А2 хостинг хостинг – један од најбољих канадских веб хостова

Пејзаж рачунара у облаку је место гужве. Где год да погледате, појављује се нова компанија која нуди хостовање ваше веб странице са нижим ценама, али са бржим брзинама и већом поузданошћу … Питање је, да ли можете да им верујете?

Ту смо ушли – провели смо прошлу годину и добар део 2017. анализирајући веб домаћине из различитих локација широм Канаде. Обрубили смо податке и сакупили резултате како бисмо одабрали наше најдраже. Један од наших најбољих изабраника је мала хостинг компанија која се зове А2 Хостинг, који нема велику репутацију, али ипак нуди велику вредност за новац.

а2 логотип хостинга

А2 хостинг је заправо већ дуго присутан. Компанију је 2001. године основао генерални директор Бриан Мутхиг, бивши Уник СисАдмин. Ово је било у раним данима интернета и од тада је остало независна компанија. Настао је као хоби пројекат једног администратора система и сада је прерастао у снажно хостинг решење за клијенте свих величина.

Платформа А2 Хостинг ради на скупу од три велика дата центра, која се налазе у Мичигену, Амстердаму и Сингапуру. С обзиром на блискост са Канадом, извели смо већину свог тестирања путем Мицхиган дата центра.

Покренули смо преко 50 веб пројеката на А2 Хостинг инфраструктури да бисмо покренули и измерили тестове за овај преглед А2.

Колико је брз А2 хостинг?

гепар супер брзТо не можемо порећи А2 хостинг нуди неке од најбржих брзина на интернету данас.

Према њиховој веб локацији, просечан учинак њихове платформе је до 17.6 пута бржи од оног њихових најбољих конкурената. Провера да је тачна тврдња изазовна, али на тестовима које је обављао Хостинг Цанада оценили смо да је перформанс А2 хостинга невероватно брз.

А кад је у питању добијање видљивости на Интернету, било за мале блогове или веб локације малих предузећа, брзина је можда најкритичнији фактор. Ако се ваше веб странице не учитавају довољно брзо, посетиоци ће бити склони да затворе картицу прегледача и пређу на другу опцију. Одржавањем високих перформанси на вашем систему осигураћете да корисници буду задовољни.

Као што смо споменули, наши тестови брзине са А2 хостингом показали су се прилично добро у поређењу с осталим такмичењима. Приликом покретања нових веб пројеката преко њиховог Мицхиган дата центра, просечно време одзива пришло је на муње 222 мс.

Ово мери тачно време које је потребно да сервер прими захтев од прегледача корисника и достави му потребан ХТМЛ садржај. Такве брзе брзине сврставају А2 хостинг у исту категорију најбољих веб хостинг услуга као и наши други најбољи типови.

Најбоље од свега, резултати одзива А2 Хостинг-а били су конзистентни на свим нашим локацијама за тестирање, укључујући велике канадске градове Монтреал, Торонто, Ванцоувер и Виннипег.

Можете да видите праћење уживо овде. Прочитајте више о нашем Овде је истражни процес у 4 корака

Како је А2 хостинг тако брз?

Можда се питате шта тачно значе наши резултати брзих тестова и како А2 Хостинг може скочити толико далеко испред толиког броја конкурената, посебно имајући у виду да су још увек релативно мала операција.

Одговор је у архитектури њихове платформе која користи ефикасност која директно користи њиховим купцима.

Прво, постоји концепт Заједнички ресурси за хостинг. Све компаније у облаку посједују или изнајмљују простор са огромним центрима података, а унутар тих локација налазе се физички комади хардвера попут ЦПУ-а, чврстих дискова и мрежне опреме. Заједно чине платформу која се може поделити на различите целине познате као виртуелне машине.

Када се ви као корисник облака одлучите угостити веб пројекат са провајдером, ви заправо изнајмљујете рачунарску снагу са једне од тих виртуелних машина. То значи да можда ваши подаци живе упоредо са другим информацијама у власништву појединаца или компанија.

Присиљавајући купце да деле ове ресурсе у облаку, провајдер може да уштеди новац за себе, истовремено ризикујући од смањеног учинка и поузданости за своје купце. Али у случају А2 хостинга, они не сечу углове када су у питању заједнички ресурси хостинга.

Уместо спајања података што је више могуће на исти хардвер, одржавају низак однос сервера према купцима. То значи да се ваша виртуелна машина дели између мање људи и задржава више рачунарске и мрежне снаге за себе. Отуда тврдња компаније да је 20 пута бржа од осталих опција за хостинг.

