9 legjobb dedikált szerver-szolgáltató 2020-ban (áttekintés)

Best-dedikált szerver-A dedikált internetes házigazdának, jól… lelkesnek kell lennie. Neked.

Nemcsak kap egy dedikált szervert, hanem a támogatási csoportot is be kell fektetni az Ön webhelyére, és nekik kell biztosítaniuk egy dedikált IP-t is..

Elmúltak azok a napok, amikor a tárhelyszolgáltatók egyedül a műszaki képességekkel emelkedhetnek ki.

Valójában a dedikált szerver technológia az utóbbi években mindenütt megnőtt: a 3GHz CPU-kat, a 8 GB RAM-ot és az 500 GB memóriahelyet egy évvel ezelőtt „csúcskategóriának” tekintették, ám manapság meglehetősen standard ajánlatok.

Amint a műszaki feltételek kiegyenlülnek, az ügyfélszolgálat vált tényezővé, amely megkülönbözteti a szolgáltatókat.

Az ügyfélszolgálat vonatkozásában azonban továbbra is hatalmas különbségek vannak a dedikált tárhelyszolgáltatók között. Valójában nincs mentség a gyenge ügyfélszolgálatért 2020-ban. Ha saját kiszolgálót bérel, akkor tájékozott, gyors válaszokra számíthat kérdéseire.

Tehát ebben az értékelésben minden eddiginél nagyobb figyelmet fordítottunk az ügyfélszolgálatra, feljegyezve műszaki ismereteiket és kérdéseinkre adott válaszidőt.

Készen állsz, hogy megnézhesd, hogyan állnak össze? Kezdjük el.

9 legjobb dedikált tárhelyszolgáltatás

Először kezdjük a legjobb tárhely-szolgáltatókkal, majd lépjünk le a listával, hogy megnézhesd, melyeket érdemes elkerülni. Itt van a 9 legjobban elkötelezett web hosting szolgáltató 2020-ban:

1. Bluehost – Kiváló ár-érték arány

A Bluehost dedikált hosting honlapja

  • üzemidő: 99,98% (Forrás)
  • Betöltési idő: 369ms (Forrás)
  • Támogatás: 4/5
  • Weboldal: www.Bluehost.com

A Bluehost olyan, mint egy jó, megbízható barát – hosszú ideje az iparban működik, és soha nem teljesíti azt, amit ígértek. Kiváló üzemidő és lenyűgöző sebesség érhető el. A legjobban a Bluehost az, hogy alacsony szintű indulási ára 79,99 USD / hó. Valójában nem hibázhat a Bluehost szolgáltatással, különösen, ha költségvetése korlátozott.

Az egyetlen hátránya, hogy alacsony áruk csak hosszú távú kötelezettségvállalásra érhető el (3 év).

üzemidő & Sebesség

A Bluehost 2019 üzemidő és sebesség statisztikájaTesztelt tárhely-terv: Kezelt WordPress / Statisztikai dátumok: 01.01.2019-02.28.2019

Tesztelésünk során, 2019. január és február között, a Bluehost megbízható üzemidővel lépett be 99,98% és a sebesség 369ms. Az évek során, amikor figyeltük a Bluehost-ot, ritkán volt jelentős leállás. Annak ellenére, hogy 2019 januárjában 19 perces leállás történt, 2018-ban az összes üzemidő hihetetlen 99,99% volt, átlagos sebessége 415 ms.

Tehát ha olyan gazdagépet keres, amelynek üzemeltetési ideje és sebessége egyaránt szilárd, akkor nem kell tovább keresnie.

Támogatás

A Bluehost csapata által nyújtott támogatás szintén nagyon jó. Teszteinkben az élő támogatási ügynökhöz történő csatlakozás szükséges 3 perc, és a kérdéseinkre adott válaszok általában visszatértek 2 perc.

Válaszuk egyszerű és pontos volt. Pontosan válaszoltak arra, amit kérdeztünk, de semmi több – tehát van még egy kis fejlesztési lehetőség. De a Bluehost támogatása sok más támogatást is meghalad, amit már láttam, akiknek problémája van az angol nyelvvel, akik csak válaszokat vagy linkeket másolnak-illesztenek be, vagy (a legrosszabb esetben) egy mesterséges intelligencia alapú program korai verziója.

A Bluehost támogatással pontosan azt kapja meg, amit kért, nem több és nem kevesebb.

Bluehost élő chat

Jellemzők

A Bluehost’s Standard terv műszaki leírása meglehetősen jó, figyelembe véve az alacsony árat (valamint a kiváló üzemidőt és sebességet). Kapsz 500 GB lemezterület, és a sávszélesség-sapka olyan nagy (5TB) valószínűleg soha nem fogja észrevenni. 4 GB RAM egy kicsit az alsó oldalon, de egy kis és közepes méretű webhelyhez jónak kell lennie.

Ha a forgalom váratlanul növekedni fog (vagy ha webhelye valóban gyorsan növekszik), akkor a Bluehost nem számít fel külön díjat. A hátránya, hogy valószínűleg webhelye sokkal lassabb lesz a következő hónapig.

Mind a standard, mind a továbbfejlesztett tervek határozottan olcsóbbak, mint más szolgáltatók. Ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint amelyeket kettős vagy háromszoros áron kapnak más szolgáltatókkal szemben, beleértve a gyors processzort és a nagy sávszélességet. Ezen felül 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kapnak.

Árazás

A Bluehost által kínált árak feltűnően alacsonyak. Terveik csak havi 79,99 dollárra indulnak, de ne feledje, hogy miután az eredeti 3 éves csomag elfogy, az ár havonta 119,99 dollárra emelkedik..

