Магенто вс. Схопифи у поређењу (ажурирање 2020)

Улазак у свет е-трговине захтева од потенцијалног власника предузећа да изради веб страницу за е-трговину. Много је решења за ваше будуће царство е-трговине. Главни међу њима су Магенто и Схопифи.

веб локација за е-трговинуОве опције се међусобно прилично разликују.

Замислите да вам је власник конкуренције рекао да морате да направите машину да бисте освојили милион долара. Машина мора бити направљена брже и мора бити боља од машине коју може да изгради ваш конкурент – или у супротном немате новац.

Нажалост, ваш такмичар има пуно искуства у изградњи сличних машина. Немате искуства.

Ово је ваш конкурент и његова претходна машина

Особа која је поставила такмичење нуди вам два алата. Прва може да направи савршену машину и лако је за употребу – такође објашњава како да направите машину. Други скуп алата је тежак за употребу и захтева знање из прве руке како се прави машина, али такође може да изгради и савршену машину.

Које бисте одабрали? Вероватно прва опција. Којег би изабрао ваш такмичар? Вероватно прва опција.

ТЛДР;

Схопифи и Магенто су обе могућности за е-трговину. Међутим, наш избор за већину људи је Схопифи, обичан и једноставан. Однос трошкова, функција, додатака и подршке чине их невероватним свеобухватним решењем за серијског предузетника и почетника.

Да не кажем да Магенто не може за вас, јер може и хоће. Али боље је да имате знање о кодирању и много времена или алтернативно, много новца да бацате програмеру.

Тхе Цомпетиторс

С једне стране имате Схопифи, нашу најприкладнију платформу за е-трговину која помаже комплетним новајлијама да изграде све-у-једном веб локацију за е-трговину. Једно од најчешће коришћених решења за е-трговину данас и сматра се најбољом платформом за е-трговину.

магенто вс схопифи

С друге стране је Магенто, еЦоммерце платформа у власништву Адобе-а, која је добар избор када сте веб програмер или имате на располагању пуно капитала. Магенто није безобразан.

Разлика у ономе што свако решење нуди је ноћ и дан.

Постоје две категорије решења за е-трговину:

  1. Једноставне могућности за коришћење – чине да све што је у вези с е-трговином чини лако.
  2. Треба ми веб програмер или морам бити веб програмер.

Схопифи спада под „једноставан за коришћење“И најбоља је опција у тој категорији. Магенто спада под „потребан је веб програмер“И не сматра се најбољом опцијом у тој категорији.

Почетници не би требало ни да покушавају да користе Магенто. Свима упућујемо на е-трговинску наду да ће уместо њега користити Схопифи или прегршт других лепих опција. Магенто је намењен компликованијем кориснику – оном који има развојне вештине и пуно ресурса који стоје иза њих.

Магенто се може прилагодити више од Схопифи-а, али само разлика је занемарљива осим ако не покушавате да остварите нешто крајње специфично.

Сличности

Обе услуге нуде а комплетно решење за е-трговину. Многи велики брендови користе обе платформе и једна није потпуно боља од друге. Купујте жалбе широј публици, али то не значи да две услуге немају сличности.

Ко је схопифи за

Схопифи је за 90% свих наданих подузетника у е-трговини. Тих 10% је важан комад људи и ви можете пасти под њега. Иако је, по свему судећи, Схопифи ће вам имати леђа када је у питању поседовање, трчање и скалирање ваше продавнице.

Пружени алати олакшавају постављање Интернет продавнице, а истовремено нуде и сет функција који омогућава прилагодљивост, скалабилност и функционалност. Схопифи је превише тешко за 5% становништва и не нуди довољно могућности за још 5% становништва.

Постоје опције које је једноставније користити Схопифи – али не нуде исти ниво функција, Постоје и опције које нуде више функција од Схопифија – ове су опције много теже користити.

Схопифи заузима простор који привлачи већину људи. Нуди потпуну функционалност е-трговине док је чини једноставном.

