3 најбоље компаније за препродавање хостинга за Канађане у 2020. години

Да ли имате агенцију за развој веб страница или дизајнерску агенцију?

Да ли желите да зарадите додатних 1.000 УСД + месечно радећи (скоро) никакав посао?

Ако је тако, желећете да преслушате.

Не, не говорим о некој слабој МЛМ шеми која ће захтевати улагање од 2.000 долара и резултирати неизбежним отуђењем свих које сматрате драгим (бар … свима који не желе да купе ваше срање).

Говорим о хостинг продавница.

А то је можда и најхладнија ствар од нарезаног хлеба (мада сам још увек збуњена зашто би то требало да буде цоол … то је само хлеб?)

Шта је Реселлер Хостинг и зашто би ме требало занимати?

Хостинг продавача је релативно једноставан концепт који номиналним напором може да донесе значајан износ прихода вашој дигиталној агенцији.

Ево како то функционише:

Рецимо да тренутно имате списак од 100 малих клијената на веб локацији који сви желе брзе, поуздане и једноставне услуге веб хостинга. Будући да већ знају, воле вам и верују вам јер сте им (надамо се) помогли да дизајнирају задивљујућу и интуитивну веб страницу, они ће наравно бити склонији куповини њиховог хостинга уместо да користе главни хост.

Дакле, пређите на једног од препродавача којему ћемо препоручити и купите пакет хостинга за препродаваче који вам омогућава приступ пропусној ширини од 600 ГБ и неограничен број домена за само 20 УСД месечно.

Тада можете отићи и понудити своје услуге хостинга по повољној цени од рецимо 10 УСД месечно (под условом да предметна веб локација користи само 6 ГБ пропусног опсега), зарађујући укупно нето добит од 980 УСД месечно за рад … па скоро ништа.

Прилично цоол, зар не?

Ми тако мислимо.

А да бисмо вам помогли да кренете у свет остваривања пасивног прихода кроз хостинг продавце, саставили смо овај брзи водич који ће вам помоћи да утврдите шта тачно треба да тражите код добављача, као и наше 4 најбоље препоруке за врхунског продавца домаћини.

Заронимо унутра.

ТЛ; ДР. Ако желите да започнете с најповољнијим пакетом који ће и даље пружати поуздан радни век и брзину учитавања (и обиље додатних доброта), онда ћете желети да користите А2 хостинг.

Када је у питању реселлер хостинг, А2 нуди ненадмашних 80 ГБ простора на диску, 800 ГБ пропусне ширине и наменског ИП-а за само 13,99 УСД месечно (током трајања уводне понуде).

Ако желите све сочне детаље који стоје иза ове препоруке или радије користите неку другу услугу хостинга … Онда само наставите да читате (шта ћете још радити? Погледајте мачје гиф-ове)

У сваком случају … Повратак на посао.

Зашто би нам веровали?

Добро…

Продајемо хостинг услуге сопственим клијентима (више од 900) више од једне деценије и имамо их врло интересовање за проналажење најповољнијих и поузданих препродавача на тржишту.

Али то није све.

Током нашег десетљећа мандата као програмери врхунског нивоа, имали смо јединствен приступ обиљу података који једноставно нису доступни широј јавности. Праћење уживо можете видети овде. Прочитајте више о нашем истраживачком поступку у 4 корака овде.

Снимали смо време, брзине учитавања, интеракције са клијентима и још много тога током већег од 9 година и имали смо сопствене #гениусе да компајлирају и делимо те податке овде како бисмо вам пружили што непристрасније и најтачније могуће информације.

Поред тога, ми смо Канађани. ��

Шта треба потражити у веб хостинг продавцу

Сви добављачи хостинг добављача нису креирани подједнако и најбрже пут до неопозиво разљути вашу постојећу базу клијената и заувек изгуби поверење је да се одлучите за најјефтинијег продавца који можете пронаћи како бисте максимизирали свој профит.

