цПанел хостинг хостинг фор Аустралиа

Тако да тражите веб домаћине који раде са цПанелом (уместо неким грозним власничким системом), добар избор! цПанел је стандард у индустрији веб хостинга и то са добрим разлогом. Да бисмо вам олакшали истраживање најбољих, саставили смо листу наших омиљених аустралијских веб домаћина који нуде цПанел хостинг. Са активним хостинг рачунима са преко 30 компанија, прилично смо сигурни у свој избор. Уживати!

Најбољи цПанел хостинг Аустралија: Наше упоређивање топ 5 – мај 2020

Компанија за веб хостингаОбна оценаЦена / мо.Диск СпацеФеатуресВеб локација
ситегроунд2 9.3 / 10 АУД $ 4.95 (привремени 67% попуст, нижи од 14.95 УСД) 10ГБ Моћан + приступачан = Победа!
А2ХостингЛого 9/10 УСД 3,92 (око АУД 5,22 УСД) Неограничено Неограничен простор на диску!!!
ПантхурЛого 8.7 / 10 АУД 5 УСД 1ГБ Одличне перформансе, пуно избора.
ДигиталПацифицЛого 8.5 / 10 АУД $ 4,90 1ГБ Искусан, поуздан.

Поред нашег горњег прегледа табеле, такође смо направили детаљнији топ 5 најбољих цпанел веб хостинг провајдера за Аустралију. Поредали смо их помоћу следећих критеријума: Једноставност употребе, приступачност и перформансе / снага. 

Аустралијски цПанел провајдери веб хостинга: Наших 5 најбољих детаља

1. СитеГроунд веб хостинг

СитеГроунд остаје наш апсолутни шампион. Када је у питању веб хостинг, они су га усавршили! Са супер поузданим продуженим временом, брзом подршком, званично препорученом од ВордПресс-а, једноставним подешавањем и ВЕЛИКО конкурентним ценама, овде стварно не можете погријешити. Ох, + имају 30 дана гаранције поврата новца!

Њихов најјефтинији план почиње тек $ 4.95 / месечно (67% ниже од уобичајене цене)! 

ситегроунд2

Лакоћа коришћења

90%

Приступачност

84%

Перформансе / Снага

85%

2. А2 Хостинг веб хостинг

Врло близу секунде на листи, скоро су добри као СитеГроунд, иако нису званично домаћин који се препоручује за ВП (али то је ионако стварно ријетко, и стварно га разбијају на ВП-у & сваки други главни ЦМС).

Њихов најјефтинији план почиње тек долар 3,92 УСД / месечно (око АУД 5,22 УСД / месечно).

а2хостинг

Лакоћа коришћења

87%

Приступачност

79%

Перформансе / Снага

80%

3. Пантхур веб хостинг

Пантхур је наш први прави Ауссие веб домаћин, иако су они скупљи од СГ и А2, перформансе њихових сервера апсолутно су врхунске. Овде треба да играју неке озбиљне снаге и њихова подршка је сулудо брза!

Њихов најјефтинији план почиње од 5 УСД месечно (мада препоручујемо да кренете са њиховим бронзаним пословним планом за тај савршени однос вредности / трошкова).

ПантхурЛого

Лакоћа коришћења

85%

Приступачност

80%

Перформансе / Снага

87%

4. Дигитал Пацифиц веб хостинг

Дигитални пацифик је био око за аааагес, и то показује. Супер поуздан, добра подршка, заслужено четврто место.

Њихови планови почињу тек $ 4,90 / месец.

дигпацифичан

Лакоћа коришћења

80%

Приступачност

85%

Перформансе / Снага

75%

цПанел хостинг за Аустралију

Шта је цПанел?

цПанел је контролни панел веб хостинга који новичари користе напредним корисницима да би поједноставили процес израде, дизајнирања и хостинга веб странице. Развио га је 1997. године, Јохн Ницк Костон, који је сада генерални директор цПанел, Инц. Већином написан на Перлу, цПанел је еволуирао у један од најчешће познатих и поузданих веб хостинг панела за управљање. Током година значајно се побољшао, адресирајући потребе потрошача и постао сјајан ресурс за свакога ко је у процесу израде или редизајнирања веб странице..

Зашто га сви користе?

Једноставан одговор на ово питање је да је цПанел развио високо образовани тим програмера, што га чини једноставним за употребу и доступним за све нивое стручности. Судећи према предностима цПанела, не чуди што је овај веб хостинг центар веома тражен. цПанел прелази и изнад очекивања, састоји се од широког спектра фантастичних функција које поједностављују израду или редизајн веб локације. То је поуздано, има фантастичан тим за подршку и нуди бесплатну миграцију. цПанел је идеалан ресурс за коришћење и веома је чест за пружатеље услуга веб хостинга као што је СитеГроунд, без обзира на врсту хостинга, може се користити за дељени хостинг, наменски хостинг, све до реселлер хостинга и ВордПресс хостинга (имајте на уму да више премиум управљани ВордПресс хостинг хостинги обично користе свој бацк-енд, а не цПанел).

Контролна табла цПанел омогућава администратору да контролише све делове своје веб локације унутар саме контролне табле. Нема потребе да се користи додатни софтвер за извршавање задатака, попут преноса датотека. цПанел преноси датотеке, израђује резервне копије веб локације, повезује имена домена са вашим хостингом, поставља е-пошту за вашу веб локацију и још много тога. Због високог квалитета овог домаћина, цПанел даје кориснику потпуну контролу над њиховом веб страницом, а истовремено је једноставан, једноставан за употребу и једноставан за одржавање. цПанел такође олакшава пренос свих података рачуна на други хост компатибилан са цПанел. Остали панели не нуде могућност бесплатне миграције, због чега губе садржај веб локације, базе података, поштанске сандучиће и поставке. Помоћу цПанела, домаћини се такође могу брзо и ефикасно пренијети на друге компатибилне цПанел хостове, уз врло низак ризик од губитка података.