Azt is meg kell jegyeznie, hogy az alábbiakban bemutatott árak csak akkor érvényesek, ha 3 évig fizet előre. A Bluehost havi fizetési lehetőségei sokkal magasabbak (havonta 149,99 dollártól kezdve).

Összességében a Bluehost használatával nagyon tisztességes statisztikákat kapsz kevesebbnek, mint a legtöbb többi házigazdának. Ha jó minőségű dedikált szerverekre van szüksége, de költségvetése korlátozott, a Bluehost remek választás.

Néhány szolgáltató odakinn még alacsonyabb árakat kínál, de általában veszélyezteti a megbízhatóságot és / vagy a sebességet, vagy nem fektettek be megfelelő ügyfélszolgálatba (amint látni fogja alább)..

A Bluehost dedikált szerverek ára

A legolcsóbb csomag mellett meglehet néhány nagyon jó tulajdonság, meglehetősen olcsó áron. A memória lehet egy kicsit jobb, de mindig frissítheti, ha úgy érzi, hogy a webhely tevékenysége növekszik.

Ezenkívül kérjük, ne feledje, hogy a feltüntetett árak csak 3 évre fizetnek előre, és a díjak az eredeti 3 éves időszak után növekednek. Még akkor is a Bluehost továbbra is a dedikált szerverárak alacsonyabb szintjén áll a versenyhez képest.

  • Legolcsóbb terv: $ 79.99 / hó
  • Rendszergazda irányítópult: cPanel
  • Lemez terület: 500GB
  • Sávszélesség: 5TB
  • RAM: 4GB
  • processzor: 4 mag, 2,3 GHz
  • Dedikált IP: 3-5

Lenyűgöző eredmény egy teljes értékű, dedikált internetes házigazda ajánlata havonta 79,99 dollárért, különös tekintettel arra, hogy a cPanel alapkivitelben kapható. Összességében a Bluehost kiváló ár-érték arányt kínál.

  • Pingdom statisztikák
  • Tesztelési hely

2. HostGator – Megbízható és jól ismert host

HostGator áttekintés

  • üzemidő: 100% (Forrás)
  • Betöltési idő: 1,113ms (Forrás)
  • Támogatás: 4/5
  • Weboldal: www.HostGator.com

A HostGator egy újabb, jól megalapozott játékos a területen. Hatalmas ügyfélkörük van, és pontosan tudják, mit csinálnak. A HostGator egyértelműen a legmegbízhatóbb házigazda is. Meglehetősen jó tulajdonságok és ár-arány arányuk van.

Az egyetlen hátránya, hogy webhelyeik kissé lassúak lehetnek a mai versenyhez képest.

üzemidő & Sebesség

A HostGator 2019 üzemidejére és sebességére vonatkozó statisztikákTesztelt tárhely-terv: Megosztott / Statisztikai dátumok: 01.01.2019-02.28.2019

Ahogy százszor megismételtük – az üzemidő és a sebesség a legfontosabb tényezők az internetes házigazda kiválasztásakor.

A HostGator üzemideje kiemelkedő – tökéletes 100%. Semmi zavar nem volt.

Sajnos a HostGator kissé elmarad a sebességüktől 1,113ms – kissé elmarad a 890 ms ipari átlagától.

Annak ellenére, hogy a sebesség jobb is lehet, a HostGator nem olyan messze elmarad az átlagtól, és figyelembe véve a kivételes üzemidőt, továbbra is képesek szerepelni a listánk tetején.

Támogatás

A HostGator támogatása elég jó. Többször is kapcsolatba léptünk velük, és az élő csevegéshez való csatlakozás tesztjeink során sok időbe telt átlagosan 3 perc, egy alkalommal egy 20 perces tüskével. Kérdéseink megválaszolása valamivel hosszabb ideig tartott, átlagos átlagidejük 10 perc 5 perc.

Ahelyett, hogy személyesen válaszolnánk kérdéseinkre (amelyeket szeretünk a Liquid Web-nél), sok linket szolgáltattak, amelyek több mint elegendő információt szolgáltattak. Válaszuk és a weboldalon található általános információk alapján biztonságosan feltételezhető, hogy ügyfeleik többsége a WordPress lelkes felhasználója, ismeri a műszaki részleteket és némi kódolást.

Semmit nem fednek be cukorbevonattal, és nem bonyolítják a dolgokat. Webhelyük, valamint az ügyfélszolgálat nem a kezdők számára szól, kivéve, ha hajlandó eltölteni egy kis időt a talált információk mögött található részletek és jelentések átgondolására..

HostGator élő chat

Jellemzők

Papíron a HostGator dedikált webtárhely-kiszolgálói által kínált szolgáltatások nagyon jók, különösen az a tény, hogy korlátlan sávszélességet kapsz, amíg a szolgáltatási feltételeken belül maradsz.

Kapsz egy 1 TB lemezterület, egy korlátlan sávszélesség (a valóságban, ez 10 TB – kérdeztük), 8 GB RAM és egy igazán gyors többmagos processzor. Ez a statisztika nagyon jó, főleg az árakkal, amelyekkel jönnek. Valószínűleg soha nem veszi észre a sávszélességet. De ha ez megtörténik, a webhely a következő hónapig sokkal lassabbá válhat.

A Liquid Web-del ellentétben a HostGator nem nyújt automatikus biztonsági másolatot a dedikált webhelyre. Maga lesz a felelős érte.

Árazás

A HostGator árai a versenyhez képest alacsony és közepes tartományban vannak. A tárhely havi 118,99 USD-tól kezdődik, ha a hosszú távú 3 éves kötelezettségvállalást választja.

Az eredeti terv lejárata után a terv havonta 189 dollárral megújul. Ne aggódjon – még a megújult árak is kedvező szinten vannak, figyelembe véve a megszerzett funkciókat.

