Magento vs. Shopify verrattu (päivitys 2020)

Verkkokaupan maailmaan pääsy edellyttää potentiaalista yrityksen omistajaa rakentamaan verkkokaupan verkkosivuston. Tulevaan verkkokaupan valtakuntaan on monia ratkaisuja. Johtavia heistä ovat Magento ja Shopify.

verkkokauppasivustoNämä vaihtoehdot ovat melko erilaisia ​​toisistaan.

Kuvittele, että kilpailun haltija kertoi sinulle, että sinun oli rakennettava kone voittaaksesi miljoona dollaria. Kone on rakennettava nopeammin ja sen on oltava paremmin rakennettu kuin kone, jonka kilpailijasi voi rakentaa – tai muuten et saa rahaa.

Valitettavasti kilpailijallasi on paljon kokemusta samanlaisten koneiden rakentamisesta. Sinulla ei ole kokemusta.

Tämä on kilpailijasi ja hänen edellinen koneesi

Kilpailun järjestäjä tarjoaa sinulle kaksi työkalusarjaa. Ensimmäinen voi rakentaa täydellisen koneen ja on helppo käyttää – se selittää myös kuinka kone rakennetaan. Toista työkalusarjaa on vaikea käyttää ja se vaatii ensikäden tietoa koneen rakentamisesta, mutta pystyy myös rakentamaan täydellisen koneen.

Kumman valitset? Todennäköisesti ensimmäinen vaihtoehto. Kumman kilpailijasi valitsisi? Todennäköisesti ensimmäinen vaihtoehto.

TLDR;

Shopify ja Magento ovat molemmat käyttökelpoisia vaihtoehtoja verkkokauppaan. kuitenkin, valinta suurelle osalle ihmisiä on Shopify, yksinkertainen ja yksinkertainen. Kustannustaso, toiminnot, lisäosat ja tuki tekevät niistä uskomattoman ratkaisun sarjayrittäjälle ja aloittelijalle..

Ei sanoa, että Magento ei voi toimia sinulle, koska se voi ja tulee. Mutta sinulla on parempi koodaustieto ja paljon aikaa tai vaihtoehtoisesti paljon rahaa heittääksesi kehittäjälle.

Kilpailijat

Yhtäältä sinulla on Shopify, suosituin verkkokaupan alustamme auttaa täydellisiä aloittelijoita rakentamaan all-in-one-verkkokauppasivuston. Yksi nykyään yleisimmin käytetyistä verkkokaupan ratkaisuista, joita pidetään yleensä parhaaksi verkkokaupan alustaksi.

magento vs shopify

Toisaalta Magento on Adoben omistama verkkokauppaalusta, joka on vankka valinta, kun olet web-kehittäjä tai sinulla on paljon pääomaa käytettävissänne. Magento ei ole slouch.

Ero siinä, mitä kukin ratkaisu tarjoaa, on yö ja päivä.

Verkkokaupan ratkaisuja on kaksi luokkaa:

  1. Helppokäyttöiset vaihtoehdot – ne tekevät kaiken tekemisen verkkokaupan kanssa helppoa.
  2. Tarvitsen web-kehittäjän tai minun on oltava web-kehittäjä.

Shopify kuuluu ”helppokäyttöinen”-Vaihtoehto ja on paras vaihtoehto kyseisessä luokassa. Magento kuuluu ”Web-kehittäjää tarvitaan”Eikä sitä pidetä parhaana vaihtoehtona kyseisessä luokassa.

Aloittelijoiden ei tulisi edes yrittää käyttää Magentoa. Osoitamme kaikille aloittavalle verkkokaupalle, että toivovat käyttävänsä Shopifea tai kourallista muuta mukavaa vaihtoehtoa. Magento on suunnattu monimutkaisemmalle käyttäjälle – sellaiselle, jolla on kehittämistaidot ja takana paljon resursseja.

