Вебхостинг Верглеицх Деутсцхланд

Алс Веб-Агентур мит еинер Менге вон Хостинг-Аццоунтс (фур дас Хостинг унсерер Кунден + унзахлиге Небенпројекте, ауßердем експериментиерен вир герне ​​��), већ је постао најбољи веб-хостинг хостинг-добављач..

Ако желите да нађете Хостинг-Аццоунтс, можете извршити анализу и веб локацију Вебхостер за Деутсцхланд, али не и функционалне услуге. Дакле, ис диесе умфангреицхе Верглеицхссеите ентстанден, ауф дер вир унсере Ергебниссе ворстеллен. Виел Спаß!

Хиер синд им Сцхнеллуберблицк умрла 3 пута преко Вебхостинг-Анбиетер за Деутсцхланд:

 1. Хостингер Деутсцхланд – Бестес Вебхостинг инсгесамт
 2. ХостПапа Деутсцхланд – Покретач веб страница
 3. СитеГроунд – Ерфахренес Вебхостинг

Contents

Најбоље је ВебХостинг Деутсцхланд 2020

1. Хостингер – Бестес Вебхостинг инсгесамт

ввв.хостингер.де

Хостингер Лого

Цијена: 0,80 €
Спеицхерплатз: 10 ГБ
Подршка: Ливе-Цхат

Хостингер захлт зу ден ам сцхнеллстен вацхсенден Вебхостинг-Унтернехмен уберхаупт – воллиг зу Рецхт. Сие биетен фур Деутсцхланд вахнсинниг хоцхвертиге Хостинг-Диенсте анд унд звар зу еинем Бруцхтеил дер Костен им Верглеицх зу ден меистен ихрер Конкуррентен.

Ес уберрасцхт ницхт, дасс сие сеит ихрен Анфанген им Јахр 2004 убер 29 Миллионен Бенутзер гевоннен хабен. За 0,80 € за Монатс добивате 10 ГБ ССД-Спеицхерплатз, костенлозе ССЛ, 24/7 / 365-Кунденсуппорт и бесплатне бесплатне походе. Сие бекоммен фур Ихр Гелд рицхтиг био је геботен!

Бесондерс гут хат нес дас Еинрицхтен еинес неуен Контос гефаллен. Ес ханделт сицх ум дие мит Абстанд реибунгслосесте Конфигурација мит дер вир бис дато геарбеитет хабен. Дие еинзелнен Сцхритте гехен нахтлос инеинандер убер. Им Хандумдрехен је постављен на веб сајту са инсталираним ВордПресс-ом, ау Сие Инхалте-у и у Билдер-у..

Дас ист еин вирклицх дурцхдацхтер Онбоардинг-Прозесс!

Умро је перформансе: Сие верфуген ницхт нур убер 7 (!) Серверстандорте ауф дер ганзен Велт, сондерн ауцх убер ССД-Лауфверке, Цацхинг ауф Серверебене, ДДОС-Сцхутз, еин бенутзердефиниертес Цацхинг-Плугин, 99,9% Верфугбаркеит ус Унд венн Сие вирклицх со виел Гесцхвиндигкеит вие моглицх аус Ихрер Вебсите хераускуетсцхен воллен, фуген Сие еин ЦДН хинзу, унд Сие синд ауф дер сицхерен Сеите, егал вохер Ихре Бесуцхер коммен.

Дие Сервер стехен ин ден УСА, Сингапур, Гроßбританниен, Ден Ниедерланден, Литауен, Брасилиен и Индонезиен.

Фолгенде хостинг и Артен веб страница: Заједнички хостинг (вирд ам меистен нацхгефрагт), ВПС, Цлоуд-хостинг, ВордПресс-хостинг и хостинг е-поште. Подијелите своје домене: Дас Унтернехмен сицх алс зентрале Анлауфстелле за своју веб страницу Посједовање веб страница и ажурирање аутентичних домена.

Заједничко гостовање нуди више од 0,80 € по цени од Монат (риесигер Рабатт). Ауßердем гевахрт Хостингер еине 30-Таге-Гелд-зуруцк-Гарантие – дамит лиегт дер Фалл фур нон абсолут клар!

Вортеиле

 • Еинфацхе Еинрицхтунг
 • Херворрагенде Леистунг
 • Ауßерст преисверт
 • Велтвеите Серверстандорте

Нацхтеиле

 • Кеине

2. ХостПапа – Руннер-уп-Вебхост

хостпапа.де

ХостПапа Лого

Цијена: 2,95 €
Спеицхерплатз: 100 ГБ
Подршка: Телефон, Ливе-Цхат, Улазнице

Звар коннте дас Брандинг етвас Феинсцхлифф вертраген, абер дие Диенстлеистунген вон Хостпапа синд Спитзенклассе! 100 ГБ Спеицхерплатз фор нур 2,95 $ синд еин сехр гутес Ангебот, вор аллем венн ман беруцксицхтигт, вие виел Кунденсуппорт Сие геботен бекоммен. Ауßердем гибт ес согар еине 30-тагиге Гелд-зуруцк-Гарантие.

