Millor allotjament de WordPress

botiga d’imatges a la quantitat de llocs web allotjats a wordpressWordPress és, sense voler, el sistema de gestió de continguts (CMS) més popular a Internet avui en dia.

Gairebé el 30% de tots els llocs web, des de blogs senzills fins a complicades botigues de comerç electrònic, utilitzen aquest marc CMS per fer la seva marca en línia.

Com podríeu imaginar, WordPress no va arribar a dominar Internet per accident. Aquest és el cas de la crema que puja a la part superior i s’hi queda. Una combinació d’una interfície fàcil d’utilitzar, la possibilitat de realitzar gairebé qualsevol funció addicional mitjançant plugins de tercers i una pròspera comunitat d’usuaris fan que sigui una idea que no sigui capaç.

Quan es tracta de crear el vostre lloc web, la nostra plataforma recomanada continua sent WordPress i WordPress només. No s’acosta cap altra opció.

Però abans de sortir i crear aquell nou bloc fantàstic, necessiteu un pla d’allotjament o ningú no ho veurà, però els esquirols miren per sobre de l’espatlla. Per sort, hem sortit i hem provat tots els millors hostes de WordPress durant mesos, i hem reunit un munt de dades sobre les quals es fa millor. Podeu veure el seguiment en directe aquí. Llegiu més informació sobre el nostre procés de recerca en quatre passos aquí.

Hem organitzat els nostres resultats aquí mateix, incloses les funcions que desitgeu per al vostre lloc web de WordPress, així que anem a entrar-hi.

Així, anem a aprofundir-hi:

Contents

1. Kinsta

El millor amfitrió de WordPress … si ho podeu permetre

logotip de kinsta

Preu 30 $ / mes (bàsic)
Temps de vida mitjà de 99,95%
Temps de càrrega mitjà de 475ms

Característiques clau
 • SSL i CND gratuïts
 • Detecció DDoS
 • Firewalls de maquinari
 • Migracions de llocs lliures
 • Servidor de núvol de Google allotjat
 • Assistència tècnica 24/7
 • 2 mesos gratis amb pagaments anuals
 • 99,99% Garantia de temps

PROS

Seguretat de primer nivell
Interfície de gestió intuïtiva de llocs

CONTRES

No és una opció barata

Si busqueu la definició de Premium, probablement trobareu Kinsta a la secció d’exemples. Com que Kinsta és, sens dubte, un producte de primera qualitat, la qualitat (i sí, també el preu) ho demostra.

Increïble seguretat ��

Tot sobre Kinsta és a la part superior de la línia la seguretat és, de molt, una de les més fortes que hem vist mai, i la velocitat que proporciona és gairebé increïblement ràpida. La seguretat utilitza tot un seguit de codificacions i protocols més actualitzats. A més, Kinsta fa un seguiment actiu del vostre lloc durant moments que, ben bé, gairebé tot el temps. El sistema Kinsta també experimenta constantment actualitzacions i pedaços, passant sempre en silenci en un segon pla, per la qual cosa no tindreu res a preocupar.

La característica més innovadora és l’estil d’allotjament de Google Cloud. En lloc de ser allotjat en una ubicació del servidor físic, l’ús dels servidors en núvol en línia significa que el vostre lloc pot utilitzar les nombroses ubicacions del servidor de Google. Això dóna una flexibilitat molt més gran al vostre lloc, permetent optimitzar-lo ràpidament i sense esforç a les millors ubicacions.

Gestió detallada de llocs web ��‍��

El Kinsta es vanta una de les interfícies de gestió de llocs més sublimes. És intuïtiu, senzill i senzill, però no sacrifica la profunditat de funcions que ofereix. Bona part de la infraestructura també és autònoma, per la qual cosa, si no teniu un gran control sobre el vostre lloc, no us heu de preocupar per tots els petits negrets..

Ràpid, segur i intel·ligent, doncs, què en té? Crec que ja ho heu endevinat. A 30 dòlars mensuals per al pla bàsic (però encara pendent), Kinsta no surt econòmic. No es tracta d’un servei d’allotjament per a petites empreses que s’allibera, aquest és un servei per a les empreses serioses pel seu creixement i amb una necessitat desesperada d’una forta presència a Internet. Qualitat premium, preu premium.

