Sådan fremskyndes WordPress-webstedet (uden at ændre webhost)

Hvad er fordelene ved at fremskynde et websted??

Som websteejer bør virkningen af ​​dit websteds hastighed på trafik, konverteringer og indtægter ikke undervurderes. Hastighed er også meget vigtig, når du surfer på internettet via mobile enheder. F.eks. Viser Google-forskning, at 53% af de mobile besøgende forlader en side, der tager længere end tre sekunder at indlæse.

Mange andre undersøgelser er blevet offentliggjort om virkningen af ​​webstedshastighed. For eksempel fandt en undersøgelse i 2017, at en forsinkelse på et sekund i indlæsning af websteder kan reducere sidevisninger med 11%, reducerer kundens tilfredsstillende med 16% og spiser væk 7% af den eftertragtede konverteringsfrekvens.

Det er også vigtigt at bemærke det Google bruger nu webstedshastighed som en placeringsfaktor.

Kort sagt, at have et langsomt websted vil have negativ indvirkning på følgende:

 • Trafik og sidevisninger
 • Konverteringer
 • Salg
 • Brand image og opfattelse i tankerne hos dine besøgende

Da det er vores mål at gøre hostingfacts.com til den førende ressource til opbygning af succesrige websteder, har vi besluttet at udarbejde en guide til, hvordan du øger dit websteds hastighed. Herunder er 21 måder at øge dit websteds hastighed:

Du lærer:

UPDATE: Før du begynder at optimere dit websted for at indlæse hurtigere, er der to ting, du skal overveje:

Gå først og tjek din nuværende belastningstid på websitet via Pingdom eller Google PageSpeed ​​Insights. Dette hjælper dig med at sammenligne hastighedsændringerne, når du har justeret dit websted.HostingFacts pingdom hastighed

HostingFacts sidehastig indsigt

For det andet skal du sikre dig, at du sikkerhedskopierer dit websted, da nogle af metoderne kræver finjustering / redigering af filer, der kan ødelægge dit websted. Sådan sikkerhedskopierer du WordPress-websted, og her er hvordan du sikkerhedskopierer andre …

Parat? Lad os starte med TRIN 1:

1. Fjern unødvendige plugins og tilføjelser

Unødvendige plugins og tilføjelser kan reducere dit websteds hastighed med MEGET, og det er især vigtigt at være opmærksom på dem, hvis du bruger blogging CMS’er som WordPress, Joomla eller Drupal.

En god casestudie om påvirkningen plugins kan have på et websteds hastighed afslører, hvordan det var i stand til at tage webstedets hastighed fra 4,23 sekunder til 1,33 sekunder. Ved analyse af webstedet blev det konstateret, at plugins bidrog til hele 86% af webstedsbelastningstiden

Det er meget vigtigt at bemærke, at det ikke kun handler om antallet af plugins, du har installeret på dit websted, men også om kvaliteten; et websted med 50 plugins kan indlæses meget hurtigere end et websted med 10 plugins, hvis webstedet med færre plugins har crappy plugins; generelt ønsker du at undgå plugins, der indlæser en masse scripts og stilarter, plugins, der udfører masser af fjernanmodninger og plugins, der tilføjer ekstra databaseforespørgsler til hver side på dit websted.

Faktisk hjælper plugins med at forbedre dit websteds funktionalitet, men det er også vigtigt at kun bruge et plugin, hvis du er overbevist om, at det er absolut nødvendigt.

Hvis du er en WordPress-bruger, skal du muligvis installere P3 (Plugin Performance Profiler);

P3_performance

Dette plugin scanner alle dine WordPress-plugins for at finde flaskehalse, og det giver dig en rapport, så du kan se, hvordan hvert plugin påvirker dit websteds ydeevne.

2. Betydelig begrænse eller fjerne sociale delingsknapper på dit websted

Hvis du mener, at du skal have 100 sociale delingsknapper på dit websted, skal du tænke igen; det er svært at finde frem til forskning, der skaber et massivt løft i webstedstrafik på grund af at have sociale delingsknapper (hvis noget, for mange sociale delingsknapper vil forvirre dine læsere), men forskning viser, at et langsomt websted reducerer trafikken.