Натурлицх нуди 1-Клицк-инсталатер за све веб сајтове и Буилдер веб-садржаја и Цонтентманагемент-Системе са ВордПресс-ом, Јоомла усв. Сие ерхалтен ауßердем еинен костенлосен Доманеннамен, еин костенлосес ССЛ-Зертификат анд беи Бедарф еине костенлосе Вебситемигратион вон Ихрем алтен Хост. Венн Сие Маркте ин Еуропе ат Асиен ерсцхлиеßен моцхтен, Коннен Сие проблемлос дас ЦлоудФларе ЦДН интегриерен. Тако ерзиелен Сие ангемессене Ладезеитен, унабхангиг давон, вохер Ихре Бесуцхер коммен. Дарубер хинаус ист дие Верфугбаркеит сехр хоцх унд ес гибт фаст кеине Аусфалле.

Дер Кунденсуппорт арбеитет рунд ум дие Ухр унд ист зиемлицх реактионссцхнелл, ауф једен Фалл ин Анбетрацхт дер ниедриген Костен! Сие хелфен ауцх беим Мигриерен вон Сеитен.

Веб-хостинг-Диенстен биетет ХостПапа заједнички хостинг, реселлер-хостинг, ВПС-хостинг и ВордПресс-хостинг совие Вебдесигн-Сервицес, Г-Суите и Оффице-365-Интеграција. Ганз клар: Венн Сие еин сцхмалес Будимпешта, мали човек Сие дорт ницхт им Стицх.

Дие Схаред-Хостинг-Пакете нуди 2,95 € по цени.

Вортеиле

 • Виел Спеицхерплатз
 • Зусатздиенстлеистунген
 • Гутер 24/7-Подршка
 • Костенлосер Домаин-Наме
 • 30 Таге Гелд-зуруцк-Гарантие

Нацхтеиле

 • Кеине

3. СитеГроунд – Виел Вебхостинг-Ерфахрунг

ввв.ситегроунд.цом

СитеГроунд лого

Цијена: 3,95 УСД
Спеицхерплатз: 10 ГБ
Подршка: Телефон, Ливе-Цхат, Улазнице

СитеГроунд је играч који игра у Хостинг-Бранцхе-у. Сие вертехен имр Хандверк: Ангефанген бе ектрем реактионсссцхнеллен Кунденсуппорт, дер ауф Суппорт-Анфраген им Сцхнитт Интерналхалб оф 10 Минутен антвортет, фор а ВордПресс Оптимиертен Сервер-Сетупс, дие Дафур сорген, ас ВП линук то реубунгслос!

Вие дие меистен Вебхостинг-Анбиетер биетен сие еин паар нетте Фреебиес вие ССЛ, костенлосе Домаин-Намен анд костенлосе Сите-Мигратионен.

Сие верден ауцх оф ВордПресс емпфохлен (нур сехр вениге Хостинг-Унтернехмен коннен дас фор сицх бехауптен! Натурлицх комментирујте мит нохесу једем андерен ЦМС или Веб Сите Буилдер зурецхт).

Били сте сигурни да желите да преузмете ССД-хостинг за звање Ерхохунг дер Гесцхвиндигкеит, да бисте могли да користите интернетске додатке за креирање веб страница за ВордПресс-сајтове СуперЦацхер, али да бисте поставили веб сајтове..

Сие хабен Рецхензентрен ин УСА, Гроßбританниен, Ден Ниедерланден (Ниедерланде) и СГ (Сингапур). Унда и хостинг Хостера за 30 дана, Гелд-зуруцк-Гаранција и гаранција гаранције Верфугбаркеит од 99,9%.

Ервахненсверт ист ауцх дие хохе Сицхерхеит: Сие хабен еин еигенес Сицхерхеитсконзепт ентвицкелт, дас стандиг Вебситес дурцхсуцхт анд потензиелле Бедрохунген убервацхт, ум зу гевахрлеистен, дасс алле Сервер анд Цонтен со саубер вие могл.

Ес гибт 3 Хостинг-Тарифе, дер гунстигсте ист береитс аб 3,95 € по Монат зу хабен!

Вортеиле

 • Бенутзерфреундлицх
 • Бееиндруцкенде Сицхерхеитсфунктионен
 • Мехрере Рецхензентрен ауф дер ганзен Велт
 • Херворрагенде Леистунг

Нацхтеиле

 • Теуре Вертрагсверлангерунг
 • Цијените у америчким доларима

4. Кинста – најбоље управљани ВордПресс хостинг

кинста.цом

кинста лого

Цијена: 30 УСД (УСД)
Спеицхерплатз: 10 ГБ
Подршка: Ливе-Цхат, Улазнице

Ако сте пронашли своје богатство, желите да отворите Суботицу и да управљате ВордПресс-хостингом: Кинста је отворена за Вахл. Желите ли да уживате у Унтернехмен-у уз ФресхБоокс, Убисофт и Трипадвисор. Сие хабен уберрасцхенд преисгунстиге Пакете анд дер Суппорт ис вирклицх унубертроффен.

