Cele mai bune servicii de e-mail marketing

beneficiile marketingului prin emailÎn epoca Instagram, Snapchat și aplicațiile Messenger, un e-mail bun începe să se simtă arhaic …

Atât de mult, încât mulți pundituri au susținut că „e-mailul este mort!”. Acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr.

Conform nenumăratelor studii, marketingul prin email este încă mai eficient în implicarea și conversia utilizatorilor decât orice canal de social media existent.

De fapt, unele studii au arătat că campaniile de e-mail sunt 7X mai eficient la generarea de vânzări decât Twitter, Facebook și LinkedIn … combinate.

Dar există o problemă …

Cei mai mulți proprietari de afaceri au foarte multe griji. Este o campanie de marketing prin e-mail în partea de sus a listei? Majoritatea proprietarilor de întreprinderi mici au atât de multe alte lucruri de îngrijorat de faptul că marketingul prin email pare copleșitor.

Introduce: servicii de marketing prin e-mail.

Când aveți la dispoziție instrumentele potrivite, e-mail marketingul este de fapt destul de simplu. Pentru a vă ajuta să găsiți serviciul potrivit de marketing prin email business – am compilat o listă a celor șapte furnizori preferați care vă vor ajuta să executați campanii de e-mail profitabile în mod sigur, în cel mai scurt timp.

Contents

TLDR;

Constant Contact este alegerea noastră pentru cel mai bun serviciu de marketing prin e-mail de pe piață. Oferă funcții avansate excelente, asistență fantastică pentru clienți, protecție de confidențialitate conformă cu GDPR și prețuri scalabile – Constant Contact este o alegere excelentă.

Cu o încercare gratuită de 60 de zile, este logic să începeți cu software-ul pentru a vedea dacă vă place.

Dacă nu, această piață este plină de servicii de e-mail minunate, iar campania noastră activă de difuzare are un proces gratuit pentru a încerca și el.

1. Contact constant

(Cea mai bună opțiune pentru întreprinderile mici)

Specificații cheie
 • Asistență extraordinară pentru clienți
 • Perioadă lungă de încercare gratuită
 • Prețurile economice

PROS

 60 de zile Trial gratuit
Suport excelent pentru clienți
 O abundență de caracteristici avansate
 Prețuri accesibile care se scalează cu afacerea dvs.

CONS

 Curba de învățare abruptă
Fără testare A / B (aceasta este cea mai mare problemă cu platforma)

Cu o încercare imbatabilă de 60 de zile gratuite, Constant Contact oferă o parte din cele mai robuste și intuitive servicii de marketing prin e-mail în afaceri.

Cu chat-ul live, asistența prin e-mail și serviciul telefonic, asistența lor pentru clienți depășește standardul industriei pentru a vă asigura că aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a avea succes cu serviciul lor (lucru important pentru că curba de învățare cu software-urile de marketing prin e-mail poate fii destul de abrupt).

Pe lângă suportul lor superb, Constant Contact oferă o multitudine de caracteristici unice, cum ar fi posibilitatea de a programa evenimente din tabloul de bord, de a crea cupoane descărcabile și de a încărca contacte în baza de date cu o mare varietate de metode..

tabloul de bord de contact constant

O privire din interior la tabloul de bord Constant Contact, fila campaniilor programate.

În total, este un serviciu excelent, ușor de utilizat, perfect pentru proprietarii de mici afaceri de toate tipurile.

Cine ar trebui să-l folosească?

Constant Contact este cel mai bun software de marketing prin e-mail pentru proprietarii de întreprinderi mici, care au nevoie de puțin timp pentru a învăța software-ul. Odată stăpânit, este un instrument puternic de e-mail de marketing care vă va ajuta și cu o varietate de alte sarcini.

Prețuri și caracteristici

Acest software oferă serviciile lor pe niveluri în funcție de dimensiunea listei de e-mailuri. Există două opțiuni și în aceste niveluri, care sunt prezentate mai jos.

De ce să alegi versiunea „Plus”? Ei bine, dacă aveți nevoie de oricare dintre următoarele caracteristici suplimentare: serii automate de întâmpinare prin e-mail, serii automate de comportament prin e-mail, RSVP, testarea liniei de subiect A / B, conținut dinamic, utilizatori, marketing de evenimente, sondaje, sondaje, cupoane, donații online și noi consultarea clientului.