HostGator dedikált szerver árazása

A legolcsóbb terv mindent tartalmaz, amelyre szüksége van egy közepes méretű weboldalhoz, amely havonta több ezer látogatót vonz. ÉS nem kell aggódnia a leállások miatt ezzel a házigazdával.

  • Legolcsóbb terv: $ 118,99 / hó
  • Rendszergazda irányítópult: cPanel
  • Lemez terület: 1TB
  • Sávszélesség: Korlátlan
  • RAM: 8GB
  • processzor: 4 mag, 2,1 GHz
  • Dedikált IP: 3

Ha inkább egy hatalmas és jól megalapozott tárhelyszolgáltató biztonságát részesíti előnyben, akkor a HostGator az Ön számára lehet. Az általuk nyújtott dedikált web hosting szolgáltatások átlag felett vannak, míg árai átlag alatt vannak.

  • Pingdom statisztikák
  • Tesztelési hely

3. A2 tárhely – a legjobb sebesség

A2Hosting felülvizsgálat

  • üzemidő: 99,96% (Forrás)
  • Betöltési idő: 248ms (Forrás)
  • Támogatás: 4/5
  • Weboldal: www.A2Hosting.com

Annak ellenére, hogy az A2 valamivel kevésbé ismert, mint néhány más házigazda felett, heves versenytársak. Villámgyors sebességgel, tisztességes üzemidővel, jó tulajdonságokkal és kedvező áron könnyedén elégedett lehet velük.

A hátrány? A legmagasabb sebességeken kívül minden másban csak kissé meghaladja az átlagot. Ezenkívül nem voltunk olyan izgalom, hogy kiderítsük, hogy a cPanel nem szerepel az áraiban, mivel a legtöbb embernek szüksége van egy webhely felállítására..

üzemidő & Sebesség

A2Hasznos 2019 üzemidő és sebesség statisztikákTesztelt tárhely-terv: Megosztott / Statisztikai dátumok: 01.01.2019-02.28.2019

A szokásos üzemidő és sebességfigyelésünk során az A2 tárhely nagyon jól teljesített.

Messze a legnagyobb sebességgel járnak, amit az iparban láthattunk (248ms). Bebizonyosodott, hogy a látogatók egy pillanat alatt elhagyják a lassú webhelyeket – az A2-vel nem fog ez a probléma.

Az üzemidőjük 99,96% szintén tisztességes. Ez nem szerepel a top 3-ban, de a havonta 15 perc alatt tartó leállás nem elegendő árnyékot vetni az A2 Hosting által nyújtott egyéb nagyszerű szolgáltatások felett..

Támogatás

Az A2 támogatása szintén jó. Csatlakozás ügynökökhöz csevegésen keresztül lényegében azonnali volt, és a CDN és a maximális látogatási korlátozásokkal kapcsolatos kérdéseinkre adott válaszuk néhány percen belül visszatért..

Ügyfélszolgálatuk gyors és pontos. Gyorsan megkapja a válaszokat, és általában hasznosak. Lehet, hogy meg kell tennie néhány további ásást is, ha többet szeretne tudni, de összességében – mindent megadnak, amit elvárhatnak egy jó ügyfélszolgálati képviselőtől. Mindenkinek ajánljuk őket.

A2Az élő csevegés megosztása

Jellemzők

Az A2 által kínált műszaki előírások a legtöbb felhasználó számára elegendőek lesznek.

Az alap terv kínál 1 TB lemezterület, sávszélesség-korlát 10TB, egy gyors 2-magos 3,1 GHz-es CPU, és 8 GB RAM Az A2 szerverei szintén valamivel gyorsabbak, mint más szolgáltatóké ezen a ponton.

Csatlakoztassa a leggyorsabb sebességgel, és itt van egy komoly versenytársunk.

Árazás

Havonta 99,59 USD-ért az A2 dedikált webtárhely az elérhető legolcsóbb, de egyetlen fogással: a cPanel használatához külön havi 39,95 USD összeget kell fizetnie. Vannak más funkciók is, például a gyorsítótárazás, a webhelyről készült biztonsági mentések stb., Amelyek többletköltségeket számíthatnak fel.

Tehát a kezdeti ár nem feltétlenül fedezi mindent, amire szüksége van, és valószínűleg többet fizet.

Továbbá, amikor itt az ideje, hogy megújítsa előfizetését, egy 17% -os áremelkedést tervez, amely havi 119.99 dollárra növekszik..

Bármikor visszatérő garanciájuk egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

A2Hosting dedikált szerver árazása

Havonta 100 dollárért az A2 valóban látszólag a legjobb tulajdonságokat kínálja. A legolcsóbb díjszabás nagyon hasonló a Bluehost és a HostGatorhoz, ha kizárja a cPanel problémáját.

Ha e három között vitatkozik, akkor az ideje, sebessége és támogatása jelent meg. Ennél inkább a Bluehost felé hajolunk ezen az árszinten (jobb üzemidőt kapsz alacsonyabb áron), de még egyszer – az A2 mindenkinek legyőzi a sebességét.

  • Legolcsóbb terv: $ 99.59 / hó
  • Rendszergazda irányítópult: cPanel (39,95 USD / hónap)
  • Lemez terület: 1TB
  • Sávszélesség: 10TB
  • RAM: 8GB
  • processzor: 3.1GHz
  • Dedikált IP: 2

Összességében az A2 kiváló szolgáltatást kínál, tekintettel a vállalat méretére. Szervereik által nyújtott teljesítmény meghaladja az átlagot, árazásuk versenyképes, és hozzáértő ügyfélszolgálati csapatot gyűjtöttek össze.

