Най-добри услуги за маркетинг по имейл

предимства на имейл маркетингаВ ерата на Instagram, Snapchat и Messenger, добрият имейл започва да се чувства архаичен …

Толкова много, че много специалисти твърдят, че „имейлът е мъртъв!“. Това не може да бъде по-далеч от истината.

Според безброй проучвания, маркетингът по имейл все още е по-ефективен при ангажиране и преобразуване на потребители, отколкото всеки съществуващ канал за социални медии.

Всъщност някои проучвания показват, че са имейл кампании 7X по-ефективен при генериране на продажби, отколкото Twitter, Facebook и LinkedIn… комбинирани.

Но има проблем …

Повечето собственици на бизнес имат за какво да се притесняват. Има ли маркетингова кампания по имейл в горната част на списъка? Повечето собственици на малък бизнес имат толкова много други неща, които да се притесняват от това, че маркетингът по имейл изглежда непосилен.

Enter: маркетингови услуги по имейл.

Когато разполагате с подходящите инструменти на ваше разположение, маркетингът по имейл всъщност е доста прост. За да ви помогне да намерите правилната услуга за имейл маркетинг за бизнес – съставихме списък на седемте ни любими доставчици, които ще ви помогнат да изпълните бързо изгодни имейл кампании за нула време.

Contents

TLDR;

Постоянният контакт е нашият избор за най-доброто имейл маркетингово обслужване на пазара днес. Предлагайки страхотни усъвършенствани функции, фантастична поддръжка на клиенти, защита на поверителността, съвместима с GDPR и мащабиране на цените – Постоянният контакт е чудесен избор за всички.

С 60-дневна безплатна пробна версия има смисъл да започнете със софтуера, за да видите дали ви харесва.

Ако не го правите – този пазар е пълен с страхотни имейл услуги и нашата активна кампания разполага с безплатна пробна версия..

1. Постоянен контакт

(Най-добрият вариант за малкия бизнес)

Основни спецификации
 • Страхотна поддръжка на клиенти
 • Дълъг период на безплатна пробна версия
 • Икономически цени

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 60-дневна безплатна пробна версия
Страхотна поддръжка на клиенти
 Изобилие от разширени функции
 Достъпно ценообразуване, което мащабира вашия бизнес

CONS

 Стръмна крива на обучение
Без тестване на A / B (това е най-големият проблем с платформата)

С безпрецедентен 60-дневен безплатен пробен период, Константа Контакт предлага някои от най-здравите и интуитивни услуги за имейл маркетинг в бизнеса.

С чата на живо, поддръжката по имейл и телефонното обслужване, поддръжката на клиентите им надхвърля индустриалния стандарт, за да гарантира, че разполагате с всички необходими инструменти, за да успеете с тяхната услуга (което е важно, защото кривата на обучение с софтуерни програми за маркетинг на имейл може да бъди доста стръмен).

В допълнение към тяхната превъзходна поддръжка, Constant Contact предлага множество уникални функции като способността да планирате събития от таблото си за управление, да създавате купони за сваляне и да качвате контакти в базата си данни с голямо разнообразие от методи.

табло за постоянен контакт

Вътрешен поглед върху таблото за постоянен контакт, раздела за планирани кампании.

Като цяло, това е отлична, лесна за ползване услуга, която е идеална за собственици на малки фирми от всички видове.

Кой трябва да го използва?

Постоянният контакт е най-добрият софтуер за имейл маркетинг за собственици на малки фирми, които се нуждаят от малко време, за да научат софтуера. След като го овладеете, това е мощен инструмент за маркетинг по имейл, който ще ви помогне и при различни други задачи.

Цени и функции

Този софтуер предлага услугите си на равнища въз основа на размера на вашия имейл списък. В рамките на тези нива има две опции, които са описани по-долу.

Защо да изберете версията „Плюс“? Е, ако имате нужда от някоя от следните допълнителни функции: автоматизирана поща за посрещане на имейл, автоматизирана поведенческа поредица за електронна поща, RSVP, тестване за темата A / B, динамично съдържание, потребители, маркетинг на събития, анкети, анкети, купони, онлайн дарения и нови консултация с клиенти.

