A legjobb ingyenes webtárhely

Ki unja az ingyenes cuccokat? Senki sem … hacsak természetesen nemrégiben megütötte a fejét, és nem gondolsz egyértelműen.

Mindannyian szeretjük az ingyenes cuccokat. Ingyenes tacos, ingyenes sör, vagy akár ingyenes póló, amelyet a fiók hátuljába dobnak, és soha nem látják újra a napfényt a természetes életében. Úgy tűnik, hogy a „szabad” szó egyfajta genetikai választ vált ki, amely arra késztet bennünket, hogy üljünk fel és észrevegyük.

Tehát beszéljünk az ingyenes webtárhelyről. Jó dolog, mint például ingyenes sör vagy rosszul illeszkedő póló? A válasz, amint feltételezheti, attól függ, hogy mit szándékozik elérni a webhelyén.

A fizetett web hosting szolgáltatásoknak (vagy a köztük lévő francia meilleur hébergement webnek) természetesen van helyük a világon, de a valóság az, hogy nem mindenkinek, aki online oldalt szeretne elkészíteni, nagy tervei vannak az Amazon kihívásairól szemtől szembeni e-kereskedelemben. kiskereskedelmi halálos mérkőzés. Néhányunknak szerényebb szándéka van, és csak azt akarják, hogy egy hely legyen az e-mail marketing kampányok lefolytatására, gondolatok eldobására vagy a dolgok gyors és sok gond nélküli megosztására..

Ha ez utóbbi ötlet leírja téged, ez a szerencsés napod. Olvassa el továbbra is az elengedhetetlen véleményeinket a piacon jelenleg elérhető legfelső ingyenes (és szinte ingyenes) webtárhelyről..

Ingyenes vs olcsó alapvető tárhely

Csak tisztázni akarok valamit, amiben sok ember küzd, amikor ingyenes tárhelyről van szó.

Nem fog találni egy ingyenes gazdagépet, amely megadja a választott ingyenes domain URL-t – ezek nem léteznek.

Például, ha szeretnék egy weboldalt létrehozni a sütésről. Nincsenek olyan hosting cégek, amelyek biztosítanák az Ön számára mybakingwebsite.com. Ennek oka az, hogy a DNS gazdagépe és a név regisztrálása sokba kerül.

Ehelyett, amikor az ingyenes webtárhelyről van szó, akkor csak kaphat. mybakingwebsite.-
atsomehostingcompany.com

Webhelyét mindig az anyavállalat birtokolja, akárcsak a domain nevet. Soha nem birtokolsz semmit, és abban az esetben, ha egy nap úgy dönt, hogy visszatér a szabadságába – sokat számít fel számládodra.

Ez az oka annak, hogy ez az értékelés a legolcsóbb „szinte ingyenes” tárhelyszolgáltatókról szól. Láttam, hogy sokan ezt a hibát követik el.

Ez nem egy csalik és váltók, hanem inkább mi, miután megosztjuk a tanácsunkat több száz webhelyet tárolunk maguknak és látva, hogy sok ember teljesen kiszorul a szabad házigazdák által.

Az ingyenes házigazdák nem igazán ingyenesek, itt vannak miért …

Az ingyenes házigazdáknak kiszolgálókat kell fizetniük, a személyzet fizetését és a marketing csatornákat fenntartaniuk kell.

Tehát kíváncsi lehet – hogyan csinálják ezt??

Ha a tárhely nem az ő termékük – te leszel a termékük (vagy ebben az esetben az Ön adatait).

Így vannak TULAJDONKÉPPEN pénzt keresni.

 1. Várja meg, amíg frissül – 4-5X összeget fizet a migrációs díjak után.
 2. Malware + Spyware – Ne hidd el nekem, olvassa el ezt.
 3. Értékesítik az Ön adatait – a hirdetők megvásárolják az Ön adatait, hogy megpróbálják Önnek értékesíteni
 4. Kényszerített hirdetés – előfordulhat, hogy őrült hirdetésekkel jár a webhelyén.
 5. Szakmai – ha egy nap a macskaképek gyűjteményét professzionális fotóalbummá kívánja alakítani, hogy belépjen a professzionális macskafotózás nyüzsgő világába, akkor az ingyenes domain név nem fog segíteni! ����

5 legjobb “szinte ingyenes” webtárhely

szinte ingyenMíg az ötlet 100% az ingyenes webtárhely elegendő a farok elindításához, ne hagyja figyelmen kívül azt a tényt, hogy az „ingyenes” verziója komoly tárolási, teljesítmény- és sávszélességi korlátozásokat eredményezhet.