У свету препродавача и дељеног веб хостинга речи „јефтино“ и „срање“ прилично су синонимне … зато се по сваку цену треба држати даље од самоописаних „бесплатних“ веб локација. Иако желите да будете сигурни да је ваш одабрани провајдер приступачан, такође ћете желети да осигурате да испуњавају следеће критеријуме.

Поуздан Уптимес

Нема смисла да користите веб локацију ако дотична веб локација није довољно дуго да би потенцијални купци могли да приступе било ком вашем садржају.

Желите да будете сигурни да сваки домаћин продавца који одаберете нуди загарантовано време од најмање 99% тако да у 14:00 не добијате 127 телефонских позива од незадовољних клијената чије веб локације више не раде.

Фаст Лоад Тимес

С обзиром да ће просечни корисник чекати само 3 секунде да се веб локација учита пре него што напусти претрагу и користи други ресурс, брзина ваше веб локације (и веб локација вашег клијента) је битна. И то је битно.

Добро правило је да желите било коју дистрибутерску услугу хостинга обезбедити време оптерећења испод 1.000 Мс (иако су услуге које препоручујемо много брже од ове).

Одлична корисничка подршка

Ако користите једну веб страницу, шансе да се нађете у неком проблему или штуцању за које је потребна помоћ представника корисничке подршке лебде на око 100% (ближе 114,2% ако смо тачни ��). Ако препродајете десетине, па чак и стотине хостинг пакета, ти се изгледи повећавају експоненцијално.

Пре него што инвестирате у било који пакет за хостинг продавца, желећете да се уверите да он има ефективност 24/7 ливе подршка за кориснике да вам помогну у неизбежном случају да нешто пође по злу.

Прилагодљивост

Сваки клијент и купац којег тренутно опслужујете имат ће јединствене потребе за веб хостингом. Некима од њих ће требати већа пропусност од других и за неке ће бити потребне посебне функције и безбедносни протоколи који нису стандард за већину хостинг услуга.

Као такав, то је од пресудног значаја је да добављач хостинга који сте изабрали има висок степен прилагодљивости тако да сваки хостинг пакет вашег клијента можете прилагодити њиховим специфичним потребама.

Сада када знате шта треба тражити код висококвалитетног добављача хостинга, обратите се нашој личној препоруци. (Али не брините, сваки од ових веб локација задовољава или премашује све горе наведене критеријуме.)

Топ 3 хостинг хостинга у Канади

# 1. А2 хостинг

Изврсни хост веб / е-поште (с нешто вишом ознаком цене)

А2 хостингВријеме учитавања: 601с
Уптиме: 99,99%
Цена: $ 13,19 / месец
Складиште: 30 ГБ
Подршка: 24/7 365 Ливе Цхат
Гаранција поврата новца: да

По познатим речима Цхарлеса Дарвина, „преживљава не најбржи или најпоузданији добављач услуга хостинг хостинга, већ онај који пружа највише цене“. (Парафразирам овде …)

Према нашем искуству, А2 хостинг не нуди најбрже време учитавања или најпоузданије време прегледа наших препоручених домаћина, они су, без сумње, најбоља вредност за цену коју плаћате. Када узмете у обзир да ће вам А2 Хостинг уштедети приближно 5 УСД месечно на пакетима СитеГроунд или Хостгатор, мала одступања у њиховим перформансама постају номинална.

Пуњење само 13,19 УСД месечно за нове купце, А2-ов пакет за хостинг продавца је апсолутна крађа која ће ваше клијенте усрећити и ваш новчаник пун.

Они нуде висок степен прилагодљивости и приступ корисничкој подршци 24/7/365 који се (упркос нашим најбољим напорима) показао током година да је потпуно неупадљив. Ако нисте потпуно одушевљени А2-овим дистрибутерским хостингом, заштићени сте њиховом гаранцијом поврата новца у било којем тренутку..