Hi ha molt per justificar l’etiqueta de preu de Kinsta i, amb això, les preocupacions d’allotjament del vostre lloc seran una cosa del passat.

2. HostPapa (70% de descompte)

Descompte de gran valor disponible

logotip de hostpapa

Preu 2,95 dòlars al mes (Regular 13,99 dòlars / mes)
Temps de vida mitjà de 99,95%
Temps de càrrega mitjà de 475ms

Característiques clau
 • Llocs web il·limitats
 • Registre de domini gratuït
 • Emmagatzematge SSD il·limitat
 • Amplada de banda no modificada
 • Transferència gratuïta de llocs web
 • CDN gratuït de Cloudflare
 • SSL gratuït
 • Panell de control de cPanel
 • Constructor de llocs web gratuït

PROS

El millor allotjament de WordPress al Canadà
Horaris fantàstics i velocitats del lloc web

CONTRES

Renovació del preu

És possible que la opció número 1 per a hosting de WordPress us resulti familiar. HostPapa és la nostra millor opció en general per a allotjament web. Amb WordPress, hem mantingut el mateix per diverses raons.

HostPapa només proporciona massa valor per ignorar. Utilitzem el servei per als nostres clients canadencs perquè així sigui simplement, el millor servei d’allotjament canadenc per a WordPress. Tampoc només és per al servei d’ossos nus. És al servei del seu negoci. Això fa que Hosting Canada realment es compleixi la nostra llista d’allotjament barata.

Els lectors d’acollida del Canadà poden rebre un descompte massiu de 2,95 dòlars al mes.

Feu clic en aquest enllaç per començar el vostre lloc web amb preus rebaixats fletxa que apuntava a l'enllaç de descompte per a hostpapa per als lectors de hostingcanada.orgo simplement inscriviu-vos aquí per obtenir el vostre descompte amb l’aplicació. HostPapa també ofereix un domini gratuït per a les inscripcions.

Velocitats increïbles de llocs ��

HostPapa sobresurt amb horaris increïbles i velocitats ràpides del lloc al mateix temps que oferiu atenció al client les 24 hores del dia mitjançant el xat en directe No espereu mig dia com altres serveis d’allotjament barats perquè HostPapa no sol ser un servei d’allotjament barat.

La instal·lació d’un WordPress amb un clic fa que HostPapa sigui un lloc important per tractar serveis d’allotjament de WordPress. Això és especialment cert al Canadà, ja que HostPapa es cultiva al Canadà amb centres de dades a tot el país.

La majoria de les persones comencen amb el pla més barat disponible en iniciar un servei. HostPapa ofereix el seu nivell mitjà al mateix preu que el paquet inicial per als lectors de Hosting Canada (així és, una actualització gratuïta). Heus aquí el que us ofereix aquest nivell mig amb HostPapa.

3. Hostinger

Millor amfitrió de WordPress barat

logotip de hostinger

Preu 0,99 dòlars mensuals
Temps de vida mitjà de 99,91%
Temps de càrrega mitjà de 389ms

Característiques clau
 • 10 GB d’espai de disc
 • 100 GB d’ample de banda
 • Compte de correu electrònic empresarial
 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • 24/7/365 Atenció al client
 • Còpies de seguretat setmanals
 • 1-Feu clic a Instal·lador

PROS

L’amfitrió de WordPress més assequible

CONTRES

No ofereix SSL gratuït

Quan es tracta de hosting de WordPress, Hostinger va decidir que es podrien millorar les ofertes d’allotjament del mercat. Hostinger va observar que en els primers dies de la companyia, Hostinger va adonar-se que el mercat d’allotjament estava ple de competidors que oferien propostes de valor extremadament similars en un rang de preus ajustat.

Preu baix ��

En molts casos, les opcions actuals d’allotjament de WordPress que teniu a l’abast són gairebé idèntiques de competidor a competidor. Quan Hostinger va decidir saltar a la comunitat d’allotjament, en lloc de fer el mateix que les altres empreses de hosting de WordPress, va decidir oferir un servei competitiu a un preu molt inferior. Aquesta és una bona notícia per a vostè, el consumidor.

