9 най-добри доставчици на хостинг сървъри през 2020 г. (преглед)

Best-Dedicated-сървърВашият посветен уеб хост трябва да бъде, добре … посветен. За теб.

Не само трябва да получите специализиран сървър, но и вашият екип за поддръжка също трябва да бъде инвестиран във вашия сайт и те също трябва да предоставят специален IP адрес.

Изминаха дните, в които хостинг доставчиците биха могли да се откроят само по технически възможности.

Всъщност специализираната сървърна технология се увеличава през целия период през последните години: 3GHz процесори, 8 GB RAM и 500 GB пространство на паметта бяха считани за „висок клас“ преди година, но сега са доста стандартни оферти.

Тъй като нивата на техническите условия изчезват, обслужването на клиентите се превърна във фактора, който прави разлика между доставчиците.

Що се отнася до обслужването на клиентите обаче, все още има огромни разлики между специализирани хостинг доставчици. Наистина няма извинение за лошо обслужване на клиентите през 2020 г. Ако наемате собствен сървър, трябва да очаквате информирани, бързи отговори на вашите въпроси.

Така че в тази оценка ние обърнахме повече внимание на обслужването на клиентите от всякога, правейки забележки относно техническите им познания и времето за отговор на нашите въпроси.

Готови ли сте да видите как се подреждат? Да започваме.

Contents

9 най-добри хостинг услуги

Първо да започнем с най-добрите доставчици на хостинг услуги, след което преместете надолу в списъка, за да видите кои от тях може да искате да избегнете. Ето 9-те най-добри специализирани уеб хостинг доставчици през 2020 г .:

1. Bluehost – най-доброто съотношение между качество и цена

Bluehost посветен хостинг начална страница

 • Uptime: 99,98% (Източник)
 • Време за зареждане: 369ms (Източник)
 • Поддържа: 4/5
 • Уеб сайт: www.Bluehost.com

Bluehost е като добър надежден приятел – той е в индустрията отдавна и никога не успява да изпълни обещаното. Ще получите отлична продължителност и впечатляваща скорост. Най-доброто за Bluehost е първоначалната им цена на ниско ниво от 79,99 долара на месец. Наистина не можете да сбъркате с Bluehost, особено ако бюджетът ви е ограничен.

Единственият недостатък е, че ниската им цена е налична само при дългосрочен ангажимент (3 години).

Uptime & скорост

Статистики за времето и скоростта на Bluehost 2019Тестван хостинг план: WordPress управлява / Дати на статистиката: 01.01.2019-02.28.2019

В нашето тестване от януари до февруари 2019 г. Bluehost влезе с надеждна продължителност на работа 99,98% и скорост от 369ms. През годините, в които наблюдаваме Bluehost, рядко сме имали значителни прекъсвания. Въпреки че имаха 19-минутен прекъсване през януари 2019 г., общата им продължителност през 2018 г. беше невероятните 99,99% със средна скорост от 415 мс.

Така че, ако търсите хост с твърди времена и скорост, не е нужно да търсите повече.

поддържа

Подкрепата, предлагана от екипа в Bluehost, също е доста добра. В нашите тестове се свързваше с поддържащ агент на живо 3 минути, и отговорите на нашите запитвания обикновено се връщаха след 2 минути.

Отговорите им бяха прости и точни. Те отговориха точно на това, което поискахме, но нищо повече – така че има малко място за подобрение. Но като цяло поддръжката на Bluehost побеждава много други поддръжки, които видяхме, които имат проблеми с английския език, които само копират и поставят отговори или връзки или са (в най-лошия случай) ранна версия на програма, базирана на изкуствен интелект.

С поддръжката на Bluehost ще получите точно това, което поискате, не повече и не по-малко.

Bluehost чат на живо

Характеристика

Техническите спецификации на стандартния план на Bluehost са доста добри, като се има предвид ниската цена (както и отличната продължителност и скорост). Вие получавате 500 GB дисково пространство, и a капацитет на лентата това е толкова голямо (5TB) едва ли някога ще го забележите. 4 GB RAM е малко от ниската страна, но за уеб сайт с малък и среден размер, трябва да е добре.

Ако трафикът ви неочаквано се увеличи (или ако сайтът ви започне да расте много бързо), Bluehost няма да ви таксува допълнително. Недостатъкът е, че най-вероятно сайтът ви ще стане много по-бавен до следващия месец.

Както стандартните, така и подобрените планове определено са на евтина страна в сравнение с други доставчици. Те предлагат същите функции, които ще получите за двойна или тройна цена с някои други доставчици, включително бърз процесор и много честотна лента. Плюс това, те идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ценообразуване

Цените, предлагани от Bluehost, са поразително ниски. Плановете им започват само от $ 79,99 на месец, но имайте предвид, че след изтичане на първоначалния 3-годишен пакет цената ще се покачи до $ 119,99 на месец.

Трябва също да отбележите, че посочените по-долу цени са валидни само ако плащате за 3 години предварително. Опциите за месечно плащане на Bluehost имат много по-високи цени (започвайки от $ 149.99, платени месечно).

