A legjobb ingyenes weboldalkészítők

pite giphyIngyenes weboldal-készítő megtalálása sok ember számára okos döntés.

A pénz elmosása olyan dolgokra, amelyekkel még nem egészen tudja, mit csinál, még nem a legjobb ötlet. A legtöbb ember szereti autót vezetni vásárlás előtt, ezért miért nem vezetne weboldal készítőt vásárlás előtt?

Nincs weboldal-készítő márkakereskedés. Hol a francon kezdsz egy webhely felépítésekor? Ha nincs korábbi tapasztalata, ez valóban zavaró lehet.

Mit jelent a tárhely? Hogyan lehet csökkenteni webhelyem fejlesztési költségeit? Miért van a WordPress.com és a WordPress.org? Nagyon zavaró, ezért a ingyenes indulás egyáltalán nem rossz ötlet.

A nagyszerű hír, hogy van néhány fantasztikus lehetőség a weboldal-készítők számára, és olyan egyszerű, mint a pite. Nem is tudom, milyen könnyű a pite – ez talán könnyebb.

Contents

Legjobb választásunk a legjobb ingyenes webhely-készítők számára

Az első webhely, amellyel ingyenes weboldal-készítőt kell használnia, a Constant Contact. A félelmetes dolog a Constant Contact-ban az, hogy ez is a mi választásunk, mint a legjobb e-mail marketing szolgáltatás. Az a tény, hogy szolgáltatásuk ingyenes verzióját kínálják, csak a torta jegesedése (nem tudom, miért vannak annyira a desszertek a weboldal készítőihez).

Az állandó kapcsolat használata a legegyszerűbb módja annak, hogy egy weboldalt ingyenesen állítson fel és működtessen, további bonyodalmak nélkül, miközben azonnal elmerül az e-mail marketingben..

1. Állandó kapcsolat – Kanada legjobb építője (Ingyenes tárhelyet tartalmaz)

Az állandó kapcsolattartó nem került bele a játékba a weboldal-építőkkel. Ezeket a piacon a legjobb e-mail marketing szoftvereknek nevezik.
Bekerültek a nyitóoldalakba, és valószínűleg arra a következtetésre jutottak, hogy az embereknek szükségük van egy igazán jó ingyenes weboldal-készítőre. Aztán megépítették.

A Constant Contact fantasztikus munkát végzett a weboldal készítőjének fejlesztésével, és az ingyenes verzió messzebbre jut, mint bármely más ingyenes weboldal készítő..

Ingyenes verzió

A szolgáltatás ingyenes verziója korlátozott, de meg fogja kezdeni a webhely felépítésével. Ha nem kell fizetnie pénzt, hogy kiderítse, mit csinál, hatalmas hozzáadott értéket jelent.

A folyamatos kapcsolatfelvétel ingyenes csomagjainak lényege, hogy szinte mindent megkapsz egy fizetett csomagban. Legalább ki kell próbálnia. Íme néhány olyan dolog, amelyet ingyenes csomagban kaphat, amelyet a legtöbb weboldal-készítő nem tartalmaz:

 • Közösségi megosztás
 • Facebook integráció
 • Kapcsolatkezelés
 • Ólomfogó űrlapok
 • LogoMaker
 • 3 termék eladása
 • Online fizetések
 • Készlet, rendelés és adókezelés
 • Kuponok és kedvezmények
 • Tranzakciós e-mailek
 • Szállítás menedzsment

Ezen szolgáltatások némelyikének, például a diszkontálásnak, be kell lépnie az e-kereskedelem szolgáltatásai második vagy harmadik fizetett szintjére. Az a tény, hogy ezeket a funkciókat csak ingyen használhatja, őrült.

Egyszerű használat

Most ugrottam a Constant Contact webhely-készítői marketing oldalára. Én beállítottam egy időzítőt, amikor rákattintottam az “Ingyenes oldal létrehozása”.

Állandó kapcsolat

Úgy döntöttem, hogy készítek egy utazási iroda weboldalát, ahol valaki kapcsolatba léphet velem e-mailben vagy telefonon. 

Használtam stock-fotókat, és csak a logót tartottam, mint az „utazási iroda” szó..

