Най-добрите уеб хостинг услуги за Канада

Направихме тестовете, канадските уеб хостинг прегледи и сравненията. Използвахме следните фактори, за да оценим уеб хостовете: Лесна употреба, поддръжка и бързина.

Въз основа на нашите изследвания, 15-те най-добри канадски уеб хостинг услуги са:

 1. HostPapa – Най-добрият цялостен уеб хост
 2. WHC.ca – Най-добрият домакин с местна поддръжка
 3. GreenGeeks – най-зеления хост на уебсайтове
 4. HostUpon – Уеб хост на най-добрите риселъри
 5. WP Engine – Най-добър управляван WordPress хост
 6. HostGator – Уеб хост с голяма стойност
 7. InMotion хостинг – най-добър бизнес уеб хостинг
 8. Cloudways – Най-добър облачен хостинг
 9. Dreamhost – Страхотен бизнес уеб хостинг
 10. Bluehost – солиден опитен домакин
 11. Динамичен хостинг
 12. Хостинг на Cirrus
 13. SiteGround
 14. StableHost
 15. Site5

Contents

Солидният уеб хостинг е важен!

изследване на канадски уеб-домакини

Като уеб агенция с много хостинг акаунти (обичаме да експериментираме и имаме много странични проекти), бих казал, че имаме доста добра представа за това, което определя страхотен уеб хост.

Качеството на вашия канадски доставчик на уеб хостинг услуги може да окаже огромно влияние върху потенциалния успех на вашия уебсайт.

Нека вземем например скоростта на уебсайта, знаете ли, че забавяне с 1 секунда означава, че изгледите на страници намаляват с 11%, което означава, че над 1/10 от посетителите просто ще се отклонят за всяка секунда, който вашият сайт все още се зарежда … това е причината прилична мрежа хостът е жизненоважен!

Надяваме се таблицата за сравнение и отзивите по-долу да ви помогнат да вземете информирано решение за кой уеб хост да отидете.

Уеб хостинг компанияОбщ рейтингЦена / месец (при тригодишен план) Диск SpaceFeaturesReviewsWe Website
Лого на HostPapa CAD $ 2.95 (надолу от $ 8,99 / месец – Специална отстъпка MangoMatter) 100 GB
 • HQ + сървъри в Канада
 • Много достъпни!
 • Такси в CAD!
 • МНОГО възможности за поддръжка
 • Голяма производителност
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
Преглед на HostPapa
WHCLogo CAD $ 3.89 (намаление от $ 5,99) неограничен
 • HQ + сървъри в Канада
 • Много достъпни (такси в CAD)
 • Неограничено пространство на диска
 • Невероятно изпълнение
 • Включени са ежедневни резервни копия
 • 24/7 двуезична поддръжка
WHC.ca преглед
GreengeeksLogo USD 2.95 (надолу от $ 9.95) неограничен
 • Супер зелен хостинг
 • Бърза и лесна настройка
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Сървъри в Канада и по целия свят
Преглед на GreenGeeks
HostuponLogo USD 2.95 (надолу от $ 7.95) неограничен
 • Неограничено пространство на диска!
 • Канадски продажби и поддръжка
 • Сървъри в Канада и САЩ
 • Заключени цени!
Преглед на Hostupon
wpengine 35 долара 10 GB
 • WordPress хостингът е усъвършенстван! (ако имате бюджет)
Преглед на WP Engine

# footable_10756 th.ninja_column_6 {text-align: center; }

Най-добър уеб хостинг Канада 2020

Тук са 15-те най-добри уеб хостинг отзиви за Канада, описвайки подробно техните разходи, опции за поддръжка и пространство на диска:

1. HostPapa – Най-добрият цялостен уеб хост

Уеб сайт: www.hostpapa.ca
Цена:
$ 2.95
Дисково пространство: 100 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на HostPapa

HostPapa стартира като един от първите зелени хостове наоколо и те го поддържат, компенсирайки цялата консумация на енергия с екологични, зелени източници на енергия. Със своя щаб в Канада, сървъри в Торонто и цени, които всъщност са в CAD вместо USD, те са перфектен и много надежден избор като канадски доставчик на уеб хостинг услуги!

Те също предлагат много безплатни неща, като например безплатна миграция от стария ви хост, ако е необходимо, безплатно име на домейн, безплатен SSL за сигурност и т.н. + те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни …

Честно казано, ако ходите на местно ниво, тези момчета са истинската сделка!

поддържа

Те предоставят ПЪЛНО много опции за поддръжка. Те включват телефонна поддръжка, имейл, чат на живо, база знания, видео уроци, седмични уебинари, страница за състоянието на мрежата и безплатна сесия за обучение едно на едно, това е много впечатляващо и супер удобно!

скорост

Както бе споменато по-горе, те имат бърз сървър в Канада, но ако трябва да насочите към други страни, Cloudflare CDN се предоставя безплатно за всички планове. Това означава, че данните на уебсайта Ви се съхраняват като кеш на различни места по света, което осигурява бързи скорости на уебсайтове за посетители, далеч от основния ви център за данни. Подобрените твърди дискове също се дават, осигурявайки по-бързи скорости на зареждане на уебсайта в сравнение с традиционните дискови устройства.

Допълнителни повишения на производителността като ракетни бързи премиум сървъри, повече разпределение на ресурси на акаунт и по-малко акаунти на сървър са включени в най-скъпия им уеб хостинг план, Business Pro.

Професионалисти:

 • Супер достъпни
 • Безплатна миграция на уебсайтове
 • Безплатен SSL
 • Сървъри в Канада
 • Такси в CAD!

С нашата специална отстъпка MangoMatter, най-евтиният им план започва само от CAD $ 2,95 / месец (намаление от $ 8,99 / месец)

2. WHC.ca – най-добрият домакин с местна поддръжка

Уеб сайт: whc.ca
Цена:
$ 3.89 (CAD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

WHC лого

Базиран в Монреал, уеб хостинг Канада (WHC) върви силно от 2003 г. Те знаят хостинг отвътре и отвън и опитът им наистина показва (МНОГО надеждна услуга)! Те са едни от малкото канадски доставчици със сървъри и на двата източни & Западните брегове, за да се постигне по-голяма скорост.

В допълнение към хостинг и домейни, WHC предлага SEO и маркетинг планове за маркетинг, които можете да изпробвате с безплатни тестове. Много ни харесаха и техните планове за облачни сървъри … той предлага почти посветена производителност от типа сървър на много по-достъпна цена.

Те предлагат 24/7 двуезична (!!) поддръжка чрез имейл, телефон и чат & включва неограничено дисково пространство. + Те действително таксуват в CAD, да!

Най-евтиният им план започва само CAD 3.89 / месец (намаление от $ 5.99).

поддържа

WHC предоставя различни опции за поддръжка: 24/7 чат на живо, поддръжка по телефона и онлайн Helpdesk. Поддръжката се предлага на френски и английски!

