Midfase gennemgang

Midfase-logo

Samlet bedømmelse

Billigste plan
$ 2,78 / mo

Midfase: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

I et nøddeskal anbefaler vi ikke rigtigt Midfase (medmindre du er på et super lille budget) af nogle få grunde, hvor de vigtigste er sikkerheds- og læshastighed. De er billige, hvilket er godt, men hvis du vil drive en legitim virksomhed, der har brug for et hurtigt websted, er der en masse bedre alternativer derude.

Sikkerhed: At have et SSL-certifikat (https, et sikkert sted) er et must i disse dage, bestemt med Google, der favoriserer https-websteder, og Chrome mærker aktivt ikke-sikre websteder som “ikke sikre”… Grundlæggende SSL-certifikater er faktisk gratis i disse dage, fordi de ‘ er så vigtig. De fleste værter tilbyder dette også gratis, fordi det er let at integrere. Med Midfase skal du dog tilmelde dig en “forretningsplan” for at få et gratis SSL-certifikat …

Indlæserhastighed: Helt bestemt ikke optimalt her, mens flertallet af brugeranmeldelser synes at være på den neutrale / positive side … hvad der skiller sig ud er vægten på langsomme websteder … men det kommer med superbilligt hosting, så du kan ikke forvente meget.

Så hvad vi virkelig siger, er… der er en masse webhoste derude, der er bedre til stort set alt (fra sikkerhed, support og ydeevne). Vi anbefaler, at du tjekker vores bedste hosting-sammenligning.

Hvis du stadig er interesseret i Midfase, skal du fortsætte med at læse nedenfor.

Midfase-forskning

MidPhase Hosting Review

En introduktion til MidPhase

MidPhase blev grundlagt langt tilbage i 1998 af Daniel L. Ushman, Zachary D. og Zak Boca. Virksomhedens hovedkvarter er beliggende i Salt Lake City, Utah. De har hold flere steder rundt omkring i verden som USA, UK, Ukraine og Indien.

I 2007 blev MidPhase erhvervet af UK2 Group. Sidstnævnte er et firma, der leverer internettjenester og er baseret i England og ejer også andre hostingfirmaer som WestHost og VI.net. MidPhase blev nomineret til HostReview Readers Choice Award i 2010.

Prisfastsættelse

MidPhase giver dig tre forskellige typer webhostepakker. Disse kaldes Personlig, Professionel og Erhverv. De nævnte planer kan ses nedenfor:

Den billigste plan kaldes Basic og koster 3,48 USD pr. Måned, hvis du vælger en 1-, 2- eller 3-årig kontrakt. Selvom nævnte pris kun er en salgsfremmende pris. Planen koster dig USD 7,95 og USD 6,95 pr. Måned, hvis du får henholdsvis de månedlige og 3-måneders kontrakter.

Et domæne er kun muligt med basisplanen. Underdomæner er kun begrænset til et pr. Hostingkonto. Selvom du har den nævnte plan, kan du have ubegrænset internetplads. Dette er især nyttigt, hvis du har brug for at placere billeder og videoer i høj opløsning på dit websted. Du er ikke begrænset af den mængde plads, du har, så du kan frit placere den ønskede fil på din hosting-konto.

Du får også en ubegrænset båndbredde. Dette henviser til ubegrænset dataoverførsel mellem serveren og den enhed, der anmoder om webstedsindhold. Dette betyder, at du kan have en ubegrænset mængde trafik, og du behøver ikke at betale ekstra, hvis du går ud over den sædvanlige trafikmængde, du oplever.

Hvis du vælger den årlige plan, kan du få et gratis domæne. Dette gælder kun for det primære domæne. Domæneregistrering er også begrænset til extensions .com, .org, .net, .us, .biz og .org. Du har et kontrolpanel til alle formål, der giver dig mulighed for blandt andet at administrere hostingkonti, e-mail-adresser og faktureringsinfo.

Opsætning af din konto er gratis. Dette kan spare dig for USD 10,00. Ikke dårligt, ikke? Pakken leveres med Softaculous, et programinstallationsprogram, der giver dig mulighed for at installere hundredevis af applikationer med bare et par klik.

E-mail-konti er ubegrænset. Dette betyder, at hver person, der er ansvarlig for en anden afdeling på dit websted, kan have sin egen konto. Sparer dig et par dollars ved at betale for en anden udbyder af e-mail-hosting. Det leveres med funktioner som e-mail-alias, e-mail-videresendere og autosvar. Det leveres også med anti-spam og anti-virus beskyttelse til forsvar mod ondsindede angreb.

Du kan få flere oplysninger om dit websted gennem deres online statistikfunktioner. Webalizer, en webloganalysesoftware, fås med den billigste pakke. Dette værktøj rapporterer statistikker såsom hits, besøg, henvisninger og besøgende’s oprindelsesland. Et andet webanalyserapporteringsværktøj, AWStats, er også inkluderet.

