7 najboljših storitev gostovanja v oblaku (pregled + primerjava) |

Najboljši ponudniki gostovanja v oblaku

Gostovanje v oblaku je že nekaj časa in popularnost pridobiva iz minute. Cloud je tudi tehnologija za internetne velikane, kot so Google, Amazon in številni drugi.

V bližini je veliko storitev gostovanja v oblaku z razlikami v cenah, brezplačnih ponudbah in celo moči strežnika. Na podlagi naše raziskave obstaja nekaj standardnih funkcij, ki jih večina deli, na primer brezplačen SSL, brezplačni e-poštni računi, 99,9-odstotno jamstvo za čas, 24-urna podpora in brezplačne dnevne varnostne kopije.

V skušanju je najti najcenejšo možnost, ki je na voljo. Kljub temu boste morda želeli gostiti več kot eno spletno mesto ali potrebujete večjo uspešnost.

Kaj sploh je gostovanje v oblaku? Zakaj je bolje kot druge vrste gostovanja?

Hosting v oblaku je omrežje virtualnih strežnikov, ki za upravljanje vašega spletnega mesta uporabljajo vire fizičnih strežnikov. Sam strežnik gostovanja obstaja samo v virtualnem svetu ali v “oblaku”. Tako oblak poganja vse aplikacije in storitve na več strežnikih hkrati. Ti stroji se lahko nahajajo v različnih podatkovnih centrih po vsem svetu.

V primerjavi s standardnim zasebnim ali skupnim gostovanjem na fizičnem strežniku ponuja gostovanje v oblaku več prednosti:

  • Več zanesljivosti: Spletna mesta so dostopna kadar koli in kjer koli in praktično brez izpadov. V trenutku, ko se eden od fizičnih strežnikov pokvari, se ves promet usmeri v zdrave strežnike. Preusmeritev prometa se samodejno opravi tudi, ko en strežnik v grozdu prejme preveliko obremenitev.
  • Priložljiv: Gostovanje v oblaku je tudi enostavno razširljivo. Ponudnikom gostovanja ne bo treba dodajati fizičnih strojev v vaš račun, ko potrebujete več energije. Vse, kar je potrebno, je, da preusmerite vire iz obstoječega strežniškega parka. Nekateri ponudniki storitev celo ponujajo samodejno povečanje virov, kadar je večje breme kot običajno.
  • Hitrejši čas nalaganja: Potem je tu izboljšana hitrost in zmogljivost, ki jo lahko ponudi gostovanje v oblaku v primerjavi s statistiko gostovanja v skupni rabi. Ker so podatki vašega spletnega mesta razporejeni na več strežnikih, vam ne bo treba zanašati samo na eno napravo.

Zdaj si oglejmo naše raziskave najboljših ponudnikov gostovanja v oblaku in poiščemo, kateri je morda primeren za vaše potrebe.

7 najboljših storitev gostovanja v oblaku (2020)

1. Tekoči VPS oblak – najboljši na splošno

Tekoče gostovanje v spletnem oblakuNačrti se začnejo pri 15,00 USD na mesec

Tekoči spletni prednosti:
+ Hitro povprečje. čas nalaganja
+ Neomejeno število spletnih strani
+
Popolnoma upravljan + brezplačen prenos spletnega mesta
+ Varno (zaščita DDoS)
+ Dnevne varnostne kopije
+ 24/7 podpora strankam v živo
+ Brezplačna SSL in CDN
Tekoči spletni strani:
– InterWorx, Plesk ali cPanel stanejo dodatno

Tekoči splet je eden najmočnejših v celoti upravljanih ponudnikov gostovanja v oblaku tam. To ni najcenejša možnost na trgu, ima pa široko paleto uporabnih funkcij in dodatkov.

Eden od najbolj prepričljivih argumentov je velik čas nalaganja in čas delovanja, ki znašata ~ 430 ms oziroma ~ 99,99% (zadnjih 30 dni). Ker je tehnologija v oblaku zelo zanesljiva, lahko zagotovi 99,9% uptime.