скорост

WHC работи с центрове за данни както във Ванкувър, така и в Монреал. Центърът за данни ще бъде избран автоматично въз основа на вашето местоположение. Ако имате канадски бизнес, хостингът на уебсайта Ви в Канада е чудесен за бързина и изисквания за поверителност.

Те използват сървъри с твърди дискове (SSD), които според компанията са 7 пъти по-бързи от традиционните механични устройства. Те също така включват безплатно ускорение на уебсайта с помощта на технологията LiteSpeed, което наистина кара вашите WordPress сайтове да летят!

WHC разпределя 100% от ресурсите на един процесор на вашия хостинг акаунт, + 1 GB памет (RAM) и 5MB / s I / O. Безплатен Cloudflare CDN също е включен във всички планове.

Професионалисти:

 • HQ + сървъри в Канада
 • Много достъпни! (такси в CAD)
 • Неограничено пространство на диска
 • Удивително изпълнение!
 • 24/7 двуезична поддръжка
 • Включени са ежедневни резервни копия

3. GreenGeeks – най-зелен хост на уебсайтове

Уеб сайт: www.greengeeks.com
Цена:
$ 2,95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

GreenGeeks лого

Те работят и работят от08 г. насам и оттогава успяват да станат толкова енергийно ефективни те въвеждат потреблението си на енергия 3 пъти в мрежата чрез вятърната енергия, което е доста невероятно!

Като компания за уеб хостинг, GreenGeeks е изключително надежден, имат мощни сървъри не само в Канада, но и по целия свят. Те също предлагат неограничено дисково пространство дори на най-основния си план.

Те имат споделени хостинг планове, планове за дистрибутори и хостинг планове на WordPress. Подкрепата им е на разположение 24/7/365 и много отзивчива. Това, което наистина ни хареса в GreenGeeks, е списъкът по подразбиране на безплатни функции, които получавате с всеки хостинг план. Всичко от безплатно име на домейн, безплатен SSL, безплатна миграция на уебсайтове, безплатна интеграция с CDN, до супер бързо SSD съхранение и впечатляваща система за сигурност, за да поддържа всичко безпроблемно!

Към това добавете 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни.

Най-евтиният им план започва само USD $ 2,95 / месец (намаление от $ 9,95).

поддържа

Компанията има различни възможности за поддръжка: база знания, чат на живо, поддръжка по телефона и изпращане на имейл / билети. Чатът на живо е достъпен 24/7/365. Докато телефонната поддръжка е достъпна от понеделник, петък, 9:00 до 12:00 часа, EST и събота-слънце, 9:00 до 20:00 часа, EST.

скорост

Когато наближава бързината, GreenGeeks ви предлага множество центрове за данни, за да изберете от които ви позволяват да определите местоположение, по-близо до целевия пазар. Те имат центрове за данни в Торонто, Калифорния, Амстердам, NL, Чикаго, САЩ и Phoenix, САЩ.

Те също така използват твърди дискове (SSD) за по-бързи скорости на зареждане на страници, за разлика от традиционните твърди дискове. Оптимизираните LiteSpeed ​​уеб сървъри се използват за по-бързи скорости на зареждане. В сравнение с NGINX и Apache, LiteSpeed ​​е 2x до 5 пъти по-бърз. За допълнителна мощност по отношение на скоростите на зареждане на страници, GreenGeeks внедри собствена технология за кеширане, наречена PowerCacher. Тази изключителна функция ви дава бързи времена за зареждане на приложения за подобрено потребителско изживяване.

Професионалисти:

 • Супер зелено!
 • Неограничено пространство на диска
 • 24/7 поддръжка
 • Голяма сигурност
 • Лесно мащабируем

4. HostUpon – Уеб хост на най-добрите риселъри

Уеб сайт: hostupon.ca
Цена:
$ 2,95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на HostUpon

Нещото, което определя HostUpon освен конкуренцията определено е техният ангажимент да имат местни канадски продажби и поддръжка! Както можете да си представите, това наистина има значение.

Те имат хостинг планове за обичайния споделен хостинг (от което се нуждаят повечето хора), хостинг на WordPress за по-управлявано решение, VPS и специализирани сървъри. Техните основатели са в бранша от 1998 г., така че познават доста добре хостинг играта и това показва! Техните сървъри използват SSD устройства, MariaDB за MySQL производителност и LiteSpeed ​​с LSCache, което наистина увеличава производителността за WordPress инсталации.

Ние наистина обичаме настройките и пакетите им за дистрибутори, в комплект с контролния панел WHM и много конкурентни цени. Той също така включва безплатна услуга за миграция и възможност за настройка на персонализирани сървъри на имена!

Към това добавете много бърз център за данни в Торонто (+ 3 в САЩ), неограничено пространство на диска, заключени цени (така че винаги ще плащате същото, дори ако цените в сайта се покачат) и накрая го побеждава по-голямата част от конкуренцията по ценообразуване … вие сте в добри ръце!

Те предлагат 3 хостинг пакета, като най-евтиният им план започва само USD $ 2,95 / месец (беше $ 7,95 / месец).

поддържа

HostUpon предоставя различни опции за получаване на поддръжка. Те включват база знания, състояние на мрежата, подаване на билети, онлайн чат на живо и телефонна поддръжка. Чатът на живо, поддръжката по телефона и подаването на билети са на разположение 24/7.

скорост

Performance Boosts са достъпни в техните по-скъпи планове. 80% CPU ресурси се използват в Business Unlimited план и изцяло 100% CPU се използва в техния Premium Unlimited план. На най-евтиния план се разпределят 40% от ресурсите на едно ядро ​​на процесора (което е достатъчно за повечето малки и средни фирми или блогове).

Гарантираната памет (RAM) е на 512MB. Гарантираният диск / вход е от 512KB / s.

Професионалисти:

 • Неограничено пространство на диска
 • Екип за поддръжка и продажби, базиран в Канада
 • Цените са заключени
 • Сървъри в Канада и в САЩ
 • Безплатно име на домейн

5. WP Engine – Най-добър управляван хост на WordPress

Уеб сайт: wpengine.com
Цена:
$ 35 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на WP Engine

Ако всъщност търсите супер висококачествен управляван WordPress хостинг за Канада, WP Engine е това, от което се нуждаете! Те са лидер на пазара, когато става въпрос за хостинг на WordPress сайтове, и с основателна причина (макар и да са скъпи). Те имат собствена вградена система за кеширане, за да обслужват страници супер бързо (наречени EverCache), а в комбинация с CDN те са най-бързата хостинг компания WordPress наоколо!