Még csak nem viccelek, 4 perc és 37 másodperc alatt felépítettem egy weboldalt. Még csak nem is rohantam, és elég jó is volt.

Ha még tíz percet töltöttem azzal, hogy több stock fotóval játszottam volna, vagy színeket változtattam volna, úgy gondolom, hogy ez a webhely ugyanolyan jól nézne ki, mint az utazási irodák egyéb, egyedi ügynökségek által készített webhelyei.

Ha azt akarja, hogy a legegyszerűbb webhely épüljön ki, amely valóban jól néz ki, nem látom értelmet semmi másnak, csak építőjük felhasználásával. 

Hogyan lehetséges ez?

Nem a Scratch-tól kezdve

A Constant Contact a mesterséges intelligencia segítségével létrehozta gyors és egyszerű webhely-készítőjét. A szoftver néhány kérdést tesz fel a kívánt webhely típusával kapcsolatban, majd felajánl egy konkrét stock fotót és sablont.

Nincs egymillió választási lehetősége, de rendkívül nagy összege van egy ingyenes webhely-készítőnek. Akkor is feltöltheti saját képeit és logóját, ha akar. 

A weboldal készítője olyan színes elrendezéseket kínál, amelyek között előre-vissza válthat, amelyek kiegészítik egymást. Ezután megkérdezi, hogy melyik betűtípust kívánja használni, és olyan többszörösűt használ, amelyek szintén kiegészítik egymást a megfelelő mérettel. Tényleg nem kell aggódnia semmi miatt.

Ha őrült mennyiségű választást használ több száz sablonnal, ez nem az, amit kijön a Constant Contact webhely készítőjétől. Amit kap a legegyszerűbb weboldal készítő, amely a legjobban néz ki. Nem tudja testreszabni, hogy pontosan amire vágyakozik a lelke, de ha erre van szüksége, akkor valószínűleg fel kell vennie egy webfejlesztőt és ülnie mellette, miközben felépíti a látását..

2. Wix – Gyors, egyszerű és funkcionális (Ingyenes tárhelyet tartalmaz)

A Wix nem olyan ingyenes szoftver, amely félig működik, valamint a weboldal-készítők, akiket az emberek fizetnek.

A Wix az iparág vezető szerepet játszik a weboldal készítők területén. Szintén előfordul, hogy szolgáltatásuk ingyenes verzióját kínálják.

Ingyenes verzió

A szolgáltatás ingyenes verziója korlátozott, de meg fogja kezdeni a webhely felépítésével. Ha nem kell fizetnie pénzt, hogy kiderítse, mit csinál, hatalmas hozzáadott értéket jelent.

A szabad terv egyik szempontja sem visszatarthatja Önt a használatától. Ha úgy dönt, hogy a jövőben szüksége lesz a prémium szolgáltatásokra, akkor arra a pontra jutott volna, hogy kitalálja, vajon a webhely valójában azt szeretné-e,.

Egyszerű használat

Valójában könnyebben használhatók weboldal-készítők. Ennek ellenére – a Wix továbbra is elég egyszerűen használható.

Készíthet weboldalt tömeges testreszabással, kódolás nélkül és extra fejfájás nélkül. Vannak olyan módok, amelyek figyelmen kívül hagyhatják a tömeges testreszabást, és csak professzionális megjelenésű weboldalt építhetnek fel anélkül, hogy túl sokat tennének.

Számos olyan weboldal-fejlesztési szolgáltatás rendelkezik, amelyek drag and drop funkcióval rendelkeznek. Mindez azt jelenti, hogy húzza valamit, amelyet használni szeretne, majd eldobja. Olyan egyszerű, ahogy kap.

wix-move-elem bárhol

Ez ideális olyan szerkesztésre, amely a sebességet és a könnyű használatot prioritássá teszi.

Nem a Scratch-tól kezdve

A Wix rendelkezik ezzel a fantasztikus funkcióval, az úgynevezett Mesterséges Design Intelligencia néven. Alapvetően az, amit az ADI tesz, különféle kérdéseket tesz fel, és ezt egy algoritmusra alkalmazza, amely webhelyet hoz létre az Ön számára. Az elem, a témák és az elrendezések összes lehetőségét a kezéből veszi ki, és minden kombinációból megragadja.

