Sådan undgås du at blive rippet af af en webhostingudbyder

Det er vanskeligt at vælge en hostingløsning på de bedste tider og forvirre og forværre som værst.

Der er mange typer tjenester, forskellige prisfastsættelsesordninger, mange beslutninger at tage, masser af faktorer involveret. For at gøre tingene værre er der nogle problemer, som du måske ikke engang ved om!

I denne artikel prøver vi at introducere dig til nogle af de mere subtile punkter ved at vælge en vært for at sikre dig, at du ikke bliver flået.

Uanset om du leder efter en vært til en WordPress-blog eller -websted, hjælper disse 8 point dig med at undgå problemer senere.

# 1 Brug velkendte og anerkendte værter

Topværter på hostingfacts.comTopværter på hostingfacts.com

Dette skal gå foran noget andet. Respektable steder har også faldgruber, og selvom de har nogle grimme træk op i ærmerne, er deres mål ikke rigtig at rive dig direkte ud. De spiller måske noget trickery med fornyelsesgebyrer eller servicestrukturer, men i slutningen af ​​dagen ønsker de faktisk at give dig god service.

Ukendte virksomheder, især lokale små virksomheder, er muligvis på udkig efter en hurtig sorteper og vil spille dejligt forhåndssalg og glemme dig, når de har dine penge. Dette er ikke altid sådan, men det er noget at være opmærksom på.

Heldigvis har vi gjort al research til dig. Bare gå videre og tjek denne side om anmeldelser af webhosting. Vi har sorteret de fleste hostingudbydere efter hastighed, oppetid & kunde support.

Det er lidt mere vanskeligt at finde ud af, om en lokal vært er din tid værd. Prøv at finde nogle klienter, og spørg dem, hvordan de har det med tjenesten. Det lønner sig altid at finde mindre kunder. Værter lægger altid særlig vægt på deres store klienter, så selvfølgelig oplever de god service. Hvis alt andet mislykkes, kan du teste deres tjeneste i en måned og se, hvad der er hvad med dig selv.

# 2 Husk pris og fornyelsesgebyrer

Prissætning af live-chatfornyelse øgesGenerelle priser er steget. Virkelig?

Nogle gange kan prisfastsættelsen være mildt sagt ikke-intuitiv. Nogle virksomheder giver dig en prisnedsættelse, der ser ud til at være den endelige pris. De sørger for at bruge en lille type til at indikere, at denne pris kun er gyldig indtil din fornyelsesdato.

Hvis du betaler forskud for en måned, får du kun nedsættelsen i en måned. Hvis du betaler i 3 år, er det gyldigt i 3 år. Efter fornyelsesdatoen faktureres du den fulde pris.

# 3 Der er ikke noget som “UBegrænset”

At sige, at du har ubegrænset noget, er i det mindste en misnomer. Først og fremmest kan du ikke have ubegrænset båndbredde eller opbevaring, da dette betyder, at virksomheden vil give dig mulighed for – og være i stand til – at opbevare hundrede billioner teraflops og overføre alt det til Mars. Og det er stadig ikke ubegrænset.

Hvad værter virkelig betyder her, er, at de giver dig så meget båndbredde og opbevaring, som din hardware er i stand til at håndtere. Udtrykket er uovervåget, hvilket ganske enkelt betyder, at de ikke måler din brug eller begrænser det kunstigt.

Dette betyder ikke, at du kan overføre alle de data, du ønsker, over internettet. Hvis du har en dedikeret server med en 10Mbps-port, kan du sende 10 Megabyte pr. Sekund. Det virker som meget, men det er stadig begrænset. Det oversættes til ca. 24 TB om måneden. Hvis din virksomhed deler 4k-video i høj kvalitet, kan du løbe tør hurtigt nok. Du kan også opleve betydelige flaskehalser, hvis du får trafikstød, der vil bruge mere end 10 Megabyte pr. Sekund.

Dette er en universel sandhed, der er ingen måde at omgå det på. Hvis du har en dedikeret server, skal du udvide, hvilket koster dig penge. Hvis du har en skyplan, betaler du sandsynligvis med GB eller TB, mens du gøre har en ubegrænset plan i værkets løse forstand, betaler du for det på passende måde.

# 4 Pas på de såkaldte “Opsæt” gebyrer

webhost-opsætningsgebyrer$ 15 for en “opsætning”? Hvad opretter de faktisk?

Vigtigere er: pas på upassende opsætningsgebyrer. Hvis du får en dedikeret server, er det forståeligt, hvis der er en tilknyttet installationsomkostninger. Nogen har måske faktisk fysisk gået ind og tilføjet hardwarekomponenter, du har bestilt, hvis du bruger en administreret service, de bliver nødt til at konfigurere softwaren og udføre forskellige andre opgaver.

