GoDaddy-gennemgang – Læs dette FØR du mister dine penge

Næsten hver GoDaddy-anmeldelse, du finder online, er skrevet af en tilknyttet marketingmedarbejder. Med andre ord IKKE objektivt. Alle kender GoDaddy.

De er som McDonald’erne fra online-hostingverdenen. Fra deres overdrevent seksualiserede Superbowl-reklamer, til deres uophørlige YouTube-annoncer, til spredning af GoDaddy-tilknyttede virksomheder i webhostingområdet, skal du overlevere det til dem ….

Jeg antager, at McDonald’s ikke virkelig gør noget af det. Men – de er let det mest kendte webhostingfirma i verden.

Er deres berømmelse resultatet af et produkt af høj kvalitet, eller er disse reklamer ansvarlige for deres succes?

Vi har testet deres tjenester for at besvare det nøjagtige spørgsmål.

Lad os dykke ind, sprænge hætten, og se hvad GoDaddy virkelig tilbud.

Hvem er GoDaddy Hosting?

Medmindre du har boet under en klippe … på en anden planet … i et andet solsystem, ved du, hvem GoDaddy er. ��

Heck, selv dine bedsteforældre er sandsynligvis kendt med GoDaddy. ��������

Og det er let at se, hvorfor …

Grundlagt for mere end to årtier siden i 1997 i Baltimore, Maryland (under navnet Jomax Technologies), har GoDaddy oplevet en meteorisk stigning gennem placeringerne i webhostingverdenen og raket i en kæbeudslip $ 2.231.900.000 i omsætning sidste år.

godaddy 2017 q2-analyserapport

I betragtning af at Bob Parsons, grundlæggeren og præsidenten for GoDaddy, solgte et af sine tidligere virksomheder til Intuit for en “lille” sum af, oh $ 65.000.000, dette er ikke rigtig overraskende.

I dag beskæftiger GoDaddy mere end 6.000 mennesker, betjener 17 millioner virksomheder over hele verden og betragtes bredt som than er den største webhostingudbyder på planeten.

Så jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at de klarer sig fint.

Men her er det ved store virksomheder. De er tilbøjelige til at falde ind under en af ​​to paraplyer.

 1. ”Jeg fortjener min succes, fordi jeg tilbyder det bedste forbandede produkt på markedet.”
 2. Eller: ”Jeg er den største kat i byen, fordi jeg ved, hvordan man gør det manipulere intetanende forbrugere med at betale for meget for et subpar produkt. ”

Så hvilken paraply falder GoDaddy under?

Mærkeligt nok begge dele.

Lad mig forklare.

GoDaddy Hosting-fordele – Fantastisk ydelse

Med den store overflod af ressourcer, de har til rådighed (jeg mener, er det deres årlige indtægt højere end BNP i mange udviklingslande) det bør ikke overraske, at GoDaddy gør et godt stykke arbejde med at yde ydeevne af høj kvalitet til deres brugere.

Her er bare et par af aspekterne af GoDaddy’s præstation, der imponerede os i løbet af de sidste 12 måneder. Du kan se live tracking her. Læs mere om vores 4-trins forskningsproces her.

1. De har store oppetider (99,95%)

Mens de ikke tilbyder kæbeudslippetid som nogle af deres konkurrenter (nemlig SiteGround), poster GoDaddy en sund oppetid på 99,95% hvilket er nøjagtigt hvad du ville forvente med en billig vært.

Godaddy oppetid resultat

Selvom de ikke vinder nogen priser for deres oppetid, er jeg glad for at rapportere, at vi ikke har oplevet nogen større nedbrud eller mærkbare perioder med nedetid i vores tid som GoDaddy-kunder.

Her er et hurtigt kig på de sidste måneders forestillinger.