Prikaži:

Zadnjih 24 ur
Zadnjih 7 dni
Zadnjih 30 dni
Zadnjih 6 mesecev
Lansko leto

292 msPovprečna hitrost

100%Povprečna ura

Tekoče zmogljivosti VPS v oblaku (zgodovinske podatke si oglejte tukaj)

Njihov najcenejši načrt ima spodoben strežnik z 2 GB RAM-a in 2-jedrnim procesorjem. Njihov upravljan oblak VPS je v osrednjih in zahodnih Združenih državah Amerike.

V vsakem od načrtov lahko gostite neomejeno število spletnih mest in e-poštnih računov.

Vsi tekoči spletni načrti so opremljeni s popolnoma upravljanimi strežniki, tako da vam ne bo treba skrbeti za varnost, posodobitve, spremljanje in vzdrževanje. Prav tako so vrgli brezplačen CloudFlare CDN, ki ga bodo postavili in uspeli še povečati hitrost in varnost prometa. Če pa potrebujete več svobode, lahko izberete tisto Možnosti Core-Managed ali Unmanaged za njihove strežnike v oblaku.

Prav tako boste lahko od začetka izbirali med 3 nadzornimi ploščami – InterWorx, Plesk in cPanel. Vendar boste morali večino nastavitev opraviti sami, vendar vam lahko pomaga zelo pozorna podpora strankam Tekočega spleta.

Nekatere pomembne funkcije vključujejo brezplačen SSL, brezplačne dnevne varnostne kopije s 100 GB prostora za varnostno kopijo, 40 GB prostora na SSD disku in telefon 24/7, klepet v živo ali telefonsko podporo. Pasovna širina je omejena na 10TB, vendar bi morala biti več kot dovolj za povprečna spletna mesta.

Stroški njihovih načrtov so povsem enostavni, vendar najcenejše možnosti (od 15 dolarjev na mesec) prihajajo s 24-mesečno zavezo. Storitev gostovanja je enostavno razširljiva, če morate dodeliti več moči ali funkcij. Vendar v primerjavi z industrijskim standardom ni vračila denarja, zato ni povračila. Domene stanejo 15 USD na leto.

2. HostGator Cloud – najboljši poceni oblak

Gostovanje v oblaku HostGatorNačrti se začnejo pri 2,74 dolarja na mesec

Prednosti HostGatorja:
+ Hitro povprečje. čas nalaganja
+ Poceni uvedba stroškov
+ Neomejena pasovna širina in prostor na disku
+ Zanesljiv čas delovanja
+ 24/7 podpora strankam v živo
+ CDN + SSL je vključen
+ Brezplačen prenos spletnega mesta
Proti HostGator:
– Varnostno kopiranje stane dodatno
– Višje pristojbine za podaljšanje

HostGator Cloud je najcenejša možnost gostovanja v oblaku na našem seznamu. Kot nalašč je za vsakogar, ki želi gostiti eno domeno, stroške pa čim manj. Njihovi strežniki za gostovanje v oblaku se nahajajo le v ZDA.

Poleg tega, da so cenovno najbolj ugodni, imajo na našem seznamu tudi najboljši čas nalaganja in čas delovanja; naša statistika kaže, da je čas nalaganja približno 400 ms in ~ 100% uptime (zadnjih 30 dni). Standardno s svojimi načrti zagotavljajo 99,9-odstotno podaljšanje časa.

Prikaži:

Zadnjih 24 ur
Zadnjih 7 dni
Zadnjih 30 dni
Zadnjih 6 mesecev
Lansko leto

256 msPovprečna hitrost

99,75%Povprečna ura

Zmogljivost HostGator Cloud (zgodovinske podatke si oglejte tukaj)

Ena od glavnih pomanjkljivosti je omejitev HostGatorja za eno domeno, ki je gostila njihov “Hatchling” načrt. To počnejo ponudite brezplačno domeno in neomejeno število e-poštnih računov z njihovimi možnostmi gostovanja. Če pa želite gostovati na številnih spletnih mestih, boste morali kupiti več načrtov ali začeti z nadgrajenim načrtom.