  • Pingdom statisztikák
  • Tesztelési hely

4. SiteGround – a legjobb felügyelt dedikált szerverek számára

SiteGround áttekintés

  • üzemidő: >99,99% (Forrás)
  • Betöltési idő: 683ms (Forrás)
  • Támogatás: 5/5
  • Weboldal: www.SiteGround.com

A SiteGround nem csak kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, hanem ragyog a hozzáértő és barátságos ügyfélszolgálattal is.

Ha túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, általában az. Az általuk kínált SiteGround egy kicsit drága.

üzemidő & Sebesség

A SiteGround 2019 üzemidő és sebesség statisztikájaTesztelt tárhely-terv: Megosztott / Statisztikai dátumok: 01.01.2019-02.28.2019

Annak ellenére, hogy egy 2018. decemberi kis baj történt, amikor 20 percnyi állásidő volt, a SiteGround legutóbbi üzemideje a legmagasabb >99,99%.

A webhely sebességével sem panaszkodhatunk. Val vel 683ms, A SiteGround e kilenc házigazda közepén esik le, gyorsasággal. De valójában bármi, ami 1 mp alatt van, még mindig nagyon tisztességes és boldoggá teszi a látogatókat.

Támogatás

A legjobb dolog a SiteGround esetében az ügyfélszolgálat. Csatlakozás ügynökökhöz a támogatási csevegésük során volt azonnali és a kérdésekre belül válaszoltak 2 perc.

Még jobb, ha munkatársaink tudják, miről beszélnek, valóban szívesen segítenek, és tisztán beszélnek angolul: ez azt jelenti, hogy még az összetett csereprogramok is zavartalanul zajlanak.

Az ügynök személyesnek tűnt és érdeklődött az igényeink iránt. Megkérdeztük egy új oldal indítását, és elegendő választ kaptunk.

Ajánljuk a SiteGround támogatását kezdőknek és haladó felhasználóknak.

SiteGround ügyfélszolgálat

Jellemzők

Val vel 480 GB tárhely, egy 10TB sávszélesség sapkát és szervereket óriási 16 GB RAM, A SiteGround dedikált tárhelyi szolgáltatásai fantasztikusak az alapszintű tervhez. A 3,2 GHz-es processzor sebessége és a 4 mag is jó, de ezen az árszinten ezt elvárhatják.

A 480 GB-os lemezterület az egyetlen olyan szolgáltatás, amely alacsony oldalán található – ez alig felelne meg a jó fényképészeti és életmódbeli blog igényeinek. Másrészt a SiteGround hangsúlyt helyez az SSD sebességére.

Egy másik jó érzés, hogy a SiteGround gyorsítótárazást kínál, amely gyorsabbá teszi a webhelyeket a visszatérő látogatók számára. Más szolgáltatók 50 – 100 dollárt számítanak fel a szolgáltatásért, az Ön igényeitől és terveitől függően.

Teljes mértékben felügyelt, ami azt jelenti, hogy bármivel segíteni fognak – a webhely felállításával, a biztonság, a gyorsítótárazás stb. Kiegészítő szolgáltatásaival, valamint az automatikus biztonsági mentésekkel.

Árazás

A SiteGround az árspektrum drága végén helyezkedik el, összehasonlítva más dedikált webtárhely-szolgáltatókkal, de ez részben azért van, mert alaptervük viszonylag magas szintű teljesítményt nyújt, ideértve a 4-magos CPU-kat is, amelyek szabványos 3,2 GHz-en működnek.

A jó hír az, hogy a SiteGround használatával azt látja, amit kap. Nem lesznek felár vagy növekvő megújítási díjak.

Annak ellenére, hogy a SiteGround drága szinten van, megkapja azt, amit fizet.

A SiteGround dedikált szerver árazása

A SiteGround legolcsóbb terve nem feltétlenül olcsó, de rengeteg pénzt fog kapni azért, amit fizet, ideértve az elkötelezett és tájékozott támogatást is. Ha egyébként ezt az ártartományt nézi – inkább a legjobb választást ajánljuk.

  • Legolcsóbb terv: $ 269.00 / mo
  • Rendszergazda irányítópult: cPanel
  • Lemez terület: 480GB
  • Sávszélesség: 10TB
  • RAM: 16GB
  • processzor: 4 mag, 3,2 GHz
  • Dedikált IP: 1

Összességében a SiteGround nagyszerű választás viszonylag kicsi webhelyek számára és az ügyfelek számára, akik nagyra értékelik a támogatást. Ez ideálissá teszi, ha webhelyét arra tervezi, hogy áttérjen a dedikált webes tárhelyre, ahol kritikus jelentőséggel bírhat a hozzáértő és barátságos ügynökök megléte.

  • Pingdom statisztikák
  • Tesztelési hely

5. Folyékony web – a legjobb támogatás

Folyékony web dedikált házigazda

  • üzemidő: >99,99% (Forrás)
  • Betöltési idő: 658ms (Forrás)
  • Támogatás: 5/5
  • Weboldal: www.LiquidWeb.com

A Liquid Web egy host szolgáltatást nyújtó erőmű, amely szinte tökéletes üzemidővel, nagy sebességgel és kiváló ügyfélszolgálattal jár, “59 másodperces támogatási garanciával”. Ugyanazon ártartományban vannak, mint a SiteGround, hasonlóan kiváló kiszolgálói specifikációkat kínálva.

üzemidő & Sebesség mérés

LiquidWeb üzemidő és sebesség statisztikaTesztelt tárhely-terv: Megosztott / Statisztikai dátumok: 01.01.2019-02.28.2019

A LiquidWeb „100% -os rendelkezésre állás garanciát” hirdet. Az elmúlt két hónapban rendelkezésre álltak >99,99% mindössze 2 perc leállással. Nem egészen 100%, de még mindig nagyon jó.

Az átlagos sebességük 658ms nem a legjobb az üzleti életben, de továbbra is meghaladja az iparági átlagot.