Ahelyett, hogy időt fordítana az összes téma és elrendezés áttekintésére, a szoftver kiválasztja az Ön számára a preferenciák és a feltett kérdések alapján. Időmegtakarítást és döntést enyhítő funkció.

A Wix azoknak szól, akik egyedülálló weboldalt akarnak létrehozni számukra, anélkül, hogy foglalkozniuk kellene a weboldal üzemeltetésével járó összes extra dologgal..

További információkért olvassa el a Wix részletes áttekintését.

3. WordPress – nagyobb tanulási görbe, teljes testreszabás (fizetett tárhelyet igényel)

A WordPress egy másik nagyszerű lehetőség, ha a legjobb ingyenes webhely-készítőre keres. Ez nem olyan intuitív és egyszerű kezdőknek, mint a Wix, de sokkal több testreszabást tesz lehetővé (költséggel).

Ha hosszú ideje szeretne webhelyet építeni, és megengedheti magának, hogy megtanulja a WordPress használatának 10–15 órás óráját, akkor ez valószínűleg jobb választás.

A WordPress előnyeinek kihasználása előtt tisztáznunk kell, mi a különbség a WordPress.com és a WordPress.org között..

Dot Com

A WordPress.com hasonló a Wix-hez. Megy a weboldalra, feliratkozik, és elkezdi webhelyének elkészítését. Rendkívül egyszerű.

A Wix használatakor – maga a Wix tárolja az Ön weboldalát. Ez azt jelenti, hogy a Wix valóban biztosítja a weboldal megtekintéséhez szükséges technológiákat és szolgáltatásokat.

A WordPress.com ugyanazt csinálja. Ez a webhely tárolja az Ön számára, és ingyenes webhely-felépítést is biztosít Önnek. A weboldal készítőjének prémium verzióit és egy sor prémium lehetőséget is kínál.

Csak ugorhat a weboldalra, és ma ingyenesen indulhat, és ellenőrizze.

Dot Org

Ez a WordPress, a legtöbb emberről beszélnek, amikor a WordPressről beszélnek.

Ez a verzió teljesen ingyenesen használható olyan prémium lehetőségekkel, mint a témák és az alkalmazások. Másképpen működik, mint a WordPress.com verzió és a Wix.

Ahelyett, hogy a WordPress a webhelyet tárolja, be kell lépnie a nagy webre, és meg kell találnia a saját tárhelyszolgáltatását. Ez egyszerű, de hozzáad egy további lépést és bonyolultsági szintet a folyamathoz. Bármely jó tárhelyszolgáltatás pénzbe kerül, de van néhány ingyenes verzió is, amelyek felhasználhatók.

Hogyan működik a WordPress

Ellentétben azzal, amit sokan gondolnak – nem kell tudnia, hogyan kell kódolni a WordPress használatához. Sok téma lehetővé teszi a Wix számos olyan funkciójának lehetővé tételét, hogy tovább testreszabhassák a kóddal.

wordpress-műszerfal

A témák különböznek a Wix-től. A WordPress alkalmazásban ki kell választania egy témát a webhely felépítéséhez. A témák alapvetően azok, amelyeket a Wix már beépített a szoftverbe. Ezek a webhely csontjai. Minden téma bizonyos korlátozásokkal rendelkezik a webhely kinézetét illetően, de kiválaszthatja, hogy az összes elem mekkora oldalon helyezkedik el, valamint a színsémát.

Minden téma saját funkcionalitással rendelkezik, és korlátozza a testreszabhatóságot – különös tekintettel az ingyenesekre. Az ingyenes témák korlátozó jellegűek, de lehetővé teszik egy szép webhely felépítését.

A WordPress.com ingyenes verziója

Ne feledje, hogy a WordPress.org verziója mindig ingyenes. A hostoláson kívül az egyetlen dolog, amit fizetnie kell, az esetleges prémium témák és alkalmazások.

Az egyszerűség kedvéért ésszerűbb a Wix használata, ha webhely-készítő ingyenes verzióját keresi.

4. Zyro Website Builder – a webhely felépítésének legegyszerűbb módja

Ingyenes verzió

A Zyro ingyenes verziója nagyon tetszik. Az ingyenes felhasználók és a fizetett felhasználók egyaránt ingyenes SSL tanúsítást és webhely-SEO optimalizálást kapnak a dobozból, néhány AI-eszközzel, Unsplash-integrációval és weboldal-optimalizálással a mobil felhasználók számára..

