Legjobb Ausztrália webtárhely 2020-ra

Mint ausztráliai székhelyű internetes ügynökség, már néhányszor elkerüljük a blokkot, amikor a web hosting szolgáltatókról van szó.

Az elmúlt 5–10 évben sok webtárhely-fiókot vásároltunk, részben ügyfeleink fogadására (amelyek többsége ausztrál), részben saját személyes adatainkra & mellékprojektek (szeretnénk kísérletezni ��).

Áttekintettük minden fiókunkat (legalább 30 szolgáltató), elemeztük, mely webgazda működik jól Ausztráliában (élő követés segítségével), és melyik nem (és miért). Ezután készítettük ezt a hatalmas felülvizsgálatot & összehasonlító oldal, hogy megosszák azt, amit találtunk, élvezzük!

A gyors áttekintéshez keresse meg alább a top 3-at!

Webtárhely-szolgáltatóÉrtékelési ár / moDisk SpaceServers az AUFeaturesReviewsWebsite oldalon vagy annak közelében
Hostpapa 2,95 USD AUD (Exkluzív kedvezmény – 8,99 USD-tól) 100 GB
 • Megfizethető
 • 100 GB lemezterület
 • Jó támogatás
 • USA-ban működő szerverek, ezért szükség lehet CDN-re a betöltési idő felgyorsításához
HostPapa áttekintés
siteground2 4,95 USD AUD (lefelé 14,95 USD-tól) 10 GB
 • Könnyen kezelhető
 • Gyors szerverek
 • Nagyszerű 24/7-es támogatás!
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • A megújítási költségek meglehetősen magasak
SiteGround áttekintés
A2HostingLogo 3,92 USD (körülbelül 5,22 AUD) Korlátlan
 • Korlátlan lemezterület
 • Nagyszerű a WordPress használatával
A2 tárhely áttekintés

# footable_28687 td.ninja_column_4 {text-align: center; }

Contents

A web hosting véleményeinkről

Miközben sok tényezőt használunk a web hosting vélemények írásakor (biztonság, támogatás, könnyű használat, sebesség, főbb jellemzők stb.), támogatás és sebesség ezek a 2 fő, amelyeket figyelembe veszünk egy ausztráliai web hosting szolgáltatás felülvizsgálatakor.

Take Vegyük például a weboldal sebességét, tudta, hogy egy másodperces késleltetés azt jelenti, hogy az oldalmegtekintések 11% -kal csökkennek? Ez azt jelenti, hogy az ausztrál több mint egyharmada elfordul minden másodpercig, amikor a webhely még mindig betöltődik …

Ez az oka annak, hogy minőségi internetes fogadóval rendelkezik!

Szerver sebessége

Néhány olyan webhelyről, amelyekben szerepeltünk:

Kiemelt a webhelyeken

Legjobb web hosting Ausztrália 2020 – Vélemények

Itt vannak a 23 legjobb web hosting vélemény Ausztráliában, a költségek, a támogatási lehetőségek és a lemezterület részletezése:

1. HostPapa – A legjobb általános webtárhely

hostpapa.com.au

HostPapa logó

Ár: 2,95 USD
Lemez terület: 100 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Ami a költség-érték arányt illeti, a HostPapa-t szinte lehetetlen legyőzni. Csak 2,95 USD / hónap értékben 100 GB SSD lemezterületet, ingyenes domain nevet és nagyszerű 24/7 támogatást kapsz.!

A HostPapa azt is tudja, hogyan kell a kiszolgáló erőforrásait helyesen kezelni, így minden fióknak elegendő energiája van ahhoz, hogy a webhelyek maximális teljesítmény mellett működjenek!

Számos más ingyenes szolgáltatást is kínálnak, például szükség esetén a régi gazdagépről történő ingyenes migrációt. Még 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak, ha nem boldog, ez elég lenyűgöző.

A HostPapa szolgáltatásai

Tehát ha megfizethető minőségi tárhelyet keres, ezek a srácok hozzák az árut! Amellett, hogy praktikus webhely-készítővel rendelkeznek, természetesen támogatják az összes olyan népszerű CMS-t is, mint a WordPress, a Joomla és mások (400+ alkalmazás egy kattintással telepíthetők).

Hűvös oldalsó hangon elindították az első zöld gazdaszervezetként, és folyamatosan tartották, és az energiafogyasztást környezetbarát, zöld energiaforrásokkal ellensúlyozták..

A HostPapa megosztott tárhelyet, viszonteladói tárhelyet, VPS és WordPress tárhelyet, valamint webdesign szolgáltatásokat, G Suite és Office 365 integrációs támogatást kínál.. Gondoskodnak a domain név regisztrációjáról is (és igen, amely tartalmazza a .au neveket, például .com.au, .net.au stb.).

A HostPapa 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt telefonon, élő csevegőn és támogatási jegyek útján. Általában a költségvetési házigazdákhoz hasonló támogatás hiányzik, ám a HP támogatása meglepően érzékeny és segítőkész a problémák megoldásában!

Ami a sebességet illeti, a HostPapa adatközpontjai nagyon jók. 99,9% -os rendelkezésre állással büszkélkednek és szállítanak.

Végül, ezek a srácok nagyon tapasztalt, megfizethető áron kínálnak minőségi tárhelyet, csak NAGY áron 2,95 USD / hó (Exkluzív MangoMatter kedvezmény, lefelé 8,99 USD-tól)!

Előnyök

 • Rengeteg lemezterület
 • Sok freebies
 • Nagyszerű 24/7-es támogatás
 • Díjak AUD-ban
 • Vigyázhat a .com.au igényeire
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok

 • N / A

2. SiteGround – A második helyezett általános webtárhely

www.siteground.com.au

SiteGround logó

Ár: 4,95 USD
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A SiteGround egy másik nagyszerű webgazda, nemcsak az adatközpontok gyors ütemben futnak (válassza a szingapúri központot a helyi webhelyek számára), hanem saját belső gyorsítótár-rendszerrel (SuperCacher) is rendelkeznek, hogy a webhelyeket a lehető leggyorsabban kiszolgálják..

Mivel a biztonságos tárhely feltétlenül szükséges, nagyon szeretem a házon belüli biztonsági beállításokat, amelyek feltérképezik az összes üzemeltetett webhelyet, folyamatosan figyelve a lehetséges biztonsági kérdéseket. Nekik van egy külön biztonsági csapatuk is, amely naponta nyomon követi az új sebezhetőségeket, majd javítja ezeket a kérdéseket, hogy minden zökkenőmentesen működjön. Nagyon lenyűgöző!

SiteGround támogatás

Három fogadási tervük van a megosztott tárhely számára, csak a kezdőbetűtől kezdve 4,95 USD / hó (67% -kal a szokásos áratól)! Oh, + 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek.

A SiteGround számos lehetőséget kínál az ügyfélszolgálathoz, ideértve a tudásbázist, az oktatóanyagokat, az élő csevegést, a telefont és a jegytámogatást. A cég szerint a telefonos és élő csevegési támogatás segít azonnali válaszok megszerzésében, míg a jegyek átlagosan 10 percet vesznek igénybe, ami nagyon lenyűgöző..

Ami a sebességet illeti, a SiteGround rengeteg ajánlatot kínál. SSD-ket biztosítanak a webhelyek gyorsabb betöltésekor a hagyományos meghajtókhoz képest, valamint extra javításokat és egyedi beállításokat a sebesség optimalizálása érdekében. Mint korábban említettem, a SuperCacher nevű gyorsítótárazási plugin-nek is van a még gyorsabb betöltési sebesség eléréséhez. A cég adatközpontjai az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában és az SG-ban találhatók, tehát globális elérhetőségük nagyon jó. És természetesen egy 99,9% -os Uptime garancia.