Támogatás

A Liquid Web átlagos időtartama a támogatási kérelmek megválaszolásához volt kevesebb, mint 1 perc, teljesítik az 59 másodperces támogatási garanciát.

Az ügynök jól tudott és minden kérdésre részletesen válaszolt.

Feltettünk néhány alapvető kérdést a CPU-magok és a RAM különbségeiről, valamint azok SSL-jéről és CDN-jéről, amelyekre gyorsan és emberi nyelven válaszolt, metaforák segítségével (ahol szükséges). Az ügynök megkérdezte a weboldallal kapcsolatos terveinkről is, és igényeink és céljaink alapján javasolta a legjobb tervet.

LiquidWeb élő chat

Nyilvánvaló, hogy a Liquid Web nagyon komolyan veszi támogatásukat, és ügyfeleinek a lehető legjobb támogatási élményt kívánja nyújtani.

Jellemzők

A folyékony web szerverei nagyon jók. Még a legolcsóbb csomag is nyújt Önnek 480 GB lemezterület, egy sávszélesség-korlát 5TB, és gyors négymagos 3,5 GHz-es processzorok 16 GB RAM.

Ezek a specifikációk majdnem megegyeznek a SiteGround-rel, a sávszélesség kivételével (10TB-t kap a SiteGround-rel), valamint a csekély órasebesség előnye a Liquid Web-en (3,5 GHz vs 3,2 GHz).

Ne feledje azonban, hogy a Liquid Web az iparág legjobb és leggyorsabb ügyfélszolgálatával érkezik, és egy 1000 dollárt meghaladó csomaggal élő hozzáférést kap a web-építészekhez, hogy bármilyen kérdését azonnal meg tudja oldani. Nyilvánvaló, hogy ezek a csomagok a legmegfelelőbbek hatalmas vállalkozások számára, amelyek forgalma és tevékenysége nagyon sok a webhelyükön.

Áttekintés

A folyékony web árképzése más szolgáltatókhoz képest meredeknek tűnhet, ám üzleti modelljük a professzionális felhasználók felé irányul, akiknek a legjobb teljesítményre van szükségük. Terveik a kezdő szintű csomagotól kezdve havonta 149 USD-től egy valóban szörnyű szerverig terjednek, havonta 499 USD-ig..

Van néhány extra díj, amelyeket tudnia kell. Először is, extra dollárt számolnak fel Önnek havonta a cPanel használatáért.

Továbbá, ha webhelye nagyobb sávszélességet használ, mint amennyit feliratolt, akkor a túlhasználatért felszámít fel téged. De így van a legtöbb más szolgáltató is. Ezért mindig jó pontos becsléseket készíteni a webhely forgalmáról. A sávszélesség nincs közvetlenül összefüggésben a forgalommal, ez a webhely egyszerűségétől és használatától függ. Egy egyszerű, 2-3 oldalas, körülbelül 1000 látogatót meghaladó weboldalhoz kb. 1 GB sávszélességre lenne szükség.

LiquidWeb dedikált szerver árazás

Ami azonban pozitív a Liquid Web árazásánál, az az, amit lát, amit kap – az árak nem növekednek megújításkor, mert egyébként havonta fizetnek. (Nincs kedvezmény az előre fizetéseknél).

  • Legolcsóbb terv: $ 149.00 / mo
  • Rendszergazda irányítópult: cPanel ($ 20 / hónap)
  • Lemez terület: 480GB
  • Sávszélesség: 5TB
  • RAM: 32GB
  • processzor: 4 mag, 3,9 GHz
  • Dedikált IP: 1

Mindez hozzáadja a nagyszerű dedikált tárhely-élményt.

Ami viszont valóban kiemeli a Liquid Web-t, a professzionalizmusuk. A marketing anyaguk világosan megfogalmazza, hogy mit kap a pénzéért anélkül, hogy pártfogolni kellene, vagy elrejteni az alapvető eszközök költségeit.

  • Pingdom statisztikák
  • Tesztelési hely

6. GoDaddy – legnagyobb webgazda

GoDaddy áttekintés

  • üzemidő: 99,99% (Forrás)
  • Betöltési idő: 610ms (Forrás)
  • Támogatás: 2/5
  • Weboldal: www.GoDaddy.com

A GoDaddy a te nagy neve, mely a nagy fegyverekkel izzad. Van egy hatalmas cég, hatalmas vevőkörrel. Az üzemidő és a sebesség is nagyon tisztességes.

Hírességük ellenére azonban meglehetősen csalódottak voltak az ügyfélszolgálatukban. Ilyen hatalmas ügyfélkörrel számíthat arra, hogy többet fektetnek be egy profi és hozzáértő személyzetbe.

üzemidő & Sebesség

A GoDaddy 2019 üzemidő és sebesség statisztikájaTesztelt tárhely-terv: Megosztott / Statisztikai dátumok: 01.01.2019-02.28.2019

Nézzük először a jó hírt. A GoDaddy tárolása gyors és megbízható:

Legutóbbi üzemidőjük 99,99% közel áll a tökéleteshez. 2018 júliusában teljes órányi leállást tapasztaltunk, de az üzemidő kiváló volt.

A webhely sebessége: 610ms szintén tisztességesek, kissé meghaladva az iparági szintet.

Támogatás

Most a rossz hír. A GoDaddy támogatása fájdalmasan lassú.

Az élő csevegésük első tesztelésénél 27 percet kellett várniuk, hogy kapcsolatba lépjünk egy ügynökkel. Miután kapcsolatba léptünk egy ügynökkel, a kérdéseinkre csak átlagosan 7 perces várakozás után válaszoltak. Ha webhelye nem működik, akkor nincs fél órája várni – azonnal meg akarja szerezni az ügyfélszolgálat képviselőjét..

