Best Travel Credit Card Canada

ταξιδιωτικός προορισμός

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε το χειμώνα στον Καναδά?

Ξεφεύγοντας από αυτό.

Η μετάβαση σε έναν τροπικό προορισμό όπως η Κούβα ή το Μεξικό είναι μια δοκιμαστική ώρα για τις διακοπές του Καναδά στο παρελθόν. ��

Το Riu Palace Peninsula Cancun έκανε κράτηση μέσω Air Miles �� ��

Το όνομά μου είναι Gary και τα τελευταία 4 χρόνια νομίζω ότι έχω εφαρμόσει και χρησιμοποιήσει κάθε καναδική πιστωτική κάρτα εκεί έξω. Είχα μερικές υπέροχες εμπειρίες και κάποιες κακές.

Επίσης, κατάφερα να ταξιδέψω σε περισσότερες από 20 χώρες χρησιμοποιώντας πόντους που συγκεντρώθηκαν μέσω διαφόρων καρτών. Ενώ συνήθως γράφω για geeky πράγματα όπως φιλοξενία ιστοσελίδων, υπηρεσίες και μικρά εργαλεία biz σε αυτόν τον οδηγό, θα μοιραστώ μαζί σας τις κορυφαίες επιλογές καρτών και θα εξηγήσω μερικά από τα οφέλη για καθένα.

Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε με τις περισσότερες ταξιδιωτικές κάρτες είναι ότι υπάρχει πολύ καλή εκτύπωση. Οι προσφορές ενδέχεται να έχουν την ίδια εμφάνιση σε χαρτί, αλλά μόλις αρχίσετε να ξοδεύετε, θα διαπιστώσετε ότι οι χρεώσεις και οι τιμές ακυρώνουν βασικά τυχόν εκπτώσεις ή ανταμοιβές που θα λάβετε.

Πώς έκανα τις κορυφαίες επιλογές μου

Ο τρόπος που έχω δομήσει αυτόν τον οδηγό είναι πολύ απλός. Διάλεξα τα καλύτερα μέρη για κάθε κατηγορία ταξιδιωτικών καρτών. Έχω κάρτες για σαλόνια ξενοδοχείου, αν αυτό είναι το δικό σας πράγμα, το καλύτερο cash back ή το Air Miles.

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ του οδηγού / των προτάσεών μου και αυτού που θα λάβετε σε μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς ιστότοπους είναι ότι έχω δοκιμάσει αυτές τις κάρτες. Μερικές από τις επιλογές σε μεγαλύτερους ιστότοπους έχουν τρομερές ανταμοιβές για εγγραφές, αλλά μεγάλα μπόνους για τους υποστηρικτές του προϊόντος.

⚠️ Αν ψάχνετε για τη γρήγορη και βρώμικη ανάλυση αυτού, θα είμαι ειλικρινής αν μπορείτε κάπως να πάρετε μια αμερικανική πιστωτική κάρτα ως Καναδάς, θα το πρότεινα. Κατά μέσο όρο αμερικανικές κάρτες δίνουν 1,5-2X τους πόντους εγγραφής μπόνους ως καναδικά προγράμματα. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον καπιταλισμό και μια ισχυρή ανταγωνιστική χρηματοοικονομική οικονομία για αυτό. Ο Καναδάς δεν είναι ο ίδιος. 

Τούτου λεχθέντος, η κορυφαία μου επιλογή είναι η Κάρτα TD Aeroplan (επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους εδώ). Η Aeroplan έχει τους υψηλότερους πόντους εγγραφής, το πρόγραμμα ανταμοιβής 2X για online αγορές μέσω των 2000+ συνεργατών, ταξιδιωτική ασφάλιση + δωρεάν πρόσβαση στο σαλόνι.

Τέλος πάντων, αρκετά παράπονα. Ας μπει στον οδηγό! ��

Αν κάποιος έχει οποιεσδήποτε πρόσθετες προτάσεις, πατήστε τη φόρμα επικοινωνίας στην κορυφή και ενημερώστε με. Συνήθως αναθεωρώ αυτήν την ανάρτηση μία ή δύο φορές το χρόνο, ανάλογα με τις κάρτες που προσπαθώ.

Κατανόηση των πιστωτικών καρτών ταξιδιού

Πολλές κάρτες ταξιδιού σάς επιτρέπουν να συγκεντρώσετε πόντους και μίλια για καθημερινά αντικείμενα, πράγμα που σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε μεγάλο αριθμό ανταμοιβών, ακόμη και αν δεν πετάτε συχνά.