Като цяло с Bluehost получавате много прилични статистики за по-малко от повечето други домакини. Ако имате нужда от висококачествени специализирани сървъри, но бюджетът ви е ограничен, Bluehost е чудесен избор.

Има няколко доставчици там с още по-ниски цени, но обикновено те са направили компромиси с надеждността и / или скоростта или не са инвестирали в подходяща поддръжка на клиентите (както ще видите по-долу).

Цени на специални сървъри Bluehost

С най-евтиния план ще получите някои доста добри функции на доста евтина цена. Паметта може да бъде малко по-добра, но винаги можете да я надстроите, ако усетите, че активността на вашия сайт се увеличава.

Също така, имайте предвид, че показаните цени са само за 3 години, изплатени предварително, а таксите се увеличават след първоначалния 3-годишен период. Дори тогава Bluehost все още е в най-ниския клас на ценообразуването на специални сървъри в сравнение с конкуренцията.

 • Най-евтин план: $ 79.99 / месец
 • Табло за управление на администратора: Cpanel
 • Дисково пространство: 500GB
 • Bandwidth: 5TB
 • RAM: 4 гигабайта
 • процесор: 4 ядра, 2.3GHz
 • Специализиран IP: 3-5

Предлагането на пълнофункционален специализиран уеб хост за $ 79,99 на месец е впечатляващо постижение, особено като се има предвид, че cPanel идва като стандарт. Като цяло Bluehost предлага голяма цена / качество.

 • Статистика за Pingdom
 • Тестов сайт

2. HostGator – надежден и добре познат домакин

Преглед на HostGator

 • Uptime: 100% (Източник)
 • Време за зареждане: 1,113ms (Източник)
 • Поддържа: 4/5
 • Уеб сайт: www.HostGator.com

HostGator е друг утвърден играч в тази област. Те имат огромна клиентска база и знаят точно какво правят. HostGator определено е и най-надеждният ви домакин. Те идват с доста добро съотношение между характеристики и цена.

Единственият недостатък обаче е, че техните сайтове могат да бъдат малко бавни в сравнение с конкуренцията в днешно време.

Uptime & скорост

Статистика за времето и скоростта на HostGator 2019Тестван хостинг план: Споделено / Дати на статистиката: 01.01.2019-02.28.2019

Както сме повторили сто пъти – ъптаймът и скоростта са най-важните фактори при избора на уеб хост.

Времето на HostGator е изключително – перфектно 100%. Не е имало никакви смущения.

За съжаление, HostGator не успява да достигне скоростта си 1,113ms – това е малко под средното за индустрията 890 ms.

Въпреки че скоростта може да бъде по-добра, HostGator не е толкова далеч от средната стойност и като се вземе предвид изключителното време за работа, те все още могат да се класират в челната част на нашия списък.

поддържа

Поддръжката на HostGator е доста добра. Свързахме се с тях няколко пъти и в нашите тестове за свързване към чат на живо взехме едно средно 3 минути, с шип от 20мин при един повод. Отговорът на нашите въпроси отне малко повече време със средно време 5 минути.

Вместо да отговорят на нашите въпроси по личен начин (който ни хареса в Liquid Web), те предоставиха много връзки, които предоставиха повече от достатъчно информация. Въз основа на техните отговори и цялостна информация на уебсайта е безопасно да се предположи, че повечето им клиенти са запалени потребители на WordPress с познания за техническите детайли и някои кодиране.

Те не пускат нищо в захарта и не правят сложни неща. Техният сайт, както и поддръжка на клиенти, не са за начинаещи начинаещи – освен ако не сте готови да отделите известно време, за да копаете подробности и значения зад информацията, която намирате.

Чат на живо с HostGator

Характеристика

На хартия, функциите, предлагани от специализираните уеб хостинг сървъри на HostGator, са доста добри, особено фактът, че получавате неограничена честотна лента, стига да останете в техните условия на обслужване.

Ще получите 1TB дисково пространство, един неограничена честотна лента (в действителност, е 10TB – ние попитахме), 8 GB RAM и наистина бърз многоядрен процесор. Тези статистики са наистина добри, особено с цените, които идват. Най-вероятно никога няма да забележите капачката на честотната лента. Но в случай, че това се случи, вашият сайт може да стане много по-бавен до следващия месец.

За разлика от Liquid Web, HostGator не предоставя никакви автоматични резервни копия за вашия специализиран сайт. Вие сами ще носите отговорност за това.

Ценообразуване

Цените на HostGator са в ниски средни граници в сравнение с конкуренцията. Хостингът започва от $ 118,99 на месец, ако изберете дългосрочния 3-годишен ангажимент.

След изчерпване на първоначалния план, планът се подновява на $ 189 на месец. Не се притеснявайте – дори обновените цени са на прилично ниво, като се имат предвид функциите, които ще получите.