2018 gennemsnit oppetid:

 • Januar oppetid: 99,98%
 • Februar oppetid: 99,96%
 • Optid i marts: 99,91%
 • April oppetid: 99,99%
 • Maj oppetid: 99,94%
 • Juni oppetid: 99,98%
 • Juli oppetid: 99,85%
 • August (20’te) oppetid: 99,99%

2. Hurtige hastigheder (448 ms)

På trods af hvad din mor og andre internet-nybegynder har fortalt dig, betyder det, hastigheden på webstedet betyder noget … Meget.

godaddy side indlæsningshastighedstest

Faktisk har nylige undersøgelser vist, at mere end 47% af forbrugerne forventer, at et websted indlæses på 2 sekunder eller mindre. Og hvis det ikke gør det? Bye bye indtægter.

Dette gør valg af den rigtige webhost til en af ​​de vigtigste beslutninger, du vil tage, hvis du nogensinde håber at tjene penge fra dit websted.

Så hvordan kan GoDaddy sammenlignes med deres konkurrenter?

Faktisk … Pragtfuldt godt.

Clocking ind på en gennemsnitlig belastningstid på kun 448 Ms, GoDaddy er let en af ​​de hurtigste webværter, vi nogensinde har gennemgået, og tilbyder flammende hurtige hastigheder, der holder dig og dine besøgende glade.

2018 belastningstid:

 • Januar gennemsnit hastighed: 363ms
 • Februar gennemsnit hastighed: 415ms
 • Marts gennemsnit hastighed: 386ms
 • April gennemsnit hastighed: 395ms
 • Gennemsnitlig gennemsnit hastighed: 415ms
 • Juni gennemsnit hastighed: 492ms
 • Juli gennemsnit hastighed: 541ms
 • August (20’te) gennemsnit hastighed: 587ms

3. Masser af gode bonusser og yderligere funktioner

Selvom ingen af ​​disse bonusser eller funktioner er gratis, gør GoDaddy deres bedste for at sikre, at hver nye kunde har muligheden for at få et smukt og højtydende websted med så lidt arbejde som menneskeligt muligt.

godaddy funktioner

De tilbyder alt fra deres brugerdefinerede webstedsbygger, GoCentral til webdesignfagfolk på højt niveau til applikationsinstallationer med et enkelt klik for at sikre, at dit websted kommer i gang med alle de klokker og fløjter, du har brug for (eller ikke)..

Webstedsbygger: GoCentral er GoDaddy’s webstedsbygger. Brug af builder er gratis og giver dig mulighed for at redigere fra din computer, tablet eller telefon. De kaster også et SSL-certifikat i, hvis du bruger deres builder.

Webdesign-fagfolk: GoDaddy tilbyder webdesigntjenester fra professionelle. Alt hvad du skal gøre er at ringe til deres høringslinje og forklare, hvad du har brug for. De lover et websted online inden for 4-6 uger og tilbyder en supportlinje 24/7/365.

Selvom de ikke tilbyder den slags værdi, du kan forvente af SiteGround eller A2 Hosting, er der stadig masser af ekstra funktioner og bonusser til at holde selv den mest entusiastiske webmaster mættet.

GoDaddy Cons

Ok, så GoDaddy har bestået både oppetid og hastighedstest med flyvende farver. De er velkendte (tilsyneladende) hæderlige, og de giver dig adgang til en bådfylde med ekstra ekstra funktioner.

Hvor tilmelder vi os, ret?

Ikke så hurtigt.

Selvom GoDaddy gør en masse ting lige ud fra et præstationsmæssigt synspunkt, er kundeservice og betalingsaspektet for deres forretning, skal vi sige, mindre end velsmagende.

Her er hvorfor …

1. Begrænset økonomiplan og latterligt høje fornyelsesgebyrer

I et forsøg på at konkurrere med det stadigt stigende antal billige webværter tilbyder GoDaddy en vanvittig lav prissætningspakke (passende benævnt “Økonomi”) til deres mere sparsommelige kunder.

I sig selv er dette ikke en dårlig ting.

Jeg mener, lad os være ægte … Vi vil alle strække vores penge så langt de vil gå, ikke desto mindre?

Det problem, du dog støder på, er, at de ikke kun har reduceret price af deres webhostingstjeneste, men også værdi.