PHP 7, Python, Perl-CGI og Ruby On Rails understøttes af den nævnte plan. ImageMagick 5+ understøttes også. De har en garanteret driftstid på 99,99%. Dette betyder, at dit websted er op det meste af tiden, og nedetider ville ”sjældent” forekomme.

Endelig har de en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette udelukker dog domænenavne og gælder kun, hvis afbestillingen finder sted inden for 30 dage fra salgsdagen. Hvis du blot prøver deres produkter og tjenester, kan du få en fuld refusion, så længe du opfylder betingelserne og betingelserne for den nævnte garanti.

Supportindstillinger

Der er forskellige muligheder, du kan bruge til at få den hjælp, du har brug for. Nedenfor er følgende muligheder:

  • Servicestatusside
  • Vidensbase
  • Billetindgivelse
  • Online live chat
  • Telefon Support

Siden Servicestatus giver dig information i realtid om status for deres tjenester. Disse inkluderer information om deres hovedsystemer, kontrolpaneler og hosting-servere. Tidligere hændelser er også inkluderet her. Kommende planlagt vedligeholdelse offentliggøres også her.

Knowledge Base indeholder forskellige emner, du kan tjekke ud for at opsætte og administrere de produkter og tjenester, du har benyttet dig af MidPhase. Hvis du synes, dit problem er enkelt, kan du bare tjekke Knowledge Base for at få oplysninger. Selvom dit problem ikke kan løses af Knowledge Base, skal du vælge deres live chat, telefonstøtte og billetindleveringsfunktioner.

Deres tekniske supportteam er tilgængeligt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Du kan også indsende en billet, som også er tilgængelig 24/7. Deres live chat-funktion bruges primært til salg og er tilgængelig mandag til fredag, fra 08:00 til 17:00, Mountain Time.

Fordele

Der er nogle fordele ved at arbejde med MidPhase. Disse er inkluderet nedenfor:

Ubegrænset diskplads

Du får en ubegrænset mængde webplads. Dette kan være meget nyttigt, hvis du har brug for at placere store filer på dit websted. Billeder og videoer kan placeres uden tøven. Du behøver ikke at få en dyrere plan bare for at få ekstra webplads. Hver plads du har brug for er tilgængelig.

Gratis domæne

Hvis du vælger den årlige plan, får du et gratis domæne. Dette sparer din tegnebog et par dollars. Temmelig praktisk, hvis du lige er startet og ikke har et domænenavn endnu. Domæneudvidelser er begrænset til .com, .org, .net, .us, .biz og .org. Hvis du overvejer en anden udvidelse, kan du ganske enkelt hente den fra en anden udbyder.

Ulemper

Langsom indlæsningshastighed

Midtefasens indlæsningshastigheder er langsomme sammenlignet med gennemsnittet. Det er faktisk indlysende. De reklamerer ikke for SSD’er eller cacheteknologier. De annoncerer ikke ved hjælp af LiteSpeed-servere. Noget relateret til hastighedsforbedring kan ikke ses på deres websted.

Dårlige indlæsningshastigheder på websitet fører til dårlig brugeroplevelse. Dette fører igen til lavere konverteringer. Langsom indlæsningshastighed betyder også lavere placeringer i søgemaskiner. Google favoriserer websteder, der indlæses hurtigere end dem, der indlæser langsommere.

Intet gratis SSL-certifikat

Du får ikke et gratis SSL-certifikat med den billigste plan. Et SSL-certifikat er vigtigt for at beskytte følsomme oplysninger (f.eks. Kreditkortoplysninger), som dit websted indeholder. Plus, det er en bonus ved at forbedre din placering af søgemaskinerne, da Google favoriserer websteder i HTTPS over websteder i HTTP.

Et gratis SSL-certifikat er kun tilgængeligt, hvis du vælger den årlige pakke i forretningsplanen. Dette koster USD 4,38 pr. Måned. Ved en 1-årig kontrakt skal du udskudte USD 52,56 på forhånd. De nævnte priser er kun aktuelle salgsfremmende priser. Sørg for, at du læser deres vilkår og betingelser for at være opmærksom på, hvad du får til.

Konklusion

Som nævnt i introduktionen, hvis du har et budget og bare har brug for at starte en blog, kan Midphase helt sikkert arbejde for dig … men hvis du har brug for noget mere end det som https, hurtige indlæsningshastigheder osv. … anbefaler vi stærkt at kigge efter alternative hostingudbydere.

OversigtBehandler Matthew Rogers Gennemsynsdato 2018-08-31Omsynet vare MidtfaseAuthor Rating 31star1star1stargrågråProduktnavn MidphasePrice
USD 2,78

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author