новац Кание ВестТип особе која би желела да користи Схопифи може се сажети у једну реченицу: Они желите да покренете продавницу е-трговине како бисте зарадили новац.

Постоје три дисквалификатора када су у питању људи који би желели да користе Схопифи, али они су ретки.

  1. Ти си продаје испод пет производа и Вредност потпуне једноставности преко свега осталог.
  2. Твој блог је стигао први и потребан вам је ВордПресс у вашем животу. СЕО је ваш хлеб и путер а е-трговина је лагана размишљања.
  3. Имаш сулудо огроман буџет који треба бацити на веб програмера. Ево тајне: Постоји велика вероватноћа да ће они и даље користити Схопифи.

Ако се они не односе на вас, онда је Схопифи за вас 100%. Одлична ствар је што они понудите бесплатно пробно време да проверим све.

схопифи цреате паге

Када користите Схопифи, нема баш много тачака боли. Можете лако имплементирати вишеструку продају канала, систем инвентара је једноставан и ефикасан, а постоје алати и уређаји који омогућују да свака опција е-трговине буде одржива.

Ко је Магенто за

За кориснике Магентоа постоји прилично крива учења. Способност читања и писања кода не може се преговарати а већина људи који потпадају под ову категорију нашли би се само користећи ВордПресс упарен са ВооЦоммерце.

Ако сте потпуно против употребе решења за е-трговину заснованог на ВордПресс-у, попут ВооЦоммерце-а, и желите већу контролу над својим хостинг провајдером, онда је Магенто за вас.

Магенто је погоднији за постојеће компаније које имају велике буџете за плаћање веб програмера на високом нивоу. Када је у питању плаћање програмеру, најбоље је пронаћи веб програмера који прави веб локације које вам се свиђају и дозволите им да користе ону платформу која им је удобна. Ако тај програмер користи Магенто, онда супер.

Ако имате знање кодирања или желите да научите – онда би Магенто могао да вам се свиди, јер бесплатно је преузимање.

Усамљена особа која користи Магенто ставила би велику премију у прилагодљивост и масивне сетове значајки. На Магенту је све могуће, само морате смислити како то да урадите. На располагању је корисна заједница и центар за помоћ, али нема корисничке подршке о којој би се могло говорити.

То радите сами или имате много новца је једини начин да Магенто нађе на посао. Ако нисте вољни да умажете руке или трошите много новца, потражите негде друго.

Магенто је оптимизован да ради са хиљадама производа, сав промет вани и много продаје. То значи да је скалирање овим системом изузетно одрживо.

Доступне функције на Магенто су дуже од Схопифијеве листе и њихова продавница апликација је такође већа. Опције су готово ограничене и све су оптимизоване за мобилни саобраћај.

Магенто нуди тако широк спектар функција и прилагодљивости да ће вам увид у продавнице изграђене на платформи помислити да веб локације немају ништа заједничко..

магенто додај нову страницу

Вриједност коју Магенто нуди да Схопифи не допушта пуни контролу над пружањем корисничког искуства. Постоје нулте границе.

Цене

Начин на који функционишу цијене на Схопифи и Магенто потпуно су различити. Схопифи је изграђен око месечних плаћања и различитих слојева док Магенто нуди бесплатну верзију и пословну верзију софтвера.

Магенто цене

Једна од сјајних ствари о Магенту је да отворена верзија софтвера је бесплатна за употребу. Све што требате учинити је преузети.

цијене магенто производа

Међутим, претпостављаћете додатне трошкове осим самог Магенто-а. Прво ћете морати да купите сопствену услугу хостинга (Псст: прочитајте наше прегледе веб хостинга пре него што се пријавите).

Ово ће вас коштати месечну накнаду као и друге потенцијалне трошкове. Постоје сјајне хостинг услуге – као што су СитГгроунд – то неће сломити банку и понудити сјајну услугу. Само имајте на уму да хостинг треба смањити и са тим скалирањем настају додатни трошкови.

Поврх свега, ако не знате како да кодујете, требаће вам програмер. Добри програмери коштају много новца – и ваш најбољи кладионица је пронаћи онај који је специјализован за Магенто.