Modul în care serviciul are un preț efectiv se bazează pe câte contacte de e-mail aveți. Aceste prețuri încep după proba gratuită și se bazează pe o taxă lunară … atunci probabil că merită. Constant Contact oferă o reducere de 10% la cumpărăturile de 6 luni și 15% reducere la cumpărăturile de 12 luni.

2. Campanie activă

(Cel mai bun instrument de marketing prin e-mail bazat pe logică)

Specificații cheie
 • Nu este scump
 • Vaste cantități de caracteristici
 • Asistență profesională

PROS

 Prețuri accesibile
Lista abundentă de caracteristici și integrări
 Campanii bazate pe date
 Instrumente excelente de testare A / B
Majoritatea acțiunilor bazate pe logică

CONS

 Trial de 14 zile (prea scurt)
 Nu (gratuit) prin asistența telefonică

În ciuda procesului lor lipsit de strălucire (doar 14 zile) ActiveCampaign și-a realizat o bucată semnificativă din industria ESP (furnizor de servicii de e-mail), prin opțiunile sale complete de marketing și platforma bogată în mod excepțional..

prea-multe-e-mailuriCu o multitudine de opțiuni de testare, sincronizare și răspuns automat, ActiveCampaign oferă tot ceea ce ai nevoie (și apoi unele) pentru a crea campanii de e-mail eficiente și profitabile. Serviciul lor este adaptat în special proprietarilor de afaceri care caută asistență individuală și consultanță referitoare la dezvoltarea afacerii lor de e-mail..

Deși nu oferă servicii de asistență telefonică, pentru 65 de dolari puteți sta 30 de minute cu unul dintre experții lor în domeniul marketingului prin e-mail pentru a primi toate întrebările dvs. arzătoare. Nu contează dacă vă chinuiți să înțelegeți serviciile lor sau doriți doar câteva sfaturi despre îmbunătățirea valorii CTR a viitoarei dvs. campanii, ActiveCampaign v-a acoperit.

(Notă: Această taxă este scutită pentru persoanele fizice care au achiziționat un abonament de nivel superior).

Dacă vă aflați în zona Chicago, puteți chiar a stabilit o întâlnire în persoană cu unul dintre experții lor pentru a vă ajuta să creșteți partea de marketing prin e-mail a afacerii dvs..

Mai mult, la doar 9 dolari / lună pentru 500 de abonați, ActiveCampaign este unul dintre cei mai accesibili furnizori de marketing prin email – Mai ales când luați în considerare toate funcțiile și asistența la care veți avea acces. Dacă colectați datele clienților și primiți feedback de la abonați (care ar trebui să fiți), ActiveCampaign oferă, de asemenea, o integrare cu Survey Monkey, care este gratuit până la 250 de abonați.

O, și puteți chiar să trimiteți e-mailuri bazate pe date, astfel încât să puteți planifica notificările de vânzare sau să doriți clienților dvs. un aniversare fericită!

În total, ActiveCampaign oferă un serviciu de marketing prin e-mail robust, cu un punct de preț prietenos pentru începători și o multitudine de opțiuni de asistență, care sigur vor fi pe placul oricărui proprietar de afaceri, indiferent de dimensiunea sau nevoile listei lor.

Cine ar trebui să-l folosească?

ActiveCampaign se adresează utilizatorilor de afaceri care doresc să ia decizii specifice de marketing prin email pe baza unor acțiuni specifice ale clientului lor. Disclaimer: Acest software va fi mult prea mult pentru o mulțime de proprietari de mici afaceri.

Există o parte dintre noi care dorim ca deciziile bazate pe date să fie cât mai specifice și dacă sunteți o personalitate de tip A, atunci aceasta va fi alegerea dvs..

Prețuri și caracteristici

ActiveCampaign oferă patru niveluri ale serviciului lor, iar prețul este determinat de lista de e-mailuri.

Cele patru niveluri sunt următoarele:

Nivelurile de preț se bazează pe cantitatea de contacte pe care le aveți în lista de e-mailuri. Prețurile care urmează sunt rate lunare dacă sunt plătite anual. Sunt destul de mari, dacă plătiți lunar. Dacă aveți o listă de e-mail cu peste 100.000 de contacte, trebuie să contactați compania pentru a stabili prețuri personalizate.

3. MailChimp

(Cel mai bun software de e-mail pentru începători)

Specificații cheie
 • Foarte economic
 • Încercare gratuită
 • Vaste cantități de caracteristici

PROS

 Utilizarea gratuită a serviciului lor până la 2.000 de abonați
Intuitiv și ușor de utilizat
 O mulțime de funcții excelente pentru clienții plătitori

CONS

 Fără autoresponder sau segmentare pentru clienții liberi
Nu există asistență pentru apeluri live

comerțul electronic-and-mail-opțiuniFără buget? Nici o problema!