Az ingyenes verzió azonban kissé szenved, mert nem szabad bedugni a Google Analytics szolgáltatást, ami óriási mínusz a komoly online üzleti vállalkozók számára. A hirdetésekkel is foglalkoznia kell.

sablonok

A Zyro tucatnyi sablont biztosít, ha a többi tervért fizet, ezek közül kettő van: Alap és Unleashed. Ezek további finomságokat tartalmaznak, például a hirdetések eltávolítását, a fő domainhez való kapcsolódást és a Google Címkekezelőt. Sokkal nagyobb sávszélességet érhet el 10 GB-os alapszintnél vagy korlátlanul az Unleashed esetén.

A választott sablonok változatosak és jól átgondoltak, bár nem kell annyira megváltoztatni őket, ahogyan más weboldal-készítők gyakran megengedik. Például nem tudja megváltoztatni a sablonok betűkészletét.

Ennek ellenére a rendelkezésre álló sablonok sok rést vagy témát megterveznek, például a művészet vagy a divat számára.

AI eszközök

Azt is megemlítjük, hogy a mellékelt AI eszközök hasznosak és mindenki számára elérhetők. Az AI Writer segíthet abban, hogy kitöltse webhelyét tartalommal, mielőtt ideje lenne valódi copywritert felvenni, az AI Heatmap segít kitalálni, mely oldalak teszik a legjobban a látogatókat, így növelheti az átváltási arányt.

Grid Builder

A Zyro-hoz mellékelt építő felület egy előre beállított rács formátumot használ, amely nagyon egyszerűen használható és intuitív módon érthető. A hátránya, hogy megváltoztathatja a rácsok elrendezését vagy méretét, így arra korlátozódik, hogy a Zyro melyik a legjobb. Ez a weboldal-készítő tehát határozottan az új felhasználók számára van optimalizálva, nem pedig tapasztalt weboldal-készítők, akik egy kicsit több testreszabást vagy irányítást akarnak kéznél.

Kitüntetések más kanadai ingyenes webhely-készítők számára

A Wix és a WordPress az első választás az ingyenes weboldal-készítők számára, és nyugodtan nézze meg a két lehetőség hosszabb és részletesebb összehasonlítását..

Ők nem csak a szabad lehetőségek. Valójában egy csomó ingyenes weboldal-készítő van. A legtöbb nem nagyszerű. Nehéz fantasztikus szolgáltatást nyújtani ingyen. Van azonban néhány egyéb említésre méltó lehetőség: Weebly, Pixpa és Droopal.

A Weebly könnyen kezelhető, egyszerű és egyszerű, egyszerű felülettel. Majdnem csökkentette az ajánlást, de alapvetően csak a Wix rosszabb verziója. Mégis, ha alternatívát szeretne a Wix-hez. Ne tévessze meg bennünket. Még mindig úgy gondoljuk, hogy a Weebly nagyszerű építő, de hiányzik a Wix teljes funkcionalitása.

A Pixpa valami más. Kezdjük vele:

Pixpa: a legjobb fotókészítő webhely-készítő

A Pixpa fantasztikus lehetőség, ha kifejezetten portfólió-webhelyet szeretne létrehozni, ahol bemutathatja és eladhatja legújabb és legnagyobb kreatív munkáját.

Ha siet a karrierjének megkezdésekor, és nincs időd megtanulni egy webhely-készítő használatát, akkor a Pixpa a megfelelő választás.

Komolyan kell lennie az egyik legegyszerűbb és leginkább megfizethető weboldal-készítőnek, amelyet kifejezetten a tervezők és a fotósok számára készítettek. Előfordul, hogy egy 15 napos ingyenes próbaverzió is van, így szabadon tesztelheti a Pixpa-t, húrok nélkül.

Pixpa tervek

A piacon lévő sok más webhely-készítővel ellentétben a Pixpa nem kínál ingyenes tervet. Következésképpen a 15 napos ingyenes próbaverzió lejártát követően választania kell a rendelkezésre álló kis havi tervek között..

