Squarespace Review – Ulemper og fordele for potentiel køber (2020)

I løbet af de sidste syv måneder har vi overvåget den samlede ydelse af Squarespace som webhost. Vi har testet oppetid, indlæsningstid, kundesupport, funktioner i tjenesten og mere. Nedenfor er vores dybdegående firkantede gennemgang, der i høj grad er afhængig af data.

Hvad er Squarespace?

Squarespace-gennemgangSquarespace hjemmeside

Squarespace blev grundlagt i administrerende direktør Anthony Casalenas sovesal i april 2003.

I disse dage er det meget mere end en kollegieværelse.

Virksomheden har hovedkontor i Maryland og har 827 ansatte på tværs af sine tre lokationer. Millioner af websteder hostes på Squarespace-platformen.

I 2017 blev Squarespace udnævnt til det nr. 1 New York-baserede arbejdsgivermærke af HIRED.

Samme år blev virksomheden døbt af Fortune som et af de bedste 50 arbejdspladser for forældre, der blev placeret som nummer 26 på listen.

På deres hjemmeside hævder mærket at være ”Tillid til verdens bedste” og fortælle flere bemærkelsesværdige klienter som Lyft og Airwalk.

Men er Squarespace virkelig alt, hvad det er brudt op til at være? For at finde ud af det selv oprettede vi vores eget testsite med Squarespace i maj 2018. For dem, der er interesseret i rå data, se vores offentlige Pingdom-side.

Parat? Lad os komme igang…

Fordele ved at bruge Squarespace

Squarespace har et væld af frynsegoder, ligesom solid oppetid, support og funktioner. Her er alle detaljerne.

1. Stærk, 99,98% oppetid

Vores analyse af Squarespace’s oppetid i de sidste tolv måneder udkom med en gennemsnitlig oppetid på 99,98%. Meget respektabelt sammenlignet med mange andre webhosts.

I hele januar, december, oktober, september, juli, juni og april oplevede vi slet ingen nedetid på vores Squarespace-site. Bare se på vores resultater for dig selv.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid (2019-2020):

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,87%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,94%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,96%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,97%

Squarespace statistik sidste 12 månederGennemsnitlig oppetid på firkantet | Se statistikker

2. Omfattende kundesupport

Squarespace tilbyder omfattende kundesupport, komplet med en søgbar vidensbase, et samfundsforum og webinarer.

De tilbyder også live chat. Før du forbinder brugere til en serviceagent, foreslår Squarespace automatisk vidensbaserede artikler, der muligvis kan hjælpe med at løse dit problem.

Squarespace kundesupport

Hvis disse forslag ikke kildrer dit fancy, kan du enten sende e-mail til virksomheden eller live chat med en agent (hvis live chat er åben).

mulighed for e-mail og live chat

Live chat-timer er mandag til fredag, 16.00 til 20.00 EST.

Vi testede live chat-funktionen for at se, hvor effektive Squarespace-agenter er til at yde support. Her er det spørgsmål, vi sendte ind:

Kundesupport-chat

To minutter senere blev vi mødt med et svar om, at alle andre rådgivere i øjeblikket hjælper andre kunder, og vores meddelelse blev placeret i køposition nummer tre.

fortsat kundesupport-chat

Yderligere tre minutter senere modtog vi denne meddelelse:

kundesupport chat forsinkelse

Fjorten minutter efter at have nået ud, var vi endelig forbundet med en agent. Når han var tilsluttet, var agenten meget kyndig og hurtig til at reagere.

Kundesupport chat agent

Hun var også meget grundig og stillede tekniske spørgsmål, der bedre kunne hjælpe hende med at forstå vores situation.

Squarespace kundesupport-chat

I slutningen af ​​vores chat efterlod hun flere ressourcer og instruktioner, der løste vores problem.

kundesupport chathjælpinformation

Og hun kastede endda et ekstra tip eller to, som vi syntes var temmelig bemærkelsesværdigt. Det gjorde besværet næsten femten minutters ventetid værd.

kundesupport chatforslag

Ikke hurtig ved nogen strækning. Vi lægger det næsten under Cons nedenfor af den grund alene. Amanda var imidlertid så grundigt hjælpsom, da hun tilsluttede, at vi forlader som en Pro for nu.

3. Gratis (nyt) domænenavn ved årlig køb

Squarespace tilbyder et gratis brugerdefineret domænenavn ved køb af en årlig plan. Så længe du betaler for deres tjenester årligt, koster et nyligt registreret domænenavn dig ikke noget.

