Најбољи ВПС хостинг за Аустралију

Пре него што уђемо у наш топ 3 за ВПС хостинг категорију, проверите да ли знате шта желите, јер ВПС хостинг долази у разним варијантама (дефинитивно није исто као и обични веб хостинг пакети).

Главни су самоуправљани (ви сте техничар и то можете сами да поставите) и успели (неко други води рачуна о свему техничком). Онда, што се тиче инфраструктуре, можете ићи с физичким рачунарима … или моја преференција, цлоуд впс хостинг, која користи мрежу сервера да би отворила ваш налог, на тај начин можете да увећате или повећате било који тренутак и скоро тренутно.

Наш број 1 специјализован је за ВПС у облаку, бр. 2 и бр. 3 су традиционални ВПС-ови.

Најбољи ВПС за Аустралију: Наше упоређивање најбољих 3 – мај 2020

Компанија за веб хостингаОпштена оценаСтартинг цена / месечно.Диск СпацеСтартер план Потпуно управљано? Једна анализа казне (само топ 5) РецензијеВеб локација
ситегроунд2 80 долара 40 ГБ ДА Лигхтнинг Фаст, Бесплатно ЦДН (глобални домет), званично препоручено од стране ВордПресс-а, 30 дана гаранције поврата новца = Победа! СитеГроунд Ревиев
Пресудно $ 29,90 25 ГБ НЕ (управљано од $ 249,90 / месец) Аустралијски сервери, врло повољне баребоне! Кључни преглед
Дигитал Пацифиц $ 24,92 25 ГБ НЕ (управљано од 58,25 УСД / месец) Пуно избора! Дигитал Пацифиц Ревиев

# 1 СитеГроунд

СитеГроунд користи хигх-енд Цлоуд ВПС како би вам пружио апсолутно најбоље могуће перформансе. Са ССД-овим свугде, аутоматско прилагодљивим функцијама, потпуно управљаним, укључен је бесплатан ЦДН … то је нехуман имхо!

А уз своја 4 фиксна плана, чак вам омогућавају и да направите свој сопствени хостинг план. Они заиста пуше конкуренцију из воде!

ситегроунд2

Лакоћа коришћења

90%

Приступачност

90%

Перформансе / Снага

85%

# 2 пресудно

Пресудна је једна од оних хостинг компанија са веома добром репутацијом и са добрим разлогом.

Са серверима заснованим на Ауссиесу, свакодневно подржањем (да, 24/7, током целе године) и инфраструктуром која може да поднесе готово све што на њу бацате, заиста не можете погрешити!

Ови момци су сјајни ако сте тај техничар који жели потпуну контролу!

ЦруциалЛого

Лакоћа коришћења

85%

Приступачност

70%

Перформансе / Снага

85%

# 3 Дигитал Пацифиц

Дигитал Пацифиц је једна од првих компанија која је почела да нуди услуге хостинга у Аустралији.

Једна ствар која их издваја од осталих на листи је количина впс пакета / сервера које нуде. Имају 4 опције за самоуправљене и управљане ВПС-ове. Њихове управљане услуге такође су много приступачније од наших бр. 2.

дигпацифичан

Лакоћа коришћења

85%

Приступачност

85%

Перформансе / Снага

70%

ВПС Хостинг Грапх Аустралиа

ВПС сервери: Брзи преглед

Шта је ВПС?

Корак изнад дељеног хостинга и само корак испод наменског хостинга. ВПС (виртуелни приватни сервер) хостинг је уобичајено решење веб локација које су прерасле заједничку услугу хостинга.

Да бисте боље разумели виртуелне приватне сервере, замислите кварт у којем се налазе врата. Док сви у кварту живе у више приватности од оних у великом апартманском комплексу (дељено хостирање), они и даље живе међу онима у околини. Људи у суседном кварту троше више новца, али имају и још неколико опција дизајна у вези са својим домом. Иако немају толико могућности као неко ко живи у сеоском дворцу (наменски хостинг сервер), живот у кварту који је изабран је луксузно и углавном приватно.

Веб странице на виртуелном приватном серверу пружају више приватности и креативне контроле од оних на дељеном хосту. Уместо да дели простор и пропусни опсег са сваке веб локације на серверу, ВПС хостира засебне веб локације у мањим просторима познатим као контејнери. Ови контејнери нуде значајно више приватности и простора од онога што нуди дељена хостинг услуга. Иако је ВПС хостинг корак изнад дељеног хостинга у погледу карактеристика, то се такође односи на цену.

Зашто би вам требала ова врста хостинга?

Иако је дељени хостинг обично прва (а понекад и последња) опција за нове веб програмере, многи људи брзо стекну искуство и развију своје веб локације мимо могућности домаћина. Иако многе веб локације за заједнички хостинг нуде „неограничен“ простор, ово је само предвиђање, а не чињеница. Ниједна количина простора на серверу није заиста неограничена, па дељени хостинг сервиси предвиђају да потенцијалне странице клијента остану испод додељеног простора на серверу. Ако развијете успешну веб локацију која привлачи густ веб саобраћај, вероватно ће вас дељени домаћин на крају морати избацити. Иако ово може изгледати незгодно, то је знак да је ваша веб локација атрактивна и живи у складу са својим дизајнираним потенцијалом.

