Najbolje usluge marketinga putem e-pošte u 2020. godini: 10 najboljih usporedba i recenzija

usluge marketinga e-pošte

Pronaći uslugu marketinga e-pošte koja zadovoljava vaše potrebe i zahtjeve nije tako teško.

Usluge marketinga putem e-pošte uglavnom su iste – značajke i cijene. To uključuje besplatna suđenja, širok spektar predložaka e-pošte, integracije društvenih medija i zakazivanje e-pošte.

Kada koristite softver za marketing putem e-pošte, moći ćete automatizirati svoje tokove marketinga, pratiti statistike, slati više i bolju e-poštu i graditi dublji odnos sa svojim posjetiteljima.

Ali, kada je u pitanju odabir najbolje usluge marketinga putem e-pošte, govoreći da imate puno mogućnosti bilo bi podcjenjivanje. Zapravo, kad smo posljednji put proveli istraživanje otkrili smo da postoji 30+ usluga marketinga putem e-pošte (besplatnih i plaćenih).

Evo popisa 10 najboljih usluga marketinga putem e-pošte za male tvrtke koji bi trebali znatno olakšati vašu odluku.

1. Stalni kontakt

Constant Contact je najbolja usluga marketinga putem e-pošte za male tvrtke. Njihov softver za automatizaciju e-pošte dolazi s 60-dnevnim besplatnim probnim vremenom i korisnicima nudi višestruke mogućnosti prilagodbe i integracije, a istovremeno ga čine jednostavnim i jednostavnim.

stalni pregledi kontakata

Osnovan 1995. godine, Constant Contact prerastao je u jednu od najvećih marketinških usluga na svijetu. Oni i dalje unapređuju svoju ponudu i rastu u nove prostore koje drugi davatelji usluga ne pokrivaju.

Na primjer, imat ćete pristup alatu za upravljanje događajima i inovativnom alatu za društvene medije koji vam omogućuje izradu kupona i preuzimanja za dijeljenje na društvenim medijima. Naći ćete i stotine različitih integracija, tako da možete integrirati sve druge aplikacije i usluge koje trenutno koristite.

Osim jedinstvenih značajki iznad, također ćete dobiti širok spektar predložaka specifičnih za nišu i nadzornu ploču koja predstavlja vaše najvažnije metričke podatke e-pošte.

Nude mnoštvo korisnih vodiča i usluga, što je vrlo korisno za one koji nemaju iskustva s marketingom putem e-pošte. Uz to, imat ćete pristup live chatu, e-pošti i podršci putem telefona.

Ipak, postoji jedan sjajan nedostatak. Zapravo nema nikakvih alata za automatizaciju, a za cijenu to zaista plaćate.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu?

Stalni kontakt odličan je izbor za vlasnike malih poduzeća kojima je potreban alat koji radi samo ne od marketinga putem e-pošte.

Koliko to kosta?

Postoje dva plana za odabir. Svaki od ovih planova raščlanjuje se na razine cijena temeljeno na brojnim kontaktima.

Plan e-pošte:

 • 0-500 pretplatnika: 20 USD mjesečno
 • 501-2,500 pretplatnika: 45 USD mjesečno
 • 2.501-5.000 pretplatnika: 65 USD mjesečno
 • 5.001-10.000 pretplatnika: 95 dolara mjesečno

Plan e-pošte plus:

 • 0-500 pretplatnika: 45 USD mjesečno
 • 501-2,500 pretplatnika: 70 USD mjesečno
 • 2.501-5.000 pretplatnika: 95 dolara mjesečno

Za obje vrste planova dobit ćete 10% popusta ako plaćate unaprijed 6 mjeseci, ili 15% ako plaćate 12 mjeseci unaprijed.

Postoji i 60-dnevno suđenje bez rizika (nisu potrebni podaci o kreditnoj kartici), tako da možete isprobati alat za do 100 kontakata. Također ćete naći 30-dnevno jamstvo povrata novca. Možete dobiti 100% povrata sve dok ste učitali kontakte u uslugu i poslali barem jednu poruku e-pošte.