La primera vegada que vam veure Hostinger, a causa de la quantitat de diners que cobraven, els vam cancel·lar com una mala solució de hosting de WordPress. Aquest va ser un enorme error i els pensaments que no havíem pogut estar allunyats de la veritat. Hostinger proporciona el valor més gran a l’espai d’allotjament de WordPress i ni tan sols està a prop.

Tones de Freebies ��

El preu de Hostinger oscil·larà entre els 0,99 dòlars mensuals fins els 2,15 dòlars mensuals de forma semestral – l’amfitrió de WordPress més assequible d’aquesta llista. Podeu bloquejar aquest preu durant 48 mesos. Els quatre anys d’acollida tenen menys de 70 dòlars de qualsevol manera que es faci servir.

El problema de fons és si voleu estalviar molts diners a l’hora d’acollir el vostre lloc de WordPress amb una gran velocitat i temps d’obtenció del lloc, i no busqueu més que Hostinger. Fins i tot amb el nivell més baix disponible, rebeu una garantia de devolució de 30 dies, un domini gratuït i un SSL gratuït.

4. Lloc del lloc

La millor opció global per a petites empreses i particulars

siteground-logo

A partir de 3,95 dòlars al mes
Temps de vida mitjà de 99,95%
Temps de càrrega mitjà de 475ms

Característiques clau
 • Constructor de llocs web gratuït
 • Assistència 24/7
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Comptes de correu electrònic gratuïts
 • Trànsit no modificat
 • CDN gratuït de Cloudflare
 • Còpia de seguretat gratuïta diària

PROS

SSL gratuït
Un gran suport tècnic

CONTRES

El preu va augmentant una segona vegada

Rodet de tambor, si us plau. És el moment que esperàveu. Sense més detalls, us suggerirem que ho considereu SiteGround com a amfitrió web de WordPress. És, al cap i a la fi, el millor servei d’allotjament de WordPress.

Hem utilitzat aquest servei des de fa anys amb els nostres propis clients i ho seguim fent. Per què? Perquè el preu és correcte i ens agraden. Ens agraden molt.

A 3,95 dòlars mensuals, costarà aproximadament un dòlar més que els descomptadors profunds que us donaran un pla d’osses nus i us mataran lentament amb càrrecs d’actualització.

SiteGround ofereix una robustesa fiable 99,95% de temps de funcionament, assistència tècnica i manteniment 24/7, instal·lacions SSL gratuïtes, amb un sol clic, i, pels nostres diners, és la millor opció per als novells, gràcies a una senzilla configuració de tauler de control. ��

5. Hosting WPX

Costós però digne de cada cent

hosting wpx per logotip de wordpress

A partir de 20,83 dòlars al mes
Temps de vida mitjà de 99,5%
Temps de càrrega mitjà de 601ms

Característiques clau
 • 5 llocs web
 • 10 GB d’emmagatzematge
 • Amplada de banda de 100 GB
 • CDN d’alta velocitat i personalització
 • Migracions de llocs il·limitades
 • Còpies de seguretat manuals
 • Protecció DDoS
 • Escaneig i eliminació de programari maliciós
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • 99,95% Garantia de temps

PROS

Gairebé no hi ha parades

CONTRES

Un dels amfitrions més cars

El WPX Hosting probablement seria més amunt de la nostra llista si fos menys costós.

A partir de 20,83 dòlars mensuals, amb preus anuals i fins a 25 dòlars mensuals si es paga mensualment, és un dels allotjaments web més cars que hi ha. Tot i això, els seus serveis són realment excel·lents i les revisions dels clients confirmen aquest fet.

WPX-Hosting-Review-Pricing

Si teniu un pressupost enorme i teniu previst mantenir un gran nombre de llocs web durant molt de temps, aquesta és la vostra opció. Ofertes d’allotjament WPX alta velocitat, suport en directe 24 hores al dia i els temps d’inactivitat són gairebé inexistents.

6. Motor WP

Ràpid. Fiable Car.