GoDaddy élő chat

A támogatással való kapcsolatfelvétel későbbi kísérleteinél a válasz gyorsabb volt – 10-15 perc alatt tudtunk választ kapni, a támogatási képviselő informatív és udvarias volt. Elegendő információval szolgáltak, és enyhén érdeklődtek a céljaink és igényeink iránt.

A GoDaddy támogatása alapvetően kiszámíthatatlan a válaszidő és a támogatás szintje szempontjából. Bizonyos esetekben a támogató ügyes volt és gyorsan reagált. Más esetekben örökké tartott az egyszerű kérdések megválaszolása, például egyetlen kérdés az SSL tanúsítvánnyal kapcsolatban.

A GoDaddy támogatása messze nem a legjobbat láttuk, de nem is a legrosszabb. Ez az inkonzisztencia zavaró lehet – ha megfelelő az időzítés, akkor megfelelő választ kaphat ésszerű időn belül. Ha nem, akkor… nos, ne tartsa vissza a lélegzetét.

Jellemzők

Az al-par támogatási szolgáltatástól kezdve a GoDaddy szerverei valóban nagyon jó funkciókat kínálnak: 1 TB tárhely, és egy sávszélesség, ami teljesen mérhetetlen (bizonyos feltételekkel jár, amelyeket elolvashat a tárhelyről szóló szerződésben).

A CPU sebessége (4-magos 3,1 GHz) elég jó, de a 4 GB memória az első terv jön. Ezen az árakon számíthat legalább 8 GB-ra, ha nem 16 GB-ra.

Örülve tapasztaltuk, hogy a cPanel alapkivitelben kapható, és webhelyről készült biztonsági mentéseket kínálnak valóban elfogadható áron – 4,99 USD / hónap.

Árazás

A GoDaddy dedikált tárhely-tervei havonta 89,99 USD-tól kezdődnek (havonta 169,99 USD indul, ha megújítja). Ez ésszerű értéket jelentene a mellékelt szolgáltatások számára, ám ezt nem engedi meg a megbízható támogatás hiánya.

GoDaddy dedikált szerverek ára

A GoDaddy meglepően jó terveket kínál kedvező áron. A RAM-ja kissé jobb lehet, de 119,99 dollár havonta a cPanel-rel együtt – ez nem rossz választás.

  • Legolcsóbb terv: 89,99 USD / hó (megújítási ár: 169,99 USD)
  • Rendszergazda irányítópult: cPanel
  • Lemez terület: 1TB
  • Sávszélesség: unmetered
  • RAM: 4GB
  • processzor: 4 mag, 3,1 GHz
  • Dedikált IP: 3

Összefoglalva: a GoDaddy dedikált hosting tervei kielégítő teljesítményt nyújtanak, de ezt aláássa az ügyfelek szomorú megközelítése.

  • Pingdom statisztikák
  • Tesztelési hely

7. IONOS 1&1 – legalacsonyabb ár

IONOS 1 és 1 áttekintés

  • üzemidő: 99,98% (Forrás)
  • Betöltési idő: 530ms (Forrás)
  • Támogatás: 1/5
  • Weboldal: www.IONOS.com

IONOS 1&1-nek hosszú története van a webtárhely-iparban, de ez nem azt jelenti, hogy szükségszerűen a legjobbak. Annak ellenére, hogy rendelkezésre állási idejük és sebessége kielégítő, kellemetlenül meglepődtek a támogatásukkal.

A mai piacon, különös tekintettel a dedikált szerverekre, az élő támogatás kritikus jelentőségű. És nincs ilyen.

üzemidő & Sebesség

IONOS 1 & 1 2019 üzemidő és sebesség statisztikákTesztelt tárhely-terv: Megosztott / Statisztikai dátumok: 01.01.2019-02.28.2019

Az IONOS viszonylag jól teljesített teszteinkben:

Az üzemidőjük 99,98% erős és állandó – 2019 februárjában 10 perces rést tapasztaltunk a leállásoktól, de a rossz baleset kivételével szilárd.

Mi is elégedettek vagyunk a webhely sebességével 530ms. Olyan jó, mint bármi, amit elvárhat a legjobban elkötelezett kiszolgálóktól.

Támogatás

Hatalmas probléma van az IONOS üzleti modelljével: nem kínálnak élő csevegési támogatást. Ez azt jelenti, hogy fel kell hívnia őket. A gyakorlatban (és 2020-ban) úgy gondoljuk, hogy az online támogatás hiánya egyszerűen nem elfogadható.

Jellemzők

Az IONOS által kínált szolgáltatások valóban nagyon jók. Korlátlan sávszélesség és 1 TB lemezterület nem szabad gúnyolni, és a sebességteszteink azt mutatják, hogy szervereik gyorsak. A csomag jön 8 GB RAM és a gyors processzorok is.

Örülök, hogy egy ingyenes domainbe dobnak, a SiteLock rosszindulatú programmal szembeni védelemmel (a legtöbb mások díjat számítanak fel Önnek) és a Content Delivery Network (CDN) funkciókkal, amelyek gyorsabbá teszik webhelyét a visszatérő látogatók számára..

Árazás

Az IONOS olcsó. Havi alapár esetén 40 dollár havonta (6 hónap után 60 dollár havonta megújul), dedikált webtárhelyük a legolcsóbb ebben a listában. Figyelembe véve a megvásárolható szolgáltatásokat, ez valódi alku.

Ha úgy dönt, hogy valamelyik drágább tervüket választja, vegye figyelembe, hogy további 50 USD egyszeri beállítási díjat számítanak fel..

IONOS dedikált szerver árazás

Az ára nevetségesen alacsony. Még a 20 dolláros áremelkedéssel is az első 6 hónap után, továbbra is megvizsgálja (valószínűleg) a legjobb ajánlatot odakint egy dedikált szerver számára.