Цени за специален сървър на HostGator

Най-евтиният план обхваща всичко необходимо за среден уебсайт, който получава хиляди месечни посетители. И няма да се налага да се притеснявате за престой с този хост.

 • Най-евтин план: $ 118.99 / мес
 • Табло за управление на администратора: Cpanel
 • Дисково пространство: 1TB
 • Bandwidth: неограничен
 • RAM: 8GB
 • процесор: 4 ядра, 2.1GHz
 • Специализиран IP: 3

Ако предпочитате сигурността на огромен и утвърден хостинг доставчик, HostGator може да е за вас. Специализираните уеб хостинг услуги, които предоставят, са над средните, докато цените им са под средните.

 • Статистика за Pingdom
 • Тестов сайт

3. A2 хостинг – най-добра скорост

A2Hosting преглед

 • Uptime: 99,96% (Източник)
 • Време за зареждане: 248ms (Източник)
 • Поддържа: 4/5
 • Уеб сайт: www.A2Hosting.com

Въпреки че A2 е малко по-малко известен от някои други домакини по-горе, те са яростен конкурент. С мълниеносни скорости, прилично време на работа, добри функции и добри цени, лесно ще бъдете доволни от тях.

Недостатъкът? Освен техните върхови скорости, те са само малко над средното във всичко останало. Освен това не бяхме много развълнувани, когато разбрахме, че cPanel не е включен в техните ценови планове, тъй като повечето хора се нуждаят от такъв, за да създадат своя сайт.

Uptime & скорост

Статистика за времето и скоростта на A2Hosting 2019Тестван хостинг план: Споделено / Дати на статистиката: 01.01.2019-02.28.2019

При нашето стандартно наблюдение на ъптайм и скорост, A2 хостингът се е представил много добре.

Те имат най-добрата скорост, която сме виждали в индустрията (248ms). Доказано е, че посетителите напускат бавни сайтове за миг – няма да имате този проблем с A2.

Времето им на 99,96% е и прилично. Не е в топ 3, но под 15 минути престой на месец не е достатъчно, за да хвърли сянка върху другите страхотни функции, които A2 хостингът предоставя.

поддържа

Поддръжката на A2 също е добра. Свързването с агент чрез чат беше по същество моментално и техният отговор на нашите запитвания относно CDN и ограниченията за максимално посещение се върна след няколко минути.

Техната поддръжка на клиенти е бърза и точна. Ще получите отговорите бързо и като цяло те са полезни. Може да се наложи да направите допълнително копаене, ако искате да знаете повече, но като цяло – те предоставят всичко, което очаквате от добър представител за поддръжка на клиенти. Определено бихме ги препоръчали на всеки.

A2Hosting чат на живо

Характеристика

Техническите спецификации, предлагани от A2, ще бъдат повече от достатъчни за повечето потребители.

Основният план предлага 1TB дисково пространство, капачка на честотна лента от 10TB, пост 2-ядрен 3.1GHz процесор, и 8 GB RAM Сървърите на A2 също са малко по-бързи от тези на други доставчици в тази ценова точка.

Съчетайте го с най-бързата скорост, виждана някога и тук имаме сериозен конкурент.

Ценообразуване

При 99,59 долара на месец специализираният уеб хостинг на A2 е сред най-евтините налични, но с една уловка: за да използвате cPanel, ще трябва да платите допълнително $ 39.95 / месец. Има и някои други функции, например кеширане, архивиране на сайтове и др., Които могат да ви струват допълнително.

Така че първоначалната цена може да не покрива всичко, от което се нуждаете, и в крайна сметка може да платите повече.

Освен това, когато дойде време да подновите абонамента си, търсите увеличение на цената със 17% до $ 119,99 / месец.

Тяхната гаранция за връщане на парите по всяко време всъщност е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Цени за специален сървър A2Hosting

За 100 долара на месец, A2 наистина предлага привидно най-добрите функции. Най-евтиното им ценово планиране е много подобно на Bluehost и HostGator, ако изключите проблема с cPanel.

Ако дебатирате между тези три, всичко се свежда до продължителност, скорост и поддръжка. Ние се навеждаме повече към Bluehost на това ниво на цените (вие получавате по-добър ъптайм на по-ниска цена), но след това отново – A2 побеждава всички със своята скорост.

 • Най-евтин план: $ 99.59 / месец
 • Табло за управление на администратора: cPanel ($ 39.95 / месец)
 • Дисково пространство: 1TB
 • Bandwidth: 10TB
 • RAM: 8GB
 • процесор: 3.1GHz
 • Специализиран IP: 2

Като цяло A2 предлага страхотна услуга предвид размера на компанията. Ефективността, предлагана от техните сървъри, е над средната, ценообразуването им е конкурентно и те са събрали добре познат екип за обслужване на клиенти.

 • Статистика за Pingdom
 • Тестов сайт

4. SiteGround – най-доброто за управлявани специализирани сървъри

Преглед на SiteGround

 • Uptime: >99,99% (Източник)
 • Време за зареждане: 683ms (Източник)
 • Поддържа: 5/5
 • Уеб сайт: www.SiteGround.com

SiteGround има не само отлични характеристики, но и блести със своята знаеща и приятелска поддръжка на клиенти.