… És ha nem fizet a frissítésért, akkor valószínűleg a webhelyének egészén vakolt gonosz hirdetésekkel kell foglalkoznia..

Noha igaz, akkor megőrizheti az ingyenes tárhelyet, ameddig csak akarja, de ha valaha komolyabban szeretne gondolkodni egy teljes értékű weboldalról, akkor végül el akarsz válni egy robusztusabb tervre, amely minden egyesre kicsit fizet. hónap.

Manapság meglepődhet, hogy egy-egy közeli internetes házigazda hány funkciót és előnyt kínál bárhonnan történő kiadásokhoz Havonta 3–10 dollár. Egy ingyenes domainről, e-mail fiókokról, rengeteg tárhelyről és még az e-kereskedelem funkciójáról is beszélünk.

Itt áll az öt legkedveltebb, szinte ingyenes tárhely szolgáltató cég:

1. Hostinger – Prémium tárhely kedvezményes árképzésre

Kezdve: $ 0.99 / hónap és 100 GB sávszélesség

 • Ingyenes e-mail fiók
 • Ingyenes domain
 • Ingyenes SSL
 • 100 GB sávszélesség
 • MySQL adatbázisok
 • 24/7/365 támogatás
 • Erőteljes vezérlőpult

Előnyök

 Verhetetlen ár a kiváló minőségű és a CryptoCurrency fizetési lehetőségekért.

CONS

A kezdő szint csak egy webhely fogadását teszi lehetővé.

Minden alkalommal, amikor bejelentkezünk a Hostingerbe, javul az átlagos üzemidő és betöltési idő. A Hostinger kiváló lehetőség az alacsony költségű tárhely számára – különösen akkor, ha csak indul. Nehéz havi 0,99 dollárt átengedni, és a korlátlan prémium opcióra való áttérés csak havi 2,15 dollárt fog visszatéríteni Önnek..

Az olcsó webtárhely hozzáadott bónuszaként a Hostinger rendelkezik egy ingyenes Zyro nevű webhely-készítővel. Az alapvető és nem annyira alapvető tulajdonságokból áll. A leginnovatívabb a Zyro Logo Maker. Ha újból feltalálja márkájának logóját, akkor ezt azonnal megteheti.

A Hostinger meglehetősen népszerű opcióvá vált a fogadó világban. Ennek ellenére továbbra is szkeptikusak voltunk a bejelentett teljesítményükről, és úgy döntöttünk, hogy átnézzük. Egy év + eredmények élő követése néhány lenyűgöző előadásszámot tárt fel.

Ha szeretné látni a Hostinger működési és leállási teszteinket, akkor nézd meg a Hostinger teljes áttekintését. 

2. SiteGround: A legmegbízhatóbb host

A leggyorsabb házigazda: $ 3-4 / hónap, ingyenes SSL, 24/7 támogatás

 • Barátságos & Segítő segítő személyzet, készen áll a segítségre a nap 24 órájában
 • Halott egyszerű beállítás és kiváló megbízhatóság 2004 óta
 • Korlátlan tárhely és e-mail fiókok
 • INGYENES bevásárlókosár és webhely készítő
 • 24 órás és 7 órás támogatás, amely segít bármiben

Előnyök

 A SiteGround a legapróbb barátságos internetes házigazda. A 24 órás ügyfélszolgálat munkatársai bármi mással segíthetnek. Még a teljes webhelyet telepítik az Ön számára.

CONS

Fizetnie kell egy egész évig előre

Az extrák és a szolid szilárd szerver technológiák széles körének köszönhetően a SiteGround-nek az Ön olcsó, megbízható házigazdáinak rövid listáján kell lennie. Különösen tetszik a ingyenes weboldal készítő és a domain, amely lehetővé teszi a gyors online elérést minimális költséggel.

Annak érdekében, hogy megtudja, miért koronáztuk őket elsőként, nézd meg a mi oldalt SiteGround áttekintés hogy alaposan megvizsgálja a céget, annak árazási szinteit és a különféle szolgáltatási kínálatokat.