Η αφθονία των ταξιδιωτικών καρτών και η πληθώρα των προγραμμάτων ανταμοιβής τους αφήνουν τόσους πολλούς πελάτες στο σκοτάδι. Για να διευκολύνουμε την απόφασή σας, θα εξετάσουμε τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες σε επτά ευρείες κατηγορίες ταξιδιωτικών ανταμοιβών. Αυτές οι κατηγορίες είναι πόντοι ταξιδιού, αεροπορικά μίλια, επιστροφή χρημάτων σε αγορές σε ξένο νόμισμα, ανταμοιβές ξενοδοχείων, μπόνους εγγραφής, σαλόνια αεροδρομίου, συχνές πτήσεις και ο συνολικός νικητής.

Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να χρησιμεύσει ως πολύτιμος πόρος όταν πρέπει να επιλέξετε μια πιστωτική κάρτα ανταμοιβών ταξιδιού. Για να σας προσφέρουμε το πλεονέκτημα των καλύτερων, τα χαρτιά που έχουμε επιλέξει είναι οι κορυφαίοι παίκτες στην κατηγορία τους.

Συμβουλή ταξιδιωτών: Χάσατε ποτέ την τσάντα σας ενώ ταξιδεύατε; Γνωρίζατε ότι η επιλογή της σωστής κάρτας σας επιτρέπει να λάβετε 500-1000 $ για κάθε ημέρα καθυστερημένων αποσκευών. Μπορείτε επίσης να πάρετε χρήματα πίσω για καθυστερημένες πτήσεις ή άλλες διακοπές αεροδρομίου.

Η μεθοδολογία μας

Η μεθοδολογία μου ήταν απλή αλλά λεπτομερή. Έλαβα υπόψη τους σημαντικούς παράγοντες, όπως το εύρος των κατηγοριών μπόνους, τις προσφορές καλωσορίσματος, τα προνόμια ταξιδιωτικής ασφάλισης, την ευελιξία των προγραμμάτων επιβράβευσης, την παραίτηση από ετήσιες χρεώσεις και πολλά άλλα. Υπολόγισα τους πόντους ανταμοιβής με βάση προσωπικά ή επαγγελματικά έξοδα.

Με αυτόν τον τρόπο, συνδυάσαμε διαφορετικές πτυχές των μηνιαίων δαπανών και αγορών σε αντικείμενα όπως είδη παντοπωλείου, πληρωμές λογαριασμών, φυσικό αέριο, ψυχαγωγία, ταξίδια, φαγητό σε εστιατόρια, φαρμακείο κ.λπ..

Ακολουθεί μια σύνοψη των καλύτερων ταξιδιωτικών καρτών στον Καναδά. Αυτό είναι ένα απλό στιγμιότυπο, αλλά οι λεπτομέρειες κάθε κάρτας είναι παρακάτω.

�� ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ – Αυτές οι κάρτες αλλάζουν συχνά τις τιμές, οπότε αν δείτε κάτι εδώ που δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τον ιστότοπο, λάβετε υπόψη ότι οι εταιρείες θα προσφέρουν διαφορετικές τιμές και προσφορές με βάση την τοποθεσία IP από την οποία έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο. Καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να το διατηρήσω όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένο. ��

Καλύτερη πιστωτική κάρτα για πόντους ταξιδιού

1. Καλύτερη συνολική πιστωτική κάρτα ταξιδιού – TD Aeroplan (40K μπόνους εγγραφής)

 • Νικητής: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Ετήσια χρέωση: 120 $, αλλά συνοδεύεται από έκπτωση για τον πρώτο χρόνο. (Λοιπόν … Προμήθεια 0 $)
 • Επιλεξιμότητα εισοδήματος: Διαθέστε 60.000 $ σε προσωπικό εισόδημα ή 100.000 $ σε συνδυασμένο ετήσιο εισόδημα νοικοκυριού.
 • Μερικά από τα προνόμιά του: Ένα μπόνους καλωσορίσματος 40.000 μιλίων Aeroplan

Υπάρχουν τόσες πολλές καλές προσφορές διαθέσιμες στην κατηγορία ανταμοιβών ταξιδιού με πιστωτική κάρτα, επομένως ήταν δύσκολο να επιλέξετε μία. Αλλά μετά από μια αυστηρή ανάλυση, τελικά αποφάσισα ότι στην καναδική αγορά, το στέμμα της κάρτας καλύτερων συνολικών ταξιδιωτικών ανταμοιβών ανήκει στην TD® Aeroplan® Visa Infinite *

Φωτογραφία από τον Chris Lawton στο Unsplash

Αυτή τη στιγμή είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα ανταμοιβών στον Καναδά. Λόγω της δημοτικότητάς του, οι Καναδοί προσπαθούν συνεχώς να συγκεντρώνουν πόντους Aeroplan με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν. Οι κάτοχοι καρτών μπορούν να κερδίσουν μίλια που μπορούν να εξαργυρώσουν για ξενοδοχεία, πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, πακέτα διακοπών, διάφορα προϊόντα και εισιτήρια εκδηλώσεων.