Начинът, по който услугата действително се цени, се основава на броя имейл контакти. Тези цени започват след безплатната ви пробна версия и се основават на месечна такса … тогава вероятно си заслужава. Констант Контакт предлага 10% отстъпка за 6-месечни покупки и 15% отстъпка за 12-месечни покупки.

2. Активна кампания

(Най-добрият инструмент за маркетинг, базиран на логика)

Основни спецификации
 • Не е скъпо
 • Огромно количество функции
 • Професионална помощ

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Достъпно ценообразуване
Богат списък от функции и интеграции
 Кампании, базирани на дата
 Страхотни A / B инструменти за тестване
Повечето действия, базирани на логика

CONS

 14-дневен пробен период (твърде кратък)
 Не (безплатно) през поддръжката на телефона

Въпреки безпроблемната им безплатна пробна версия (само 14 дни), ActiveCampaign е изваял значителна част от индустрията на ESP (доставчик на имейл услуги) за себе си чрез своите всеобхватни маркетингови възможности и изключително богата платформа.

прекалено много имейли-С изобилие от опции за разделяне на тестове, време и автоматичен отговор, ActiveCampaign доставя всичко, от което се нуждаете (и след това някои), за да създадете ефективни и печеливши имейл кампании. Услугата им е специално пригодена за собствениците на фирми, които търсят поддръжка и консултации, свързани с растежа на техния имейл бизнес.

Въпреки че не предлагат по телефона поддръжка, за 65 долара можете да седнете за 30 минути с някой от техните маркетингови експерти по имейл, за да получите отговор на всички ваши горещи въпроси. Няма значение дали се мъчите да разберете тяхната услуга или просто искате съвет за подобряване на CTR на следващата си кампания, ActiveCampaign ви обхвана.

(Забележка: Тази такса се освобождава за лица, които са закупили абонамент с по-висока степен).

Ако сте в района на Чикаго, можете дори организира лична среща с един от техните експерти за да получите помощ за отглеждането на електронната поща маркетингова страна на вашия бизнес.

Освен това, само $ 9 / месец за 500 абонати, ActiveCampaign е един от най-достъпните доставчици на имейл маркетинг в бранша – Особено когато вземете предвид всички функции и поддръжка, до които ще имате достъп. Ако искате да събирате клиентски данни и да получавате обратна информация от своите абонати (което трябва да бъдете), ActiveCampaign също предлага интеграция с Survey Monkey, която е безплатна до 250 абонати.

О, и дори можете да изпращате базирани на дата имейли, така че да можете предварително да планирате известия за продажби или да пожелаете на клиентите си честит рожден ден!

Всичко на всичко ActiveCampaign предлага здрава услуга за имейл маркетинг с удобна за начинаещи ценова точка и изобилие от възможности за поддръжка, което със сигурност ще зарадва всеки собственик на бизнес, независимо от размера или нуждите на техния списък.

Кой трябва да го използва?

ActiveCampaign са за бизнес потребители, които искат да вземат конкретни имейл маркетингови решения въз основа на конкретни действия на своя клиент. Отказ от отговорност: Този софтуер ще бъде твърде много за много собственици на малък бизнес.

Има част от нас, които искат решенията, задвижвани от данни, да бъдат възможно най-конкретни и ако сте тип А личност, това ще бъде вашият избор.

Цени и функции

ActiveCampaign предлага четири нива на тяхната услуга, а цените се определят от вашия имейл списък.

Четирите нива са, както следва:

Ценовите нива се основават на количеството контакти, които имате в списъка си с имейли. Цените, които следва, са месечни ставки, ако се плащат годишно. Те са доста по-високи, ако плащате месечно. Ако имате имейл списък над 100 000 контакта, трябва да се свържете с компанията, за да настроите персонализирани цени.