3. Bluehost: A kezdő házigazda

Kezdve: 2,95 dollár / hónap, ingyenes domain

 • Hírnév a nagy teljesítményért, alacsony áron
 • A WordPress.org szereti őket
 • INGYENES sablonok és Weebly sitebuilder
 • INGYENES Cloudflare CDN
 • Szerezd meg ma 63% kedvezménnyel (havonta 7,99 USD)

Előnyök

 Rendkívül versenyképes árazás a VPS-hez és a dedikált tárhely, ha készen áll a következő lépésre.

CONS

100 webhelyet fizet a webhely áttelepítéséért. Egyes vállalatok ezt ingyen teszik.

A Bluehost hosszú ideje a megosztott tárhely világának tetején vagy annak közelében, a megérdemelt hírneve a minőségi infrastruktúra és az ügyfélszolgálat szempontjából ami valójában hajlandó segíteni (amikor online vannak). Tesztelési tesztjeinkben a Bluehost a sebesség és teljesítmény szempontjából a csúcs közelében helyezkedik el – mindent, amit elvárhat egy iparági vezetőtől.

4. InMotionHosting

 • INGYENES webhely és a cPanel migrációk
 • Szilárd állapotú meghajtó a webhelyek gyors betöltéséhez
 • Korlátlan e-mail fiókok és sávszélesség
 • INGYENES biztonsági csomag SSL és hack védelemmel
 • INGYENES Boldgrid készítő és sablonok

Előnyök

 Mint az iparág utolsó független szereplője, teljes 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kap a végső nyugalomért.

CONS

A legalacsonyabb költségű tervek tartalmaznak bizonyos korlátozásokat a fogadó webhelyek és a létrehozandó adatbázisok számára.

Az informatikai ügyfelek és az online vállalkozók szeretik az InMotion üzleti osztályú tárhely-terveket (természetesen mi is). Itt egy tizenösszeg sokkal többet fizet, mint az alsó népekkel, de rengeteg értéket szerez, nem sok extra költség mellett.

Több adatközpont választással és csúcskategóriás hardverrel, az InMotion tapasztalatának jónak kell lennie.

5. A2 tárhely

 • INGYENES gyorsbetöltés Cloudflare CDN és SSD-vel
 • Kattintson egy kattintással a WordPress-re és a többi CMS-telepítésre
 • Korlátlan e-mail címek, domain és adatbázis
 • INGYENES HackScan és más fejlett biztonsági intézkedések
 • INGYENES Boldgrid készítő és sablonok

Előnyök

 Korlátlan mindent 99,9% -os rendelkezésre állással és adatközpontokkal az USA-ban, Európában és Szingapúrban. A visszatérítési időszak soha nem jár le.

CONS

A webhely szupergyors betöltését lehetővé tevő további szerversebesség eléréséhez a drágább Turbo vagy Swift csomagokra való frissítés szükséges.

Az A2 Hosting nemcsak az előrecsomagolt tárhely-tervek viszonteladója, hanem úgy döntött, hogy hardver- és szoftverkonfigurációit a jobb teljesítmény, gyorsaság és biztonság érdekében saját magának készíti – feltételezve, hogy az ügyfelek nem bánnának, ha havonta néhány extra fillért fizetnek azért, mert nem mindig megtalálható a megosztott házigazdákban.

6. HostPapa

 • Garantált 99,9% -os rendelkezésre állás és sávszélesség korlátozás nélkül
 • Korlátlan WordPress-helyek tárolása egyetlen fiókkal
 • 24 órán keresztül elérhető támogatás élő chat, telefon vagy e-mail útján
 • INGYENES drag and drop webhely készítő
 • Fokozott biztonság a webhely hacke-mentesnek tartása érdekében

Előnyök

 Elősegíti a környezetbarát üzleti gyakorlatokat. A HostPapa örömmel vonzza át CMS webhelyét egy másik gazdagépről ingyen.

CONS

A kisebb jelentőségű kérdések támogatása nagyszerű, de akár 72 órán is lehet várakozási idő, ha mélyebb műszaki szakértelemre van szüksége.

A HostPapa nem csupán megosztott és égető megosztott tárhely mélykedvezménye. Ennek a társaságnak az a célja, hogy olcsó indulási tervén keresztül vásárolja meg az ügyfeleket, majd teljes körű szolgáltatási üzleti partnerré váljon.. HostPapa továbbra is megjelenik további e-kereskedelmi szolgáltatások vállalkozói gondolkodású ügyfelek számára.

