Течни веб преглед

Просечна оцена

Управљани ВордПресс хостинг план
99 долара месечно

Течни веб: Брзи резиме за људе који немају времена (прилично нас сви)

Укратко, дефинитивно препоручујемо Течни веб за управљани ВордПресс хостинг. Погледајмо главне предности које су нам се стварно допале.

Сигурност: Имати ССЛ сертификат (хттпс, сигурна веб локација) је обавезан ових дана, дефинитивно када Гоогле фаворизује хттпс веб локације, а Цхроме активно означава небезбедне веб локације као „несигурне“ … Течни веб садржи ССЛ сертификате са својим плановима, само подесите и заборави.

Резервне копије: Нема недељних или месечних резервних копија, већ дневних резервних копија! Да ли је нешто погрешно? Без бриге, вратите се јуче.

Аутоматско ажурирање: Не плашите се ажурирања, учиниће то за вас, а притом се побрините да се ништа не поквари.

иТхемес Синц: Одлично ако имате више ВП веб локација. иТхемес Синц је укључен у сваки план, ово је систем управљања на више места, тако да можете уносити скупне промене на више места.

Подршка: 24/7/365 телефоном, е-маилом и четом… и то је права стручна подршка!

Искрено, стварно их волимо! Они су чврсти, супер поуздани и развијају се с индустријом. Ако имате буџет (почињу од 99 УСД / месечно), искористите га!

Течно веб истраживање

Преглед течног веб управљања ВордПресс хостингом

Увод у течни веб

Ликуид Веб основао је Маттхев Хилл 1997. године. Генерални директор компаније, Јамес Ф. Геигер започео је 2015. Поносни су што су прво место у индустрији, што се тиче лојалности купаца..

Тренутно Ликуид Веб има преко 30.000 купаца у 30 земаља. Имају више од 500.000 локација под управљањем и пет глобалних центара података.

Ова компанија у износу од 100 милиона УСД пружа различите производе и услуге. Они укључују наменске сервере, Цлоуд ВПС хостинг, Цлоуд Дедицатед Хостинг, Манагед ВордПресс хостинг, Манагед ВооЦоммерце хостинг и разна прилагођена веб хостинг решења, између осталих.

Ликуид Веб направио је годишњу листу 5000 компанија Инц. за магазин већ 10 година заредом. Талкин ‘Цлоуд их је сврстао на 7. место од свих пружатеља услуга облака. Према Цлоуд Спецтатору, компанија има ВПС који се најбрже управља.

Компанија озбиљно схвата поштовање правила и сигурност. На њиховој веб локацији постоје различити сертификати који то доказују. У складу су са оквиром заштите приватности између ЕУ и САД и швајцарско-америчким оквиром приватности. Компанија је такође у складу са ХИПАА. Коначно, они се такође придржавају Опште уредбе о заштити података (ГДПР).

Цене

Течни интернет пружа три врсте планова за управљани ВордПресс хостинг. Ти планови се називају професионални, пословни и агенцијски. Споменути планови су наведени у наставку:

Најефтинији план се зове Профессионал и кошта 99,00 УСД месечно. Поприлично! Иако је добра ствар у томе што можете плаћати сваког месеца. Ви нисте дужни да закључујете било који уговор и можете га отказати било када. Овај пакет вам омогућава да сместите 10 места.

Омогућавају вам и складиште у вредности од 50 ГБ. Ово је ограничено у поређењу са осталим хостинг провајдерима који су дали неограничену количину простора на диску. Ако имате 10 веб локација на једном налогу и само 50 ГБ простора за складиштење, то можда неће бити довољно. У случајевима када на вашу веб локацију морате да поставите висококвалитетне слике, видео снимке и садржаје за преузимање, ограничен простор за складиштење можда није за вас.

Аутоматско прављење резервних копија врши се свакодневно и чува се ван места током 30 дана. Ако желите да вратите ову резервну копију (у случајевима када не можете да решите компликован проблем на својој веб локацији), то можете учинити са само једним кликом.

Аутоматски вам се даје ССЛ за сваку веб локацију коју наручите са течног веба. То се даје без додатних трошкова са ваше стране. То значи да морате осигурати властиту веб страницу и заштитити осјетљиве податке које садржи. То уједно значи и повећање рангирања претраживача јер Гоогле фаворизује сигурне веб локације над онима које нису сигурне.

Ако тек почињете са веб страницом, биће вам дата платформа за постављање. То значи да можете тестирати своју веб локацију пре него што је објављена. Тестирајући вашу веб локацију, можете проверити њен изглед и осећај и бити у стању да откријете проблеме пре него што изађе у јавност.

Течни Веб озбиљно схвата њихове услуге управљања ВордПресс хостингом. Ажурирају вашу ВордПресс инсталацију и осигуравају да ваши додаци не остају сами. Течни Веб осигурава да се додаци не сукобљавају на вашој платформи тако што их аутоматски ажурирају у засебном окружењу. Ако је све у реду, додаци се ажурирају на месту производње.