3. MailChimp

(Най-добър софтуер за маркетинг за начинаещи)

Основни спецификации
 • Много икономичен
 • Безплатен пробен период
 • Огромно количество функции

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Безплатно използване на тяхната услуга до 2000 абонати
Интуитивен и лесен за използване
 Много отлични функции за плащане на клиенти

CONS

 Без автоматичен отговор или сегментиране за безплатни клиенти
Няма поддръжка за обаждания на живо

електронна търговия и-имейл опцииНяма бюджет? Няма проблем!

За разлика от много други доставчици на услуги за електронна поща, MailChimp не предлага просто безплатна пробна версия, те предлагат своята услуга напълно безплатно за лица с имейл списъци под 2000 абонати които трябва да изпращат по-малко от 12 000 имейла на месец (общо 6 уникални имейла, ако изпращате до целия си списък).

След като завършите ниво над 2000 абонати, MailChimp предлага и изобилие от фантастични платени пакети (цената на които зависи от броя на абонатите, които имате).

MailChimp предлага и чат на живо и поддръжка по имейл за своите клиенти (но без поддръжка за обаждане) и е здрава и богата на функции платформа, която е идеална за бизнеса във всички ниши и от всякакви размери. Mailchimp също има някои наистина лесни за използване интеграции за хоствани в WordPress сайтове.

Кой трябва да го използва?

MailChimp е за тези от нас, които искат нещо възможно най-просто. Софтуерът е фантастичен за собствениците на бизнес с малки имейл списъци, живеещи на бюджет, които искат нещо лесно за използване.

Цени и функции

Ценообразуването за MailChimp е малко по-сложно от първите две прегледани опции. Те имат изящен калкулатор за ценообразуване, за да изчислят колко ще бъдете таксувани всеки месец на уебсайта им.

Цената се изчислява въз основа на три плана и колко голям е вашият имейл списък. Има три различни типа планове, предлагащи различни предимства. Безплатният план ви позволява да имате до 2000 абонати.

С Pro и Grow плановете идват с месечни разходи. Те са еднакви месечни разходи с добавен 199 долара абонамент за Pro план. С увеличаване на 200-500 абонати след 5000 потребители цената се покачва около 5 до 10 долара за скок.

4. Автоматизация

(Най-добър вариант за SMB)

Основни спецификации
 • За фирми от всякакъв размер
 • Много достъпен потребителски интерфейс
 • Приятно обслужване на клиентите
 • Удобен за създаване на автоматизатор строител

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Разнообразие формати на имейл формати
 Функция тестер за тематична линия
 Безплатни демонстрации

CONS

 Няма целеви страници за генериране на олово
Ограничени шаблони за имейл

Независимо от съдържанието на имейла, фирмите често се борят с онези от техните списъци, които действително отварят съдържанието. Automizy е софтуер за имейл маркетинг, който помага на потребителите да увеличат отворените тарифи за своите имейли.

Този софтуер предоставя разнообразни инструменти за маркетинг по имейл, както и полезни функции, предназначени да ви помогнат да получите електронното си съдържание пред повече очи. Дори когато повечето хора имат доста препълнени входящи кутии, доказано е, че Automizy увеличава отворените тарифи с повече от 33%.

Чрез своята функция за автоматично повторно изпращане на имейл, Automizy ще препраща имейли, които не са били отворени, като предоставя на съдържанието ви още един шанс да бъде видян. Услугата също ще отбележи тона и поведението на имейла, като се увери, че е изпратен в подходящия момент, като му дава най-добрия шанс да бъде отворен.

Кой трябва да го използва?

Automizy е перфектен за тези, които тепърва започват с имейл маркетинг или търсят автоматизиране и засилване на текущите си кампании. Това е изключително прост инструмент за маркетинг по имейл, който осигурява удобна за потребителя система, както и отзивчиво и полезно обслужване на клиентите.

Цени и функции

Както бе споменато по-горе, акцентите на функциите включват система, която автоматично препраща имейли на тези, които не са отворили, както и сегментиране на имейли, за да изпращате лазерно насочени имейли до вашите абонати.

