MDDHosting-gennemgang

mddhosting-logo

Samlet bedømmelse

Billigste plan
$ 5,99 / mo

MDDHosting: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

Kort sagt kan vi lide dem af nogle få grunde, hvor de vigtigste er oppetid og support.

Uptime: De bruger en StorPool-drevet lagringsplatform (superhurtig, selvhelende osv.), Som gør dem i stand til at tilbyde en 1000% Uptime-garanti, der understøttes af deres serviceniveauaftale.

Support: 24x7x365 teknisk support, der faktisk plejer, altid praktisk!

Sikkerhed: Med en kombination af gratis SSL-certifikater, gratis SiteLock lite (som scanner dit websted efter malware) og daglige sikkerhedskopier, behøver du ikke at bekymre dig om at miste data, det er virkelig imponerende.

Indtil videre så god… men… det, vi ser på, er serverressourcer, det er ikke meget til den grundlæggende plan, ikke nok til at give mulighed for deres ubegrænsede domæner og båndbreddefunktioner. Kontoen vil på et tidspunkt blive kvalt. Selvom det er normalt, og du ikke kunne forvente mere for pengene, ville det være rart, hvis det blev sagt mere tydeligt.

Generelt dog imponerende ting! Hvis du ønsker at være vært hos dem, skal du bestemt tilmelde dig, du vil ikke fortryde det!

Alternativt kan du se vores bedste webhosteliste for flere muligheder.

MDDHosting-forskning

MDDHosting-gennemgang

En introduktion til MDDHosting

MDDHosting blev grundlagt af Michael Denney i 2007. Han er også administrerende direktør for det nævnte firma. Dets hovedkvarter ligger i Indiana, USA. Datacentre er placeret i Denver, Colorado.

MDDHosting leverer en række produkter og tjenester. Disse inkluderer Managed Shared Cloud Hosting, Virtual Private Servers (VPS) og Hosting for forhandler. De leverer også SpamExperts spamfiltrering, SiteLock Malware Protection, SSL-certifikater, domæneregistrering og domæneoverførsel.

Prisfastsættelse

Virksomheden leverer ni typer af Managed Shared Cloud Hosting-planer. Disse kaldes CloudStarter, Cloud1, Cloud2, Cloud4, Cloud6, Cloud8, Cloud10, Cloud12 og Cloud14. Puha! Det er en del. De nævnte planer kan ses nedenfor:

Den billigste plan kaldes CloudStarter og koster USD 5,99, hvis du betaler fra måned til måned. Hvis du vælger en 36-årig kontrakt, koster den dig USD 4,00 pr. Måned. Med denne plan kan du have ubegrænsede domæner pr. Hostingkonto. Dette betyder, at virksomheden ikke begrænser antallet af Addon-domæner og Alias ​​på din hosting-konto.

Du får også diskplads på 10 GB. Sammenlignet med andre hostingudbydere er dette for lidt, da andre tilbyder ubegrænset lagerplads. Båndbredde er ubegrænset. Dette betyder, dataoverførsel fra serveren til den anmodende enhed er ubegrænset. Du kan rumme enhver webstedsviser derude uden at skulle betale ekstra.

Bortset fra ubegrænsede domæner får du også andre ubegrænsede funktioner. Disse inkluderer ubegrænsede MySQL-databaser og e-mail-konti. Således kan du give hver person, der administrerer dit websted deres egne e-mail-konti uden at skulle betale for en ekstra udbyder af e-mail-hosting.

Når det kommer til ydeevne, får du 0,5 CPU Core og 0,5 GB RAM (hukommelse). Jo højere disse to er, jo hurtigere bliver dit websted. Du kan vælge blandt mange PHP-versioner, hvoraf nogle er PHP 7.0, 7.1 og 7.2. De nævnte versioner af PHP er hurtigere sammenlignet med ældre versioner. Igen betyder dette hurtigere indlæsningshastigheder for websteder for dig.

Du kan aktivere og få adgang til CloudFlare direkte i MDDHostings cPanel, da de er en Cloudflare Optimeret Partner. De understøtter også CloudFlare Railgun og leverer det gratis på deres pakke. Dette sikrer, at forbindelsen mellem din originale server og Cloudflare-netværket er så hurtig, som den kan være. Railgun bruges til at komprimere tidligere ubearbejdede webobjekter med op til 99,6%. Dette resulterer i en gennemsnitlig ydelsesforøgelse på 200%.

CloudStarter-pakken bruger en LiteSpeed-webserver. Dette er en 100% kompatibel med Apache. Ifølge MDDHosting er det også “mindst” 174% hurtigere end Apache og “mindst” 76% hurtigere end NGINX.