  • Legolcsóbb terv: $ 40.00 / hó
  • Rendszergazda irányítópult:?
  • Lemez terület: 1TB
  • Sávszélesség: Korlátlan
  • RAM: 8GB
  • processzor: 8 mag, 2,4 GHz
  • Dedikált IP: 1

Az IONOS átlag feletti teljesítményt kínál rendkívül versenyképes áron. Az alacsony ár általában azt jelenti, hogy néhány sarkot megvágtak, és ebben az esetben az élő csevegés teljes hiánya és ezért sok információ jelenik meg. Ha csak kiszámítanák az ügyfélszolgálati rendszereiket, nagyszerű választás lenne.

  • Pingdom statisztikák
  • Tesztelési hely

8. HostWinds

Hostwinds áttekintés

  • üzemidő: 99,94% (Forrás)
  • Betöltési idő: 1,200ms (Forrás)
  • Támogatás: 4/5
  • Weboldal: www.HostWinds.com

A HostWinds meglehetősen új játékos a pályán. Érdekeltek minket azok a jó tulajdonságok, amelyeket a (jelentősen) alacsony árakra vonatkozó tervükben kínálnak.

Sajnos csalódott voltunk, mivel az összes előnyeik eltűnnek a szörnyű üzemidő és sebesség statisztikák fényében.

üzemidő & Sebesség

A HostWind 2019 üzemidő és sebesség statisztikákat tartalmazTesztelt tárhely-terv: Megosztott / Statisztikai dátumok: 01.01.2019-02.28.2019

A HostWinds félelmetesen az üzemidő 99,47% -a volt tavaly novemberben, több mint 3 óra állásidővel. Ugyanez az inkonzisztencia jelentkezett 2018. decemberben. Túl sok állásidő, ha figyelembe vesszük a lehetséges forgalmi és forgalmi veszteségeket – különösen karácsony előtt. Az év eleje javult a rendelkezésre álló idővel 99,94%, de ez még mindig nem elég jó az ipari szabványhoz képest.

A webhelyek betöltési sebessége állandó, de sajnos folyamatosan lassú. Az átlagos oldalbetöltési sebesség: 1,200ms, a látogatói nem lesznek nagyon boldogok.

Támogatás

Nyilvánvaló, hogy a HostWinds ügyfélszolgálata sokkal gyorsabb, mint a szervereik. Teszteinkben válaszokat kaptunk a belső kérdéseinkre 2 perc.

Kellemesen lepődött meg, hogy az ügynök milyen gyorsan és pontosan válaszolt kéréseinkre.

A válaszok pontosak és rövid voltak. Csakúgy, mint a Bluehost esetében – pontosan azt kapja, amit kért. Semmi kevesebb és semmi több.

Tehát ha azt akarja, hogy valakivel beszélgetjen a céljairól és a webhely iránti igényeiről, akkor lehet, hogy nem elég.

HostWinds élő chat

Jellemzők

A tesztek által feltárt lassúság rejtély, mivel a HostWinds szerverei teljes mértékben elérhetőek 8 GB RAM és 3,5 GHz-es CPU-k. Ön is megkapja 1 TB tárhely és 10 TB sávszélesség határ. Ez egy nagyszerű csomag a fizetett ár számára, különös tekintettel a bevezető árra.

Azt is szeretjük, ha a saját igényeitől függően elkészítheti saját tervét testreszabott szolgáltatásokkal.

Árazás

A HostWinds szintén nagyon olcsó. Alapcsomagjuk havonta 106 USD-ért kezdődik, ha egy (rövid) bevezetési periódus 79,50 USD / hónap. Még jobb, ha egyedülálló szintű testreszabást tesznek lehetővé a tervhez képest, egy olyan felülettel, amely lehetővé teszi az operációs rendszer, a RAM, a RAID, a sávszélesség-korlát és az IP-k számának a regisztrációhoz történő kiválasztását..

A bevezető ár 1-36 hónap között lehet. A kezdeti előleg fizetése után az ár 25% -kal növekszik.

Fontos megjegyeznünk, hogy a cPanel további 35 dollárba kerül havonta.

A HostWinds dedikált szerver árazása

A HostWinds meglehetősen alacsony árú, és valóban jó szolgáltatásokat fog tartalmazni. Ha cPanelre is szüksége van, akkor az árat egy közepes szintű szintre emeli.

Sajnos az üzemidőt és a sebességet tekintve a HostWinds egyszerűen nem képes felmérni a versenyt.

  • Legolcsóbb terv: $ 79.50 / hó
  • Rendszergazda irányítópult: cPanel (35,00 USD / hó)
  • Lemez terület: 1TB
  • Sávszélesség: 10TB
  • RAM: 8GB
  • processzor: 4 mag, 3,5 GHz
  • Dedikált IP: 8

Noha testreszabható szervert kínálnak versenyképes áron, az üzemidő- és sebességteszt eredményeinket nem szabad figyelmen kívül hagyni. A valóságban a HostWinds szerverei egyszerűen túl lassúak és túl megbízhatatlanok, hogy jó értéket biztosítsanak 2020-ban.

  • Pingdom statisztikák
  • Tesztelési hely

9. AccuWebHosting

AccuWebHosting áttekintés

  • üzemidő: 99,92% (Forrás)
  • Betöltési idő: 794ms (Forrás)
  • Támogatás: 4/5
  • Weboldal: www.AccuWebHosting.com

Az AccuWebHosting meglepően jó szolgáltatásokat kínál alacsony áron. Csalódtak azonban a következetlen üzemidő és az átlag alatti sebességük miatt.