Det ‘Økonomiens plan er fuldstændig bare knogler og tilbyder ikke standardfunktionerne kan du forvente af en velrenommeret webhost som en CDN, daglige sikkerhedskopier eller et SSL-certifikat.

GoDaddy-prissætning

Selvom den pris på $ 2,49 muligvis ser tiltalende ud, skal du stole på os … Det er ikke engang så meget værd.

Og selvom vi er genstand for GoDaddys priser, er det vigtigt at bemærke det de opkræver kvalte høje fornyelsesgebyrer.

GoDaddy er ikke kun en af ​​dem mindst værdifulde værter for den pris, du betaler (du kan se hvorfor om et øjeblik), men efter afslutningen af ​​deres introduktionsperiode, de vender sig om og øger din sats med mere end 200%.

Den $ 2,49 økonomiplan? Ja, det vil køre dig $ 7,99 om måneden nu.

I betragtning af at du kan nyde latterligt høje oppetider, lynets hurtige belastningshastigheder, og alle de gratis ekstra funktioner og bonusser, du fortjener for en brøkdel af de omkostninger, vi er hårdt pressede til at anbefale at bruge GoDaddy til enhver, der er fan af at spare penge.

2. Unødvendige Upsells og overopladninger i massevis

Hvis du har læst nogen af ​​anmeldelser af webhosting på dette websted, ved du sandsynligvis, at du skal gøre det aldrig køb hosting fra et firma, der ikke tilbyder et ‘gratis’ SSL-certifikat.

Google vil bogstaveligt talt forhindre brugere i at få adgang til dit websted, indtil de anerkender, at dit websted ikke er sikkert, og at det udgør en betydelig risiko for sikkerheden i deres information.

Så det giver mening, at de fleste hostingfirmaer har taget antydningen og begyndt at tilbyde et gratis SSL-certifikat til alle deres nye kunder.

Men hvad med GoDaddy?

På overfladen ser alt fint ud. Alle nye brugere får et SSL-certifikat, når de tilmelder sig nogen af ​​GoDaddys hostingplaner (bortset fra ‘Økonomi’).

Men når du læser det fine skrift, vil du snart indse, at alt ikke er som det først vises.

Faktisk opkræver GoDaddy en skandaløs $ 75 / år for det ‘privilegium’ at have et sikkert websted.

godaddy ssl-prisfastsættelse

Og det er ikke engang den værste del.

Hvis du lige har købt et nyt domænenavn og en webhostepakke, ville du forvente, at du ville være i stand til at sende e-mails fra det websted, ikke? Jeg mener, når alt kommer til alt … Det er det dine websted nu.

Det er hvad du synes. Men GoDaddy tænker anderledes.

… $ 60 / år per e-mail-konto forskelligt.

Mens andre topudbydere giver dig adgang til et ubegrænset antal e-mail-konti (eller i det mindste 25) er GoDaddy ikke engang villig til at give dig en.

Husk mig, hvordan disse fyre er den største webhostingfirma i verden igen? Åh lige … Det har sandsynligvis noget at gøre med dette …

godaddy kommercielle dansende piger

Men jeg afviger …

3. Ikke-så-garanteret pengene-tilbage-garanti

Med mere end 17 millioner kunder over hele verden antager du, at GoDaddy skal har opnået et ry som en gennemsigtig og hæderlig webhost, der er villig til at tilbagebetale ulykkelige kunder for deres køb, ikke?

Forkert.

Ved første øjekast hævder deres ToS, at enhver kunde er berettiget til refusion, hvis de annullerer deres hostingplan inden for 30 dage efter det oprindelige køb.

Virker fair nok.

Men så siger de det..,

Hvis en hostingtjeneste allerede er blevet udført, kan den ikke refunderes (hvis den endnu ikke er udført, er berettiget til refusion inden for 30 dage efter transaktionsdatoen).