Ennek ellenére az alapterv rendkívül kedvező árú, és valójában nincs ilyen korlátozás a webhely felépítésekor. Valójában szinte mindent megkap a prémium csomaggal, a korlátlan fotótárolás és néhány speciális szolgáltatás mellett..

pixpa portfólió témák

Amint az ingyenes próbaverzió végre befejeződött, kiválaszthat három, az Ön egyedi igényeihez szabott terv közül. Ezeket a terveket az Árképzés oldalon “fotósoknak”, “alkotóknak” és “ügyfélgalériák” sorolják fel. Fontos megjegyezni, hogy az utóbbi nem weboldallal rendelkezik.

Pixpa fotósok számára

A fotós tervek azoknak szólnak, akik portfólióhelyet akarnak létrehozni, hogy a képeket digitális letöltésként vagy nyomatokként mutassák be és értékesítsék az e-kereskedelem galériái segítségével, nem pedig a fizikai termékekkel. A négy terv havonta 6 és 32 dollár között mozog, attól függően, hogy évente vagy havonta számlázni kíván.

Pixpa alkotóknak

Az Alkotói Tervek azoknak szólnak, akik weblapot, valamint áruházat szeretnének létrehozni, amely lehetővé teszi fizikai és digitális termékek és szolgáltatások értékesítését. Gondoljon az e-könyvekre, pólókra és műhelyekre. A fotós terveivel ellentétben az alkotók három terv közül választhatnak, amelyek havonta 6 és 20 dollár között mozognak.

Pixpa kliens galériák

Az Ügyfél galériák terv egy független termék, amely lehetővé teszi a képek szerkesztésével, ellenőrzésével, megosztásával és értékesítésével való közvetlen együttműködést az ügyfelekkel. A közzététel után megkaphatja az ügyfelek kedvenceit és visszajelzéseket a fényképeiről. Ezzel összefüggésben alapvető fontosságú megjegyezni, hogy ez a tervtípus nem foglalja magában a portfólióval foglalkozó weboldalt.

Mindegyik terv magában foglalja az Amazon Web Service (AWS) révén történő webtárhelyet. Még egyéves ingyenes domain regisztrációval jár, amikor feliratkozik az éves tervre.

Egy terv, amelyet figyelembe kell venni a terv kiválasztása előtt, az, hogy egyetlen webhelyre nem adhatja össze az e-kereskedelem galériáit és az online áruházat sem. Ráadásul az összes tervhez 30 napos pénz-visszatérítési garancia tartozik, a 24 órás ügyfélszolgálat mellett, tehát ha nem vagy boldog, akkor nem kell kockáztatnia, hogy pénzt dob ​​a csatornaba..

Hogyan kell használni a Pixpa-t

Noha sok felhasználóbarát webes fejlesztési szolgáltatás áll rendelkezésre a fotósok és az alkotók számára, semmi sem veri felül a Pixpát. Röviden: a Pixpa egy egyszerű, csináld magad webes tervezési platform, amely online portfóliókra koncentrál. A legjobb rész róla? A Pixpa egyszerű drag-and-drop weboldal készítőjének köszönhetően még a kódolási tapasztalatokra sem szükség van a lenyűgöző portfólió létrehozásához..

pixpa weboldal készítő ui

Miután feliratkozott egy ingyenes próbaverzióra, számos egyszerű kérdést feltesz Önnek a webhely típusával kapcsolatban, amelyet létrehozni tervez, és hogy tervezi-e a termékek és szolgáltatások eladását. Ezt követően felkérjük Önt, hogy válasszon egy egyszerű témát.

Ha nem tetszik, ne félj; később megváltoztathatja. A Pixpa Home műszerfalánál nem kell rakétatudósnak lennie, hogy kitalálja: egyszerű, minimalista és nagyon könnyű navigálni.

Mint szinte minden weboldal-készítőnél, az összes kezelőszerv a bal oldalon van, tehát ha a múltban már használta, a Pixpa nem fogja érezni magát túl idegennek. A dolgok megkönnyítése érdekében az alapvető webhely előre elkészített oldalakat tartalmaz, amelyeket meg lehet őrizni, módosítani vagy akár törölni is.