Још једна ствар о којој ће требати водити рачуна је обрада плаћања. Срећом, постоје решења, попут Браинтрее-а, која то чине лако.

Добра вест је да су бесплатне верзије то једини трошкови.

Постоји и пословна верзија софтвера. Ово би укључивало хостинг и помоћ у дизајнирању продавнице. Ово захтева од компаније да се распита што ће им омогућити да добију понуду.

Котација у потпуности зависи од величине продавнице и посла, али најнижа вредност коју смо видели неко је 18.000 долара. Огромна сума.

Схопифи Прицинг

Сваки ниво цена укључује неограничене производе, подршку 24 часа дневно, могућност продаје на другим каналима продаје, ручно креирање наруџби, кодове за попуст, ССЛ сертификат, напуштање опоравка колица, куповину плаћања са анализом преваре, ПОС апликацију, физички хардвер и робустан избор апликације.

Остали трошкови који укључују Схопифи су плаћене апликације, плаћене теме и куповина домена. Постоји велики број апликација које вреде трошкове, као и корисне и лепе премиум теме које заиста могу да уздрже вашу продавницу.

Сјајна ствар Схопифи је имати потпуно функционалну трговину са неким од најбољих карактеристика на тржишту које има коштали су вас само 29 УСД месечно. Како повећавате своју трговину, можете повећати трошкове. Схопифи такође укључује ниво прилагођеног предузећа који омогућава већу прилагодљивост масовним продавницама.

Закључак

Ако тражите једноставно решење за изградњу и развој е-трговине, не тражите даље од Схопифи. Схопифи понудите власницима продавница еЦоммерце све алате потребне за управљање продаваоницом без много препрека. Поред тога, њихов веб дизајнер је врло робустан и има додатну корист од плаћања једном ентитету за крајње решење.

Схопифи су саградила и дизајнирала три Канађана који су управо покушавали да направе трговину е-трговине. Уместо тога, направили су платформу која омогућава било коме да изгради феноменално царство е-трговине.

Магенто се може посматрати више као предузеће опција где су програмери доступни и новац није проблем.

Слажете ли се са нашим налазима? Јавите нам у одељку коментара!

ФАКс

П: Да ли је Магенто бољи од Схопифија?

А: Магенто није бољи од Схопифи-а, а Схопифи није бољи од Магенто-а. Схопифи је бољи за већину људи јер је хостирана и све-у-једна платформа е-трговине. Магенто је одличан за велике и сложене веб локације за е-трговину где власник продавнице има на располагању много ресурса.

П: Да ли је Магенто најбоља платформа за е-трговину?

А: Магенто није најбоља платформа за е-трговину када су у питању обични људи који покрећу трговину е-трговине. Превише је препрека и кривуља учења је превелика. Схопифи је најбоља платформа за е-трговину за све који желе да покрену е-трговину.

П: Да ли је Схопифи бољи од Етсија?

А: Етси је одличан за почетак у е-трговини. Схопифи вам омогућава да на сопственом УРЛ-у имате властити простор у којем можете слати своје купце. Етси има све на тржишту Етси. То се може посматрати као позитивно, али не допушта вам да поседујете свој сопствени простор. Обично се Етси и Схопифи могу међусобно користити у договору.

П: Која је најбоља платформа за е-трговину?

А: Схопифи узима круну када је у питању краљ е-трговине. Пружа највише функција са најмање главобоља. Употреба Схопифи-а је једноставна и задовољавајућа за будућег власника е-трговине.

П: Која је најјефтинија платформа за е-трговину?

А: Постоји више платформи које се могу бесплатно користити, али то не вреди. Ако озбиљно размишљате о изградњи продавнице е-трговине, плаћање месечне накнаде је исплативо. Најбоља комбинација цене и карактеристика дефинитивно је Схопифи.

П: Колико кошта продаја на Схопифи?

А: Изградња сопствене продавнице Схопифи коштат ће вас 29 долара месечно. Они нуде бесплатан пробни рок за тестирање свега.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author