Най-добрите уеб хостинг услуги във Великобритания за 2020 г.!

Като уеб агенция с МНОГО уеб хостинг акаунти (отчасти за хостинг на нашите клиенти и отчасти защото имаме много странични проекти и обичаме да експериментираме ��), имаме доста добра представа какво определя страхотен хост на уебсайта.

Прегледахме всичките си акаунти, анализирахме кои уеб хостове работят добре (използвайки проследяване на живо) и кои не са (и защо). Тогава решихме да създадем тази масивна страница за сравнение, за да споделим какво намерихме, да се насладим!

За бърза справка, намерете нашите топ 3 по-долу!

Уеб хостинг компанияОбща оценкаЦена / mo.UK ​​сървъри на разположениеFeaturesReviewsWe Website
Лого на хостингер £ 0,80 (надолу от £ 7,99)

 • Много достъпни
 • Супер лесна настройка
 • Отзивчива поддръжка
 • Страхотна производителност и бързина
 • UK сървъри + глобална мрежа
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите!

Хостингер Преглед
siteground2 £ 2.95 (67% отстъпка само при първата фактура)
 • UK сървъри + глобална мрежа
 • достъпни
 • Голяма производителност
SiteGround Преглед
GreengeeksLogo USD 2.95
 • Зелен хостинг
 • сървъри в Европа
 • Неограничено пространство на диска
Преглед на GreenGeeks

# footable_27400 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Contents

За нашите хостинг отзиви

Когато пишехме нашите отзиви за уеб хостинг във Великобритания, взехме предвид много фактори.

Те включват ъптайм, възможности за поддръжка и време за реакция, скорост, местоположения на сървъра, лекота на използване, цена срещу стойност, дисково пространство и т.н..

Двата най-важни фактора, върху които се фокусираме, са подкрепа �� и скорост ⚡.

Нека вземем например скоростта на уебсайта, знаете ли, че забавяне с 1 секунда означава, че изгледите на страници намаляват с 11%, което означава, че над 1/10 от посетителите просто ще се отклонят за всяка секунда, който вашият сайт все още се зарежда … това е причината прилична мрежа доставчикът на хостинг е от жизненоважно значение!

Както можете да видите, качеството на вашия уеб хостинг доставчик може да окаже огромно влияние върху потенциалния успех на вашия сайт!

Няколко от сайтовете, на които сме били представени:

Представени в сайтове

Най-добър уеб хостинг Великобритания – 2020 Отзиви

Тук са 14-те най-добри уеб хостинг отзива за Обединеното кралство, описвайки подробно техните разходи, опции за поддръжка и пространство на диска:

1. Hostinger UK – Най-добрият цялостен уеб хостинг

www.hostinger.co.uk

Лого на хостингер

Цена: £ 0.80
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Чат на живо

Хостингер е една от онези компании, които знаят как да направят всичко правилно, като същевременно поддържат плановете си изключително конкурентни.

Те започнаха през 2004 г. и вече имат над 29 милиона потребители… и с основателна причина. Те предоставят качествени хостинг услуги на доста по-ниска цена в сравнение с някои от техните конкуренти.

Само за £ 0,80 на месец получавате 10 GB SSD дисково пространство, 24/7 поддръжка на специалисти, оптимизирана настройка за WordPress, 99,9% гаранция за продължаване и много повече.

Нещото, което много ни хареса в Hostinger, беше колко лесен е потокът им за настройка. Настройването на нов акаунт, по пътя от получаване на име на домейн, настройка на хостинг и инсталиране на WordPress (или който и да е друг CMS) е просто изключително добре обмислено, така че всеки може много лесно да стартира и работи сайта си.

Хостингер технология

Що се отнася до видовете хостинг, които предлагат, те имат споделен хостинг (от който повечето хора се нуждаят, той е и най-евтиният), VPS, облачен хостинг, хостинг на WordPress и хостинг по имейл.

Поддръжката на клиенти също е много отзивчива чрез чат на живо и е достъпна 24/7/365.

Що се отнася до скоростта, те имат уеб сървър точно тук, във Великобритания, така че производителността ще бъде супер гладка, ако вашият целеви пазар обикновено е в Европа. И ако вашият целеви пазар е някъде другаде, те също ви покриват със сървъри в САЩ, Холандия, Литва, Сингапур, Бразилия или Индонезия.

Техните споделени хостинг планове започват от само £ 0,80 / мес (Намаление от £ 7,99). Ако решите да продължите с едно ниво нагоре и изберете премиум плана си, ще получавате и седмични резервни копия, безплатен домейн и много повече ресурси на сървъра.

Стойността, която получавате тук, е безумна, заслужено №1 място в нашия списък с най-добрите домакини в мрежата! О, и те също имат 30-дневна гаранция за връщане на парите, не-мозъчен човек в нашата книга!

Професионалисти

 • Много лесна за настройка
 • Голяма производителност
 • Отзивчива поддръжка
 • Супер достъпни
 • Бърз център за данни във Великобритания

Против

 • N / A

2. SiteGround UK – Общ уеб хостинг на подгласник

www.siteground.co.uk

Лого на SiteGround

Цена: £ 2.95
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

SiteGround знае техните неща. Те са достъпни, имат много мощни сървъри в Лондон и най-важното е, че поддръжката на клиентите е първокласна (средното време за реакция е 10 минути в момента).

Те също се препоръчват за WordPress, от WordPress (Те, разбира се, могат да се справят с всяка CMS, която хвърляте към тях).

Плановете на SiteGrounds също се предлагат с множество готини функции като невероятно ефективна система за сигурност, автоматизирани резервни копия, отговарят на GDPR и предлагат безплатни SSL сертификати (много важно за сайтовете за електронна търговия).

Подобно на повечето достойни доставчици на уеб хостинг, те имат 99,9% гаранция за продължаване, използват SSD съхранение, 30-дневна гаранция за връщане на парите и имат възможността да ви помогнат при регистрация на имена на домейни.

Що се отнася до хостинг пакетите, те предлагат споделен хостинг, хостинг на WordPress, хостинг на електронна търговия, хостинг на дистрибутори и облачен хостинг.