Az oldalak hozzáadása egyszerű; mindössze egy kattintás ahhoz, hogy elküldje a vizuális tervezőnek, ahol az oldalakat részletesebben szerkesztheti. Mint valaki, akinek nincs webdesign-ismerete, csak kipróbáltam magam, és meglepődtem, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült létrehoznom egy kicsi, professzionális megjelenésű portfólióval foglalkozó weboldalt..

Weebly – újabb nagyszerű ingyenes webhely-készítő

A Weebly nagyban működik, mint a Wix, és valószínűleg a harmadik vagy a negyedik legjobb weboldal készítő a piacon.

Ingyenes weboldal-készítők esetében a második vagy a harmadik legjobb weboldal-készítő, attól függően, hogy mit tekint a WordPress kategóriának.

Miben különbözik a Wix-től?

A Weebly használata egyszerű – mindennek van értelme. Az építővel az a probléma, hogy a végtermék mindig kissé néz ki. Ha elkészült egy Wix webhellyel, akkor magabiztosan mondhatja ki, hogy jól néz ki, vagy elvégezheti a megfelelő beállításokat.

Weebly-húzás-elemek

A Weebly esetében nagy a valószínűsége, hogy a végterméket megnézjük, és kedvesnek érzi magát meh erről. Csak rendben lesz.

A téma testreszabása a Weebly-nél meglehetősen korlátozott, különösen, ha összehasonlítunk egy olyan üres vászon típusú szerkesztővel, mint a Wix. Bár könnyen használható, ott nem csak annyira sok lehetőség van.

Az egyik, amit Weebly jobban tesz, mint a Wix, az, hogy minden rendben és rendezett legyen. A Wix kissé eláraszthatja a számtalan opciót, hogy körül húzhasson. A Weebly szervezetesebbnek érzi magát, ami sokat segíthet a stressz és a szorongás terén a webhely felépítése során.

További információkért olvassa el a Weebly áttekintést.

Ingyenes verzió

A Weebly ingyenes verziója elegendő lehetőséget kínál az induláshoz. A frissítés egyszerű, ha rájöttél, szereti-e a platformot. A lábad nedvesítése mindenképpen megéri a kis idő elkötelezettségét.

WebSelf – A legjobb francia weboldal készítő

A WebSelf a legjobb francia weboldal készítő a piacon. Rendkívül illeszkedik a listán szereplő többi drag-and-drop weboldal-készítő formájához.

Ez a francia weboldal-készítő lehetővé teszi, hogy nagyon sokat tegyen az ingyenes verziójával, és lehetővé teszi, hogy pontosan megnézze, mire számít, és cent nélkül fizet..

Miben különbözik a Weebly-től?

Éppen megemlítettük a Weebly-t, mint a legegyszerűbb weboldal-készítőt, amely rendkívül gyorsan elkészít egy nagyon jó webhelyet.

Itt egy sokkoló, a WebSelf valójában még könnyebben használható. A WebSelf alapítóinak célja az volt, hogy a webfejlesztés mindenki számára elérhetővé váljon.

Szó szerint csak néhány kattintással eltart. Megváltoztathatja a háttér kinézetét, hozzáadhatja az egyedi fényképeit, és percek alatt elkészíthet szellemes másolatot.

A WebSelf segítségével hozzáférhet a már létrehozott mintákhoz. Még mindig újakat adnak hozzá, így megtalálja azt a sablont, amely megfelel a keresettnek.

WebSelf példa

A WebSelf segítségével a magas szintű testreszabás nem az, amit elér. Nagyon csiszolt terméket kapsz anélkül, hogy sokat tennél. Fontos megemlíteni azt is, hogy a WebSelf sokkal könnyebben követi a kanadai weboldalak akadálymentességére vonatkozó irányelveket.

A téma testreszabása a WebSelf-en meglehetősen korlátozott, csakúgy, mint a Weebly, és annak aspektusainak megváltoztatása nagyon hasonló. A nagy különbségtétel a már beépített tervek, amelyeket a WebSelf kínál. 

A WebSelf valóban tisztán tartja a dolgokat, ez teszi a Weeblyt rendetlenségnek. A rendelkezésre álló elemek húzása és ledobása lehet a legegyszerűbb módja annak, ha azt mondják, hogy webhelyet készített valaha. Szinte semmilyen erőfeszítést nem igényel.