Поддръжката им 24/7 очевидно е специализирана в WordPress, което им дава възможност да решат всеки проблем без проблем. На всичкото отгоре те се грижат и за всички основни актуализации на WordPress, така че не е нужно да се притеснявате за това. И когато това е основна актуализация, те всъщност тестват сайта първо, преди да го актуализират, за да се уверят, че нищо не се нарушава, най-добрата услуга. Те също така имат на живо откриване на заплахи в реално време, активно блокират DDOS атаки и дори ще коригират вашия сайт безплатно, ако той стане хакнат …

Всичко по-горе повече от оправдава ценовия етикет! Интересува се от спокойствие и може да спести бюджета?

Най-евтиният им план започва от USD $ 35 / месец.

поддържа

WPEngine осигурява ресурсен център, документация, център за решения, състояние на системата, чат на живо, подаване на билети и поддръжка по телефона, за да ви помогне нужната помощ. Според компанията, екипът им за поддръжка е на разположение 24/7/365.

Прегледите на системата за поддръжка на клиенти на WPEngine бяха различни. Според тези прегледи, представителите знаят входовете и изходите на своя хостинг пакет, особено що се отнася до WordPress. Те бяха в състояние да отговорят на сложни въпроси, хвърлени към тях. От друга страна, някои прегледи заявяват, че са били необходими средно около 3 дни, за да получат отговор от тях и те не са успели да поправят определени проблеми..

скорост

Центровете за данни са налични в САЩ, Канада, Великобритания, Австралия, Германия, Ирландия, Тайван, Белгия и Япония. От друга страна, ако вашият целеви пазар се намира в Канада, тогава определено можете да им предложите по-бързи скорости за зареждане на уебсайтове поради близостта до техните сървъри.

Безплатна CDN интеграция е включена, за да се погрижи за световна клиентска база.

Професионалисти:

 • WP експерти
 • Сървъри с висока производителност
 • Високо специализирана поддръжка
 • Напълно управляван

Недостатъци:

 • скъп

6. HostGator – Уеб хост с голяма стойност

Уеб сайт: www.hostgator.com
Цена:
 $ 2,75 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на HostGator

HostGator, подобно на Bluehost и много други уеб хостове, е собственост на EIG, уеб хостинг гигант, който купува други уеб хостинг компании. Обикновено това означава намаляване на ефективността на поддръжката, намаляване на скоростта и няколко други проблеми. Изглежда HostGator е преодолял повечето от тях и е намерил много добър баланс между цена и стойност.

Освен хостинг планове, те предлагат и услуги за ppc, seo и уеб дизайн, които биха могли да бъдат полезни, ако не можете да намерите местна дигитална агенция, която да ви помогне с вашия онлайн маркетинг.

Hostgator има планове за споделен хостинг, облачен хостинг, хостинг на WordPress, хостинг на дистрибутори, VPS, специализиран сървър, хостинг на Windows и хостинг на приложения.

Като се има предвид, че за същата цена можете да отидете с уеб хостинг Канада, да получите сървъри в Канада и голяма поддръжка … така че освен ако наистина не искате да хоствате с HostGator, има по-добри опции.

поддържа

Подкрепата се предоставя по различни начини, като чрез портал за поддръжка, видео уроци, телефон, чат на живо и подаване на билети. Всички тези опции за поддръжка са достъпни 24 часа в денонощието. Отзивите относно системата за поддръжка на HostGator бяха различни. Много хора бяха доволни от техния помощен персонал. Въпреки че някои хора също бяха ядосани като представители бяха обявени за некомпетентни с продуктите и услугите на компанията.

скорост

HostGator не предлага много, що се отнася до скоростта. Те нямат центрове за данни, разположени в Канада, което е неприятно, ако аудиторията ви е на посоченото място. Сървърите са разположени в Прово, Юта и Хюстън, Тексас.

Те също имат инсталиран mod_cloudflare на сървърите за споделяне и препродажба. Отново тази мрежа за разпространение на съдържание (CDN) съхранява вашите данни като кеш на различни места за бърз достъп от места, отдалечени от основния център за данни.

Професионалисти:

 • евтин
 • Добър баланс цена / стойност

Недостатъци:

 • В Канада няма сървъри
 • Като цяло по-ниско качество на услугите

7. InMotion хостинг – най-добър бизнес уеб хостинг

Уеб сайт: www.inmotionhosting.com
Цена:
$ 6.39 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

InMotion хостинг лого

InMotion хостингът е друг ветеран тук, но те се фокусират най-вече върху бизнес хостинг и решения, следователно и по-високата цена. Те са доста добри, но нямат никакви центрове за данни в Канада … комбинирайте това с по-високата цена, не много причина да отидете с тях.

Те предлагат 5 вида хостинг: споделен хостинг, хостинг на WordPress, VPS, специализирани сървъри и хостинг на дистрибутори. Освен тези, те предлагат и услуги за уеб дизайн, в случай че имате нужда … и поддържат най-популярните CMS и платформи за електронна търговия, + moodle (платформа за обучение / система за управление на курсове).

Това, което харесваме при тях, е начинът им да се върнат на общността. Те предлагат 50% отстъпки за студенти, а техните центрове за данни са доста екологични.

поддържа

24/7 Premier Поддръжката е достъпна за всички хостинг планове и се осъществява чрез телефон, имейл и чат на живо. Онлайн уроци и Q базирани в общността&A е наличен и. Отзивите са предимно положителни, когато става въпрос за тяхната система за поддръжка на клиенти. Техните клиенти заявиха, че имат бързи времена за реакция и техните представители са информирани, когато става въпрос за решаване на лесни и сложни проблеми.

скорост

SSD дисковете се използват с неговите уникални процеси, които правят уеб сайта ви да се зарежда по-бързо, за разлика от традиционните механични устройства. Те имат зони с максимална скорост както на Източно, така и на Западно крайбрежие на САЩ (не Канада). Те са специално разположени в Лос Анджелис, Калифорния и Хърдън, Вирджиния.

Въпреки че паметта и честотната лента са неограничени, процесорът, оперативната памет и други фактори, които могат да повлияят на работата на вашия уебсайт, не се разкриват. Може да имате неограничена честотна лента, но ако достигнете паметта си и ограничението на процесора, може да не успеете да настаните всички зрители, които се опитват да получат достъп до вашия уебсайт.

Професионалисти:

 • Висококачествени услуги
 • Много опции
 • Добра поддръжка за приложения / CMS

Недостатъци:

 • скъп
 • В Канада няма сървъри

8. Cloudways – Най-добър облачен хостинг

Уеб сайт: www.cloudways.com
Цена:
$ 10 (USD)
Дисково пространство: 25 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на Cloudways

Cloudways е различен звяр, той използва суровите сървъри на друга компания и ви позволява да разгръщате, управлявате и наблюдавате високоефективни приложения и уебсайтове на тези сървъри, като изрязвате обичайния уеб хостинг среден човек. Ако сте дори леко техник, това може да ви спести много пари.

Функциите включват безплатен ssl, безплатна миграция на сайтове и възможност за инсталиране на толкова приложения, колкото искате.

