15 legjobb domain-generátor 2020-ra |

A domain név kiválasztása nem könnyű. Szeretne egy olyan webcímet, amely egyszerre emlékezetes és értelmes, ugyanakkor leírja, hogy mi a márkája. De még azután is, hogy valami fülbemászó és érdekes márkát kidolgozott, előfordulhat, hogy a .com domain már bekerült. Ez csak visszavezet a rajzasztalhoz, ami további fejfájást jelent.

De nem kell örökké tartania, hogy egy nagyszerű domain nevet állítson fel, amely már elérhető. Próbálkozzon a top 15 domain generátorok egyikével, amelyeket nem sorrendben sorol fel, és takarítson meg magadnak hajhúzást.

Ha még nem rendelkezik domain névvel, akkor az alábbiak szerint szerezheti be őket:

 • Domain.com (domain költsége: 9,99 USD egy évre – használja a „HOSTFACTS” kupont, hogy 20% -ot kapjon az első vásárlásból)
 • További domain-regisztrátorokat itt találhat.

15 legjobb ingyenes domain névgenerátor

# 1 HostPapa

HostPapa domain név generátor

A HostPapa elsősorban web hosting szolgáltatásokról ismert, de elősegíti a felhasználókat a domain nevek megkeresésében és továbbításában is. Önmagában nem rendelkezik domain névgenerátorral, de ha a kívánt domain nevet vagy kulcsszót keresi a domain keresésükkel, a HostPapa tudatja Önnel, ha elérhető – és több száz alternatívával (elsődleges, ország -specifikus, prémium) domain nevek és különféle kiterjesztések, amelyek közül választhat.

# 2 Név olcsó

NameCheap domain névgenerátor

A Namecheap segít megtalálni vállalkozásának domainnevét egy Beast Mode nevű generátorral. Először kezdje meg akár 5000 domain vagy kulcsszó megadását. Ezután válassza ki, hogy milyen TLD-ket szeretne beilleszteni a keresésbe. Hozzáadhatja preferenciáit kategóriánként, vagy kiválaszthatja az összes elérhető TLD-t. A Beast Mode-nak számos szűrője is van a keresési eredmények szűkítéséhez, például:

 • Árkategória
 • Használja a Domain Hack alkalmazást
 • Dobd el az utolsó magánhangzót
 • Többes számú főnév
 • Prémium tartományok megjelenítése
 • Elérhető a nem elérhető tartományok

A Namecheap generátorának segítségével olyan előtagokat / utótagokat is felvehet, amelyek alternatívákat javasolnak a már regisztrált vagy a drága domainhez. Összességében a Namecheap generátora nagyszerű eszköz a vállalkozásához megfelelő domain név megtalálásához.

# 3 Lean domain keresés

sovány domain generátor

Kezdje egyetlen kulcsszóval, majd keressen a domain opcióin a Lean Domain Search oldalon. A keresési eredmények száz, ha nem több ezer domain névötletet jelenítenek meg. Minden eredmény elérhető a .com domainekre. Ezzel az eszközzel:

 • Szűrés ábécé, hosszúság vagy népszerűség szerint
 • Mentse el kedvenc domainneveit
 • Kövesse nyomon a keresési előzményeket
 • Oszd meg a keresési eredményeket
 • Azonnal keresse meg saját ötleteit, hogy megtudja, rendelkezésre állnak-e

Ha van olyan ötlete kulcsszavakról, amelyeket használni szeretne, de friss ötletekre van szüksége a teljes domainhez, akkor ez az eszköz. Amikor próbálunk domainnév-ötletekkel állni, a Lean Domain Search az első látogatott webhely.

# 4 Még egy név

mellékel egy név domain név generátort

A Bust a Name számos szűrőeszközzel segít megtalálni az Ön igényeinek megfelelő minőségi domain nevet. Kezdje a kulcsszavak szűrésével, majd válassza a kulcsszóval például az „indul” vagy a „vége” opciókat. Ezután szűrje le, hogy a domainnek milyen természetesnek kell lennie, és válassza ki a karakterkorlátot. Dönthet úgy is, hogy megjeleníti az elfoglalt domaineket, valamint szűrheti a kiterjesztések alapján, például .com, .net és .org. Az oldal alján javaslatokat talál a hasonló kulcsszavak kipróbálására is.

