9 најбољих провајдера за цПанел хостинг у Канади у 2020. години

Без обзира да ли сте почетник или ветеран вебмастер, цПанел је једно од најмоћнијих сучеља за администрацију ваше веб локације. Иако укључује интерфејс „клик и клик“, цПанел је кључ за глатко и лако искуство.

Навигација кроз већину ствари на вашем сајту чини чисто блаженство. Широм индустрије, цПанел је постао готово индустријски стандард. У овом чланку ми прегледавамо 9 најбољих провајдера хостинга за цПанел у Канади.

Зашто цПанел? Основе цПанела

цпанел хостинг векторске сликеПре него што ускочите у различите домаћине, дефиниција је сигурно на реду. ЦПанел је све-у-једном чвориште које нуди изненађујућу количину снаге, без преоптерећења новорођенчади.

Његов интерфејс подсећа на чист, иконски распоред за контролу ваше веб локације, чинећи то потпуно интуитивним искуством. Већина људи често збуњује цПанел због једноставног скраћивања за „контролни панел“.

Иако је то тачно, цПанел је стварни производ. Његова једноставност употребе издваја га од најбољег контролног панела за веб хостинг. Једноставно речено, цПанел је најбољи начин за управљање вашом веб локацијом испод хаубе. Ради на Линуку, што значи да већина сервера може да га покреће, нуди обиље снаге, и замота цео апартман у ан једноставан за употребу интерфејс.

Ако још нисте проверили наше главне критике најбоље веб хостинг услуге за Канађане, молимо вас да то урадите пре него што прочитате овај водич.

Најбољи цПанел хостинг провајдери у Канади – 2020 рецензије

1. СитеГроунд – онај који желите

СитеГроунд је изузетна звер, скривени драгуљ на тржишту веб хостинга – и она коју смо имали срећу да откријемо пре много година. Има неуспоредиву посвећеност иновацијама што га чини најбољим пружатељем услуга хостинга за мале компаније цПанел за мала предузећа.

У ствари, многи власници предузећа тврде да је то најбоља опција за услуге цПанел хостинга. Омогућено је да је мало скупље од неких других цПанел хостинг провајдера, али вреди сваког пена.

Поред тога, хостинг услуге укључују следеће погодности:

Прати ваше дневне рањивости на веб локацији

Концепт коришћења Интернета за ширење информација понекад може донети и огроман број ризика.

На врху листе је рањивост.

Помоћу СитеГроунд-а можете бити сигурни да ћете имати велику сигурност кад год се крећете кроз веб локацију.

Изузетно је брз

Сваки домаћин вероватно жуди да буде изузетно брз и то је у реду ако је истина. Али хајде да пуцамо право – осим ако не мислите да су нешто више од лукавих продавача, неке тврдње нису вредне папира на коме су написане.

У ствари, већина тврдњи је управо то: тврдње. Па, СитеГроунд схвата да вам не требају задржавања у расту своје листе претплате како би осигурали да уживате изузетне брзине (и продужење рада) даноноћно.

Пружа изузетно задовољство купаца

Да СитеГроунд није био упола добар са корисничком подршком, вероватно не би добили вишеструке награде за корисничку подршку током година. Од тога изузетно брзо у решавању техничких проблема да бисмо помогли да се проблем брзо реши, поприлично је све фино подешено да се осигура глатко трчање.

Осим што су брзи, међутим, њихово особље за подршку је такође супер љубазно. Тако ћете увек имати осећај као да разговарате са пријатељем. Једина разлика је што се овај пријатељ заправо брине око тога што сте оптимизовали могућности веб локације исто колико и ви.

99.5% поузданост рада

Добар домаћин цПанел има врло мало времена застоја. Поузданост се често превиди, али то може узроковати ваше главне проблеме.

Не кажем да сте потпуно искључени док траје станка, али СитеГроунд вам омогућава да добијете напредно обавештење у оним временима када ваша веб локација доживљава застоје..

Из тих разлога (и многих других обухваћених нашом СитеГроунд прегледом), ми смо годинама били срећни купци – и не видим да ће се то ускоро променити!

2. А2 хостинг

А2 хостинг је још један одличан цПанел хостинг провајдер. Ако вам није велика забава Сите Гроунд, А2 хостинг је још један солидан избор. Одликује се искреним погледом на цПанел, крећући се врло мало замишљеним дизајном.

Дизајн скупља тону информација на малом простору, а да није претјерано превише што је прилично подвиг. Упркос лагано замишљеном процесу, преглед А2 хостинга показује нам да имају одличну имплементацију цПанела.