Ако специално търсите този тип облачен хостинг, тогава Cloudways е пътят, гъвкавостта, която предлагат, е извън всекидневния ви доставчик на споделен хостинг. И те са доста лесни за мащабиране, тъй като сайтът ви се нуждае от повече ресурси на сървъра.

Техните партньори включват Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch и платформата на Google Cloud.

поддържа

Cloudways ви предлага различни опции за поддръжка, включително база знания, подаване на билети, чат на живо, страница за състоянието на платформата и онлайн формуляри за попълване. Чрез формулярите за попълване можете да заявите обаждане, да попитате за продажбите и да станете партньор.

Техните отзиви са превъзходни. Повечето отзиви заявяват, че тяхната система за поддръжка на клиенти е много бърза и бърза. Представителите знаят какво да правят, за да отстранят както лесни, така и сложни проблеми. Като цяло клиентите бяха доволни от обслужването на клиентите си.

скорост

С най-евтиния им план се осигурява памет от 1 GB (RAM). Сървърите са базирани на твърдотелни устройства за по-бързи скорости на зареждане в сравнение с традиционните механични задвижвания. Сървърите също са готови за PHP 7. PHP 7 е изборът на уеб разработчици понастоящем, осигуряващи по-добра и по-бърза работа на уебсайтове и приложения в сравнение с PHP 5.6. CloudwaysCDN също така позволява по-бързи скорости на зареждане на уебсайтове в целия свят, като кеширани данни на множество места по света.

Те имат оптимизирани стекове с разширен кеш, като Memcached, Carnish и Redis за ускорени отговори. Бързи хостинг скорости за WordPress и Magento също са налични, тъй като Breeze кеш и кеш на цяла страница, съответно. В момента те имат 60 центъра за данни по целия свят, от които можете да избирате. По-важното е, че те разполагат с център за данни в Торонто, Канада, който ви позволява да определите целевия пазар в Канада и да им осигурите бързи скорости на зареждане.

Професионалисти:

 • Супер мащабируем
 • Достъпен облачен хостинг
 • Множество облачни доставчици

Недостатъци:

 • По-скъпо от споделения хостинг
 • Необходими са повече технически познания

9. Dreamhost – Страхотен бизнес уеб хостинг

Уеб сайт: www.dreamhost.com
Цена:
$ 7.95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

DreamHost лого

Dreamhost има наистина добра репутация и с основателна причина. Всички хостинг продукти са солидни, тяхната поддръжка на място, а сървърът им хубав и бърз. Те също така не предлагат аутсорсинг поддръжка, което винаги е голяма печалба в нашата книга. Лесното използване е друго, с което Dreamhost е известен, тъй като те са създали персонален контролен панел за своите клиенти … той е много лесен за използване.

Що се отнася до хостинг решенията, те предлагат споделен хостинг, хостинг на WordPress, облачен хостинг, VPS и посветен хостинг. Те също имат доста кокетно създаване на уебсайт, за да ви спестят разходи при наемането на уеб дизайнер, в зависимост от това колко основни са вашите дизайнерски нужди, разбира се.

Единственият недостатък би бил липсата на центрове за данни в Канада и цената … която трябва да платите предварително за 3 години, ако искате най-евтината тарифа. Не е идеално.

поддържа

DreamHost предоставя различни опции за поддръжка чрез база от знания, форум, страница със състояние на системата, онлайн чат на живо, поддръжка по имейл и подаване на билети. Последните три режима на поддръжка са достъпни 24 часа в денонощието. Към момента те нямат телефонна поддръжка.

Отзивите за тяхната система за поддръжка на клиенти са невероятни. Те получиха положителни отзиви със своите полезни и знаещи представители. Отнема ви по-малко от минута, за да стигнете до представител, който да ви поговори в чата на живо. И това не е всичко Те също бяха в състояние да предоставят полезни връзки, за да помогнат за отстраняване на проблема.

скорост

DreamHost използва твърди дискове (SSD) за разлика от традиционните механични устройства. Когато използвате първия, вашият уебсайт се зарежда по-бързо в сравнение с използването на втория. В Канада не се предлагат центрове за данни. Те се намират в Ашбърн, Виригиния, Портланд, Орегон, Ървайн, Калифорния и Лос Анджелис, Калифорния.

Компанията не предлага много, когато става въпрос за ускоряване на уебсайта Ви. Трябва сами да направите ръчното настройване, за да накарате уебсайта да се зареди по-бързо.

Професионалисти:

 • Добра репутация
 • Качествени услуги
 • Вътрешна поддръжка

Недостатъци:

 • По-скъпо
 • В Канада няма сървъри

10. Bluehost – солиден опитен домакин

Уеб сайт: www.bluehost.com
Цена:
$ 3,95 (USD)
Дисково пространство: 50 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на Bluehost

Bluehost е друг уеб хост на EIG. Те определено преминаха през груба лепенка за няколко години, но изглежда, че работят усилено за почистване на имиджа си и хостинг на продукти. Като цяло те са доста надеждни и определено имат опит зад гърба си, за да докажат на света, с когото трябва да се съобразяват. Те са домакин на много сайтове, скоро ще трябва да ги преоценяваме, за да видим дали можем да ги забием в нашия списък.

Те предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от услугите им. Що се отнася до хостинг плановете, те предлагат споделен хостинг, облачен хостинг, посветен хостинг, хостинг на WordPress и VPS. В Канада обаче няма сървъри.

поддържа

BlueHost ви предоставя база знания, видео уроци, чат на живо, подаване на билети и телефонна поддръжка. Те са на разположение 24/7. Отзивите относно услугата за поддръжка на клиенти на BlueHost бяха предимно отрицателни. Отнема много време, за да отстранят дори прости проблеми. Те са болезнено бавни, когато става въпрос за отговор на въпроси и изглежда, че техните представители за поддръжка на клиенти са възложени на външни изпълнители в други страни, които говорят английски като втори език.

скорост

Изпълнението (включително скоростта) на най-евтиния им план за споделен хостинг не се разкрива. В него се посочва само, че споменатият план има “стандартно” изпълнение. Според техния представител за поддръжка Standard Performance означава, че имате 25 GB RAM и уебсайтът ви ще се зареди в рамките на 2-3 секунди.

След проучване на тяхната база знания, можете да имате повече процесор, памет и ресурси за 25,99 USD на месец. Въпреки това, техният пакет за пакети е обозначен като „висока производителност“, където има 80% по-малко акаунти на сървър, което му позволява да използва повече ресурси на акаунт. С този пакет идва увеличена скорост и мощност поради по-малко потребители. Центровете за данни се намират в щата Юта, САЩ. За съжаление в Канада няма центрове за данни.