Въпреки това. най-добрата характеристика е Тестерът на темите за темите, който помага да се оценят вашите теми преди да го изпратите. Наличието на правилната тема е огромен фактор за привличане на погледа на клиента и принуждаването им да отворят съдържанието ви.

Ценовата система на Automizy се основава на броя на активните абонати в списъка ви с имейли. Както се вижда по-долу, ще бъдете таксувани само според списъка с абонати. Без значение от сумата, всеки потребител ще има достъп до всички налични функции, включително пълното изживяване на обслужването на клиентите.

5. HubSpot

(Най-добра опция за предприятие)

Основни спецификации
 • Като цяло страхотен софтуер
 • Куп функции
 • Много добро обслужване на клиенти

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Отличена поддръжка на клиенти
Интуитивни инструменти, които имат смисъл
Има всичко, което някога бихте могли да искате в маркетингов софтуер

CONS

 Скъп в мащаб
Много други неща се случват освен имейл маркетинг

HubSpot е различно животно в света на имейл маркетинга. Ако никога не сте работили в който и да е софтуер за имейл маркетинг, това може да се окаже сложно. Има причина за това – можете да правите повече в HubSpot, отколкото в други програми. С разрастването на вашата компания можете да правите почти всичко, което искате в HubSpot. Просто отнема известно време, за да разбереш, защото има толкова много, което можеш да направиш. За щастие, ако знаете какво искате да направите, можете просто да попитате екипа за поддръжка на клиенти.

HubSpot не е само платформа за имейл маркетинг. Когато използвате услугата за маркетинг по имейл, вие започвате да използвате HubSpot Marketing Hub. Това е дом за над 50 000 потребители в 100 страни, а услугите варират от безплатни до 800 долара на месец до хиляди и хиляди долари. Всичко зависи от това, което искате да направите.

Подобно на всяка друга услуга за маркетинг на имейли, можете да създавате маркови имейли, които да изглеждат страхотно с конструктор с плъзгане и пускане. Ако това е всичко, от което се нуждаете, може да искате да потърсите другаде, защото HubSpot предлага много повече. Понякога това може да бъде непосилно, докато друг път може да бъде наистина страхотно.

Електронният маркетинг на HubSpot е твърдо в първостепенния раздел на услугите за маркетинг по имейл. Самата услуга за маркетинг на имейл е 200 долара на месец, а цената на един имейл от списък е потресаваща. Въпреки това получавате множество изключително сложни функции.

E-mail маркетинг на Hubspot управлява таблото за управление

Когато сравняваме огромното наличие на маркетингови функции на HubSpot с другите маркетингови услуги за електронна поща, това наистина не е конкуренция. HubSpot има най-много. Работата е там, че останалите услуги в този списък са чисти маркетингови услуги по имейл, докато HubSpot е общ софтуер за маркетинг. Много от другия софтуер може да предложи подобна стойност за по-малко пари от гледна точка на строго имейл маркетинг.

Аспектът на HubSpot, който наистина се отделя от конкуренцията, освен всички други налични маркетингови канали, е сложността на функцията му на работния процес. Това е, което HubSpot нарича своята функция за автоматизация и можете да направите почти всичко, което искате с него. Използва се и много лесно.

Именно тук влиза в сила добавената стойност от използването на услугата „всичко в едно“. Можете да комбинирате работните процеси по електронната поща с всеки друг работен процес във вашата HubSpot екосистема. Искате ли да комбинирате фуния за поведение за маркетинг по имейл с кампания за продажби? Това със сигурност е възможно.

HubSpot е една от най-мощните маркетингови системи на пазара днес и си струва, ако имате огромен маркетингов бюджет.

Кой трябва да го използва?

HubSpot е фантастична всестранна маркетингова услуга. Като цяло това е честно вероятно най-доброто цялостно маркетингово обслужване. Потребителите на HubSpot са предназначени за компании, които са готови да мащабират, с пари в ръка. HubSpot е за сериозни компании, които искат да автоматизират и поемат пълен контрол над своята маркетингова екосистема.