Započnite s konstantnim kontaktom ovdje (60-dnevno besplatno probno razdoblje)

2. SendInBlue

SendInBlue moćno je rješenje za marketing putem e-pošte za one s niskim proračunom, jer dolazi s besplatnim planom (koji je nažalost malo ograničen).

SendInBlue pregled

SendInBlue je još jedna mlada platforma za marketing putem e-pošte. Prvobitno su izrađeni za slanje e-pošte zasnovanih na transakcijama, ali sada su udružili snagu i e-pošte i SMS kampanje u jednu jedinstvenu platformu.

Sve u svemu, vrlo je jednostavan za korištenje i velikodušan besplatni plan, jer se planovi temelje na broju poslanih e-poruka, a ne na broju kontakata. Uključene su tipične značajke kao što su upravljanje popisima, izvještavanje o kampanjama i optimizacija izgleda e-pošte.

Naći ćete i razne integracije trećih strana.

Međutim, ako želite dobiti pristup najnaprednijim značajkama, morat ćete nadograditi na jedan od najnaprednijih planova.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu?

SendInBlue je sjajan za tvrtke ili pojedince koji pošalju tonu e-pošte. Budući da se cijene temelje samo na količini e-pošte, a ne na veličini popisa kontakata.

Koliko to kosta?

SendInBlue ima jedinstven model određivanja cijena koji se temelji na količini e-pošte.

Evo kako to funkcionira:

Ograničeni besplatni plan:

 • Dnevno pošaljite do 300 poruka e-pošte
 • Mjesečno ograničenje od 9000 e-poruka mjesečno
 • Neograničen broj kontakata

Lite plan: 25 dolara mjesečno

 • Šaljite do 40.000 e-poruka mjesečno
 • Nema ograničenja u broju dnevnih poruka e-pošte
 • Neograničen broj kontakata

Osnovni plan: 39 dolara mjesečno

 • Šaljite do 60.000 e-poruka mjesečno
 • Nema ograničenja za svakodnevno slanje e-pošte
 • Nema logotipa na e-porukama
 • Neograničen broj kontakata

Premium plan: 66 USD mjesečno

 • Pošaljite i do 120.000 mjesečno
 • Nema ograničenja za svakodnevno slanje e-pošte
 • Pristup naprednim značajkama automatizacije
 • Neograničen broj kontakata

Sve u svemu, planovi su prilično fleksibilni. Ne postoji garancija povrata novca, ali zauvijek će vam besplatan plan reći dovoljno da krenete naprijed s uslugom. Postoje i unaprijed plaćeni krediti tako da možete kupiti određeni broj e-poruka koje ćete poslati bez mjesečne obveze.

Započnite sa SendInBlue ovdje

3. GetResponse

GetResponse je više od internetske marketinške platforme za marketing putem e-pošte. Dolazi s dodacima kao što su kreator odredišne ​​stranice i rješenje webinara.

GetResponse pregled

GetResponse ima korisničku bazu od preko 350 000 i djeluje kao marketinška platforma sve u jednom.

Opremljen je s nekoliko jedinstvenih značajki poput mogućnosti izrade odredišnih stranica i webinara. Sami po sebi nisu previše korisni, ali kombiniranje s marketingom e-pošte može vam pomoći da rastete popis e-pošte poput ludih.

Za izradu svojih e-poruka koristit ćete intuitivan program za crtanje i ispuštanje.

Također ima sve napredne značajke za koje očekujete da uključuju, segmentaciju popisa, A / B testiranje, automatske odgovore i integracije softvera. Postoji čak i sjajna značajka pod nazivom Perfect Timing, koja će vam pomoći da predvidite savršeno doba dana za slanje e-poruka kako biste povećali otvorene cijene.

Ako imate problema s korištenjem usluge, postoji knjižnica iscrpnih vodiča koje trebate provesti. Ili se možete obratiti podršci putem e-pošte, chata uživo i telefona.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu?

Ova je usluga izvrsna pogodnost za srednja poduzeća koja žele pristup bogatstvu marketinških opcija. Ne postoje potrebne postojeće vještine, kao što je vrlo intuitivno, čak i primjena naprednijih značajki.