Дие Инфраструктур ис а блитзсцхнеллен анд зуверлассиген Гоогле Цлоуд (но 99,9% гаранције Верфугбаркеит) анд верфугт убер 20 Стандорте ауф дер ганзен Велт (еинсцхлиеßлицх еинес Серверс ин Гроßбританниен). Ако желите да преузмете ДБ-у и само за ПХП-функције, имплементирате и уклоните нове ПХП-верзије.

Ум дие Перформанце ноцх веитер зу стеигерн, хабен сие еин еигенес Цацхинг-Плугин, мит дем дие Веб Вебсите тако да можете да видите што се тиче КеиЦДН-Интегратион за добродошлицу КеиЦДН-Интегратион фор Велтвеит курзе Ладезеитен.

За безбедност можете пронаћи следеће податке: ДДОС-Сцхутз, ГеоИП-Блоцкс и Гоогле Цлоуд-Фиревалл и други корисници. И пада на веб локацији гехацкт вирд, хелфен сие Ихнен костенлос беи дер Виедерхерстеллунг.

Човек који је потребан за коришћење аутентичних система, резервни систем за прављење резервних копија, ССЛ-Зертификате, Уптиме-Монитор… од овог дана, постоји Еиндруцк гевоннен.

Цена од 30 америчких долара за месец, 1 стандарт и 10 ГБ ССД-Спеицхер инклусиве.

Фаллс Сие ауфс Предвиђено да се сачува дан, остану са места Леуте, где се налази ВП-Сите Сие Ихре и да се нађе на мрежи.!

Вортеиле

 • Гоогле Цлоуд Платформ
 • Хоцхсте Сицхерхеитсстуфе
 • Подршка за Спитзенмаßгер
 • 30 Таге Гелд-зуруцк-Гарантие

Нацхтеиле

 • Костен

5. А2 хостинг – најбољи хостинг продавач

ввв.а2хостинг.цом

А2 логотип хостинга

Цена: 3,92 УСД
Спеицхерплатз: Унбегрензт
Подршка: Телефон, Ливе-Цхат, Улазнице

А2 Хостинг је пронашао сајт СитеГроунд као и Хостингер више… Сцхнелле Сервер, глобале Аусрицхтунг, подршка за додатну подршку, невероватни Фестплаттенспеицхер. Звар гибт ес кеине оффизиелле ВордПресс-Емпфехлунг, денноцх ист дие Перформанце оф ВП-Ситес БЕиндруцкенд.

Дие Басистарифе се налази на мрежи и додацима на мрежи Додаци са костенлозама ССЛ-а, костенлозе Скенирање и потенцијале Хацкс, костенлосе Сите-Трансфери, више Серверстандорте усв. Диес аллес натурлицх мит 99,9% гарантиертер Верфугбаркеит.

Ин ден Турбо-Тарифен вирд ес вирклицх интерессант. У Турбо-Тарифен-у можете добити венегер Бенутзер за веб сервер, који ће вам помоћи да поднесете решење о Конто-у или не буде агресиван, а не само за агресивне системе кешинг-а, а не само за креирање веб-сајтова и веб-сајма за изградњу ВордПресс-а и ВордПресс-а..

А2 Хостинг биетет еине Виелзахл вон Вебхостинг-Типен, Схаред Хостинг, ВП-хостинг и Реселлер-хостинг од ВПС-а и дедизиертем хостинга.

Сие биетен ауцх 3 Хостинг-Пакете ан. Дас гунстигсте бегинн беи нур 2,96 УСД по Монату (урспрунглицх 7,99УСД / месец).

Вортеиле

 • Сервер у САД, Европи и Сингапуру
 • Унбегрензтер Спеицхерплатз
 • Једерзеит Гелд-зуруцк-Гарантие

Нацхтеиле

 • Цијените у америчким доларима

 6. ГреенГеекс

ввв.греенгеекс.цом

ГреенГеекс лого

Цијена: 2,95 УСД
Спеицхерплатз: Унбегрензт
Подршка: Телефон, Ливе-Цхат, Улазнице

Греенгеекс верфугт убер мехрере Рецхензентрен ауф дер ганзен Велт, еинен сехр гутен Суппорт анд једер Тариф беинхалтет согар унсгрензте Бандбреите анд унгрензтен Спеицхерплатз. Дас Бесондере анд ГреенГеекс ист, дасс сие их Енергиевербрауцх дурцх Винденергие ум ден Фактор 3 виедер ин Нетз еинспеисен, је зиемлицх бееиндруцкенд ист!

Нун зу ден спезифисцхен Меркмален дес Вебхостингс. Ако желите да се спустите у Еинстиегстариф, пријавите се за Спеицхерплатз, можете добити 24/7-Кунденсуппорт, гарантирајте више од 99,9% на веб локацији са земљиштем од 30 до 10 сати, а ви ћете га наћи на другом месту. Сие хелфен ауцх беим Мигриерен вон Сеитен.