Logotip principal del motor wp

A partir de 35 dòlars al mes
Temps de vida mitjà de 99,5%
Temps de càrrega mitjà de 601ms

Característiques clau
 • 25.000 visites al mes
 • 10 GB d’emmagatzematge
 • Amplada de banda 50 GB per mes
 • 35+ temes de StudioPress
 • Llocs transferibles
 • PHP 7.2 Llest
 • CDN global
 • Certificats SSL automatitzats

PROS

Part superior de la línia de suport
Còpies de seguretat diàries

CONTRES

Opció a preus elevats

Posant el tercer lloc de la nostra llista de millors serveis d’allotjament de WordPress, tenim WP Engine. Té un excel·lent funcionament, suport 24 hores al dia i excel·lents respostes diàries. Si voleu gastar tants diners com sigui possible en un servei excel·lent, aquesta és la millor opció per a vosaltres.

Només grans nois ��

Com veieu al pla de preus a continuació, WP Engine és una opció ideal per a empreses, grans empreses i altres grans clients de wordpress..

preu del motor wpAmb tota serietat, la qualitat del motor WP no podria ser superior.

7. Hosting A2

Alta velocitat i temps de càrrega baixa

A partir de 3,92 dòlars al mes
Temps de vida mitjà de 99,5%
Temps de càrrega mitjà de 601ms

Característiques clau
 • 5 bases de dades
 • Emmagatzematge il·limitat
 • Transferència il·limitada
 • Panell de control de cPanel
 • SSL i SSD gratuïts
 • Transferència de llocs gratuïta i gratuïta
 • En qualsevol moment Garantia de devolució de diners

PROS

Opció fiable

CONTRES

Servidor turbo només disponible en plans més cars

El servei d’allotjament A2 és la nostra següent opció i és molt semblant al que hem escollit. A2 Hosting inclou totes les campanes i els xiulets mentre salten amb un preu mensual de 3,92 dòlars.

Turbo ��

Tot i que és tan barat, A2 Hosting ofereix un servei fiable baixos temps i latència. Si opteu per l’acord Turbo, que costa 9,31 dòlars al mes, els vostres plans esdevenen il·limitats i la vostra velocitat serà una prioritat per als servidors..

Això fa que l’A2 Hosting sigui una opció fantàstica per a aquells que busquen construir només uns quants llocs web, però mantenen-los molt en compte.

A2 Hosting ofereix un gran suport i un nombre de temps de funcionament en un 99,91%. Tant si esteu a Vancouver com a Toronto, estareu tan satisfets com amb el rendiment de l’empresa.

8. Bluehost

La millor elecció per a principiants

logotip de bluehostA partir de 3,92 dòlars al mes
Temps de vida mitjà de 99,5%
Temps de càrrega mitjà de 601ms

Característiques clau
 • Emmagatzematge SSD de 50 GB
 • Amplada de banda no modificada
 • Certificat SSL gratuït
 • Rendiment estàndard
 • 1 Domini
 • 5 dominis estacionats
 • 25 Subdominis

PROS

Recomanat per WordPress

CONTRES

No és el més fiable

Gairebé tothom, inclòs el teu avi que no fa res més que jugar al bingo en línia, ha sentit a parlar de Bluehost. Ni el més ràpid, ni el més fiable, ni el servei d’allotjament més barat (gairebé …). Però, el més popular i més d’un jack de tots els comerços tipus d’amfitrió.

Recomanat per WordPress mateix, Bluehost ha estat des de sempre des de sempre. Ho és la velocitat és molt bona, el temps de treball és superior al 99,5% i és barat en brutícia. Fins i tot el seu pla més car costa menys que l’opció més baixa d’alguns hostes, per exemple, WPX Hosting, per exemple.

Després de revisar “ole BH durant uns 14 mesos imparells, no volem estar d’acord amb WordPress: és un servei d’allotjament fantàstic per a petites empreses i nous blocaires.

pla de preus Bluehost

Si busqueu un servei d’allotjament web que sigui amable per als principiants, ofereix moltes funcions que poden gaudir els novells i no restringiu el vostre pressupost; us recomanem Bluehost com a servei de hosting de WordPress..