Koliko to kosta?

Osnovni plan:

 • Do 1.000 pretplatnika: 15 USD mjesečno
 • Do 2.500 pretplatnika: 25 dolara mjesečno
 • Do 5000 pretplatnika: 45 USD mjesečno
 • Do 10 000 pretplatnika: 65 USD mjesečno

Plus plan:

 • Do 1.000 pretplatnika: 49 USD mjesečno
 • Do 10 000 pretplatnika: 75 dolara mjesečno

Stručni plan:

 • Do 10 000 pretplatnika: 165 dolara mjesečno
 • Do 25.000 pretplatnika: 255 USD mjesečno

Poduzetnički plan:

 • Do 100 000 pretplatnika: 1,199 dolara mjesečno

Ako želite isprobati uslugu, na raspolaganju vam je 30-dnevno besplatno probno razdoblje gdje ćete dobiti pristup svim značajkama. Nema povrata novca jer je to usluga za plaćanje dok idete.

Ako želite uštedjeti novac, platite godinu dana odjednom i skinite 18% ili platite dvije godine i ostvarite 30% popusta.

Započnite s GetResponse ovdje

4. HubSpot (besplatni plan)

HubSpot je marketinški alat za e-poštu i CRM alat koji dolazi s besplatnim paketom značajki, zajedno s nekim plaćenim premijama.

Pregled središta

HubSpot nudi svoju pouzdanu uslugu za više od 70.000 korisnika s naglaskom na rastuću tvrtku. Postavljanje je sasvim jednostavno, a HubSpot CRM lako se povezuje s Gmailom, G Suiteom i više verzija Outlooka..

Iznutra ćete dobiti alat za izradu e-pošte s povlačenjem i ispuštanjem kako biste prilagodili izgled, dodali CTA-ove, slike i prilagodili sadržaj. Također možete koristiti prilagođeni sadržaj kako biste se približili svojoj publici.

Naći ćete napredne značajke marketinga e-pošte kao što su alati za automatizaciju e-pošte, segmentacija popisa, predloške spremne za upotrebu, praćenje e-pošte i opsežna analitika; sve uključeno u besplatnu verziju.

Značajan nedostatak je nedostatak A / B testiranja s besplatnim i najjeftinijim planovima. Nadalje, planovi niže razine uključuju samo funkciju podrške koja se temelji na forumu. Ali, oni imaju puno resursa koje možete pregledavati i pronaći odgovore koji su vam potrebni.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu?

HubSpot je izvrstan za mala i srednja poduzeća koja započinju ili žele povećati marketing putem e-pošte. HubSpot nudi i fleksibilne mogućnosti nadogradnje ako potrebe rastu s vremenom.

Koliko to kosta?

HubSpot ima i besplatne i plaćene pretplate. Svi planovi uključuju širok spektar dodatnih CRM značajki koje se usklađuju s planovima više razine.

Besplatni plan: besplatno zauvijek

 • Besplatni alati za e-poštu i CRM
 • 2.000 poruka e-pošte šalje mjesečno

Starter plan marketinga: od 50 USD mjesečno

 • Ograničeni broj 5X kontaktnih razina šalje ograničenje. (tj. 1.000 kontakata = 5.000 poruka e-pošte mjesečno
 • Uključuje 1.000 kontakata
 • +50 USD mjesečno po 1.000 dodatnih kontakata

Profesionalni plan marketing centra: od 800 USD mjesečno

 • Ograničenje slanja e-pošte s 10-postotnim kontaktom (npr. 1.000 kontakata = 10.000 e-poruka mjesečno)
 • Uključuje 1.000 kontakata
 • +50 USD mjesečno za dodatnih 1.000 kontakata

Upotrijebite kalkulator cijena HubSpot-a da biste dobili tačan iznos temeljen na vašim potrebama.

Ako razmišljate o početnom planu za HubSpot, imat ćete mogućnost plaćanja godišnje i uštedjeti -20% na pretplati.