Előnyök

 • Nagy biztonság
 • Több adatközpont a világ minden tájáról
 • Ingyenes CDN, SSL stb
 • A WordPress által ajánlott

Hátrányok

 • A megújítási árak meglehetősen magasak lehetnek

3. A2 tárhely – a legjobb az ausztrál viszonteladói tárhely számára

www.a2hosting.com

A2 tárhely logó

Ár: 3,92 USD
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

24/7 támogatás, szupergyors SSD meghajtók, korlátlan tárhely & egy szingapúri székhelyű>A2 tárhely szolgáltatásai

3 megosztott tárhely-csomagot kínálnak, legolcsóbb tervük csak a kezdődik 3,92 USD / hónap (körülbelül 5,22 AUD / hónap).

A szokásos csatornákon keresztül, mint a csevegés, telefon és támogatási jegyek, 24/7/365 ügyfélszolgálatot kínálnak. Az értékelések nagyon jók, és a dolgok általában meglehetősen gyorsan megoldódnak. Ingyenes webhelyek áttelepítését is kínálják, hogy a szolgáltatásokra való áttérés a lehető legegyszerűbben megtörténjen.

Az A2 Hosting nagyon büszke a „Turbo-kiszolgálókra”, amelyek 20-szoros sebességet biztosítanak az átlagos szerverhez képest. Ezt egy továbbfejlesztett Apache-alternatíva, több felhasználónkénti erőforrás és kiszolgálónként kevesebb felhasználó kombinációjával teszik meg. Saját gyorsítótárazással is rendelkeznek, és természetesen SSD-ket használnak. Ez egy nagyon jó beállítás, megbízható üzemidővel. 4 adatközponttal rendelkeznek a világ minden tájáról, hogy tisztességes, globális elérhetőséget biztosítsanak a SiteGround-hez hasonlóan.

Előnyök

 • 4 globális szerver
 • Korlátlan lemezterület

Hátrányok

 • Díjak USD-ben

4. Hostinger – nagy költségvetésű webgazda

hostinger.com

Ár: 0,99 USD
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Élő csevegés, jegyek

A Hostinger jelenleg őrült növekedést tapasztal, és jó okkal is! Nagyon megfizethető áron kínálnak web hosting szolgáltatást, miközben kiváló minőségben maradnak.

Ami tetszett, az volt, hogy beépítették az új felhasználókat, és a beállítások voltak a legszegényebbek, amit eddig megtettünk (és rengeteg házigazdánkon ment keresztül az évek során). Ehhez még hozzá kell tenni azt a tényt, hogy szervereik vannak a világ minden tájáról … Szingapúrban is, beleértve az ausztrál weboldalakat.

És csak abban az esetben, ha nem elégedett a szolgáltatásaikkal, akár 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínálnak.

Hostinger Technology

Ami a hostolási terveket illeti, a szokásos megosztott tárhely (amelyre az emberek többségének szüksége van), a WordPress tárhely (ugyanúgy, mint a megosztott tárhely, de csak annak hangsúlyozására szolgál, hogy tudják, hogyan kell a WP webhelyeket nagyon hatékonyan üzemeltetni), felhőtárhely , VPS és e-mail tárolás. Minden tervük a szokásos gyors SSD tárolással, 99,9% -os Uptime garanciával, ingyenes SSL – vel, stb.

Nem szabad megemlíteni a testreszabott vezérlőpanelt, ez nagyon lenyűgöző. Míg a legtöbb gazdagép a cPanel-t használja a vezérlőpanelként a webhelyek hozzáadására és telepítésére (ez kissé elavultnak tűnik), a Hostinger létrehozta a sajátját. Sokkal tisztábbnak tűnik, mint a cPanel, és határozottan kedvező hozzáadott értéket képvisel szolgáltatásaikban.

Ügyfélszolgálat esetén meglehetősen részletes tudásbázissal rendelkeznek, oktatóanyagokkal kiegészítve, amelyek segítik az indulást. Emellett 24/7/365 élő chat-támogatást is kínálnak, arra az esetre, ha erre szüksége van.

Mint korábban említettem, szervereik vannak a világ minden tájáról, tehát akkor is, ha a célpiac nem Ausztráliában helyezkedik el, a következő helyek közül választhat a webhely üzemeltetéséhez: Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Hollandia, Litvánia, Szingapúr, Brazília vagy Indonézia.

Három megosztott tárhelytervük van, a legolcsóbb pedig csak 0,99 USD / hónap (lefelé 7,99 USD-tól).

Előnyök

 • Könnyen beállítható
 • Nagyszerű előadás
 • Szuper megfizethető
 • Gyors szerver Szingapúrban + globális hálózat

Hátrányok

 • Még nincs regisztrálva .com.au domain név (ami nem számít, ha már rendelkezik domain névvel)
 • Díjak USD-ben

5. MediaFortress – Nagy ausztrál webtárhely

mediafortress.com.au

MediaFortress logó

Ár: 7,70 USD
Lemez terület: 1 GB
Támogatás: Telefon, jegyek

2009-ben indultak, továbbra is 100% -ban ausztrál tulajdonban vannak, és határozottan ismerik az iparágot.

Bár határozottan a drága oldalon vannak, és alaptervük csak 1 webhelyet és 1 GB tárhelyet foglal magában, az előnye, hogy digitális marketing ügynökség is, tehát nemcsak a tárhelyen, hanem a webhely felépítése és maga a marketing. Alapvetően egyablakos ügyintézés. Szolgáltatásaink közé tartozik a webdesign, SEO, PPC, közösségi média marketing, e-mail marketing stb.

A MediaFortress szolgáltatások

Nem kellett igénybe vennünk az ügyfélszolgálatunkat, de telefonon vagy támogatási jegyek segítségével kínálnak segítséget. Mivel kisebb hosting cég, ezért a támogatás általában személyesebb, és az embereknek érdekli a jó hírneve.

A sebességgel kapcsolatos panaszok sem. Jól optimalizált helyi szervereket használnak, és garantálják a 99% -os rendelkezésre állást, ami nagyszerű az átlagos üzleti webhelyeknél vagy a személyes blogoknál..

Előnyök

 • Egyablakos üzlet
 • 100% ausztrál
 • Minőségi szolgáltatások

Hátrányok

 • Drága

6. GreenGeeks – A legjobb zöld webtárhely

www.greengeeks.com

GreenGeeks logó

Ár: 2,95 USD
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A GreenGeeks jelenleg egy hatalmas növekedési lendületet él át. Előnye, hogy az általuk felhasznált energia 300% -át visszaviszik a hálózatra, nagyon-nagyon hűvös. Szolgáltatásaik és támogatásuk nagyon lenyűgöző, ám Ausztrália közelében (még) nincsenek kiszolgálóik, remélhetőleg hamarosan meg is rendezik őket. Nagyon szeretjük az egyedi fejlesztésű biztonsági technológiájukat, hogy minden tisztán és simán működjön. Miközben van webhely-készítőjük, támogatják a legtöbb nagy CMS-t is.

Greengeeks fedélzetén

A GreenGeeks megosztott webtárhelyet kínál (nagyszerű ausztrál kisvállalkozások és blogok számára), viszonteladói tárhelyet, dedikált szervereket, WordPress tárhelyet és VPS tárolást. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek, ha nem elégedett a szolgáltatásaikkal.

Mindig jók voltak a támogatással. 24 órán keresztül, telefonon, csevegőn vagy támogatási jegyen kínálják. Támogató személyzetük elég jól hozzáértő és jól képzett.

Ami a sebességet illeti, tudják, hogyan kell optimalizálni szervereiket, és ez megmutatja az általuk kínált sebességet. A gyors SSD-k, a PowerCacher és a PHP7 kombinációját használják, hogy valóban megpróbálják kiszolgálni kiszolgálóikból minél több gyümölcslevet, nagy rendelkezésre állás mellett. Nagyon lenyűgöző!

Előnyök

 • Környezetbarát
 • Megfizethető
 • Nagyszerű támogatás
 • Korlátlan lemezterület

Hátrányok

 • Nincs helyi szerver

7. Panthur – nagy ausztrál internetes házigazda

www.panthur.com.au

Panthur logó

Ár: 5 AUD
Lemez terület: 10 GB
Támogatás: Telefon, jegyek

Panthur tapasztalt & kiváló ausztrál web hosting szolgáltató, amely eredetileg nem kereskedelmi szervezetként indult. Szupergyors web hosting szolgáltatásokat és 24 órás ügyfélszolgálatot kínálnak (ami szintén villámgyors). Helyi webgazda, amelynek szerverei vannak az országban, bár nincs más országuk, ha más országokat szeretne megcélozni.

