Най-добрите уеб хостинг услуги

Като уеб агенция с много хостинг акаунти (за хостинг на нашите клиенти, + имаме безброй странични проекти и обичаме да експериментираме ��), имаме доста добра представа какво определя топ доставчик на уеб хостинг.

Прегледахме всички наши хостинг акаунти, анализирахме кои уеб хостове работят добре и кои не са (и защо). Тогава решихме да създадем тази масивна страница за сравнение, за да споделим какво намерихме, да се насладим!

За бърза справка, въз основа на нашите отзиви, това са 5-те най-добри доставчици на уеб хостинг за 2020 г.:

 1. Хостингер – Най-добър като цяло
 2. SiteGround – Подгласник
 3. HostPapa – Страхотен достъпен уеб хост
 4. Cloudways – Най-добрата услуга за облачен хостинг
 5. A2 хостинг – чудесно за хостинг на риселър

Contents

Защо въпросите за твърдия уеб хостинг!

Качеството на вашия уеб хостинг доставчик може да окаже огромно влияние върху потенциалния успех на вашия уеб сайт.

Да вземем скоростта на уебсайта  например, знаете ли, че забавяне с 1 секунда означава, че показванията на страници намаляват с 11%, което означава, че над 1/10 от посетителите просто ще се отклонят за всяка секунда, който вашият сайт все още се зарежда, това е причината опитен и ориентиран към качеството уебсайт хостинг доставчик е важно!

За щастие за нас, уеб хостинг индустрията е доста конкурентна с повечето доставчици, които постоянно се опитват да се победят взаимно по цена, качество и поддръжка! Това е чудесно за нас, тъй като имаме много възможности, когато става въпрос за избор на уеб хост.

уеб хостинг изследвания

Настрана от хостинг таблица за сравнение по-долу, ние също навлизаме в повече подробности с отделни отзиви за уеб хостинг.

Уеб хостинг компанияОбщ рейтингЦена / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsWe Website
Лого на хостингер $ 0.99 (90% отстъпка – намаление от $ 9,99) 10 GB

 • Много достъпни
 • Супер лесна настройка
 • Страхотна производителност и бързина
 • Глобална мрежа от сървъри
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите!

Хостингер Преглед
siteground2 $ 3.95 (67% отстъпка, намаление от $ 11.95) 10 GB
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Светкавично бързо
 • Страхотна поддръжка!
 • Глобални сървъри
SiteGround Преглед
Лого на HostPapa $ 2,95 (намаление от $ 7,99 – Ексклузивна отстъпка MangoMatter) 100 GB
 • Много достъпни!
 • МНОГО възможности за поддръжка
 • Голяма производителност
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
Преглед на HostPapa
cloudwayslogo $ 7 20 GB
 • Облачният хостинг е предефиниран.
Облачен преглед
A2HostingLogo $ 3.92 неограничен
 • евтин
 • Неограничено пространство на диска!
A2 хостинг преглед

10-те най-добри отзиви за уеб хостинг за 2020 г.

1. Хостингер – Най-добър като цяло

Лого на хостингер
Уебсайт: www.hostinger.com
Цена: 0,99 долара
Дисково пространство: 10 GB
Поддръжка: Чат на живо
Глобален обхват: Да

Хостингер е една от най-бързо развиващите се уеб хостинг компании и с основателна причина. Те успяват да предоставят безумно висококачествени хостинг услуги, на част от разходите в сравнение с повечето им конкуренти.

Не е чудно, че от началото на 2004 г. те са се регистрирали над 29 милиона потребители. Само за $ 0,99 / месец получавате 10 GB SSD дисково пространство, безплатен SSL, тяхната 24/7/365 поддръжка на клиенти и още няколко безплатни. Стойността, която предлагат е доста впечатляваща!

Нещото, което наистина ни харесва, е как са структурирали процеса на създаване на нов акаунт, това е най-гладката настройка, която преживяхме досега. Стъпките безпроблемно преминават в следващото, докато преди да го знаете, не получите сайт на живо с инсталиран WordPress (и всъщност оптимизиран за WordPress) и сте готови за съдържание и изображения за качване.

Това е сериозно добре обмислен процес на борда на борда!

Що се отнася до производителността, освен техните 7 (!) Сървърни места по света, те използват твърди дискове SSD, кеширане на ниво сървър, DDOS защита, персонализиран плъгин за кеширане, 99,9% време за работа и т.н. И ако наистина искате да изтръгнете всяка част от скоростта от вашия сайт, колкото е възможно, добавете CDN и сте златни, независимо откъде идват посетителите ви.