И најбољи део: у Канади се успешно сналази. У ствари, рекао бих да има изванредан успех, узимајући то у обзир кошта мање од СитеГроунд-а, што значи да ћете плаћати нижу цену за углавном све исте карактеристике и погодности које ћете добити са СитеГроунд-ом.

Да би се осигурало да се никада не морате бринути да ли се ваша веб локација исправно приказује, А2 хостинг је осигурао да ваша веб локација буде домаћин ултра-поуздани сервери.

3. Динамички хостинг

Прећи ћемо одмах на ствар: Динамички хостинг није баш најбољи избор, али ни није баш лоше.

У ствари, рекао бих да је то сигурно домаћин премашује очекивања. Будући да су у индустрији од 1999. године, знају угостити изнутра и то знање показује у квалитету њихових услуга.

Оно што нам се код овог домаћина највише свиђа је то што нуде 24/7 подршка, они такође раде у року од сат времена како би осигурали да сте задовољни.

Динамично хостинг омогућава да добијете:

100% поузданост мреже

Динамиц Хостинг има поуздан тим за подршку који будно пази на све ваше сервере како би вам осигурао да добијете непрекидно продужење рада.

Инстант одговор

Динамиц Хостинг зна колико не волите да чекате одговор када се ствари полако распадају. Дакле, имају стручњаци на располагању који су увек на располагању 24 сата дневно да би се осигурао тренутни одговор.

Непотребно је рећи да ће такође ићи изнад и даље како би вратили сигурносну копију и пронашли решење за све проблеме са конфигурацијом који настану.

Сигурносно скенирање и уклањање злонамјерног софтвера

Већина цПанел хостинг провајдера обећаће вам небо и земљу и увераваће вас да ћете бити апсолутно заштићени сваки пут.

Међутим, скоро увек ћете се осећати као да ходате по танком леду. Динамички хостинг осигурава уживање 100% сигурност кад год је потребно. Без бриге. Без компликација.

30-дневна 100% гаранција поврата новца

Можда се питате зашто бисмо донели гаранцију за поврат новца, а ипак би Динамиц Хостинг у идеалном случају требао бити један од најбољих цПанел хостинг провајдера у околини.

И да, једно је од најбољих.

Нажалост, можда неће задовољити сваку потребу. Такође, ако само испробавате домаћина, добро је да то знате можете добити свој новац ако нисте задовољни са услугом.

4. ГреенГеекс

Да будем фер, док скачемо о Сите Гуарду, морам признати да има пуно више цПанел хостова који су препуни невјероватних функција. Врх листе је Греен Геекс.

Пружа стручну подршку 24 сата дневно, 99,9% гаранције за продужено време и 30 дана гаранције поврата новца само у случају да вам се то не свиђа толико.

ГреенГеекс вас чини екстатичним због покретања веб странице. Еколошка компанија је у својој класи. Његово брзо, скалабилно и има еколошки прихватљиво хостинг које мало других компанија чак помиње.

Најбољи део? Такође користи цПанел. Администрација је заправо прилично датирана, а иконе ниже резолуције откривају њено доба. Ипак, изглед је можда лакши за употребу. Иконе се више истичу храбро на страници, уместо да одговара универзалној шеми боја.

То је основни цПанел изглед и, у поређењу са редизајном компаније ХостГатор, то пада мало. Међутим, то је још увек једноставност у најбољем реду, пружајући вам чист интерфејс у ​​коме можете да управљате својом веб страницом.

5. ХостГатор

Схватам. Вероватно се питате какве везе имају гаторс са цПанел хостингом. Волео бих да имам одговор …

Али док смо овде, да видимо шта ХостГатор можда би могла да понуди када је у питању хостинг цПанел. За почетак, то је то избор домаћина за хиљаде мрежних предузећа и блогова.

Чинећи то несумњиво најбољом опцијом. Посебно нам се свиђа овај домаћин јер пружа одлична поузданост рада и све по знатно ниској цени.

Такође је лако скалабилан и има изузетно поуздан тим за подршку који је увек спреман да помогне када имате проблема.

ХостГатор је уложио огромна средства у цПанел још бољим. Садржи а јединствен, власнички дизајн на цПанелу који користи интерфејс који познајемо и волимо, и обнављајући га. Свакако је један од најбољих у овој лиги који узима већ супер дупер дизајн и повећава га.

Интерфејс цПанел прилично је сличан било којем другом цПанелу. Има секције једна на другу са сјајним иконама стратешки постављеним за различите опције.

Оно што је цоол у ​​вези с ХостГатор-ом је то што садрже траку за претрагу изнад цПанела и другу траку за претрагу на горњој страни целе стране, где можете претраживати базу знања ХостГатор ако не можете да пронађете оно што тражите. То је мали подешавање, да, али онај који цПанел ХостГатора чини једноставнијим за корисника од осталих домаћина цПанела.