Men hvis dit websted allerede er vært andetsteds, vil Squarespace opkræve et gebyr for at overføre det. Eller i det mindste for at betale for topdomænet (TLD).

Her er hvad Squarespace’s websted siger om domæneoverførsler:

”Prisfastsættelse er baseret på TLD fra $ 20 til $ 70. For at gennemføre overførslen betaler du for et års domæneregistrering. Der er ikke noget ekstra gebyr for selve overførslen. Du beholder den resterende tid på din registrering på toppen af ​​det ekstra år, du registrerer gennem os. ”

4. Gratis WHOIS privatliv og SSL

Hver gang et domænenavn er registreret, skal du give personlige oplysninger såsom dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

Alle disse oplysninger er fuldstændigt offentlige med et simpelt WHOIS-opslag. Det er kun en af ​​måderne, som marketingfolk eller spammere finder dine personlige oplysninger på.

WHOIS privatliv beskytter domæneejers ejeroplysninger ved at erstatte denne personlige med oplysninger fra en videresendelsestjeneste, der maskerer den ægte domæneejs identitet.

Denne funktion er helt gratis, når du registrerer et domæne hos Squarespace.

Det samme er et SSL-certifikat, der står for Secure Sockets Layer. Dette betyder, at dit websted begynder med et sikkert “https: //” snarere end et usikret “http: //”, hvilket gør alle dine besøgende rolige, så dit websted kan stole på.

5. Moderne skabeloner, indbygget mobil version og indstillinger for onlinebutikker

Squarespace er ikke kun et hostingfirma i sig selv.

Det er en fuldgyldig webstedsbygger.

Med Squarespace er der masser af smukt designede webstedsskabeloner at vælge imellem. Ingen kodning eller HTML er nødvendig.

Squarespace-skabeloner

Du kan endda installere flere skabeloner på et sted og køre flere designs samtidig.

Hver skabelon kan tilpasses fuldstændigt. Du kan vælge de skrifttyper, farver og sidekonfigurationer, der bedst passer til din stil.

Den bedste del? Hvert design inkluderer automatisk en mobil version, der matcher det overordnede design af dit websted, så dit indhold vil se godt ud, uanset hvilken enhed besøgende bruger.

Du kan endda oprette en online butik med Squarespace, hvor du kan tilføje produktkataloger, merchandise og administrere dine produkter og minde kunderne om varer, de har efterladt i deres indkøbskurv.

Eksempel på Squarespace online butik

Onlinebutikens funktioner kommer dog dog til en ekstra pris, som jeg vil tale mere om senere.

1. Over gennemsnitlige ydelseshastigheder (733ms)

Vi testede også Squarespace’s sideindlæsningstider i vores 12-måneders gennemgangsproces.

Vi fandt, at deres hastigheder var en smule hurtigere end det samlede industrigennemsnit på 890 ms, hvor der blev indkoblet en gennemsnitlig hastighed på 733ms.

Gennemsnitlige hastighed i firkantet:

Squarespace 2019-2020 statistikSquarespace gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

Ulemper ved at bruge Squarespace

Hver rose har sin torn. Og hver webhost har sine undergang.

På trods af alle de fantastiske ting ved Squarespace er der et par røde flag at tænke på, før de springer pistolen med denne webhost.

1. Ingen refusion for månedlige planer

De fleste webhost tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Og de fleste er “ingen spørgsmål stillet.”

Squarespace tilbyder refusion, men du skal annullere dit abonnement inden for 14 dage efter købet.

Og det gælder kun årsplaner!

Virksomheden tilbyder overhovedet ikke refusion for månedlige planer. De tilbyder heller ikke refusion for fornyelsesbetalinger.

Når det kommer til domæneudbetalinger, bliver det endnu mere klistret. Squarespace tilbyder kun refusion til dem, der annullerer domæner inden for fem dage eller registrering.

Efter denne periode er du dybest set skruet fast. Hvis du registrerer eller overfører et .co.uk-domæne, er der ingen fem-dages afleveringsperiode eller refusion tilgængelig.

2. Dyrt, industri-standardiseret prismanipulation

Priserne på firkantet er lidt vildledende, ligesom de fleste andre webhosts på markedet.

De ruller brugerne ind med en lav månedlig pris på kun $ 12 pr. Måned for den personlige webstedsplan. Men denne sats er for den årlige plan, som vil sætte dig tilbage $ 144 per år.