Те имат 3 споделени хостинг плана, най-достъпният им план започва само £ 2.95 на месец (69% отстъпка от обичайната цена)! Основният им план за стартиране позволява 1 уебсайт и ви дава 10 GB SSD хранилище, докато следващият им слой, GrowBig планът, позволява неограничени сайтове и 20 GB пространство за съхранение. С този план и всичко по-горе ще получите и безплатен трансфер на сайт от стария си хост, който винаги е удобен.

SiteGround предлага незабавна помощ на всички клиенти, когато се свързват с офисите им по телефон, билети или чат на живо. Проверявайки многото им онлайн уроци и електронни книги, можете също така да вземете най-новото ноу-хау за оптимизация и сигурност за вашия уебсайт WordPress.

Няма да останете разочаровани, когато става въпрос за повишената скорост на зареждане на уебсайта на SiteGround. SiteGround ви предлага възможността да персонализирате и индивидуализирате настройката на хостинга си и да подобрите общата скорост на зареждане на уебсайта си. Както споменахме в пълния ни преглед, техният персонализиран плъгин SuperCacher също помага да се подобри времето за зареждане на уебсайта ви (достъпно само в техния GrowBig план и нагоре).

Професионалисти

 • Страхотна подкрепа
 • Препоръчва се от WP
 • Удобен за потребителя
 • Уеб сървър, базиран във Великобритания

Против

 • По-високи такси за подновяване

3. Greengeeks – Най-добър зелен уеб хостинг

www.greengeeks.com

GreenGeeks лого

Цена: $ 2,95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

GreenGeeks е една от компаниите, за които просто знаете, че правят всичко както трябва, те забелязват масивен растеж откакто започнаха да живеят през 2008 г. Причините за успеха им са доста ясни, след като започнете да работите с тях, това е комбинация от глобален обхват ( множество центрове за данни по целия свят), страхотно представяне, страхотна и доста бърза поддръжка и не на последно място, те въвеждат потреблението си на енергия 3 пъти в мрежата чрез вятърната енергия, което е доста невероятно!

Що се отнася до специфичните функции, те предлагат неограничена честотна лента, дисково пространство и имейл акаунти дори в най-основния си план. Те имат денонощна поддръжка и също като Hostinger, 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни! Солидна №3 в нашия списък!

Те дори ще пуснат безплатно име на домейн за 1-ва година!

Основният им план започва само USD $ 2,95 / месец (намаление от $ 9,95).

GreenGeeks предлага виртуална поддръжка за клиенти през цялата година, когато това отговаря на вашия уникален график. Можете да се свържете с хостинг специалист чрез имейл, чат на живо, билет или директно да се обадите на техния екип за поддръжка. В допълнение към денонощната специализирана поддръжка от тяхната глобална работна сила, можете също да разгледате техните уроци за уебсайтове и впечатляваща база от знания за повече съвети за хостинг.

Оптимизирайки техните сървъри, GreenGeeks са изградили надеждна хостинг платформа (с 99,9% гаранция за продължаване на времето), която може да даде на вашия уебсайт скоростта, от която се нуждае, за да осигури повтарящ се трафик. Тази уеб хостинг компания използва масивни масиви за съхранение на RAID-10, PowerCacher, PHP7 и безплатен CDN чрез CloudFlare. Комбинираните усилия на тяхната авангардна технология позволяват на сървърите им да опаковат доста бърз удар!

Професионалисти

 • Екологичен
 • Неограничено пространство на диска
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 24/7 поддръжка

Против

 • Не се таксува в GBP

4. A2 хостинг Великобритания – най-добрият хостинг за дистрибутори

www.a2hosting.com

A2 лого за хостинг

Цена: $ 3,92 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

A2 хостингът е наравно с Hostinger, те също имат разнообразие от пламващи бързи сървъри в световен мащаб (с 99,9% гаранция за ъптайм) + имат страхотна поддръжка на клиенти. Въпреки че нямат официалната препоръка за WordPress, тяхната ефективност на WP сайтове е невероятна.

Както е ефективността им с повечето популярни CMS, техните сървъри са много добре оптимизирани и включват инсталатори на 1 скрипт за повечето CMS като WP и Joomla.

Те предлагат споделен хостинг, хостинг на дистрибутори (ние наистина харесваме техните опции за дистрибутори, дори и над SiteGround), VPS и специализирани сървъри.

Те предлагат 3 хостинг пакета, основният им план започва само $ 3,92 на месец (първоначално $ 7,99 / месец).

A2 хостингът се грижи за вашите хостинг нужди, като осигурява поддръжка чрез чат на живо, имейл, телефон и билети за поддръжка. Можете също да прочетете отзиви на клиентите на уебсайта им, който главно отчита високо качество и навременно обслужване. Те предлагат задълбочени онлайн ръководства и голямо разнообразие от информационни статии, които да ви помогнат да персонализирате и настроите вашия уебсайт.

Турбо сървърите на A2 хостинг ще ви дадат скорост на зареждане до 20 пъти по-бърза в сравнение с конкурентните доставчици на хостинг услуги. Това се постига чрез разпределяне на по-малко потребители на уеб сървър, а също и чрез предоставяне на повече потребители на сървърни ресурси. Те използват SSD, персонализирано кеширане и четири глобални центъра за данни, за да подобряват непрекъснато скоростта на уебсайта си.

Професионалисти

 • Неограничено пространство на диска
 • Страхотна подкрепа
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време
 • Безплатна миграция на сайт
 • Глобални центрове за данни

Против

 • Не се таксува в GBP

5. Kinsta – най-добър управляван хостинг на WordPress

kinsta.com

kinsta лого

Цена: $ 30 (USD)
Дисково пространство: 10 GB
Поддържа: Чат на живо, билети

Ако търсите най-добре управлявания хостинг услуга на WordPress, Kinsta е нашата идея в момента. Те са домакини на масивни компании като FreshBooks, Ubisoft и Tripadvisor. Те имат изненадващо конкурентни цени на пакети, а поддръжката е наистина втора.

Тяхната инфраструктура работи на изключително бързия и надежден облак на Google (разбира се с 99,9% гаранция за продължаване на времето), който има над 20 места по целия свят, за които да избирате (включително сървър, базиран в Обединеното кралство). Наскоро те също добавиха автоматично оптимизиране на DB и функциите за самолечение на PHP и, разбира се, поддържат най-новата версия на PHP.