A Panthur 3 fő tervvel rendelkezik, amelyeket ezen felül testreszabhat: Gazdaságos, üzleti és lopakodó tárhely, mindegyik szint növekszik a szerver erőforrásaiban, ahogy megy fel.

Ezenkívül domain név regisztrálást és viszonteladói weboldal-tervezőket és ügynökségeket is kínálnak. Nemrégiben megvásárolták őket a Hostopia, és bár a kapcsoló kicsit sziklás volt, úgy tűnik, hogy minden normális helyzetben van… ideértve a gyors támogatást is.

Panthur jellemzői

A legolcsóbb terv 5 havonta kezdődik (bár azt javasoljuk, hogy vegyék igénybe bronz üzleti tervüket a tökéletes ár-érték arány érdekében).

A Panthur 24 órás támogatást nyújt telefonos és támogatási jegyek útján. Általában elég gyorsan reagálnak, és a legtöbb probléma gyorsan megoldódik.

Ami a sebességet illeti, noha nem rendelkeznek olyan egyedi gyorsítótárazási bővítménnyel, mint a SiteGround … mivel adatközpontjaik AU-ban találhatók, és a szervereik teljesítményével együtt a betöltési idő nagyon jó az egész területen, csak győződjön meg arról, hogy egy az Ön webhelyének megfelelő hostolási terv (ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem szabad választania a gazdaság tervét egy hatalmas fórum fogadására).

Előnyök

 • Helyi internetes házigazda
 • Nagyszerű előadás
 • Jó támogatás
 • 3 adatközpont Ausztráliában

Hátrányok

 • Nincs tengerentúli szerver
 • Csak 2 GB lemezterület van az alaptervükön

8. WPHosting – ausztrál WordPress Host

wphosting.com.au

WPHosting logó

Ár: 19 AUD
Lemez terület: 5 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Mi tetszik ezek a srácok. Ha a WordPress-t futtatja, és rendelkezik költségvetéssel (és a célpiac Ausztráliában van, mivel a szervereik helyi), akkor ellenőrizni fogják, hogy webhelye sekélyen működik-e. Ennek ellenére alaptervükben nincs telefonos támogatás, és nem láttam semmi ingyenes SSL-opciót.

WPhosting szolgáltatások

Amit kínálnak, a WordPress magas színvonalú ausztrál tárhelyét, beleértve olyan prémium funkciókat, mint a DDOS védelem, a napi automatikus biztonsági mentések és a rosszindulatú programok ellenőrzése, hogy mindent szuper biztonságban lehessen tartani..

Támogatást nyújtanak a szokásos csatornákon keresztül, mint például a telefon, az élő csevegés és a támogatási jegyek. Mivel WP-tárhelyet kínálnak, támogató személyzetük a WordPress szakértője!

Szervereik teljes mértékben optimalizálva vannak a WordPress futtatásához, és ez azt mutatja. A betöltési idő nagyon lenyűgöző, SSD, PHP7, Gzip és MariaDB fájlokat használnak a sebesség optimalizálásához! Rendelkeznek néhány igazán nagy márkával is, így hostolási szolgáltatásaik minősége feltétlenül pont!

A legolcsóbb terv 19 AUD AUD / hónap, és 5 GB SSD tárolással rendelkezik.

Előnyök

 • A WordPress királyokat tárol
 • Nagyszerű támogatás

Hátrányok

 • Valószínűleg nem fog működni, ha költségvetéssel rendelkezik …
 • Vagy ne használja a WordPress-t

9. Alapvető fontosságú – Ausztrál zöld zöld webhely host

www.crucial.com.au

Kritikus logó

Ár: 19,90 USD
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, jegyek

A 2003-as indulásuk óta a Crucial meglehetősen sokat nőtt, ismert egyszerűségéről. 22,90 dollár havonta azonban sokkal olcsóbb lehetőségek érhetők el, amelyek több funkcióval rendelkeznek.

Rendkívüli jellemzők

Szintén kínálnak WordPress tárhelyet, viszonteladói tárhelyet és VPS tárolást (amely 5 ízben készül, és Windows és Linux megoldásokat tartalmaz). Szervereik Ausztráliában vannak, és 24x7x365 támogatást kínálnak, ami mindig praktikus.

A lényeges 24x7x365 támogatást kínál telefonos és támogatási jegyek útján. Az értékelések általában pozitívak.

A helyi ausztrál szervereken, amelyek SSD-ken futnak, a sebesség stabil. Bár valószínűleg meg kellene változtatniuk a támogatott PHP verzióját a PHP7-re, ahelyett, hogy a PHP 5.6+ -ot utalják a legújabb és legnagyobb verzióra …

Előnyök

 • Nagyszerű a VPS tárhelyén
 • Az egyszerűség nem rossz dolog
 • Kiváló minőségű szolgáltatások

Hátrányok

 • Drága megosztott tárhely

10. HostingCloud

hostingcloud.com.au

HostingCloud logó

Ár: 2,50 USD
Lemez terület: 5 GB
Támogatás: Jegyek

Az új gyerekek a blokkban, mint a vadonatúj. Határozottan olcsók és ingyenes SSL-t kínálnak, de a legtöbb ausztrál webes hosthoz hasonlóan az AU-hoz kötöttek, hacsak nem használsz CDN-t (amelyet például a SiteGround és az A2 Hosting ingyenesen kínál). Tökéletesen néznek ki azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek meg akarják nedvesíteni a lábát.

2 tervük van, az egyikben 5 GB-os lemezterület, a másikban pedig 10 GB-os tárhely van. Mindkettő tartalmaz hűvös szolgáltatásokat, mint például az ingyenes cPanel áttelepítés, a 7 napos biztonsági mentés megőrzése és a hálózati DDoS védelem. És az összes tárhely SSD-k maximális sebességén fut.

Mivel költségvetési házigazda, csak jegyek útján nyújtanak támogatást, bár elég érzékenyek, így általában remekül vannak tőlünk.

Ami a sebességet illeti, a szokásos ausztrál szerverek SSD-ken futnak. A webhelyek a vártnál simán futnak, nagyon jó a költségvetési házigazda imho számára.

Előnyök

 • Olcsó
 • Jó ár-érték

Hátrányok

 • Jobb támogatási lehetőségekre lehet szükség
 • Nincs tengerentúli szerver

11. Digitális csendes-óceán

www.digitalpacific.com.au

Digitális csendes-óceáni logó

Ár: 6,90 USD
Lemez terület: 1 GB
Támogatás: Telefon, jegyek

A Digital Pacific 2000-ben indult el, és gyorsan Ausztráliában az egyik legismertebb web hosting szolgáltatóvá vált. Noha sok választási lehetőségük van a tárhely lehetőségeiről, addig a teljesítmény kissé megkérdőjelezhető volt a többi házigazdához képest, legalább a megosztott tárhely-tervekben.

Amikor teszteltük, közvetlenül összehasonlítottuk Panthur-lal (akik olcsóbb tervet kínálnak), és hagytuk, hogy a szerverek valóban összenyomjanak néhány nehéz szkriptet, nem voltunk igazán lenyűgözve. Támogatásuk viszont elég érzékeny volt (miután a teszteink összeomlottak az oldalunkon).

Azt is szeretjük, mennyire környezetbarátak, és hogyan adják vissza a közösségnek nagy projektekben és más rendezvényekben, például a Movemberben való részvétel útján..

A Digital Pacific 24 órás támogatást kínál telefonon és támogatási jegyet az ügyfélportálon keresztül. Általában nagyon érzékenyek és hatékonyan meg tudják oldani az összes problémát.

A legtöbb más ausztrál webtárhely-szolgáltatóhoz hasonlóan a Digital Pacific az SSD tárolására szolgáló helyi szerverekre összpontosít, és jól működik az átlagos személyes és üzleti webhelyeknél.