ο η καλύτερη πτυχή όλων είναι ότι οι κάτοχοι καρτών μπορούν να κερδίσουν δύο φορές τους πόντους τους, αγοράζοντας αντικείμενα στους συνεργάτες της Aeroplan. Επομένως, εάν είστε μέλος της κοινότητας 5 εκατομμυρίων Aeroplan, αξίζει να αποκτήσετε μια κάρτα Aeroplan.

Για να καταδείξετε γιατί αυτή η κάρτα θεωρείται best-in-breed, ακολουθεί μια σύνοψη ορισμένων από τα οφέλη της:

 • Ξεδιπλώνει το κόκκινο χαλί δίνοντας ένα επιβλητικό μπόνους καλωσορίσματος 40.000 μιλίων Aeroplan.
 • Περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης ταξιδιού.
 • Παρέχει check-in και επιβίβαση προτεραιότητας όταν ταξιδεύετε στο AirCanada.com με ανταμοιβές πτήσης Aeroplan.
 • Οι κάτοχοι καρτών λαμβάνουν ένα δωρεάν πάσο επισκεπτών κάθε χρόνο στο σαλόνι Air Canada Maple Leaf.
 • Διπλασιάστε τα μίλια που κερδίσατε από αγορές που έγιναν σε συμμετέχοντες συνεργάτες της Aeroplan και διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής μέσω του Aeroplan eStore.
 • Παρέχει 1,5 πόντους για κάθε 1 $ που δαπανάται για φυσικό αέριο, παντοπωλεία, φαρμακείο και αγορές που πραγματοποιούνται στο AirCanada.com
 • Για άλλες αγορές, είναι ένας βαθμός για κάθε 1 $ που δαπανάται.
 • Εφόσον είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας TD Aeroplan, το Aeroplan Miles δεν θα λήξει.
 • Δείτε την τεράστια λίστα των συνεργατών της Aeroplan εδώ. πόσα μίλια αεροπλάνου θα κερδίσω σε μια πτήση
Πόσα μίλια αεροπλάνου θα κερδίσω κατά την πτήση?

Η επιλογή μας για την καλύτερη κάρτα ανταμοιβών ταξιδιού συνοδεύεται από πολλά προνόμια. Είναι γεμάτο με πολλά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από το πακέτο, για παράδειγμα, το ακαταμάχητο μπόνους καλωσορίσματος των 40.000 Aeroplan Miles. Για να το θέσουμε σε προοπτική, αυτή η ανταμοιβή είναι περίπου συγκρίσιμη με 2 πτήσεις πτήσης μικρής απόστασης μικρής απόστασης, μετ ‘επιστροφής.

Εκτός από το ότι είναι αρκετά επικερδές, αυτό το πακέτο προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε μίλια Aeroplan με κάθε δολάριο που ξοδεύεται. Κάθε. Δολάριο. Ξοδεύτηκε. Ο λόγος των μιλίων που κερδίζονται προς τα δολάρια που δαπανώνται έχει ως εξής: 1,5 μίλια αεροπλάνων για κάθε 1 $ σε φυσικό αέριο, παντοπωλεία, φαρμακείο και στο AirCanada.com. τότε παρέχει 1 Aeroplan Mile για κάθε δολάριο που ξοδεύεται σε οτιδήποτε άλλο.

Γι ‘αυτό κερδίζει την πρώτη μας θέση ως η καλύτερη συνολική διαθέσιμη πιστωτική κάρτα, hands-down.

Πώς να εξαργυρώσετε τα μίλια αεροπλάνων?

Η διαδικασία εξαργύρωσης για αυτήν την κάρτα εξαρτάται από αυτό που προσπαθείτε να εξαργυρώσετε. Για πράγματα όπως εισιτήρια εμπορευμάτων ή εκδηλώσεων, η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο η πραγματοποίηση αγορών μέσω του διαδικτυακού τους καταστήματος. Επιπλέον, οι αγορές στα συνεργαζόμενα καταστήματα της Aeroplan κερδίζουν διπλός επιβράβευση κατόχων καρτών, επιτρέποντάς τους να συγκεντρώσουν γρήγορα και εύκολα μίλια Aeroplan.