Započnite s HubSpot ovdje (besplatni plan)

5. ConvertKit

pregled tajnih skrivenih podataka

ConvertKit osnovao je 2013. godine Nathan Barry. Ciljani su na dijelu tržišta s ljubavlju zvanim „tvorci“. Dakle, ljudi vole vloggere, blogere, autore, Instagram zvijezde, kreatore tečajeva i još mnogo toga.

Jedno od njegovih najvećih prodajnih mjesta je kako jednostavno stvoriti tijekove automatizacije e-pošte. Oslanja se na vizualni graditelj, tako da zapravo možete vidjeti kako će se odigrati vaši redoslijedi e-pošte.

Tu je i ugrađeni uređivač odredišnih stranica koji je vrlo koristan, možete pokrenuti marketing putem e-pošte i čak ne trebate web mjesto. Samo izvor prometa (poput vašeg YouTube kanala ili računa na društvenim mrežama).

Pronaći ćete detaljno upravljanje pretplatnicima, označavanje i napredne značajke segmentacije e-pošte.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu:

Ovaj je alat najbolji za one koji ne vole trošiti malo više (pojedinci ili mali timovi) i žele slati obične tekstualne e-poruke.

Koliko to kosta?

 • 0-1K pretplatnika: 29 USD mjesečno
 • Pretplatnici 1K-3K: 49 USD mjesečno
 • 3k-5k pretplatnika: $ 79 mjesečno
 • 5k + pretplatnici: prilagođene cijene

Bez obzira koji plan planirate, imat ćete pristup istim točnim značajkama. Ako želite isprobati prije kupnje, postoji 14-dnevna besplatna proba koja uključuje sve značajke.

Postoji 30-dnevno pravilo povrata novca ako vam se usluga ne sviđa. Povrat će obično potrajati 3-5 dana da se ponovno prikaže na vašem računu.

6. MailChimp

MailChimp je jednostavan alat za marketing e-pošte za blogere i manje web stranice jer dolazi s besplatnim planom.

pregled pošte

MailChimp ne samo da ima slatku maskotu tvrtke, već je i jedan od vodećih pružatelja usluga marketinga putem e-pošte s preko milijardu e-poruka poslanih dnevno koristeći njihovu uslugu.

MailChimp se neprestano razvija. Pronaći ćete nove značajke neprestano. Čak je i integracija društvenih medija. Odabir predloška je pristojne veličine i vrlo ih je lako prilagoditi.

Također ćete naći dostupne napredne značajke marketinga putem e-pošte, poput segmentiranja kontakata, automatskog javljanja, integracija usluga i aplikacija, slanje na temelju vremenske zone, A / B testiranje i još mnogo toga.

Njihov tim za podršku također je vrlo osjetljiv putem chata uživo ili e-pošte. Uz to, dostupni su razni obrazovni resursi.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu:

Mnogo ljudi koristi MailChimp samo za besplatnu ponudu. Osim onih koji imaju proračun, MailChimp je izvrstan za blogere i vlasnike tvrtki koji žele alat za jednostavno korištenje koji je prepun naprednih značajki.

Koliko to kosta?

Besplatni plan omogućuje vam da imate do 2.000 pretplatnika i šaljete do 10.000 e-poruka mjesečno. Nakon što premašite ove brojeve, poželjet ćete nadograditi na Essentials, Standard ili Premium plan.

Besplatni plan: besplatan je zauvijek

 • Šaljite do 10.000 e-poruka mjesečno
 • Povećajte svoj popis do 2.000 pretplatnika
 • Podrška putem e-pošte uključena je 30 dana

Osnovni plan: Planovi počinju od 9,99 USD mjesečno

 • Do 5000 pretplatnika: 49,99 USD mjesečno
 • Do 10 000 pretplatnika: 74,99 USD mjesečno
 • Do 25.000 pretplatnika: 189 USD mjesečno
 • Do 50 000 pretplatnika: 259 USD mjesečno

Standardni plan: Planovi počinju od 14,99 USD mjesečno

 • Do 5000 pretplatnika: 74,99 USD mjesečno
 • Do 10 000 pretplatnika: 99 dolara mjesečno

Premium plan: Planovi počinju od 299 USD mjesečno

 • Do 20 000 pretplatnika: 399 USD mjesečno
 • Do 50 000 pretplatnika: 599 USD mjesečno

Da biste odredili mjesečnu stopu i pogledali značajke premijum planova, koristite kalkulator cijena na dnu stranice s cijenama.

