Най-добър хостинг на WordPress

изображение пазаруване на размера на уебсайтове, хоствани на wordpressWordPress е, с ръце, най-популярната система за управление на съдържанието (CMS) в интернет днес.

Почти 30% от всички уебсайтове, от прости блогове до сложни магазини за електронна търговия, използват тази CMS рамка, за да направят своя знак онлайн.

Както може би се досещате, WordPress не дойде да доминира в интернет случайно. Това е случай на крема, който се издига до върха и остава там. Комбинация от удобен за потребителя интерфейс, способността да се изпълнява почти всяка допълнителна функция чрез плъгини на трети страни и процъфтяваща потребителска общност го превръщат в не-мозъчен.

Когато става въпрос за изработка на вашия уебсайт, препоръчаната ни платформа продължава да бъде само WordPress и WordPress. Никаква друга опция не се доближава.

Но преди да излезете и да изградите този заблуден нов блог, ви е необходим хостинг план или никой няма да го вижда, освен катериците, гледащи през рамото ви. За щастие, ние излязохме и тествахме всички най-добри WordPress домакини от месеци и събрахме много данни, по които човек се представя най-добре. Можете да видите проследяването на живо тук. Прочетете повече за нашия 4-стъпален процес на изследване тук.

Ние сме организирали нашите открития тук, включително функциите, които ще искате за вашия уебсайт WordPress, така че нека да влезем в него.

Така че, нека се потопим в него:

Contents

1. Kinsta

Най-добрият домакин на WordPress … Ако можете да си позволите

kinsta лого

Цена – $ 30 / месец (основен)
Средна продължителност на 99,95%
Средно време на натоварване на 475ms

Основни функции
 • Безплатни SSL и CND
 • DDoS откриване
 • Хардуерни защитни стени
 • Безплатна миграция на сайтове
 • Хостов сървър на Google
 • 24/7 техническа поддръжка
 • 2 месеца безплатно с годишни плащания
 • 99,99% гаранция за неочаквано време

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Най-добрата сигурност
Интуитивен интерфейс за управление на сайта

CONS

Не евтин вариант

Ако потърсите определението на Premium, вероятно ще намерите Kinsta, изброено в раздела с примери. Тъй като Kinsta без съмнение е първокласен продукт, неговото качество (и да, също цена) със сигурност свидетелства за това.

Невероятна сигурност ��

Всичко за Kinsta е на върха на сигурността е далеч от най-силните, които сме виждали, а скоростта, която осигурява, е почти невероятно бърза. Сигурността използва цял набор от най-актуални криптиране и протоколи. Нещо повече, Kinsta активно следи вашия сайт по време на време, което е, много, през цялото време. Системата Kinsta също непрекъснато се подлага на актуализации и корекции, като винаги тихо се случва на заден план, така че няма да има какво да се притеснявате.

Най-иновативната функция е стилът на хостинг в Google Cloud. Вместо да бъде хоствано в едно физическо местоположение на сървъра, използването на онлайн облачни сървъри означава, че вашият сайт може да се възползва от многобройните сървърни разположения на Google. Това дава далеч по-голяма гъвкавост към вашия сайт, което позволява да се оптимизира бързо и без усилия до най-добрите места.

Подробно управление на уебсайта ��‍��

Kinsta може да се похвали един от най-възвишените интерфейси за управление на сайтове. Това е интуитивно, ясно и просто, но това не жертва дълбочината на функциите, които предлага. Голяма част от инфраструктурата е също автономна, така че докато имате голям контрол върху сайта си, няма нужда да се притеснявате за всички малки негри.

Бърз, сигурен и интелигентен, така че каква е уловката? Мисля, че вече сте се досетили При 30 долара на месец за основния (но все още неизпълнен) план, Kinsta не е евтин. Това не е хостинг услуга за малки компании, които се спъват, това е услуга за бизнеса, сериозно за техния растеж и с отчаяна нужда от силно присъствие в интернет. Премиум качество, премия цена.