У Сацхен Перформанце-у су максимуми с Гесцхвиндигкеит данк ССД-хостингом, костенлосер ЦДН-Интегратион са Цлоудфларе-ом, ХТТП / 2- и ПХП7-Унтерстутзунг. Сие хабен согар еин еигенес Намјере Цацхинг-Систем-а ПоверЦацхер ентвицкелт, ум со виел Леистунг вие моглицх зу ерзиелен.

Дие Хостинг-Ангеботе ће бити заједнички, заједнички хостинг, ВордПресс хостинг и реселлер хостинг.

Још један хостинг-Ангебот почиње са 2,95 УСД по месецу (снижен за 9,95 $).

Вортеиле

 • Око-Хостер
 • Унбегрензтер Спеицхерплатз
 • Мехрере Рецхензентрен ауф дер ганзен Велт
 • Супер Кунденсуппорт

Нацхтеиле

 • Кеине

 7. Цлоудваис

ввв.цлоудваис.цом

цлоудваис

Цена: 7 УСД
Спеицхерплатз: 25 ГБ
Подршка: Телефон, Ливе-Цхат, Улазнице

Цлоудваис доноси Цлоуд-хостинг за Стуфе! Брза софортиге Береитстеллунг анд херворрагенде Скалиербаркеит… мит ауßерст реактионссцхнеллем техниццхен Суппорт.

Питање је за 25+ година, еинер гутен Бенутзерерфахрунг, херворрагендер Леистунг и Верфугбаркеит за веб сервер на Амазону, ДигиталОцеан, Гоогле, Вултр и КИУП дефинисано диесе Леуте дие Цлоуд-хостинг-Бранцхе неу.

Апропос Леистунг: Дер Грунд, варум сие со гут дарин синд, лиегт ницхт нур дарин, дасс сие еиниге дер Бестен Сервер-Анбиетер вервенден анд Динге витх ПХП7, ХТТП / 2 анд ССД-Хостинг унтерстутзен.

Зусатзлицх зу имрем гроßартиген Цонтрол Панел има више информација о појединачним системима који се користе, али умрежују Перформанце или но ветер зу стеигерн. За ВордПресс-сајтове можете пронаћи Бреезе-Цацхинг-додатке и веб локацију за Буилдер сајта. Потребна су вам целовита предмеморија за цео страницу. Сие виссен дефинитив, био је сие тун!

Ауцх ин Сацхен Сецурити хабен сие ес вирклицх драуф. Мрежа заштитних зидова и Звеи-Фактор-Аутхентифизиерунг нехмен сие дие Сицхерхеит сехр ернст.

Све услуге Вебхостинг-Тариф почињу већ од $ 7 по месецу.

Вортеиле

 • Хоцхлеистунгс-Цлоуд-хостинг
 • Скалиербар
 • Рецхензентрен ауф дер ганзен Велт

Нацхтеиле

 • Мехр тецхнисцхе Кеннтниссе ерфордерлицх
 • Цијените у америчким доларима

8. ХостГатор

хостгатор.цом

Логотип ХостГатор

Цена: 2,75 УСД
Спеицхерплатз: Унгрензт
Подршка: Телефон, Ливе-Цхат, Улазнице

ХостГатор ист еин Бранцхен-ветеран. Сие синд сехр ланге им Гесцхафт унд хабен еинен гроßен Кунденстамм. Сие синд ауцх сехр преисверт, абер дас меркт ман, венн ман ихрен Сервице ин Анспруцх ниммт. Ес ист аллес нур ин Орднунг, ницхт сцхлецхт, ницхт гроßартиг, еинфацх нур ин Орднунг.

Абер андерерсеитс ис унсгрензтер Спеицхерплатз за медицинске сестре 2,75 УСД / Монат кеин сцхлецхтер Деал. Ако желите да преузмете костенлозе ССЛ, да буду домени костенлозе за Јахр, и да нису гарантовани на послужитељској верзији од 99,9%.

Ауцх дер Суппорт нуди редовне телефонске бројеве телефона, Ливе-Цхат или улазнице за подршку. Сие биетен ауцх еине Менге Видео-Туториалс и, ум ден Еинстиег, еинфацх вие моглицх зу мацхен

ХостГатор нуди веб страницу са веб локација-хостингом: Гемеинсамес Хостинг, ВордПресс-хостинг, Цлоуд-хостинг, Реселлер, ВПС и дедизиерте Сервер.

Ако желите да нађете веб сервер на америчком и индијском месту.

Схаред-Вебхостинг костет нуди 2,75 $ у Монату.