Spre deosebire de mulți alți furnizori de servicii de e-mail, MailChimp nu oferă doar o probă gratuită, ci oferă serviciul lor complet gratuit pentru persoanele cu liste de e-mail sub 2.000 de abonați care trebuie să trimită mai puțin de 12.000 de e-mailuri pe lună (6 e-mailuri unice în total dacă trimiteți pe întreaga dvs. listă).

După ce ați absolvit peste 2.000 de abonați, MailChimp oferă și o mulțime de pachete fantastice plătite (prețul depinde de numărul de abonați pe care îl aveți).

MailChimp oferă, de asemenea, asistență de chat și email live pentru clienții lor (dar nici un sprijin de apel) și este o platformă robustă și bogată în funcții, ideală pentru întreprinderile din toate nișele și de toate dimensiunile. Mailchimp are, de asemenea, unele integrări foarte ușor de utilizat pentru site-urile găzduite de WordPress.

Cine ar trebui să-l folosească?

MailChimp este pentru cei care ne dorim ceva cât se poate de simplu. Software-ul este fantastic pentru proprietarii de afaceri cu liste mici de e-mail care trăiesc pe un buget care dorește ceva ușor de utilizat.

Prețuri și caracteristici

Prețurile pentru MailChimp sunt puțin mai complicate decât primele două opțiuni revizuite. Ei au un calculator de prețuri minime pentru a calcula cât de mult veți fi încasat în fiecare lună pe site-ul lor web.

Prețul este calculat pe baza a trei planuri și cât de mare este lista dvs. de e-mailuri. Există trei tipuri diferite de planuri care oferă beneficii diferite. Planul gratuit vă permite să aveți până la 2.000 de abonați.

Cu planurile Pro și Creștere, ambele vin cu un cost lunar. Acestea sunt aceleași costuri lunare cu un abonament suplimentat de 199 $ pentru planul Pro. Pe măsură ce urcați 200-500 de abonați după 5.000 de utilizatori, prețul crește în jur de 5 până la 10 dolari pe salt.

4. Automizatie

(Cea mai bună opțiune SMB)

Specificații cheie
 • Pentru întreprinderile de orice dimensiune
 • UI foarte abordabilă
 • Serviciu prietenos pentru clienți
 • Generator de automatizări ușor de utilizat

PROS

 Creează o varietate de formaturi de e-mail
 Funcția de testare a liniei de subiecte
 Demo-uri gratuite

CONS

 Fără pagini de destinație pentru generarea de plumb
Șabloane de e-mail limitate

Indiferent de conținutul e-mailului, firmele se confruntă adesea cu cele de pe listele lor deschizând de fapt conținutul. Automizy este un software de marketing prin e-mail care ajută utilizatorii să crească ratele deschise la e-mailurile lor.

Acest software oferă o varietate de instrumente de marketing prin email, precum și funcții utile menite să vă ajute să obțineți conținutul dvs. de e-mail în fața mai multor ochi. Chiar și atunci când majoritatea oamenilor au casete de mesaje destul de aglomerate, Automizy a dovedit că crește ratele deschise cu mai mult de 33%.

Prin funcția automată de retrimitere prin e-mail, Automizy va retrimite e-mailurile care nu au fost deschise, oferind conținutului dvs. o altă șansă de a fi văzut. De asemenea, serviciul va lua notă de tonul și comportamentul e-mailului, asigurându-se că este trimis la momentul potrivit, oferindu-i cea mai bună șansă de a fi deschis.

Cine ar trebui să-l folosească?

Automizy este perfect pentru cei care încep doar cu e-mail marketing sau caută să automatizeze și să consolideze campaniile actuale. Este un instrument extrem de simplu de e-mail de marketing care oferă un sistem ușor de utilizat, precum și un serviciu de reacție și ajutor pentru clienți.

Prețuri și caracteristici

Așa cum am menționat mai sus, elementele principale ale funcțiilor includ un sistem care trimite automat e-mailuri către cei care nu s-au deschis, precum și o segmentare de e-mail pentru a trimite e-mailuri electronice direcționate către abonați.

In orice caz. cea mai bună caracteristică este Testerul de linie a subiectelor, care ajută la notarea liniilor de subiect înainte de a-l trimite. Să ai linia de subiect potrivită este un factor imens în atragerea atenției clientului tău și să-i determine să îți deschidă conținutul.