Поред тога, А2 хостинг користи најновију технологију за дистрибуцију садржаја (ЦДН) и моћ кеширања. То значи да А2 хостинг може да искористи мрежу између своја три центра података у Сједињеним Државама, Европи и Азији како би што брже опслужио своје купце..

Кад изводимо сопствене тестове унутар канадске границе, логично се повезујемо са А2 хостинг серверима у Мицхигану, јер су нам физички блиски најближи..

Али, будући да желите да ваша веб локација буде брза било где у свету, А2 хостинг ће пратити где се посетиоци налазе и повезати их са најближим дата центром, осигуравајући да се веб страница учита што је брже могуће..

Кеширање такође штеди време када радите у облачним окружењима. Ако се подаци на вашој веб локацији не мењају стално или ажурирају, А2 хостинг може да користи кеширање и рутински пошаље посетиоце у сачувану копију вашег садржаја. Редовно, они ће проверити са виртуелном машином да виде да ли се нови подаци требају приказати или променити.

Наши историјски подаци о перформансама А2 Хостинга трају неколико месеци, а просечна времена учитавања страница од 2018. можете пронаћи испод:

 • Просечна мајска брзина: 209мс
 • Просечна брзина за април: 218мс
 • Просечна мартовска брзина: 199мс
 • Просечна фебруарска брзина: 211мс
 • Просечна јануарска брзина: 224мс
 • Просечна децембар брзина: 276мс

Све у свему, заиста јак перформанс. Више информација можете пронаћи и на нашој истраживачкој страници.

Брзина је критична за компанију за веб хостинг, али губи на вредности као продајна функција ако платформа није стабилно стабилна. Оно о чему ми овде причамо је идеја о продужењу.

Уптиме се користи да се опише проценат времена када је веб локација доступна и ради за спољне посетиоце. Супротно се назива време застоја, које мери количину времена на коме је веб локација недоступна и недоступна.

Ако је ваша веб локација повезана са вашим послом или неким другим професионалним подухватом, продужетак би вам требао бити веома важан. Чак и неколико минута вријеме застоја може бити изузетно скупо и наштетити вашој репутацији међу корисницима и посетиоцима. Уз брзину модерног интернета, људи имају мало стрпљења за споро или неодговарајуће веб локације.

Дакле, можете ли рачунати на А2 хостинг када је у питању стабилност и поузданост? Хостинг Цанада каже да, на основу вишемјесечног тестирања у њиховом америчком центру података. Прелазно време израчунава се као проценат расположивих сати дељен са укупним сатима. Ниједан сервер не може реално да добије 100% продуженог времена, али стопе веће од 99% указују на снажне перформансе.

Наши тестови А2 хостинга просечно су трајали од 99,8%, што значи да су њихови сервери били у недостатку или недоступни само .2% времена. То износи свега 17,5 сати током целе године. То значи да је у питању продужење рада, А2 повољно упоређује са осталим врхунским опцијама као што су Блуехост и ХостГатор.

Ево историјских података о продуктивности А2 хостинга:

 • Могућност продужења: 99,9%
 • Април продужетак: 99,9%
 • Март продужење: 99,98%
 • Фебруар продужење: 99,96%
 • Јануарско продужење: 99,99%
 • Децембарски продужетак: 98,92%

Као што видите, сервери А2 хостинга су поуздани током целе године, чак и током сурове канадске зиме. Док ово читате пратимо све наше најпопуларније понуде за хостинг у погледу продужетка, а подаци су вам доступни ако желите да их проверите..

Преглед подршке за А2

Већина хостинг компанија нуди одређени ниво техничке подршке купцима који плаћају, али то може значајно варирати и често бити прилично неукусно. Све је више добављача који се ослањају на базе знања и текстуалне ботове како би одговарали на питања, а не на стварне људе.

А2 хостинг је ипак другачији, јер нуде помоћ у живо 24 сата дневно, 7 дана у недељи. Можете да ступите у контакт са представницима директно преко телефона или у онлајн чету. Они такође прихватају питања путем е-поште, која директно улазе у њихов систем за улазнице за подршку. Ево снимка екрана како изгледа њихов систем за ћаскање:

а2хостинг подршка2

А2 хостинг такође пружа својим клијентима низ додатних функција које ће вам помоћи да веб локација постане још боља и сигурнија. Сви су бесплатни и долазе с било којом од опција А2 Хостинг-овог плана. Сматрајте их додатним подстицајем за одбацивање вашег тренутног веб домаћина и пребацивање.

За почетак дају купцима бесплатну сигурност и спречавање хаковања, а то је посебно важно ако користите пуно веб додатака или желите да сместите ВордПресс веб локацију. Они користе систем назван „ХацкСцан Протецтион“ да константно прате безбедност вашег налога и спречавају уљезе ван.