Άλλα αποκλειστικά προνόμια και προνόμια περιλαμβάνουν 24ωρη 24ωρη υπηρεσία θυρωρείου.

Το εξαιρετικά επικό θα μπορούσε να επιδεινώσει ορισμένους ως υπερβολικά στην περιγραφή της ασφάλισης ταξιδιού και αυτοκινήτων, αλλά μπορεί να μην είναι πολύ μακριά. Έχει έως και 1 εκατομμύριο $ ιατρική κάλυψη ασφάλισης ταξιδιού για τις πρώτες 21 ημέρες για κατόχους καρτών που είναι κάτω των 65 ετών. Περιλαμβάνει επίσης άλλους τύπους σχετικών ταξιδιωτικών ασφαλίσεων όπως καθυστερημένες / χαμένες αποσκευές, ταξίδι / ακύρωση, καθυστέρηση πτήσης / ταξιδιού και ασφάλιση ενοικίασης αυτοκινήτων.

Τέλος, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα δροσερά προνόμια premium με μέτρια ετήσια χρέωση 0 $ (μετά την έκπτωση).

Ένα τελευταίο πράγμα – Aeroplan Insurance

Όπως ανέφερα στην παραπάνω συμβουλή, η Aeroplan έχει μερικά μεγάλα κίνητρα για να ενθαρρύνει τους πελάτες να κάνουν κράτηση πτήσεων και διακοπών που περιλαμβάνουν ασφάλιση ακύρωσης, χρήματα εάν η βαλίτσα σας χαθεί και πολλά άλλα μικρότερα κίνητρα.

Συμβουλή για το καλύτερο συνολικό: Αναζητήστε προγράμματα με συνεργάτες και συμφωνίες που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε πόντους. Επομένως, εάν είστε σύντομοι, ας πούμε, 500 βαθμοί για μια δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο, μπορείτε ακόμα να τραβήξετε πόντους από τα επιπλέον που έχετε στο αεροπορικό σας πρόγραμμα. Συμβουλή … η παρακάτω κάρτα το κάνει. ��

2. Καλύτερο για Travel Points – Scotiabank American Express

 • Νικητής: Scotiabank Gold American Express® Card
 • Ετήσια χρέωση: 120 $
 • Επιλεξιμότητα εισοδήματος: Κερδίστε τουλάχιστον 12.000 $ σε ετήσιο εισόδημα.
 • Μερικά από τα προνόμιά του: Ευκαιρία να κερδίσετε έως και 30.000 πόντους Scotia Rewards τον πρώτο χρόνο.

Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα πιστωτικών καρτών διαθέσιμα, και η αφθονία καθιστά δύσκολο να αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη πιστωτική κάρτα πόντων. Παρόλο που ενδέχεται να περιορίσουν το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε τους πόντους σας, οι περισσότεροι, ωστόσο, παρέχουν την ευκαιρία να μεταφέρετε πόντους μεταξύ προγραμμάτων.

Η κάρτα Scotiabank Gold American Express® υπερέχει σε έναν σημαντικό παράγοντα που υποχρεώνει τους κατόχους καρτών να επιλέξουν μια συγκεκριμένη ταξιδιωτική κάρτα. Η αναλογία πόντων προς δολάριο αντιπροσωπεύει το ποσό σε δολάρια που αξίζουν οι πόντοι.

Τρία επίπεδα προσφέρονται από την κάρτα Scotiabank Gold American Express® στο πρόγραμμα πόντων Scotia Rewards. Κάθε χρηματικό ποσό που χρησιμοποιείται σε επιλέξιμες εγκαταστάσεις, όπως παντοπωλεία, εστιατόρια, ποτά και καταστήματα γρήγορου φαγητού, θα σας κερδίσει έναν απίστευτο 5 πόντους Scotia Rewards.

Εξαιρετικό μπόνους εγγραφής + 25.000 πόντοι επιβράβευσης

Αυτή η κάρτα ανταμοιβής ταξιδιού επιτρέπει στους χρήστες της να συγκεντρώσουν γρήγορα και βολικά έως και $ 300 σε πόντους μπόνους Scotia Rewards, ακόμη και κατά το πρώτο έτος. Εντός των πρώτων τριών μηνών από το άνοιγμα ενός λογαριασμού, εάν δαπανήσετε 1.000 $ σε κατάλληλες καθημερινές αγορές, τότε θα κερδίσετε αυτόματα 25.000 πόντους Scotia Rewards.