Цени и функции

Ценообразуването на HubSpot може да бъде малко объркващо, тъй като услугата не е само имейл маркетинг. Маркетинговият център разполага с различни нива на ценообразуване за функции, заедно с увеличаване на цените за размера на списъка с имейли. Има и стръмен списък с функции, които можете да добавите за цена като добавяне на допълнителни потребители. Всички цени по-долу са месечни.

6. MailerLite

(Най-прав)

Основни спецификации
 • Основни характеристики във всички планове
 • Много лесен за ползване
 • Включен редактор на страници

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Безплатно ползване на услугата до 1000 абонати
Изключително лесен за използване и пряк
 Редактор на целевата страница
 Множество разширени функции в безплатния план

CONS

 Липсват разширени функции, които има друг софтуер
Без телефонна поддръжка

електронна търговия и-имейл опцииИзбягването на объркване и психическото износване е недооценен аспект на успеха в предприемачеството. Много успешни предприемачи просто знаят върху какво да се съсредоточат и е основна тема в масовите предприемачески съвети за успех. Използването на MailerLite избира да се съсредоточи върху важните аспекти на електронния маркетинг.

MailerLite включва безплатен план до 1000 потребители с полу-ограничени функции. За щастие, функциите, които те включват, са някои от по-полезните. Прескачането до имейл маркетинг с MailerLite е лесно, тъй като можете да го изпробвате толкова дълго, колкото искате, с по-малък имейл списък.

Един аспект, на който трябва да се обърне внимание във всички софтуерни програми за маркетинг е възможността да се създават целеви страници. MailerLite има един от най-добрите редактори на целеви страници видяхме, че е лесно и лесно за използване.

Кой трябва да го използва?

Типът човек, който трябва да използва MailerLite, е човек, който разглежда повечето софтуер за имейл маркетинг и е от типа: „Уау, твърде много неща се случват!“

MailerLite е софтуер за имейл маркетинг, предназначен да отнеме сложността на създаването и изпращането на професионални имейл кампании. Той е идеален за собственици на малък бизнес, блогъри, автори, художници, момпренери и предприемачи, които искат всички предимства на голям инструмент за електронна поща, без всички други шумове на заден план.

Това не е за типа човек, който иска огромно цялостно отчитане или сложна автоматизация. Ако току-що стартирате или притежавате малък бизнес, намирането на време за изработка на кампании въз основа на огромни количества данни или интензивна автоматизация изобщо не е реалистично.

Цени и функции

Едно от най-хубавите неща за MailerLite е, че той предлага обширен план „Завинаги безплатно“, ако имате под 1000 абонати. Този план включва разширени функции като автоматизирани работни процеси, вградени анкети, сегментиране, маркиране, целеви страници, изскачащи прозорци и формуляри.

инструмент за оптимизиране на изображението

Всичките им планове идват с денонощна поддръжка на клиенти, като 100% реални хора отговарят на вас. Единствената безплатна функция, която наистина се откроява, е тяхното A / B тестване. Обикновено трябва да започнете да плащате, за да използвате това в повечето услуги.

MailerLite е създаден да предлага услуга за маркетинг по имейл, която дава на своите потребители точно това, което им е необходимо, за да бъдат успешни. Това означава, че не предлага луди и усъвършенствани функции, които предлагат другите пощенски програми. Въпреки това, MailerLite все още предлага голямо разнообразие от изключително полезни функции и инструменти.

функция за автоматизация на mailerlite

категория Характеристика
Създайте кампании Плъзнете и пуснете редактор, редактор с богат текст, персонализиран HTML редактор, шаблони за бюлетини, кампании за електронна търговия
Разширете списъка си с абонати Целеви страници, изскачащи прозорци, вградени формуляри, управление на абонатите
Доставете правилното съобщение Автоматизиране на имейли, маркиране, персонализиране, сегментиране, изскачащи прозорци
Оптимизиране на кампании A / B сплит тестване, доставка на часова зона, автоматично повторно изпращане, RSS кампании
Проследявайте резултатите си Отчети за кампании, проучвания, щракване върху карти, отваря се по местоположение
Connect Интеграции, API за разработчици
| Повече ▼ Потребителски разрешения, приложение за абонамент за iPad, премия за поддръжка, специализиран IP, персонализиран дизайн на целевата страница, персонализиран шаблон за имейл

MailerLite поддържа простата структура на цените си. Това е друг софтуер, който плащате според броя на абонатите в списъка ви. Ценовата структура мащабира по начин, който има смисъл, без да има странни скокове в суми.

