ИнМотион хостинг преглед

У покрету је компанија у облаку која се први пут покренула 2001. године и увек је била фокусирана на пословне купце.

Оно што их раздваја од осталих великих хостинг компанија је чињеница да нису у власништву компаније Ендуранце Интернатионал. Овај пословни гигант већ је власник многих главних платформи за веб хостинг, укључујући Блуехост и ХостГатор.

Па, зашто је ово важно, питајте се?

ИнМотион Хостинг покушава успоставити свој бренд на основу чињенице да су они недорасли пси који не играју по истим правилима као и велики момци. То раде прилично добро, а у свету веб хостинга познати су као ‘геек-цхоице’.

Они нуде низ пакета и планова који укључују различите погодности и могућности за унапређење ваше веб странице. Али да ли се ИнМотион може такмичити са најбољим канадским компанијама за веб хостинг на тржишту данас?

Хајде да сазнамо.

ТЛДР;

ИнМотион је велика компанија која испуњава оно што обећа. Ако тражите изузетно дуг период тестирања, тада ИнМотион је одличан избор са 90-дневном гаранцијом поврата новца.

Људи који су у потрази за бесплатним копирањем података и трансферима такође су нашли добар избор, јер нуде заједно са одличним радним временима и солидном брзином.

Један од главних разлога за непостављање ИнМотион-а је њихова виша од просечне уводне цене.

Тхе Хард Сциенце

Наши тестови хостинга у облаку могу се поједноставити у две кључне метрике: продужење и просечно време трајања. Најбоље компаније су јаке у обе категорије, без обзира где се налазите у свету.

Статистика инМотион Уптиме у Канади

Да бисмо помогли нашим канадским читаоцима, извели смо тестове из целе земље. Ево шта смо окупили на ИнМотион-у:

 • Монтреал

  Уптиме – 99,1%
  Учитавање – 2,312Мс

 • Торонто

  Уптиме – 99,0%
  Учитавање – 2,232Мс

 • Ванцоувер

  Уптиме – 98,9%
  Учитавање – 2,485Мс

 • Виннипег

  Уптиме – 98,9%
  Учитавање – 2,358Мс

Шта значи продужење рада?
 • Уптиме – Проценат који означава укупно време да је хостинг провајдер на мрежи и нормално функционише.
 • 99,1% продужетка Монтреала – Услуге ИнМотион-а биле су недоступне само 0,9% времена за кориснике Монтреала. Математика се изједначава са околином 78 сати станке током једне године.
 • Шта то значи за доступност – Део процента може значајно да утиче на расположивост вашег вебсајта

Добар продужетак – сматрамо продужење рада метрике од преко 98% да буду јаке.

ИнМотион Лоад Тимес у Канади

Шта значи време учитавања?
 • Вријеме оптерећења – стварна мјерења брзине.
 • Мјерна јединица – Горе наведена времена се мјере у милисекундама и покривају дужину потпуног захтјева и одговора на цлоуд серверу у облаку.
 • Како се ово тестира – Састављени бројеви су просечни током вишем месеци тестирања на иПаге платформи са различитим прегледачима као што су Гоогле Цхроме, Мозилла Фирефок и Мицрософт Интернет Екплорер.
 • Остале променљиве – Крајњи корисници ваше веб локације могу се појавити у различитим временима одзива због различитих фактора, укључујући брзину локалне мреже, понашање прегледача и саобраћај на серверу.
 • Добра времена оптерећења – Учитавање времена просјечног у 2000 милисекунди или мање сматра се високим перформансама.

значај оптерећења и времена

Хостинг провајдери са спорим временима одзива ризично је за употребу, јер ће се ваши читаоци и купци можда изнервирати кашњењем и уместо тога одлучити да прегледају друге веб локације. Ако дубље зароните у наше истраживање, показаћете вам да су хостинг провајдери свуда на мапи.

Резултати тестирања ИнМотион-а за време учитавања били су тачно око просека и њихови резултати за продужење времена су изнад просека. Дакле, питање постаје, јесу ли њихове цене и карактеристике довољно добре да их чине интригантним избором за хостинг?

ИнМотион Прицинг

Као што видите одозго, ИнМотион нуди релативно солидне перформансе када су у питању продуктивни подаци и просјечно вријеме учитавања страница. Уз то речено, компанија такође има репутација једног од скупљих провајдера на тржишту.

Ево увида у то како ИнМотион представља своје пакете и планове:

Заједничко пословно хостинг са бесплатним ССД диск ИнМотион хостингом

ИнМотион своје услуге дели на три јасне категорије. Први је план лансирања, који је дизајниран за нове дизајнере веб страница и једноставне блогове. За сајт за преглед скијања или страницу за преглед хокејске борбе – то би било више него довољно – јер укључује бесплатно име домена и неограничену пропусност.

Средњи план компаније ИнМотион назива се Снага и то је њихова најпопуларнија опција за мала предузећа која желе пребацити веб податке на нову платформу. Омогућује хостинг шест одвојених веб локација и перформансе који су наводно два пута већи од плана лансирања.

Коначно, ИнМотион има опцију врхунског квалитета која се зове Про план, а за који би био заинтересован само велики, зрео посао. Садржи неограничене хостове веб локација, двоструке перформансе у односу на план напајања и посебан пакет техничке подршке.