Ha még nem tartja szem előtt a kulcsszót, akkor próbálja ki a „Véletlenszerű tartomány létrehozása” gombot az ötletek szikrázásához vagy a rendelkezésre álló név megragadásához. Ha olyan tetszőleges domaint talál, mentse el később, vagy vásárolja meg olyan domain regisztrátorok linkjein keresztül, mint a GoDaddy és a Namecheap. A webhelyen domain-keresést is futtathat, ha elérhető a neve.

# 5 Shopify üzleti névgenerátor

Shopify üzleti névgenerátorNoha az eszköz neve azt sugallja, hogy csak a vállalkozásnevek generálására szolgál, a Shopify üzleti névgenerátora valójában rendelkezésre álló domain név-ötleteket szállít. Először válassza ki azt a kulcsszót, amelyet a domainbe szeretne venni, és több száz javaslatot fog kapni. Bár a webhely arra ösztönzi Önt, hogy hozzon létre egy Shopify boltot az általuk javasolt domain névvel, a webcím megvásárlásához másutt is mehet. Javaslatok használja a .com kiterjesztést.

# 6 Névfiú

Nameboy domain generátor

A Nameboy segít megtalálni az elérhető domainneveket a választott kulcsszavak alapján. Adjon meg legfeljebb két kulcsszót, és a Nameboy azonnal megjeleníti a javasolt domainnevek listáját. Diagramjaik segítségével könnyen meghatározható, hogy mely bővítményeket választotta, és melyeket továbbra is elkaphatja. Például, annak ellenére, hogy a hostfacts.com felhasználásra kerül, más felhasználók továbbra is megvásárolhatják a HostFacts.net webhelyet.

Megnézheti azt is, hogy mely domainnevek érhetők el a viszonteladásban, valamint engedélyezheti a definiált javaslatokat vagy a kulcsszavakat. Ez az eszköz jól működik, ha már van ötlete a használni kívánt kulcsszavakról, de javaslatokat keres annak különféle változataira.

# 7 NameStall

namestall domain name generator

A NameStall számos eszközt kínál a domain keresésében. Kezdje a domain névgenerátor eszközzel, amely segít kulcsszó és egyéb szűrők alapján történő keresésben, beleértve:

 • A beszéd részei
 • Népszerű kulcsszavak
 • Alapvető angol szavak
 • Ipari kategóriák

Azt is választhatja, hogy a kulcsszót a domain elejére vagy végére akarja-e, vagy kötőjelet szeretne-e használni a webcíméhez. Végül válassza ki azokat a kiterjesztéseket, amelyeket szűrni szeretne. Megkapja a kiválasztott és még nem regisztrált lehetőségek listáját. Kattintson a „regisztrálás” linkre annak a mellett, amelyet kiválasztani szeretne.

A NameStall tartalmaz egy hasonló domain név-javaslat eszközt, valamint egy azonnali domain-kereső eszközt, márkázható domain névlistát és magas fizetésű kulcsszavak kereső eszközét is..

# 8 domain rejtvényfejtő

domainpuzzlerA Domain Puzzler egy egyszerű eszköz, sok lehetőséggel. Kezdje az „egyszerű” verzióval, és illessze be ideális kulcsszavait, válassza ki a domain kiterjesztéseit, és keressen ötleteket. A dolog a domain névgenerátor szempontjából, hogy számos kulcsszót is felvehet, szemben a listában szereplő többi eszközzel, csak egy vagy kettővel, és a kulcsszavakat különböző variációkba egyesíti. Adjon eredményeket a kedvencek listájához, vagy próbáljon ki egy részletesebb keresést. Az eszközt arra is használhatja, hogy összehasonlítsa a különböző domain nevek oldalállását.

# 9 Név Mesh

NameMesh

A Mesh név akkor működik, ha több kulcsszóra is gondol. Válasszon 2-3 kulcsszót, és írja be őket a keresőmezőbe. Ezután hozza létre a listáját! Az eszköz olyan kategóriák alapján ösztönöz ötleteket, mint:

 • Gyakori
 • Új
 • Rövid
 • Hasonló
 • SEO

Miután keresett a kulcsszavakban, kiszűrheti az eredményeket a domain kiterjesztése, a nem regisztrált domainek és a maximális hossz alapján. A Mesh név más kulcsszókereséseket is javasol Önnek.