Техните сървъри са разположени в САЩ, Сингапур, Обединеното кралство, Холандия, Литва, Бразилия и Индонезия.

Те предлагат следните типове хостинг: споделен хостинг (от който повечето хора се нуждаят), VPS, облачен хостинг, хостинг на WordPress и хостинг по имейл. И само в случай, че имате нужда, те също така продават имена на домейни, едно гише за всички нужди на вашия уебсайт.

Техните споделени хостинг планове започват само $ 0,99 на месец (90% отстъпка в момента). Те също така предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, която не е в мозъка в нашата книга!

Професионалисти

 • Много лесна за настройка
 • Голяма производителност
 • Супер достъпни
 • Глобална мрежа от сървъри

Против

 • N / A

2. SiteGround – Подгласник

SiteGround лого
Уебсайт: www.siteground.com
Цена: 3,95 долара
Дисково пространство: 10 GB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

SiteGround е огромен играч в хостинг индустрията. От тяхната супер отзивчива поддръжка на клиенти, която има средно време за реакция 10 минути на билети за поддръжка, до техните оптимизирани за WordPress настройки на сървъра, които правят WP да работи много гладко, те знаят занаята си!

Подобно на повечето доставчици на уеб хостинг, те предлагат няколко приятни безплатни халета като SSL, безплатни имена на домейни и безплатни трансфери на сайтове.

Те също така се препоръчват от WordPress (много малко хостинг компании могат да твърдят това! Те, разбира се, могат да се справят с почти всяка система за управление на съдържанието или с плъзгане и пускане на уебсайтове, които хвърляте върху тях).

Що се отнася до производителността, те не само предлагат SSD хостинг за по-бързи скорости и се уверяват, че всички имат достатъчно сървърни ресурси, но дори са изградили вътрешен кешинг плъгин за WordPress сайтове, наречен SuperCacher, за да сървърват сайтовете ви възможно най-бързо..

И ако вашият целеви пазар е разположен в чужбина, те имат и центрове за данни във Великобритания, NL (Холандия) и SG (Сингапур). И също като Hostinger, те също предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите и имат 99,9% гаранция за продължаване.

Тяхната сигурност също заслужава вик, тъй като те са изградили персонализирана система за сигурност, която постоянно обхожда сайтове и следи потенциалните заплахи, като гарантира, че всички сървъри и акаунт остават максимално чисти.

Те имат 3 хостинг плана. Техният най-достъпен споделен хостинг план започва само $ 3,95 на месец (67% отстъпка от обичайната цена)!

Професионалисти

 • Удобен за потребителя
 • Впечатляващи функции за сигурност
 • Множество центрове за данни по целия свят
 • Препоръчва се от WordPress
 • Голяма производителност

Против

 • Разходите за подновяване са малко високи

3. HostPapa – Страхотен достъпен уеб хост

Лого на HostPapa
Уебсайт: hostpapa.com
Цена: $ 2.95
Дисково пространство: 100 GB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Не

Въпреки че брандирането им може да използва известна работа, услугите, които Hostpapa предоставя, са първокласни! 100 GB място за само 2,95 долара е много добра сделка, определено като се има предвид нивото на поддръжка на клиенти, което получавате, и дори 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Разбира се, те имат инсталатори с едно кликване за всички ваши любими създатели на сайтове или системи за управление на съдържанието като WordPress, Joomla и др. Освен това получавате безплатно име на домейн, безплатен SSL сертификат и безплатна миграция на сайт от стария си хост, ако е необходимо. Ако трябва да се насочите към задграничен пазар като Европа или Азия, можете лесно да интегрирате CloudFlare CDN за прилично време за зареждане, независимо къде се намират посетителите ви. Продължителността им също е много надеждна и почти няма престой.

Поддръжката на клиенти работи 24/7 и е доста отзивчива, определено имайки предвид ниската цена! Те могат да помогнат и при миграцията на сайтове.

Що се отнася до уеб хостинг услугите, HostPapa предлага споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS хостинг и хостинг на WordPress, както и услуги за уеб дизайн, G Suite и интеграция на Office 365. Сериозно, ако имате бюджет, няма да ви изпуснат.

Техните споделени хостинг пакети започват от $ 2,95 на месец.