Вортеиле

 • Гунстиг
 • Ордентлицхес Преис-Леистунгс-Верхалтнис
 • Е-маил адреса без адресе

Нацхтеиле

 • Ес гибт бессере Куалитат ауф дем Маркт

9. Блуехост

ввв.блуехост.цом

БлуеХост лого

Цијена: УСД 3,95
Спеицхерплатз: 50 ГБ
Подршка: Телефон, Ливе-Цхат, Улазнице

Блуехост хат турбуленте Јахре хинтер сицх. Сие спиелтен ин дер Оберстен Лига, данн вурден сие вон ЕИГ гекауфт, ес гинг бергаб, дие Кунденбевертунген варен ницхт мехр хас сосонс поситиве… Сеит звеи Јахрен арбеитен сие харт даран, дие Динге зу андерн. Актуелл сие мит анстандигем Хостинг, гроßартигем Кундендиенст и гуте Перформанце периферна делатност. Сие синд сехр беканнт анд верден хеутзутаге вон ВИЕЛЕН Вебситес вервендет.

Данк ихрер јунгстен Анстренгунген хабен сие виедер еинен Платз ин унсерем Вебхостинг-Верглеицх вердиент! Им Береицх дер Хостинг-Диенсте биетен сие Схаред Хостинг, Цлоуд Хостинг, ВП-хостинг, ВПС и дедизиертес Хостинг и. Аллес коммт мит ден ублицхен Феатурес анд еинер ордентлицхен Уптиме.

Посетиоци су доступни за Хостинг на ВордПресс-Ситес. Ауßердем биетен сие зусатзлицхе спезиелле Феатурес фор ВП-Инсталлатионен, ум еинен моглицхст реибунгслосен Аблауф зу гевахрлеистен.

Дер Кунденсуппорт садржи ваше базе знања: база знања, подршка-улазнице, ливе-цхат, телефонска подршка и видео-упутства, укључујући све Стрике реиßен. Сие хабен ауßердем еин еигенес Цонтрол Панел се може пријавити, дајући релативну еинфацх зу бедиенен ист.

Вебхостинг-Ангеботе започиње са УСД 3,95 по месецу.

Вортеиле

 • Ерфахрунг
 • Веттбевербсфахиге Преисе
 • Виел Спеицхерплатз

Нацхтеиле

 • Рампониертер Руф
 • Цијените у америчким доларима

Вебхостинг-Бевертунген фур Деутсцхланд: Варум вир ес тун!

Дие Вахл дес рицхтиген Вебхостс канн татсацхлицх ден Унтерсцхиед звисцхен еинем ауфстребенден одер сцхеитернден Унтернехмен аусмацхен. Соллте Ихре Сеите беиспиелсвеисе фур звеи Таге херунтерфахрен, коннте дас еинен потензиеллен Верлуст вон виер- бис ацхттаусенд аусмацхен (дурцхсцхниттлицх <- ја, дас хабен вир берецхнет). Ум такође зу верхиндерн, дасс дас јемандем пассиерт, хабен вир еиниге Хостинг-Фацхбегриффе ерлаутерт и Синд унтен нахер Ауф бенотигте Спецификација еингеганген (Ранднотиз: Једес еписцх гунстиге Уебхостинг-компаниа у унсерер Топ 5 поддерживает ВордПресс унд Алле Андерен Гроßен ЦМС, фаллс Сие сицх Дас фраген соллтен).

Соллтен Сие такође производи Вег дер Нацхфорсцхунг зу деутсцхен Хостинг-Анбиетерн фолген унд Ихре еигенен Вебситехостинг-Бевертунген ерстеллен воллен, синд диеес дие Спезификатионен, ацх денен Сие сицх умсцхауен соллтен, венн Сие сицх еин фунд еинтенцхен!

ПС: Вир хабен гераде аусе унсерер персонлицхе Топ 5 дер дер Вебхостинг-Анбиетер фур Неусееланд, Ирланд, Гроßбританниен, Канада, Сингапур, УСА, Аустралиен унд Индиен хинзугефугт.

Умри од Вебхостинг-Анбиетер

Унсер Вебхостинг-Верглеицх: Ворауф вир ацхтен.

Дефиниција: Хостинг домена вс Вебхостинг вс Домаинрегистриерунг

Желите ли да видите било шта са Вахл еинес гееигнетен Вебхостс мацхен, лассен Сие унс еине дер меистгестеллтен Фраген зур Хостинг-Терминологие беантвортен. Је генау ист дер Унтерсцхиед звисцхен Домаин-хостинг, Вебхостинг и Домаинрегистриерунг?

Стартед вир мит Домаинрегистриерунг. Диесер Бегрифф је постао један од чланова који су регистровали и регистровали домене Номена (иоурцомпани.цом.ау), а било је регистровано за регистровање. Дие меистен Вебхостинг-Анбиетер биетен диесен Сервице, био је недељни, није било корисно Анбиетер Ихрен Домаиннамен кауфен и Ихре Сеите хостен лассен коннен, а дие Иделеле Лосунг ист, да дие Бетреуунг зентралисиерт ист.

вебхостинг верглеицх

Алс нацхстес зум Вебхостинг. Дарунтер је написао Онлине-Раум, а мора се видети датум, а веб локација ће бити постављена на основу веб страница. Дас ист ауцх дер Грунд, весхалб Сие сицх ауф диесер Сеите бефинден – ум еинен толлен Вебхост фор Ихре Вебсите зу финден. Собалд Сие Ихрен Регистрирајте се са доменама, ако желите да се пријавите за Хостинг-Ихрен Хостинг-Береицх вервеисен, ум дие Сеите ин Суцхмасцхинен ерсцхеинен зу лассен.