# 2. СитеГроунд

Тркач и лични фаворит

ситегроунд-логоВријеме учитавања: 475с
Уптиме: 99,99%
Цена: 45 УСД / кредит (доступни су количински попусти)
Складиште: 10 ГБ / рачун
Подршка: 24/7 365 Ливе Цхат
Гаранција поврата новца: да

За разлику од А2 и ХостГатор (више о њима у секунди), Чини се да СитеГроунд има перверзно задовољство у прекомпликовању иначе једноставна трансакција …

Уместо да унапред плаћа за одређену количину простора за похрану и пропусни опсег са неограниченим бројем налога, СитеГроунд послује на кредитном систему где вам сваки кредит који купите омогућава подешавање новог хостинг рачуна са 10 ГБ веб простора.

Кредити почињу од 45 УСД годишње (или 3,75 УСД месечно), али у зависности од обима кредита који купите крећу се ниже од 42 УСД годишње. Упркос овој признатој структури цена, СитеГроунд пружа изузетно квалитетну услугу по повољним ценама.

Сваки нови хостинг / кредитни рачун који купите опремљен је несметаним пријеносом података, неограничени ФТП рачуни, бесплатне дневне сигурносне копије (прави спасилачки радник), бесплатни налози за е-пошту, и а бесплатно Цлоудфларе ЦДН.

Поред свих бонуса које нуде, СитеГроунд је најбржи и најпоузданији препродавач на овој листи са снажно брзим просјечним учитавањем 475 мс и загарантованим радним временом од 99,99% (што нам омогућава да опростимо њихове збуњујуће цијене ).

Већ дуго времена смо велики обожаватељи СитеГроунд-а, а њихове хостинг хостинг услуге одржавају репутацију стерлинга коју су изградили у последњој деценији.

# 3: ХостГатор

Изузетне карактеристике, незгодна цена

хостгатор

Вријеме учитавања: 657с
Уптиме: 99,99%
Цена: $ 19,95 / месец
Складиште: 60ГБ
Подршка: 24/7 365 Ливе Цхат
Гаранција поврата новца: да

Иако су најскупљи препродавачи на овој листи, могли бисмо тврдити да ХостГатор пружа највећи износ за ваш долар и нуди услуге високог квалитета које ће вас и ваше клијенте усрећити као шунку још годинама (никад нисам разумео ту аналогију ). ����

Иако нуде гаранцију за 99,99% продуженог времена (као и сви други домаћини на овој листи) и време учитавања од 657 мс, при чему ХостГатор заиста сјаји у великом обиљу додатних функција и бонус погодности које нуде новим купцима.

Неограничени рачуни е-поште? Проверавати. ✅

Неметерисани домени, поддомене и ФТП рачуни? Проверавати. ✅

Дубоко добра корисничка подршка, гаранција поврата новца без икаквих проблема, и низ сигурносних функција? Проверите, проверите и проверите! ✅ ✅ ✅

Након што користимо и прегледавамо ХостГатор већ дуги низ година, они су лако један од наших омиљених добављача хостинг добављача свих времена и биће вам тешко да нађете повољнију и поузданију услугу (верујте, изгледали смо).

Последње мисли

Иако се нудећи хостинг пакети препродавача постојећим клијентима могу показати изазовнијим него што то можда првобитно очекујете, то је одличан начин за генерисање доследан и предвидив пасиван приход… Без учења нове луде вјештине кодирања, улагања у некретнине или роњење у сложен свијет крипто валута.

А ако се одлучите за скок у свет продавача који угошују главе, тада се усуђујем да покушате пронаћи бољег добављача од оног који смо овде препоручили..

Као и увек, пре доношења коначне одлуке будите сигурни да направите сопствено истраживање и обавите сопствену дужност и, ако имате било каквих питања, коментара или недоумица, слободно их испусти доле и ми ћемо вам се обратити као што пре.

Надам се да је ово помогло, сада изађите и почните препродавати неке хостинг пакете!

Можда ће ти се свидети и:

  • Најбољи веб хостинг
  • Бест Буилдер веб локација
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author