След това, за да увеличат производителността още повече, те имат вътрешен кешинг плъгин, за да обслужват сайта възможно най-бързо и да се интегрират с KeyCDN за бързо зареждане пъти по целия свят.

Що се отнася до сигурността, те предлагат DDOS защита, блокиране на GeoIP, разбира се, защитната стена на Google Cloud и други. И дори ако сайтът се хакне, те ще ви помогнат да го поправите безплатно.

Има толкова много, за които все още не сме обсъждали, като тяхната резервна система, SSL сертификатите, монитора на ъптайм … но мисля, че разбирате.

Плановете им започват от 30 долара на месец, която включва 1 сайт и 10 GB SSD памет.

Ако имате бюджет, това са хората, на които да се доверите на вашия WP сайт!

Професионалисти

 • Google Cloud Platform
 • Голяма стойност за цената
 • Бронеустойчива сигурност
 • Страхотна подкрепа
 • Безплатни миграции на сайтове
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • Няма поддръжка по телефона (но всъщност не е проблем, имайки предвид колко добра е тяхната онлайн поддръжка)

6. Heart Internet – Уеб домакин във Великобритания

www.heartinternet.uk

Heart Internet лого

Цена: £ 2.66
Дисково пространство: 2 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Heart Internet е много подобен на eUKhost, както по отношение на цените, така и по отношение на функциите … те имат 2 допълнителни предимства, предлагат 5 GB дисково пространство в основния си план и имат вътрешна поддръжка на клиенти, която, ако сте разглеждали този сайт за малко, ще знаете, че ние високо ценим всяка компания, която не се възлага на аутсорсинг.

Освен това те спонсорират доста събития и конференции като WordCamp, Pixel Pioneers, Hack24 и други. Правим като компания, която се връща на общността.

Що се отнася до опциите за хостинг, те предлагат споделен уеб хостинг, премиум хостинг за по-взискателни сайтове, VPS, хостинг на дистрибутори, специализирани сървъри и хостинг на WordPress.

Като се има предвид, в момента тяхната репутация не е най-добрата, с доклади за чести прекъсвания и влошаваща се поддръжка … също така, основният им план всъщност не поддържа бази данни MySQL, така че няма поддръжка на WordPress, освен ако не отидете на план по-висок от £ 9.49 / месец (без ДДС).

Сърцето Интернет може да се свърже чрез подаване на онлайн формуляр на техния уебсайт или чрез директно повикване към тях. Можете също да се свържете с тях чрез чат на живо или чрез представяне на билет.

Ако искате да направите кратък опит в решаването на често срещан проблем с хостинга, можете да прегледате информативните статии, публикувани на тяхната страница с поддръжка на база данни.

Heart Internet използва платформа за облачен хостинг, която помага на уебсайта ви да изравнява дори трафика на уеб трафика. Това означава, че уебсайтът ви няма да бъде забавен, когато имате пикови периоди на трафик.

Те също така използват HTTP / 2 и редовно актуализират хардуерния си сървър, за да гарантират бързи скорости на зареждане в мрежата и удовлетвореност на клиентите.

Професионалисти

 • Връща обратно на общността
 • Достъпни за статични html сайтове
 • Много хостинг опции.

Против

 • Няма задгранични центрове за данни
 • Скалиста репутация
 • Няма поддръжка на WP в основния план

7. HostGator – Опитен уеб хостинг

www.hostgator.com

Лого на хостгатора

Цена: $ 2,75 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

HostGator е от доста време, по това време те преминаха от добро в лошо, отново в прилично. Те са супер достъпни, но вие ще го усетите в качеството на техните услуги, поддръжка и сигурност. Имахме множество сайтове хакнати на сървърите си, всички с подобни теми и плъгини към други сайтове на различни хостове и те не бяха хакнати.

Като се има предвид, ако погледнете цената, получената стойност е доста невероятна само за $ 2,75 / мес … но ако имате малко бюджет, вероятно бих отишла с хост, който има локален център за данни, така че не се справям с бавните времена на зареждане, които идват с наличието на американски сървър.

HostGator има следните хостинг планове: споделен хостинг, хостинг на WordPress, хостинг в облак, дистрибутор, VPS и специализирани сървъри.

HostGator улеснява клиентите да комуникират с хостинг проблем или да направят запитвания. Можете да им се обадите по телефона, да започнете чат на живо, да ги изпратите по факс или да споделите екрана си и да намерите решение на проблема си в рекордно кратко време. Освен тяхната целогодишна наличност, HostGator ви предоставя и библиотека от видео уроци, за да подпомогнете вашите хостинг нужди.

HostGator предоставя както HDD, така и SSD твърди дискове и може да конфигурира сървърите им така, че да отговарят на вашите специфични изисквания за скорост на зареждане. Те ви осигуряват непромерена честотна лента и ви дават възможност за внедряване на персонализирани сървърни инсталации, което оптимизира скоростта и ви предлага повече виртуален контрол. Това може да подобри SEO и общата оценка на потребителското изживяване на вашия уебсайт.

Професионалисти

 • достъпни
 • Стойност стойност

Против

 • По-ниско качество на услугите
 • Сигурност
 • САЩ сървъри

8. CloudWays – най-добър облачен хостинг

www.cloudways.com

Лого на Cloudways

Цена: $ 10 (USD)
Дисково пространство: 25 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Cloudways ви позволява да разгърнете, управлявате и наблюдавате високоефективни приложения и уебсайтове директно на облачни сървъри, като изрязвате обичайния уеб хостинг среден човек (това НЕ е за начинаещи). Ако знаете пътя си около сървър, тези момчета са страхотни! Добра поддръжка, избор много доставчици, от Digital Ocean, AWS, Vultr, те имат стоките.

Те също имат свой CDN, наречен CloudwaysCDN, и дори изграждат персонализиран кешинг плъгин за WordPress (плъгин, наречен Breeze), който значително ускорява времето за зареждане. След това за Joomla интегрираха кеширане на цяла страница за максимална скорост.

Цените варират от $ 10 до $ 272 на месец, в зависимост от изискванията на вашия сайт.

Не можете да сбъркате тук … ако сте малко техник.

Cloudways ви предоставя безкрайна подкрепа чрез билети за поддръжка, чат на живо и онлайн формуляри. Можете дори да поискате обаждане от тях и те са лесно достъпни 24 часа на ден. Те също предлагат база от знания, както и форум на общността и ви дават актуализации на живо относно тяхното състояние на страницата на системата на Cloudways за състоянието на системата.