Sistemul de prețuri al Automizy se bazează pe numărul de abonați activi din lista de e-mailuri. După cum se vede mai jos, veți fi taxat doar în funcție de lista abonaților. Indiferent de sumă, fiecare utilizator va avea acces la toate caracteristicile disponibile, inclusiv la experiența completă a serviciului pentru clienți.

5. HubSpot

(Cea mai bună opțiune pentru întreprindere)

Specificații cheie
 • În general, software excelent
 • O grămadă de caracteristici
 • Serviciu foarte bun pentru clienți

PROS

Asistență client premiată
Instrumente intuitive care au sens
Are tot ce ți-ai putea dori vreodată într-un software de marketing

CONS

 Scump la scară
O mulțime de alte lucruri se întâmplă în afară de e-mail marketing

HubSpot este un animal diferit în lumea marketingului prin email. Dacă nu ați lucrat niciodată în niciun software de marketing prin e-mail, s-ar putea să-l considerați complicat. Există un motiv pentru acest lucru – puteți face mai mult în HubSpot decât în ​​alte programe. Pe măsură ce compania dvs. crește, puteți face aproape orice doriți în HubSpot. Durează doar un timp pentru a-ți da seama pentru că poți face atât de multe. Din fericire, dacă știți ce doriți să faceți, puteți cere doar echipa de asistență pentru clienți.

HubSpot nu este doar o platformă de marketing prin e-mail. Când utilizați serviciul de marketing prin e-mail, începeți să utilizați HubSpot Marketing Hub. Acesta este acasă pentru peste 50.000 de utilizatori din 100 de țări, iar serviciile variază de la gratuit la 800 dolari pe lună la mii și mii de dolari. Totul depinde de ceea ce vrei să faci.

La fel ca orice alt serviciu de e-mail marketing, puteți crea e-mailuri de marcă care arată foarte bine cu un constructor drag-and-drop. Dacă aveți tot ce aveți nevoie, este posibil să doriți să căutați în altă parte, deoarece HubSpot oferă multe altele. Uneori acest lucru poate fi copleșitor, în timp ce alte ori poate fi cu adevărat nemaipomenit.

Marketingul prin e-mail HubSpot se află în secțiunea premium a serviciilor de e-mail marketing. Serviciul de marketing prin e-mail în sine este de 200 USD pe lună, iar costul per e-mail al unei liste este uluitor. Cu toate acestea, primiți numeroase caracteristici extrem de sofisticate.

Hubspot Email Marketing gestionează tabloul de bord

Atunci când compari disponibilitatea vastă a HubSpot a funcțiilor de marketing cu celelalte servicii de e-mail marketing, acesta nu este într-adevăr un concurs. HubSpot are cel mai mult. Chestia este că celelalte servicii din această listă sunt servicii de e-mail marketing pur, în timp ce HubSpot este un software de marketing general. Multe dintre celelalte programe software pot oferi o valoare similară pentru bani mai puțini în ceea ce privește marketingul prin email.

Aspectul HubSpot care se diferențiază cu adevărat de concurența pe lângă toate celelalte canale de marketing disponibile este sofisticarea funcției sale de lucru. Aceasta este ceea ce HubSpot numește funcția sa de automatizare și puteți face aproape orice doriți cu aceasta. Este destul de simplu de utilizat.

Aici intră în joc valoarea adăugată a utilizării unui serviciu de marketing all-in-one. Puteți combina fluxurile de lucru de e-mail marketing cu orice alte fluxuri de lucru din ecosistemul dvs. HubSpot. Doriți să combinați o pâlnie de comportament prin e-mail marketing cu o campanie de vânzări? Acest lucru este cu siguranță posibil.

HubSpot este unul dintre cele mai puternice sisteme de marketing de pe piață și astăzi merită dacă ai un buget imens de marketing.

Cine ar trebui să-l folosească?

HubSpot este un serviciu de marketing integral fantastic. În ansamblu, este sincer probabil cel mai bun serviciu de marketing general. Utilizatorii HubSpot sunt destinați companiilor care sunt gata la scară, cu bani în mână. HubSpot este pentru companiile serioase care doresc să automatizeze și să preia controlul complet asupra ecosistemului lor de marketing.