Hvis du bruger nogen anden type service, er et installationsgebyr ikke rigtig forsvarligt, medmindre du beder virksomheden om at migrere dit websted.

# 5 Domæneregistrering ikke i dit navn

Dette er noget, som mange værter er skyldige i. Det er super praktisk at få et domænenavn gennem din vært, da alt er automatiseret. Du indtaster et domænenavn, betaler nogle penge og boom, du har et domæne.

Domænenavnet ejes imidlertid lovligt af værten, ikke dig, i det mindste i alle de tilfælde, vi har set. Dette egner sig til alle mulige problemer. Forestil dig, at du har et firma, der klarer sig godt med en fantastisk eCommerce-butik, og at du ikke teknisk ejer webstedet.

I praksis medfører dette ikke så mange problemer, som du ville tro. Så vidt vi ved, gør værter det meste, fordi det er lettere for begge parter, og det gør det også lettere for dem at lukke konti, der bryder loven ved at stjæle indhold eller servere ulovligt indhold.

Når det er sagt, mener vi, at den sikreste og mest professionelle mulighed er at bruge en registrator og registrere domænet selv i dit eget navn. Det er en simpel sag at pege domæner til en vært, og på denne måde ejer du alt om din virksomhed og dit websted!

# 6 Sørg for, at du kan få dine penge tilbage (hvis nødvendigt)

Penge tilbage 30 dageVi beder normalt ikke om mine penge tilbage, men at vælge en vært kan være ret vanskeligt, og evnen til at teste en af ​​dem i et par dage og derefter sige nej tak er en stor hjælp. Vi har talt med en anset værts ejer, der forsikrede os om, at de har en pengene-tilbage-garanti, mens de i henhold til deres egne servicevilkår ikke.

Vi tvivler ikke på, at de har gode intentioner og handler i god tro, men modstridende bevis er ikke noget, vi gerne vil se, når vi taler om en $ 350 + -plan.

Nogle værter giver dig muligvis en måned eller et par dage gratis, hvis du spørger pænt, taler med kundesupport, så vil de være i stand til at pege dig i den rigtige retning. Men hvis vi var dig, ville vi vælge en webhost, der har mindst 30-dages pengene-tilbage-garanteret. Se listen over de bedste hostingudbydere her, der tilbyder 30+ dages penge tilbage.

# 7 Sørg for, at du får det, du betaler for

Dette er et problem, vi har set, når vi leder efter styret WordPress-hosting. Denne type hosting vil sandsynligvis kun lade dig installere WordPress-websteder, men hele forudsætningen er, at alt fra hardware til servercache er optimeret til WordPress.

Nogle værter tilbyder dedikeret WordPress / Joomla hosting, men hvad dette virkelig er er bare ompakning af deres delte tjenester med “website” erstattet af “WordPress” eller “Joomla” korrekt.

En død gave er en pris (undgå billige hostingudbydere). Den billigste ordentlig administrerede WordPress-hosting starter omkring $ 28 – $ 30. Disse kan stadig være delte miljøer, men de er indstillet til WP.

# 8 DDOS-beskyttelse er sandsynligvis ikke komplet

Nogle værter kan prale af en vis grad af DDOS-beskyttelse. Selvom dette i sig selv kan være sandt, tror vi ikke, at en vært kan beskytte dig, især hvis du har en $ 29 – $ 300-konto. Der er kun én måde at beskytte mod et DDOS-angreb: a kæmpe stor netværk, og vi mener enormt!

Det kræver betydelige ressourcer at trække det ud, og det er bare ikke værd at beskytte et websted på $ 29 / måned. Hvis du mener, at DDOS er en alvorlig trussel mod dig, skal du investere i noget Cloudfare, der har en større chance for at beskytte dig.

Konklusion

Der er tre ting at gøre, når du vælger en vært: Sørg for at gå sammen med et velrenommeret, brug sund fornuft og gøre din research. Den første går langt for at sikre et stabilt sted. Sund fornuft er nyttigt, når man står over for udtryk som ubegrænsede ressourcer eller nonsensbegreber, der bare tjener til at blinde dig til at vælge en vært.

Forskning er nyttig til at identificere dine egne behov og finde ud af, hvad tjenester gør. Viden er altid dit bedste forsvar mod at blive flået!

Hvis du har brug for yderligere læsning, her er en infographic, vi sammensætter: 10 ting, der gør webhosting godt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author