Други елемент који нам се много свиђа код ХГ-овог цПанела је тај што се повезују на МОЈО тржиште, садржи одељак постављен на левој страни који вам омогућава навигацију до тржишта без нужног отварања друге картице.

Ова функција вам омогућава да прегледате производе попут тема и додатака унутар свог цПанела.

6. ВП Енгине

Поновит ћемо тај налаз одличан цПанел хостинг провајдер је кључ за оптимизацију могућности ваше веб локације.

Добро, ВП Енгине је још један невероватан домаћин који ће вам помоћи да постигнете све циљеве своје веб локације. Ако тражите повољнијег и повољнијег домаћина, ВП Енгине дефинитивно није толико јефтин, али то је лидер на тржишту када је у питању цПанел хостинг.

Плус, то је то најбрже хостинг компанија у Канади, бар ноне. ВП Енгине такође има откривање претњи у реалном времену које активно блокира све претње само у случају да се ваша веб локација хакује ако икада буде хакована.

Иако није најјефтинији у граду, цена је загарантована с обзиром на све што ћете добити. Поред тога, он се такође може похвалити изузетним брзинама и непрекидном продуженом употребом, уколико, наравно, компанија није другачије рекламирала.

7. ХостПапа

Ако тражите економичан хост цПанел, ХостПапа је једна од најбољих могућих опција.

То је мало удаљило у поређењу с неким другим домаћинима које смо поменули, али ни то није страшно. Осигурава да апсолутно нема застоја када је то најважније.

Овај домаћин такође пружа стручну подршку у случају да нешто пође по злу или у случају да постоји заказани прекид који ће помоћи да се ствари одвијају несметано..

Поред тога, пружа заштиту приватности домена како би се осигурало да су ваши подаци сигурни и здрави.

8. ХостУпон

Следи ХостУпон. Ствар која поставља ХостУпон Поред осталих цПанел домаћина је да компанија нуди разне могућности за подршку. То укључује телефонску подршку, интернетски цхат, подношење карата и 24-сатни статус мреже.

Такође је прилично јасно да су неко време били домаћини, па можете бити сигурни да ћете од искусних стручњака за игру добити апсолутно најбоље. Додај то у изузетне брзине и закључане цене, и видећете да је ХостУпон дефинитивно победник.

9. Веб хостинг Канада

Сједиште у Монтреалу, ВХЦ.ца пружа услуге цПанел хостинга већ деценију.

Уз толико искуства, можете бити сигурни да у суштини добијате поуздану услугу од домаћина који је практично добар у њиховој игри.

Овај домаћин пружа 24/7 стручна корисничка подршка како бисте били сигурни да сте стално покривени и да имате центре података у Ванцоуверу и Монтреалу, што значи веће брзине утовара.

Поред тога, такође је изузетно јефтино.

Наши критеријуми за избор хостинга за цПанел

Локација сервера

вектор за контролну листуЛокација сервера се углавном занемарује, али знатно утиче на време учитавања. Што је сервер ближи корисницима, брже је слање или примање било каквих информација.

Уптиме

Ако не желите да се изгубите у контакту са својим купцима због застоја, тада би поузданост продужења требало да буде на картицама када бирате цПанел хостинг провајдера..

Подршка

Затим ћете морати да размотрите подршку. Подршка је овде идеална, јер иако сте уговорили најбољег домаћина у граду, не можете заиста да контролишете евентуалне проблеме који се појављују с времена на време..

Међутим, ако пружатељ услуге цПанел хост има сјајан тим за подршку, сигурни сте да ћете добити помоћ кад год вам затреба..

Цене

Сасвим је јасно да цПанел домаћини коштају поприличан пени. А ако имате буџет, можда нећете бити спремни платити онолико колико већина добављача захтева. Као такав, тражићете најјефтинију опцију.

Међутим, иако можете да уштедите долар или два, можда ћете се морати борити са мрежним проблемима и рањивошћу на кршења и непожељну пошту.

Како кажу, добијате оно што плаћате. Да бисмо осигурали да добијете квалитетну услугу и да и даље останете унутар ваших могућности, укључили смо и неке не баш скупе домаћине. На тај начин, то ће и даље бити вин-вин ситуација за вас.

Окончање

То је то, људи! Девет од најбољи цПанел хостинг провајдери сазнаћеш тамо. О томе ће много домаћина размишљати …

Али не правите грешку – они ће радити чуда у смислу оптимизације могућности ваших веб локација.

Сретно у расту вашег пословања и оптимизацији странице!

Референце и сликовни кредити:

  • иСтоцкПхото.цом
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author