Guia de compres d’allotjament WordPress

Una de les primeres coses que notareu sobre diferents empreses d’allotjament web és que els preus oscil·len entre menys d’un dòlar al mes per tenir un allotjament compartit de descompte profund fins a 100 o més per un paquet dedicat.

Seria intel·ligent tenir una antelació de quant necessitareu en la forma d’acollir l’espai i la velocitat de processament abans de decidir un paquet. Hi ha una gran diferència entre el que necessiteu per a un bloc personal o un lloc web per a petites empreses i els d’un botiga de comerç electrònic complet o un lloc web intensiu en streaming. Els llocs d’alta circulació necessitaran més recursos que altres.

La bona notícia és que podeu començar petit amb un pla més barat i ampliar-ne a un de més robust a mesura que augmenten les vostres necessitats. A menys que tingueu previst tenir 6.000 visites web o més mensuals des del primer moment, no caldrà començar amb un VPS ni amb un pla d’allotjament dedicat.

Els plans d’allotjament web a nivell d’entrada són normalment de la varietat compartida, cosa que significa que els recursos del servidor es comparteixen entre molts clients mitjançant l’ús d’una única adreça IP.

No hi ha res intrínsecament equivocat en aquesta idea. Està destinat a llocs web amb necessitats de recursos baixos i permet a l’amfitrió cobrar menys al mes perquè és més que un recurs comunitari. El problema és que hi ha alguns riscos greus per a la seguretat.

Característiques a mirar:

Però abans d’inscriure’s amb l’allotjament web mensual més baix del gos mort que podeu trobar, heu d’adonar-vos que hi ha certes funcions que fan que alguns hostes siguin millors que d’altres quan es tracta d’un lloc web de WordPress.

A continuació, es detallen les coses més importants a l’hora de triar un amfitrió de WordPress:

 • Necessiteu SSL inclòs per poder fer pagaments
 • Podeu migrar un lloc web cap a o des de l’amfitrió?
 • S’inclouen còpies de seguretat gratuïtes?
 • Alta garantia de temps: hauria de superar el 99%
 • On es troben els centres de dades?
 • Atenció al client 24 hores i 7 dies i suport tècnic
 • Instal·lació fàcil de WordPress
 • Seguretat millorada

Les empreses d’acollida web que recomanem utilitzar amb un lloc de WordPress cobreixen la majoria d’aquests elements i n’obtenen uns quants més per patades.

Cerquem un moment i assegurem-nos d’entendre què signifiquen cadascuna d’aquestes funcions abans de continuar. (No us preocupeu. Serà indolor i algun dia estareu contents de prendre el temps.

Protecció Secure Socket Layers (SSL)

Seguretat-SSLTot i que cap host web creïble denegaria la necessitat de tenir instal·lat SSL juntament amb el vostre lloc web, els descomptadors profunds (menys d’un dòlar al mes) solen voler cobrar-vos de 60 a 80 dòlars l’any per la protecció..

Hauries tria sempre un amfitrió que ho ofereixi de franc. No et preocupis. Ja són fora.

La realitat és que ara es considera SSL un nivell estàndard de seguretat per a tots els llocs web. Qualsevol que intenti dir-te que és una nova actualització sorprenent, està ple de baloney. Els primers dies d’internet, es va crear per augmentar la seguretat dels pagaments en línia.

Probablement heu vist el símbol de bloqueig verd a la part superior d’una pàgina web o la paraula “segura” davant de l’URL. Aquesta és la tecnologia SSL en acció. Crea una mena de túnel entre la persona que fa un pagament i el processador de la targeta de crèdit o dèbit i protegeix tota la informació que passa entre elles, cosa que és una bona cosa.

La idea de SSL ha esdevingut tan omnipresent en aquests dies que Google classificarà el vostre lloc més altament als resultats de cerca si feu servir SSL. Això per si sol hauria de ser suficient per convèncer-lo com és de crítica.

Tanmateix, com hem dit, no és necessari pagar-ho quan tants hostes web els donin de franc. De debò. Ni tan sols us penseu a passar sense SSL, però no perdeu els diners que pagueu per això.