Професионалисти

 • Много дисково пространство
 • Допълнителни услуги
 • Поддръжка 24/7
 • Безплатно име на домейн
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 • N / A

4. Cloudways – Най-добрата услуга за облачен хостинг

Лого на Cloudways
Уебсайт: www.cloudways.com
Цена: 10 долара
Дисково пространство: 25 GB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

Cloudways извежда облачния хостинг на следващото ниво! Почти моментално внедряване и голяма мащабируемост … с доста отзивчива техническа поддръжка отгоре.

С 25+ центрове за данни, добро потребителско изживяване, страхотна производителност + ъптайм през уеб сървърите на Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr и KYUP … тези момчета предефинират облачната хостинг индустрия.

Говорейки за производителност, причината да са толкова добри в това е не само защото те използват някои от най-добрите доставчици там и поддържат неща като PHP7, поддържани от HTTP / 2 сървъри и SSD хостинг. Те също са изградили някои персонализирани системи, за да увеличат производителността още повече, в допълнение към страхотния си персонализиран контролен панел. За WordPress сайтове имат своя приставка за кеширане на Breeze, а след това за Magento за създателя на сайта те имат вграден кеш на пълни страници. Те определено знаят какво правят!

На фронта на сигурността те също са доста впечатляващи. Със специални защитни стени и двуфакторна автентификация те приемат сигурността много сериозно.

Най-евтиният им уеб хостинг план започва от $ 7 на месец.

Професионалисти

 • Високоефективен облачен хостинг
 • Много мащабируем
 • Центрове за данни по целия свят

Против

 • Необходими са повече умения за техника

5. A2 хостинг – чудесно за хостинг на риселър

A2 лого за хостинг
Уебсайт: www.a2hosting.com
Цена: 3,92 долара
Дисково пространство: Неограничено
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

A2 хостингът е много подобен както на SiteGround, така и на Hostinger … бързи сървъри, глобален обхват, страхотна поддръжка, неограничено дисково пространство. И макар да нямат официалната препоръка за WordPress, те са оптимизирани за WordPress.

Въпреки че основните им планове са доста бързи и предлагат спретнати допълнителни като безплатен SSL сертификат, безплатно сканиране за потенциални хакове, безплатни трансфери на сайтове, множество локации на сървъри и т.н. Всичко това, разбира се, с 99,9% гаранция за продължаване.

Turbo плановете са там, където нещата наистина стават интересни. Turbo планира не само да има по-малко потребители на уеб сървър, като по същество дава повече сървърни ресурси на акаунт, но също така предлага доста агресивна кешираща система с различни кеширащи решения за основните строители на уебсайтове като WordPress и Magento.

A2 хостинг предлага различни видове уеб хостинг, от споделен хостинг, WP хостинг и хостинг на дистрибутори, до VPS и специализирани хостинг планове.

Те също предлагат 3 хостинг пакета, като най-евтиният им споделен уеб хостинг план започва само от $ 3,92 на месец (първоначално $ 7,99 / месец).

Професионалисти

 • Сървъри в САЩ, Европа и Сингапур (SG е чудесен за NZ сайтове)
 • Неограничено пространство на диска
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време

Против

 • N / A

6. GreenGeeks – Най-добър зелен уеб хостинг

GreenGeeks лого
Уебсайт: www.greengeeks.com
Цена: $ 2,95
Дисково пространство: Неограничено
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

Greengeeks имат множество центрове за данни по целия свят, много добра поддръжка и дори предлагат неограничена честотна лента и дисково пространство при всеки план. Това, което отличава GreenGeeks, е това те въвеждат потреблението си на енергия 3 пъти в мрежата чрез вятърната енергия, което е доста невероятно!

Що се отнася до специфичните функции за техните уеб хостинг услуги. Както споменахме по-горе, те предлагат неограничено пространство на диска дори и на най-основния си план, имат 24/7 поддръжка на клиенти, предлагат 99,9% гаранция за актуализация на мрежата и точно като SiteGround, 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни! Те също са полезни, когато става дума за миграции на сайтове.

Що се отнася до производителността, те постигат максимална скорост, като предлагат SSD хостинг, безплатна CDN интеграция с Cloudflare, HTTP / 2 и PHP7 поддръжка. Те дори изградиха собствена кешираща система, наречена PowerCacher, за да изтласкат възможно най-голяма производителност.

Що се отнася до хостинг плановете, те предлагат обичайния споделен хостинг, хостинг на WordPress и хостинг на Reseller.