иТхемес Синц Про је такође укључен. Омогућава вам да надгледате време или време рада веб локације. Такође вам омогућава да прегледате и пратите податке Гоогле аналитике. иТхемес Синц Про вам омогућава провјеру СЕО статуса постова и контролу онога што ваши клијенти у ствари могу да виде на ВордПресс контролној табли. Све ово се може обавити на једној локацији.

Брзина се придаје важности употребом ССД дискова (ССД) уместо традиционалних механичких погона. То значи веће брзине учитавања веб страница због употребе првог за разлику од другог. Слике се такође аутоматски компримирају кроз додатак за оптимизацију слике. Опет, то значи, веће брзине учитавања због мањих величина датотеке слике.

Немате преглед странице или ограничења промета са свим плановима за управљање ВордПресс хостингом. Стога вам се не наплаћују бројања страница и не наплаћују се накнаде за прекомерне трошкове. Ово је добра ствар ако имате пуно гледалаца веб страница и ако се ближи врхунац сезоне.

Када су у питању обећања, они имају 100% гаранцију продужења мреже. Велико обећање! Такође имају 100% гаранцију продужења енергије. Осим тога, дају вам 30-минутну гаранцију замене хардвера.

Опције подршке

Течни веб пружа вам разне могућности за подршку. Они укључују следеће:

  • Телефонска подршка
  • Онлине Ливе Цхат
  • Предаја улазница
  • База знања
  • Алати за подршку

База знања садржи уџбенике који ће вам помоћи да наставите и функционишете своје веб локације и рачуне. Алати за подршку укључују ИП Цхецкер, ССЛ алат и ДНС стабло. Први, ИП Цхецкер, омогућава вам брзи преглед ИП уређаја на вашем уређају. ССЛ алат омогућава вам да проверите валидност ССЛ-а и других информација. Алат ДНС Трее вам омогућава да видите ДНС записе у дијаграму стабла.

Течни веб обећава много када је реч о њиховој служби за корисничку подршку. Телефон & Подршка за ћаскање доступна је 24 сата дневно, а према њима можете добити помоћ у року од неколико минута. Почетна гаранција времена одговора за службу за помоћ је 30 минута. Ако пропусти ову 30-минутну марку, приписаће вам 10 пута већи износ који су јој пропустили.

Постоји и 30-минутна гаранција замене хардвера. Једном када се пронађе неисправан наменски хардвер сервера, он ће бити замењен у року од 30 минута или мање. Ако вам је потребно више од наведене гаранције, приписаће вам 10 пута додатног времена.

Обећали су много, зар не? Али да ли су то урадили? Према већини рецензија, у ствари и јесу. Вау! Њихова корисничка подршка и техничка подршка били су врло упућени у једноставне и компликоване проблеме. И они су врло радо помогли купцима. Ово је велики плус за течни веб.

Прос

Има пуно предности када је у питању пријава на Ликуид Веб. Испод су неки од њих:

Нема ограничења саобраћаја

Не наплаћују рачуне за странице или накнаде за прекомерне трошкове. Можете имати неограничену количину саобраћаја на својој веб локацији и нећете морати да се бринете о томе да избаците додатни новац.

100% гаранција за невремене

Они се побрину да ваша веб локација буде на 100% времена. Ако не, приписаће вам 10 пута станке.

Одлична корисничка подршка

Пружају одличну услугу подршке купцима коју је већина купаца волела. Поред тога, приписаће вам 10 пута износ који сте пропустили ако се у року од 30 минута нису јавили на карте за ХелпДеск.

Бесплатне сигурносне копије

Добијате аутоматске сигурносне копије које се чувају ван локације око 30 дана. То је корисно када ваша веб локација дође у проблеме. Можете одмах вратити резервну копију једним кликом. Лако је 1-2-3.

Бесплатан ССЛ сертификат

Добијате аутоматски ССЛ сертификат за сваку веб локацију коју наручите помоћу течног веба. То значи да треба да осигурате своју веб локацију и побољшате њен рејтинг у претраживачима. То је двострука забава!

Потпуно управљани ВордПресс

Осим ажурирања ВордПресс веб локације, додацима се такође управља за вас. Додаци се тестирају ако су у сукобу међусобно. То се ради у посебном окружењу. Ако се током теста не појави сукоб између додатака, онда се он распоређује на месту производње.

Бесплатан сајт за организовање

Пре него што разместите веб локацију, морате да се уверите да је у оптималном стању. Дакле, сајт за бесплатну инсценацију омогућава вам да тестирате своју веб страницу пре него што кренете уживо. Ово осигурава боље корисничко искуство за гледаоце веб локација.

Цонс

Није јефтин

Најмањи скуп управљаног ВордПресс Хостинг плана износи 99,00 УСД месечно. Ово није јефтина цена. Ако тек почињете, можда нећете моћи да приуштите трошкове (али то је дефинитивно оправдано).

Закључак

Они су сјајни, нису много друго за рећи. Ако можете да уштедите трошкове, више се никада нећете осврнути!

СуммариРевиевер Маттхев РогерсРевиев Дате 2018-08-28Ревиевед Итем Ликуид ВебАутхор Ратинг 41стар1стар1стар1старсиваНазив производа Течна ВебПрице
99 УСД

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author