Након развоја веб странице која је превелика за дељени домаћин, следећи логични корак је добијање услуге ВПС хоста. ВПС веб локације нуде више простора, ширине опсега и приватности него што је то дозвољено код стандардног дељеног домаћина. Ове су услуге такође скупље од заједничког домаћина, тако да је важно успоставити доследан начин подршке вашем веб простору. Ако желите да драматично повећате улогу своје веб локације на вебу, ВПС хостинг је од суштинског значаја. Када се каже, ако нисте у Аустралији, имамо водеће листе веб хостинга у следећим земљама: Велика Британија, Ирска, Канада, НЗ, & Сингапур

Прос

  • Приступачно: Иако ВПС хостинг кошта много више од дељеног хостинга, пружа вам се више простора, пропусног опсега и креативне контроле, што је све битно за успех веб странице. Ако правите веб локацију са комерцијалним интересом, размислите о ВПС хостингу као инвестицији према будућем профиту. Иако је ВПС скупљи од дељеног хостинга, обе услуге су осујећене ценом наменског хостинга.
  • Поузданост: С обзиром на цене повезане са ВПС хостингом, купци могу очекивати одређени осећај поузданости. Много веб локација са заједничким хостингом оптужено је за препродају или продају више серверског простора купцима него што је то доступно, већина бесплатних веб хостова учини исто. Оваква пракса узрокује да многе веб локације насумично буду избрисане, или још горе, узрокују потпуни квар сервера. Прекорачење је изузетно ретка појава у царству ВПС-а.
  • Потпуна контрола: ВПС домаћини нуде купцима могућност покретања виртуелног оперативног система поред неколико дизајнерских апликација (или контролних панела попут цПанела). Са овом врстом софтвера, купци у основи имају потпуну креативну контролу над веб локацијама.

Цонс

  • Техничко знање: Иако сте можда направили веб страницу која је превазишла могућности дељеног хостинга, још увек постоји шанса да знате врло мало у погледу целокупног веб дизајна. Будући да се многе почетничке странице ослањају на једноставне ХТМЛ или ВордПресс инсталације, од корисника се не захтева да буду потпуно паметни за обављање основних операција. У случају да пређете на ВПС хост, чији софтвер нуди потпуну креативну контролу, можете закорачити у област о којој немате претходно знање. Недостатак дизајна на ВПС платформама може учинити да сајти изгледају јефтино или непотпуно, упркос томе што плаћају знатно више за ове платформе.
  • Прице Јумп: Иако је ВПС хостинг очигледно боља понуда од дељеног хостинга у погледу карактеристика, скок цена може често бити много за веб дизајнере по буџету. С обзиром да се хостинг хостинг наплаћује сваког месеца, неки веб дизајнери сматрају да плаћају ВПС хост пре него што је њихов сајт заиста спреман за ове платформе. То може довести до исцрпљивања буџета пре него што дотична локација буде функционална или профитабилна.
  • Одржавање: Иако ВПС хостинг нуди више функција и приватности, то не долази без повремених проблема. ВПС странице захтевају редовније одржавање од веб дизајнера, што задатак очигледно захтева знатну количину техничког знања. Ако немате ово техничко знање, можда ћете наићи на велику количину новца за поправку сајта треће стране.

ВПС ФАК

Какво је значење „виртуално“ у термину виртуални јавни сервер?

С обзиром на напредни софтвер присутан у ВПС хостингу, компаније могу да креирају виртуелне рачунаре и покрену их у физичким машинама. Ова виртуелна рачунара имају групу веб локација, од којих сваки нуди предности пуноправног оперативног система (обично Линук), више дизајнерских апликација и ефикасног сервера.

Није ли то исто што и дељење хостинга?

Не. У дељеном хостингу (јефтини начин хостинга веб локација) све веб локације деле једну машину (било физичку или виртуелну). У ВПС хостингу једна веб локација је додељена једној виртуелној машини. У заједничком хостингу, купци се обесхрабрују од стварања веб локација које привлаче велики веб саобраћај и користе велике количине пропусне моћи. У ВПС хостингу можете да направите много веће веб локације које неће изненада нестати из простора сервера.

Да ли је виртуелни приватни сервер бољи за оптимизацију претраживача?

Да, али не директно. Гоогле, Бинг и други претраживачи стављају приоритет на веб локације са релативно брзим временом учитавања. Ако имате веб локацију на заједничком серверу или погрешно управљаном серверу, ваша веб локација ће пасти у оптимизацији претраживача због дугих периода учитавања. Веб локације на ВПС хосту не такмиче се за пропусни опсег, што значи да ће се учитавати брже и попети се на Гооглеовој ранг листи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author