Най-евтиният им хостинг план започва само USD 2.95 на месец (намаление от $ 9.95).

Професионалисти

 • Супер зелено
 • Неограничено пространство на диска
 • Множество центрове за данни по целия свят
 • Добро обслужване на клиентите

Против

 • N / A

7. Bluehost – Страхотен уеб хост за начинаещи

Лого на Bluehost
Уебсайт: www.bluehost.com
Цена: 3,95 долара
Дисково пространство: 50 GB
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

През последните няколко години Bluehost имаше мъчително време. Те бяха на върха на играта си, след това бяха купени от EIG (международна група за издръжливост), нещата тръгнаха надолу, отзивите на клиентите вече не бяха супер положителни … но от преди 2 години те се опитват силно да обърнат нещата, и сега гърбът им с приличен хостинг, страхотно обслужване на клиенти и някои добри резултати. Те са много добре познати и се използват от много уебсайтове в наши дни.

Последните им усилия отново им спечелиха място в нашето сравнение на уеб хостинг! Що се отнася до хостинг услугите, те предлагат споделен хостинг, облачен хостинг, WP хостинг, VPS и посветен хостинг. Всичко се предлага с обичайните функции и страхотно време.

Те са особено добри с хостинг на WordPress сайтове и имат допълнителни функции за хостинг специално за инсталиране на WP, за да се уверите, че работата е възможно най-гладка.

Що се отнася до поддръжката на клиенти, те имат всичко – от голяма база знания, билети за поддръжка, чат на живо, поддръжка по телефона и дори видео уроци за всеки случай. Те също така създадоха персонализиран контролен панел, който е доста лесен за използване.

Техните уеб хостинг планове започват от $ 3,95 на месец.

Професионалисти

 • опитен
 • Конкурентно ценообразуване
 • Много дисково пространство

Против

 • Скалиста репутация

8. HostGator – голяма стойност на уебсайта

Лого на хостгатора
Уебсайт: www.hostgator.com
Цена: $ 2.75
Дисково пространство: Неограничено
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети

HostGator е ветеран от индустрията, те са супер стари и имат много клиенти. Освен това са супер достъпни, но това се показва, когато използвате услугите им. Всичко е просто ОК, не е лошо, не е страхотно, просто е добре.

Но след това отново, гледайки техните хостинг функции, неограничено дисково пространство само за $ 2,75 / месец, не е лоша сделка. Те също така предлагат безплатен SSL, безплатен домейн за една година, и гарантират 99,9% време на сървър.

Поддръжката също е достатъчно прилична, с опции за телефон, чат на живо и билети за поддръжка. Те също така разполагат с множество видео уроци, за да направят вашето преживяване възможно най-лесно.

HostGator има следните планове за хостинг на уебсайтове: Споделен хостинг (използва хостинг на cpanel), хостинг на WordPress, хостинг в облак, дистрибутор, VPS и специализирани сървъри.

Те също имат 2 уеб сървъра в САЩ и един в Индия.

Техните споделени уеб хостинг планове започват само $ 2.75 на месец.

Професионалисти

 • евтин
 • Стойност стойност
 • Неограничени имейл адреси

Против

 • По-ниско качество на услугите
 • Сигурността може да бъде по-добра

9. Хостинг на инмоции – чудесно за бизнес сайтове

лого за хостинг на инмоции
Уебсайт: www.inmotionhosting.com
Цена: 6,39 $
Дисково пространство: Неограничено
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Не

InMotion хостинг е от известно време, те са известни с качествения бизнес хостинг (с 99,99% гаранция за ъптайм !!). И макар да идват с по-висока цена, качеството на техните хостинг услуги е много добро, както и тяхната подкрепа.

Ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с тях чрез телефон, билети за поддръжка, чат на живо и дори скайп, ако е необходимо.

Ако започнете да разглеждате потребителските им отзиви в мрежата, това е доста впечатляващо колко добре харесват те.

Що се отнася до хостинг опциите, InMotion предлага споделен хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS хостинг, специализирани сървъри и специализиран хостинг на WordPress.

Най-евтиният им план започва от $ 6.39 на месец.