Уз то долази и бесплатни ССЛ сертификат, који ће све везе између сервера А2 хостинга и ваших корисника у потпуности шифрирати. ССЛ сертификати могу компаније коштати годишње на годишњем нивоу, али А2 хостинг користи Лет’с Енцрипт систем и омогућава вам да све бесплатно постане. Посједовање ССЛ сертификата је кључно за свако мало предузеће које планира да оствари продају путем интернета или да похрани приватне податке корисника.

Вероватно је да вероватно имате веб локацију која је већ домаћин негде другде, али сте заинтересовани да је преместите на бољу платформу попут оне коју А2 хостинг може да понуди. Нема проблема, јер А2 хостинг нуди бесплатну помоћ за миграцију да бисте пребацили све датотеке и конфигурацију веба на њихове сервере. Поред тога, укључит ће аутоматске сигурносне копије да би смањили ризик и помогли вам да се опоравите од губитка података.

А2 хостинг пакети – који је прави за вас?

У просеку, цене А2 хостинга нешто су веће од оних које ћете пронаћи у другим компанијама.

Али верујемо да се то исплати – нуде добру вредност за новац, посебно јер можете бирати између пакета и бирати план који најбоље одговара вашем буџету.

Ево прегледа цена њиховог пакета:

А2 хостинг нуди три типа плана: Лите, Свифт и Турбо. Лите план је добар за мале пројекте или веб странице, јер ради са једном доменом и укључује ограничену употребу база података и е-поште.

Надоградњом на опцију Свифт, добијате неограничене базе података и можете управљати колико год е-маил налога желите са својим доменама. Турбо план је намењен малим предузећима, јер укључује акцелератор сајта који помаже да ваши домени постану и до 20 пута бржи.

А2 хостинг има опције за виртуелни приватни сервер (ВПС). Помоћу ВПС претплате добићете потпуни приступ целокупном рачунарском окружењу на виртуализованој платформи. Ово може бити од пресудне важности за већа предузећа која морају да покрену свој софтвер и изврше сложене промене конфигурације за своје веб пројекте.

Имајте на уму да А2 хостинг нуди 30-дневну, без икаквих проблема, потпуну политику поврата:

„Ако се захтев поднесе на мрежи за тренутно отказивање у првих 30 дана, биће издат пуни повраћај. “

То је, да будем искрен, нечува у простору за хостинг, који је познат по тајним ре-рачунима и покушајима да се купци задрже „на удицу“..

Како се пријавити за А2 хостинг

Канадски купци могу отворити А2 хостинг рачун директно са своје веб странице. Процес пријаве је прилично једноставан, без скривених накнада или других трикова. Такође подржавају низ опција месечног плаћања, укључујући кредитну картицу, ПаиПал, новчани налог или банковни пренос.

А2 хостинг такође често покреће посебне понуде или распродаје, које можете закључати на месечној основи током читаве године.

Након отварања вашег А2 Хостинг рачуна, нови пројекат можете покренути једним кликом. Ако желите да пренесете податке са друге платформе, они ће вам помоћи у томе или можете почети од нуле и користити њихове алате за веб дизајн.

А2 хостинг гарантује да ће ваша веб локација бити доступна са преко 99% продуженог времена, а ако нисте задовољни или не погоде тај продужени број, враћате новац.

Да сумирам ствари, за А2 Хостинг смо нашли квалитетну компанију који нуди поуздане, снажне перформансе и подршку.

Када је реч о одабиру веб домаћина, открили смо да су они одличан избор за канадске кориснике, без обзира где се налазите у земљи.

ФАК

Ко је власник А2 хостинга?

Компанија је у власништву Брајана Мутхиг-а. Компанију је основао 2001. године као Иникуинет.

Где се налази А2 хостинг?

Постоје сервери смештени у Мичигену, Аризони, Амстердаму и Сингапуру.

Која је разлика између Линук и Виндовс хостинга?

Све то значи који оперативни систем ради на серверима које компанија користи. Линук је најпопуларнији на серверима тако да има више функција и већина веб дизајнера преферира Линук веб хостинг. Једини пут када би Виндовс имао смисла је ако постоје одређене Виндовс апликације које је потребно користити.

Како могу да утврдим ко је веб локација?

На Интернету постоје одређени алати који вам могу помоћи у томе, као што је Хостинг Цхецкер.

Можда ће ти се свидети и:

 • Бест Буилдер веб локација

Референце и сликовни кредити:

 • Оффреее.цом
 • Вендаста.цом

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author