Зулетзт, хостинг хостинга. Дас екистиерт со ницхт вирклицх. Хостинг домена је комбинација домена Регистрација и Вебхостинг. Вермутлицх вирд дер Аусдруцк вон Леутен вервендет, дие еигентлицх ауф дер Суцхе нацх Вебхостинг синд анд сицх дес корректен Бегриффс ницхт бевусст синд.

Нун гут, јетзт, да дас гекларт ист, лассен Сие унс анфанген!

1. Сервер-Стандорт

Венн Сие ин Деутсцхланд ансассиг синд, соллтен Сие сицх нацх еинем Вебхост умсцхауен, дер сеицх ентриедер ин Деутсцхланд одер ин дер нахерен Умгебунг бефиндет. Варум?

Фаллс сие Ихре Веб сајт је доступан у САД-у на београдском послужитељу који се често слаже, постоји проблем са проблемима и проблемима, као што су Ладезеитен, Верзогерунген итд. Конфронтиерт. Дер Серверстандорт је чувен, доцх мацхен Сие сицх кеине Геданкен дарубер, еинен ин Ихрер Стадт финден зу муссен.

локације

Такође је релевантно, што се тиче Вебхостинга у Франкфурту, Мунцхен или Хамбург суцхен… Сие верден ден Гесцхвиндигкеитсунтерсцхиед охнехин ницхт фестстеллен соланге дие Сервер сицх ин дер Нахе вон одер ин Деутсцхланд бефинден!

2. Артен вон Вебхостинг-Диенстлеистунген

Сви добри хостинг: Гунстигес Схаред Хостинг, ВПС-хостинг, Дедицатед Хостинг & Хостинг продавача. Да бисте сазнали више, пренесите Артикел лесен (јене, дие нацх Бусинесс Вебхостинг за Деутсцхланд суцхен инбегриффен), истресите се о Вебхостинг-Арт-у (Схаред Хостинг) умрежите Вахл, да бисте усавршили клеине и миттелстандиге Унтернехмен еигнет..

Дие Гесцхицхте ист еине андере, венн Сие Таусенде вон Продуктен онлине вербауфен моцхтен одер еин проспериерендес Форум хабен. Ин диесем Фалл синд Дедицатед Хостинг или Одпс ВПС диесере Вахл.

Беир вир дие еинзелнен Хостингартен верглеицхен, соллен Сие еинес убер дие Хостинг-Велт верстехен: Ин 99,9% дер Фалле бекоммен Сие, вофур Сие захлен.

Гхонстигес Вебхостинг (Схаред Хостинг, емфорхлен фур дие меистен Унтернехмен / Вебситес)

Венн Ихр Хауптфокус нуди услуге смјештаја, услуге Вебхостинг-Сервицес и пронађите своје услуге код гејмера. Обглеицх ес Унтернехмен гибт, дие костенлосе Вебхостинг-Пакете биетен, треффен диесе ауфгрунд зу виелер Еинсцхранкунген сцхнелл анд их Грензен. Заједничко гостовање и веб локација са веб локација на другим веб локацијама и веб локацијама веб-сајтова са сервера са сервера. Мит вие виелен андере Вебситес?

Дас хангт вон дем Хостинг-Анбиетер аб. Еиниге Унтернехмен донесе бис зу 100 Вебситес ауф еинем еинзиген пхисисцхен Сервер унтер, вахренд андере сицх ауф 20 орер венигер бесцхранкен. Ако се налазите у Бусинесс-Хостинг-у у Деутсцхланд-у, Схаред Хостинг ће бити доступан код Вахл-а. Ентсцхеиден Сие сицх блоß фур Премиум-Пакете (унд вервенден Сие данн Гутсцхеине). Вие дем ауцх сеи, лассен Сие унс нахер ауф дие Вор- унд Нацхтеиле дес Схаред Хостинг еингехен.

Вортеиле:

 • Релатив гунстигес Хостинг веб страница за Деутсцхланд, почев од 3,95 УСД / Монат почетак
 • Софорт еинсатзбереит
 • Сие бенотиген кеин тецхнисцхес Виссен, ум Веб локација з Лауфен зу донеен
 • Сие коннен вон еинем еинфацх Цпанел со зиемлицх аллес стеуерн
 • Вирд нормалервеисе мит 1-Цлицк Инсталлатионссцрипт за ВордПресс & дие андерен гроßен ЦМС гелиеферт
 • Умирите домаћине који су доступни за Линус-хостинг & Виндовс-хостинг (унд вербреитетстен Спрацхен вие ПХП анд андере)

Нацхтеиле:

 • На веб сајту можете да напуните веб сервер и отворите сервер на вашем сајту Сеитен уберладен ист.
 • Сие унтерлиеген селбст данн, венн Сие ницхтс фалсцх мацхен гевиссен Сицхерхеитсрисикен.
 • Еинер Ихрер Нацхбарн канн мехр Рессоурцен беанспруцхен унд алс Резултати претраживања резултата на Ихре-Перформансе веб странице.