Kissé nyugtalanok voltunk a (kissé) hamis hirdetéseikkel kapcsolatban is.

üzemidő & Sebesség

AccuHosting 2019 üzemidő és sebesség statisztikákTesztelt tárhely-terv: Dedikált szerver / Statisztikai dátumok: 01.01.2019-02.28.2019

Csak néhány hónapig figyeltük az AccuHosting alkalmazást, így még nem tudjuk, mit tegyünk statisztikáikból. Nevezetesen, az üzemidő (99,92%). Eddig december és február nem voltak áramkimaradások, de januárban ismét több mint egy óra állásidő volt. Kicsit tovább kell figyelnünk őket, hogy megértsük, vajon csak egyszeri baleset volt, vagy ha ez ismétlődő kérdés.

A webhely sebessége 794ms az átlag alatt van. Van néhány sokkal gyorsabb házigazda ebben a listában.

Támogatás

Az AccuWebHosting által kínált ügyfélszolgálat jó. Teszteinkben az az volt, hogy csatlakozzunk az azonnali csevegésükhöz, azonnali és tanácsadóik jól tájékozottaknak tűntek, és válaszoltak a kérdéseinkben 2 perc.

Nagyon elégedettek voltuk a támogatásukkal. Tökéletesen megértették kérdéseinket, és másodpercek alatt válaszoltak. Amellett, hogy pontosak és pontosak, az iránti igényeket és célokat jobban érdekelték, mint a legtöbb eddig látott hosting szolgáltatót.

Határozottan jó vevői élmény, kezdőknek és haladó felhasználóknak is megfelelő.

AccuWebHosting élő chat 2

Jellemzők

Az AccuWebHosting messze a legjobb tulajdonsága azonban az a lenyűgöző specifikáció, amelyet a választott szerverre kap. 16 GB RAM jóval meghaladja a szabványt web hostinguk árán, akárcsak CPU fut a 3,4 GHz. Ön is kap egy kolosszust 4 TB tárhely. Támogatásuk szerint Ön is megkapja korlátlan sávszélesség. Szinte túl jónak tűnik, hogy igaz legyen – és az is van.

A cPanel bosszantóan kicsit többet fizet, mint a szokásos terv, ugyanúgy, mint az SSL szolgáltatások és a CDN fizetése. Ezenkívül csalódást tapasztaltunk arról, hogy a hirdetett brit szerver jelenleg (az értékelés megírásának idején) nem érhető el.

Kaphat további funkciókat is, például több memóriát, kiegészítő biztonsági lehetőségeket, egyéb vezérlőpaneleket, gyorsabb processzorokat, biztonsági másolatot, kiszolgálókat különböző országokban, stb..

Árazás

Az AccuWebHosting dedikált webtárhely jó ár-érték, havonta 90 dollár. Rengeteg hasznos kiegészítő található a tisztességes árakért is. Az ára nagyon jónak tűnik a kapott specifikációk számára. Eddig nem találtunk sok hátrányt vagy rejtett költséget. Mindezt nyilvánvalóan elrendezi, amikor a szolgáltatásait és tervét választja.

Ezenkívül az árak valójában nem emelkednek az eredeti előfizetés után.

Még jobb, ha az ügyfelek helyétől függően számos szerver közül választhat:

AccuWebHosting dedikált szerver árazás

Legolcsóbb tervük igazán jó műszaki adatokkal érkezik – ez több, mint egy átlagos méretű webhely tisztességes forgalommal. Ugyanakkor külön fizetnie kell néhány alapért, például az SSL és a cPanelért. Az is aggodalomra ad okot, hogy néhány meghirdetett szolgáltatás (például egy szerver az Egyesült Királyságban) jelenleg nem érhető el.

  • Legolcsóbb terv: $ 90 / mo
  • Rendszergazda irányítópult: cPanel (35,00 USD / hó)
  • Lemez terület: 2TB
  • Sávszélesség: korlátlan
  • RAM: 32GB
  • processzor: 3.8GHz
  • Dedikált IP: 1

Összegezve: az AccuWebHosting tisztességes értékű szolgáltatást kínál, átlag feletti memória- és sávszélesség-korlátozásokkal és állandó sebességgel. De ha figyelembe vesszük csalódásukat, valószínűleg inkább más szolgáltatóval lépünk kapcsolatba.

  • Pingdom statisztikák
  • Tesztelési hely

Következtetés…

A legtöbb jó dedikált webtárhely manapság gyors, megbízható kiszolgálókat kínál. A nagy különbség köztük, amint láttuk, az általuk nyújtott támogatás szintje.

Teszteinkben három házigazda állt ki. Ha döntésekor az üzemidő a legfontosabb tényező, akkor keresse meg a Bluehost alkalmazást. Szervereik biztosítják a legjobb és legstabilabb rendelkezésre állást.

Ha egy nagy és jól megalapozott internetes házigazda biztonságára törekszik, akkor a HostGator a legjobb megoldás. Szolgáltatásaik kedvező áron vannak, és hatalmas ügyfélkörük azt jelenti, hogy elvárhatja, hogy ügyfélszolgálati csapatuk mindenféle ügyben tapasztalt legyen.

Ha a sebesség az, amit utána ér, akkor az A2 tárhely a legjobb választás az Ön számára. Terveik jó értéket képviselnek, az üzemidő többnyire jó (néhány hónaponként 5-15 perces szünetek vannak), valamint a támogatás gyors és tájékozott.

Bármelyik is legyen, igényes. A dedikált szerver nagy befektetés, és kifizetődik a vásárlás és a legjobb lehetőség kiválasztása mellett.

Ne felejtse el, ha szervert bérel kizárólagos használatra, akkor számítania kell arra, hogy a tárhely szolgáltatója ugyanolyan elkötelezett az Ön webhelyén, mint te.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author