Те използват твърди твърди дискове, а сървърите им са готови за PHP 7, което ви осигурява максимална скорост на изпълнение в сравнение с други доставчици на хостинг услуги. Cloudways кешира данни по целия свят и използва Memcached, Breeze плъгин и Redis, за да гарантира оптимални скорости на хостинг както за WordPress, така и за Magento. Те също така използват HTTP / 2 поддържани сървъри.

Професионалисти

 • Достъпен хостинг с висока производителност
 • Страхотна подкрепа
 • Супер мащабируем

Против

 • Малко крива на обучение

9. InMotion хостинг – добър бизнес уеб хост

www.inmotionhosting.com

InMotion хостинг лого

Цена: $ 6.39 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Въпреки че InMotion не е лош хост, техните решения са насочени най-вече към бизнеса, следователно по-високата цена от 6,39 долара на месец. Те също нямат местен център за данни, така че освен ако не насочвате към демографски в САЩ и наистина искате да хоствате с тях, има по-добри възможности.

Те предлагат повечето функции и предимства, които повечето други домакини предлагат. И сигурността им е на първо място с БЕЗПЛАТНА SSL, защита от хак, персонализирана защитна стена и DDoS защита.

Те предлагат споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS, специализирани сървъри и хостинг на WordPress (който има специфични за WP функции като автоматични актуализации и кръпки за защита и създаване на сайтове с влачене и пускане).

Ако имате запитване за услугите на InMotion хостинг, можете да се свържете с тях чрез чат на живо, имейл, телефон или като изпратите билет. Можете също да насрочите сесия по Skype с един от техните специалисти, ако искате по-задълбочени съвети.

Те имат онлайн страница за поддръжка, която предлага уроци и други инструменти, които могат да ви помогнат да се справите с често задавани въпроси.

Всички планове за обслужване на InMotion хостинг включват твърди дискове, които предлагат по-бърза доставка на съдържание от вашия уебсайт. Тази компания също използва множество центрове за данни и усъвършенствана технология за маршрутизиране, за да ви даде това конкурентно предимство по отношение на скоростта на зареждане и удобството на уебсайта..

Професионалисти

 • Висококачествени хостинг решения
 • Страхотна подкрепа
 • Добра сигурност

Против

 • скъп
 • САЩ сървъри

10. BlueHost – Добър уеб-домакин за начинаещи

www.bluehost.com

Лого на Bluehost

Цена: $ 3,95 (USD)
Дисково пространство: 50 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Bluehost е малко ветеран в уеб хостинг индустрията, те започнаха като доста невероятни, но след това бяха купени от EIG (който също притежава HostGator) и нещата започнаха да вървят надолу доста бързо.

Оттогава обаче работят върху своя имидж и хостинг решения за подобряване на цялостното качество и това се отплаща. Те предлагат маркетинг и общите отзиви на потребителите определено се подобряват. Те също предлагат изобилие от дисково пространство в основните им планове (50 GB) и предлагат безплатен SSL и безплатен домейн.

За Великобритания вероятно не бих ги препоръчал поради липсата на локални центрове за данни. Определено има по-добри варианти.

Що се отнася до хостинг решенията, те споделят хостинг, започващ от $ 3,95 / месец, WordPress хостинг, VPS и специализирани сървъри.

Вътрешният технически екип на BlueHost предлага опитна денонощна поддръжка. Те предлагат техническа и акаунтна поддръжка чрез чат на живо, телефон или представяне на билети. Можете също така да проверите техните видео уроци и база знания, ако искате да намерите полезна информация.

Те имат безплатен американски номер за контакт и международен номер за контакт, за да могат по-добре да се настанят всички техни клиенти.

Bluehost предлага различни хостинг пакети, които включват споделен хостинг, облачен хостинг, VPS хостинг и специален хостинг. Стандартният споделен хостинг ще ви даде време за зареждане на уеб страница от 2-3 секунди. По-скъпите пакети предлагат сървъри с по-ниска плътност, което ще ви осигури повече ресурси, които могат да ускорят вашия уеб сайт и цялостното време за зареждане доста малко.

Професионалисти

 • ветеран
 • Много дисково пространство
 • достъпни

Против

 • Скалиста репутация
 • Сървъри в САЩ

11. Dreamhost

www.dreamhost.com

Dreamhost лого

Цена: $ 7.95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Dreamhost има наистина добра репутация и с основателна причина. Те поддържат своите висококачествени хостинг услуги по време на огромната ценова война в момента, хората наистина ги харесват, тъй като са изключително надеждни. Единственият недостатък би бил липсата на центрове за данни в страната и разходите от $ 7,95 / месец …, които трябва да платите предварително за 3 години, ако искате най-евтиния тариф. Не е идеално, но те предлагат 97-дневна гаранция за връщане на парите, което е хубаво.

Те също имат специален ангажимент за сигурността и поверителността, които харесваме, те имат безплатен SSL И свободен whois поверителност, която крие данните за регистрация на вашето име. DreamHost също има опции за поддръжка 24/7, в случай че имате нужда.

Те предлагат споделен хостинг, хостинг на WordPress, специализирани сървъри и VPS хостинг.

DreamHost предлага чат на живо, имейл, телефон и подаване на билети като опции за поддръжка. Съществуващите клиенти могат да се свържат с тях директно, като влязат в своя акаунт за DreamHost.

Клиентите могат също да водят раздели за състоянието на системата на DreamHost и да споделят своя опит или да задават въпроси на фирмения форум. Освен това базата от знания може да хвърли малко светлина върху разширени теми и персонализиране.

DreamHost предлага голямо разнообразие от хостинг пакети, които включват в себе си твърди дискове, които позволяват на уебсайта ви да работи с 200% по-бързо. Всички пакети се предлагат с неограничена честотна лента и имате възможност да надстроите до бърз облачен сървър или управляван VPS сървър, ако искате да отключите до по-бързи скорости на зареждане.

Професионалисти

 • Добра репутация
 • Безплатно име на домейн
 • Безплатен SSL
 • 97 дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • скъп
 • Сървъри в САЩ

12. HostPapa

www.hostpapa.co.uk

Лого на HostPapa

Цена: £ 1.95
Дисково пространство: 100 GB
Поддържа: Телефон, чат на живо, билети

Това е интересно, те създават сайтове за всяка държава, по които е насочено, и предлагат почти същото като повечето други хостинг компании, без реални изгледи.