Budući da je besplatni plan toliko opsežan, nećete naći povrat novca niti garancije povrata novca. Jedini način primanja povrata je zbog tehničke pogreške u ime MailChimpa, ili je vaš račun ukinut bez razloga.

7. Kapati

Drip je relativno novi dobavljač marketinga putem e-pošte. Njihova osnovna demografska struktura su blogeri, trgovci i vlasnici web lokacija e-trgovine.

drip pregled

Ne samo da je ovaj alat prilagođen početnicima, već i inteligentni alati za automatizaciju marketinga zaista nadmašuju što još postoji na tržištu.

Ako ste vlasnik trgovine e-trgovine ili prodajete više različitih digitalnih proizvoda, tada je Drip dobar izbor. Moći ćete izgraditi duboko razumijevanje namjere i ponašanja kupca uz mogućnost praćenja mjernih podataka kao što su:

Na primjer, ako pokrenete trgovinu e-trgovine, moći ćete kreirati poruke koje se temelje na mjernim podacima poput:

 • Povratak posjetitelja u odnosu na nove posjetitelje
 • Posjetitelji koji su napustili svoju košaricu
 • Ljudi koji su kliknuli na vezu putem e-pošte prema onima koji nisu

No, to ne staje i tamo ćete pronaći integracije za WordPress, WooCommerce i imat ćete mogućnost slanja naknadnih tekstualnih poruka, integracije oglasa na Facebooku i još mnogo toga.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu:

U osnovi, ako prodajete puno proizvoda (digitalnih ili fizičkih) i želite stvoriti složene marketinške sekvence bez povlačenja kose, onda bi ovaj alat mogao biti za vas.

Koliko to kosta?

Starter plan: Besplatno zauvijek

 • Do 100 pretplatnika
 • Neograničeno slanje e-pošte

Osnovni plan: 49 USD mjesečno

 • Do 2.500 pretplatnika
 • Neograničeno slanje e-pošte

Pro plan: 122 USD mjesečno

 • Do 5.000 pretplatnika
 • Neograničeno slanje e-pošte

Plan poduzeća: nabavite prilagođenu ponudu

 • Sve više od 5000 pretplatnika

Drip nudi vrlo mali zauvijek besplatni plan, zajedno s dvotjednim besplatnim probnim razdobljem za osnovne i pro nivoe članstva. Ako odlučite nastaviti s uslugom nakon ta dva tjedna, naplatit će se vaša kartica. Postojat će 30-dnevni prozor povrata novca od kada pokrenete uslugu, ali ovisi o Dripu da li ćete dobiti puni povrat.

8. AWeber

Aweber je nevjerojatno popularan alat koji postoji već 18 godina, a možda je i sam izumio automatski odgovor za e-poštu.

AWeber pregled

Značajke su u velikoj mjeri ono što biste očekivali od visokokvalitetne usluge marketinga putem e-pošte. Dobit ćete pristup stvaranju e-pošte s povlačenjem i ispuštanjem, velikim izborom unaprijed dizajniranih predložaka, kao i tonom integracija koje ćete uključiti u ostatak svog marketinškog skupa.

Možete stvoriti automatizirane sekvence e-pošte koje se temelje na okidačima i stvoriti sekvence za praćenje e-pošte. Uz sve to imat ćete pristup podacima o otvorenoj tarifi, stopi isporuke i moći ćete A / B testirati svoje e-poruke.

Pored toga, možete jednostavno i brzo stvoriti obrasce za prijavu putem e-pošte kako biste ugradili na svoju web stranicu.