Prețuri și caracteristici

Tarifarea HubSpot poate fi un pic confuză, deoarece serviciul nu este doar e-mail marketing. Marketing Hub prezintă diferite niveluri de prețuri pentru funcții, precum și o creștere a prețurilor pentru dimensiunea listei de e-mailuri. Există, de asemenea, o listă abruptă de funcții pe care le puteți adăuga cu costuri precum adăugarea de utilizatori suplimentari. Toate prețurile de mai jos sunt lunare.

6. MailerLite

(Cel mai simplu)

Specificații cheie
 • Caracteristici de bază în toate planurile
 • Foarte user friendly
 • Editor de pagini inclus

PROS

 Utilizarea gratuită a serviciului până la 1.000 de abonați
Extrem de ușor de utilizat și simplu
 Editor de pagini de destinație
 Funcții avansate multiple în planul gratuit

CONS

 Lipsesc caracteristicile avansate ale altor programe software
Fără suport telefonic

comerțul electronic-and-mail-opțiuniEvitarea confuziei și a uzurii mentale este un aspect subestimat al succesului în antreprenoriat. Mulți antreprenori de succes știu doar pe ce să se concentreze și este o temă majoră în sfaturile masive ale antreprenorilor pentru succes. Folosirea MailerLite alege să vă concentrați asupra aspectelor importante ale marketingului prin email.

MailerLite include un plan gratuit de până la 1.000 de utilizatori cu funcții semi-limitate. Din fericire, funcțiile pe care le includ sunt unele dintre cele mai utile. Saltul la e-mail marketing cu MailerLite este ușor, deoarece îl puteți testa atât timp cât doriți cu o listă de email mai mică.

Un aspect care trebuie să se acorde atenție tuturor softurilor de marketing prin e-mail este posibilitatea de a crea pagini de destinație. MailerLite are unul dintre cei mai buni editori de pagini de destinație am văzut că este simplu și ușor de utilizat.

Cine ar trebui să-l folosească?

Tipul de persoană care ar trebui să folosească MailerLite este cineva care se uită la majoritatea software-ului de marketing prin e-mail și este ca: „Vai, se întâmplă prea multe lucruri!”

MailerLite este un software de marketing prin e-mail conceput pentru a elimina complexitatea creării și trimiterii campaniilor de e-mail profesionale. Este ideal pentru proprietarii de afaceri mici, bloggeri, autori, artiști, antreprenori și antreprenori care doresc toate avantajele unui instrument de e-mail mare, fără toate celelalte zgomote din fundal..

Aceasta nu se referă la tipul de persoană care dorește raportări complete uriașe sau automatizări complexe. Dacă tocmai începeți sau dețineți o afacere mică, să găsiți timp pentru a realiza campanii bazate pe cantități masive de date sau automatizare intensă nu este realist oricum.

Prețuri și caracteristici

Unul dintre cele mai bune lucruri despre MailerLite este că oferă un plan extins „Forever Free” dacă ai sub 1.000 de abonați. Acest plan include funcții avansate, cum ar fi fluxuri de lucru automatizări, sondaje de e-mail încorporate, segmentare, etichetare, pagini de destinație, ferestre pop-up și formulare.

mailerlite instrument de optimizare a imaginilor

Toate planurile lor vin cu asistență 24/7 cu clienți 100% reali care vă răspund. Caracteristica gratuită care iese în evidență este testarea A / B. De obicei, trebuie să începeți să plătiți pentru a utiliza asta în majoritatea serviciilor.

MailerLite a fost conceput pentru a oferi un serviciu de e-mail marketing care oferă utilizatorilor săi exact ceea ce au nevoie pentru a avea succes. Aceasta înseamnă că nu oferă funcții nebune și avansate pe care le oferă alți maileri. Cu toate acestea, MailerLite oferă încă o mare varietate de caracteristici și instrumente extrem de utile.

funcție de automatizare mailerlite

Categorie Caracteristici
Creați campanii Editare glisare și fixare, editor de text bogat, editor HTML personalizat, șabloane de newsletter, campanii de comerț electronic
Creșteți lista abonaților dvs. Pagini de destinație, ferestre de tip pop-up, formulare încorporate, gestionarea abonaților
Livrați mesajul potrivit Pop-up-uri de automatizare, etichetare, personalizare, segmentare, promovare
Optimizați campaniile Testare split A / B, livrare fus orar, retrimitere automată, campanii RSS
Urmăriți-vă rezultatele Rapoarte de campanie, sondaje, clic pe hărți, se deschide după locație
Conectați Integrări, API pentru dezvoltatori
Mai Mult Permisiunile utilizatorului, aplicația pentru abonarea iPad, asistență premium, IP dedicat, designul paginii de destinație personalizate, șablonul personalizat de e-mail

MailerLite menține structura prețurilor simplă. Este un alt software care vă plătește în funcție de numărul de abonați de pe lista dvs. Structura prețurilor se scalează într-un mod care are sens, fără a avea salturi ciudate în cantități.