Ωστόσο, η Scotiabank Gold αύξησε πρόσφατα το ετήσιο τέλος που χρεώθηκε στην κάρτα από 99 $ σε 120 $. Αυτή η αξιοσημείωτη πεζοπορία θα μπορούσε να μειώσει την έκκληση της κάρτας. Παρά αυτήν την αύξηση, η τιμή εξακολουθεί να είναι συνετή σε σύγκριση με παρόμοιες χρεώσεις που χρεώνονται από άλλες ταξιδιωτικές κάρτες.

Παρ ‘όλα αυτά, σας παρέχει ακόμα μεγάλα οφέλη όπως το απουσία χρεώσεων συναλλαγής στο εξωτερικό, με πρόσβαση Amex Front Of the Line® και ολοκληρωμένη ταξιδιωτική ασφάλιση.

Ευέλικτα μεταφερόμενα σημεία

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που εκδηλώνει αυτή η κάρτα είναι η ευελιξία του προγράμματος εξαργύρωσης ανταμοιβών. Η διαδικασία είναι εύκολη και απλοποιημένη – το μόνο που απαιτείται είναι να συνδεθείτε στο σύστημα και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην επιλογή “Εφαρμογή πόντων για ταξίδια”. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόντους Scotia Rewards που έχετε συγκεντρώσει για να αντισταθμίσετε τυχόν έξοδα που σχετίζονται με ταξίδια που χρεώνονται στην πιστωτική σας κάρτα. Αυτά μπορούν να καλύψουν πράγματα όπως πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και ούτω καθεξής.

Η άνεση είναι μια ανάσα καθαρού αέρα: δεν σας επιβαρύνει με ενοχλητικούς περιορισμούς ή περιόδους συσκότισης. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους η Scotiabank Gold American Express® Card θεωρείται συχνά ως η καλύτερη ταξιδιωτική κάρτα στον Καναδά.

3. Καλύτερο για Air Miles – BMO Air Miles World Elite

 • Νικητής: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Ετήσια χρέωση: 120 $ αν και παραιτείται για τον πρώτο χρόνο.
 • Επιλεξιμότητα εισοδήματος: 80.000 $ σε ετήσιο εισόδημα ή 150.000 $ για ένα νοικοκυριό.
 • Μερικά από τα προνόμιά του: 3000 μπόνους καλωσορίσματος AIR MILES.

Το BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® είναι απλώς ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε ανταμοιβές στον Καναδά. Το πρόγραμμα Air Miles μετατρέπει τις καθημερινές αγορές για είδη παντοπωλείου και φυσικού αερίου σε προνόμια όπως δωρεάν εισιτήρια εκδηλώσεων, διαμονή σε ξενοδοχεία, πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ακόμη και ηλεκτρονικά.

Ένα γενναιόδωρο μπόνους και υψηλό ποσοστό κερδών είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που κάνουν την κάρτα ταξιδιού BMO® AIR MILES®, World Elite® * Mastercard® συναρπαστική. Σας δίνει 1.000 μίλια αέρα αμέσως μετά την πρώτη σας αγορά, και σαν να μην ήταν αρκετό, αυτό σας δίνει επιπλέον 2.000 μίλια αέρα μόλις χρεώσετε έως και 3.000 $ στην πιστωτική σας κάρτα τους πρώτους τρεις μήνες της ιδιότητας μέλους.

Επιπλέον, οι κάρτες κερδίζουν ποσοστό ενός AIR MILE για κάθε αγορά 10 $ είναι το υψηλότερο ποσοστό απόδοσης για μια πιστωτική κάρτα AIR MILES. Το Mastercard Airport Experience, που αποτελείται από δύο δωρεάν ετήσιες κάρτες, παρέχεται μέσω του προγράμματος LoungeKey στο αεροδρόμιο.

Οι κάτοχοι καρτών δικαιούνται επίσης έκπτωση 15% στις πτήσεις τους AIR MILES στη Βόρεια Αμερική, υπό την προϋπόθεση ότι πρέπει να γίνει κράτηση των πτήσεων χρησιμοποιώντας το AIR MILES. Έρχεται με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης ταξιδιού που περιλαμβάνει ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση που διαρκεί 15 ημέρες ανά ταξίδι.