# 10 domain Bot

domainsbot generátor

A Domains Bot egyaránt egy domain-javaslat eszköz és egy domain-kereső eszköz. Kezdje a kulcsszó keresésével, és a kulcsszó, a kombinált kulcsszavak vagy hasonló kulcsszavak alapján megtalálja az elérhető ötleteket. Ellenkező esetben keresse meg a kívánt domain nevet. Ha elérhető, akkor különféle domain regisztrátorokhoz mutató linkeken keresztül vásárolhat. A hasonló domainnevekre vonatkozó javaslatokat is látni fog. Szűrje kiterjesztés és nyelv alapján, vagy adja hozzá a saját szinonimáit, előtagjait vagy utótagjait.

# 11 Panabee

panabee domain generátor

A Panabee egy domain név kereső eszköz, üzleti név generátor és domain név generátor. Kezdje el két kulcsszóval, és keressen domain névre vonatkozó javaslatokat. Ha megkapja a kívánt domain nevet, akkor látogasson el a GoDaddy oldalra, ahol megnézheti a domain többi elérhető kiterjesztését.

Ha nem tetszik, amit lát, a Panabee kiadja a keresett kifejezéseket. A rendelkezésre álló domainnevek megjelenítésén kívül a Panabee megmutatja, hogy ideális domainnevét közösségi média felhasználónévként használják-e.

# 12 Névállomás

NameStation

Kezdje el a Name Station használatával egy ingyenes fiók feliratkozással, amelyet az e-mail vagy a Facebook-fiók használatával tehet meg. Ezzel az eszközzel hozzáférhet a következőkhöz:

 • Domain név generátorok
 • Azonnali rendelkezésre állás ellenőrzője
 • Nyilvános névversenyek
 • Kulcsszójavaslatok

Szűrés kiterjesztés, névhossz és egyebek alapján. Ha még nincs kulcsszóötlete, próbálja ki az iparágat keresni ötleteket. A webhely büszkélkedhet, hogy a TechCrunchon, a Mashablen, a SEOMozon és más oldalakon látják, ezért érdemes megnézni.

# 13 Azonnali domainkeresés

Azonnali domainkeresés

Azonnali domainkeresés egy olyan eszköz, amely jól működik, ha már rendelkezik domain névvel. Kezdje azzal, hogy beírja az ötletet, és ez az eszköz megmondja, hogy megtették-e vagy sem. Ha igen, alternatívákat fognak javasolni, amelyek jelenleg elérhetők. Azt is tudatja Önnel, hogy melyik aukcióra áll fel. Vásárolhat a webhelyen található linkeken keresztül, amelyek egyenesen GoDaddy-hez vezetnek a vásárlás befejezéséhez. Ha a domain meg van adva, akkor kövesse a linkeket, hogy megkeresse, ki birtokolja a webhelyet, vagy felvegyen egy ügynököt, aki segít abban, hogy ajánlatot tegyen az adott domainben.

# 14 Szeretném a nevemet

IWantMyName

Azt akarom, hogy a nevem hasonló legyen az azonnali domain kereséshez, mivel akkor a legjobban működik, ha már rendelkezik egy nevével. Írja be a kívánt címet, és azt akarom, hogy a nevem tudatja Önnel, ha megragadja a megragadását. Ha nem, akkor megmutatják az alternatív lehetőségeket és az áraikat. Szűrheti a nem elérhető domainek elrejtésével is.

# 15 Webtárhely-geeks

webtárhely geeks névgenerátor

A Webhosting Geeks névgenerátor eszköz, amely segít megtalálni vállalkozásának egyedi nevét. Több kulcsszót felvehet a keresősávba, és szűrőket adhat a pontosabb eredményekhez. Például kiválaszthatja, hogy a vállalkozása nevét hol helyezi el – a domain elején, közepén vagy végén. Beállíthat egy tartományhosszkorlátot is (5-30 betű). A Webhosting Geeks lehetőséget kínál a elérhető .com, .net, .org, .us, .ca, .au és .co.uk domain nevekből történő keresésre..

Ezzel a 15 domain névgenerátorral kényelmesen előállhat egy elérhető domain névvel, amely jól leírja vállalkozását. Van valami, amit kimaradtunk? Hagy egy megjegyzést az alábbiakhoz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author