7. Aweber

(Cel mai bun suport pentru clienți)

Specificații cheie
 • Încercare gratuită
 • Serviciu excelent pentru clienți
 • Soft excelent pentru începători

PROS

 30 de zile de încercare gratuită
Testare A / B Disponibil (Da!)
 Serviciu complet de asistență pentru clienți
 Baza de date cuprinzătoare pentru a vă ajuta să începeți și să remediați problemele potențiale.

CONS

 Trebuie să contactați compania pentru a obține o ofertă pentru servicii care depășesc 25.000 de abonați (chiar băieți?)
Mai ieftin decât unii dintre concurenții lor mai puternici.

Cu AWeber, veți avea primește primele 30 de zile gratuit după care veți plăti minimum 19 USD pe lună (pentru o listă de până la 500 de abonați).

În cazul în care AWeber se separă într-adevăr de concurență este cu sprijinul său complet pentru clienți vă oferă acces la un personal de asistență cu experiență la apel în fiecare zi a anului (ca să nu mai vorbim de asistența de chat / e-mail pentru probleme mai puțin urgente).

Spre deosebire de Constant Contact, Aweber oferă testare A / B tuturor clienților astfel încât să puteți determina cu ușurință eficiența diferitelor campanii și să ofere șabloane de email responsive, astfel încât e-mailurile dvs. să arate (și să funcționeze) frumos indiferent de dispozitivul pe care îl folosește publicul dvs. pentru a le vizualiza.

Aweber ab testarea tabloului de bord

AWeber facilitează testarea A / B, chiar și pentru marketeri fără experiență.

Deși tabloul de bord este destul de intuitiv și ușor de utilizat, serviciul vine cu o curbă abruptă de învățare și se poate simți copleșitor pentru comerciantul novice. Din fericire, cu o bază de date uriașă și o abundență de tutoriale, webinarii și module de instruire gratuite, oricine poate stăpâni nuanțele Aweber într-un timp relativ scurt..

Principalul meu punct de a face cu AWeber este acela costă a mult mai mult decât mulți dintre concurenții lor și, dacă aveți o audiență mare de e-mail (peste 25.000 de abonați), va trebui să contactați direct compania pentru a obține o ofertă pentru serviciile lor.

Acestea fiind spuse, Aweber este încă un serviciu excelent, care oferă o multitudine de caracteristici și o multitudine de metode pentru optimizarea marketingului dvs. și transformarea listei dvs. de e-mail într-o mașină de imprimat numerar.

Cine ar trebui să-l folosească?

Aweber este un serviciu excelent de marketing prin e-mail. Oricine ar dori opțiunile de mai sus, ar putea prefera Aweber, întrucât au construit un serviciu excelent pe parcurs. Ei nu ies în evidență ca fiind cei mai buni la orice în afară de asistența pentru clienți, dar sunt buni la fiecare aspect al marketingului prin e-mail.

Prețuri și caracteristici

Acest model de prețuri nu este cel mai ieftin, dar este de departe cel mai simplu. Calitatea mea cea mai mare cu această întreagă industrie este modul în care se fac prețurile. De ce trebuie să fie atât de confuz? Aweber a rezolvat asta. Au un singur tip de plan și se mărește după dimensiunea listei de abonați.

Iată ce primiți: e-mailuri nelimitate, automatizare, segmentare, analiză, soluții pentru clienți, formulare de înscriere, integrări, găzduire de imagini, peste 6.000 de fotografii stoc, 700+ șabloane și resurse educaționale.

Prețurile pot fi văzute mai jos la rata lor lunară. De asemenea, oferă reduceri la prețuri trimestriale și anuale.

8. Răspuns GetResponse

(Opțiunea cea mai intuitivă)

Specificații cheie
 • Încercare gratuită de 30 de zile
 • Suport excelent pentru clienți
 • Caracteristici intuitive

PROS

Testare A / B pentru a optimiza eficiența campaniei
 Tutoriale abundente și resurse pentru a vă ajuta să începeți
 Funcție de temporizare pentru a optimiza CTR-urile și se deschide

CONS

 Nu există instrumente de gestionare a evenimentelor

Ca și în cazul comediei, sincronizarea este Tot când vine vorba de executarea cu succes a campaniilor de marketing prin e-mail. Cu lucrătorii de birou obișnuiți care primesc peste 120 de e-mailuri în fiecare zi, este ușor ca mesajele dvs. de marketing să se piardă în haosul caselor de e-mail ale abonatului dvs. – dacă nu le trimiteți la momentul potrivit.