Професионалисти

 • Висококачествени услуги
 • Добра репутация
 • Солидна гаранция за продължаване на времето

Против

 • скъп

10. WP Engine – Управляван хостинг на WordPress

wpengine лого
Уебсайт: www.wpengine.com
Цена: 35 долара
Дисково пространство: 25k ограничение за посетители
Поддръжка: Телефон, чат на живо, билети
Глобален обхват: Да

Ако всъщност търсите супер висококачествен управляван хостинг на WordPress за Съединените щати, WP Engine е това, от което се нуждаете! Те са лидер на пазара, когато става дума за хостинг на WordPress сайтове (няма други създатели на сайтове) и с основателна причина (макар и да са скъпи). Те имат собствена вградена система за кеширане, за да обслужват страници свръх бързо (наречена EverCache), а в комбинация с CDN те са най-бързата хостинг компания WordPress наоколо! Те имат и персонализиран контролен панел, който предоставя страхотно потребителско изживяване.

Техната 24/7 техническа поддръжка очевидно е специализирана в WordPress, което им позволява да решат всеки проблем без проблем. На всичкото отгоре те се грижат и за всички основни актуализации на WordPress, така че не е нужно да се притеснявате за това. И когато е основна актуализация, те всъщност тестват сайта първо, преди да го актуализират, за да се уверят, че нищо не се счупва, най-добрата услуга. Те също така разполагат с откриване на заплахи в реално време, страхотно време, активно блокират DDOS атаки и дори ще оправят вашия сайт безплатно, ако той не бъде хакнат … нищо чудно техните потребителски отзиви да са толкова положителни!

Всичко гореизброено повече от оправдава ценовата марка и място в нашето сравнение на уеб хостинг! Интересува се от спокойствието и може да спести бюджета?

Най-евтиният им план започва от $ 35 на месец.

Професионалисти

 • Множество центрове за данни по целия свят
 • Супер специализирана поддръжка
 • Висока производителност

Против

 • цена

Как да намерите най-добрите доставчици на уеб хостинг услуги

Когато става въпрос за избор на качествен уеб хост за вашия сайт, важно е да се разбере, че има много видове, от които да избирате.

По-долу предоставяме обяснения на ключовите типове опции за уеб хостинг и техните основни плюсове и минуси и се впускаме в повече подробности за функциите, които бихте искали да внимавате, за да можете да създадете свой собствен най-доброто сравнение на хостинг на уебсайтове и в крайна сметка да намерите идеалния хост, на който да изградите уебсайта си.

От друга страна, ако все още не сте регистрирали името на домейна си, много хостове могат да го направят. Като се казва, любимият ни регистратор е Namecheap, те са от доста време и са много достъпни. Целият процес на създаване на уебсайт е доста лесен, много хора изграждат свои собствени уебсайтове в наши дни (просто вижте нашата страница със статистика в интернет, за да добиете представа, това е невероятно) … направете го една стъпка наведнъж.

САЩ уебсайт хостинг лаптоп

Видове хостинг на уебсайтове

Споделен хостинг

Със споделен хостинг, като цяло, множество уебсайтове са хоствани от един единствен сървър, контролиран от системен администратор. Те обикновено предлагат различни опции като хостинг на Windows или Linux, хостинг на Java и PHP. На всичкото отгоре ще намерите много от тях да имат инсталатори за основните системи за управление на съдържанието като WordPress, Joomla, Drupal и т.н..

споделен хостинг

Професионалисти: Споделеният хостинг е най-евтиният хостинг план, тъй като всички акаунти ще използват един и същ сървър, като по този начин се разделят разходите. Освен това е удобен за ползване, тъй като не се нуждае от високо познание, за да го използва.

Недостатъци: За съжаление, поради своята споделена природа, споделеният хостинг може да бъде доста ненадежден. Състезавате се за ограничен набор от ресурси и функции с множество други акаунти, така че може да е по-лесно вашия сайт да забави или дори да бъде хакнат в сравнение с други опции за хостинг.

VPS хостинг

VPS означава Виртуален частен сървър. По същество това е средната позиция между споделен и посветен хостинг на сървъри (и работи чудесно за сървъри за игри; най-добрият хостинг на Minecraft сървър е изграден с VPS). Помислете за споделен хост сървър с дялове между акаунти, които осигуряват допълнителна поверителност и функции.

Професионалисти: Цената е доста средна. Плащате малко повече от споделения хостинг, но това ви дава допълнителна свобода, гъвкавост и сигурност. Все още получавате поддръжка от администраторски екип, но имате повече контрол от традиционния споделен хост.