Előnyök

 • Tapasztalt
 • Sok választás

Hátrányok

 • Kicsit drága
 • Teljesítmény (javulhat az utolsó tesztünk óta)

12. Bluehost

www.bluehost.com

Bluehost logó

Ár: 3,95 USD
Lemez terület: 50 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Bluehost egy nagyon régi házigazda, ezt veteránnak tekintjük. Egyszer régen a HostGatorral együtt uralták a királyságot (akkor is házigazdáknak kellett volna menniük, ha kis vállalkozás voltál), most mindkettőt az EIG vásárolta meg, egy hatalmas társaság, amely annyi webtárhelyet vásárol, amennyit csak tud ( mint például az iPage és a Fatcow, amelyek szerepelnek ebben a listában).

A Bluehost gyorsan ment lefelé az elmúlt néhány évben, ami egyértelműen sértette a társaságot, szerencsére az utóbbi időben javították szolgáltatásainkat és támogatásainkat arra a pontra, hogy újból fel tudják lépni a listánkon..

Ami a fogadási lehetőségeket illeti, megosztott tárhelyet, felhő-tárhelyet, WP-tárhelyet, VPS-t és dedikált tárhelyet kínálnak.

A BlueHost tudásbázist, video oktatóanyagokat, élő csevegést, jegyek benyújtását és telefonos támogatást nyújt Önnek. 24 órán keresztül elérhetők. A BlueHosts ügyfélszolgálatával kapcsolatos vélemények továbbra is többnyire negatívak voltak. <- de ismét dolgoznak rajta.

A legolcsóbb megosztott tárhely-terv teljesítményét (beleértve a sebességet) nem fedik fel. Csak azt állítja, hogy az említett terv „standard” teljesítményű. Támogatási képviselőjük szerint a Standard Performance azt jelenti, hogy 25 GB RAM-ot kap, és a webhely 2-3 másodpercen belül betöltődik.

Tudásbázisuk kutatása után több CPU, memória és erőforrás állhat rendelkezésére havonta 25,99 USD-ért. Ugyanakkor a Pro csomagot „Nagy teljesítményű” címkével látják el, ahol kiszolgálónként 80% -kal kevesebb fiókkal rendelkezik, amely lehetővé teszi számlánként több erőforrás felhasználását. Ezzel a csomagmal a kevesebb felhasználó miatt megnövekszik a sebesség és az energia. Az adatközpontok Utahban, az Egyesült Államokban találhatók, ami azt jelenti, hogy CDR-hez, mint például a Cloudflare, szükség van az ausztrál webhelyek tisztességes betöltési idejének eléréséhez..

Előnyök

 • Ingyenes SSL
 • Rengeteg lemezterület
 • Megfizethető

Hátrányok

 • Egyesült Államok szerverei
 • Sziklás hírnevét

13. Felhők

www.cloudways.com

Cloudways logó

Ár: 10 USD
Lemez terület: 25 GB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A Cloudways másféle fenevad, más társaságok nyers kiszolgálóit használják, és lehetővé teszik a nagy teljesítményű alkalmazások és webhelyek telepítését, kezelését és ellenőrzését ezeken a szerverekön, kiszűrve a szokásos web hosting embereket. Ha még enyhén is technikus, sok pénzt takaríthat meg Önnek.

Olyan hatalmas felhő-szolgáltatókkal működnek együtt, mint a Digital Ocean, a Vultr, az Amazon AWS és így tovább. A valódi előny itt a skálázhatósági felhő-tárhely-szolgáltatások. Ez remekül használható erőforrás-igényes alkalmazásokhoz és ausztrál weboldalakhoz, például hatalmas fórumokhoz vagy e-kereskedelmi webhelyekhez.

A Cloudways különféle támogatási lehetőségeket kínál, köztük a tudásbázist, a jegyek benyújtását, az élő csevegést, a platform állapotát és az online kitöltési űrlapokat. A kitöltési űrlapokon keresztül hívást kérhet, érdeklődhet az értékesítésről és partnerré válhat.

Áttekintésük remek. A legtöbb vélemény szerint ügyfélszolgálati rendszere nagyon gyors és gyors. A képviselők tudják, mit kell tenni az egyszerű és bonyolult problémák megoldása érdekében. Összességében az ügyfelek elégedettek voltak az ügyfélszolgálattal.

A legolcsóbb tervvel 1 GB-os memória (RAM) biztosított. A kiszolgálók szilárdtestalapú meghajtókon alapulnak, amelyek gyorsabb betöltési sebességet jelentenek a hagyományos mechanikus meghajtókhoz képest. A kiszolgálók szintén készen állnak a PHP 7-re. A PHP 7 jelenleg a webfejlesztők választása, amely a webhelyek és alkalmazások kiváló és gyorsabb teljesítményét nyújtja a PHP 5.6-hoz képest. A CloudwaysCDN a webhelyek gyorsabb betöltési sebességét is lehetővé teszi az egész világon, mivel az adatok a világ több pontján tárolódnak.

Optimalizált kötegeket fejlett gyorsítótárral, például Memcached, Lakk és Redis a gyors válaszokhoz. A WordPress és a Magento gyors hostolási sebessége szintén elérhető a Breeze gyorsítótár és a Full Page gyorsítótár miatt. Jelenleg 60 adatközpontja van a világ minden tájáról, amelyek közül választhat.

Előnyök

 • Nagy teljesítményű tárhely
 • Nagyon skálázható

Hátrányok

 • Nehezebb elsajátítani

14. Inmotion tárhely

www.inmotionhosting.com

Az InMotion tárhely logója

Ár: 6,39 USD
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Az InMotion Hosting itt egy másik veterán, de elsősorban az üzleti tárhelyre és a megoldásokra összpontosít, ennélfogva a magasabb költségek. És ismét, nincs helyi kiszolgáló. A támogatás azonban nagyon jó, csakúgy, mint a csomagok többi része … tehát ha az Egyesült Államokot célozza meg, akkor mindenképpen vegye figyelembe.

Ami a hostolási lehetőségeket illeti, az InMotion megosztott tárhelyet, viszonteladói tárhelyet, VPS-tárhelyet, dedikált szervereket és speciális WordPress-tárhelyet kínál. Webdesign szolgáltatásokat is kínálnak, ha nem talál senkit helyben (ami furcsa lenne, mivel manapság mindenütt megtalálhatók a webes tervezők).

A szokásos telefonos támogatás, tudásbázis és támogatási jegyek mellett Skype-fiókkal is rendelkeznek, amellyel kapcsolatba léphetnek. Általában a felhasználói vélemények pozitívak, a támogatás gyors és hatékony a problémák megoldásában.

Az üzleti osztályú szerverkonfigurációik és a PHP7 támogatás kombinációjának köszönhetően a sebesség és a teljesítmény rendkívül zökkenőmentes. A WordPress speciális tárhelyét kínálják a WP webhelyek még jobb teljesítményéhez.

Előnyök

 • Kiváló minőségű szolgáltatások
 • Jó hírnév

Hátrányok

 • Szerverek az Egyesült Államokban
 • Drága

15. GreenGeeks

www.greengeeks.com

GreenGeeks logó

Ár: 3,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A GreenGeeks jelenleg egy hatalmas növekedési lendületet él át. Előnye, hogy az általuk felhasznált energia 300% -át visszaviszik a hálózatra, nagyon-nagyon hűvös.

Szolgáltatásaik és támogatásuk nagyon lenyűgöző, ám Ausztrália közelében (még) nincsenek kiszolgálóik, remélhetőleg hamarosan meg is rendezik őket. Nagyon szeretjük az egyedi fejlesztésű biztonsági technológiájukat, hogy minden tisztán és simán működjön.

A GreenGeeks megosztott webtárhelyet, viszonteladói tárhelyet, dedikált szervereket, WordPress tárhelyet és VPS tárolást kínál. 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkeznek, ha nem elégedett a szolgáltatásaikkal.

Előnyök:

 • Környezetbarát
 • Megfizethető
 • Nagyszerű támogatás

Hátrányok:

 • Ausztrália közelében még nincs szerver

16. Host Geek

www.hostgeek.com.au

Host Geek logó

Ár: $ 4.58
Lemez terület: 400 MB
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Mint a Media Fortress és a Netregistry, a Host Geek digitális marketing szolgáltatásokat is kínál hosting szolgáltatásai mellett, az ügyfeleknek a teljes csomagot adva az online marketing igényeikhez..