Probablement haureu de migrar eventualment

No, això no vol dir que haureu d’arrelar les arrels i desplaçar-vos a un país diferent pel bé del vostre lloc web …

Estàs bé on ets, però de vegades haureu de traslladar el vostre lloc web d’un host a un altre (o fins i tot al mateix host, però es va mapejar a un domini diferent.)

No és necessàriament una tasca onerosa, però pot resultar molesta i sembla massa tècnica si no ho heu fet mai abans. Bàsicament, només es tracta de comprimir tots els fitxers / suports / plugins / configuracions i transferir-los per FTP a la nova ubicació.

Quan arribi el moment de migrar un lloc web, voldreu fer-ho sense cap càrrec addicional, a més de poder sol·licitar i rebre ajuda tècnica si teniu problemes. Alguns host (com SiteGround), el nostre amfitrió web preferit) estem encantats d’ajudar en el procés; d’altres s’inclouen a cobrar un suplement pel servei. Evidentment, pensem que el primer és millor.

Còpies de seguretat gratuïtes

un ordinador que fa una còpia de seguretat d’un disc durAl món digital, fer una còpia de seguretat del vostre lloc web hauria de ser la segona naturalesa que posar-vos la roba al matí, encara ho feu, no??

El que és bàsic és que mai haureu de confiar que Internet no arribi a l’abast i capriciosament exploti el vostre lloc web en l’oblit cibernètic que no es torni a sentir. Vostè necessita un programa de còpia de seguretat regular, i hauria de ser gratuït.

Hi ha molts complements de WordPress que poden fer-ho automàticament entre bastidors sense cap altra actuació que configurar-lo en primer lloc..

Un bon host web oferirà còpies de seguretat gratuïtes i ho fan tots els amfitrions principals recomanats. 

Un no tan bo l’utilitzarà com a novetat del vostre pla d’allotjament. Generalment, els augments són molestos i s’aconsegueix una obviació de diners. No ens agrada. 🙁 🙁

Uptime Vs. Temps d’aturada

temps de descans i temps d’inactivitatL’horari de referència fa referència a aquells moments en què el vostre lloc web està en línia i és accessible a tothom. Els temps morts significa que no està disponible per un error o un mal funcionament per part de les persones que executen el servidor, és a dir, el vostre host web.

Si teniu un temps de funcionament 100%, vol dir que el vostre lloc web no baixarà mai.

Seria bo … però probablement no és realista. Al món del rendiment real del servidor, a causa de les redundàncies del sistema i del control de qualitat, un amfitrió web decent hauria de ser capaç d’aconseguir el 99% de temps de funcionament com a mínim.

Com més a prop puguin arribar al 99,9%, millor.

On el món és el vostre centre de dades?

imatge que mostra un centre de dadesEl centre de dades associat al vostre paquet d’allotjament és on es troba el servidor físic. Com que tots els vostres fitxers web es troben al servidor, hauria de tenir sentit que hauríeu de triar la més propera a vosaltres.

Més endavant, la velocitat, fiabilitat i funcionament del vostre lloc web us ho agrairà.

Tot i que pot semblar que la distància física no hauria de fer cap diferència a Internet, la realitat és que sí. Quan les dades hagin de fluir cap amunt i volta d’un servidor a mig camí del món, hi haurà un petit retard en l’accés al vostre lloc web.

Tot i que això no pot ser un problema de gran interrupció, un amfitrió web amb centres de dades en diverses ubicacions seria el seu favor..

Seguretat addicional

impressió de text seguraHi ha maneres un bon host web pot ajudar a mantenir el vostre lloc web segur dels pirates informàtics i els altres que no estan bé. Primer haurien d’exigir que utilitzeu sempre una contrasenya complexa.

Si encara teniu alguna variació de “contrasenya1234”, siguem el primer que us indiquem que us piratejarà i probablement més aviat que tard.

Hi ha programes que s’assenten allà i intenten entrar al vostre lloc web mitjançant una força bruta, generant milions de possibles combinacions de contrasenyes fins que finalment arribi a la correcta.