Недостатъци: Ненадежден доставчик на интернет услуги би могъл да препродаде място, за да спечели повече пари и да остави сметките да са останали в мрежа без сървърно пространство. От ваша страна се изисква и малко повече поддръжка, отколкото при споделен хостинг.

Специален хостинг на сървър

Специален сървър е изцяло ваш. Имате всички права и отговорности към него. Свободата обаче идва с по-високи парични разходи и интензивност на труда.

Професионалисти: Никога няма да бъдете забавени или засегнати по друг начин от никой друг, защото сървърът е изцяло ваш! И понеже е ваша, това означава, че е ваше да персонализирате, но се чувствате толкова склонни.

Недостатъци: Отговорността за персонализиране е върху вас, така че това изисква малко повече ноу-хау. Не само изисква интелигентните устройства да го настроят, но и идва на по-висока цена.

Облачен хостинг

Облачният хостинг е друга опция някъде между посветен и споделен хостинг. Облачният хостинг разделя ресурсите си между няколко свързани сървъра (като паяжина) и ги предоставя на акаунти при необходимост. Това ускорява нещата и осигурява сигурност в случай на неизправност на един сървър.

Професионалисти: Гъвкавостта за мащабиране е голямо предимство, което облачният хостинг може да осигури. Това означава, че ако бизнесът ви расте бързо, вашият сървър ще се мащабира с него. Това е и продукт, който е достъпен за вас веднага щом ви е необходим, тъй като постоянно съществува под една или друга форма в облака. Това е разумна цена и работи много добре за акаунт с нисък персонал.

Недостатъци: Тъй като е толкова централизиран в този надежден облак, ако има проблем с облака, вие сте почти останал безпомощен. Отново поради компонента за съхранение в облака можете да имате достъп до вашите файлове само чрез интернет. Ако не можете да се свържете, не можете да получите достъп. Гъвкавостта, подобна на гумената лента, която предлага, също може да се предлага с „гумена лента-гъвкава“ сметка всеки месец.

Хостинг на реселлери

Хостингът на риселъри е вид ръчно предадена версия на споделен хостинг. Фирма взема пакет от родителска компания-домакин, пакетира или пакетира каквото желае и го препродава на други акаунти като свой собствен.

Професионалисти: Спестява ви караницата, защото в крайна сметка някой друг е отговорен. Ако искате да разчитате на други, това може да е добро решение за вас.

Недостатъци: Страната, която препродава хоста обаче, може да не е експерт по него. Като клиент вероятно ще имате достъп до тях, така че може да се окажете в затруднено положение, ако нещо се обърка. По тази причина трябва да се има предвид само надеждна и проверена фирма за препродажба.

Управляван хостинг на WordPress

Това е премиум хостинг, фокусиран върху WordPress, с експертен екип за техническа поддръжка на WP. Управляваните WP хостове обикновено имат много добре оптимизиран стек на сървъра, специално проектиран около работа на WordPress възможно най-бързо. Ценообразуването обикновено се изчислява около броя посетители, които получавате на месец, а не на дисково пространство като обичайните споделени уеб хостове.

Професионалисти: Винаги ще сте в течение на най-новите функции и плъгини, тъй като WordPress винаги е в предната част на новите неща в света на хостинга. Те ще поддържат скоростта ви и ще ви предпазят, ако нещо се срине. Екипът не само ще ви информира, но и ще защити вашата информация и ще бъде там за всякакви проблеми, които могат да възникнат.

Недостатъци: Цената обикновено е първото нещо, което изключва някого. Колкото по-голям е сайтът и обемът му, толкова повече ще бъдете таксувани. Освен това имате малко по-малък контрол върху персонализирането на вашия сайт (тъй като управляваните хостове са склонни да имат списък с недопустими приставки … за поддържане на оптимална ефективност).

Уеб хостинг функции, които трябва да прегледате

След като знаете какъв тип уеб хост търсите, ще искате да проучите всяка опция за функциите, от които се нуждаете.

Ние използваме същите фактори в другите ни сравнения като:

 • уебсайт хостинг Австралия
 • хостинг на уебсайтове в Канада
 • уеб хостинг Сингапур
 • NZ уеб хостинг
 • уеб хостинг Индия
 • Уеб хостинг във Великобритания
 • уеб хостинг Малайзия
 • хостинг на Ирландия
 • уебсайт хостинг Пакистан
 • Melhor hospedagem de sites Brasil
 • уеб хостинг Индонезия

Класирането на следните аспекти до това, което е най-важно за вас, ще стесни търсенето до най-добрите доставчици на хостинг на уебсайтове, които предлагат правилния пакет за вас.