Дугорочне цијене са ИнМотион-ом релативно су упоредиве са свим осталим популарним хостинг платформама које су данас доступне. Изгледа да је њихова уводна цена релативно слаба.

За већину најпопуларнијих платформи за хостинг можете преузети трогодишњу претплату за 2 до 4 УСД месечно како бисте започели. Ово је очигледно огроман додатак вредности и волимо да говоримо људима да искористе те моделе цена.

Ако рачунате уводне цене – ИнМотион је управо тамо са тренутним трендовима цена.

Карактеристике

На први поглед, три опције плана ИнМотион могу изгледати прилично слично. Али док ископавате детаље, можете видети шта они могу понудити.

За почетак – ИнМотион нуди прегршт функција за све њихове планове:

 • Бесплатни ССД дискови
 • Фрее Домаин
 • 90-дневна гаранција
 • Бесплатно сигурносно копирање података
 • Бесплатни инсталациони програм за 1 клик
 • Више опција кодирања
 • Безбедна ИМАП адреса е-поште
 • Зона максималне брзине
 • ССХ приступ
 • Интеграција Гоогле Аппс-а
 • Неограничен простор на диску
 • Бесплатан ССЛ сертификат
 • 24/7 корисничка подршка

Један аспект који заиста искаче је гаранција од 90 дана. Већина хостинг платформи нуде само 30-дневне гаранције поврата новца. Тестирање платформе за хостинг током три месеца, а не једне, може донети велику разлику.

Када су у питању разлике између планова, постоји неколико аспеката који могу померати иглу у зависности од потреба вашег хостинга.

Позитивно

Позитивни подаци за ИнМотион су фантастични и можда би могли помислити да ћете се одмах пријавити за услугу хостинга. Детаљи су важни када су у питању подебљане тврдње које пружа услуга хостинга.

Подршка муштеријама

Корисничка подршка у ИнМотион-у заиста надокнађује недостатак интуитивне базе знања. Са 24/7/365 корисничком подршком која се нуди на њиховој веб локацији очигледно смо морали да тестирамо систем.

Отворио сам карту и понудио ми је одговор у року од пет минута. Поставља се питање – зашто уопште нуде приоритетну подршку? Некако ми се чини да управо они рекламирају ту опцију као додатак за надоградњу.

ИнМотион подршка

90-дневна гаранција поврата новца

Сви би требало да воле када компаније нуде гаранције које су временски осетљиве. Мислим да изузетно говоре.

С обзиром да је просечни просек у трајању од 30 дана, то показује да се ИнМотион не боји да понуди дуго време тестирања. Они заиста мисле да ћете бити задовољни оним што нуде.

Бесплатни преноси места и резервне копије података

Ово нису свакодневне бесплатне функције на које се баве хостинг услуге. Истина је да добар домаћин увек нуди бесплатан пренос сајта.

Али – одлична услуга хостинга нуди бесплатне сигурносне копије података. Много хостинг услуга покушава да натера да платите резервне копије што је по мом мишљењу глупо. Треба укључити бесплатне сигурносне копије података.

Негативи

Високе уводне цене

Упоређивање уводних цена са другим лидерима у индустрији оставља цене за ИнМотион на периферији као „јефтинију“ опцију хостинга.

Искориштавање уводних стопа одличан је начин уштеде новца приликом почетка.

Цијене које нуди ИнМотион нису претјеране и заправо су у просјеку за индустрију код дугорочних цијена. Међутим, дефинитивно испустите лопту када је реч о уводној цени.

Просечна времена оптерећења

Ово није негативно, већ више је то што није диференцијатор. Лично, више волим да се време брзо оптерећује. Већина људи ће то желети због своје веб хостинг услуге. Ако вам то није важно или су просечна времена учитавања у реду, тада ИнМотион нема негатив у овој категорији за вас.

Постављање базе знања

Искрено је чудно колико је лоша база знања ИнМотион-а у поређењу са њиховим тимом за корисничку подршку.

центар за подршку веб хостинга

Не знам за вас, али више волим своју базу знања мало организованију и модернију.

То се понекад и деси компанија даје приоритет подршци за потражњу уместо да имају корисне заостатке информација за свог купца. То не значи да немају доступне информације – постављање је помало незграпно и немају толико конкуренције.

У томе нема ништа лоше, али много људи радије чита чланак, умјесто да разговара са корисничком подршком.

Сумминг Ит Уп

Понуда хостинг планова компаније ИнМотион пристојне перформансе и солидна поузданост и препуна функција.

ИнМотион је фантастичан избор ако одредите приоритете сигурносних копија и трансфера као и потражите дуже гаранције поврата новца. Главни проблем ИнМотион-а је њихова уводна цијена мање од идеалне.

ФАК

Који је најбољи хостинг за ВордПресс?

За најбољу вредност у односу на перформансе изабрали смо СитеГроунд као наш главни избор.

Који је хостинг бољи Линук или Виндовс?

Све ово значи који оперативни систем ради на серверима које компанија користи. Линук је најпопуларнији на серверима тако да има више функција и већина веб дизајнера преферира Линук веб хостинг. Једини пут када би Виндовс имао смисла је ако постоје одређене Виндовс апликације које је потребно користити.

Можда ће ти се свидети и:

 • Бест Буилдер веб локација

About the author