Професионалисти:

 • опитен
 • Конкурентни цени
 • Прилично за WordPress сайтове

Недостатъци:

 • Скалиста репутация
 • В Канада няма сървъри

11. Динамичен хостинг

Уеб сайт: www.dynamichosting.ca
Цена:
$ 3,95 (CAD)
Дисково пространство: 5 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Динамично хостинг лого

Те са в индустрията от 1999 г. и сега работят на 100% възобновяема енергия, знаят хостинг отвътре и това се вижда в качеството на техните услуги!

Въпреки че сайтът им основно насърчава висококачествен управляван хостинг на WordPress (който включва CloudFlare PRO безплатно, много впечатляващо), те също предлагат споделен хостинг на наистина достъпна цена. Това, което харесваме при тях, са характеристиките, които идват дори с най-основния си план.

Те включват безплатен SSL, автоматизирани резервни копия и автоматизирани сканирания злонамерен софтуер за предотвратяване на хакове. Те също предлагат безплатна миграция, така че не е нужно да се притеснявате да плащате на някого, който да премести вашия сайт на хостинга му.

поддържа

Компанията предоставя различни опции за поддръжка. Те включват чат на живо, база знания, билети за поддръжка и 24/7 безплатен телефонен център. Можете да получите последващи действия в рамките на един час (или по-малко) с техните билети за поддръжка. Тяхната телефонна поддръжка няма периоди на чакане, които да ви накарат да мързелувате. Повечето отзиви потвърждават тази гаранция от споменатата компания, като им дават превъзходни оценки на отзивите. Според клиентите, те имат най-доброто съотношение цена-качество и поддръжката е била предоставена своевременно.

скорост

Що се отнася до скоростта и производителността, динамичният хостинг предоставя разнообразни функции. Те използват твърдотелни устройства, които са по-бързи от традиционните механични задвижвания. Те също са PHP 7 Ready и те внедряват HTTP / 2. И двете се равняват на по-бързи скорости за зареждане на уебсайтове.

Cloudflare CDN се предоставя безплатно и е вграден в контролния панел за хостинг. Ако сте в Канада, ще се възползвате от техните центрове за данни, разположени в Халифакс и Калгари.

Професионалисти:

 • Страхотен управляван хостинг доставчик на WordPress
 • Много безплатни функции
 • Сървъри в Канада

Недостатъци:

 • За споделен хостинг има по-добри опции там.

12. Хостинг на Cirrus

Уеб сайт: www.cirrushosting.com
Цена:
$ 3
Дисково пространство: 50 GB
Поддържа: Телефон, билети

Техническо лого на Cirrus

Те са достъпни, предлагат много дисково пространство и имат сървъри в Торонто. Те започнаха през 1999 г., така че определено имат опита, необходим за ръководенето на прилична уеб хостинг компания. Те сега са домакин на над 15000 сайта и предлагат всички основни функции като безплатни SSL и инсталатори на WordPress с едно кликване. Те също предлагат безплатно име на домейн, за да отидат с вашия хостинг, което е много удобно за хората, които искат да имат всичко на едно място.

Освен обичайния споделен хостинг, WP хостинг, облачен хостинг и специализирани сървъри, те предлагат и Sharepoint хостинг, който не виждаме често. Cirrus има и услуга за уеб дизайн, в случай че имате нужда.

поддържа

Cirrus предоставя различни опции, за да получите нужната помощ: Подаване на билети, База знания, Поддръжка по телефона и Онлайн Чат на живо. Последните две опции за поддръжка са на разположение 24/7. Техната служба за поддръжка събра смесени отзиви. Някои клиенти бяха много доволни от тяхната услуга и заявиха, че много бързо реагират. Други обаче бяха недоволни от представителите на тяхната поддръжка, казвайки, че дори им бяха необходими повече от 3 дни, за да отговорят на билети за поддръжка.

скорост

Търсите центрове за данни в Канада, които да обслужват аудиторията на страната? Cirrus Hosting използва 3 центъра за данни в района на Торонто. Въпреки че имат центрове за данни в Канада, те не използват много функции за повишена скорост на уебсайта. PHP 7 се поддържа, което означава по-големи скорости на зареждане на вашия уебсайт в сравнение с PHP 5.6. Cloudflare CDN, LiteSpeed ​​сървъри и други кеширащи функции не са включени в техните споделени хостинг пакети.

Професионалисти:

 • опитен
 • Много достъпни
 • Сървъри в Канада

Недостатъци:

 • За най-евтината цена трябва да платите 3 години наведнъж

13. SiteGround

Уеб сайт: www.siteground.com
Цена:
$ 3,95 (USD)
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Лого на SiteGround

Това е една от най-любимите ни за всички времена базирани в САЩ хостинг компании, те имат мощни сървъри по целия свят (макар че няма нито един в Канада) и най-добрата поддръжка. SiteGround е един от най-бързо развиващите се домакини наоколо и с основателна причина! Техният фокус върху сигурността, поддръжката и лекотата на използване е доста впечатляващ. Те дори разработиха вътрешни системи за сигурност за непрекъснат мониторинг и действия по потенциални проблеми със сигурността.

Те също се препоръчват за WordPress, от WordPress (което е доста рядко! Те могат, разбира се, да се справят с всяка CMS, която хвърляте към тях).

SiteGround има 3 хостинг плана, най-достъпният им план започва от USD 3.95 / месец (67% отстъпка от обичайната цена)!

поддържа

SiteGround предоставя различни опции за поддръжка, включително база знания, уроци, чат на живо, поддръжка на телефон и билети. Според компанията, поддръжката за телефон и чат на живо ще ви помогне да получите незабавни отговори, докато билетите ще отнемат 10 минути.

Отзивите на клиентите за тяхната система за поддръжка бяха поразително положителни. Повечето клиенти заявиха, че представителите са много учтиви и услужливи. Те получиха висок рейтинг сред онлайн рецензенти на клиенти. Ура за SiteGround!

скорост

Що се отнася до скоростта, SiteGround може да предложи много. Те осигуряват SSD за по-бързи скорости на зареждане на уебсайта в сравнение с традиционните устройства. Те също имат вграден кешинг плъгин, наречен SuperCacher за още по-бързи скорости на зареждане.

Центровете за данни на компанията се намират в САЩ, Великобритания, NL и SG. Въпреки че в Канада няма центрове за данни, SiteGround го компенсира с интеграцията на Free Cloudflare.

Професионалисти:

 • Безплатен SSL
 • Препоръчва се от WordPress
 • Сървъри с висока производителност
 • Лесно мащабируем

14. StableHost

Уеб сайт: www.stablehost.com
Цена:
$ 3,50 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, билети

Лого на StableHost

Stable е като цяло приличен хост, но няма сървъри в Канада. Те предлагат всички същите функции като повечето други хостове, с изключение на тяхната клъстерна хостинг технология … това увеличава общата производителност и мащабируемост, с по-малко време на престой.