Magentoa voidaan mukauttaa enemmän kuin Shopifea, mutta ero on merkityksetön ellet yritä suorittaa jotain erittäin tarkkaa.

yhtäläisyyksiä

Molemmat palvelut tarjoavat a täydellinen ratkaisu verkkokauppaan. Monet suuret tuotemerkit käyttävät molempia alustoja, ja yksi ei ole suorastaan ​​parempi kuin toinen. Shopify vetoaa suurelle yleisölle, mutta se ei tarkoita, että kahdella palvelulla ei olisi samankaltaisuuksia.

Kenelle Shopify on tarkoitettu

Shopify on tarkoitettu 90%: lle kaikista toivottomista verkkokaupan yrittäjistä. Tämä 10% on tärkeä osa ihmisistä ja saatat joutua sen alle. Vaikka todennäköisesti Shopify saa selkänsä myymälän omistamisen, ajamisen ja skaalaamisen suhteen.

Mukana toimitetut työkalut tekevät verkkokaupan perustamisesta helppoa ja tarjoavat myös ominaisuusjoukon, joka mahdollistaa muokattavuuden, skaalautuvuuden ja toiminnallisuuden. Shopify on liian vaikea 5%: lle väestöstä, eikä se tarjoa tarpeeksi vaihtoehtoja toiselle 5%: lle väestöstä.

On vaihtoehtoja, joita on helpompi käyttää Shopifea – mutta ne eivät tarjoa saman tason ominaisuuksia, On myös vaihtoehtoja, jotka tarjoavat enemmän ominaisuuksia kuin Shopify – näitä vaihtoehtoja on paljon vaikeampi käyttää.

Shopify vie tilaa, joka houkuttelee eniten ihmisiä. Se tarjoaa täyden verkkokaupan toiminnallisuuden ja tekee siitä yksinkertaisen.

rahaa kanye länteenHenkilötyyppi, joka haluaa käyttää Shopifea, voidaan tiivistää yhteen lauseeseen: He haluat perustaa verkkokaupan ansaitsemaan rahaa.

Shopifea käyttävien ihmisten kohdalla on kolme hylkäystapaa, mutta he ovat harvinaisia.

  1. Sinä olet myynti alle viisi tuotetta ja arvosta täydellistä yksinkertaisuutta kaikesta muusta.
  2. teidän blogi tuli ensin ja tarvitset WordPressiä elämässäsi. SEO on leipä ja voi ja verkkokauppa on vähäinen jälkityö.
  3. Sinulla on hullun massiivinen budjetti Web-kehittäjän heittämiseen. Tässä on salaisuus: On suuri todennäköisyys, että he käyttävät edelleen Shopifea.

Jos nämä eivät koske sinua, Shopify on 100% sinulle. Hienoa on, että he tarjota ilmainen kokeilu tarkistaa kaiken.

shopify luo sivu

Kun käytät Shopifea, siellä ei vain ole paljon kipupisteitä. Sinä pystyt toteuttaa monikanavainen myynti helposti, inventaariojärjestelmä on yksinkertainen ja tehokas, ja työkaluja ja vempaimia on jokaisen verkkokaupan vaihtoehdon toteuttamiseksi.

Kenelle Magento on

Magento-käyttäjille on olemassa melko oppimiskäyrä. Kyky lukea ja kirjoittaa koodia ei ole neuvoteltavissa ja useimmat tähän luokkaan kuuluvat ihmiset löytävät itsensä käyttämään vain WordPressiä yhdessä WooCommerce-palvelun kanssa.

Jos olet täysin vastustamatta WordPress-pohjaisen verkkokaupan ratkaisun, kuten WooCommerce, käyttöä ja haluat paremman hallinnan palveluntarjoajaasi, niin Magento on sinulle.

Magento sopii paremmin olemassa oleville yrityksille, joilla on suuret budjetit korkean tason web-kehittäjien maksamiseen. Kehittäjälle maksettaessa on parasta löytää verkkokehittäjä, joka rakentaa haluamasi verkkosivustot ja antaa heidän käyttää haluamaansa alustaa. Jos tämä kehittäjä käyttää Magentoa, niin hienoa.

Jos sinulla on koodaustietoa tai haluat oppia -, Magento voi vedota sinuun, koska se on ilmainen ladata.