7. Aweber

(Най-добра поддръжка на клиенти)

Основни спецификации
 • Безплатен пробен период
 • Страхотно обслужване на клиенти
 • Страхотен софтуер за начинаещи

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 30-дневен безплатен пробен период
Налично A / B тестване (да!)
 Пълна поддръжка на клиенти
 Изчерпателна база данни, която да ви помогне да започнете и да отстраните потенциални проблеми.

CONS

 Трябва да се свържете с компанията, за да получите оферта за услуги над 25 000 абонати (наистина момчета?)
По-ценен от някои от по-здравите им конкуренти.

С AWeber ще бъдете вземете първите си 30 дни безплатно след което ще плащате минимум 19 долара на месец (за списък до 500 абонати).

Там, където AWeber наистина се отделя от конкуренцията, е с пълната си поддръжка на клиентите това ви дава достъп до опитен екип за поддръжка на повикване всеки ден от годината (да не говорим за поддръжка за чат / имейл за по-неотложни въпроси).

За разлика от постоянен контакт, Aweber предлага A / B тестване на всички клиенти за да можете лесно да определите ефективността на различните си кампании и те предлагат отзивчиви шаблони за електронна поща, така че имейлите ви да изглеждат (и функционират) красиво, независимо какво устройство използва аудиторията ви, за да ги гледа.

Aweber ab пример за тестване на таблото

AWeber прави A / B тестването лесно, дори и за неопитни търговци.

Въпреки че таблото за управление е доста интуитивно и лесно за използване, то услугата идва със стръмна крива на обучение и може да се почувства непосилна за начинаещия търговец. За щастие, с огромна база данни и изобилие от уроци, вебинари и безплатни модули за обучение, всеки може да овладее нюансите на Aweber за сравнително кратко време.

Моят основен спор с AWeber е това струват а много повече от много от техните конкуренти и ако имате голяма имейл аудитория (над 25 000 абонати), ще трябва да се свържете директно с компанията, за да получите оферта за техните услуги.

Като се има предвид, Aweber все още е отлична услуга, която предлага множество функции и безброй методи за оптимизиране на вашия маркетинг и превръщане на имейл списъка ви в машина за печат на пари.

Кой трябва да го използва?

Aweber е страхотна услуга за имейл маркетинг. Всеки, който може да хареса горните опции, може да предпочете Aweber, тъй като са изградили страхотна услуга през и през. Те не се открояват като най-добрите във всичко освен поддръжка на клиенти, но са добри във всеки аспект на имейл маркетинга.

Цени и функции

Този модел на ценообразуване не е най-евтиният, но е най-простият. Голямата ми преценка в цялата тази индустрия е как се прави ценообразуването. Защо трябва да е толкова объркващо? Аубер реши това. Те имат един тип план и той ескалира според размера на списъка на абонатите.

Ето какво получавате: неограничен брой имейли, автоматизация, сегментиране, анализи, клиентски решения, регистрационни форми, интеграции, хостинг на изображения, 6000+ стокови снимки, 700+ шаблони и образователни ресурси.

Цените могат да се видят по-долу при месечния им курс. Те предлагат отстъпки и за тримесечни и годишни цени.