HostGator je zelo enostavno nastaviti in omogoča uporabo priljubljenega cPanela kot uporabniške plošče. Po nakupu takoj aktivirajo vaš račun. Vendar HostGator ne ponuja upravljane možnosti za njihove strežnike v oblaku, vendar boste imeli enostavno spremljanje in dodelitev dodatnih virov, da sami upravljate promet. Glede na to boste imeli popoln nadzor nad svojo uporabo.

To poceni ima še eno slabost v primerjavi z industrijskim standardom – brez brezplačnih varnostnih kopij. Kot dodatek lahko dodate dnevno avtomatsko varnostno kopijo spletnega mesta, ki se letno zaračuna za 23,95 USD.

Zdaj je najboljši del njihovih načrtov tisti neomejeno shranjevanje in pasovna širina ki je ne vidite tako pogosto. Prav tako boste prejeli brezplačno potrdilo SSL in imeli dostop do podpore za telefon 24/7, klepet v živo ali e-poštno podporo. Podobno kot ponudba tekočega spleta bo tudi HostGator za dodatno varnost in hitrost vrgel brezplačen CDF CloudFlare.

Cena njihovih načrtov se začne od 2,74 dolarja na mesec, kar je znižana cena z njihovim 12-mesečnim načrtom. Bodite pripravljeni, da se stroški po začetnem obdobju povzpnejo na 10,95 USD / mesečno. Še vedno pa boste imeli možnost vrniti svoj denar čez 45 dni, kar je več kot v panogi (30 dni). Priporočamo, da načrt “Baby” dobite že od 3,21 dolarja na mesec. Dobili boste neomejene domene in dostop do večje moči strežnika s svojimi 4 GB RAM-a in 4-jedrnimi procesorji – za še vedno nizko začetno ceno.

3. CloudWays – najboljši upravljan oblak

CloudWays gostovanje v oblakuNačrti se začnejo pri 10,00 USD na mesec

Prosim CloudWays:
+ Zanesljiva uptime in hitrost
+ Podatkovni centri po vsem svetu (DigitalOcean, Vultr itd.)
+ Popolnoma urejena + brezplačna selitev spletnega mesta
+ Neomejeno število spletnih strani
+ Samodejno varnostno kopiranje
+ 3-dnevna brezplačna preizkusna različica
Proti CloudWays:
– Varnostne kopije niso brezplačne

Če iščete popolnoma upravljano storitev gostovanja s prilagodljivimi pogodbami, cenami in možnostjo, da za pomoč pomagate ekipi strokovnjakov, vam CloudWays ponuja hrbet.

Najcenejši načrti imajo digitalne centre Digital Ocean, ki se nahajajo po vsem svetu. Izbirate lahko med različnimi plastmi, ki ponujajo večje hitrosti, skladiščenje in pasovno širino – za višjo ceno.

Glede na zmogljivosti so njihovi strežniki zelo zanesljivi z dobrim časom nalaganja in časom uptime, statističnim povprečjem ~ 500 ms oziroma 100%.

Prikaži:

Zadnjih 24 ur
Zadnjih 7 dni
Zadnjih 30 dni
Zadnjih 6 mesecev
Lansko leto

505 msPovprečna hitrost

100%Povprečna ura

Predstava Cloudways (zgodovinske podatke si oglejte tukaj)

Kot pri večini ponudnikov gostovanja v oblaku, CloudWays omogoča gostovanje neomejenega števila spletnih mest. Bodite pripravljeni, da svoje domene registrirate ločeno, saj ne ponujajo te storitve. Vendar bodo z veseljem brezplačno preselili vaše prvo spletno mesto, če ga že imate.