Има достатъчно неща, които да оправдаят ценовата цена на Kinsta и с нея притесненията ви за хостинг на уебсайтове ще са минало..

2. HostPapa (отстъпка 70%)

Налична отстъпка с висока стойност

лого на hostpapa

Цена – $ 2,95 на месец (Редовни $ 13,99 / месец)
Средна продължителност на 99,95%
Средно време на натоварване на 475ms

Основни функции
 • Неограничени уебсайтове
 • Безплатна регистрация на домейни
 • Неограничено SSD съхранение
 • Непромерена честотна лента
 • Безплатен трансфер на уебсайтове
 • Безплатен облачен CDN
 • Безплатен SSL
 • cPanel Control Panel
 • Безплатен уебсайт

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Най-добрият хостинг на WordPress в Канада
Фантастични времена и скорости на уебсайтове

CONS

Обновяване на цените

Изборът номер едно за хостинг на WordPress може да изглежда познат. HostPapa е най-добрият ни избор като цяло за уеб хостинг. С WordPress запазихме същото по ред причини.

HostPapa просто предоставя твърде много стойност, за да се игнорира. Използваме услугата за нашите канадски клиенти, защото е такава просто най-добрата канадска хостинг услуга за WordPress. Това не е само за техните голи кости. Това е за служебното им обслужване. Това прави така, че хостинг Канада всъщност се класира и за нашия евтин хостинг списък.

Читателите на хостинг в Канада могат да получат огромна отстъпка от $ 2,95 на месец.

Започнете уебсайта си с цените с намаление, като кликнете върху тази връзка стрелка, сочеща към връзката за отстъпка hostpapa за читатели на hostingcanada.orgили просто се регистрирайте тук, за да получите отстъпката си с приложението. HostPapa също предлага безплатен домейн за регистрации.

Удивителни скорости на сайта ��

HostPapa се отличава с невероятни времена и бързи скорости на сайта като предлагаме денонощна поддръжка на клиенти чрез чат на живо. Няма да чакате половин ден като други евтини хостинг услуги, тъй като HostPapa обикновено не е евтина хостинг услуга.

Инсталирането на WordPress с едно щракване прави HostPapa не-мозъчен, когато става дума за хостинг услуги за WordPress. Това е особено вярно в Канада, тъй като HostPapa е канадски, отглеждан с центрове за данни в цялата страна.

Повечето хора започват с най-евтиния план, наличен при стартиране на услуга. HostPapa предлага своя среден ред на същата цена като техния стартов пакет за читателите на хостинг Канада (точно така, безплатно надграждане). Ето какво ви осигурява този среден слой с HostPapa.

3. Хостингер

Най-добрият домакин на WordPress

hostinger-лого

Цена – $ 0,99 на месец
Средна продължителност на 99,91%
Средно време на натоварване на 389ms

Основни функции
 • 10 GB дисково пространство
 • 100 GB честотна лента
 • Бизнес имейл акаунт
 • 99,9% гаранция за ненавременна работа
 • 24/7/365 Поддръжка на клиенти
 • Седмични резервни копия
 • Щракнете върху Инсталатор

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Най-достъпният хост на WordPress

CONS

Не предлага безплатен SSL

Когато стана дума за хостинг на WordPress, Hostinger реши, че хостинг офертите на пазара могат да бъдат подобрени. Още в първите дни на компанията, Хостингер забеляза, че хостинг пазара е изпълнен с конкуренти, предлагащи изключително сходни предложения в строг ценови диапазон.

Ниски цени ��

В много случаи настоящите WordPress хостинг опции, достъпни за вас, са почти идентични от конкурент до конкурент. Когато Hostinger реши да скочи в хостинг общността, вместо да направи същото точно като другите хостинг компании WordPress, той реши да предложи конкурентна услуга на много по-ниска цена. Това е добра новина за вас, потребителя.