Ако е твърде добре, за да е вярно, обикновено е така. За това, което предлагат, SiteGround е малко скъпо.

Uptime & скорост

Статистика за времето и скоростта на SiteGround 2019Тестван хостинг план: Споделено / Дати на статистиката: 01.01.2019-02.28.2019

Въпреки малка злоупотреба през декември 2018 г., където имаха 20 минути престой, последният ъптайм на SiteGround беше отличен >99,99%.

Не можем да се оплакваме и от скоростта на техния сайт. с 683ms, SiteGround попада в средата на тези девет хостове, с голяма скорост. Но наистина всичко под 1sec все още е много прилично и ще остави посетителите ви щастливи.

поддържа

Най-хубавото на SiteGround е обслужването на клиентите им. Свързване с агент чрез техния чат за поддръжка беше миг и запитванията са отговорили в рамките на 2 минути.

Още по-добре е, че техният персонал знае за какво говорят, изглежда наистина нетърпелив да помогне и говори ясно на английски: това означава, че дори сложните обмени протичат гладко.

Агентът изглеждаше личен и се интересуваше от нашите нужди. Попитахме за стартиране на нов сайт и получихме достатъчно отговори.

Бихме препоръчали поддръжката на SiteGround както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

Поддръжка на клиенти на SiteGround

Характеристика

с 480 GB памет, а 10TB честотна лента cap и сървъри с огромни 16 GB RAM, Специализираните хостинг функции на SiteGround са страхотни за план за входно ниво. Скоростта на процесора с 3.2GHz и 4 ядра също е добра, но на това ценово ниво бихте очаквали това.

Дисковото пространство с капацитет от 480 GB е единствената функция, която е от ниската страна – едва би покрила нуждите на блога за добра фотография и лайфстайл. От друга страна акцентът на SiteGround е върху скоростта на SSD.

Друг хубав ловък е, че SiteGround предлага кеширане, което прави сайтовете по-бързи за връщане на посетители. Други доставчици таксуват $ 50 – $ 100 за тази услуга, в зависимост от вашите нужди и планове.

Освен това се управлява напълно, което означава, че ще ви помогне с каквото и да било – настройка на вашия сайт, добавяне на допълнителни функции за сигурност, кеширане и т.н., както и автоматизирани архивиране.

Ценообразуване

SiteGround е в скъпия край на ценовия спектър в сравнение с други специализирани уеб хостинг доставчици, но това отчасти е, защото основният им план предлага сравнително високо ниво на ефективност, включително 4-ядрени процесори, работещи на 3.2 GHz като стандарт.

Добрата новина е, че при SiteGround това, което виждате, е това, което получавате. Няма да има допълнителни такси или увеличаване на таксите за подновяване.

Въпреки че SiteGround е на скъпо ниво, вие ще получите това, което плащате.

Ценообразуване на специален сървър на SiteGround

Най-евтиният план на SiteGround определено не е евтин, но ще получите много за това, което плащате, включително отдадена и знаеща поддръжка. Ако все пак разглеждате този ценови диапазон – по-скоро препоръчваме нашия най-добър избор.

 • Най-евтин план: $ 269.00 / мес
 • Табло за управление на администратора: Cpanel
 • Дисково пространство: 480GB
 • Bandwidth: 10TB
 • RAM: 16 ГИГАБАЙТА
 • процесор: 4 ядра, 3.2GHz
 • Специализиран IP: 1

Като цяло SiteGround е чудесен избор за сравнително малки уебсайтове и за клиенти, които оценяват доброто ниво на поддръжка. Това го прави идеален, ако търсите да прехвърлите вашия сайт към специализиран уеб хостинг, където наличието на знаещи и приятелски агенти за поддръжка може да бъде от решаващо значение.

 • Статистика за Pingdom
 • Тестов сайт

5. Течна мрежа – най-добра поддръжка

Течен уеб-посветен хост

 • Uptime: >99,99% (Източник)
 • Време за зареждане: 658ms (Източник)
 • Поддържа: 5/5
 • Уеб сайт: www.LiquidWeb.com

Liquid Web е електростанция за хостинг услуги, която се предлага с почти перфектно време за работа, голяма скорост и отлична поддръжка на клиенти с „59-секундна гаранция за поддръжка“. Те са в същия ценови диапазон като SiteGround, предлагайки подобно превъзходни спецификации на сървъра.

Uptime & Тест за скорост

Статистика за времето на работа и скоростта на LiquidWebТестван хостинг план: Споделено / Дати на статистиката: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb рекламира „100% гаранция за ъптайм“. През последните два месеца продължителността им беше >99,99% само с 2 минути престой. Не съвсем 100%, но все пак е много добър.

Средната им скорост на 658ms не е най-доброто в бизнеса, но все пак е над средното за индустрията.