Pomembna pomanjkljivost je pomanjkanje gostovanja e-pošte v privzetih načrtih. Storitev lahko dobite kot dodatek za 1 USD na e-poštni račun, kar ni veliko, razen če jih imate na stotine.

CloudWays ima lastno razvito nadzorno ploščo, ki je dokaj intuitivna in enostavna za uporabo. Ker ponujajo popolnoma upravljan oblak, vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje, posodobitve ali varnost. Ohranili bodo vaš strežnik z rednim upravljanjem OS, varnostnim popravkom in 24/7 spremljanjem v realnem času. Poleg tega lahko dobite dodatek Premium Support, ki dodatno pomaga pri njihovi ponudbi.

Vsak načrt vključuje tudi avtomatizirane varnostne kopije. Če pa boste prebrali droben tisk, boste izvedeli, da vam bodo zaračunali dodatnih 0,033 USD / GB na strežniku za zunanje varnostno kopijo (mesečno).

Nekatere druge funkcije vključujejo brezplačen SSL, CloudWaysCDN dodatek, 25 GB prostora za shranjevanje SSD, 24/7 klepet v živo, telefonsko podporo in sistem za izdajo vozovnic. Osnovni načrt ima omejitev pasovne širine 1TB, kar je najnižje v primerjavi z drugimi ponudniki storitev na tem seznamu.

CloudWays ima zelo pregleden sistem cen, ki ga imamo radi. Na voljo boste lahko mesečno ali urno plačilo in ni nobenih terminskih obveznosti. Njihov najcenejši načrt stane 10 USD na mesec in vključuje 1 GB RAM-a in 1-jedrni procesor.

Žal ne ponujajo garancije za vračilo denarja, vendar boste namesto tega dobili tridnevno brezplačno preizkusno obdobje.

4. Hostinger oblak

Gostovanje v oblaku gostovanjaNačrti se začnejo pri 7,45 USD na mesec

Prostore gostovanja:
+ Popolnoma uspelo
+ Namenski naslov IP
+ Gostujete lahko na več kot 300 spletnih mestih
+ Podatkovni centri po vsem svetu
+ 24/7 podpora za stranke (klepet)
+ SSL in CDN so vključeni
+ Dober podaljšek
Proti gostovanju:
– Povprečna hitrost
– Ročni prenos mesta

Hostinger je še en kakovostno voden ponudnik storitev gostovanja v oblaku. Njihova moč je enostavnost, dobra uspešnost in vključevanje številnih drugih uporabnih funkcij za vaše potrebe po gostovanju.

Hostinger ima v povprečju spodoben čas nalaganja ~ 600 ms in podaljšek ~ 99,99%. Še boljše pa je, da so njihovi podatkovni centri po vsem svetu. Prav tako ne boste delili svojih virov in pridobili namenski IP.

Prikaži:

Zadnjih 24 ur
Zadnjih 7 dni
Zadnjih 30 dni
Zadnjih 6 mesecev
Lansko leto

681 msPovprečna hitrost

99,99%Povprečna ura

Uspešnost gostovanja v oblaku (zgodovinske podatke si oglejte tukaj)

Hostinger je razvil lastno nadzorno ploščo “hPanel”, ki je zelo enostaven za nastavitev in uporabo. HPanel vključuje tudi prilagojeno aplikacijo za namestitev aplikacij z 1 klikom za več kot 100 namestitev aplikacij.

Pomembno je, da vam ne bo treba biti genij IT, saj bodo vsi strežniki in upravljanje prometa namesto vas opravili. Ponujajo storitev spremljanja 24/7, najnovejšo posodobitev tehnologije in zmogljivosti, vzdrževanje in brezplačne dnevne varnostne kopije.

Nekatere druge funkcije vključujejo neomejeno pasovno širino in e-poštne račune, 40 GB shrambe SSD, brezplačno SSL in CloudFlare CDN ter industrijsko standardno 99,9-odstotno jamstvo za čas. Glede podpore ponujajo samo možnost klepeta v živo 24 ur na dan. Z nekaj dodatnimi dolarji se lahko dodate na njihov seznam prednostne podpore, tako da bodo odzivi hitrejši.