Беацхтен Сие, нема ни заједничког гостовања-Плане идентисцх синд. Татсацхлицх гибт ес Плане, дие еине ВПС-ахнлицхе Леистунг биетен (вие дие меист УС-басиертен ВордПресс Хостинг-Анбиетер). Сие верден диесе Схаред-Хостинг-Плане и ихрем Преис еркеннен – ​​унсере еигене Топ 10 ист еине гуте Баланце звисцхен гунстигем Вебхостинг и Суперпремиум-Бусинессхостинг. Схаред Хостинг је намењен блоговима и веб локацијама, веб-сајт је потребан за поновну промоцију.

Цпанел – Еине сцхнелле Еркларунг

Еин курзес Ворт зу Цпанел, дер ам хауфигстен вервендетен Системстеуерунг дер Хостинг-Бранцхе (дас гилт фор меистен Хостинг-Артен). Мацхен Сие кеине Сорген, пада Сие дамит ницхт вертраут сеин соллтен, Цпанел је супер еинфацх зу вервенден унд вирд нормалервеисе мит еинем 1-Цлицк-Инсталлатионспрограмм ВордПресс, Јоомла & виеле андере Системе гелиеферт.

Татсацхлицх ис ест еин Плуспункт, венн Сие сехен соллтен, дасс еин гунстигер Вебхост Цпанел унтер сеинен Еигенсцхафтен ауффухрт! Домаћини, умиру и они, урхеберрецхтлицх гесцхутзте Системстеуерунг вервенден, коннен зу Проблемс фухрен (персонлицхе Ерфахрунг).

ВПС-хостинг

ВПС постоји за виртуелни приватни сервер. ВПС-хостинг је прави специјализација Хостинг-услуга, добављача (деутсцхе) Хостинг-Анбиетер еине Анзахл виртуеллер Сервер ауф еинем пхисисцхен Сервер ерстеллен. Соллтен Сие јемалс мит виртуеллен Масцхинен геспиелт хабен, виссен Сие береитс, вовон ицх реде. Обглеицх дер Ансцхеин дер Глеицхе сеин маг, унтерсцхеидет сицх диесе Метходе драстисцх вом Схаред Хостинг. Следећи хотели се налазе у Аргел дес ВПС-Хостингс и:

Селбствервалтете ВПС версцхаффен Ихнен Контролле убер једен Аспект дес Серверс, дие тецхнисцхен Компонентен инбегриффен.

Беи Манагед ВПС се налази на Хостинг-Анбиетер-у, а не постоји Гроßтеил дер тецхнисцхен Ауфгабен, који се налази у нашој понуди и даље је Унтернехмен куммерн. Диесе Оптион ист натурлицх теурер.

Цена за ВПС-Хостингдиенстлеистунген цене од $ 30 до $ 100 + за Монат. Лассен Сие унс ауф дие Вор- унд Нацхтеиле еингехен.

Вортеиле:

 • Имате нешто више процесора, РАМ-а и посебне верзије сервера
 • Весентлицх бессере Леистунг
 • Воллстандиге Контролле и Роот-Зугрифф

Нацхтеиле:

 • Весентлицх теурер алс дас ерсцхвинглицхере Схаред Хостинг
 • Сие бенотиген тецхнисцхес Виссен, ум то тхе Сервер ауфрецхтзуерхалтен
 • Охне диесес муссен Сие Вемоглицх еинен Систем-Администратор андтеллен

Намјенски хостинг

Дедицирани сервер за хостинг хостије је крафтволлсте алергичан Оптионен. Анстатт Рессоурцен мит андерен Леутен теилен зу муссен – вас им Весентлицхен бе бе ден звеи Оптионен дер Фалл ист – ерхалтен Сие еинен волл функтионсфахиген Сервер фор а сицх аллеине. Дие Сервер-Перформанце ист демнацх унсцхлагбар. Андерерсеитс ист Дедицатед Хостинг унглаублицх теуер. Аус диесем Грунд блеибт диесе Хостинг-Арт прима се на Интернету Унтернехмен ворбехалтен, дие рессоурценинтенсиве Вебситес анд Веб-Аппс бетреибен. Диесе Преисе стартира за 100-200 долара по месецу.

Хостинг продавача

Деутсцхес Реселлер-хостинг вирд ин дер Регел нур вон Вебагентурен или појединачни веб страница Вебдесигнерн генутзт, умре за њихов рад Кунден хостен моцхтен.

препродавач

Диесе Плане ермоглицхен ес Ихнен, версцхиедене Контен про Кунде зу ероффнен анд алле вон еинем еинзиген Дасхбоард зу вервалтен (ворзугсвеисе ВХМ ин Вербиндунг мит Цпанел), содасс Сие Бандбреите- & Спеицхерплатзбегрензунген, Аддон-Домаинлимитс унд виелес веитере фестлеген коннен.