Din fericire, GetResponse oferă o caracteristică de sincronizare unică, care va face toate lucrările grele pentru dvs. și vă ajută să determinați exact când ar trebui să trimiteți e-mailuri pe lista dvs. pentru a genera cea mai mare deschidere, faceți clic pe și rata de conversie.

tabloul de bord de informații getresponse

Tabloul de bord GetResponse vine cu tot felul de „informații” și funcții de raportare, care îmi spun cel mai bun moment al zilei pentru a trimite e-mailuri.

Ca și în cazul celorlalte companii menționate în această listă, GetResponse oferă un proces gratuit de 30 de zile noilor clienți, iar planurile premium încep de la doar 15 USD pentru 1.000 de abonați. Compania oferă asistență completă și eficientă pentru clienți prin e-mail, chat și asistență telefonică, și și-a construit o reputație în industrie ca unul dintre cele mai ușoare și mai prietenoase servicii prietenoase de pe piață.

Dezavantajul principal al GetResponse este acela nu au niciun fel de instrumente de gestionare a evenimentelor. Așadar, dacă conduceți o afacere tradițională din cărămidă și mortar, veți avea nevoie de un alt software de e-mail pentru a gestiona aspectul afacerii dvs..

În afară de această mică problemă, GetResponse oferă un set excelent de instrumente care funcționează în orice industrie și se adresează deopotrivă unor clienți de e-mail începători și veterani..

Cine ar trebui să-l folosească?

Dacă sunteți în căutarea unui software de marketing prin e-mail care să aibă sens în timp ce îl utilizați, atunci utilizați GetResponse. M-am trezit să descopăr funcțiile puțin mai repede pe GetResponse.

Prețuri și caracteristici

GetResponse oferă o altă structură de prețuri peste tot. Prețurile sunt competitive și oferă patru caracteristici diferite.

Prețul se bazează pe fiecare nivel și este conectat la numărul de abonați pe care îl aveți.

9. SendinBlue

(Cel mai bun pentru bugete mici, cu liste masive)

Specificații cheie
 • Plan gratuit
 • integrările
 • Credite pre-plătite prin e-mail

PROS

 Model de stabilire a prețurilor
 Economisirea costurilor pentru listele mari de e-mailuri

CONS

 Dacă trimiteți o mulțime de e-mailuri, acesta nu este serviciul potrivit pentru dvs.

e-mail-hosting-serviceSendinBlue este o companie de marketing prin e-mail, fondată în Franța, fondată în 2012. Ca un jucător mai nou în industria software-ului de marketing prin e-mail, au realizat o bază bună de clienți de 50.000 de utilizatori.

S-au diferențiat cu adevărat de modul în care este structura prețurilor lor. În loc să se bazeze pe prețul dimensiunii listei dvs. de e-mail, au decis să îl bazeze pe funcții și pe cantitatea de e-mailuri pe care doriți să le trimiteți o lună.

Cu o opțiune gratuită solidă care nu expiră – încercarea SendinBlue este ușoară și fără durere.

De asemenea, oferă o serie de integrări cu alte programe software. Funcțiile avansate care sunt deblocate în niveluri de preț mai ridicate sunt frumoase și vin cu o reducere bruscă în comparație cu alte servicii dacă aveți o listă masivă de abonați.

Cine ar trebui să-l folosească?

Dacă aș avea 100.000 de abonați la lista mea de e-mail, dar nu aș dori să plătesc mii și mii de dolari pe an, aș folosi SendInBlue.

Prețuri și caracteristici

Ador structura de prețuri a SendInBlue. Nici măcar nu încorporează dimensiunea listei, iar planul lor gratuit merge mult. Consultați cele cinci niveluri diferite și prețurile lor lunare:

10. ConvertKit

(Cele mai simple fluxuri de lucru pentru automatizare)

Specificații cheie
 • Constructor intuitiv
 • Caracteristici avansate
 • Editor de pagini de destinație

PROS

 Fluxuri de lucru ușor de automatizare
Visual Builder
 Instrumente avansate

CONS

 Mai ieftin decât concurenții
 Visual Builder nu este la fel de mare ca alții

-Hosting de e-mail-vectorConvertKit are o tactică inteligentă de marketing. Practic, au luat conceptul fantastic de software de marketing prin e-mail și l-au făcut să funcționeze special pentru creatori. Funcționează fantastic pentru persoanele care sunt influențe pe diferite platforme de social media și nu au un site web.