Још једна одлична карактеристика коју има цПанел је могућност да корисницима омогући да прилагоде полирани интерфејс од стране компаније која пружа веб хостинг. Корисници могу прилагодити интерфејс да одговарају њиховим потребама и учинити га естетски угоднијим. Многи хостинг провајдери нуде цПанел власницима веб локација омогућавајући им да управљају својим веб локацијама са интерфејса заснованог на вебу (интеракција између корисника и софтвера који раде на веб серверу).

Уверени у своје производе и услуге, цПанел, Инц. нуди бесплатно 15-дневно бесплатно пробно време за све заинтересоване потрошаче. Бесплатна пробна верзија укључује потпуни приступ свим функцијама цПанела и помоћи ће корисницима да утврде да ли је цПанел прикладан за њих и њихове потребе. Члан инсталације цПанел побринут ће се за инсталацију, потпуно бесплатно и е-маилови ће се слати на е-маил на датотеку обавјештавајући корисника о њиховом завршетку бесплатног суђења. Ажурирања о надолазећим промоцијама и попустима биће такође послана кориснику како би им помогла да што боље искористе свој новац.

Зашто не бисте користили контролне табле?

Корисницима је на располагању много опција контролне табле. Они се могу разликовати у погледу интерфејса и понуђених функција, али оно што их највише разликује је приступачност коју доносе. Недостатак прилагођених контролних панела укључује ниво потешкоћа који су укључени у њихово коришћење. Прилагођеним контролним плочама можда недостају одређене функције што их чини неуспешним или непоузданим контролним панелом. Можда нису корисни, добро дизајнирани, ефикасни или можда не нуде бесплатну миграцију, узрокујући губитак значајне количине података приликом покушаја преноса на други домаћин. Прилагођени контролни панели нису лоши, под условом да су сналажљиви, кориснички и добро развијени. Иако је ствар личних преференција, цПанел је добро успостављен и има чврсто изграђен интерфејс са сјајним функцијама који ће корисницима омогућити да лако и сигурно креирају веб странице.

цПанел Често постављана питања

Шта је цПанел?

цПанел је контролна табла за веб хостинг коју користе нови, средњи или напредни корисници да би поједноставили процес изградње, дизајнирања и хостинга веб странице.

Не садржи цПанел?

Не, морате имати лиценцу цПанел. Иако цПанел није бесплатан, цПанел, Инц. нуди 15-дневну бесплатну пробну верзију како бисте га сами могли искусити и утврдити да ли је тачан за вас. Такође нуде непрофитним и образовним установама посебне повлаштене лиценце. На дељеним хостинг плановима можда нећете морати додатно да плаћате, али на ВПС и наменским сервер плановима од вас ће се можда тражити да сами сносите трошкове лиценце..

Шта можете учинити са цПанелом?

Предности и употребе цПанела крећу се од преноса датотека, израде резервних копија веб локације, повезивања имена домена са вашим хостингом, подешавања е-поште за вашу веб локацију и још много тога. цПанел је поуздан контролни панел, који се састоји од невероватног тима за подршку који је ту да одговори на сва питања и прође вас кроз процес изградње ваше веб странице.

Да ли је цПанел једноставан за употребу?

Да, цПанел је врло корисник пријазан. Изграђен је с лако навигацијским интерфејсом који кориснику омогућава да га прилагоди према свом стилу и потребама. Такође има уграђену помоћ која вас спречава да радите све што не би требало да радите.

По чему се цПанел разликује од других домаћина?

цПанел постоји већ више од 15 година и један је од најпознатијих контролних панела. Разликује се од осталих домаћина пружањем корисничких, поузданих функција, као и бесплатном миграцијом, док је други домаћин можда тежак за употребу, непоуздан и не пружају бесплатну миграцију. цПанел је идеалан ресурс који се користи при првом дизајнирању веб странице, а често се користи и међу већ постојећим веб хостинг провајдерима.

Како се цПанел упоређује са Плеском?

Иако и цПанел и Плеск раде готово исту ствар, све је ствар личних преференција, посебно зато што оба контролна панела изгледају врло различито. Још једна разлика између ове две укључује да је Плеск доступан за Виндовс и Линук, док је цПанел заснован на Линук-у. Такође, не можете да извозите садржај из Плеска на цПанел или обрнуто.

Како се цПанел упоређује са ДирецтАдмин-ом?

ДирецтАдмин је контролна табла за Линук сервере. Иако је цПанел чешћи и познатији, ДирецтАдмин је лакши и јефтинији од цПанела. На крају, ДирецтАдмину недостају многе функције и алати у цПанелу.

Зашто је цПанел тако популаран?

цПанел је веома захтеван јер је једноставан за употребу, једноставан, поуздан и нуди бесплатну миграцију. Развио га је високо образовани тим програмера који га је учинио доступним свим нивоима стручности.

Постоје ли недостаци у кориштењу цПанела?

Иако је све ствар преференције, неки администратори сматрају цПанел основним да учине све што желе. Поред овога, највећи недостатак је то што цПанел није компатибилан са Виндовс хостинг налозима.

Ко развија и поседује цПанел софтвер?

цПанел софтвер развио је 1997. године Јохн Ницк Костон, који је сада генерални директор цПанел, Инц. Ова компанија је са седиштем у Хјустону, Тексас и у приватном је власништву.

Шта је Перл?

Перл је језик који цПанел чини. То је изузетно способан програмски језик са преко 29 година развоја.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author