Ako vas zbunjuje marketinški žargon, ne brinite, postoji prilično korisna biblioteka s resursima koja vam može pomoći u svakom koraku. Tu je i podrška za chat i podršku putem e-pošte, kao i podrška za telefon od ponedjeljka od 8:00 do 20:00 EST i vikendom 9-5 EST.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu?

Aweber pruža solidnu uslugu kroz i kroz, to je najbolje za male timove koji žele usmjeriti svoje marketinške napore putem e-pošte.

Koliko to kosta?

 • 0-500 pretplatnika: 19 dolara mjesečno
 • 501-2,500 pretplatnika: 29 USD mjesečno
 • 2.501-5.000 pretplatnika: 49 dolara mjesečno
 • 5.001-10.000 pretplatnika: 69 USD mjesečno
 • 10.001-25.000 pretplatnika: 149 USD mjesečno
 • 25,001+ pretplatnika: nabavite prilagođenu ponudu

Ako želite isprobati prije kupnje, dostupan je besplatni probni rok od 30 dana koji vam omogućava pristup svim značajkama. Osim mogućnosti mjesečnog plaćanja, možete također plaćati tromjesečno za uštedu 14% ili godišnje da biste uštedjeli 14,9%. Ne postoji pravilo povrata novca, ali uz dugotrajno besplatno probno razdoblje, trebali biste znati je li ovaj alat prikladan za vas.

9. Keap

Keap (prethodno Infusionsoft) vrlo je robustan davatelj usluga e-pošte. Ovaj višenamjenski marketinški alat kombinira CRM, marketing putem e-pošte i još mnogo toga. Moći ćete izgraditi cjelovite korisničke profile koji će vam pomoći u stvaranju više ciljanih marketinških kampanja.

Pregled pregleda

S ovim je alatom marketing putem e-pošte samo dio cjelokupnog skupa značajki. Na primjer, nadzorna ploča prikazat će podatke na temelju vaših kampanja e-pošte, podataka o prodaji i financijske povijesti kupaca.

InfusionSoft (Keap) bio je jedan od prvih pružatelja usluga marketinga putem e-pošte koji je stvorio graditelja automatizacije za povlačenje i ispusta. Jednostavno postavite cilj koji želite postići, a zatim stvorite niz automatizacije koji će taj cilj ispuniti.

Uz to, postoje i napredni alati za segmentaciju i pretplatu.

Iako ovaj alat objedinjuje CRM i marketing e-pošte, ipak postoji jedna značajka koju on nema. Split testiranje. Bez ove značajke, vrlo je teško testirati različite kampanje za poboljšanje otvorenih cijena i ukupne prodaje.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu?

Srednje tvrtke koje žele koristiti jedan alat za marketing putem CRM-a i e-pošte i, naravno, imaju veći proračun za trošenje.

Koliko to kosta?

Keap nudi tri plana:

 • Keap Grow od 49 USD mjesečno: pogodno za manje tvrtke, uključuje 500 kontakata, 1 korisnika i dolazi s besplatnom probnom razdoblje
 • Keap Pro od 99 USD mjesečno: pogodno za rastuća poduzeća, uključuje 500 kontakata, 1 korisnika i dolazi s besplatnom probom
 • Infusionsoft od 199 USD mjesečno: pogodno za uspostavljene tvrtke i uključuje 2500 kontakata i 1 korisnika

Imajte na umu da će, ako želite dodati kontakte, to koštati više. Na primjer, 1000 dodatnih kontakata koštat će vas 30 USD mjesečno, a 5000 dodatnih kontakata 130 USD mjesečno.

Ako želite isprobati softver, postoji 14-dnevno probno razdoblje bez rizika, bez podataka o kreditnoj kartici. No, ne postoje povrat sredstava za ponavljajuće pretplate i sva otkazivanja moraju biti započeta u roku od 10 dana od sljedećeg ciklusa naplate.