Acestea vă permit să configurați pagini de destinație pentru a surprinde adresele de e-mail ale oamenilor și să treceți direct pe e-mail marketing. De asemenea, oferă unele dintre cele mai bune funcții de gestionare a abonaților și segmentare de e-mail.

Cine ar trebui să-l folosească?

Oamenii care sunt creatori pe YouTube sau un alt mediu și nu au un site web pentru a începe.

Prețuri și caracteristici

Aspectul care îmi place cel mai mult despre ConvertKit este că toate funcțiile sunt disponibile. Singurele niveluri pe care le au se bazează pe abonați. Peste 5.000 de abonați vă permit să utilizați și migrația de concierge.

Caracteristicile incluse în ConvertKit sunt: ​​automatizări vizuale, formulare personalizate nelimitate, trimiteri de e-mail nelimitate, etichetare pentru abonați, raportare, integrări, API și suport pentru email și chat.

Aceste prețuri sunt lunare bazate pe plata lunară. Îți oferă două luni gratis dacă plătești anual.

Câteva gânduri de închidere

Marketingul prin e-mail a evoluat extraordinar în ultima jumătate de deceniu și a devenit rapid unul dintre factorii principali ai veniturilor din întreaga industrie.

În ciuda unor crize dimpotrivă, e-mailul este departe de a fi mort și este, în conformitate cu toate statisticile și predicțiile experților, de fapt câștigând tracțiunea ca modalitate de marketing, făcând mai importantă ca niciodată înainte să aveți sistemele potrivite pentru a vă asigura că nu lăsați bani pe masă.

Dar la fel ca în majoritatea lucrurilor legate de afaceri, a avea instrumentele potrivite este doar jumătate din luptă. Faceți timp pentru a vă educa în cele mai bune practici ale industriei și „crize de creștere” și nu treceți cu vederea modulele de instruire abundente și informațiile pe care le oferă majoritatea ESP-urilor..

Cu un pic de cunoștințe de marketing și unul dintre instrumentele pe care le-am împărtășit în acest ghid, veți participa la cursele în cel mai scurt timp și veți putea transforma lista de e-mailuri dintr-o bază de date cu vanilie într-un mod slab, medie, utilaj producător de profit.

Notă importantă: dacă trimiteți o mulțime de e-mailuri, atunci evitați să utilizați gazde web ieftine. Adesea pun prea multe alte site-uri pe același server, ceea ce poate dăuna livrabilității prin e-mail și poate declanșa filtre de spam și phishing.

Dacă e-mail-ul în masă face parte din afacerea dvs., investiți-vă într-un furnizor de gazduire web de calitate. Consultați recenziile și analizele de găzduire web publicate pe pagina noastră de pornire pentru a vedea cele mai bune opțiuni.

Legate de: Descoperă site-urile de phishing prin intermediul Web Analytics

Întrebări frecvente

Î: Cum pornesc o companie de marketing prin e-mail?

A: Primul pas este să găsiți un furnizor de software de marketing prin e-mail. Recomandarea noastră favorită este Constant Contact, dar există o mulțime de alte opțiuni, cum ar fi MailChimp și Active Campaign.

Î: Cum pot face email marketing gratuit?

A: Aproape fiecare furnizor de software de e-mail marketing oferă încercări gratuite. Cea mai lungă probă gratuită pe care am găsit-o este de 60 de zile de la Constant Contact.

Î: Care este cel mai bun software de e-mail în masă?

A: Fiecare software de marketing prin e-mail oferă avantaje și avantaje unice. Software-ul nostru preferat de marketing prin e-mail este Constant Contact.

Î: Care răspuns automat este cel mai bun?

A: Fiecare răspuns automat pe care l-am folosit funcționează excelent în oricare dintre principalele programe de marketing de e-mail. Cea mai bazată pe logică este Active Campaign, iar cea mai ușor de utilizat este MailChimp.

Ce serviciu de email marketing folosești în prezent? Care este preferatul tau? Ați folosit vreunul dintre serviciile din această listă? Spuneți-ne gândurile și feedback-ul dvs. în comentariile de mai jos!

Ați putea dori, de asemenea:

 • Cel mai bun constructor de site-uri web
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author