Първия път, когато видяхме Hostinger, поради сумата, която те таксуват, ги отписахме като лошо хостинг решение за WordPress. Това беше огромна грешка и мислите, които не можахме да сме далеч от истината. Хостингерът осигурява най-голяма стойност в хостинг пространството на WordPress и дори не е близо.

Тонове безплатни ��

Цената на хостингера ще се колебае между $ 0,99 на месец до $ 2,15 на месец полу редовно – най-достъпният хост на WordPress в този списък. Можете да заключите тази цена за 48 месеца. Това е четири години хостинг за под 70 долара, както и да го преместите.

Долната линия е, ако искате да спестите много пари, когато става въпрос за хостинг на вашия сайт WordPress с голяма скорост на сайта и време за продължаване, тогава не гледайте повече от Hostinger. Дори и с най-ниския наличен ред, получавате 30-дневна гаранция за връщане на парите, безплатен домейн и безплатен SSL.

4. Siteground

Най-добрият общ избор за малкия бизнес и физическите лица

SiteGround-лого

Започва в $ 3,95 на месец
Средна продължителност на 99,95%
Средно време на натоварване на 475ms

Основни функции
 • Безплатен уебсайт
 • 24/7 Поддръжка
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Безплатни имейл акаунти
 • Немерен трафик
 • Безплатен облачен CDN
 • Безплатни ежедневни резервни копия

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Безплатен SSL
Страхотна техническа поддръжка

CONS

Цената върви по-висока втори път

Моля, барабан. Това е момента, в който сте чакали. Без допълнително обожание ще ви предложим да помислите SiteGround като вашия уеб хост WordPress. В крайна сметка това е най-добрата услуга за хостинг на WordPress.

Ние използваме тази услуга от години със собствените си клиенти и продължаваме да го правим. Защо? Защото цената е правилна и ние ги харесваме. Много ги харесваме.

При $ 3,95 на месец това ще ви струва с около долар повече от дълбоките дискаунтъри, които ще ви дадат план за голи кости и след това ще ви убият бавно с таксите за надграждане.

SiteGround предлага надеждно надеждни 99.95% време за работа, 24/7 техническа поддръжка и поддръжка, безплатен SSL, инсталиране с едно щракване, и – за нашите пари – е най-добрият избор за начинаещи, благодарение на простото разположение на таблото. ��

5. WPX хостинг

Скъп, но си струва всеки цент

wpx хостинг за лого на wordpress

Започва в $ 20,83 на месец
Средна продължителност на 99,5%
Средно време на натоварване от 601ms

Основни функции
 • 5 уебсайта
 • 10 GB съхранение
 • 100 GB честотна лента
 • Високоскоростен и персонализиран CDN
 • Неограничена миграция на сайтове
 • Ръчно архивиране
 • DDoS защита
 • Сканиране и премахване на злонамерен софтуер
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 99,95% гаранция за неочаквано време

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Почти няма прекъсвания

CONS

Един от най-скъпите домакини

WPX хостингът вероятно ще бъде по-висок в нашия списък, ако беше по-евтин.

Започвайки от $ 20,83 на месец с годишно ценообразуване и влизайки от $ 25 на месец, ако се плаща месечно, това е един от най-скъпите уеб хостове там. Услугите им обаче са наистина звездни и отзивите на клиентите потвърждават този факт.

WPX-хостинг-Преглед-Ценообразуване

Ако имате огромен бюджет и планирате да поддържате огромен брой уебсайтове за много дълго време, това може да е изборът за вас. WPX хостинг оферти висока скорост, поддръжка на живо 24/7, а престоите почти не съществуват.