V primerjavi z drugimi popolnoma upravljanimi oblaki lahko s Hostingerjem gostite do 300 spletnih mest. To ni tako velika slabost, saj je 300 spletnih strani vseeno več, kot jih večina od nas sploh potrebuje. Navzdol boste dobili brezplačno domeno, vendar je cena za obnovitev od drugega leta 10,99 USD.

Z vidika cen boste s 4-letno pogodbo dobili najcenejšo ceno (7,45 USD / mesec), kar ni tako veliko. Stroški obnove bodo znašali 15,90 USD. Precej drago glede na nižjo vstopnino. Prejeli boste tudi dostojno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja s celotnim povračilom za preizkus njihove storitve. V osnovnem načrtu imate 3 GB RAM-a in 2-jedrni procesor. Načrte je mogoče nadgraditi na višje stopnje z dodatnimi stroški, vendar boste dobili boljše zmogljivosti in več prostora za shranjevanje.

5. DreamHost oblak – brez upravljanja

DreamHost gostovanje v oblakuCene temeljijo na uporabi

Prednosti DreamHost:
+ Plačilo na uro / promet
+ Neomejeno število spletnih strani
+ 80 GB SSD prostora + 100 GB shrambe v bloku
+ 100-odstotno jamstvo za produktivnost
DreamHost slabosti:
– Podpora strankam ni 24/7
– Ni v celoti upravljanih + migracija na mestu ni brezplačna
– Brez vračila denarja / vračila
– Ni samodejnih varnostnih kopij

Dreamhost je zasnoval njihovo storitev gostovanja v oblaku za profesionalce in vse, ki si želijo čim več svobode. Njihovi strežniki so brez upravljanja, kar pomeni, da boste odgovorni za vse, od posodobitev do varnostnih kopij.

Njihovi strežniški parki imajo sedež le v ZDA. Strežniki sami ne porabijo veliko energije v primerjavi s hitrostmi, ki jih ponujajo njihovi konkurenti.

Dreamhost ima dostojno uptime ~ 99,99% in zanesljivo hitrost, za katero naša statistika kaže, da znaša v povprečju približno 300 ms.

Prikaži:

Zadnjih 24 ur
Zadnjih 7 dni
Zadnjih 30 dni
Zadnjih 6 mesecev
Lansko leto

302 msPovprečna hitrost

100%Povprečna ura

Predstava DreamHost Cloud (zgodovinske podatke si oglejte tukaj)

Dreamhost vam omogoča gostovanje neomejenega števila spletnih mest, pod pogojem, da boste prišli skupaj s svojimi domenami. Imajo svojo ploščo po meri, s katero lahko upravljajo vaša spletna mesta, baze podatkov, e-pošto in račune.

Zdaj, če iščete nenadzorovani strežnik v oblaku, si privoščite priboljšek. Dreamhost omogoča poljubno izbiro OS in programske opreme, tako da lahko strežniki temeljijo v Linuxu, BSD ali MS Windows. Dreamhost je zasnovan okoli OpenStack in Ceph ter podpira standardne API-je in najbolj priljubljena orodja za razvijalce. Če torej potrebujete MongoDB, Redis, node.js, ruby, python, jih lahko uporabite vse z nič težav.

Po drugi strani boste odgovorni tudi za varnostne kopije, posodobitve, varnost, dodeljevanje virov za svoj promet in splošno upravljanje vašega strežnika. Dreamhost vam brezplačno priskrbi SSL certifikat.

Do brezplačne pasovne širine boste dobili neomejeno veliko časa, dokler se Dreamhost ne odloči drugače (omejen čas). Z vsakim načrtom boste dobili tudi ogromnih 80 GB prostora za shranjevanje SSD-ja in 100 GB shranjevanja blokov. To je ogromno v primerjavi s ponudbo drugih ponudnikov gostovanja v oblaku.