Magentoa käyttävä yksinäinen henkilö tekisi valtavan lisäominaisuuden muokattavuuteen ja massiivisiin ominaisuusjoukkoihin. Kaikki on mahdollista Magentossa, sinun on vain selvitettävä, kuinka se tehdään. Käytettävissä on hyödyllinen yhteisö ja ohjekeskus, mutta asiakastuesta ei ole puhetta.

Ainoa tapa saada Magento toimimaan tekemällä se itse tai ansaitsemalla paljon rahaa. Jos et halua kätesi likaantua tai kuluttaa paljon rahaa, etsi muualta.

Magento on optimoitu toimimaan tuhansien tuotteiden kanssa, kaiken siellä olevan liikenteen ja paljon myyntiä. Tämä tarkoittaa, että skaalaaminen tämän järjestelmän kanssa on erittäin kestävää.

Magentossa käytettävissä olevat ominaisuudet ovat pidempiä kuin Shopifyn luettelo ja heidän sovelluskauppa on myös suurempi. Vaihtoehdot ovat melkein rajoitetut, ja ne kaikki on optimoitu mobiililiikenteelle.

Magento tarjoaa niin laajan valikoiman ominaisuuksia ja muokattavuutta, että alustalle rakennettujen kauppojen läpi lukeminen saa sinut ajattelemaan, että verkkosivustoilla ei ole mitään yhteistä.

magento lisää uusi sivu

Arvo, jota Magento tarjoaa, jota Shopify ei salli koko hallita, miten toimitat asiakaskokemuksesi. Ei nollarajoja.

hinnoittelu

Tapa, jolla hinnoittelu toimii Shopifessa ja Magentossa, on täysin erilainen. Shopify on rakennettu kuukausimaksujen ja eri tasojen ympärille, kun taas Magento tarjoaa ilmaisen version ja ohjelmistoversion yritysversiosta.

Magento hinnoittelu

Yksi mahtavista asioista Magennon suhteen on, että ohjelmiston avoimen lähdekoodin versio on ilmainen käyttää. Sinun tarvitsee vain ladata se.

magento-tuotteen hinnoittelu

Sinulle aiheutuu kuitenkin lisäkustannuksia itse Magennon ulkopuolella. Ensinnäkin joudut ostamaan oman isännöintipalvelun (Psst: lue web-hosting-arvosteluamme ENNEN rekisteröitymistä).

Tämä maksaa sinulle kuukausimaksun samoin kuin muut mahdolliset kustannukset. On olemassa erinomaisia ​​isännöintipalveluita – kuten SitGground – joka ei riko pankkia ja tarjoaa hyvää palvelua. Huomaa vain, että isäntä on skaalattava ja että skaalaus tuo lisäkustannuksia.

Tämän lisäksi, jos et tiedä kuinka koodata, tarvitset kehittäjän. Hyvät kehittäjät maksavat paljon rahaa – ja sinun on parasta löytää sellainen, joka on erikoistunut Magentoon.

Toinen asia, josta on huolehdittava, on maksujen käsittely. Onneksi on olemassa ratkaisuja, kuten Braintree, jotka tekevät siitä helpon.

Hyviä uutisia on ilmaisella versiolla, jotka ovat ainoat kustannuksesi.

Ohjelmistosta on myös yritysversio. Tähän sisältyy isännöinti sekä apua liikkeen suunnittelussa. Tämä vaatii yritystä tiedustelemaan, jonka avulla hän voi saada tarjouksen.

Tarjous riippuu täysin myymälän koosta ja yrityksestä, mutta alhaisin hinta, jonka olemme nähneet jonkun saavan, on 18 000 dollaria. Kova summa.

Shopify-hinnoittelu

Jokaiseen hinnoittelutasoon sisältyy rajoittamaton määrä tuotteita, 24/7-tuki, mahdollisuus myydä muilla myyntikanavilla, manuaalinen tilausten luonti, alennuskoodit, SSL-sertifikaatti, hylätty ostoskorin palautus, Shopify-maksut petosanalyysillä, POS-sovellus, fyysinen laitteisto ja vankka sovelluksen valinta.