Ingyenes verzió

A WebSelf ingyenes verziója elegendő lehetőséget kínál az induláshoz. A frissítés egyszerű, ha rájöttél, szereti-e a platformot. A lábad nedvesítése mindenképpen megéri a kis idő elkötelezettségét.

Egyéb

Nem feltétlenül ajánlom ezeket a lehetőségeket, de határozottan alternatívák.

ucraft logóUcraft: Az ingyenes tervek lehetővé teszik egyéni domain létrehozását. A blokk alapú weboldal kialakítása egyáltalán korlátozza. Vannak, akik szeretik, de a drag-and-drop építőket kissé felhasználóbarátabbnak találom.

feltűnően logófeltűnően: Feltűnő módon vannak profik. Például eladhat egy egyedi terméket a weboldalán. Szakterületük az, hogy egyoldalas weboldalakat készít, így a témák és a formatervezés nem olyan fontosak.

site123 logóSITE123: Kiváló lehetőség a legkevésbé tech-hozzáértő emberek számára. A SITE123 rendelkezik sablonrendszerrel, az úgynevezett tervezési segítséggel. Ez lehetővé teszi majdnem automatikusan egy nagyon jó megjelenésű weboldal készítését. Ha bármilyen kreatív hozzászólást szeretne kapni webhelyére, a SITE123 nem a legjobb választás.

jimdo logóJimdo: A Jimdo ingyenes tervei olyan fantasztikus funkciókkal rendelkeznek, mint az e-kereskedelem és a videók beágyazása. A tervezési felület nem a legjobb, de vele egy átlagos megjelenésű webhelyet készíthet.

Következtetés

Mikor jön rá – ha ingyenes webhely-készítőt keres, akkor valószínűleg nem akarja túl bonyolítani a döntést.

Könnyű kipróbálni a fenti lehetőségeket, mivel ingyenesen feliratkozhat és kipróbálhatja bármelyiket. Ez lenne a legjobb módja annak kiderítésére, melyik tetszik a legjobban.

Ha nem érzi ezt úgy, csak használja az állandó kapcsolatot. Egyszerűsíti a dolgokat, ha csak odamegy és elindul. Nagyon sokáig tart egy kezdőnek, hogy a Constant Contact elveszítse. További információkért nézze meg a legjobb weboldal-készítőkről szóló hatalmas cikkünket.

Ingyenes webhelykészítő GYIK

Vannak jó ingyenes weboldalépítők?

Igen! A Wix és a WordPress egyaránt remek lehetőségek az ingyenes weboldalkészítők számára.

Mi a legegyszerűbb ingyenes weboldal készítő?

Az ingyenes weboldal készítő a legegyszerűbben használható a SITE123. A legegyszerűbb azonban nem mindig a legjobb. A Wix a legtöbb szolgáltatást kínálja, miközben viszonylag egyszerű is.

A Wix jobb, mint a WordPress?

A rövid válasz nem. A hosszabb válasz az, hogy lehet. Ha azt szeretné, hogy webhelye nagymértékben testreszabható legyen szilárd tanulási görbe nélkül, akkor a Wix jobb, mint az Ön számára a WordPress. A WordPress egy mély merülés a weboldal készítésébe, míg a Wix olyan, mintha a sekély végbe gázolna, és flörtöl a mély végébe történő úszás gondolatával..

A Wix valóban ingyenes?

A Wix-nek egy ingyenes verziója van, de domain nevének formátuma lesz: username.wixsite.com/siteadress. Az egyéni domain használatához és a sok szolgáltatás feloldásához ki kell választania egy fizetett tervet

Hogyan szerezhetek be ingyenes domain nevet a Wix-től?

A fizetett terv kiválasztása után ingyenes domain név érhető el. Még mindig fizetnie kell a Wix-tervért, de ingyenesen dobnak be egy domain nevet – egy évig

Mi a legjobb ingyenes weboldal készítő a kisvállalkozások számára?

Javasoljuk a WordPress alkalmazást a kisvállalkozások számára, mivel ezek több szolgáltatást kínálnak a fizetésekhez, az elemzéshez és a követéshez. Olvassa el a kisvállalkozások áttekintését.

Referenciák és képösszegek:

 • MageeWP.com
 • WebsiteSetup.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author