Megfizethetőbbek, mint a listán szereplő legtöbb, de alaptervük csak 400 MB lemezterülettel jár, amelyet az emberek nagyon gyorsan kinövenek. Ausztráliában és Szingapúrban egyaránt van adatközpontjuk, amely kicsit több hozzáférést kínál nekik, mint a verseny.

Ami a tárhely-terveket illeti, csomagjaik vannak a megosztott tárhelyhez, a viszonteladói tárhelyhez, a VPS-hez, a dedikált szerverekhez és a WordPress, a Joomla és a Magento speciálisabb tárhely-terveihez. A speciális tervek drágábbak, de az egyes CMS-ekre optimalizáltak.

Előnyök:

 • Egyablakos ügyintézés
 • Megfizethető
 • Sok választás
 • 100% -ausztrál tulajdonú

Hátrányok:

 • A 400 MB-os lemezterület nem sok

17. WebHostingHub

www.webhostinghub.com

WebHostingHub logó

Ár: 4,99 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Miközben korlátlan lemezterületet és sávszélességet kínálnak, látszólag alaptervük a teljesítmény felének fele a többi tervhez képest. Ugyancsak amerikai gazdaszerverek, szervereikkel rendelkeznek az Egyesült Államokban, vagyis a webhelyek meglehetősen lassan töltődnek be, ha egy ausztrál piacot céloz meg..

Olyan dolgokat kínálnak, mint ingyenes SSL, ingyenes webes migráció és ingyenes domain név, valamint webdizájn-szolgáltatásokat, ha szüksége van rájuk. Összességében azonban a felhasználói vélemények nem fantasztikusak, ezért talán a legjobb, ha jobb lehetőségeket keresünk.

Előnyök:

 • Korlátlan lemezterület
 • Ingyenes SSL, webhelyek áttelepítése
 • Hozzáadott webdesign szolgáltatások

Hátrányok:

 • Egyesült Államok szerverei
 • Egy kicsit a drága oldalon

18. 5. oldal

 www.site5.com

Site5

Ár: 6,95 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Élő chat

A Site5 tisztességes szolgáltatást kínál, de az ár szempontjából az értékmeghatározás valójában nincs ott, mert vannak jobb házigazdák, amelyek olcsóbbak. Emellett fő szerverük az Egyesült Államokban található, így nem lenne nagyszerű az ausztrál webhelyek számára.

Közös tárhelyet, viszonteladói tárhelyet és egy teljesen kezelt VPS-t kínálnak. Minden terv ingyenes webes migrációval és tisztességes biztonsági mentési rendszerrel jár, ha valami rosszra fordul.

Előnyök:

 • Minőségi szolgáltatások
 • Egyszerűség

Hátrányok:

 • Kicsit túl drága
 • Szerverek az Egyesült Államokban

19. 1&1

www.1and1.com

1 és 1 logó

Ár: 4,99 USD (USD)
Lemez terület: 100 GB
Támogatás: Telefon, jegyek

Ezek a srácok nagyon népszerűek Európában, de Ausztrália közelében nincs adatközpont, tehát nem olyan érdekes, hacsak nem tengerentúli közönséget céloz meg..

Ezenkívül rengeteg extra szolgáltatást kínálnak, a pusztán tárhely mellett. Az e-mail megoldásoktól az online marketingszolgáltatásokig és a domain név regisztrálásáig Európának egyablakos ügyintézőjeként szolgálnak, a weboldalakhoz kapcsolódóan.

Legalapvetőbb tervük 100 GB lemezterület, ingyenes SSL és ingyenes domain név (legalább az első évben).

Előnyök:

 • Egyablakos ügyintézés
 • Rengeteg lemezterület

Hátrányok:

 • Nincs szerver Ausztrália közelében

20. StableHost

www.stablehost.com

StableHost logó

Ár: 3,50 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, jegyek

A Stablehost meglehetősen kicsivel indult, néhány webhelyen teszteltük őket, és soha nem volt problémánk, csak egy tisztességes, mindenre kiterjedő host, versenyképes hosting csomagokkal. De ismét, adatközpontjuk az Egyesült Államokban található … tehát nem olyan érdekes számunkra.

Mindemellett lenyűgözött a fürtözött hosting technológiájuk, valamint a PHP, a MySQL és a Litespeed testreszabott verziói, a teljesítmény nagyszerű!

A StableHost megosztott tárhelyet, viszonteladói tárhelyet, VPS-t és vállalati tárhelyet kínál nagy forgalmú webhelyek számára.

Előnyök:

 • Tiszta fürtözött hosting tech
 • Kiváló minőségű szolgáltatások
 • Kiváló érték

Hátrányok:

 • Szerverek az Egyesült Államokban

21. WestHost

www.westhost.com

WestHost logó

Ár: 1 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Néhány évvel ezelőtt kezdtük a WestHost-szal, akkoriban nagyon jó voltak, sőt egy ismert marketingszakember és WordPress bővítmény készítője is elősegítette őket. De azóta a teljesítmény csökkent, egyre több rossz vélemény kezd felbukkanni … nem egészen biztos benne, hol vannak jelenleg. De jelenleg, bár nagyon olcsók, valószínűleg nem ajánlanánk őket.

A WestHost megosztott tárhelyet, VPS-t, dedikált szervereket és WordPress-tárhelyet kínál.

Előnyök:

 • Olcsó
 • Korlátlan lemezterület

Hátrányok:

 • Sziklás hírnevét
 • Szerverek az Egyesült Államokban

22. FatCow

www.fatcow.com

FatCow logó

Ár: 4,08 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

A FatCow hihetetlenül régi, mint az 1998-as, és akkoriban valószínűleg nagyon jók voltak. De 2004-ben az EIG megvette őket, és fiúval lementek. A támogatás nagyon rossz, de a legnagyobb probléma a sebesség, ez elég szörnyű.

Csak a Google-on néhány vásárlói vélemény áttekintése után szinte szórakoztató, hogy az emberek mennyire idegesek lettek velük.

Előnyök:

 • Nincs ötletem

Hátrányok:

 • A szolgáltatás általános minősége
 • Szerverek az Egyesült Államokban

23. iPage

www.ipage.com

iPage logó

Ár: 1,50 USD (USD)
Lemez terület: Korlátlan
Támogatás: Telefon, élő csevegés, jegyek

Egy másik EIG tulajdonában lévő gazdagép, nagyjából ugyanolyan történet, mint a FatCow, bár a sebességük egy kicsit gyorsabb. Az iPage ismert drága megújítási díjaikról, drága domainneveikről, nincs cPanel stb. stb.

Emellett csak az Egyesült Államokban vannak adatközpontok … tehát igen, nem igazán érdekli az idejét.

Előnyök:

 • Korlátlan lemezterület

Hátrányok:

 • A szolgáltatások általános minősége
 • Szerverek az Egyesült Államokban
 • Drága megújítási díjak

Miért vizsgáljuk felül Ausztrália internetes házigazdáit?

A megfelelő webtárhely-szolgáltatás kiválasztása valóban megkülönböztetheti a virágzó ausztrál és a kudarcot okozó ausztrál vállalkozásokat. Például, ha webhelyünk 2 napra csökken, ez potenciálisan kb. 4–8 000 veszteséget jelentene (átlagban <- igen, ezt kiszámítottuk). Tehát annak megakadályozása érdekében, hogy ez bárki számára előfordulhasson, tisztáztuk az alábbiakat a hostolási terminológiákra és a szükséges előírásokra (oldal-megjegyzés: Minden top epikus olcsó web hosting cég támogatja a WordPress-t és az összes többi jelentős CMS-t, abban az esetben, ha csodálkozó).