4 legjobb „ingyenes” webtárhely

ingyenesVannak valóban ingyenes internetes fogadó cégek odakint?

Igen, vannak.

Az internetet keresettük a legnagyobb tárhely-rohanásért, hogy nem lehessen dollárt találni. Hidd el vagy ne, létezik néhány legitim lehetőség, amelyek közül legalább az egyiknek megfelelőnek kell lennie a projekthez, függetlenül attól, hogy naiv újonc, hobbi weboldal-tervező vagy haladó fejlesztő vagy, akinek helyére van szüksége, ahol elragadhatja munkáját. az összes harang és a legtöbb síp.

7. Wix

 • Készítsen és tegyen közzé egy teljes weboldalt ingyenesen
 • INGYENES domain, ha úgy dönt, hogy vásárol egy tervet
 • Minőségi drag and drop sablonok, amelyek tökéletesen felhasználhatók
 • A tudáscikkek mély és széles archívuma
 • Bővítse webhelyének funkcionalitását rengeteg alkalmazás / bővítmény segítségével

Előnyök

 Nehéz verni a böngésző alapú webhely-készítők szempontjából. Az új sablonokkal és szolgáltatásokkal, amelyek folyamatosan online elérhetővé válnak, a Wix remek hely a webdesign utazásának megkezdéséhez.

CONS

Noha félelmetes cikk-archívummal rendelkeznek, az élő támogatás szinte nem létezik. Leginkább egyedül leszel a technikai kérdésekkel.

Ez a vezető weboldal-készítő annyira egyszerű, hogy fiókot hozhat létre, és percek alatt elkészítheti webhelyét – nagyon kevés perc. Maga az építőkészülék használata gyors tanulási görbe. Egyáltalán nem fogja manipulálni a menüket, szöveget, képeket, csúszkákat és még sok másat. Nem csoda, hogy miért választottuk a Wix-ot a piac első számú webhely-készítőjévé.

8. Érzés

 • Robusztus e-kereskedelmi eszközkészlet a készlethez, megrendelésekhez, fizetésekhez és szállításhoz
 • Könnyen integrálható az eBay-en, a Facebookon és az Amazon-on
 • Rengeteg lehetőség van a kifizetések fogadására – díjak nélkül
 • A beépített SEO segít megőrizni áruházát a keresési eredmények között
 • PCI-kompatibilis, de SSL-tanúsítványt kell vásárolnia

Előnyök

 Ha a cél a professzionális megjelenésű online áruház megteremtése a cél, akkor a Volusion komoly lehetőség, hogy segítsen abban.

CONS

Az e-kereskedelem sok keresett funkciója csak olyan hosting tervvel érhető el, amelyért Ön fizet.

A Volusion a vállalkozókra szakosodott, akik építeni és házigazdát és online áruházat szeretnének építeni. Noha nem a legolcsóbb lehetőség, ha csak információs webhelyet vagy személyes blogot szeretne létrehozni, az e-kereskedelembe készen állók pedig imádni fogják, hogy ez a vállalat a dolgok üzleti oldalára összpontosítson..

9. Egy

 • cPanel műszerfal egy kattintással telepíthető WordPress programmal
 • Korlátlan e-mail fiók
 • 24/7 e-mail és élő chat támogatás
 • Versenyképes hosting terv a frissítéseknél
 • Az INGYENES weboldalépítő bárkit tervezővé tesz

Előnyök

 A weboldal-készítő kedvező áron, azzal a képességgel, hogy a webhely előnézetét asztali és mobil nézetben egyaránt előkészítse.

CONS

A 15 napos visszatérítési időszak nagyon nehéz.

Azoknak a rendkívül költségtudatos fogyasztóknak, akik megfizethetetlen alapvető weboldalakkal tudnak megbirkózni, vagy e-maileknél sokkal többre van szükségük, az One kezdőcsomagja domain, korlátlan e-mail fiókokkal és weboldalkészítővel rendelkezik, évi 3 dollár áron. Innen a csomagok szintje egy WordPress-kompatibilis csomaggal havi 3,50 dollárba kerül.