Hvis du virkelig ønsker en måned til måned-plan, bliver du nødt til at udskifte $ 16 hver måned, hvilket kommer til $ 192 pr. År.

Squarespace-webstedspriser

Det samme gælder forretningsplanen. Det er angivet som $ 18 månedligt ($ 216 årligt), men det gælder for en årlig plan. Valgmuligheden fra måned til måned er faktisk $ 26 per måned eller $ 312 hvert år.

Priser for funktionerne i online butikken er indstillet på nøjagtig samme måde.

Den grundlæggende online butik plan er $ 26 per måned faktureres årligt, eller $ 312. Den ægte måned til måned er $ 30 per måned eller $ 360 per år.

Den avancerede online butik plan er $ 40 per måned faktureres årligt, eller $ 480. Den ægte månedlige sats? $ 46 per måned eller $ 552 per år.

Priser på Squarespace online butik

Bundlinjen? Hvis du vil have en nedsat sats, bliver du nødt til at forpligte sig til Squarespace i et helt år som minimum.

Squarespace-prissætning, hosting-planer & Hurtige fakta

Her er en hurtig oversigt over hostingplanerne, som Squarespace tilbyder.

Priser på firkantetÅrlige prisplaner for Squarespace

Den personlige websteds hostingplan indeholder følgende funktioner til $ 12 pr. Måned sammen med den årlige plan:

 • Ubegrænset sider, gallerier og blogs
 • Ubegrænset båndbredde og opbevaring
 • 2 bidragydere
 • Mobiloptimeret webside
 • Webstedsmetrics
 • Gratis brugerdefineret domæne (med årsplanen)
 • SSL-sikkerhed og WHOIS-privatliv
 • 24/7 kundesupport

For $ 18 pr. Måned inkluderer forretningsplanen:

 • Professionel e-mail fra Google
 • Google Ads-kredit på 100 $
 • Salgsfremmende pop-ups
 • Fuldt integreret e-handel
 • Sælg ubegrænsede produkter, accepter ubegrænsede donationer
 • 3% transaktionsgebyr
 • Mobil informationslinje
 • CSS og JavaScript tilpasning
 • Premium blokke / integration
 • Meddelelseslinje

Hvis du planlægger at være vært for et eCommerce-websted på Squarespace, men du vil låse fancy funktioner som nul transaktionsgebyrer, kasse på dit domæne og forladt auto-gendannelse af vogn, skal du tilmelde dig en af ​​de dyrere online butikskonti.

 • Gratis domæne? Med en årsplan.
 • Nem tilmelding: Nem tilmeldingsproces.
 • betalingsmetoder: Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, Diners Club
 • Skjulte gebyrer og klausuler: Restitutioner er ikke tilgængelige på månedlige planer eller fornyelsesbetalinger. Der er et gebyr på $ 20 til $ 70 for at overføre et eksisterende domæne.
 • Upsells: Ingen opsalg.
 • Kontoaktivering: Hurtig kontoaktivering.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: Dashboard.
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Installering med ét klik for de fleste CMS’er og populære apps. Squarespace har vidensbaserede artikler, der forklarer, hvordan man installerer de mest understøttede integrationer.

Anbefaler vi Squarespace?

Squarespace er fyldt med funktioner, og de er en kæmpe i webhostingverdenen.

De tilbyder masser af sofistikerede funktioner, inklusive en intuitiv webstedsbygger, der leveres med moderne skabeloner og e-handelsmuligheder. Hvert design er også optimeret til mobil.

Uptime er stærk på 99,98%, og kundesupport er meget kyndig. (Omend lidt langsomt.)

Sidehastighedshastighed var lige over det acceptable gennemsnit (890ms) med 733ms.

De, der tilmelder sig den årlige plan, vil modtage et gratis domæne, og WHOIS privatliv og SSL er inkluderet i alle planer.

Men deres refusionspolitik er en smule velsmagende og skuffende, og priserne er vildledende.

Du bliver nødt til at forpligte sig til dem i et år, hvis du vil have den laveste sats, uanset hvilken plan du vælger.

Hvis du er interesseret i at se, hvilke hostingudbydere der rangerer over Squarespace, kan du se på vores toppresterende værter her.

Eller, hvis du vil se et hurtigt kig på, hvordan det gør med andre webstedsbyggere vi har også dækket det.

Har du nogen positiv eller negativ oplevelse med Squarespace? Efterlad en gennemsigtig og autentisk anmeldelse nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author