To️ Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι οπαδός αυτής της κάρτας. Για το ποσό της εταιρείας BMO ξεκαθαρίζει ξεκάθαρα τους πελάτες της πιστωτικής κάρτας της, νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ μικρό μπόνους. Εάν οι πόντοι επιβράβευσης + τα προνόμια είναι αυτό που έχετε μετά από αυτήν την κάρτα σίγουρα λείπει. ⚠️

4. Καλύτερη επιστροφή μετρητών σε αγορές σε ξένο νόμισμα – Roger’s Wireless

 • Νικητής: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Ετήσια χρέωση: 0 $
 • Επιλεξιμότητα εισοδήματος: Κατέχετε είτε 80.000 $ σε προσωπικό εισόδημα είτε 150.000 $ σε συνδυασμένο ετήσιο εισόδημα νοικοκυριού.
 • Μερικά από τα προνόμιά του: Λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων 4% σε όλες τις αγορές σε ξένο νόμισμα.

Τα μετρητά λένε, είναι βασιλιάς. Ομοίως, όσον αφορά τις ανταμοιβές, οι πιστωτικές κάρτες επιστροφής χρημάτων σάς επιτρέπουν να λάβετε πίσω ένα μικρό ποσοστό του ποσού που έχετε ξοδέψει σε αγορές. Ωστόσο, το Rogers ™ World Elite Mastercard® καταβάλλει κάθε προσπάθεια κάνοντας τα έξοδα ταξιδιού σας σε ξένο νόμισμα να συγκεντρώσουν μετρητά, όπως καμία άλλη κάρτα.

Φωτογραφία από την pina messina στο Unsplash

Το Rogers ™ World Elite Mastercard® κέρδισε την πρώτη θέση του επιτρέποντας στους κατόχους καρτών να κερδίσουν ένα τεράστια επιστροφή χρημάτων 4% σε όλες τις επιτρεπόμενες αγορές που πραγματοποιούνται σε ξένο νόμισμα. Αλλά προτού πάρετε πολύ ζαλισμένος με τον ενθουσιασμό, Θυμηθείτε ότι συνοδεύεται από χρέωση συναλλαγής 2,5%. Ωστόσο, αυτό αντισταθμίζεται από το τεράστιο cashback 4%, αφήνοντας ένα σημαντικό καθαρό κέρδος 1,5% cashback.

Οι κάτοχοι καρτών λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων 2% σε προϊόντα και υπηρεσίες Rogers, ενώ λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων 1,75% σε όλα τα άλλα. Έχουν επίσης το δικαίωμα να λάβουν μια δωρεάν συμπληρωματική κάρτα, η οποία τους επιτρέπει να κερδίζουν ακόμη περισσότερα μετρητά κάθε χρόνο.

Με το Mastercard® Pay σε συνδυασμό με την εφαρμογή Rewards ™, μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα ανταμοιβές επιστροφής χρημάτων σε επιτρεπόμενες αγορές τουλάχιστον 20 $ που έχετε πραγματοποιήσει τις τελευταίες 90 ημέρες χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.

Συμβουλή για Αγαπημένες Επιχειρήσεις – Παρόλο που το 1,5% είναι πολύ κακό, αν είστε ένας ιδρυτής μιας επιχείρησης, μπορείτε να εκτελέσετε όλα τα επακόλουθα επαγγελματικά έξοδα μέσω της κάρτας και να πάρετε μια καλή απόδοση των διαφημιστικών δαπανών των πελατών ή άλλων εξόδων. Αυτό ισχύει μόνο αν κάνετε 1-2 εκατομμύρια ετησίως για επαγγελματικά έξοδα.

5. Καλύτερο μπόνους εγγραφής – Scotiabank Passport Infinite (35k Point)

 • Νικητής: Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card
 • Ετήσια χρέωση: 139 $
 • Επιλεξιμότητα εισοδήματος: Κατέχετε είτε 60.000 $ σε προσωπικό εισόδημα, είτε 100.000 $ σε συνδυασμένο ετήσιο εισόδημα νοικοκυριού, ή τουλάχιστον 250.000 $ σε περιουσιακά στοιχεία που διαχειρίζονται.
 • Μερικά από τα προνόμιά του: Παρέχει έως και 35.000 πόντους μπόνους μόλις τον πρώτο χρόνο

Είτε προτιμάτε κάρτες που προσφέρουν ουσιαστικά μπόνους καλωσορίσματος, παρέχουν τα υψηλότερα ποσοστά κέρδους, ή αντίθετα επιθυμείτε για εκείνους που είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος ταξιδιού, η κάρτα Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * σας καλύπτει.