8. GetResponse

(Най-интуитивната опция)

Основни спецификации
 • Безплатен 30-дневен пробен период
 • Отлична поддръжка на клиенти
 • Интуитивни функции

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

A / B тестване за оптимизиране на ефективността на кампанията
 Изобилие от уроци и ресурси, които да ви помогнат да започнете
 Таймер функция за оптимизиране на CTR и се отваря

CONS

 Без инструменти за управление на събития

Както при комедията, времето е така всичко когато става въпрос за успешно изпълнение на вашите имейл маркетингови кампании. С обикновения офисен работник, който получава повече от 120 имейла всеки ден, лесно е маркетинговите ви съобщения да се изгубят в хаоса на пощенските кутии на абоната си – ако не ги изпратите в подходящия момент.

За щастие, GetResponse предлага уникална функция за синхронизация, която ще свърши всички тежки повдигания за вас и да ви помогне да определите точно когато трябва да изпращате имейли в списъка си, за да генерирате най-високата отворена, кликнете и конверсия.

табло за интелигентна информация

Моето табло за управление GetResponse се предлага с всевъзможни функции за интелигентност и отчитане, като ми казва най-доброто време за деня за изпращане на имейли.

Както и при другите компании, споменати в този списък, GetResponse предлага 30-дневна безплатна пробна версия за нови клиенти, а премиум плановете започват от само 15 долара за 1000 абонати. Компанията предлага цялостна и ефективна поддръжка на клиенти чрез поддръжка по имейл, чат и по телефона, и изгради репутация в бранша като едно от най-лесните и най-лесни за начинаещи услуги на пазара.

Основният недостатък на GetResponse е това те нямат никакви инструменти за управление на събития. Така че, ако управлявате традиционен бизнес с тухли и хоросани, ще ви трябва различен имейл софтуер, който да се справи с този аспект на вашия бизнес.

Извън този малък брой GetResponse предлага отличен набор от инструменти, които работят във всяка индустрия и се погрижат за начинаещи и ветерани маркетинг по имейл.

Кой трябва да го използва?

Ако търсите софтуер за имейл маркетинг, който просто има смисъл, докато го използвате, използвайте GetResponse. Разбрах, че разчитам на функциите малко по-бързо на GetResponse.

Цени и функции

Друга ценова структура, която е навсякъде, се предлага от GetResponse. Ценообразуването е конкурентно и предлагат четири различни нива на функции.

Ценообразуването се основава на всеки ред и е свързано с броя на абонатите, които имате.

9. SendinBlue

(Най-добро за малки бюджети с масивни списъци)

Основни спецификации
 • Безплатен план
 • интеграции
 • Предплатени кредити за имейл

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Прав модел за ценообразуване
 Спестяване на разходи за големи списъци с имейли

CONS

 Ако изпращате много имейли, това не е правилната услуга за вас

имейл хостинг услугиSendinBlue е базираната във Франция компания за имейл маркетинг, основана през 2012 г. Като по-нов играч в софтуерната индустрия за имейл маркетинг, те са създали приятна клиентска база от 50 000 потребители.

Те наистина се разграничиха от начина, по който е ценовата им структура. Вместо да базират цената на размера на списъка си с имейли, те решиха да го базират на функции и размера на имейлите, които искате да изпратите на месец.

Със солидна безплатна опция, която не изтича – изпробването на SendinBlue е лесно и без болка.

Те също предлагат редица интеграции с други софтуерни програми. Разширените функции, които са отключени в по-високи ценови нива, са приятни и предлагат стръмни отстъпки в сравнение с други услуги, ако имате масивен списък с абонати.

Кой трябва да го използва?

Ако имах 100 000 абонати в моя имейл списък, но не искам да плащам хиляди и хиляди долари годишно, щях да използвам SendInBlue.

Цени и функции

Обичам ценовата структура на SendInBlue. Той дори не включва размера на списъка и безплатният им план върви дълъг път. Вижте петте различни нива и техните месечни цени:

10. ConvertKit

(Най-лесни работни процеси за автоматизация)

Основни спецификации
 • Интуитивен строител
 • Разширени функции
 • Редактор на целева страница

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Лесни автоматични работни процеси
Visual Builder
 Разширени инструменти

CONS

 По-ценен от конкурентите
 Visual Builder не е толкова добър, колкото другите

имейл хостинг-векторConvertKit има интелигентна маркетингова тактика. Те по принцип взеха фантастичната концепция на софтуера за имейл маркетинг и го накараха да работи специално за създателите. Той работи фантастично за хора, които са влияещи върху различни платформи за социални медии и нямат уебсайт.