De fleste sociale delingsknapper bruger JavaScript, og det kan være meget besværligt, når det kommer til ydeevne; der har været gentagne tilfælde af en Facebook eller et andet socialt medieside, strømbrud, der har væsentlig indflydelse på webstedets hastighed for folk, der installerede deres delingsknapper.

Løsningen på dette er at enten begrænse / fjerne sociale delingsknapper eller at konfigurere dem til at indlæse asynkront, så et afbrydelse af et bestemt socialt medieside ikke bremser dit websted.

sociale delingsknapper

3. Indlæs kode for Analytics og annoncenetværk asynkront

Analytics-sporingskoder og annoncenetværks koder kan også markant hindre dit websteds hastighed, især hvis fjernserveren er langsom eller nedsat; du kan let forhindre dette problem ved at konfigurere alle dine sporingskoder til at bruge asynkron levering; på denne måde vil en serverafbrydelse eller -forsinkelse med dit annoncenetværk eller analysetjeneste ikke bremse dit websted.

4. Aktivér udløber headere

Der er flere faktorer, der påvirker, hvor hurtigt et websted er, men serverens responstid bidrager meget til webstedshastigheden; jo flere anmodninger der sendes til din server, jo langsommere tager det dit websted at indlæse.

Udløber Headers fortæller din besøgende browser, hvornår de skal anmode om visse filer fra din server vs. fra deres browser-cache; Hvis en udløber headere er konfigureret, så din besøgende browser kun anmoder om en fil en gang i en måned, og denne fil er blevet gemt i deres cache fra et nyligt besøg, anmoder deres browser ikke om denne fil igen, før en måned er forbi. Dette er som et dobbeltkantet sværd til at øge webstedshastigheden, fordi det begrænser antallet af HTTP-anmodninger på din server og samtidig reducerer belastningen på din server, da den samme fil ikke bliver anmodet om gentagne gange.

Hvis du vil implementere Expires Headers på dit websted, viser denne tutorial fra GTmetrix dig, hvordan du gør netop det.

5. Aktivér cache

Cache sikrer en meget hurtigere oplevelse for dine webstedsbrugere ved at gemme en version af din hjemmeside i deres browser og servere dem den version, indtil dit websted er opdateret, eller indtil du instruerer det til at opdatere den version af dit websted, de serveres.

Der er forskellige måder at aktivere cache for websteder, afhængigt af hvilken platform du bruger; til WordPress, kan du installere følgende plugins:

 • W3 samlet cache
 • W3 Super Cache

Hvis du vil have noget mere avanceret, skal du gå videre og købe WP Rocket (det er sandsynligvis det bedste!). For Drupal kan du følge denne ressource.

Her er flere tutorials om, hvordan du aktiverer cache til dit websted:

 • Sådan optimeres dit websted med HTTP-cache
 • GTmetrix-artikel om Leverage browser cache

6. Brug et Content Delivery Network (CDN)

De fleste steder er hostet på servere i USA, og selvom disse websteder generelt vil være hurtigere for folk i USA eller personer, der besøger en amerikansk VPN-service, vil dit websted være langsommere for folk fra andre dele af verden. En CDN løser dette problem ved at distribuere dine webstedsfiler på tværs af et netværk af servere forskellige steder i verden, så nogen, der prøver at besøge fra Indien, vil få serveret fra en server i Asien i stedet for fra en server i Europa. Dette vil føre til en betydelig stigning i dit websteds hastighed.

For at bestemme, hvor effektive CDN’er kan være, udførte Matthew Woodward et eksperiment og fandt, at brug af en CDN kan øge webstedets hastighed med op til 60%.