Те имат много възможности за хостинг: споделен хостинг, хостинг на WordPress, VPS, реселър, Enterprise хостинг, неограничен хостинг. StableHost също има спретнат конструктор на сайтове, за да накара уебсайта ви да работи и работи възможно най-бързо, има страхотни дизайни и лесен конструктор за плъзгане с пускане.

Добър избор, ако искате да се насочите към пазар, базиран в САЩ.

поддържа

StableHost осигурява телефонна поддръжка, онлайн чат на живо, база знания, често задавани въпроси и страница за състоянието на системата, за да ви осигури нужната помощ. Техният технически екип е на разположение 24/7. От друга страна, техните екипи за продажби и фактуриране са на разположение 7 дни в седмицата от 9:00 до 17:00 (MST). Що се отнася до отзивите, те събраха смесени настроения. Някои заявиха, че обслужването им е много лошо. Въпреки че другите бяха доволни от техните предложения и екипа им за поддръжка.

скорост

Що се отнася до скоростта, най-евтиният план ви дава 1 пълен CPU Core. Колкото по-голям е броят на процесорните ядра, толкова по-бърз е уебсайтът. Те са персонализирали версии на LiteSpeed, PHP и MySQL, което прави вашия уеб сайт пламващ бързо, независимо от броя на посетителите. Използват се твърди дискове, които ускоряват скоростта на уебсайта Ви в сравнение с тези, които използват традиционните механични устройства. Те нямат сървъри в Канада. Въпреки че имат множество локации на центрове за данни във Финикс и Чикаго, САЩ, Амстердам, Холандия, Сингапур и Швеция, Стокхолм.

Професионалисти:

 • Висококачествени услуги
 • Готин сайт за създаване на сайтове
 • Клъстерна технология за хостинг за повишена производителност

Недостатъци:

 • В Канада няма сървъри

15. Сайт5

Уеб сайт: www.site5.com
Цена:
$ 6.95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Чат на живо

Лого на Site5

Site5 също предлага прилична услуга, но като се има предвид цената, предложението за стойност наистина не е така, тъй като има по-добри хостове, които са по-достъпни. Освен това основният им сървър е в САЩ, така че не би бил чудесен за канадските сайтове.

Те имат безплатна миграция на сайтове, резервни копия за възстановяване и 45-дневна гаранция за връщане на парите. Техните хостинг опции включват споделен хостинг, хостинг на дистрибутори и напълно управляван VPS.

поддържа

Хостинг на Site5 предлага различни възможности за поддръжка. Те включват база знания, Q&Платформа, поддръжка по имейл и чат на живо. Недостатъкът на това е, че те нямат телефонна поддръжка. Поддръжка по имейл и онлайн чат на живо са на разположение 24 часа в денонощието. За съжаление, повечето отзиви за поддръжката на клиентите им бяха отрицателни. Отнема само няколко минути, за да стигнете до представител, но са необходими около 5 до 10 минути, за да отговорят на въпросите. Някои дори заявиха, че са необходими множество сесии за поддръжка, за да се реши просто проблем.

скорост

Site5 има множество места за центрове за данни в Европа (Великобритания, Холандия, Франция и Румъния), Северна Америка (САЩ и Канада), Южна Америка (Сау Паоло, Бразилия и Жоао Песоа) и Азия (Китай и Сингапур). Добре е, ако целевият ви пазар е в Канада, тъй като на това място има център за данни.

Що се отнася до ресурсите, компанията заяви, че доставят повече от достатъчно процесор и RAM, за да угоди на „средния“ клиент за уеб хостинг. Клиентите виждат високо ниво на ефективност, тъй като избягват да препродават услугите на всеки един. Безплатните CDN, LiteSpeed ​​или MariaDB сървърите на Cloudflare и други кеширащи функции не се рекламират на техния уебсайт.

Професионалисти:

 • Качествен хостинг
 • Неограничено пространство на диска
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Много скъпо
 • В Канада няма сървъри

Уеб хостинг Канада Отзиви: Защо го правим

Като дигитална агенция получаваме много въпроси, свързани с уеб хостинг. Хората искат да знаят кой уеб-хост е най-подходящ за техните конкретни цели (може да е обикновен бизнес сайт, фотограф, малък блогър и т.н.) или къде да намерят прилично сравнение, което преглежда най-добрите уеб хостинг доставчици за Канада. Мнозинството имат проблеми с идентифицирането на кои уеб хостове всъщност струват парите, осигуряват най-голям удар за своите пари. За да си спестим време да отговаряме на тези въпроси отново и отново, решихме да вложим много време в създаването на ресурс, който предоставя много от отговорите, които хората търсят … и така това ръководство се роди!

Канадски уеб хостинг телефон

Най-добрите уеб хостинг услуги за Канада: The Research

Независимо дали сте в процес на уеб ре-дизайн, цялостна ре-бранд или просто се опитвате да прокарате нов сайт на живо, неизбежно ще се натъкнете на няколко блокера. Изграждането и работата на уебсайта Ви по начина, по който искате, може да бъде невероятно възнаграждаващо, но има много усилена работа, която ще трябва да свършите по пътя си до там. В допълнение към създаването и изграждането на уебсайта Ви (използвайки персонализиран CMS или общ като WordPress), вие също ще трябва да решите къде и как искате да бъде хостван.

уеб хостинг изследвания

Това решение включва избор между различните (евтини) уеб хостинг компании & видове хостинг, достъпни за хостинг на сайт в Канада. Има много различни хостинг пакети, за които можете да избирате, но за да направите избор, който е най-подходящ за вас, вашия уебсайт (независимо дали е блог, уебсайт за електронна търговия или общ бизнес сайт) и неговите потребители, ще трябва да разберете разликите между различните видове хостинг, които може да срещнете по време на вашето търсене. За да ви помогнем в този епичен търсене, ние изброихме различните типове хостинг по-долу и кои функции трябва да внимавате.

Видове уеб хостинг в Канада

Споделен хостинг

Споделеният хостинг е един от най-популярните видове хостинг за уебсайтове и проекти с по-малък размер, както е класифициран евтин уеб хостинг. Някои по-малки проекти включват местен бизнес, блогове, лични уебсайтове и др. Това са уебсайтове, които не са предназначени да виждат свръх високи количества трафик и следователно не е необходимо да могат да поддържат такива обеми. Начинът, по който работи този евтин уеб хостинг е от доставчик, предлагащ пространство на един и същ сървър за множество различни потребители. Това представлява много ограничения, но ограниченията не засягат повечето по-малки уебсайтове, което го прави отличен избор за тези видове начинания. Друго допълнително предимство на този тип хостинг е по-ниската цена, която предлага за купувача. Също така, повечето евтини хостове предлагат достъпни планове и за Linux хостинг & Хостинг на Windows (и най-често срещаните езици за програмиране като MySQL, Java, PHP и т.н.). По-голямата част от доставчиците на споделен хостинг също изключват инсталатори с едно кликване за WordPress, Joomla, Drupal и други CMS. Това определено е най-добрият уеб хостинг за малки фирми.