Velika slabost je, da njihova podpora deluje le med delovnim časom in prek klepeta v živo (razen če imate DreamPress, možnost gostovanja v WordPressu). Kljub temu lahko vstopnico ustvarite kadar koli – samo ne pričakujte takojšnjega odziva.

Cene temeljijo na uporabi in se merijo na uro, osnovni načrt pa se začne od največ 4,50 USD / mesec (0,0075 USD / uro). S tem boste dobili 512 MB RAM-a in en jedrni procesor. Priporočamo pa vam, da dobite naslednji nivo za boljše delovanje (2 GB RAM-a) po ceni 0,02 USD / uro (ali največ 12 USD na mesec). Garancije za vračilo denarja ni, ni pa tudi nobene obveznosti.

6. InMotion Cloud

Gostovanje v oblaku InMotionNačrti se začnejo pri 22,99 USD / mesec

Pros InMotion:
+ Dober povprek. čas nalaganja
+ 2 uri brezplačne podpore za namestitev
+ Impresivno jamstvo za vračilo denarja
+ Neomejeno število spletnih strani
+ Brezplačna domena (1. leto)
+ Brezplačen prenos spletnega mesta
Slabosti InMotion:
– Drage
Omejena pasovna širina

InMotion ponuja vrhunsko storitev gostovanja vrhunskega oblaka. Čeprav so nekoliko na dragi strani, nudijo vrhunsko podporo pri podpori, njihovi strežniki so popolnoma upravljani in enostavni za nastavitev.

Lahko gostite an neomejeno število spletnih strani, InMotion pa je omogočil tudi brezplačno domeno za lažji začetek. Vendar bodo od drugega leta za domeno zaračunali 15,99 USD na leto. Predlagamo, da s seboj prinesete že registrirano domeno.

Učinkovitost InMotion-a je spodobna, s povprečnim časom nalaganja približno 570 ms in 99,96% uptime. Njihovi strežniki se nahajajo na vzhodni in zahodni obali ZDA. Kot običajna praksa se InMotion zavezuje tudi za 99,9-odstotno garancijo za produkcijo.

Prikaži:

Zadnjih 24 ur
Zadnjih 7 dni
Zadnjih 30 dni
Zadnjih 6 mesecev
Lansko leto

361 msPovprečna hitrost

99,99%Povprečna ura

Učinkovitost InMotion Cloud (zgodovinske podatke si oglejte tukaj)

InMotion vam omogoča, da za nastavitev in zagon svojega spletnega mesta uporabite dobro znani cPanel. Sama namestitev je preprosta in enostavna. Po zagonu boste dobili celo dve prosti uri z ekipo Upravljavec gostovanja InMotion, ki vam bo pomagala pri namestitvi.

InMotion v celoti upravlja s strežniki, zato vam o tem sploh ne bo treba skrbeti. Prav tako bodo spremljali vaš promet in takoj dodelili vire, ko jih vaše spletno mesto potrebuje. Privzeto so vključene tudi samodejne varnostne kopije.

Dobili boste izbiro konfiguracije strežnika glede na vaše potrebe (LAMP stack, WordPress stack ali PHP konfiguracija). Obstaja tudi možnost, da omogočite korenski dostop, če želite za svoj razvoj uporabiti drugo tehnologijo.

Nekatere druge funkcije vključujejo 75 GB prostora za shranjevanje SSD, brezplačno potrdilo SSL, neomejeno število e-poštnih računov, 4 TB pasovne širine in 24/7 telefon, klepet v živo in e-poštno podporo.

Cene so precej drage, najcenejša možnost (22,99 USD / mesec) pa skupaj z 2-letno obveznostjo. S strani strojne opreme uporabniki dobijo 4 GB RAM-a z osnovnim načrtom gostovanja. Obstaja tudi možnost, da nadgradite svoj načrt, da dosežete še večje hitrosti in shranjevanje, vendar bo to stalo tudi več. Kljub temu boste imeli impresivno 90-dnevno garancijo vračila denarja s celotnim povračilom, če tako želite.