10. Shopify

 • Webhely-készítő, sok INGYENES és prémium sablonnal együtt
 • Vigye át a domainjét, vásároljon újat, vagy használjon INGYENES shopify aldomainet
 • Rengeteg e-kereskedelmi lehetőség, kedvezménykód elérhető
 • Minden terv teljes házigazda, korlátlan mindent tartalmaz
 • Könnyű integrációval fogadja el a Stripe fizetéseket

Előnyök

 Egyablakos rendszer egy teljesen működőképes online piac felépítéséhez.

CONS

A fizetés-feldolgozási költségekkel akkor kell számolnia, ha a Stripe házon kívüli opciót választja.

A Shopify az e-kereskedelemről ismert, tehát ha ez az irány az Ön irányítása alatt áll, ez a web hosting cég arra irányul, hogy segítsen Önnek egy online áruház felállításában és minimális zavarodással elindulni. A Shopify aldomain opció tökéletes az apró költségvetéssel rendelkező eladók számára akiknek néhány dollárt kell beszerezniük, mielőtt mérlegelnék a továbbfejlesztett tárhelyet.

A többi a legjobb közül: Egyéb ingyenes webhelyek és figyelni érdemes építők

Ismerős téma újbóli meglátogatása – az emberi természet a legjobb ajánlat keresése, és nem sokkal jobb, mint a szabad. Ez az oka annak, hogy a webtárhely-ipar nagyban átugorta az ötletet, és vele együtt működött, és annyira elcsúszott az olcsó és olcsó opciókkal, hogy a fogyasztók előtt lógnak, mint valamilyen ellenállhatatlan csali, hogy nehéz mindet elválogatni..

Nos, a mi küldetésünk, hogy rendezzük őket. Ezt csináljuk itt. Néhány mély kedvezményes házigazdát érdemes szippantani, mások pedig egyenesen kiváló társaságok, és néhányan közülük nem szeretné, ha közel állnának olyan szoros bot nélkül, hogy velük csapjanak. Ez a lakkozás nélküli véleményünk, melyet egyenként tesztelünk.

Későbbi beavatkozás nélkül átugorjuk az öt legjobb tárhelyszolgáltatás listáját, amelyek nem igazán illenek az első két kategóriába. A legjobbak közül hívjuk őket.

11. 000Webhost

 • Sávszélesség / tárolás: 100 GB / 1,5 GB
 • Domain: Korlátlan, ingyenes aldomainek
 • E-mail: 5 fiók
 • Webhely készítő / dizájn: 100 sablon

Előnyök

 Valójában ingyenes webtárhely, bizonyos sávszélességgel és tárolási korlátozásokkal.

CONS

Kicsit hiányzik az ügyfelek és a műszaki támogatás. Saját kompetenciájától függően ez esetleg nem jelent problémát.

A 2007-es óta költségmentes tárhelyet nyújtó közel 14 millió ügyfél számára a 000Webhost talán nem mindenki számára a legfontosabb, de bebizonyította, hogy több mint képes webgazda. A kis- és közepes méretű fiókokhoz legjobban megfelelő szolgáltató volt az elsők között, akik ingyenes SSL-tanúsítványokat kínáltak – ez a gyakorlat az iparági szabványossá vált.

12. x10Hosting

 • Sávszélesség / tárolás: Korlátlan
 • Domain: 2 kiegészítő, 1 parkolt, 2 altartomány
 • e-kereskedelem: 1 kattintással telepíthető a Magento és mások számára
 • E-mail: 3 INGYENES fiók
 • Weboldal készítő / dizájn: Webhely készítő 150+ sablonnal; mások számára elérhető a cPanel telepítésein keresztül

Előnyök

 750 000 tagú aktív támogató közösség.

CONS

Néhányan azt gondolják, hogy ez a szolgáltatás drágább, mint mások, de továbbra is egyértelműen az olcsó web hosting kategóriába tartozik.

13. Weebly

 • Sávszélesség / tárolás: Korlátlan / 500 MB
 • Domain: INGYENES Weebly aldomain
 • e-kereskedelem: Nem támogatott
 • E-mail: Nem
 • Weboldal készítő / dizájn: HTML vagy CSS húzza és dobja el, vagy szerkesztheti azt; INGYENES sablonok

Előnyök

 750 000 tagú aktív támogató közösség.

