáltatásába …

Végső gondolatok

Bár a dedikált tárhely biztosan nem mindenkinek szól, a fenti szolgáltatások segítenek a költségvetés meghosszabbításában és a beruházás maximalizálásában, így könnyedén pihenhet, tudva, hogy webhelye maximális kapacitással működik.

Noha számos más „jó” elkötelezett házigazda van, a Kanada Kanada hostolójában inkább csak a nagyszerű ajánlásokat ajánljuk.

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és mint mindig, ha bármilyen kérdése, aggálya vagy zavaros észrevétele van, hagyjuk ezt az amerikai tárhely-áttekintő webhelyeknél ��) … bátran dobja le őket az alábbi megjegyzés szakaszba!

GYIK

Mi a legjobb dedikált szerver hosting cég?

A legjobb dedikált szervert tároló cég a Kinsta az osztályon belüli legjobb sebességük, valamint a legmagasabb szintű biztonság és ügyfélszolgálat miatt.

Mi a dedikált webtárhely??

Dedikált tárhely az, amikor egy szervert egyetlen webhelyre vagy cégre fordítanak. Ez lehetővé teszi, hogy az összes kiszolgáló erőforrása elérhető legyen az adott társaság számára.

Mi a különbség a dedikált és a nem dedikált szerverek között??

A nem dedikált tárhelyszerver azt jelenti, hogy a kiszolgálón vagy a kiszolgálókon az erőforrások megoszlanak. A dedikált szerver lehetővé teszi, hogy a kiszolgálón lévő összes erőforrás elérhető legyen egy vállalat vagy webhely számára.

Még szintén kedvelheted:

 • A legjobb weboldalkészítő

Referenciák és képösszegek:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author