поддържа

Средното време за Liquid Web да отговори на заявките за поддръжка беше по-малко от 1 минута, изпълнявайки своята „59-секундна гаранция за поддръжка“.

Агентът беше информиран и отговори на всички наши въпроси подробно.

Зададохме му няколко основни въпроса за разликата в процесорните ядра и RAM паметта и за техните SSL и CDN, на които той отговори бързо и на човешки език, използвайки метафори (където е необходимо). Агентът също попита за нашите планове с уебсайта и предложи най-добрия план въз основа на нашите нужди и цели.

LiquidWeb чат на живо

Ясно е, че Liquid Web приема сериозно тяхната подкрепа и иска да предостави на своите клиенти най-доброто възможно изживяване.

Характеристика

Сървърите на течната мрежа са много добри. Дори и най-евтиният пакет ви дава 480 GB дисково пространство, а капацитет на честотната лента от 5TB, и бързи 4-ядрени 3,5 GHz процесори с 16 GB RAM.

Тези характеристики са почти идентични с SiteGround, с изключение на честотна лента (получавате 10TB с SiteGround) и леко предимство на тактовата скорост с Liquid Web (3,5 GHz срещу 3,2 GHz).

Имайте предвид обаче, че Liquid Web предлага най-добрата и най-бърза поддръжка на клиенти в бранша и с пакет над 1000 долара ще получите достъп на живо до архитекти, за да решите незабавно всеки ваш проблем. Очевидно тези пакети са най-подходящи за огромни предприятия с тон на трафик и активност на своите сайтове.

Общ преглед на цените

Цените на течните мрежи може да изглеждат стръмни в сравнение с други доставчици, но техният бизнес модел е насочен към професионални потребители, които се нуждаят от най-доброто представяне. Техните планове варират от пакет за входно ниво на $ 149 на месец до наистина чудовищен сървър за $ 499 / месец.

Има няколко допълнителни такси, които трябва да знаете. На първо място, те таксуват допълнителни $ 20 / месец за използване на cPanel.

Освен това, ако вашият сайт използва повече честотна лента, отколкото сте абонирани, ще ви таксува за прекомерна употреба. Но така правят и повечето други доставчици. Ето защо винаги е добре да поддържате точни прогнози за трафика на вашия сайт. Широчината на честотната лента не е пряко свързана с трафика, зависи от простотата и използването на вашия сайт. Един прост уебсайт с 2-3 страници и с приблизително 1000 посетители / месеца ще се нуждае от около 1 GB честотна лента.

Цени на специален сървър на LiquidWeb

Но това, което е положително в цените на Liquid Web е, че това, което виждате, е това, което получавате – цените не се увеличават при подновяване, защото така или иначе плащате месечно. (Без отстъпки за авансови плащания).

 • Най-евтин план: $ 149.00 / мес
 • Табло за управление на администратора: cPanel ($ 20 / месец)
 • Дисково пространство: 480GB
 • Bandwidth: 5TB
 • RAM: 32GB
 • процесор: 4 ядра, 3.9GHz
 • Специализиран IP: 1

Всичко това допълва страхотно посветен хостинг опит.

Това, което наистина отличава течният уеб, е техният професионализъм. Техните маркетингови материали ясно посочват какво получавате за парите си, без да ви покровителстват или крият цената на основните инструменти.

 • Статистика за Pingdom
 • Тестов сайт

6. GoDaddy – най-големият уеб-домакин

Преглед на GoDaddy

 • Uptime: 99,99% (Източник)
 • Време за зареждане: 610ms (Източник)
 • Поддържа: 2/5
 • Уеб сайт: www.GoDaddy.com

GoDaddy е голямото ви име, което идва с големи пистолети. Те имат огромна компания с огромна клиентска база. Също така, тяхната продължителност и скорост са много прилични.

Въпреки славата им обаче бяхме доста разочаровани от обслужването на клиентите им. С такава огромна клиентска база бихте очаквали, че те ще инвестират повече в професионален и знаещ персонал.

Uptime & скорост

Статистика за времето и скоростта на GoDaddy 2019Тестван хостинг план: Споделено / Дати на статистиката: 01.01.2019-02.28.2019

Нека първо да разгледаме добрите новини Хостингът на GoDaddy е бърз и надежден:

Последното им време за изпълнение на 99,99% е близо до перфектно. Изживяхме цял час престой през юли 2018 г., но освен това, продължителността на работата беше отлична.

Скоростта на техния сайт от 610ms също са прилични, като постоянно остават малко над стандартните за индустрията.

поддържа

Сега лошите новини. Поддръжката на GoDaddy е болезнено бавна.

При първия ни тест на техния чат на живо трябваше да изчакаме 27 минути, за да се свържем с агент. След като сме били свързани с агент, на нашите запитвания отговорихме едва след средно 7-минутно изчакване. Когато сайтът ви е отпаднал, нямате половин час да чакате наоколо – искате незабавно да се заемете с представител на поддръжката на клиенти.