Her er nogle af de bedste CDN-muligheder for dig:

 • Cloudflare (deres gratis plan er god nok!)
 • KeyCDN (værd at prøve det)

7. Få en bedre webhost

Liste over hurtigste udbydere af webhostingUndskyld, men vi var nødt til at smide det ind her …

Hvis alt hvad du gør for at gøre dit websted hurtigere ikke fungerer, eller du kun bemærker en lille, ubetydelig forskel i webstedshastighed fra at følge bedste praksis, er det måske tid til at ændre din webhost.

I en artikel til Smashing Magazine afslørede Marcus Taylor, hvordan webhosten, der blev brugt, påvirkede webstedshastigheden for to af hans klienter; begge klienter har lignende websteder, men en anden hostingudbyder. En af klienterne er vært på en pålidelig dedikeret server, mens den anden vært på en billig server, resultatet var en massiv forskel i responstid på webstedet; klientens DNS-responstid på den dedikerede server var 7 millisekunder, mens klientens responstid på den billige server var 250 millisekunder. Intet justering eller plugin kan afhjælpe en sådan forskel!

Din webhost er meget vigtig, når det kommer til dit websteds hastighed, så vælg noget godt fra vores hostinganmeldelser her. I henhold til vores test og analyser på hostingfacts.com skal disse tre hostingudbydere dog være de hurtigste (<400 ms):

 1. A2 Hosting 320ms
 2. Hostinger 363ms
 3. Bluehost 380ms

Så medmindre du har brugt webstedsbyggere (som Wix for eksempel) til at bygge dit websted, skal du undersøge for at finde den bedste vært til dit websted.

8. Dit webstedstema

Præcis hvor meget af din indvirkning har dit websteds hastighed på stedet? En masse! Julian Fernandes var i stand til at tage sin webside-belastningstid fra 630ms til 172ms blot ved at skifte temaer; dette var det samme sted, med den samme vært, og intet andet blev ændret, men webstedets tema, og dette resulterede i et massivt løft i webstedsindlæsningstid.

Selv den bedste serverkonfiguration gemmer ikke dit websted, hvis du bruger et crappy tema med oppustet kode; Sørg for også at overveje ydeevne, når du leder efter et webstedstema, ikke kun æstetik.

9. Installer Google PageSpeed ​​på din servergoogle sides hastighed

PageSpeed-modulet er et open source-servermodul fra Google, der automatisk optimerer dit websteds hastighed; det foretager ændringer på din server og filer efter bedste praksis for webstedseffektivitet uden at kræve, at du gør noget andet.

Hvis du er teknisk erfaren, kan du selv installere Google PageSpeed. Hvis du ikke er teknisk erfaren, kan du bede din webhost / udviklere om at installere det for dig.

10. Optimer og reducer billedstørrelse

Ikke-optimerede billeder kan være meget tunge, og som et resultat, brug en masse serverressourcer og tage længere tid at indlæse; Hvis den gennemsnitlige billedstørrelse på dit websted er 1 mb eller 2 mb +, har du et seriøst arbejde at gøre. Du kan reducere størrelsen på dit billede markant, samtidig med at du sikrer, at dets kvalitet ikke påvirkes negativt ved at bruge følgende værktøjer:

 • WP Smush (til WordPress-brugere)
 • EWWW Image Optimizer (til WordPress-brugere)
 • Kraken (for alle – Drupal og Joomla)

11. Aktivér Gzip-komprimering

Du har sandsynligvis prøvet at komprimere en fil på din computer, og du har set, hvad en massiv reduktion i størrelse dette kan resultere i; en 60 MB fil kan komprimeres til kun 5 MB. Gzip-komprimering fungerer på samme måde, men for websteder; Gzip komprimerer automatisk dine webstedsfiler til zip-filer, reducerer drastisk størrelsen på dine filer og øger dit websteds hastighed som et resultat.gzip-komprimering

I Smashing Magazine-artiklen, som vi refererede til tidligere, gik et websted fra at være 68KB til 13KB udelukkende på grund af, at Gzip var aktiveret.

Hvis du vil aktivere Gzip-komprimering på dit websted, er denne guide fra GTmetrix et godt sted at starte.