Определете за какво искате да харчите парите си: дали е широчината на честотната лента, поддръжката, допълнителните домейни или може би място за съхранение?

От друга страна, определете за какво НЕ си струва да харчите парите си. Ако не се нуждаете от специализирана поддръжка, изберете пакет, който ви дава гъвкавост и разрешение да вършите цялата работа!

Нека проучим важните аспекти на избора на добра хостинг услуга, така че да не се сблъсквате с никакви проблеми, когато започнете да създавате своя уебсайт.

Местоположение и скорост на сървъра

Географското местоположение на сървъра има значение, тъй като колкото по-близо е сървърът до вас, толкова по-малко разстояние и по-малко обръчи ще трябва да премине информацията, за да стигнете до вас и тези, които използват вашия сайт. В миналото, колкото повече сървърът беше от вашите посетители, толкова по-бавно се зарежда сайтът ви за тези посетители.

карта на местоположението на сървъра

Днес обаче можете да решите този проблем доста лесно, като активирате CDN или мрежа за разпространение на съдържание. CDN е разпределена мрежа от сървъри по целия свят, тези сървъри или възли могат да обслужват кеширана версия на вашия сайт от възела, който е най-близо до посетителя, който се опитва да получи достъп до сайта. Така че можете да разполагате с вашия хост в САЩ, като посетителите от Азия все още могат да зареждат вашия сайт доста бързо.

Cloudflare е един от тези CDN и е безплатен! Повечето уеб хостове дори имат лесен инсталатор с Cloud с Flash с едно кликване, така че определено внимавайте за това.

Дисково пространство

Дисковото пространство е пространството за съхранение на вашите файлове в бекенда (неща като HTML файлове, имейл, изображения и скриптове). По същество съхранението е шкафът за картотекиране на сайта. Ще искате да сте наясно с наличното пространство за съхранение, преди да се регистрирате за хостинг услуга, тъй като веднъж кабинетът за архивиране е пълен, това е всичко (въпреки че можете, разбира се, да надстроите, ако е необходимо).

Уверете се, че има достатъчно място за вас сега и в бъдеще и опитайте и използвайте хост, който използва SSD дискове, тъй като те са много по-бързи от традиционните.

Освен това, докато повечето хостове позволяват множество имейл акаунти / имейл адреси под един хостинг акаунт, имейлите могат да запълнят дисковото ви пространство доста бързо, така че помислете дали да използвате нещо като Gmail за обработка на имейлите си..

SSL сертификати

Сигурността е голяма работа в наши дни, като хакерите се опитват да избият насила да влязат във всеки сайт, който могат. Дори Google интегрира използването на SSL сертификати в начина, по който класират сайтовете в своите резултати, като защитените уебсайтове имат леко предимство пред незащитените уебсайтове. SSL означава Secure Sockets Layer, това е технология за защита за създаване на криптирана връзка между сървър и клиент или посетител, запазвайки данните, които се прехвърлят сигурни от лоши участници.

SSL сертификати

Това беше така, че само сайтове, които приемат кредитни карти или данни за плащане, трябваше да имат валиден SSL сертификат, но в наши дни това е задължително за почти всеки сайт. За щастие за нас компании като Let’s Encrypt предоставят SSL сертификати безплатно. Повечето от най-добрите уеб хостове там също имат инсталатор с едно щракване, за да защитят вашия сайт чрез инсталиране на сертификат.

Uptime

Чудите се колко надежден ще бъде вашият домакин? Uptime е фантастичен начин за измерване на това! Продължителността на уебсайтовете е процент, който показва колко добър доставчик е да поддържа всичко успешно.

Ако хост поиска 99% гаранция за продължаване, това може да изглежда перфектно! Но помислете за 1%. Един процент за една година може да означава няколко дни престой за вашия сайт. Дни престой еднаква загуба на достъп, като по този начин загуба на приходи, но все още плащате за услугата. Така че отрицателното пространство на процент на ъптайм е нещо като това, което ще ви струва, когато сървърът не е в състояние. Започнахме да проследяваме както общото време за работа, така и времето за реакция на най-големите компании за уеб хостинг на нашата страница със статут на хостинг.

Потърсете най-високия процент, който можете да намерите, и се уверете, че те спазват гаранцията си за ъптайм и могат да ви доставят.

поддържа

Това е един от по-важните фактори, които разгледахме в нашето сравнение на уеб хостинг.