GoDaddy чат на живо

При по-късните ни опити да се свържем с поддръжката, отговорът беше по-бърз – успяхме да получим отговор в рамките на 10-15 минути, а представителят за поддръжка беше информативен и любезен. Те ни предоставиха достатъчно информация и меко казано се интересуваха от нашите цели и нужди.

По същество поддръжката на GoDaddy е непредсказуема по отношение на времето за отговор, както и нивото на подкрепа. В някои случаи агентът за поддръжка е бил информиран и е реагирал бързо. Друг път им е било необходимо да отговарят на прости въпроси, като един-единствен въпрос за SSL сертификат.

Поддръжката на GoDaddy далеч не е най-доброто, което сме виждали, но и не е най-лошото. Това несъответствие може да бъде притеснително – ако получите правилното време, може да получите правилен отговор в разумен период от време. Ако не, тогава … е, не задържайте дъх.

Характеристика

Преминавайки от услугата за под-номинална поддръжка, сървърите на GoDaddy всъщност предлагат доста добри функции: 1 ТБ съхранение, и честотна лента, която е напълно без значение (идва с някои условия, които можете да прочетете в тяхното хостинг споразумение).

Скоростта на процесора (4-ядрен 3.1 GHz) е достатъчно добра, но не сме изцяло впечатлени от 4 GB памет първият план идва с. На тези цени бихте очаквали поне 8GB, ако не и 16GB.

С радост установихме, че cPanel идва стандартно и предлагат архивиране на уебсайтове на наистина разумна цена – от $ 4,99 / месец.

Ценообразуване

Специалните хостинг планове на GoDaddy започват от $ 89,99 на месец ($ 169,99 на месец при подновяване). Това би представлявало разумна стойност за включените функции, но е подведено от липсата на надеждна поддръжка.

Цени на специални сървъри GoDaddy

GoDaddy предлага изненадващо добри планове с прилични цени. Тяхната RAM може да бъде малко по-добра, но при $ 119,99 на месец с включен cPanel – това не е лош избор.

 • Най-евтин план: $ 89.99 / месец (цена за подновяване $ 169.99)
 • Табло за управление на администратора: Cpanel
 • Дисково пространство: 1TB
 • Bandwidth: Unmetered
 • RAM: 4 гигабайта
 • процесор: 4 ядра, 3.1GHz
 • Специализиран IP: 3

В обобщение, специализираните хостинг планове на GoDaddy се отличават с прилична производителност, но това е подкопано от страхотния им подход към обслужването на клиентите.

 • Статистика за Pingdom
 • Тестов сайт

7. IONOS 1&1 – Най-ниска цена

IONOS 1 и 1 преглед

 • Uptime: 99,98% (Източник)
 • Време за зареждане: 530ms (Източник)
 • Поддържа: 1/5
 • Уеб сайт: www.IONOS.com

IONOS 1&1 има дълга история в индустрията за уеб хостинг, но това не означава, че те непременно са най-добрите. Въпреки че продължителността и скоростта им са задоволителни, ние бяхме неприятно изненадани от тяхната подкрепа.

На днешния пазар, особено когато става дума за специализирани сървъри, живата поддръжка е от решаващо значение. И нямат такъв.

Uptime & скорост

Статистика за времето и скоростта на IONOS 1 и 1 2019Тестван хостинг план: Споделено / Дати на статистиката: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS се представи сравнително добре в нашите тестове:

Времето им на 99,98% беше силен и стабилен – през февруари 2019 г. преживяхме 10-минутно пробив, но различно от това несъответствие, те бяха солидни.

Също така сме доволни от скоростта на сайта им 530ms. Това е толкова добро, колкото всичко, което очаквате от вашите топ специализирани доставчици на сървъри.

поддържа

Има голям проблем с бизнес модела на IONOS: те не предлагат поддръжка за чат на живо. Това означава, че трябва да им се обадите по телефона. На практика (и през 2020 г.) смятаме, че липсата на онлайн поддръжка просто не е приемлива.

Характеристика

Функциите, предлагани от IONOS, са наистина доста добри. Неограничена честотна лента и 1TB дисково пространство не трябва да се присмивате и нашите тестове за скорост показват, че техните сървъри са бързи. Пакетът идва с 8 GB RAM и бързи процесори също.

Ще се радваме да откриете, че те се хвърлят в безплатен домейн, защита от зловреден софтуер SiteLock (повечето други ви таксуват за това) и функции за доставка на съдържание (CDN), които правят сайта ви по-бърз до връщане на посетители.

Ценообразуване

IONOS е евтин. При $ 40 на месец за основен пакет (подновява се при $ 60 / месец след 6 месеца), техният специализиран уеб хостинг е най-малко скъп в този списък. Имайки предвид функциите, които ще получите, това е истинска сделка.

Ако решите да изберете някой от по-скъпите им планове, имайте предвид, че те начисляват допълнителна такса за еднократна настройка в размер на $ 50.