12. Optimer regelmæssigt din database

Dette er en ofte ignoreret, men meget magtfuld måde at øge dit websteds hastighed på; det er især effektivt, hvis du bruger WordPress eller en hvilken som helst CMS, der er meget afhængig af databasebrug.

Nogle CMS’er og de plugins, du installerer, stoler meget på din database for at gemme data; dette øger data, der er gemt i din database, når du bruger CMS / plugin, hvilket gør dit websted gradvis langsommere. Dette gælder især plugins, der gemmer logfiler, statistikker og brugerdata. Det gælder også, hvis du bruger WordPress og aktiverer postrevisioner, pingbacks og trackbacks.

Du kan gøre dit websted meget hurtigere ved regelmæssigt at rydde op i din database, en proces, der kan automatiseres med WP-Optimize-plugin, hvis du bruger WordPress, eller manuelt (til andre platforme) ved at følge denne tutorial.

13. Komprimer Javascript- og CSS-filer

Hvis dit websted bruger en masse JavaScript- og CSS-filer, er der stor sandsynlighed for, at dit websted fortæller din besøgende browser om at behandle disse filer individuelt; Dette fører til mange anmodninger, der til sidst påvirker dit websteds hastighed negativt. Ved at minimere JavaScript- og CSS-filer reduceres antallet af individuelle JavaScript- og CSS-filer ved at have dem et sted, hvilket forbedrer dit websteds hastighed markant.

14. Kombiner dine baggrundsbilleder til billedsprites

Jo flere anmodninger en brugers browser skal fremsætte til din server, desto langsommere bliver dit websted for denne bruger; de fleste webstedsskabeloner består af flere baggrundsbilleder, og det ender med at oprette flere forskellige anmodninger, hver gang en besøgende prøver at indlæse webstedet. Løsningen på dette er at kombinere disse billeder i et, så en besøgende browser kun skal anmode om et billede, når man prøver at indlæse dit websted; dette kan opnås med image Sprites.

Ved at kombinere baggrundsbilleder i billedsprites kan du reducere anmodning overhead, antallet af bytes, som din besøgende browser-downloads og forsinkelse forårsaget af rundrejser foretaget, når din server downloader andre ressourcer. Dette vil føre til et meget hurtigere websted.

Du kan bruge SpriteMe til at kombinere dine billeder i sprites, eller du kan følge forslagene i denne Smashing Magazine-artikel.

15. Aktivér HTTP Keep-Alive

Når en besøgende’s webbrowser normalt forsøger at anmode om en fil fra din webserver, griber den normalt hver fil individuelt; med andre ord, en forbindelse lukkes, når en fil er taget, og åbnes derefter igen for at anmode om en ny fil. Dette bruger mere processor, netværk og hukommelse og fører til sidst til et langsommere websted, hvis der er meget belastning på din server. Aktivering af HTTP-vedligeholdelse sikrer, at alle filanmodninger til din server foretages via en enkelt åben forbindelse, hvilket fører til et meget hurtigere websted for dine brugere ved at begrænse antallet af forbindelser til din server.

Du kan aktivere holde-ved ved at kopiere og indsætte nedenstående kode i din .htaccess-fil:

Header-sæt Forbindelse holdes i live

Alternativt kan du følge disse instruktioner afhængigt af din server.

16. Fix alle ødelagte links på dit websted

Selvom ødelagte links inde i dit indhold ikke påvirker dit websteds hastighed, selvom de kan skabe en dårlig brugeroplevelse, kan ødelagte links i din JavaScript, CSS og billedwebadresser gøre dit websted irriterende langsommere; skal du sørge for at scanne disse aspekter af dit websted for ødelagte links og rette dem, før de sender dine brugere væk.

17. Undgå hotlinking af billede

Image hotlinking, også kendt som “inline linking”, er at kæde til et billede på en anden persons websted i stedet for at indlæse billedet på din egen server. På overfladen ser det ud som en handling, der sparer dig for meget båndbredde, især hvis du har et websted med høj trafik, men det kan faktisk gøre dit websted virkelig langsomt, hvis det websted, der er vært for det billede, du har linket, oplever en nedetid eller er langsom.

