Оне.цом Ревиев

Просечна оцена

Најјефтинији план
Бесплатно … у почетку

Оне.цом: Кратки резиме за људе који немају времена (поприлично свих нас)

Нажалост, укратко, не препоручујемо Оне.цом из неколико разлога, а главни су продужење рада и подршка. Идемо кроз неколико проблема које смо пронашли.

Нема гаранције за продужење рада: Да, добро сте прочитали, они немају гаранције да ће ваша веб локација бити подигнута или колико дуго … са свим осталим пружаоцима услуга који покушавају да постигну 99,9% продуженог времена, један.цом каже да не, нећемо гарантовати ништа , није сјајан почетак!

Карактеристике: Иако постоји неколико функција које увек волимо да видимо код наших хостинг провајдера, мислим да би резервне копије биле једна од најважнијих, дефинитивно ако нема гаранције за продужење или перформансе … па, почетни пакет не укључује резервне копије, не у нашој књизи.

Подршка: Постоји прилично притужби на њихов став подршке који лебди около, превише превише да би се игнорисали. Изгледа да помоћно особље може искористити гаранцију о продужењу (или перформансама) као изговор за све врсте проблема …

Дакле, оно што ми стварно кажемо је … има пуно других веб домаћина који су по много чему бољи. Наш фаворит је и даље СитеГроунд, одлични су у безбедности, изванредном времену рада, врло брзију подршку, имају више дата центара широм света (укључујући Лондон) и званично их препоручује ВордПресс (могу се наравно позабавити било којим ЦМС-ом. баци на њих). Они су прави неумишљеници, погледајте наш преглед овде.

И даље вас занима Оне.цом, наставите читати у наставку.

Оне.цом ресеарцх

Оне.цом Хостинг Ревиев

Компанију је основао Јацоб Јенсен још давне 2002. године у Данској. До данас има око 1,5 милиона купаца у 149 земаља. Такође имају преко 270 запослених. Оне.цом је регистровао компаније у Данској, Филипинима, Индији и Дубаију, омогућавајући му да буде конкурентна на тржишту (укључујући тржиште веб хостинга у Великој Британији чини се).

Компанија пружа различите производе и услуге, укључујући хостинг, Буилдер веб локација, е-пошту, регистрацију домена и Оффице 365, између осталих. Добитници су многих награда као што су избор Нетзсиегеровог уредника међу пружатељима услуга веб хостинга. ПЦ Магазин Холандија & Белгија је такође наградила Оне.цом као избор уредника за најбољег веб домаћина (могу ли бити и сјајни) … али ми их заиста не можемо видети као једног од најбољих веб хостова.

Оне.цом има тимове за подршку, програмере и инжењере који се налазе у Индији, Дубаију и Данској. Подршка се нуди на различитим језицима, укључујући дански, холандски, немачки, норвешки, француски, шведски и енглески. Сваког месеца, тим за подршку одговара на преко 100.000 упита.

Цене

Оне.цом нуди четири врсте хостинг пакета. Ови планови су названи Хостинг Стартер, Профессионал, Профессионал Плус и Бусинесс. Споменути планови могу се видети у наставку:

цена за оне.цом

Најјефтинији план се зове пакет Хостинг Стартер. Кошта 2,45 УСД месечно и можете се одлучити само за годишњи начин плаћања. Стога морате издвојити укупно 29,4 УСД. Накнада за подешавање кошта 13,80 УСД. Поред тога, ОДЛАЗИТЕ на наплату пореза на додату вредност (ПДВ).

Према Оне.цом, пакет Хостинг Стартер је савршен за основне веб странице, блогове и хостинг е-поште. Омогућава вам простор за складиштење простора од 25 ГБ што је прилично довољно ако покрећете основни вебсајт. Можете да имате само једну веб локацију по налогу за хостинг. Дакле, ако имате само једну веб локацију по хостинг рачуна, простора на диску у вредности од 25 ГБ “може бити” довољно за ваше потребе за складиштењем.

Меморија која се користи су ССД уређаји. Због својих јединствених процеса, ССД-ови раде брже од традиционалних погона. То значи да ће брзина учитавања ваше веб локације бити бржа у поређењу с другима који користе традиционалне погоне као средство складиштења.

Пружа вам неограничену пропусност што значи да можете сместити неограничену количину саобраћаја. Не морате доплатити за неуобичајено велику количину гледалаца веб страница. Плус, имате неограничен број налога е-поште. Опет, не морате да издвајате више новца за додатне поштанске сандучиће. Рачуне е-поште можете доделити различитим лицима која су задужена за различита одељења ваше веб странице (или предузећа).

Пакет Хостинг Стартер, заједно са осталим пакетима, добија и бесплатни ССЛ сертификат. ССЛ цертификат вам омогућава да шифрирате осетљиве информације тако да их не можете видети док се преносе са сервера на сервер све док не стигну до свог одредишта. Ово је корисно ако ваша веб локација обрађује важне информације као што су бројеви кредитних картица.

Поред тога, ССЛ цертификат вам омогућава да претворите своју веб локацију са ХТТП-а у ХТТПС. Последњи фаворизује Гоогле над првим у рангирању претраживача. Дакле, имати ССЛ сертификат је попут ударања две птице једним каменом – добијате да заштитите осетљиве информације истовремено побољшавајући своје рангирање на страницама резултата претраживача..

Пружа вам се контролна табла прилагођена кориснику која вам омогућава лако управљање веб хостинг пакетом. Ова интуитивна контролна табла вам омогућава могућност приступа ДНС модула, датотека и е-поште. Можете га користити и за активирање додатака као што су СитеЛоцк и МаркетГоо.