Ένα σημαντικό μπόνους εγγραφής είναι ένας από τους δοκιμασμένους και αληθινούς τρόπους που χρησιμοποιούν οι εταιρείες πιστωτικών καρτών για να κυλήσουν στους κατόχους καρτών και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτήν τη στρατηγική για να δώσετε μια μεγάλη ώθηση στα ταξίδια σας. Ωστόσο, από όλες τις στρατηγικές που χρησιμοποιήθηκαν για να προσελκύσουν τους κατόχους καρτών για να εγγραφούν σε προγράμματα ανταμοιβής ταξιδιού, το Scotiabank Passport φαίνεται να έχει κατακτήσει το Holy Grail.

Μόλις εγγραφείτε, η Scotiabank ξεδιπλώνει το χαλάκι καλωσορίσματος, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κερδίσετε, μόνο τον πρώτο χρόνο, έως 35.000 πόντοι Scotia Rewards. Αυτοί οι πόντοι επιβράβευσης μεταφράζονται σε περίπου 350 $ για να ταξιδέψουν μόνοι.

Έτσι λειτουργεί η μεθοδολογία κέρδους: οι πρώτοι 3 μήνες ως κάτοχος κάρτας παρέχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έως και 25.000 μπόνους πόντους Scotia Rewards με τα αρχικά 1.000 $ σε καθημερινές αγορές.

Κερδίστε επιπλέον 10.000 πόντους

Επιπλέον, επιτρέπεται σε όλους τους κατόχους καρτών κερδίζετε ετήσιο μπόνους 10.000 πόντων αφού ξοδέψετε τουλάχιστον 40.000 $ σε επιλέξιμες, καθημερινές αγορές κάθε χρόνο. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 πόντους Scotia Rewards για κάθε δολάριο που δαπανάται για επιλέξιμα δείπνα, παντοπωλεία, είδη ψυχαγωγίας και καθημερινές αγορές διέλευσης, όπως λεωφορεία, μάρκες μετρό και ταξί.

Η κάρτα Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * σχεδιάστηκε επίσης με έμφαση στους ταξιδιώτες. Ως εκ τούτου, η κάρτα Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * συνοδεύεται από λίγες ή καθόλου ταξιδιωτικές αποσκευές, καθιστώντας την άξια συνεργάτη ταξιδιού με την αξιοθαύμαστη πολιτική της να χρεώνει μηδενικά τέλη συναλλαγών στο εξωτερικό.

Λόγω αυτής της έλλειψης χρεώσεων, οι ταξιδιώτες εξοικονομούν χρήματα κάθε φορά που χρησιμοποιούν την κάρτα τους. Είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, οι κάτοχοι καρτών δεν αντιμετωπίζουν σήματα χρέωσης συναλλάγματος με αγορές που πραγματοποιούνται σε ξένο νόμισμα. Τα προνόμια που σχετίζονται με τα ταξίδια περιλαμβάνουν ταξιδιωτική ασφάλιση, έξι δωρεάν ετήσιες κάρτες lounge στο αεροδρόμιο, καθώς και ένα μπόνους εγγραφής αξίας 250 $.

Αυτή η κάρτα είναι ιδανική για άτομα που θέλουν μια κάρτα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο σε τοπικό όσο και στο εξωτερικό χωρίς καμία ανησυχία ή ταλαιπωρία. Επιπλέον, η Scotiabank είναι μια κάρτα Visa, και έτσι είναι γενικά αποδεκτή οπουδήποτε στον κόσμο.

Προσφέρεται επίσης δωρεάν συνδρομή Priority Premier Pass έξι δωρεάν επισκέψεις στα σαλόνια του αεροδρομίου ετησίως.

6. Best Hotel Rewards – Best Western Mastercard

 • Νικητής: Best Western Mastercard®
 • Ετήσια χρέωση: 0 $
 • Επιλεξιμότητα εισοδήματος: Δεν απαιτεί επιλεξιμότητα ελάχιστου εισοδήματος.
 • Μερικά από τα προνόμιά του: Ένα μπόνους καλωσορίσματος 20.000 Best Western Mastercard®

Η διαμονή του ξενοδοχείου που επιλέγετε εξαρτάται από παράγοντες όπως η προσιτή τιμή, οι προσωπικές προτιμήσεις και η επιλογή. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται για πρόταση ενός μεγέθους. Η Best Western Mastercard® λαμβάνει υπόψη αυτήν τη φιλοσοφία και κάνει την ανταμοιβή της όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη.

