Пантхур Ревиев

Пантхур

Локално, искусно, одличне перформансе, али …

ПантхурЛого

Просечна оцена

Најјефтинији план
$ 5 / месечно

Пантхур: Брзи резиме за људе који немају времена (прилично нас сви)

Иако је Пантхур добар аустралијски домаћин, подршка им је одговарајућа (имали су грубу корекцију када их је Хостопиа купио, али чини се да се враћају у нормалу), њихове цене су прилично конкурентне, а перформансе су импозантне.

Али, ако их упоредимо са нашим тренутно омиљеним веб домаћином СитеГроунд, приметићете неколико разлика, а главне су недостатак глобалних центара података (имају само један примарни у Сиднеју, СитеГроунд их има прилично широм света, што вам омогућава глобални домет), и недостатак ВордПресс фокусираних хостинг планова (преко 25% целокупног интернета ради на ВордПресс-у, вероватно ће и ваша веб локација бити тако да је то врло важно).

Укратко, наша препорука и даље се односи на СитеГроунд, а не на Пантхур, јер СитеГроунд нуди 10 ГБ дисковног простора на њиховом основном плану, бесплатан ССЛ, бесплатан ЦДН, бесплатне миграције, они имају више дата центара широм света (глобални домет) и званично их препоручује ВордПресс (врло мало домаћина може то тврдити, прилично је импресивно), погледајте наш СитеГроунд преглед овде!

То се каже, ако желите остати локални, Пантхур је дугорочно јефтинији и нуди више него довољне перформансе чак и њихових основних планова за несметано функционирање веб локације!

Пантхур истраживање

Пантхур Ревиев

Пантхур је заправо започео као некомерцијална организација која је нудила сигурне и брзе услуге веб хостинга. Како је њихова репутација расла у индустрији, а они стекли више признања, Пантхур је почео комерцијално креирати хостинг рјешења.

Од 2009. године, много аустралијских предузећа је скочило & користе Пантхур-ове поуздане аустралијске веб хостинг услуге (и то с добрим разлогом).

Услуге хостинга

У основи, Пантхур нуди следеће планове:

  • Интернет веб хостинг (економска опција)
  • Пословни веб хостинг (препоручени планови)
  • Стеалтх веб хостинг (за епске перформансе!)
  • Реселлер хостинг (ако сте веб дизајнер / дизајнер и желите да обезбедите хостинг за своје клијенте)

Унутар сваког плана имају додатне планове који вам омогућавају да одаберете најприкладнији хостинг за ваше потребе и буџет. Сви долазе са аутоматским резервним копијама и бесплатном услугом враћања дии-а у случају да нешто пође по злу, резервне копије иду чак 90 дана! Као и већина домаћина, они имају инсталационе програме у једном клику за већину поплуларних ЦМС-ова, због чега је, на пример, креирање ВордПресс веб локације прилично једноставно!

Када је у питању ценовна политика, Пантхур је прилично флексибилан. За све услуге хостинга моћи ћете плаћати месечно, сваких 6 месеци, сваке године, сваке две године или сваке три године. Ако одлучите да пређете раздаљину са Пантхур-ом и претплатите се на дужи временски период, они нуде попусте до 20%.

Економија Веб хостинг

Ово је најосновнија понуда, погодна за мале и средње веб локације које могу да приступе пристојној количини саобраћаја. То је релативно јефтино, лично не бих домаћин било каквим форумима или веб локацијама за е-трговину на овом плану, али је савршен за сајтове малих предузећа. Бирате између три под-плана: Мини, напредни и професионални.

Њихов Мини план нуди складиштење од 2 000 МБ и пропусност од 100 000 МБ, док професионални план добија меморију од 10 000 МБ и пропусност од 500 000 МБ. Пантхур-ов напредни план је нешто између. Цијене за економични веб хостинг почињу од 5 УСД мјесечно.

Пословни веб хостинг (наша препорука!)

Пословно веб хостинг је њихово друго решење – још увек приступачно – које долази са већим ресурсима у поређењу са економским хостингом. Ово је обично које препоручујем за било који посао, а може поднијети много промета!

Бусинесс Веб Хостинг такође има 3 опције: Бронза (почев од 20 УСД месечно), Сребро (30 УСД месечно) и Злато (60 УСД месечно). Занимљива ствар ових планова је да се они разликују само у складишном простору, док је све остало, укључујући пропусност, неограничено. Ово сужава ваш избор на један фактор, паметно како су то структуирали, поступак чини лакшим и за мање технолошки паметне међу нама.

Стеалтх веб хостинг

Стеалтх веб хостинг је облик наменског хостинга намењен веб локацијама и платформама које користе пуно ресурса и које добијају пуно промета (говорим о масовним веб локацијама за е-трговину, форумима, веб локацијама у заједници итд.). У простору за складиштење, ово решење се не разликује много од пословних решења. Али истиче се у перформансама. Ево 3 плана:

  • Пума, 25.000 МБ чисте ССД меморије, 4 ГБ РАМ-а и 4 ЦПУ језгре. (50 УСД месечно)
  • Леопард, 50.000 МБ ССД ХДД, 6 ГБ РАМ-а и 6 ЦПУ језгара ($ 100 месечно)
  • Пантхур, 75.000 МБ ССД ХДД-а, 8 ГБ РАМ-а и 8 ЦПУ-ових језгара (150 УСД месечно)

Ово су неке фантастичне спецификације за сервер, зар не? То показује колико је озбиљан Пантхур са својим хостинг решењима. Они такође имају нешто што се назива „подршка на основу приоритета“, што се односи само на Стеалтх веб хостинг. То значи да ако имате питање или проблем, моћи ћете да се повежете са стручњаком у року од неколико минута. Да би осигурао брзу и поуздану услугу на овом хостинг плану, Пантхур на исти сервер поставља највише 50 налога.

Реселлер хостинг (за веб агенције)

Овај план вам омогућава да управљате скупом рачуна са једног цПанела. Ако вам није новост, хостинг хостинг продавница је идеално ако сте веб дизајнер / програмер и треба вам место за хостовање веб локација ваших клијената. Ова услуга хостинга почиње од 30 УСД месечно. Веома је сличан економском веб хостингу. Једина значајна разлика је та што ћете моћи да управљате стварима и креирате нове налоге у оквиру свог цПанела.

Закључак

Као што је споменуто у сажетку, заиста нам се допада снага коју нуде и колико су конкурентне њихове цене… али недостатак глобалних дата центара, ВордПресс планова и неколико других функција их задржавају. Стога наша препорука и даље иде на СитеГроунд.

Преглед прегледа Маттхев РогерсРевиев Дате 2019-11-25Ревиевед Итем ПантхурАутхор Оцена 31стар1стар1старсивасиваНазив производа ПантхурПрице
АУД 5Доступност производа На складишту

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author