Опције подршке

Оне.цом вам пружа разне могућности за подршку. Ове опције су укључене у наставку:

  • Страница са статусом система Оне.цом,
  • База знања о самопомоћи,
  • Онлине подршка за цхат,
  • Телефонска подршка и
  • Подршка путем е-поште.

Страница Статус система приказује општу доступност система у Европи и Америци. У њему се наводи да ли су ови системи оперативни или не. Поред тога, партнери Оне.цом-а као што су Русхфилес, Сителоцк и МаркетГоо су такође укључени у ову страницу са извештајима о статусу. Заказани извештаји о одржавању могу се видети на страници Статус система са укљученим прошлим инцидентима који такође обавештавају своје купце о важним прошлим догађајима који су се догодили током њиховог рада..

База знања о самопомоћи или Центар за помоћ како је компанија назива, прилично је очигледна. Садржи водиче о томе како подесити и управљати пакетима којима располажете. Подршка путем е-поште, телефон и интернетски цхат уживо доступни су 24 сата дневно и 7 сати како би се задовољиле све веће потребе за корисничком подршком.

Када су у питању прегледи купаца, Оне.цом је прикупио мјешовите осјећаје. Неке рецензије купаца су навеле да је њихов систем подршке купцима брзо одговарао на питања. Они су у ствари доживели сјајну услугу корисничке подршке компаније.

Међутим, у другим прегледима се наводи да Оне.цом има слаб тим за подршку који не може да одговори на једноставна и компликована питања. Иако је било брзо добити представника, већина њих није решавала проблеме купца. На крају је већина купаца морала да се пресели са Оне.цом на другог провајдера веб хостинга.

Прос

Када је у питању пријава на Оне.цом, постоје неке предности. Они су укључени у наставку:

Неограничена пропусност

Са пакетом Хостинг Стартер добијате неограничену пропусност. То значи да можете угостити неограничену количину саобраћаја. Нећете наплатити више од уобичајеног броја гледалаца веб страница.

Неограничени рачуни е-поште

Чак и најјефтинији пакет долази са неограниченим рачунима путем е-поште. Не морате да издвајате више новца само да бисте добили другу услугу хостинга е-поште. Свака особа повезана са вашом веб страницом (или компанијом) којој је потребна адреса е-поште имаће свој сопствени налог.

Бесплатан ССЛ сертификат

ССЛ сертификат вам се поклања бесплатно. То вам омогућава да шифрирате осетљиве информације док се просљеђују дуж различитих сервера до крајњег одредишта. То такође значи да имате један корак испред конкуренције у погледу рангирања претраживача. Као што можда знате или не знате, претраживачи попут Гоогле-а фаворизују сигурне веб локације (ХТТПС) над не-сигурним (ХТТП).

Цонс

Постоје различити недостаци када је у питању пријава на Оне.цом. Испод су неки од њих:

Нема гаранције за невремене

Перформансе ваше веб странице нису загарантоване. Већина пружатеља услуга хостинга јамчи продужену гаранцију од 99,95% до 99,99%. Неки чак дају 100% гаранцију. Међутим, на Оне.цом-у ова гаранција продужења рада није доступна.

Купци су се жалили због пада њиховог сајта. Међутим, представници компаније подржали су да у својим пакетима нису загарантоване перформансе и продужење радног времена, тако да не могу ништа да ураде на пропадању сајта.

Вау! То је озбиљна брига ако имате веб страницу која мора бити стално на мрежи како би привукла пуно клијената и продала. Не бисте желели да се ваша веб локација руши. А ако то заиста и буде, жељели бисте да тим за подршку буде уз вашу страну. Јасно је да компанији Оне.цом недостају перформансе и поузданост веб хостинга.

Ограничено складиштење

Хостинг Стартер План нуди вам само простор на диску вредан 25 ГБ. То можда није довољно ако желите да веб локација буде испуњена квалитетним сликама и видео записима. Неке хостинг компаније пружају неограничен простор на диску и очигледно је да је Оне.цом на овом губитку.

Мешовите рецензије о корисничкој подршци

Неке критике су биле позитивне. Иако су неки били негативни. Као што је претходно наведено, негативни прегледи су чак изјавили да су њихови представници за подршку купцима поновили да нема гаранција за продужење рада и перформансе. То указује на то да их није брига или не могу ништа учинити ако перформансе веб локација падну.

Добра услуга корисничке подршке један је од кључних фактора при избору веб хостинг провајдера. Оне.цом има мешовите прегледе и не можете се кладити у нешто што неће бити доследно. Желите ли недоследну веб страницу која се насумично повећава и смањује? Наравно да не.

Нема резервне копије & Врати функције

Најјефтинији план нема сигурносне копије и функције враћања. Ако са вашом веб страницом нешто не буде у реду и не можете да је поправите, немате резервну копију коју можете да вратите на веб локацију у неком тренутку када је радио. Вхев. Баш штета. Почели бисте од нуле у случају да нешто пође по злу. А ти то не би желео.

Закључак

Оне.цом је дефинитивно једна хостинг компанија коју треба избегавати. Они немају гаранције за продуктивност или перформансе и имају мешовита становишта за корисничку подршку. То су кључне карактеристике које су вам потребне у компанији за веб хостинг и очигледно је да их недостаје Оне.цом.

Велики дебели намаз, уместо тога, погледајте страницу СитеГроунд!

Преглед прегледа Маттхев Рогерс Датум прегледа 2018-08-20Ревиевед Итем Оне.цомАутхор Оцена 21стар1старсивасивасиваНазив производа Оне.цомЦена
ГБП 0

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author