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign se naplaćuje kao sve u jednoj marketinškoj platformi. Glavni je cilj pomoći vam da pošaljete manje poruka e-pošte, ali postižete bolje rezultate.

pregled aktivne kampanje

Ako želite stvoriti tokove temeljene na logikama, bit će vam teško pritisnuti da pronađete bolji alat. Većina vaše automatizacije stvorit će se upotrebom if / then logike koja odgovara ponašanju pretplatnika. Evo nekoliko različitih načina na koje možete usmjeriti svoje marketinške napore pomoću ovog alata:

 • Segmentiranje korisnika na temelju podataka o radnjama, ponašanju, lokaciji i društvenim podacima
 • Pošaljite SMS porukama svojim kontaktima
 • Dosegnite korisnike u pokretu s SMS integracijom
 • Vodite i kontaktirajte bodovanje, tako da znate kome dati prioritet.

Budući da Active Campaign djeluje poput marketinške platforme sve u jednom, na raspolaganju je puno alata i značajki, a možda bi bilo malo pretjerano svladati ih svima. Srećom, postoje detaljni vodiči koji će vam pokazati kako izvući maksimum iz usluge. Možete dobiti kontakt s podrškom putem e-pošte ili live chat.

Stvaranje kampanja putem e-pošte prilično je jednostavno pomoću uređivača predložaka. Možete čak i stvoriti obrasce za prijavu prilagođeni mobilnim uređajima za ugradnju na svoju web lokaciju.

Tko bi trebao koristiti ovaj softver za e-poštu?

Ovo je rješenje najbolje za korisnike koji zahtijevaju i zahtijevaju složene alate za automatizaciju, zajedno s naprednim CRM značajkama.

Koliko to kosta?

Lite plan:

 • Do 500 pretplatnika: 15 USD mjesečno
 • Do 1.000 pretplatnika: 29 dolara mjesečno
 • Do 2.500 pretplatnika: 49 dolara mjesečno
 • Do 5000 pretplatnika: 89 USD mjesečno
 • Do 10 000 pretplatnika: 139 USD mjesečno

Plus plan:

 • Do 1.000 pretplatnika: 70 USD mjesečno
 • Do 2.500 pretplatnika: 125 USD mjesečno
 • Do 5.000 pretplatnika: 169 dolara mjesečno
 • Do 10 000 pretplatnika: 249 dolara mjesečno
 • Do 25.000 pretplatnika: 399 USD mjesečno
 • Do 50 000+ pretplatnika: nabavite prilagođenu ponudu

Stručni plan:

 • Do 2.500 pretplatnika: 159 USD mjesečno
 • Do 5.000 pretplatnika: 239 dolara mjesečno
 • Do 10 000 pretplatnika: 349 USD mjesečno

Poduzetnički plan:

 • Do 2.500 pretplatnika: 279 dolara mjesečno
 • Do 5.000 pretplatnika: 449 dolara mjesečno
 • Do 10 000 pretplatnika: 499 USD mjesečno

Ako plaćate godišnje, dobit ćete široke popuste na sve strane. Postoji i 14-dnevno besplatno probno razdoblje koje vam omogućuje testiranje usluge do 100 kontakata i 100 poslanih e-poruka. Međutim, oni su blaži s vremenskim okvirom i možda biste mogli dobiti produljenje. Budući da nema povrata novca, svakako želite isprobati softver prije kupnje.

Završne riječi

Većina ponuđača marketinga e-pošte nudi slične usluge. Kad dođe vrijeme za odabir najboljeg softvera za marketing putem e-pošte za vašu tvrtku, trebali biste uzeti u obzir proračun i potrebe marketinga.

Ako želite nešto što je skalabilno i lako započeti, prijavite se s besplatnim probnim vremenom Constant Contact.

Neka vam gornji popis pomogne u donošenju ispravne odluke za vaše poslovanje. I zapamtite, nikada niste zaključani u uslugu marketinga putem e-pošte. Većina pružatelja usluga omogućuje vam izvoz i uvoz potencijalnih potencijalnih klijenata i prelazak na drugog davatelja usluga ako se ukaže potreba.

Važno je odabrati pružatelja usluga i započeti s radom! Što duže čekate, više novca ostavljate na stolu.

Sad na vas! Koja je vaša omiljena usluga marketinga putem e-pošte?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author