Те предлагат доста много дисково пространство на конкурентна цена (£ 1.95 / mo). Но отново в Обединеното кралство няма центрове за данни, така че, освен ако наистина не харесвате марката, вместо това отидете с нещо като Hostinger.

Що се отнася до опциите за хостинг, те имат споделен уеб хостинг, хостинг на WordPress, VPS хостинг и специализирани сървъри.

Клиентите имат достъп до услугите за поддръжка на HostPapa чрез имейл, телефон, факс, чат на живо и чрез билети за поддръжка. Екипът за поддръжка е на разположение 24 часа в денонощието и ако имате нужда от допълнителна помощ, можете да се присъедините към седмичен уебинар или да резервирате виртуална тренировка едно на едно с един от техните хостинг експерти.

Повечето отзиви на клиенти отчитат приятелско обслужване с отлична техническа поддръжка.

HostPapa твърди, че техните сървъри предлагат 300% повишаване на производителността, благодарение на тяхната ниска плътност и оптимални ресурси. Трябва обаче да се отбележи, че тази функция е включена само в пакета Business Pro.

Други пакети без това повишаване на производителността все още могат да предложат бързи резултати, ако желаете да активирате CloudFlare. HostPapa също може да се похвали с 99,9% ъптайм, което означава, че са доста надеждни.

Професионалисти

 • Много дисково пространство
 • Безплатен SSL

Против

 • Няма локални сървъри

13. StableHost

www.stablehost.com

Лого на StableHost

Цена: $ 3,50 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Телефон, билети

StableHost е като цяло приличен домакин. Те предлагат всички същите функции като повечето други хостове, с изключение на тяхната клъстерна хостинг технология … което увеличава общата мащабируемост и бързина / производителност, като допълнителният бонус, който издава с други сайтове на същия сървър, не трябва да влияе толкова много на вашия сайт. както е възможно при други уеб хостове.

Тяхната сигурност е доста важна, но с 24/7/365 поддръжка и средно време за реакция от 20 минути.

Добър избор, ако искате да се насочите към базиран в САЩ пазар, като отново няма локални сървъри …

Те предлагат споделен уеб хостинг, започващ от $ 3,50 / месец, дистрибутор, WP хостинг и VPS.

StableHost е страстен за обслужването на клиентите и ще може да ви помогне по телефон, имейл или чат на живо. Те предлагат и допълнителни видео уроци, които да ви помогнат да настроите хостинга и предпочитанията си за уебсайтове. Можете да изтеглите тестовете за скорост на мрежата на техния уебсайт, за да разберете какво хостинг местоположение ще бъде най-полезно за вашата клиентска база.

StableHost предлага различни хостинг пакети, всички с персонализируеми версии на LiteSpeed, MySQL и PHP.

Те също така използват корпоративни SSD устройства, двойни процесори и предлагат неограничена честотна лента, което означава, че увеличението на онлайн трафика няма да има ефект върху ефективността на уебсайта Ви. Това прави реалността за зареждане на уебсайтове с висока скорост и увеличава общата ви SEO оценка.

Професионалисти

 • Клъстерна хостинг технология
 • Страхотна подкрепа
 • Неограничено пространство на диска
 • достъпни

Против

 • Няма локални сървъри

14. Сайт5

www.site5.com

Site5

Цена: $ 6.95 (USD)
Дисково пространство: неограничен
Поддържа: Чат на живо

Site5 също предлага прилична услуга, но като се има предвид цената от 6,95 долара на месец, предложението за стойност не е наистина, тъй като има по-добри хостове, които са по-достъпни. Освен това основният им сървър е в САЩ, така че не би било чудесно за локални сайтове тук.

Харесваме неограниченото дисково пространство, безплатните миграции и тяхната резервна система.

Що се отнася до хостинг плановете, те имат споделен хостинг, VPS хостинг и планове за дистрибутори.

Site5 може да ви помогне да решите всичките си проблеми с хостинга само с едно натискане на бутон. Тази компания е достъпна 24 часа на ден чрез чат на живо и имейл.

Те също така предоставят на своите клиенти страница за спешни състояния и можете да прочетете общи въпроси за отстраняване на проблеми и техните отговори на уебсайта за добавена информация за хостинг.

Site5 предлага неограничено дисково пространство и честотна лента, като по този начин ви предоставя достатъчно място за съхранение, за да поддържате нарастващ уебсайт. Основният сървър се намира в САЩ, което не прави тази хостинг платформа идеална за локални уебсайтове.

Техният стандартен уеб хостинг използва PHP 5.3, който всъщност няма да измери до PHP 7, но все пак ще свърши работата.

Професионалисти

 • Неограничено пространство на диска

Против

 • По-скъпо
 • Сървъри в САЩ

Как да изберем топ уеб хостинг услугата във Великобритания

Решението да се създаде уебсайт е първата голяма стъпка и това е добра! Според Номинет, 96% от фирмите съобщават, че уебсайтът е допринесъл положително за повече клиенти & популярността на марката. В допълнение, 99% от всички възрастни на възраст от 16 до 44 години в Обединеното кралство са потребители на интернет според Службата за национална статистика ….

Ако искате да създадете уебсайт, независимо дали смятате, че е голям сайт, който получава много трафик, или по-малък проект, който няма да се нуждае от толкова капацитет или поддържа толкова трафик, ще бъдете изправени пред няколко трудни избора обаче.

В допълнение към реалния дизайн на сайта, как ще бъде създаден уебсайтът (блог, бизнес сайт или имате нужда от хостинг на електронна търговия), вашия URL или име на домейн и много други, вие също ще трябва да мисля за кой уеб хостинг доставчик да отида.

избор на уеб хостинг във Великобритания

Има доста различни услуги за уеб хостинг и изборът, който ще служи на вас и вашия уеб сайт най-добрите, ще има много общо с вида на сайта, който искате да хоствате, целта на този уебсайт и трафикът, който предполагате, че той генерира. Така освен нашите отзиви за уеб хостинг по-горе, ние също събрахме всичко, което трябва да знаете за хостинг индустрията, така че можете да създадете свой собствен уеб хостинг сравнение.