Nu er jeg ingen juridisk ekspert, men det lyder mistænkeligt som en veludviklet og jargon fyldt klausul designet til at sikre, at GoDaddy lovligt kan slippe af sted med at stjæle fra utilfredse kunder.

Hvad er en ‘hosting service’, kan du faktisk få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten? Jeg ved ikke. Og chancerne er, at det er nøjagtigt, hvordan GoDaddy kan lide det.

4. Blandede kundeservicevurderinger

Kundeservice er ret ramt eller misset af GoDaddy.

godaddy kundekommentar

Selvom deres amerikanske telefonstøtte er stor, faktisk noget af det bedste i branchen, har du sandsynligvis ikke lyst til at bruge 20-45 minutter på telefonen til at løse mindre hikke og hurtige spørgsmål.

godaddy supportHvilket gør det desto mere skuffende, at GoDaddy’s live chat support er så darn upålidelig.

Jeg blev ofte mødt med en “forbindelse ikke tilgængelig” fejl hver gang jeg prøvede at få adgang til deres live chat funktion. Og med en chance for, at jeg faktisk kom igennem til en servicerepræsentant, ville livechatten enten gå ned og forsvinde, eller jeg ville blive så frustreret over ”repræsentantens” (a.k. robotens) manglende evne til at besvare de spørgsmål, som jeg havde på en tilfredsstillende måde.

På dette tidspunkt begynder jeg at undre mig over, hvorfor de nøjagtigt har brug for 6.000 ansatte for at holde deres skib i gang? (De skal have brug for nogen til at tælle alle de ikke-refunderbare kontanter, de tager med disse sleazy opsells og fornyelsesgebyrer).

Prisfastsættelse

Som du kan se – priser på GoDaddy er en slags agn og switch. Dette er almindeligt i denne branche, men GoDaddys prisændring er højere end gennemsnittet. Hvis du er ude efter en billig hosting-service, der er tilgængelig i Canada, er GoDaddy sandsynligvis ikke dit valg.

Anbefaler vi GoDaddy?

Nix…

Selvom jeg personligt ikke har noget imod deres overdrevent seksualiserede markedsføring i dit ansigt, kan intet antal sparsomme klædte kvinder, der sportslige GoDaddy-tanktops, kompensere for selskabets åbenlyst uærlige politikker og skamløse penge, der griber fat.

Deres ydeevne er måske på niveau med andre førende hostingtjenester, men medmindre du nyder at betale 2-3 gange, hvad du skal for din webhost, ville dine penge blive bedre brugt med SiteGround, A2 Hosting eller endda HostGator.

GoDaddy skærer det bare ikke …

Ofte stillede spørgsmål

Er GoDaddy pålidelig?

Ja, GoDaddy er pålidelig. De er blandt de ti bedste af udbydere af webhostingtjenester. Driften af ​​deres servere er positive, og deres hastighedstest er relativt hurtig.

Er GoDaddy-webstedsbyggeren noget godt?

GoDaddy-webstedsbyggeren er okay. Det fungerer bestemt og kan få et websted bygget til dig. Med det sagt er der bedre alternativer til at tjekke ud, såsom Wix og Squarespace.

Hvor meget er GoDaddy per måned?

Prisfastsættelsen for GoDaddy er overalt på kortet. De tilbyder salgsfremmende priser til $ 2,99 per måned for det første år, men hæver derefter prisen til $ 7,99 pr. Måned.

Er GoDaddy god til små virksomheder?

GoDaddy er ikke dårligt for små virksomheder, men den ærlige sandhed er, at der er meget bedre alternativer til hosting på markedet. GoDaddy er dyrere med et ikke så godt produkt.

Hvad bruger folk GoDaddy til?

GoDaddy bruges som webhost og domæneregistrator. Hvad det betyder er, når folk vil købe et domænenavn, de kan gå til GoDaddy og købe det. Når de har købt domænenavnet, kan de være vært for deres websted med tjenesten.

Du vil måske også syntes om:

 • Bedste Webstedsbygger

Referencer og billedkreditter:

 • HostingKingdom.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author