CONS

Bár az ingyenes alapcsomagnak nincs hirdetése, a weboldal láblécét a Weebly.com logó jelöli.

A Weebly jó név elismeréssel rendelkezik a weboldal készítésének DIY drag and drop világában. Minőségük, különösen a sablonok esetében, az utóbbi években javult. Az alapvető ingyenes csomag nem sokkal hátráltatja a funkciókat, de a Wix-hez hasonlóan lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt professzionális megjelenést biztosítson az interneten.

14. AwardSpace

 • Sávszélesség / tárolás: 5 GB / 1 GB
 • e-kereskedelem: Nem
 • E-mail: 1 e-mail fiók
 • Domain: 1 domain tárolása, plusz 3 aldomain
 • Weboldal-készítő / -dizájn: Nincs húzás és dobás; WordPress és Joomlas telepítők

Előnyök

 A jó hostolási terv várható tulajdonságai, valamint a jegyalapú támogatási rendszer. Az alapterv ára mindössze 0,17 cent / hó.

CONS

Noha a WordPress telepítőjának felajánlása nagyszerű ötlet, a drag-and-drop tervezési képesség hiánya valószínűleg a AwardSpace számára sok olyan ügyfelet fizet, aki ezt a szintű kézfogást szeretné.

A AwardSpace üzleti modell hasonlít a jobban ismert nevekhez, mint például a Wix és a Weebly, abban az értelemben, hogy ingyenes tárhelyet használ annak érdekében, hogy a potenciális ügyfelek kipróbálhassák a szolgáltatást, abban a reményben, hogy úgy döntenek, hogy fizetős szolgáltatásokat nyújtanak, mivel igényeik kifinomultabbá válnak. Nem sok sávszélességet vagy ingyen tárolható, és néhányan hiányoznak egy drag-and-drop szerkesztő használatával.

15. Freehostia

 • Sávszélesség / tárolás: 6 GB / 250 MB
 • Domain: 5 fiókonként
 • e-kereskedelem: A népszerű platformok egyszerű telepítése
 • E-mail: 3 fiók
 • Weboldal készítő / dizájn: 1 kattintással a CMS telepítése; INGYENES webhelysablonok

Előnyök

 A kiszolgálófürt-ötlet – szemben a kiszolgáló hardverek egy darabjával – nagyon ügyfélbarát szolgáltatás.

CONS

Az ingyenes csomag 250 MB-os beépített tárolója kissé szűknek tűnhet, csak a legalapvetőbb webhelyeknél.

A terheléselosztott szerverfürt-megközelítéssel büszkélkedve a Freehostia azt állítja, hogy akár 15-szer gyorsabb oldalbetöltéssel rendelkezik, mint a hasonló ingyenes gazdagépek. Még az ingyenes csomagnak sincs reklámja, ami jó, és lehetővé teszi, hogy webhelye professzionális megjelenést nyújtson a kaputól. Lenyűgöző 24 órás támogatás.

Végső gondolatok

Ha komolyan veszi online vállalkozás indítását vagy a világgal való kommunikációt, akkor az elsők vagyunk abban, hogy egyetértenek abban, hogy az ingyenes webtárhely nem lehet a legjobb hosszú távú tárhelymegoldás (ezek a kis üzleti házigazdák bölcsebb lehetőségek lennének).

Van azonban néhány kiváló ok, hogy ezt az utat elején indítsuk. Nyilvánvaló, hogy ott van az ár dolog – vagy akár teljesen ingyen, akár akár fillérekért beszélhetünk, akár havonta néhány dollárig. Ez komolyan segíthet csökkenteni a weboldal fejlesztési költségeit, ha szűk költségvetéssel rendelkezik.

Gyakran figyelmen kívül hagyják azt az elképzelést, hogy ezek a vállalatok (egyébként a hitelek is) hosszú távra akarják vállalkozását, és tudják, hogy ingyenes és alaptervük minősége alapján fogják megítélni őket. Mint már említettük, azt akarják, hogy végül magasabb árat érjen el, de tudják, hogy először szabadon kell szállítaniuk az árukat.

A lényeg az, hogy ha egy adott gazdagép tulajdonságai nem állnak össze veled, akkor nagyon olcsó, ha egy másiknak teszteli.

Tehát még mindig nincs weboldala online? Mire vársz?! Az eszközöket a kezedbe adtuk – most szerezzük meg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author