Те ви позволяват да настроите целеви страници, за да улавяте имейл адресите на хората и да прескачате право в имейл маркетинга. Те също предлагат някои от най-добрите функции за управление на абонатите и сегментиране на имейли.

Кой трябва да го използва?

Хората, които са създатели в YouTube или някой друг носител и нямат уебсайт, за да започнат.

Цени и функции

Аспектът, който най-много ми харесва при ConvertKit е, че всички функции са налични. Единствените подреждания, които имат, са базирани на абонати. Над 5000 абонати ви позволява да използвате и миграция на консьерж.

Характеристиките, включени в ConvertKit са: визуални автоматизации, неограничени персонализируеми форми, неограничено изпращане на имейли, маркиране на абонати, отчитане, интеграции, API и поддръжка по имейл и чат.

Тези цени са на месец въз основа на плащането месечно. Дават ви два месеца безплатно, ако плащате годишно.

Малко затварящи мисли

Маркетингът по електронна поща се развива значително през последното половин десетилетие и бързо се превръща в един от основните двигатели на приходите във всяка индустрия.

Въпреки някои протести за обратното, имейл далеч не е мъртъв и всъщност според всички статистически данни и прогнози на експерти всъщност набира тягата като маркетингова модалност, което прави по-важно от всякога да имате правилни системи, които да гарантират, че не оставяте пари на масата.

Но както при повечето неща, свързани с бизнеса, разполагането с правилните инструменти е само половината от битката. Отделете време, за да се образовате за най-добрите практики и „хакове за растеж“ и не пренебрегвайте изобилните модули за обучение и информация, които повечето ESP предоставят.

С малко маркетингово ноу-хау и един от инструментите, които споделихме в това ръководство, за незабавно ще излезете на състезанията и ще можете да трансформирате имейл списъка си от база данни за ванилия в постно, означава, машина за производство на печалба.

Важна забележка: ако изпратите много имейли, избягвайте използването на евтини уеб хостове. Те често поставят твърде много други сайтове на един и същ сървър, което може да навреди на доставянето на имейл и да задейства филтри за спам и фишинг.

Ако масовият имейл е част от вашия бизнес, тогава инвестирайте в качествен доставчик на уеб хостинг. Вижте отзивите и анализите на уеб хостинга, публикувани на нашата начална страница, за да видите най-добрите опции.

Свързани: Разкрийте фишинг уебсайтове чрез Web Analytics

Често задавани въпроси

В: Как да стартирам компания за маркетинг по имейл?

A: Първата ви стъпка е да намерите доставчик на софтуер за имейл маркетинг. Нашата любима препоръка е постоянен контакт, но има много други опции като MailChimp и Active Campaign.

В: Как мога да направя маркетинг по имейл безплатно?

A: Почти всеки доставчик на софтуер за имейл маркетинг предлага безплатни изпитания. Най-дългата безплатна пробна версия, която открихме, е 60 дни от Константа Контакт.

В: Кой е най-добрият софтуер за масова електронна поща?

A: Всеки софтуер за имейл маркетинг предоставя уникални предимства и предимства. Нашият любим софтуер за маркетинг за електронна поща е постоянен контакт.

Въпрос: Кой автоматичен отговор е най-добър?

A: Всеки автоматичен отговор, който съм използвал, работи чудесно на някой от основните софтуерни програми за маркетинг по имейл. Най-базираната на логиката е Active Campaign, а най-лесният за използване е MailChimp.

Каква услуга за имейл маркетинг използвате в момента? Кой от вас е любимият ви? Използвали ли сте някоя от услугите в този списък? Кажете ни вашите мисли и отзиви в коментарите по-долу!

Може също да ти хареса:

 • Най-добрият уебсайт
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author