VPS хостинг

Този тип хостинг ви дава достъп до виртуален частен сървър. VPS хостингът има много общо с споделения хостинг, но идва с по-малко ограничения и повече свобода, когато става въпрос за тяхното сървърно пространство. Перфектната средна точка между евтиния споделен хостинг и скъпия специализиран хостинг на сървъри, VPS хостингът ви предоставя част от сървърно пространство, отделено от останалото сървърно пространство, което ще използват другите потребители, така че можете да използвате сървърното си пространство, което не е засегнато от уебсайтове на други потребители. Достъпно уеб хостинг решение, което дава по-голяма гъвкавост от споделения хостинг, VPS хостингът е популярна опция за уеб хостинг в Канада и обикновено се използва и за хостинг на сървъри за игри (чудесно за хостинг на Minecraft).

Специален хостинг на сървър

Имате ли по-голям уебсайт, който търсите, за да намерите решение за уеб хостинг? Ако е така, посветен хостинг сървър може да бъде идеалният избор за вас. Предоставяйки на потребителя достъп до цял сървър изцяло до себе си, това е опция за уеб хостинг, която най-често се избира от много по-големи уебсайтове, които съхраняват много информация и генерират много по-голям обем трафик. Уебсайтове като директории за недвижими имоти, големи сайтове за електронна търговия и други могат да направят потребител на специален хостинг план за сървър, за да стартира уебсайта си и да предостави на своите потребители най-лесния опит от уебсайта си с висока производителност.

Облачен хостинг

Облачният хостинг значително набира популярност през последните години поради своята гъвкавост и гъвкавост. Облачният хостинг улеснява потребителите му да увеличават или увеличават възможностите на своя уебсайт и наличието на ресурсите, които получават. Тъй като е идеален както за големи, така и за малки уебсайтове и защото също така е много по-безопасен уеб хостинг метод, тъй като разчита на няколко машини, а не само на една, облачният хостинг предлага много ползи за своите потребители.

Хостинг на реселлери

Хостинг риселър се отнася до вид уеб хостинг, при който уеб програмист купува значително количество сървърно пространство, за да препродаде на своите клиенти, за които разработва уебсайтове. Това е идеално за клиенти, които имат уеб програмист, който се грижи за своя уебсайт за тях, тъй като дава на програмиста повече контрол, за да може да гарантира, че уебсайтът функционира точно както трябва. Ако работите с уеб програмист, вижте дали те са имали решение за уеб хостинг за сайта, който създават за вас, като хостинг на дистрибутор.

Уеб хостинг Канада: Как да намерите най-доброто обслужване?

Когато става въпрос за уеб хостинг в Канада, има много типове уеб хостинг, от които можете да избирате, преди да можете да стартирате и работи уебсайта си. Това обаче за съжаление не е последното трудно решение, което ще трябва да вземете. След като определите типа на хостинга, който отговаря на вашите нужди, ще трябва да започнете да сравнявате конкретни функции. Btw ние също направихме това проучване за австралийски уеб хостинг доставчици, уеб хостинг в Нова Зеландия, уеб хостинг в Сингапур, Великобритания уеб хостинг, евтин уеб хостинг Индия, топ уеб хостинг (като цяло), & дори уеб хостинг Ирландия.

намиране на канадски уеб хост

Когато сравнявате много доставчици на уеб хостинг услуги, за които можете да се регистрирате онлайн, ето някои от факторите, които ще искате да вземете предвид:

Местоположение на сървъра

карта на местоположението на сървъраВярвате или не, физическото местоположение на сървъра влияе на времето за зареждане на вашия уебсайт. Колкото по-близо сървърът е географски до потребителите, които се опитват да получат достъп до вашия уебсайт, толкова по-бързо ще могат да го използват. Ако обаче най-близкият сървър до вас или потребителите, които очаквате да се опитат да осъществят достъп до уебсайта ви, е значително по-слаб, най-добре е да намерите най-близкия до вас, който разполага с разумно количество ресурси и надеждност.

В обобщение, стига сървърът да е близо или в Канада (и това е приличен сървър), ще се оправи! Наистина няма значение дали търсите специфични за града услуги като уеб хостинг в Торонто, Монреал или Ванкувър … разликата в скоростта ще бъде незначителна.

съхранение

Последното нещо, което искате е да се регистрирате за доставчик на уеб хостинг и да разберете, че той не ви предлага мястото за съхранение, което вашият уебсайт изисква, това е особено вярно, ако имате за цел да управлявате сайт за електронна търговия. Вижте мястото за съхранение, което доставчикът предлага с плана, който търсите, за да се регистрирате, преди да се ангажирате с каквото и да било, за да се уверите, че той отговаря на нуждите на вашия сайт.

Uptime

Важно е уебсайтът ви да е достъпен за потребителите ви през всички часове на деня и нощта – това всъщност плащате. За да постигнат това, уеб доставчиците се стремят да предлагат възможно най-добрата статистика за актуализация. Започнахме да проследяваме както общото време за работа, така и времето за реакция за основните доставчици на хостинг услуги на нашата уеб страница за състоянието на хоста. Потърсете някои отзиви от клиенти за доставчика, който обмисляте, за да намерите реалното изживяване, което другите са получили от своите услуги, като се има предвид продължителност.

скорост

Освен реалното местоположение на сървъра, начинът, по който уеб хостовете конфигурират сървърите си, също има огромно влияние върху скоростта на зареждане.

тестове за скорост на уебсайта

Фактори, които влияят на цялостната производителност и бързина, са разпределените CPU ресурси и памет, която всеки акаунт получава, колко уебсайтове позволява хост на сървър, как изглежда стека на сървъра им по отношение на PHP (PHP 7+ е задължително в наши дни), страна на сървъра кеширане и още (вижте нашето сравнение SiteGround срещу HostGator за пример за това колко пъти може да се различава времето за зареждане, когато имате правилна конфигурация на сървъра). Терминологията може да е твърде техническа, но основните неща, които трябва да се търси, са разпределението на ресурсите на процесора и паметта + разрешени домейни на сървър.

Създаването на бърз сайт също е важно за SEO цели, тъй като Google заяви, че това е един от факторите им за класиране!

CDN (мрежа за доставка на съдържание)

CDN

CDN е масивна мрежа от сървъри по целия свят, които носят кеширана версия на вашия уебсайт, основната причина CDN да бъде прикачен към вашия сайт е да увеличите максимално скоростите на зареждане, независимо откъде идват посетителите. Например: Ако посетител от Франция иска да прегледа сайта, тогава най-близкият сървър или възел до това местоположение ще обслужва уебсайта, а не сървърът в Канада, който върши цялата работа. Други предимства на наличието на CDN включват защита срещу DDOS атаки и намаляване на ресурсите на сървърите ви за произход.