Цени на специални сървъри на IONOS

Цените им са нелепо ниски. Дори с покачването на цените от 20 долара след първоначалните 6 месеца, вие все още търсите (вероятно) най-добрата оферта за специализиран сървър там.

 • Най-евтин план: $ 40.00 / месец
 • Табло за управление на администратора:?
 • Дисково пространство: 1TB
 • Bandwidth: неограничен
 • RAM: 8GB
 • процесор: 8 ядра, 2.4GHz
 • Специализиран IP: 1

IONOS предлага над средните показатели на много конкурентна цена. Ниската цена обикновено означава, че някои ъгли са били отрязани и в този случай това е пълната липса на чат на живо и следователно цял куп информация. Ако само сортираха своите системи за поддръжка на клиенти, те биха били чудесен избор.

 • Статистика за Pingdom
 • Тестов сайт

8. HostWinds

Преглед на домакините

 • Uptime: 99,94% (Източник)
 • Време за зареждане: 1,200ms (Източник)
 • Поддържа: 4/5
 • Уеб сайт: www.HostWinds.com

HostWinds е доста нов играч на терена. Бяхме заинтригувани от добрите характеристики, които предлагат в плановете си за (значително) ниски цени.

За съжаление останахме разочаровани, тъй като всичките им предимства избледняват в светлината на ужасните статистически данни и скоростта.

Uptime & скорост

Статистика за времето и скоростта на HostWinds за 2019 г.Тестван хостинг план: Споделено / Дати на статистиката: 01.01.2019-02.28.2019

HostWinds имаше страхотни 99,47% време за продължаване през последния ноември с повече от 3 часа престой. Същият вид несъответствие се появи през декември 2018 г. Това е твърде много време на престой, когато вземете предвид потенциалния загубен трафик и продажби – особено преди Коледа. Тяхното начало на годината се подобри с продължителност на 99,94%, но това все още не е достатъчно добро в сравнение с индустриалния стандарт.

Скоростта на зареждане на уебсайтове е постоянна, но за съжаление, постоянно бавна. Със средна скорост на зареждане на страницата от 1,200ms, посетителите ви няма да са много щастливи.

поддържа

Очевидно поддръжката на клиенти на HostWinds е много по-бърза от техните сървъри. В нашите тестове получихме отговори на нашите запитвания в рамките на 2 минути.

Бяхме приятно изненадани от това колко бързо и точно агентът отговори на нашите запитвания.

Отговорите бяха точни и кратки. Точно както с Bluehost – получавате точно това, което поискате. Нищо по-малко и нищо повече.

Така че, ако търсите да разговаряте с някого относно вашите цели и нужди за уебсайт, те може да не са напълно достатъчни.

HostWinds чат на живо

Характеристика

Бавната скорост, която тестовете ни разкриха, е нещо загадка, тъй като сървърите на HostWinds са напълно включени 8 GB RAM и 3.5 GHz процесори. Вие също ще получите 1 ТБ съхранение и 10TB честотна лента лимит. Това е страхотен пакет за цената, която плащате, особено като се има предвид встъпителната цена.

Харесва ни също, че можете да съставите свой собствен план с персонализирани функции в зависимост от вашите предпочитания.

Ценообразуване

HostWinds също е доста евтин. Основният им пакет започва от $ 106 / месец след (кратък) въвеждащ период от $ 79,50 / месец. Още по-добре, те ви позволяват уникално ниво на персонализиране спрямо вашия план, с интерфейс, който ви позволява да изберете OS, RAM, RAID, ограничение на честотната лента и брой IP адреси за регистрация.

Уводната цена може да бъде между 1-36 месеца. След първоначалното авансово плащане цената се увеличава с 25%.

Също така е важно да се отбележи, че cPanel ще ви струва допълнителни $ 35 / месец.

Цени за посветен на HostWinds сървър

HostWinds е доста на ниска цена и ще получите наистина добри функции. Ако имате нужда и от cPanel, това ще доведе до повишаване на цената ви на средно ниво.

За съжаление, по отношение на ъптайм и бързина, HostWinds просто не се мери с конкуренцията.

 • Най-евтин план: $ 79.50 / месец
 • Табло за управление на администратора: cPanel ($ 35,00 / месец)
 • Дисково пространство: 1TB
 • Bandwidth: 10TB
 • RAM: 8GB
 • процесор: 4 ядра, 3.5GHz
 • Специализиран IP: 8

Въпреки че предлагат адаптивен сървър на конкурентни цени, резултатите от нашите тестове за актуализация и скорост не могат да бъдат игнорирани. В действителност сървърите на HostWinds са просто твърде бавни и твърде ненадеждни, за да предлагат добра стойност през 2020 г..

 • Статистика за Pingdom
 • Тестов сайт

9. AccuWebHosting

AccuWebHosting преглед

 • Uptime: 99,92% (Източник)
 • Време за зареждане: 794ms (Източник)
 • Поддържа: 4/5
 • Уеб сайт: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting предоставя изненадващо добри характеристики за ниски цени. Те обаче се разочароваха от непостоянната си продължителност на работа и под средната скорост.