Uanset om det er billeder inde i dit indhold eller bannerbilleder til dine annoncer, skal du sørge for at være vært for dine billeder først på dit websted, før du linker til dem.

18. Begræns antallet af eksterne anmodninger

For at sikre et fuldt funktionelt websted skal du stole på filer og ressourcer fra andre websteder; som et resultat skal du integrere videoer, præsentationer og andre multimediefiler. Selvom dette ikke nødvendigvis er dårligt, kan det have indflydelse på dit websteds indlæsningstid, hvis det er for meget, eller hvis du anmoder om eksterne filer fra langsomme websteder..

Prøv at begrænse antallet af eksterne anmodninger, som dit websted vil fremsætte; hvis det er muligt, vært så mange filer som du kan på din server. For andre filer skal du kun lade dit websted anmode om dem fra meget pålidelige websteder.

19. Brug en pålidelig CMS

Dit CMS er rammen for dit websted; Hvis du bruger enkel HTML eller populære og pålidelige CMS’er som WordPress eller Drupal, skal du have det godt. Hvis du imidlertid bruger et mindre populært CMS eller noget, du har bygget til dig selv, risikerer du at have et langsomt websted; Sørg for, at du kører passende tests og foretag den rigtige undersøgelse for at sikre, at en CMS er hurtig og pålidelig, før du bruger den.

20. Brug en PHP-accelerator

PHP reducerer behovet for at fortsætte med at indtaste de samme oplysninger på dit websted hele tiden, men det kan føje til dit websteds indlæsningstid. Du kan enten prøve at udskifte PHP-filer med statiske HTML-filer, når det er muligt, eller du kan bruge en PHP-accelerator til at gøre dit websted meget hurtigere, hvis det er afhængigt af PHP.

Denne Wikipedia-post indeholder en liste over flere PHP-acceleratorer, du kan bruge.

21. Undgå, at andre hotlinker dine billeder

Ligesom det er vigtigt at undgå hotlinking af andre menneskers billeder, skal du også forhindre, at andre hotlinker dine egne billeder.

Når folk hotlink dine billeder, stjæler de dybest set din båndbredde, da der vil blive fremsat en anmodning til din server, hver gang deres læsere prøver at se billederne på deres websted. Du kan forhindre dette ved at deaktivere hotlinking af billeder, der er vært på din server.

Denne artikel om Hongkiat vil lære dig, hvordan du forhindrer hotlinking af dine billeder, og dette værktøj hjælper dig automatisk med at generere en .htaccess-fil, der forhindrer, at dine billeder bliver hotlinked.

Din tur – Test dit websteds hastighed

Test dit websteds hastighedNår du har implementeret ovenstående forslag, skal du gå videre og teste dit websteds hastighed for at se, om der er en forskel (efterlad en kommentar nedenfor, hvis du ser en forskel). Her er vores vigtigste anbefalinger til test af dit websteds hastighed:

Pingdom-webstedshastighedstest: Med dette værktøj skal du søge at få en reduceret webstedsbelastningstid samt et reduceret antal serveranmodninger. Dette værktøj sammenligner også din websteds hastighed med andre websteder online.

GTMetrix: Dette værktøj analyserer din websteds hastighed ved hjælp af Google Pagespeed Insights og Yslow og giver dig en vurdering fra A til F. Det giver også forslag til forbedring.

Webside Analyzer: Dette værktøj giver dig oplysninger om din sidestørrelse og downloadtidspunkt på webstedet, og det giver forslag til, hvordan du forbedrer dit websteds indlæsningstid.

Google Pagespeed-indsigt: Du skal sigte mod en score tættere på 100. Den har også et mobilt hastighedstestværktøj, som du kan bruge.

Yslow: Dette værktøj analyserer din webstedshastighed baseret på Yahoo! S regler for webstedspræstation.

WebPage Test: Jo tættere din score er på 100, jo hurtigere er dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author