Tehát abban az esetben, ha manuális úton jár a legjobb ausztrál tárhelyszolgáltatók felkutatásakor, és el szeretné készíteni saját webhely-tárhely-áttekintéseit, ezekre a szempontokra kell figyelni, amikor kiválasztanak egy hostot, és élvezze!

ps: A következő összehasonlításokhoz hozzáadtuk személyes top 5-einket is:

 • web hosting az NZ számára
 • Írország fogadója
 • Egyesült Királyságbeli webtárhely
 • Kanadai tárhely
 • web hosting Szingapúrban
 • általános web hosting
 • web hosting India
 • internetes házigazdák Malajziában
 • Hospedagem de sites Brasil
 • webgazda Pakisztán

Tartalomjegyzék

Hogyan találhat web hosting szolgáltatót?

 • Terminológia: Domain Hosting vs Web Hosting vs Domain regisztráció
 • Web hosting típusok
 • Szerver helye
 • üzemidő
 • Lemez terület
 • Sávszélesség és adatátvitel
 • Sebesség
 • Támogatási lehetőségek
 • E-mail funkciók
 • SSL tanúsítványok

Ausztrál webes kutatás

Hogyan találhat web hosting szolgáltatást Ausztráliában?

Webtárhely-terminológia: Domaintárhely vs. Webtárhely vs. domain regisztráció

Mielőtt belezavarnánk a legjobb ausztrál web hosting szolgáltatót, hogyan lehet kiválasztani a környéket, válaszoljunk az egyik leggyakoribb kérdésre, amelyet a tárhely terminológiájával kapcsolatban kapunk. Pontosan mi a különbség a domain hosting, a web hosting és a domain regisztráció között?

Domain név regisztráció

Kezdjük a domain regisztrációval. Ez arra utal, hogy megvásárolják vagy regisztrálják egy domain nevet (a.com.hu), amelyet regisztrátoron keresztül lehet megtenni. A legtöbb internetes házigazda ezt a szolgáltatást kínálja, vagyis megvásárolhatja a domain nevet, és ugyanazon szolgáltatónál üzemeltetheti a webhelyet, ami ideális helyzet, mivel a támogatás központosított. Ha csak domainneveket szeretne vásárolni, nem pedig webes tárhelyet, akkor a legjobb, ha egy normál regisztrátort, például a NameCheap-t használja. A regisztrátorok jogosultak a domain nevek értékesítését átruházni és IP-címekhez rendelni (meglepődni fog, hány domain regisztrálódik évente, csak ellenőrizze az internethasználati statisztikák oldalunkat, hogy találjon valamiféle elképesztő számot)..

Web hosting magyarázata

névszerverek frissítéseKövetkező oldal: webtárhely. Ez arra az online helyre utal, amelyen a webhelyét alkotó fájlokat tárolja, ezért jelenik meg ezen az oldalon, hogy nagyszerű webhelyet találjon webhelye számára. Miután regisztrálta a domain nevét, akkor rá kell mutatnia a nevet a tárhelyére, hogy a webhely megjelenjen a böngészőkben. A domain nevet és az internetes tárhely szolgáltatót általában a domain névkiszolgálók frissítésével kapcsolja össze. A névkiszolgálók alapvetően olyan webkiszolgálók tulajdonában lévő szerverek, amelyek kifejezetten az ügyfelekkel társított domain nevek kezelésére szolgálnak. A leggyakoribb formátum az ns1.yourwebhost.com, ns2.yourwebhost.com.

A kettő összekapcsolásához csak illessze be a gazdagép névszervereit a domain szerver beállításaiban szereplő névszerver mezőkbe a regisztrátoron. De ismét, ha a domain névét a web hosting csomag vásárlásával egy időben vásárolja meg, ugyanazon szolgáltatónál, akkor mindent megtesz neked. Akkor csak annyit kell tennie, hogy telepíti a kedvenc CMS-jét és voila-ját, webhelye élő. Még egy hatalmas útmutatót is írtunk arról, hogyan lehet webhelyet a nulláról építeni, és ellenőrizni.

Domain tárhely

Végül domain tárhely. Ez valójában nem egy dolog, a domain hosting a domain regisztráció és a weboldal tárhely kombinációja, amelyet feltehetően a web hostingt kereső emberek használnak, de nem tudják a megfelelő terminológiát, ezért a “domain hosting Ausztrália” kifejezésre keresnek.

Rendben, most, hogy ez egyértelmű, kezdjük el!

Milyen típusú web hosting?

A hostolásnak négy fő típusa van: Olcsó megosztott tárhely, VPS tárhely, dedikált tárhely, & Viszonteladói tárhely. Az olvasók többségének (ideértve az üzleti webtárhely szolgáltatást keresőket is) az olcsó webtárhely típusát (megosztott tárhely) szeretné választani, mivel ez ideális kis- és középvállalkozások számára.

Más a helyzet, ha 1000 terméket próbál eladni online, vagy virágzó fórummal rendelkezik, ebben az esetben jobb megoldás a dedikált tárhely vagy a VPS..

Mielőtt elkezdenénk összehasonlítani a webtárhely-összehasonlítást ezekről a tárhelytípusokról, van egy dolog, amit valóban meg kell értenie a tárhely világában: az idő 99,9% -a megkapja azt, amit fizet.

Közös tárhely

Ha a fő hangsúly a keresés olcsó web hosting szolgáltatások, ezért jöttél. Noha vannak olyan vállalatok, amelyek ingyenes web hosting csomagokat kínálnak, ezek túl sok korlátozás miatt általában nem tartanak sokáig. A megosztott tárhely azt jelenti, hogy webhelyét egy kiszolgálón tárolják egy csomó más webhellyel együtt. Hány más webhelyet? A tárhely szolgáltatótól függ. Egyes vállalatok akár 100 webhelyet helyeznek el egyetlen fizikai szerveren, míg mások 20 vagy annál kevesebb webhelyet tárolnak. Azok számára, akik kifejezetten kis és közepes méretűek üzleti web hosting Ausztráliában, A megosztott tárhely valószínűleg a legmegfelelőbb webtárhely-típus az Ön számára. A megosztott tárhely felhasználható e-kereskedelmi webhelyek fogadására is (a webhely méretétől függően). Mindegy, tegyük fel a megosztott tárhely előnyeit és hátrányait.

Előnyök:

 • Viszonylag olcsó olyan webhely-tárhely költségekkel, amelyek kezdetben már 3,95 dollár / hónap
 • Minden működik a dobozból
 • Nincs szüksége műszaki ismeretekre a webhely felállításához és futtatásához
 • Nagyon sok mindent megtehet egy egyszerű cPanel segítségével
 • Általában a WordPresshez egy kattintással telepíthetők a szkriptek & a többi nagyobb CMS, például a Joomla, a Drupal stb.
 • A legtöbb házigazda tervezi mind a Linux tárhelyét & Windows tárhely (és a leggyakoribb nyelvek, például a PHP, Java és mások)

Hátrányok:

 • Webhelye lassan tölthető be, ha a szerver túl sok webhellyel van túlterhelt.
 • Nyitott a biztonsági fenyegetésekre akkor is, ha nem csinál semmi rosszat.
 • A szomszédok valaki több forrást igényelhet, és ennek eredményeként rosszabb teljesítményt fog elérni a webhely.

Vegye figyelembe, hogy nem minden megosztott tárhely-terv azonos. Vannak olyan tervek, amelyek VPS-szerű teljesítményt nyújtanak (mint például a leginkább az Egyesült Államokban működtetett kezelt WordPress tárhelyszolgáltatók). Ezeket a tárhely-terveket az áruk alapján fogják felismerni (meglehetősen drága) – ez egy jó egyensúly az olcsó webtárhely és a szuperprémium üzleti webtárhely között. A megosztott tárhely jó olyan blogokhoz és kis webhelyekhez, amelyek nem igényelnek erőforrásokat.