Muut Shopififen liittyvät kulut ovat maksetut sovellukset, maksetut teemat ja verkkotunnuksen hankinta. On olemassa suuri joukko kustannuksia arvoisia sovelluksia sekä hyödyllisiä ja kauniita premium-teemoja, jotka voivat todella nostaa myymälääsi.

Hienoa Shopififilla on, että sillä on täysin toimiva myymälä, joka tarjoaa markkinoiden parhaita ominaisuuksia maksaa vain 29 dollaria kuukaudessa. Kun laajennat myymälääsi, voit pienentää kuluja. Shopify sisältää myös räätälöidyn yritystason, joka mahdollistaa entistä mukautettavan suurille kaupoille.

johtopäätös

Jos etsit helppokäyttöistä ratkaisua verkkokaupan rakentamiseen ja kasvattamiseen, älä etsi muuta kuin Shopify. Shopify tarjoaa verkkokaupan omistajille kaikki työkalut, joita he tarvitsevat myymälänsä hallintaan ilman monia esteitä. Lisäksi heidän verkkosivustojen rakentaja on erittäin vankka, ja sillä on lisäetu maksamalla yhdelle kokonaisuudelle kokonaisratkaisu.

Shopify rakensi ja suunnitteli kolme kanadalaista, jotka yrittivät juuri rakentaa verkkokauppaa. Sen sijaan he rakensivat alustan, jonka avulla kuka tahansa voi rakentaa loistavan verkkokaupan imperiumin.

Magentoa voidaan tarkastella enemmän kuin yritysvaihtoehtoa, jossa kehittäjät ovat käytettävissä ja rahat eivät ole ongelma.

Oletko samaa mieltä havainnoistamme? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

FAQ

K: Onko Magento parempi kuin Shopify?

V: Magento ei ole parempi kuin Shopify ja Shopify ei ole parempi kuin Magento. Shopify on parempi useimmille ihmisille, koska se on isännöity ja all-in-one-verkkokauppaalusta. Magento on hieno suurille ja monimutkaisille verkkokauppasivustoille, joissa kaupan omistajalla on paljon resursseja käytettävissään.

K: Onko Magento paras verkkokaupan alusta?

V: Magento ei ole paras verkkokauppaalusta, kun on kyse tavallisista ihmisistä, jotka perustavat verkkokaupan. Esteitä on liian paljon ja oppimiskäyrä on liian suuri. Shopify on paras verkkokaupan alusta kaikille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan.

K: Onko Shopify parempi kuin Etsy?

V: Etsy on hieno aloittamiseen verkkokaupassa. Shopify antaa sinun omistaa isännöidyn tilan omassa URL-osoitteessasi asiakkaiden lähettämistä varten. Etsyllä on kaikki Etsy-markkinoilla. Tätä voidaan pitää myönteisenä, mutta se ei anna sinun omistaa omaa tilaa. Yleensä Etsyä ja Shopifea voidaan käyttää yhdessä keskenään.

K: Mikä on paras verkkokaupan alusta?

V: Shopify ottaa kruunun, kun kyse on verkkokaupan kuninkaasta. Se tarjoaa eniten ominaisuuksia ja vähiten päänsärkyä. Shopifyn käyttö on helppoa ja tyydyttävää orastavalle verkkokaupan omistajalle.

K: Mikä on halvin verkkokauppaalusta?

V: On olemassa useita alustoja, joita voidaan käyttää ilmaiseksi, mutta se ei ole sen arvoista. Jos olet tosissaan verkkokaupan rakentamisessa, kuukausimaksu on kannattavaa. Paras yhdistelmä kustannuksia ja ominaisuuksia on ehdottomasti Shopify.

K: Kuinka paljon maksaa myyminen Shopifessa?

V: Oman Shopify-myymälän rakentaminen maksaa sinulle 29 dollaria kuukaudessa. He tarjoavat ilmaisen kokeilun kaiken testaamiseksi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author