Un amfitrió web d’alta qualitat supervisa tots els llocs web de clients per intentar pirateria i us avisarà en cas que passi. Aquesta atenció a la seguretat addicional esdevé encara més crítica si feu pagaments de béns o serveis digitals o físics.

No voldreu ser el següent venedor que permeti als delinqüents accedir a la informació privada del client.

Excel·lent suport multicanal

La llista de preguntes i respostes que hi ha aparcades a una pàgina de preguntes freqüents en algun lloc no es compta com a atenció al client. L’assistència al client precisa i puntual i el suport tècnic és molt important per a l’hora d’escollir un amfitrió web i també ho hauria de ser..

A El personal de suport real està format per empleats que coneixen els sistemes i poden resoldre problemes via telèfon, correu electrònic o xat.

Actualment, moltes empreses encara subcontracten aquesta característica crítica als centres de trucada de l’Índia o de les Filipines.

No tenim res contra aquest bon país, però tenim un gran problema amb la subcontractació d’aquesta tasca. Hauríeu de poder agafar el telèfon i parlar amb un empleat de l’empresa en un termini raonable. Fi de la història.

Instal·lació d’un sol clic

un clicLa majoria dels amfitrions creïbles han simplificat el procés d’instal·lació de WordPress fins al punt que qualsevol persona amb un coeficient intel·ligent superior al d’un tomàquet hauria de ser capaç d’aconseguir-ho.

No ofense cap tomàquet llegint això. 

Cerqueu una aplicació al tauler del vostre pla d’allotjament anomenat Softalicious. Un (o alguns) clics i ja heu acabat. I en el cas que siguis un cap de tomàquet i necessiti ajuda, el personal d’assistència haurà de ser feliç de completar la instal·lació sense divertir-te..

La conclusió és que posar una instal·lació de WordPress al vostre domini hauria de ser senzill.

WordPress Hosting: FAQ

Necessiteu un lloc d’allotjament per WordPress?

Hi ha l’opció d’acollir-se a WordPress.com, tot i que normalment és millor anar amb un lloc d’amfitrió de tercers ja que és més barat i proporciona un valor més elevat en la majoria dels casos.

Puc allotjar un lloc de WordPress en qualsevol lloc?

No a qualsevol lloc, sinó amb els millors serveis d’allotjament. L’ús d’un servei d’allotjament superior normalment sol utilitzar WordPress de forma gratuïta.

Quina diferència hi ha entre WordPress.com i WordPress.org?

WordPress.org és una plataforma que s’allotja de manera autònoma en una plataforma d’allotjament escollida prèviament per crear i gestionar un lloc web. Aquesta és la versió que es recull en aquest article. WordPress.com és similar, però està allotjat per a vostè i està dissenyat com a creador de llocs web per facilitar-ne l’ús.

Quin hosting és el millor per a WordPress? Linux o Windows?

Tot el que significa és quin sistema operatiu funciona en els servidors que l’empresa utilitza. Linux és el més popular en servidors, de manera que té més funcions i la majoria de dissenyadors web prefereixen allotjament web basat en Linux. L’única vegada que Windows tindria sentit és si hi ha aplicacions específiques de Windows que s’han d’utilitzar.

WordPress té el seu propi hosting?

Ofereix el seu propi allotjament a WordPress.com però us recomanem que utilitzeu WordPress.org i que utilitzeu un servei d’allotjament de tercers.

Millor allotjament de WordPress? Recuperem

A la darrera anàlisi, no podeu equivocar-vos amb cap d’aquestes opcions. Si no podeu fer cap tria, varegeu una moneda, indecisiu una mica de pes. No hi ha cap resposta errònia aquí.

Per obtenir més informació sobre l’elecció del millor amfitrió web – WordPress o d’una altra manera – mireu la nostra guia sobre el millor allotjament web al Canadà. Hem passat els darrers 17 mesos comprant, provant i revisant tots els hostes web canadencs importants … i després hem recopilat els resultats (així que no hauràs de).

Referències i crèdits d’imatge:
 • Redy.host
 • TheHostingGuy.com
 • Smartherd.com
 • TipsAndTricks-HQ.com
 • WhatIsSSLCertificat.com
 • itcspanama.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author