Ha egyesít egy tisztességes megosztott gazdagépet gyorsítótárazással és CDN-vel, hihetetlen eredményeket érhet el. Az alábbiakban egy pillanatkép látható az egyik oldalsó projektünk betöltési idejéről, Melbourne-ből szúrva (igen, ez az oldal egy másodperc alatt kevesebbet tölt be!).

webhelysebesség-teszt

Cpanel – Gyors magyarázat

Rövid szó a Cpanelről, a tárhelyiparban a leggyakrabban használt kezelőpanelről (ez vonatkozik a legtöbb tárhelytípusra). Ha nem ismeri, ne aggódjon, a Cpanel rendkívül egyszerűen használható, és általában egy kattintással telepíthető a WordPresshez, a Joomla-hoz., & sok más rendszer. Valójában, ha látja, hogy egy bizonyos ausztráliai alapú internetes házigazda a felsorolt ​​funkciók alatt rendelkezik a Cpanelrel, ez plusz! Azok ausztrál házigazdák, amelyek saját védett központot használnak, felmerülhetnek néhány kérdéssel (személyes tapasztalat).

VPS tárhely

A VPS a Virtual Private Server kifejezést jelenti. A VPS tárhely egy speciális tárhelyszolgáltatás, amelyben a tárhely szolgáltatói számos virtuális szervert hoznak létre egy fizikai kiszolgálón. Ha valaha virtuális gépekkel játszottál, akkor már tudja, miről beszélek. Noha ismerősnek tűnik, ez nagyon különbözik a megosztott tárhelyétől. A vállalatok általában 2 típusú VPS-tárhelyet kínálnak:

 • Önálló menedzsment VPS, Ön a szerver minden aspektusát irányítja, ideértve a műszaki dolgokat is.
 • A menedzselt VPS segítségével a hosting cég kezeli a legtöbb műszaki dolgot, miközben elsősorban vállalkozására koncentrál. Ez az opció drágább.

A VPS-szolgáltatások webtárhelyének költségei havonta 30 dollártól 100 dollárig terjednek, és általában játékszerverek fogadására is felhasználják (tehát alkalmas a Minecraft tárolására). Tegyük fel az előnyeket és hátrányokat.

Előnyök:

 • A virtuális kiszolgálón saját CPU-t, RAM-ot és tárhelyet kap
 • Jelentősen jobb teljesítmény
 • Teljes ellenőrzés és root hozzáférés

Hátrányok:

 • Sokkal drágább, mint az olcsóbb megosztott tárhely.
 • A szerver karbantartásához műszaki ismeretekkel kell rendelkeznie
 • Ha nem, akkor lehet, hogy fel kell vennie a rendszergazdát

Dedikált tárhely

A dedikált szerver tárhely a legerősebb lehetőség. Ahelyett, hogy meg kellene osztania az erőforrásokat másokkal – ami alapvetően a két felső tárhely típusnál is igaz, egyedül kap egy teljesen működőképes fizikai szervert. Ez olyan jó, mint a szerver teljesítményéhez. De a hátránya, hogy a dedikált tárhely rendkívül drága. Ez az oka annak, hogy az ilyen típusú hostolást elsősorban a nagyvállalatoknak szánják, amelyek erőforrás-igényes webhelyekkel és webes alkalmazásokkal rendelkeznek. Az árak havonta általában 100-200 dollárból indulnak.

Viszonteladói tárhely

Az ausztrál viszonteladói tárhelyet általában csak webes ügynökségek vagy egyedi web-tervezők használják, akik el akarják kezdeni a saját ügyfeleik elhelyezését. Ezek a tervek lehetővé teszik, hogy ügyfelenként különböző fiókokat hozzon létre, és mindegyiket egyetlen irányítópulton (lehetőleg WHM a Cpanelrel kombinálva) kezelje, sávszélességet beállítva & helykorlátozások, kiegészítő domain korlátozások és még sok más. A viszonteladói tervek határozottan drágábbak, mint a szokásos tárhelycsomagok, mivel lehetővé teszik, hogy több webhelyet üzemeltessenek, amelyek mindegyikéhez saját Cpanel tartozik.

Webtárhely-kiszolgálók Ausztráliában

Web Host Server helyek: Ausztráliában vagy oda?

Ha Ausztráliában lakik, akkor keressen egy olyan webhelyet, amely Ausztráliában vagy annak közelében található, ez olyan egyszerű. Miért? Mert ha például webhelyét egy szerverre üzemelteti az Egyesült Államokban, akkor valószínűleg olyan szórakoztató kérdésekkel fog találkozni, mint a késés, a lassabb töltési idő, késések stb. , tehát nem számít, ha Brisbane-ben, Sydney-ben (például a Digital Pacific-nél) vagy Melbourne-ben a legjobb web-házigazdákat keresi … egyébként nem fogja észrevenni a sebességkülönbséget.

CDN használata: Going Global

Ennek ellenére, csak azért, mert a webhelyet egy adott kiszolgálón tárolják egy adott helyen, még nem jelenti azt, hogy nem lehet gyors letöltési időt elérni a világ minden táján, minden országban. CDN segítségével mindenütt kiszolgálhatja webhelyét minimális késéssel.

CDNA CDN vagy a tartalomszolgáltató hálózat egy olyan földrajzilag elosztott szerverhálózat, amely a webhely látogatói helyét felhasználva szolgálja webhelyének tartalmának gyorsítótárazott változatát a legközelebbi csomópontból vagy szerverről. Ez nemcsak a betöltési időkben segít, hanem blokkolhatja a spamküldőket, növeli a biztonságot és megóvja Önt a potenciális DDOS támadásoktól. Az egyik legnépszerűbb CDN a CloudFlare, valójában ingyenes tervvel rendelkeznek, és sok webtárhely nagyon zökkenőmentesen integrálódik velük..

Szerver Uptime

Tudnia kell, hogy megbízható-e az ausztrál hosting szolgáltatónál, hogy stabil kiszolgálókat és maximális szerver rendelkezésre állást biztosítson. Megkezdtük a fő host szolgáltatók általános üzemidejének és válaszidejének nyomon követését az internetes host oldalunkon. A legtöbb webtárhely-szolgáltató 99,9% -os rendelkezésre állást garantál Önnek. Sajnos, ez nem mindig van így, nagy munkát jelent a maximális rendelkezésre állás fenntartásában. Szüksége van egy megbízható web hosting szolgáltatóra.

Lemez terület

A tárhely nagysága azt jelenti, hogy mennyi fájlt tölthet fel a kiszolgálóra. Blogokhoz és ausztráliai kicsi webhelyekhez nem kell több, mint néhány GB-re, ez az, amit a legolcsóbb web hosting cégek kínálnak. Ha azonban nagyobb webhelyet szeretne üzemeltetni, akkor meg kell szereznie egy nagyobb tárhelykapacitással rendelkező tárhelyi tervet. Ügyeljen arra, hogy előnyben részesítse azokat a vállalatokat, amelyek SSD meghajtókat használnak az adatok tárolására a szokásos HDD-k helyett. Az SSD tároló akár x10-nél is jobb az olvasási és írási sebességnél.

Sávszélesség és adatátvitel

Számos webhely-tárhely-szolgáltatás e két dolgot egységesként reklámozza. De teljesen különböznek egymástól. A sávszélesség az az adatátviteli sebesség. Az adatátvitel viszont azt az adatforgalmat képviseli, amelyet webhelye generál – általában havonta mérve és korlátozva. Az adatátvitel attól függ, hogy hány látogató van, és mekkora a fájlja. Tehát feltétlenül ellenőrizze, hogy mekkora a korlát a választott tárhely-tervre. Néhány ausztrál házigazda korlátlan sávszélességet és adatátvitelt is biztosít.

Sebesség és válaszidő

Szerver sebességeNoha ez könnyűnek tűnhet, valójában többrétegű. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a leggyorsabb webtárhely-szolgáltatás elérése a szerver teljesítményének és ausztráliai alapú helyének kombinációja, ami azt jelenti, hogy mindaddig, amíg a szerver zavartalanul működik, és az adatközpont Ausztráliában található (a fent említetteknek megfelelően), rendben. Ez határozottan nem így van.