Επιτρέπουν στους κατόχους καρτών να εξαργυρώσουν τις ανταμοιβές τους σε 100 ξενοδοχεία Best Western παγκοσμίως, σε αντικείμενα όπως διαμονή σε ξενοδοχεία, κάρτες δώρων, φαγητό και πολλά άλλα. Επομένως, όταν οι Καναδοί πρέπει να ταξιδέψουν τοπικά ή στο εξωτερικό, το Best Western Mastercard® είναι συχνά μια πρακτική και λογική επιλογή.

Αφού πραγματοποιήσετε την πρώτη σας επιλέξιμη αγορά, το μπόνους για την υπογραφή 20.000 πόντων Best Western Rewards® είναι αρκετό για να σας προσφέρει μια απολύτως δωρεάν διανυκτέρευση. Η αφθονία των ξενοδοχείων και μια ποικιλία επιλογών διευκολύνει τους κατόχους καρτών να συλλέξουν αυτούς τους πόντους.

Εκτός από την ευελιξία του, διατίθεται χωρίς ετήσια χρέωση. Η διαθεσιμότητα πολλών ξενοδοχείων Best Western παγκοσμίως διευκολύνει τον κάτοχο κάρτας να βρει ένα ξενοδοχείο που να ταιριάζει στο γούστο και τον προϋπολογισμό τους. Επίσης, διευκολύνει την αξιοποίηση πόντων για την απόκτηση δωρεάν διαμονής στο ξενοδοχείο.

7. Καλύτερα σαλόνια αεροδρομίου – Scotiabank Platinum

 • Νικητής: Scotiabank Platinum American Express® Card
 • Ετήσια χρέωση: 399 $
 • Επιλεξιμότητα εισοδήματος: Κερδίστε τουλάχιστον 12.000 $ σε ετήσιο εισόδημα.
 • Μερικά από τα προνόμιά του: 30.000 πόντοι Scotia Rewards με την πρώτη επιλέξιμη αγορά.

Μου αρέσει να βγαίνω στο αεροδρόμιο – δεν είπε καθόλου. Ευτυχώς για πολιορκημένους ταξιδιώτες παντού, οι εταιρείες πιστωτικών καρτών επιμελούν τελικά την απογοήτευσή τους και έχουν προσθέσει μια όλο και πιο περιζήτητη ευκολία. Η πρόσβαση σε παγκόσμια σαλόνια αεροδρομίου είναι ένα δημοφιλές πλεονέκτημα ταξιδιού που η Scotiabank Platinum American Express® Card έχει αξιοποιήσει προς όφελός της και για τη χαρά των κατόχων καρτών της.

Το Scotiabank Platinum έχει δωρεάν συνδρομή Priority Pass που συνοδεύεται από μια απίστευτη δέκα δωρεάν επισκέψεις στο σαλόνι κάθε χρόνο. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν τόσο συχνά κάθε χρόνο, αυτές οι δωρεάν επισκέψεις στο σαλόνι είναι κατάλληλες για τους περισσότερους κατόχους καρτών.

Ταξιδιωτική ασφάλιση, μαζί με 30.000 μπόνους πόντους Scotia Rewards αμέσως μετά την αρχική αγορά, θα πρέπει να το αξίζει. Επίσης, 4 πόντοι Scotia Rewards για κάθε δολάριο που δαπανώνται σε επιλέξιμα μανάβικα, βενζινάδικα, ψυχαγωγία και αγορές φαγητού, δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Ωστόσο, φέρει ένα αρκετά υψηλό ετήσιο τέλος 399 $.

Περίληψη

Η ανταμοιβή ατόμων με πόντους ή μίλια για καθημερινές αγορές είναι ο τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες πιστωτικών καρτών παρακινούν τους πελάτες να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους. Η πιστωτική κάρτα ταξιδιωτικών ανταμοιβών παρέχει τεράστια οφέλη στον κάτοχο της κάρτας με πτήσεις, διαμονή σε ξενοδοχεία και υπηρεσίες μεταφοράς.

Ορισμένες ανταμοιβές είναι πιο εξελιγμένες και ομαδοποιούν τα προνόμια premium, όπως η πρόσβαση σε σαλόνια αεροδρομίων και η ολοκληρωμένη ταξιδιωτική ασφάλιση στο πακέτο τους. Οι ταξιδιωτικές κάρτες είναι απαραίτητες για τους ταξιδιώτες επειδή είναι βολικές, γρήγορες και βοηθούν στην εξοικονόμηση χρημάτων σε έξοδα που σχετίζονται με ταξίδια.

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος! Μη διστάσετε να μου στείλετε ένα μήνυμα εάν έχετε οποιεσδήποτε συμβουλές και κόλπα θέλετε να προσθέσετε σε αυτήν τη σελίδα!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author