6. WP двигател

Бърз. Надежден. скъп.

wp основно лого на двигателя

Започва в $ 35 на месец
Средна продължителност на 99,5%
Средно време на натоварване от 601ms

Основни функции
 • 25 000 посещения на месец
 • 10 GB съхранение
 • 50 GB честотна лента на месец
 • 35+ StudioPress теми
 • Прехвърляеми сайтове
 • PHP 7.2 Готов
 • Глобален CDN
 • Автоматизирани SSL сертификати

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Поддръжка на върха на линията
Ежедневно архивиране

CONS

Опция с висока цена

Заемайки третото място в нашия списък с най-добри хостинг услуги на WordPress, имаме WP Engine. То има отлично ъптайм, 24/7 поддръжка, която е първокласна, и ежедневни резервни копия. Ако искате да похарчите колкото се може повече пари за отлична услуга – това е най-добрият избор за вас.

Само големи момчета ��

Както можете да видите от ценовия план по-долу, WP Engine е чудесен вариант за предприятия, огромни компании и други големи wordpress клиенти.

WP-двигател ценообразуванеКато цяло сериозно, качеството на WP Engine не може да бъде по-високо.

7. Хостинг на A2

Висока скорост и ниско време на натоварване

Започва в $ 3,92 на месец
Средна продължителност на 99,5%
Средно време на натоварване на 601ms

Основни функции
 • 5 Бази данни
 • Неограничено съхранение
 • Неограничен трансфер
 • cPanel Control Panel
 • Безплатни SSL и SSD
 • Безплатен и лесен трансфер на сайт
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Надеждна опция

CONS

Турбо сървърът се предлага само в по-скъпи планове

A2 хостингът е следващият ни избор и е много подобен на нашия най-добър избор. A2 хостингът идва с всички камбани и свирки, докато скача с месечна цена от 3,92 долара.

Турбо ��

Въпреки че е толкова евтино, A2 хостингът предлага надеждна услуга с ниски периоди на престой и закъснение. Ако изберете сделка с Turbo, която струва $ 9,31 / месец, вашите планове стават неограничени и скоростта ви е приоритет за техните сървъри.

Това прави A2 хостинг фантастичен вариант за тези, които искат да създадат само няколко уебсайта, но да ги поддържат с голямо внимание.

A2 хостингът предлага страхотна поддръжка и брой ъптайм на 99,91%. Независимо дали сте във Ванкувър или Торонто, ще сте доволни, както и ние с представянето на компанията.

8. Bluehost

Най-добрият избор за начинаещи

лого на bluehostЗапочва в $ 3,92 на месец
Средна продължителност на 99,5%
Средно време на натоварване на 601ms

Основни функции
 • 50 GB SSD съхранение
 • Непромерена честотна лента
 • Безплатен SSL сертификат
 • Стандартно изпълнение
 • 1 Домейн
 • 5 Паркирани домейни
 • 25 Поддомейни

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Препоръчва се от WordPress

CONS

Не е най-надеждният

Почти за всички – включително за дядо ви, който не прави нищо повече от игра на бинго онлайн – е чувал за Bluehost. Нито най-бързият, нито най-надеждният, нито най-бързият най-евтината хостинг услуга там (почти …). Но, най-популярният и повече от джак от всички сделки тип хост.

Препоръчана от самия WordPress, Bluehost е оттогава досега. е скоростта е много добра, продължителността на работа е над 99,5% и е евтина мръсотия. Дори най-скъпият им план струва по-малко от най-ниската опция на някои хостове, например WPX хостинг.

След като прегледахме „ole BH за някои 14-те нечетни месеца, ние сме склонни да се съгласим с WordPress: това е чудесна хостинг услуга за малки фирми и нови блогъри.

план за ценообразуване на bluehost

Ако търсите услуга за уеб хостинг, която е приятелска за начинаещи, предлага много функции, на които новодошлите могат да се радват и няма да напрягате бюджета си – препоръчваме Bluehost като вашата хостинг услуга на WordPress.

Ръководство за купуване на хостинг за WordPress

Едно от първите неща, които ще забележите за различните уеб хостинг компании, е, че цените варират от по-малко от долар на месец за споделен хостинг с дълбоки отстъпки до 100 или повече долара за специален пакет.