Valójában Szingapúrban vagy a tengerentúlon több olyan webhely is működik, amelyek szerverei felülmúlják az AU-ban levő szervereket (például a Hostinger). Az igazság az, hogy a legjobb gazdagépek általában egyedi alapú rendszereket és szkripteket használnak, hogy a lehető legtöbb teljesítményt kiszorítsák adatközpontjaikból. Ha ezt összekapcsolja a kiváló hardverrel és olyan szolgáltatásokkal, mint a szerveroldali gyorsítótárazás, a PHP7 támogatás, a LiteSpeed ​​integráció, akkor az ausztrál webes hosting verseny kihúzza a vizet. A helyes szerverkonfiguráció valóban megváltoztathatja a betöltési időket és a sebességet, csak ellenőrizze a SiteGround vs HostGator összehasonlítást a különbségről ott (és ne felejtsük el, a webhelysebesség most a Google rangsorolási tényezője, tehát fontos SEO-hoz is).

A Keycdn ping eszközével ellenőrizzük weboldal-tárhely-szolgáltatók válaszidejét.

(vissza az összehasonlító táblázathoz)

Vevőszolgálat

Ha kifejezetten a legjobb webhely-tárhelyet kereste, akkor ellenőriznie kell, hogy a támogatási csoport megbízható-e. Először megvizsgáljuk a támogatási lehetőségek számát és azok válaszidejét. Ezek magukban foglalják a telefonos támogatást, az élő csevegést, a támogatási jegyeket, a részletes tudásbázist és még a videókat is.

Megállapítottuk, hogy a támogatási jegyek továbbra is a leghatékonyabb módszer a legtöbb probléma megoldására, és a web-házigazda számára is a legkönnyebben méretezhetők (ami kritikus, ha egy teljes szerver leáll, és hatalmas panaszokat kapnak)..

Aztán meg kell fontolnunk, ha a házigazda kiszervezi támogatását, vagy ha házon belüli -, mindkét lehetőségnek megvannak az előnyei és hátrányai, a kiszervezett támogatás jobban megfelel a méretezhetőségnek és a következetességnek, de a házon belüli támogatás általában gyorsabb a labdán, és így tovább. jól informált.

E-mail szolgáltatások

Ha egyetlen szolgáltatótól kívánja a teljes tárhelycsomagot, akkor ellenőriznie kell az e-mail funkciókat (ez általában fontosabb az üzleti webhelyet kereső emberek számára, mivel valószínűleg több e-mail címre lenne szükségük). Nem az összes olyan webtárhely-szolgáltatás, amelyet e-mail fiókok létrehozásához használ a domainjéhez. Ha igen, ellenőrizze, hogy biztosít-e interfészt a webmail számára, esetleg korlátlan e-mailt kínál (általában nem ez a helyzet, de soha nem tudhatsz), és integrál-e a külső szolgáltatásokat. Vigyázzon a korlátozásokra is. Egyes szolgáltatók lehetővé teszik, hogy akár 100 e-mail címet hozzon létre, vagy óránként 200 e-mailt küldjön.

Web Host biztonsági mentések

A biztonsági mentések nagyon fontosak, de sajnos a legtöbb ember számára alacsony a prioritási listán. Rendszeresen biztonsági másolatot kell készítenie webhelyéről, adatbázisáról és e-mail fájljairól (ideális esetben napi biztonsági másolatokkal). Ellenőrizze, hogy a vállalat biztonsági másolatot nyújt-e, és milyen gyakran készít biztonsági másolatot a fájlokról. Megtudhatja továbbá, hogyan lehet visszaállítani a fájlokat, ha valami rosszul fordul elő. Egyes vállalatok díjat számítanak fel a biztonsági mentés helyreállításáról, míg mások ingyenes szolgáltatást nyújtanak.

Kiegészítő tartományok / adatbázisok száma

Ez akkor fontos, ha egynél több webhelyet szeretne házigazdaként kezelni a webhely-tárhely-tervvel együtt. Az olcsóbb tárhely-tervek gyakran csak egy webhelyre korlátozódnak.

Ennek ellenére, ha szuper olcsó terveket lát korlátlan tartományokkal, akkor tudja, hogy a teljes teljesítmény valószínűleg gyorsabban megy lefelé, minél több domaint hozzáad. Ennek oka az, hogy a szerver erőforrásai nem méretezik a felhasznált domainek számától függően, ami az összes webhely ténylegesen rossz teljesítményéhez vezet.

SSL tanúsítványok

A webhely SSL-tanúsítvánnyal történő biztosítása gyorsan inkább követelménnyé, mint opcióvá válik, tehát nemcsak az e-kereskedelmi webhelyekre van szükség, hanem minden más webhelyre is. A Google még a nem https-helyeket is nem biztonságosként jelöli meg, ami befolyásolja az Ön konverziós arányát. Az SSL (Secure Sockets Layer) alapvetően egy titkosított kapcsolat létrehozásának technológiája egy kiszolgáló (web host) és egy kliens (böngésző) között. Az SSL lehetővé teszi a személyes adatok, például a hitelkártya-számok és a bejelentkezési adatok biztonságos továbbítását.

SSL tanúsítvány Ausztrália

A potenciális internetes házigazdák kutatásakor ellenőrizze, hogy kínálnak-e ingyenes SSL-tanúsítványokat (lehetőleg egy egyszerű kattintással történő telepítési opcióval, mint például a SiteGround). Ha nem, akkor még ingyenes tanúsítványt szerezhet a Let’s Encryptnél, és kérheti a házigazdát, hogy telepítse azt az Ön számára. Ennek ellenére az Ausztrália legjobb webhelyének ezt alapértelmezés szerint ingyenesen kell kínálnia.

Globális szerverhálózat

És ennyi, túl nehéznek tűnik az összes pont lefedése, de csak egy lépésről lépésre. Lehet, hogy létrehoz egy táblázatot és naplózza az összes ausztrál webtárhely-szolgáltató cég specifikációját, így könnyen áttekintheti.

VAGY

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a legjobb webtárhely a kisvállalkozások számára?

Véleményünk szerint a legjobb webtárhely a kisvállalkozások számára a Hostinger. Őszintén szólva ez a legmegfelelőbb házigazda, ha megnézi szolgáltatásaik minőségét. A Hostinger 10 GB lemezterületet kínál alaptervének, és ingyenes SSL, SSD tárhely, 24/7 támogatás és 30 napos pénz-visszatérítési garancia jár. Rendkívül jók a szervereik biztonságos és zökkenőmentes működésében is.

Mennyibe kerül a web hosting évente?

A webtárhely költsége évi 20 dollárba kerülhet, bár ez olcsó oldal lenne. Ha minőségi internetes fogadót szeretne vállalkozása webhelyére vagy blogjára, akkor számíthat arra, hogy évente körülbelül 60 dollárt fizet. Drágább lehet, ha nagyobb webhelyeket, például e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyeket szeretne üzemeltetni, mert lehet, hogy több lemezterületre vagy CPU-erőforrásokra és RAM-ra van szüksége.

Hogyan tárolhatom ingyenesen webhelyem??

Webhelyét ingyen tárolhatja a WordPress.com és hasonló szolgáltatások segítségével. Mindent gondoznak, de elakad egy aldomain mellett, és nem egy professzionálisabb domainnél (yourbusiness.com.au). A WordPress esetén ez a yourbusiness.wordpress.com lenne, hasonló szolgáltatásokat nyújtó egyéb szolgáltatások a Wix és a Blogger..

Rendelkezhetek házigazdámmal a Google-on?

A Google nem üzemeltet normál vagy üzleti webhelyeket, webhelyének üzemeltetéséhez dedikált web hosting szolgáltatóra van szüksége. A Google saját tulajdonában van egy Blogger nevű szolgáltatás, amely lehetővé teszi az alapvető weboldal ingyenes letöltését, ám bekapcsolódik egy adott tartalomkezelő rendszerbe anélkül, hogy a tervezés szempontjából nagy rugalmasságot igényelne..

A számítógépemen tárolhatom a saját webhelyet?

Helyi telepítéssel otthont adhat saját számítógépének a számítógépén. A WAMP a helyes kifejezés, amelyet használhat, és a WampServer használatával telepítheti a teljes köteget. Nem túl könnyű ezt megtenni, ha nem ismeri a következőket: MySQL, PHP, Apache stb. A legegyszerűbb online útmutatást követni a WordPress helyben történő telepítéséről..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author