Какви са различните видове уеб хостинг?

Споделен хостинг

споделена хостинг графикаСподеленият хостинг е най-достъпният вариант за хостинг, той е идеален за по-малки уебсайтове и проекти, които искате да създадете. Споделеният хостинг има повече ограничения от другите налични опции за уеб хостинг, но за повечето по-малки уебсайтове като блогове, бизнес сайтове и лични уебсайтове, това са ограничения, които вероятно никога няма да забележите, освен ако проектът ви не стане много по-голям, отколкото първоначално очаквахте.

Този евтин тип хостинг работи от доставчик, предлагащ сървърно пространство на един и същ сървър за много различни клиенти; вашият уебсайт няма да бъде засегнат от другите уебсайтове на сървъра и ограниченията ви ще се крият само във факта, че разделяте честотната лента, пространството за съхранение и други, докато другите клиенти работят извън това сървърно пространство (както е описано накратко в нашия преглед на SiteGround).

Също така имайте предвид, че дори и най-основните хостинг пакети обикновено се предлагат с инсталатори с едно кликване за най-популярните CMS като WordPress, Joomla и др. Освен това по-голямата част от уеб хостовете предлагат и споделени пакети и за Linux & Хостинг на Windows (и разбира се поддържат общи езици като MySQL, PHP и т.н.).

VPS хостинг

VPS хостинг, или виртуален частен хостинг сървър, е перфектното средно място между споделен хостинг и посветен хостинг на сървъри. Това е като споделен хостинг, тъй като множество уебсайтове са хоствани от един сървър (надяваме се в или близо до Обединеното кралство); въпреки това, при VPS хостинг, дял се използва за отделяне на вашия уебсайт от уебсайтове на други потребители на същия сървър. По този начин, той идва с много предимства на специализиран сървър, с малко по-малко мощност и много по-ниска цена. Този тип хостинг може да се използва и за домакин на игри като Minecraft.

Специален хостинг на сървър

Специализиран хостинг на сървъри често е най-добрият вариант за уеб разработчиците, когато парите не са обект. Специализираният сървър разпределя цял сървър на клиента, което означава, че можете да имате целия този сървър за себе си и да правите с него всичко, което искате. Това отваря вратата към много засилени възможности за изпълнение, което ги прави идеята за по-големи уебсайтове като сайтове за електронна търговия, директории за недвижими имоти, форуми и др. Те също идват с висока цена, така че са най-добре запазени за по-големи начинания.

Облачен хостинг

Облачният хостинг бързо се превръща в един от любимите видове уеб хостинг на много уеб разработчици в Обединеното кралство. Това е така, защото е много универсален вариант за големи и малки уебсайтове. Ако имаше някаква опция за уеб хостинг с една размери, това ще бъде хостинг в облак. Този тип хостинг ви позволява безпроблемно да надграждате или понижавате плана си, тъй като нуждите на вашия уебсайт се променят, а той е и един от най-мощните и безопасни методи за уеб хостинг. Захранван от няколко машини, престоят се намалява и информацията ви е защитена.

Хостинг на реселлери

Хостингът на риселъри се използва най-често от уеб разработчици, които купуват големи количества сървърно пространство на едро и го препродават (както подсказва името) на клиентите, за които те проектират уебсайтове. Това позволява на уеб разработчика да запази много повече контрол върху уебсайтовете, които създават, да ги поддържа и работи ефективно. Това е рядък тип хостинг за всеки, който може да закупи, освен ако не е уеб разработчик или клиент на уеб програмист, който им го продава. Това прави проекта за уебсайт много по-опростен както за клиента, така и за разработчика и дава на разработчика повече контрол върху тяхното портфолио.

Изследвания уеб хостинг функции

Сравняване на уеб хостинг услуги: функции, спецификации и терминология 

Както можете да видите, има много различни избори, които трябва да вземете предвид, когато става въпрос за вземане на решение за правилния тип уеб хостинг план за вашите нужди (дори безплатен хостинг е опция). В края на деня целта ви е да изберете типа уеб хостинг, който ще даде най-добри резултати за вашия уеб сайт, без да нарушава банката. След като имате представа за вида на хостинг пакета, който искате да направите, следващата ви стъпка ще бъде да потърсите доставчик на уеб хостинг, на когото можете да се доверите на работата на вашия уебсайт. За да ви помогнем да изберете доставчик, на когото можете да се доверите, това са някои от функциите, които ще искате да проверите, преди да се регистрирате (ние използваме същите фактори в другите ни най-добри хостинг списъци като най-добрият уебсайт за хостинг в Австралия, най-добрият хостинг в Канада, най-добрият уеб хостинг Сингапур, най-добър хостинг на NZ, най-добър уеб хостинг Индия, най-добри хостове на уебсайтове (като цяло в световен мащаб), топ хостове в Малайзия, най-добър уеб хостинг за Бразилия & най-добрият хостинг Ирландия).

Местоположение на сървъра

Споменахме това в интрото, но по принцип, ако най-близкият сървър е значително по-слаб, ще си направите услуга, за да го използвате малко по-далеч. Всъщност няма значение дали търсите специфични за града услуги като уеб хостинг в Лондон, Бирмингам или Лийдс … разликата в скоростта ще бъде незначителна, стига сървърът да е близо или в Обединеното кралство ( както SiteGround, така и A2 хостинг имат сървъри във Великобритания и в целия свят).

съхранение

Преди да се регистрирате за някой доставчик на уеб хостинг, ще искате да добиете представа колко място за съхранение ще изисква вашият уебсайт. Колко снимки, видеоклипове или други медии ще имате на сайта си? Колко информация ще трябва да поддържа (използвате ли уеб хоста си и за имейл)? Ако вашият сайт е сравнително малък, може да не срещнете проблем със съхранението, независимо от доставчика, с когото отивате.

Uptime

Какъв е смисълът да запазите уебсайт, хостван в интернет, ако никой не може да получи достъп до него? Uptime е нещо, което най-добрите уеб хостове винаги търсят да увеличат, за да са сигурни, че сайтовете са достъпни за всеки по всяко време на деня или нощта. Много доставчици ще рекламират до 99,9% гаранция за продължаване, но винаги е добре да проверявате твърдения по този начин. Потърсете онлайн отзиви от хора, които са използвали услугата си, за да добиете представа как ще изглежда реалността. Започнахме да проследяваме времената и времето за реакция на най-големите доставчици на уеб хостинг услуги на нашата собствена страница със статут на хостинг.