Би било интелигентно предварително да имате представа колко ще ви е необходим за хостинг на пространство и скорост на обработка, преди да вземете решение за пакет. Има голяма разлика между това, от което се нуждаете за личен блог или уебсайт за малък бизнес, и тези на пълноценния магазин за електронна търговия или уебсайт, интензивно разпространяващ медиите. Сайтовете с голям трафик ще се нуждаят от повече ресурси от други.

Добрата новина е, че можете започнете с малки с по-евтин план и увеличаване на мащаба на по-здрав, тъй като вашите нужди се увеличават. Освен ако не планирате да имате 6 000 или повече месечни уеб посещения от самото начало, няма нужда да започвате с VPS или специален хостинг план.

Плановете за уеб хостинг на ниво ниво обикновено са от споделеното разнообразие, което означава, че ресурсите на сървъра се споделят между много клиенти чрез използване на един IP адрес.

Няма нищо присъщо в тази идея. Той е предназначен за уебсайтове с ниски ресурси и позволява на хоста да таксува по-малко на месец, тъй като е по-скоро обществен ресурс. Проблемът е, че има някои сериозни рискове за сигурността.

Функции, които трябва да внимавате:

Но преди да се регистрирате с най-ниския месечен уеб хостинг на мъртвото куче, можете да разберете, че има някои функции, които правят някои хостове по-добри от други, когато става въпрос за уебсайт на WordPress.

Ето най-важните неща, които трябва да имате предвид при избора на хост на WordPress:

 • Имате нужда от включен SSL, за да извършвате плащания
 • Можете ли да мигрирате уебсайт към или от хоста?
 • Включени ли са безплатни архиви?
 • Гаранция за висока продължителност на работа – трябва да бъде над 99%
 • Къде се намират центровете за данни?
 • 24/7 обслужване на клиенти и техническа поддръжка
 • Лесна инсталация на WordPress
 • Повишена сигурност

Компаниите за уеб-домакини, които препоръчваме да използвате със WordPress сайт, покриват повечето от тези елементи и хвърлят още няколко за ритници.

Нека се справим за момент и се уверете, че разбирате какво означават всяка от тези функции, преди да продължим. (Не се притеснявайте. Ще бъде безболезнено и някой ден ще се радвате, че сте отделили време.

Защита на защитните слоеве (SSL)

Secure-SSLВъпреки че никой надежден уеб хост не би отрекъл необходимостта от инсталиране на SSL заедно с вашия уебсайт, дълбоките дискаунтъри (по-малко от долара на месец) са склонни да искат да ви таксуват от 60 до 80 долара годишно за защитата.

Ти трябва винаги избирайте домакин, който го предлага безплатно. Не се безпокойте Те са там.

Реалността е, че SSL сега се счита за стандартно ниво на сигурност за всички уебсайтове. Всеки, който се опита да ви каже, че е новопоявило се ъпгрейд, е пълен с балон. В първите дни на интернет е създаден, за да увеличи сигурността на онлайн плащанията.

Вероятно сте виждали символа за зелено заключване в горната част на уеб страницата или думата „защитено“ пред URL адреса. Това е SSL технология в действие. Той създава един вид тунел между лицето, което извършва плащане, и процесора за кредитна или дебитна карта и защитава цялата информация, която минава между тях, което е добро нещо.

Идеята за SSL стана толкова повсеместна в наши дни, че Google ще класира вашия сайт по-високо в резултатите от търсенето, ако използвате SSL. Това само по себе си трябва да е достатъчно, за да ви убеди колко е критично.

Както казахме, обаче, няма нужда да плащате за това, когато толкова много уеб хостове ви ги дават безплатно. Сериозно. Не мислете дори да отидете без SSL, но не губете парите си, плащайки за това.