Реселлер-Плане свеифеллос теурер алс Ирере регуларен Хостинг-Пакете, да Сие ес Ихнен ерлаубен, мехрере Вебситес мит Јевелилс еигенен Цпанелс зу хостен.

3. Сервер-Верфугбаркеит

Сие муссен виссен, дасс Сие сицх дарауф верлассен коннен, дасс Ихр Вебхостинг-Анбиетер стабилан сервер и максималан Сервер-Верфугбаркеит гевахрлеистен канн.

Једер деутсцхе Вебхостинг-Провидер Вирд Ихнен 99,9% Лауфзеит верспрецхен. Доцх дас ист ницхт иммер дер Фалл. Унсере Топ 10 коммт дер макимален Уптиме алердингс сехр нахе.

4. Спеицхерунг

Дие Менге је представио Спеицхерплатз, а ви можете да видите датум када је сервер постављен на серверу. За блогове и за објављивање веб локација које сте користили, можете пронаћи нешто више од ГБхо, а не само за Вебхостинг, већ и за веб кориснике у Њемачкој. Доцх венн Сие планен, еине гроßере Вебсите зу хостен, соллтен Сие еинен Хостинг-План са мном Спеицхеркапазитат ервербен.

Брзина сервера

Версицхерн Сие сицх, Унтернехмен, дие ССД-Лауфверке статистиц регуларер ХДДс фор Датенспеицхерунг вервенден, зу беворзуген. Дие Лесе- унд Сцхреибгесцхвиндигкеит из ССД-а је удаљено 10к пута.

5. Бандбреите и Датентрансфер

Захлреицхе Вебситехостинг-Анбиетер вербен фур диесе звеи Динге зусаммен. Доцх сие коннтен унтерсцхиедлицхер ницхт сеин. Бандбреите ист дие Рате, у добродошлици Датен убертраген верден коннен. Датенубертрагунг је објављен у Датенверкехр, ден Ихре у веб сајту – нормалервеисе монатлицх гемессен унд бегрензт. Датенубертрагунг хангт вон Анзахл Ихрер Бесуцхер и дер Гроßе Ихрер Датеиен аб. Стеллен Сие такође сицхер, во дие Грензе беи дем Хостингплан, фур ден Сие сицх ентсцхеиден лиегт.

6. Кунденбетреуунг

Еине гуте, реактионссцхнелле Кунденбетреуунг ист Пфлицхт – соферн ес ум Сие гехт. Желите да се позабавите проблемима који су конфронтирани са соллтен одер или не можете да нађете функционисање, али и да останете у оквиру Сицхерхеит-а, ако желите да наставите са експерименталним искуством 24/7 у последње време. Хостинг-Анбиетер биетен ин дер Регел Ливе Цхат, 24/7-Верфугбаркеит, Телефонска подршка итд..

7. Е-Маил-Еигенсцхафтен

Венн Сие дас комплетте Хостинг-Пакет од еинем еинзиген Анбиетер безиехен моцхтен, муссен Сие дие Е-Маил-Еигенсцхафтен пруфен (нормалервеисе вицхтигер фор Леуте, дие аицх фор Бусинесс-Вебхостинг интерессиерен, фор тхе Бусинесс анд Вебхостинг интерессиерен, фор тхе Бусинесс анд Вебхостинг интересиерен, фор тхе Бусинесс анд Веб Маилинг Ехенс-а-дер-Ехре-Е-Е-Маил). Ницхт беи аллен Вебсервице-Диенстлеистерн коннен Сие Е-Маил-Адрессен фур Ихре Домаинс ерстеллен.

Венн диесер Сервице ангеботен вирд, пруфен Сие, об еин Интерфаце фор Вебмаил геботен вирд унд Интегратион с ектернен Диенстен моглицх ист. Ацхтен Сие ауцх ауф Еинсцхранкунген. Еиниге Анбиетер биетен Ихнен бис зу 100 Адреса е-поште је постављена или ограничена на 200 Е-маила за Стунде.

8. Резервни систем

Направите сигурносне копије са сехр, доцх леидер стехен сие ауф дер Приоритатенлисте дер меистен Леуте веит унтен. Сие верден регелмаßиге Бацкупс фор Ихре Вебсите, Датенбанк и Е-Маил Датеиен бенотиген.

Контроллиерен Сие, с тим да Унтернехмен умре и не желите да правите резервне копије Ихрер Датеиен ангефертигт верден. Финден Сие дарубер хинаус хераус, вие Сие дие Датеиен виедерхерстеллен коннен, пада и даље сцхиефлауфт. Еиниге Унтернехмен берецхнен Бацкуп-Виедерхерстеллунген, вахренд андере ден Диенст костенлос зур Верфугунг стеллен.

9. Анзахл и Аддон-Домаинс / -Датенбанкен

Дас ист вицхтиг, венн Сие планен, мехр алс еине Вебсите витх Ихрем Вебсите-Хостингплан зу хостен. Дие сехр гунстиген Хостингплане синд офтмалс ауф блоß еине Веб локација бесцхранкт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author