Архивите

Вероятно ще имате съхранена ценна информация на вашия уебсайт, която може да бъде катастрофална за загуба. Именно това прави архивирането на вашата информация толкова важно, така че със сигурност трябва да разследвате колко често вашият уеб доставчик архивира уебсайтовете на своите клиенти. Не само това, но и погледнете техните методи за извличане в злощастното събитие, в което загубите информацията си и ако те наложат някакви такси за възстановяване на резервно копие.

SSL сертификати

SSL сертификатиSSL означава Secure Socket Layer, това е технология, която позволява криптиране на данните, които се прехвърлят между вашия сайт и посетителите. По този начин можете да направите своя сайт защитен и го показва на посетителите на своите сайтове чрез зеления катинар + https: // до вашия URL адрес в повечето съвременни браузъри. Той беше важен само за онлайн магазини или други сайтове, които приемат плащания на място. Но в наши дни това е задължително за всеки отделен сайт там (Google дори каза, че е фактор за класиране, така че дори получавате SEO полза, като имате защитен сайт). За щастие, при доставчици на SSL като Let’s Encrypt няма да ви струва и можете да ги инсталирате и подновите безплатно. Когато преглеждате хостинг услугите, обърнете внимание на тези, които предлагат SSL сертификати безплатно и бих избегнал тези, които искат да ви таксуват пари за това.

Като се има предвид, има различни видове SSL сертификати, а по-сигурните струват пари. Най-евтиният / безплатен тип са сертификатите за валидиране на домейни (DV), следва валидиране на организацията (OV) и накрая разширено валидиране (EV). Видовете OV и EV изискват действително валидиране на субекта, който иска сертификата.

Bandwidth

Широчината на честотната лента е важна за ефективността на вашия уебсайт, така че искате да сте сигурни, че имате достатъчно на разположение за вашия домейн, за да поддържа правилното му функциониране и подобряване на потребителското изживяване. Когато става дума за неща като споделен хостинг и дори VPS хостинг, може да имате достъп до по-малка честотна лента, отколкото бихте могли да имате при други опции, но доставчикът, с когото сте избрали да получите услугата си, също може да окаже влияние върху размера на честотната лента, с която сте разпределени. , Не забравяйте да вземете предвид това, преди да вземете решение за вашия доставчик, за да се уверите, че ще разполагате с необходимите ресурси.

скорост

Скоростта се отнася до общите времена за зареждане на добре оптимизиран сайт (с добре оптимизиран имаме предвид не твърде много разцвет на код, добре компресирани изображения и т.н. – всъщност просто сайт, който е проектиран ефективно). Скоростта на сайта зависи от 3 неща, местоположения на сървъра, производителност на сървъра (ресурси, разпределени за вашия хостинг акаунт), и персонализирани скриптове хостовете може да са изградили, за да ускорят доставката на сайта.

Скорост на сървъра

Производителността на сървъра е по-голям проблем, ако сървърът не ви разпредели достатъчно ресурси за стартиране на самия сайт, ще имате проблеми. По принцип просто не евтите твърде много на хостинга (напр. Не ходете с безплатен хостинг) и трябва да сте добре. Нашите топ 5 домакини са много добри в това. На всичкото отгоре, най-добрите хостове (като SiteGround) изграждат свои собствени скриптове за кеширане, за да ускорят доставянето на вашия сайт.

CDN

Местоположението на сървъра беше много важно, ако вашият целеви пазар е локален, хостингът на сървър в САЩ определено ще забави вашия сайт достатъчно, че да забележите, че е от гледна точка на реализации / клиенти / продажби. Но днес, когато CloudFlare е безплатен, можете да хоствате почти навсякъде, да активирате Cloudflare (което е CDN или мрежа за разпространение на съдържание, която обслужва вашия сайт от най-близкия възел до посетителя на вашия сайт) и да имате прилична скорост, независимо от местоположението на вашия целеви пазар. Повечето уеб хостове предлагат тази интеграция безплатно.

Други ползи от добавянето на CDN към вашия сайт включват по-малко натоварване на вашия локален сървър и DDOS защита, ако CDN го поддържа.

поддържа

Това е голямо, и то с основателна причина. Без прилична подкрепа потенциалната загуба на приходи / клиенти / посетители / и т.н. може да бъде огромна. Отзивчивата и ефективна поддръжка може да оправи нещата много бързо, което означава, че престоят на сайта ще бъде сведен до абсолютен минимум. Макар че повечето от водещите домакини предлагат 3 опции за поддръжка, като тези са телефон, билети и чат на живо, ние все още предпочитаме билети за поддръжка като опция за поддръжка..

опции за поддръжка

Въпреки че може да получите по-бърз отговор по телефона или по време на чат на живо, в повечето от тези случаи, обслужващият персонал трябва да мисли на крака и да се опита да получи отговор точно там и там … и да, това работи за повечето по-малки проблеми. Но ако имате по-сложен проблем, той може да не знае за какво говорите или този конкретен човек не е обучен да се занимава с този конкретен проблем и т.н. В тези случаи е по-лесно да го обясните в поддръжка билет, прикачете скрийншоти за това, за което говорите … тогава този билет отива на точния човек, с ясен поглед за проблема, който след това може да бъде решен.

Билетите за поддръжка също са по-лесни за мащабиране за самите хостинг компании, тъй като не е нужно непрекъснато да управляват телефоните или конзолите за чат на живо. Така или иначе, искате подкрепата да бъде отзивчива и способна, като много нива персонал имат специфичен опит в различни области. Това, което е на кутията, може да не е това, което получавате в крайна сметка, както разбрахме в нашето сравнение на DreamHost срещу Bluehost.

Брой разрешени домейни / сайтове

Ако смятате, че може да искате да хоствате повече от един уебсайт, използвайки вашия уеб хостинг пакет, тогава се уверете, че избраният от вас доставчик ще ви позволи да го направите! Дори и да мислите, че ще искате само един уебсайт, все пак е добре да изберете доставчик, който ще ви позволи да имате повече, ако искате. По този начин винаги сте свободни да промените мнението си.