Вероятно ще трябва да мигрирате евентуално

Не, това не означава, че ще трябва да издърпате корени и да се преместите в друга държава в името на уебсайта си …

Добре си там, където си, но понякога там ще трябва да преместите уебсайта си от един хост в друг (или дори на същия хост, но картографиран в различен домейн.)

Това не е непременно трудна задача, но може да бъде досадно и да изглежда прекалено технично, ако никога не сте го правили преди. По принцип става въпрос само за компресиране на всички ваши файлове / медии / плъгини / настройки и прехвърлянето им чрез FTP на новото място.

Когато дойде време за миграция на уебсайт, ще искате да го направите без допълнително заплащане плюс да можете да поискате и получите техническа помощ, ако срещнете проблеми. Някои хостове (като SiteGround), нашият предпочитан уеб хост) с радост помагат в процеса; други са склонни да таксуват допълнително за услугата. Очевидно смятаме, че първата е по-добра.

Безплатни архиви

компютър, архивиращ твърд дискВ дигиталния свят архивирането на уебсайта ви трябва да е второ естество, колкото да обличате дрехите си сутрин – правите това все още, нали??

Изводът е, че никога не трябва да се доверявате на интернет, за да не посегнете и капризно да взривите уебсайта си в киберзабражение, за да не бъдете чути отново. Вие имам нужда от редовна програма за архивиране, и трябва да е безплатно.

Има много приставки за WordPress, които могат да направят това автоматично зад кулисите, без по-нататъшно действие от вас, отколкото да го настроят на първо място.

Добрият уеб-домакин ще предложи безплатни архиви и всички най-препоръчани хостове. 

Един не толкова добър ще го използва като допълнение към вашия хостинг план. Като цяло, продажбите са досадни и очевидно хващане на пари. Не ги харесваме. 🙁 🙁

Uptime Vs. престой

ъптайм срещу престойВремето за работа се отнася за онези времена, когато уебсайтът ви е онлайн и достъпен за всеки. Времето за престой означава, че е недостъпно поради грешка или неизправност от страна на хората, управляващи сървъра, а именно – вашия уеб хост.

Ако имате 100% продължаване, това означава, че уебсайтът ви никога не се проваля.

Това би било хубаво … но вероятно не е реалистично. В света на действителната производителност на сървъра поради съкращения на системата и контрол на качеството, достоен уеб-домакин трябва да може да постигне поне 99% време на работа.

Колкото по-близо могат да стигнат до 99,9%, толкова по-добре.

Къде по света е вашият Център за данни?

изображение, показващо център за данниЦентърът за данни, свързан с вашия хостинг пакет, е мястото, където седи физическият сървър. Тъй като всички ваши уеб файлове се намират на сървъра, би трябвало да има смисъл това трябва да изберете един най-близък до вас.

Скоростта, надеждността и продължителността на работа на вашия уеб сайт ще ви благодарят по-късно.

Макар че може да изглежда, че физическото разстояние не трябва да има значение в интернет, реалността е такава. Когато данните трябва да постъпват напред и назад от сървър по средата на света, ще има малък, но забележим закъснение в достъпа до уебсайта ви.

Въпреки че това може да не е проблем за прекъсване или прекъсване, уеб хост с центрове за данни на различни места би бил точка в тяхна полза.

Допълнителна сигурност

безопасен wordpressИма начини добър уеб хост може да ви помогне да защитите уебсайта си от хакери и други ненужни кладенци. Първо, те трябва да изискват винаги да използвате сложна парола.

Ако все още продължавате с някаква вариация на „password1234“, нека бъдем първият, който ще ви каже, че ще се хакнете и вероятно по-рано, отколкото по-късно.

Има програми, които седят там и се опитват да влязат в уебсайта ви чрез груба сила, генерирайки милиони възможни комбинации от пароли, докато в крайна сметка не удари правилната.