Ние също бяхме малко неспокойни относно тяхната (леко) фалшива реклама.

Uptime & скорост

Статистически данни за времето и скоростта на AccuHosting 2019Тестван хостинг план: Специализиран сървър / Дати на статистиката: 01.01.2019-02.28.2019

Ние наблюдаваме AccuHosting само няколко месеца, така че все още не знаем какво да правим с техните статистически данни. А именно, ъптаймът (99,92%). Досега декември и февруари бяха без прекъсвания, но след това отново през януари имаха над час престой. Трябва да ги наблюдаваме малко по-дълго, за да разберем дали това е просто еднократна несъответствие или дали това е повтарящ се проблем.

Скоростта на сайта на 794ms е под средното. В този списък има някои много по-бързи хостове.

поддържа

Поддръжката на клиенти, предлагана от AccuWebHosting, е добра. В нашите тестове, свързването с моменталния им чат беше, добре, миг и техните съветници изглеждаха добре информирани и отговаряха на нашите въпроси вътре 2 минути.

Бяхме много щастливи от тяхната подкрепа. Разбраха отлично нашите въпроси и отговориха в рамките на секунди. Освен че са точни и прецизни, те се интересуваха и от нашите нужди и цели повече от повечето други хостинг доставчици, които сме виждали досега.

Определено добро клиентско изживяване, подходящо за начинаещи и по-напреднали потребители.

AccuWebHosting чат на живо 2

Характеристика

Най-добрата характеристика на AccuWebHosting обаче е впечатляващата спецификация, която получавате на избрания от вас сървър. 16 GB RAM е доста над стандарта за цената на техния уеб хостинг, каквито са процесори тичам в 3.4 GHz. Ще получите и колосален 4TB място за съхранение. Според тяхната подкрепа, вие също ще получите неограничена честотна лента. Почти изглежда твърде добре, за да е вярно – и е така.

cPanel, досадно, струва малко повече от стандартния план, както плащат SSL услуги и CDN. Също така бяхме разочаровани, когато установихме, че рекламираният UK сървър в момента (към момента на писането на този отзив) не е наличен.

Можете също така да получите допълнителни функции, например повече памет, допълнителни опции за защита, други контролни панели, по-бързи процесори, архивиране, сървъри в различни страни и т.н..

Ценообразуване

Специалният уеб хостинг на AccuWebHosting е добра стойност, като се започне от $ 90 / месец. Има и доста полезни добавки за прилични цени. Цената изглежда много добра за спекулациите, които получавате. Досега не сме открили много недостатъци или скрити разходи. Всичко е ясно, когато избирате функциите и плановете си.

Освен това цените всъщност не се покачват след първоначалния абонамент.

Още по-добре можете да избирате между редица сървъри в зависимост от местоположението на вашите клиенти:

AccuWebHosting Специализирани цени на сървъри

Най-евтиният им план идва с наистина добри характеристики – той е повече от достатъчен за уебсайт със среден размер с приличен трафик. Въпреки това ще трябва да доплатите за някои основи като SSL и cPanel. Също така е загриженост, че някои от рекламираните функции (като сървър във Великобритания) понастоящем не са налични.

 • Най-евтин план: $ 90 / месец
 • Табло за управление на администратора: cPanel ($ 35,00 / месец)
 • Дисково пространство: 2TB
 • Bandwidth: неограничен
 • RAM: 32GB
 • процесор: 3.8GHz
 • Специализиран IP: 1

В заключение, AccuWebHosting предлага услуга с прилична стойност, като има над средните ограничения на паметта и честотната лента и солидната скорост. Но като се има предвид разочароващото им време за работа, може да се окажете по-добре с друг доставчик.

 • Статистика за Pingdom
 • Тестов сайт

Заключение …

Повечето добри специализирани уеб хостове в днешно време предлагат бързи и надеждни сървъри. Голямата разлика между тях, както видяхме, е нивото на подкрепа, която предлагат.

В нашите тестове има три хоста, които се откроиха. Ако ъптаймът е най-важният фактор за вашето решение, преминете към Bluehost. Техните сървъри са осигурили най-доброто и стабилно време за работа.

Ако търсите сигурността на голям и утвърден уеб хост, HostGator е най-добрият ви залог. Услугите им са на разумни цени, а огромната им клиентска база означава, че можете да очаквате техния екип за поддръжка да има опит във всякакви въпроси.

Ако скоростта е това, което търсите, тогава A2 хостинг е най-добрият вариант за вас. Плановете им са добра стойност, продължителността на работа е предимно добра (има 5-15 минути прекъсвания на всеки няколко месеца) и поддръжката е бърза и знае.

Който и да изберете, бъдете взискателни. Специализираният сървър е голяма инвестиция и си струва да пазарувате наоколо и да изберете най-добрия вариант.

Не забравяйте, че ако наемате сървър за изключителна употреба, трябва да очаквате вашия хостинг доставчик да е толкова отдаден на вашия сайт, колкото и вие.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author