И това е всичко, може да ви се стори пресилено да обхванете всички точки, но просто го правите една стъпка в един момент. Може би дори създайте електронна таблица и регистрирайте всички спецификации за най-добрия уеб хостинг във Великобритания, така че имате лесен преглед.

ИЛИ

Най-добър хостинг на домейни Великобритания

Включих този раздел, тъй като много хора все още търсят този термин, въпреки че той всъщност не съществува. Хостингът на домейни е комбинацията от уеб хостинг и регистрация на имена на домейни, целият пакет, ако желаете. И тъй като вече покрихме уеб хостинга по-горе, ще фокусираме този раздел върху имената на домейни, какви са те и как да ги регистрирам.

Регистрации на имена на домейни

Какво е име на домейн?

С две думи име на домейн е четената версия на IP адрес, който води до уебсайт, псевдоним. Без имена на домейни, за да посетите уебсайт, който трябва да поставите в IP адреса, например 192.168.40.208. Имената на домейни се наслагват отгоре на адреса, така че 192.168.40.208 става например yourwebsite.co.uk. Можете да наемете имена на домейни от регистратори. И да, четете това право, всъщност не можете да купите име на домейн за себе си, а вместо това го наемете.

Какво е регистратор?

Регистраторът е компания, която има право да се занимава с резервацията на имена на домейни и може да назначава IP адреси за тях. Самите те отговарят на регистрите, които управляват TLDs (или домейни от най-високо ниво) и делегират търговските продажби на регистраторите (и ако се интересувате от това колко домейни се регистрират всяка година, погледнете нашия ресурс за статистика за използване на интернет, това е доста епично). За Обединеното кралство Nominet е регистърът за всички .uk домейни

Как да регистрирате име на домейн във Великобритания

Ако все още нямате име на домейн и искате да го получите, когато се регистрирате в уеб хостинг пакет, имате късмет. Голяма част от доставчиците на уеб хостинг са дистрибутори на регистратори, което означава, че те могат да се справят с регистрацията на имена на домейни. Всичко, което трябва да направите, когато се регистрирате за хостинг пакет, поставете отметка в полето „Имам нужда от нов домейн“, въведете желания от вас домейн и хостът ще направи останалото, супер лесно.

Ако вече имате уебсайт и искате да регистрирате само някои допълнителни, харесваме Namecheap, те са лесни за работа и са много достъпни. Или ако търсите местен регистратор, опитайте names.co.uk.

Създаване на вашия уебсайт: Бързо Как да го направите

Както вероятно сте забелязали, уебсайтът изисква 2 части, име на домейн и уеб хостинг, за да съхранява в действителност файловете на вашите сайтове. Ако приемем, че вече имате и двете части, ето стъпките как да изградите уебсайта си чрез свързване на вашето име на домейн и уеб хостинг и инсталиране на WordPress (или какъвто и друг създател на уебсайт да искате да използвате), така че да имате сайт на живо, който можете да започнете да редактирате.

създаване на уебсайт

 1. Посочване на вашето име на домейн към вашия уеб хостинг: Ако сте регистрирали име на домейн при доставчиците си на уеб хостинг, те вече биха го направили за вас, но ако ги имате отделно, това правите:
  1. Намерете сървърите за имена на вашите уеб хостове (например: ns1.webhost.co.uk, ns2.webhost.co.uk), можете да го намерите във вашия имейл за добре дошли, в тяхната документация или отстрани в cPanel. Или можете просто да ги aks
  2. Копирайте сървърите за имена
  3. Влезте в своя регистратор и намерете вашите настройки за DNS или сървър на имена за домейна, който искате да свържете
  4. Поставете сървърите за имена в полетата на сървъра за имена и натиснете актуализация, запазване, направено или каквото и да е действието за запазването им.
  5. Изчакайте няколко часа.
 2. Инсталиране на WordPress: Повечето доставчици на уеб хостинг услуги (ако не са всички в този момент) трябва да имат инсталатори с 1 клик за WordPress в контролния си панел. Ако хостът използва cPanel, ще го намерите там. В противен случай просто го потърсете в секцията за поддръжка и документация на хостове.
 3. Знаеш, че имаш сайт на живо.

често задавани въпроси

Колко трябва да струва хостването на уебсайт?

Цената за хостинг на уебсайт зависи от няколко фактора, като основният фактор са нуждите на вашия уебсайт. Ако създавате личен блог или бизнес сайт, изборът на споделен хостинг план на цена от £ 3 до £ 6 на месец ще работи отлично. Ако планирате да изградите масивен магазин за електронна търговия или искате да хоствате уеб приложения с големи ресурси, по-добре е да потърсите специализиран сървър или VPS, който може да достигне до £ 100 на месец.

Как мога да хоствам уебсайта си безплатно?

Можете да хоствате уебсайта си безплатно, ако го хоствате локално на вашия компютър или ако използвате услуга на трети страни като wordpress.com или blogger.com. И двете от тях позволяват безплатен план, който ви позволява да изградите основен уебсайт на поддомейн на основния им домейн, като myblog.wordpress.com.

Мога ли да хоствам уебсайта си в Google?

На практика, не, Google не е хостинг доставчик. Въпреки че можете да използвате Google Sites за създаване на безплатен уебсайт, те се използват повече като инструмент за сътрудничество за бизнеса. Те също имат услуга, наречена Blogger на blogger.com, която би била по-подходяща за създаване на лични уебсайтове (макар че има ограничения за това, което можете да направите дизайн-разумно).

Кой е най-добрият уеб хостинг сайт за малък бизнес?

Според нас най-добрият хост за малкия бизнес е този, който предлага безплатни SSL сертификати, има сървъри по целия свят и има голяма сигурност, за да поддържа всичко безпроблемно. Вижте нашия най-добър уеб хостинг списък за повече информация.

Как да избера уеб хостинг доставчик?

Най-добрият начин да изберете уеб хост, който отговаря на вашите нужди, е първо да запишете какви са тези нужди. Повечето хора просто се нуждаят от уеб хостинг доставчик, който предлага бърз хостинг (за предпочитане със сървър във Великобритания), гладка система за настройка и 24/7 отзивчива поддръжка. Разгледайте нашето сравнение на страницата за повече подробности и други фактори, свързани с намирането на добър хост на уебсайта.

И това е за този масивен водач, надявам се, че помогна!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author