Висококачественият уеб хост наблюдава всички уеб сайтове на клиенти за опити за хакване и ще ви уведоми в случай, че се случи. Това внимание към допълнителна сигурност става още по-критично, ако вземете плащания за цифрови или физически стоки или услуги.

Не искате да сте следващият доставчик, който позволява на престъпниците да имат достъп до личната информация на клиента.

Отлична многоканална поддръжка

Списък с въпроси и отговори, паркирани на страница с често задавани въпроси, не се счита за поддръжка на клиенти. Точното, навременно обслужване на клиентите и техническата поддръжка е голяма работа за нас, когато става въпрос за избора на уеб хост и трябва да бъде и за вас..

А истинският помощен персонал се състои от служители, които познават системите и могат да разрешават проблеми чрез телефон, електронна поща или чат.

В наши дни твърде много компании все още възлагат тази критична характеристика на кол центрове в Индия или Филипините.

Ние нямаме нищо против тази хубава страна, но имаме голям проблем с възлагането на тази задача. Трябва да можете да вземете телефона и да говорите със служител на живо на живо в разумен период от време. Край на историята.

Инсталация с едно щракване

едно щракванеПовечето надеждни хостове опростиха процеса на инсталиране на WordPress до степен, че буквално всеки с коефициент на интелигентност над този на домат трябва да може да го постигне.

Без обида за всеки домат, който чете това. 

Потърсете приложение в таблото за управление на вашия хостинг план, наречено Softalicious. Едно или няколко щраквания и сте готови. И в случай, че сте доматена глава и се нуждаете от помощ, обслужващият персонал трябва да се радва да завърши инсталацията, без да ви забавлява.

Долната линия е, че поставянето на WordPress инсталация във вашия домейн трябва да е лесно като пай.

WordPress хостинг: FAQ

Имате ли нужда от хостинг сайт за WordPress?

Има възможност да хоствате в WordPress.com – обаче обикновено е по-добре да отидете с хост сайт на трети страни, тъй като е по-евтин и осигурява по-висока стойност в повечето случаи.

Мога ли да хоствам WordPress сайт навсякъде?

Не навсякъде – но всички най-добрите хостинг услуги. Използването на топ хостинг услуга обикновено ви позволява да използвате WordPress безплатно.

Каква е разликата между WordPress.com и WordPress.org?

WordPress.org е платформа, която се хоства на хостинг платформа, избрана предварително за създаване и управление на уебсайт. Това е версията, която е разгледана в тази статия. WordPress.com е подобен, но се хоства за вас и е проектиран като създател на уебсайт за лесна употреба.

Кой хостинг е най-подходящ за WordPress? Linux или Windows?

Всичко това означава, коя операционна система работи на сървърите, които компанията използва. Linux е най-популярният на сървърите, така че има повече функции и повечето уеб дизайнери предпочитат Linux хостинг, базиран на Linux. Единственият път, когато Windows би имал смисъл, е ако има конкретни приложения за Windows, които трябва да се използват.

Има ли WordPress собствен хостинг?

Той предлага собствен хостинг в WordPress.com, но ние предлагаме да използвате WordPress.org и да използвате хостинг услуга на трета страна.

Най-добрият хостинг на WordPress? Да резюмираме

В окончателния анализ не можете да сбъркате нито една от тези опции. Ако абсолютно не можете да направите избор, обърнете монета, нерешително малко уикенд. Тук няма грешен отговор.

За повече информация относно избора на най-добрия уеб хост – WordPress или по друг начин – разгледайте нашето ръководство за най-добрия уеб хостинг в Канада. Прекарахме последните 17 месеца, купувайки, тествайки и преглеждайки всеки основен канадски уеб хост … и след това съставихме резултатите (така че не е нужно).

Референции и графични кредити:
 • Redy.host
 • TheHostingGuy.com
 • Smartherd.com
 • TipsAndTricks-HQ.com
 • WhatIsSSLCertificate.com
 • itcspanama.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author