7. Gostovalni oblak A2

Gostovanje v oblaku A2HostingNačrti se začnejo pri 25,00 USD na mesec

A2 gostovanje prednosti:
+ Močna podpora
+ Brezplačen prenos spletnega mesta
+ Koristna podpora 24/7
+ Neomejeno spletnih strani / računov
+ Kadar koli garancija za vračilo denarja
A2 gostovanje:
– Počasen čas nalaganja
– Drage
– Omejena pasovna širina

Gostiteljski oblak A2 ima na našem seznamu pregledov najdražje načrte. Še vedno ponujajo popolnoma upravljano storitev gostovanja v oblaku, vendar njihov čas nalaganja ni tako velik v primerjavi z drugimi ponudniki gostovanja.

A2 gostovanje ima pošteno pokritost ZDA, Evrope in Azije, ko gre za lokacije strežnikov.

Kljub temu, da so ohranili 99,99-odstotno odlično upodabljanje, njihov povprečni čas nalaganja spletnega mesta ni tako velik (1334 ms):

Prikaži:

Zadnjih 24 ur
Zadnjih 7 dni
Zadnjih 30 dni
Zadnjih 6 mesecev
Lansko leto

1134 msPovprečna hitrost

99,99%Povprečna ura

Uspešnost gostovanja v oblaku A2 (zgodovinske podatke si oglejte tukaj)

Za izdelavo in zagon spletnega mesta boste dobili dostop do znane nadzorne plošče cPanel. Poleg tega vam ni treba skrbeti za upravljanje strežnikov z v celoti upravljanimi načrti A2 Hosting. Vzdrževali in posodabljali bodo vso strojno opremo, redno posodabljali programsko opremo in spremljali strežnik 24/7.

Kot ponavadi ponujajo brezplačne dnevne varnostne kopije in so vključili brezplačen notranji program za obnovitev datotek »Server Rewind«. Prav tako bodo 24/7 izvajali postopek spremljanja varnosti, da bodo vaša spletna mesta čim bolj varna.

Druge glavne funkcije vključujejo 75 GB prostora za shranjevanje SSD, brezplačen SSL in CloudFlare CDN, brezplačne neomejene e-poštne račune ter fantastično podporo za telefon, e-pošto, vozovnice in klepet v živo 24 ur na dan. Med raziskavo smo na seznamu pregledov našli podporo A2 Hosting kot NAJBOLJŠO.

Vendar pa visoke zmogljivosti, odlične funkcije in čudovita izkušnja s podporo niso poceni. Načrti so dragi, od 25 dolarjev na mesec, podaljšanje pa je skoraj dvakrat višja od začetne cene. Nadgrajeni načrti so še dražji, ponujajo pa tudi večje hitrosti in prostor za shranjevanje.

Navzkriž je in to se imenuje ANIMTIME garancija za vračilo denarja.

Zaključek

Glede na naše raziskave je tam nekaj odličnih ponudnikov storitev gostovanja v oblaku. Glede na to, koliko zmogljivosti in koliko funkcij boste potrebovali, obstaja velika razlika v cenah. Cena je tudi nekoliko višja od drugih vrst gostovanja, kot je deljeno gostovanje.

Pričakujete lahko tudi različne čase nalaganja glede na to, kje delujete in katerega ponudnika izberete. Toda od vseh lahko pričakujete zanesljivo storitev.

Kljub temu, če želite izboljšati uspešnost svojega spletnega mesta na naslednjo raven, ne da bi pri tem zlomili banko, je gostovanje v oblaku pravi način.

Katere ponudnike gostovanja v oblaku ste že uporabljali? Bi priporočili katero od njih? Sporočite nam v spodnjih komentarjih. Lahko preizkusimo in preizkusimo tudi druge ponudnike gostovanja v oblaku, zato nam svoje predloge posnamejte :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author