Обмисли:

 • Колко знаете за проектирането на уебсайт, поддържането му и актуализирането му.
 • Колко ще трябва да разчитате на екип за поддръжка, който да прави такива неща като проектиране, поддържане и актуализиране на вашия сайт.

Шансовете са, че попадате на единия или другия край на спектъра.

опции за поддръжка

Ако не се нуждаете от много поддръжка и можете сами да се справите с отговорността, вероятно можете да намалите разходите, като изберете опция, която не предлага голяма подкрепа. Ако все пак ще ви е необходимо това, потърсете надежден екип за поддръжка, който може да се справи с всичко, от което се нуждаете. (И се подгответе да платите за подкрепата.)

Архивите

Вижте какви опции за архивиране предлага вашият домакин по избор. Доброто архивиране ще се случва редовно и те трябва да се съхраняват на различни места, в случай че в една зона има неизправност.

Не редовното и безопасно архивиране на вашата информация може да означава наистина лош ден и много загубени данни. Не рискувайте. Ежедневните резервни копия очевидно са най-добри.

Bandwidth

Широчината на честотната лента е нивото на трафик и трансфер на данни, с който вашият сайт може да се справи в един момент. Ако хостинг сайт предлага високо ниво на честотна лента, той вероятно ще бъде доста добро качество. Ако те предлагат само малко, може да не искате да разчитате на тях. Ако вашият бизнес мащаб, както и вашият сайт, искате честотната лента да може бързо да се приспособи към такъв поток.

Проследяването на трафика на вашия сайт за няколко месеца е добър начин да определите честотната лента, от която се нуждаете. Използвайки този номер като основна линия, оставете място за вашия сайт да се разраства. Това ще ви спести стрес в бъдеще, ако видите подем в трафика.

Брой разрешени домейни / сайтове

Ако планирате да създадете повече от един сайт, уверете се, че това ще бъде възможно чрез избрания хост. Ако се регистрирате за сделка за един сайт, ще трябва да се регистрирате за повече, ако някога искате да създадете нов или допълнителен сайт.

Ако знаете, че скоро няколко хоризонта ще бъдат на хоризонта или ако ви трябват няколко домейна веднага прилеп, можете да продължите и да премахнете хостинг опциите, които ви ограничават до един. Потърсете опция за сметка, която позволява повече домейни вместо това.

често задавани въпроси

Кой е най-сигурният уеб хостинг?

Най-сигурните доставчици на уеб хостинг са тези със системи за сигурност, изградени по поръчка от страна на сървъра. Те могат да варират от ежедневно сканиране на злонамерен софтуер и интегрирана WAF, до ежедневни архиви и други. SiteGround е много сигурен.

Как да избера уеб хостинг доставчик?

Изберете добър доставчик на уеб хостинг, като сравните функциите на няколко уеб хостинг компании, нашето ръководство по-горе ще ви помогне да определите кои са най-важните функции и на какво да обърнете внимание, когато търсите страхотен уеб хост.

Мога ли да хоствам собствен уебсайт?

Технически да, можете да хоствате собствения си уебсайт локално на компютъра си, но след това сайтът ще се понижи в момента, в който изключите компютъра си. Наличието на локално копие на вашия сайт е удобно за тестване на нови функции, които искате да внедрите, преди да го натиснете на живо на уеб хост.

Как мога да хоствам уебсайта си безплатно?

Да, има безплатни уеб хостове, но те или идват с принудителни реклами и ужасна поддръжка, или ще трябва да се уредите с поддомейн на компанията, която хоствате. WordPress.com, например, има безплатен план, който може да ви даде уебсайт в поддомейн (yourname.wordpress.com). Чудесно е, ако просто започвате и искате да го изпробвате.

Как да хоствам уебсайта си в Google?

Не можете да хоствате уебсайта си в Google, тъй като те не са уеб хостинг услуга. Те имат услуга, наречена Blogger, която може да ви предостави място за изграждане на основен уебсайт. Но имайте предвид, че URL адресът ви няма да бъде професионален, сайтът ще бъде хостван на поддомейн като yourcompany.blogspot.com.

И това е всичко, може да ви се стори пресилено да сравнявате всички точки, но просто го правите една стъпка по едно. Може би дори създайте електронна таблица и регистрирайте всички спецификации за най-добрите уеб хостинг доставчици, така че имате лесен преглед.

ИЛИ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author