Много уеб хостове трябва да имат възможност да се интегрират доста безпроблемно с CloudFlare, който предлага безплатен CDN. Определено нещо, което си струва да проверите.

SSL сертификати

SSL означава Secure Socket Layer, това е „s“ в https, видимо и през катинара в повечето съвременни браузъри, което показва, че сайтът, който посещавате, е защитен. SSL сертификатите се използват за криптиране на прехвърлянето на данни между вашия сайт и посетителите. В момента на въвеждане на това, наличието на SSL сертификат е абсолютно задължително за всеки уебсайт (не само за магазини за електронна търговия). Той кара браузърите да се доверяват на вашия сайт, което прави по-вероятно да закупите нещо, ако това е целта на вашия сайт. Добрият канадски уеб-домакин трябва да предлага безплатни SSL сертификати. В действителност, в момента, когато видим хостинг доставчик, който таксува пари за основен SSL сертификат, общият им резултат преминава в огромно гмуркане. Има и различни видове SSL сертификати, като например разширено валидиране (EV SSL), валидирана организация (OV SSL) и валидиран домейн (DV SSL). DV SSL е основната версия.

поддържа

Поддръжката е съществен елемент на всяка услуга, независимо дали е уеб хостинг или не. Уеб хостингът обаче е нещо, което може да стане изключително сложно, ако не сте добре запознати и опитни в тази област, което прави поддръжката още по-важна. Винаги трябва да гарантирате, че всеки доставчик, за който се регистрирате, предлага чат на живо и поддръжка по телефона на клиенти и дори може да искате да следите за поддръжка 24/7, за да можете да получите помощ, когато имате нужда от нужда.

Архивите

Искате да гарантирате, че информацията, която съхранявате на вашия уебсайт, е винаги сигурна и защитена. Следователно архивирането е критично.

уеб хостове архивиране

Повечето уеб доставчици редовно ще архивират вашата информация и ще я съхраняват за вас, така че е разумно да погледнете колко често правят това и как да възстановят вашите данни, ако възникне необходимост. Също така проверете колко би струвало преразпределянето на по-стара версия на вашия сайт, понякога е безплатна, понякога не е.

Bandwidth

Пропускателната способност на вашия уебсайт ще има много общо с това как се представя. Независимо дали уебсайтът ви е малък или голям, искате да сте сигурни, че има достъп до ресурсите, от които се нуждае, за да осигури възможно най-доброто потребителско изживяване. Потърсете честотната лента, на която уебсайтът Ви ще бъде разпределен с доставчика, който обмисляте, за да се уверите, че е подходящ.

Брой разрешени домейни / сайтове

Потърсете колко домейни, които разглеждате, ще ви позволят да хоствате на сървърното пространство, за което плащате. Независимо дали смятате, че ще искате да хоствате повече от един уебсайт или не, винаги е добре да имате свободата да го направите, ако решите в бъдеще.

И това е всичко, може да ви се стори пресилено да покриете всяка една точка, но просто я правите една стъпка в един момент. Може би дори създайте електронна таблица и регистрирайте всички спецификации за най-добрите канадски уеб хостинг компании, така че имате лесен преглед.

ИЛИ

Най-добър хостинг на домейни за Канада

Преди да се заемем с това, нека разясним нещо, докато много хора се оглеждат и питат за най-добрите услуги за хостинг на домейни, хостингът на домейни всъщност не е нещо. Терминът е комбинация от „име на домейн“ и „уеб хостинг“. Това, което повечето хора означават с хостинг на домейни, обикновено е настройката на уебсайт и това е URL или име на домейн.

Тъй като вече разгледахме нашите снимки на най-добрите уеб хостинг услуги за Канада, отсега нататък ще говорим за най-добрите регистратори на домейни.

Какво е име на домейн?

Имената на домейни са буквено-цифрови псевдоними, използвани за достъп до уебсайтове. Без имена на домейни достъпът до уебсайтове би бил възможен само чрез въвеждане на техните IP адреси в лентата на браузъра (пример: 192.168.2.10). За щастие за нас бяха измислени имена на домейни, които заменят IP адресите и улесняват много сърфирането в мрежата. Така например: 192.168.2.10 може да стане Google.com, колко страхотно е това. Това означава, че каквото и да име на домейн да купите, името всъщност е маска за основния IP адрес.

Какво са регистратори на домейни и регистри?

Регистраторите на имена на домейни са компании, на които е разрешено да управляват резервацията на имена на интернет домейни и да присвояват IP адреси на тези имена на домейни. Регистраторите трябва да бъдат акредитирани от общ регистър на домейн от първо ниво (gTLD) или регистър на домейн от най-високо ниво (ccTLD). Регистрите са компании от най-високо ниво, които трябва да делегират продажбите на регистрации на домейни. Всеки път, когато име на домейн се продава на клиент, регистраторът трябва да уведомява регистъра, за да резервира домейна (и много от тях се продават всеки ден, просто проверете ресурса на статистиката за използване на интернет, който създадохме за някои безумни номера).

регистратори на имена на домейни

Много хостове са също така търговци на регистратори на регистратори на имена на домейни, което означава, че можете да се регистрирате за уеб хостинг и да вземете име на домейн от същата компания, което прави много лесно да настроите вашия уебсайт.

Създаване на вашия уебсайт: насочване на вашето име на домейн към вашата канадска уеб хостинг услуга

След като сте закупили име на домейн и сте се регистрирали за уеб хостинг пакет (може би дори вече сте инсталирали WordPress или който и да е друг CMS на сървъра), следващата стъпка е да насочите името на вашия домейн към вашия уеб хост и да започнете да изграждате уебсайта си.

Ако сте закупили едно и също име на домейн и уеб хостинг от един и същ доставчик, те биха направили това автоматично и вие трябва да сте добре. HostPapa, например, може да направи това за вас.

Ако сте купили вашето име на домейн от отделен регистратор на имена на домейни, като например Именосезонно име, ще трябва да влезете в акаунта си там и да потърсите DNS или Име сървъри. Сървърите за имена са сървъри, които са собственост на вашия уеб хост и се използват за управление на имената на домейни, свързани с клиентите на уеб хостовете.

актуализиране на сървърите за имена

Как да актуализирате сървърите си за имена:

 1. Намерете сървърите за имена на вашия уеб хост (пример: ns1.blahost.com, ns2.blahost.com). Можете да попитате вашия хост за тези, или понякога можете да ги намерите отстрани, когато влезете в своя cPanel.
 2. Копирайте сървърите за имена
 3. Влезте в регистрационния си акаунт и отворете настройките на DNS или имейл сървъри
 4. Поставете сървърите за имена в полетата на сървъра за имена и натиснете „актуализация“, „готово“ (или „запазване“)
 5. Изчакайте няколко часа, проверете URL адреса на вашия сайт и сайтът трябва да е на живо (ако сте инсталирали CMS като WordPress).

И това е за това ръководство, надявам се, че помогна!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author