MDDHostings plan understøtter også LiteSpeed ​​Cache. Dette er et af de hurtigste sidecache-systemer til Magento, WordPress, PrestaShop, Joomla !, Drupal, MediaWiki og XenForo. Det giver dig også muligheden for at håndtere et stort antal besøgende uden at knække en sved. Plus, de har også LiteSpeed ​​Cache til WordPress (LSCW). Dette bruges til dramatisk at reducere indlæsningstiden for sider. Dette fører til en høj PageSpeed-score og en forbedret brugeroplevelse.

Softaculous Application Installer er også inkluderet, så du kan installere hundredevis af apps med blot et par klik. Disse apps inkluderer blandt andet WordPress, Joomla !, og Drupal. SitePad, en drag-and-drop-webstedsbygger, findes i pakken. Det er let at bruge interface inkluderer mere end 50 temaer og over 40 widgets som Billedgallerier, Billedglider, Billedgallerier og Videosliders.

De implementerer automatiske daglige sikkerhedskopier, der er gemt på et sted på stedet i mindst 7 dage. Deres backup-system er drevet af JetBackup. Du kan også gendanne sikkerhedskopierne selv ved hjælp af cPanel.

De har en garanti på 1000%, der er bakket op af en serviceniveauaftale (SLA). I henhold til MDDHosting, hvis din server har en fysisk nedetid på mere end 1 time, kan du anmode om 10 gange (1000%) den faktiske nedetid for 10 gange. Således, hvis du oplever 1 times driftstid, modtager du 10 timers kredit. Dette er dog underlagt visse vilkår og betingelser.

Endelig giver de dig en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Kun førstegangskonti er berettiget til refusion. Meget nyttigt, hvis du bare prøver deres tjenester for første gang.

Supportindstillinger

MDDHosting giver forskellige muligheder for support. Disse inkluderer følgende:

  • Telefon Support
  • Billetindgivelse
  • E-mail support
  • Fællesskabsfora
  • Vidensbase
  • Serverstatus

Billetindlevering og e-mail-support er tilgængelig 24/7/365. Telefonstøtte bruges til salg og fakturering og er tilgængelig mandag til fredag, fra 08:00 til 16:00, Eastern Time. Serverstatus viser et realtidsoversigt over deres servere. Du kan bruge det til at kontrollere, om der er problemer med deres operationer.

Deres vidensbase indeholder tutorials om, hvordan man opsætter og administrerer deres produkter og tjenester. Community Forums er på den anden side et Q&En platform, der også giver dig mulighed for at stille spørgsmål og besvare andre spørgsmål.

Anmeldelser af deres kundesupport var for det meste positive. Kunderne var tilfredse med deres repræsentanter og oplyste, at de var hurtige til at svare. Anmeldelser oplyste også, at de fleste problemer, uanset om de er lette eller komplicerede, løses af kundesupportteamet til MDDHosting.

Fordele

Der er flere fordele ved at arbejde med MDDHosting. Nedenfor er nogle af dem:

Flere hastighedsoptimeringsfunktioner

De bruger faststofdrev, der er hurtigere end traditionelle mekaniske drev. Plus, de har support til LiteSpeed ​​og Cloudflare. Igen er dette funktioner, der forbedrer hastigheden på dit websted. Deres webservere er også LiteSpeed. Det er 100% kompatibelt med Apache plus dets henholdsvis 174% og 75% hurtigere end Apache og NGINX.

Ubegrænsede domæner

Du kan have ubegrænsede domæner pr. Hostingkonto, selv for den billigste plan. Dette betyder, at du kan være vært for et ubegrænset antal websteder. Hvilken godbid!

Ubegrænset e-mail-konti

Med CloudStarter Hosting-planen kan du have ubegrænset e-mail-konti at nyde. Hvis du har mere end en person, der er ansvarlig for dit websted eller din virksomhed, kan du give dem hver en postkasse. Du behøver ikke at beskytte ekstra penge for en separat hosting-pakke til e-mails.

Ubegrænset båndbredde

Du behøver ikke at bekymre dig om højsæsoner eller tidspunkter, hvor der er en usædvanlig stor mængde besøgende på websitet. Med ubegrænset båndbredde kan du have en ubegrænset mængde trafik, og du behøver ikke at betale ekstra.

Softaculous + webstedsbygger

Softaculous kan bruges til at installere hundredevis af applikationer med blot et par klik. Derudover giver MDDHosting dig en webstedsbygger til nemt at oprette websteder, selv uden kodningsoplevelse. Du får simpelthen et træk-og-slip-interface, hvor du kan bruge mere end 50 temaer og over 40 widgets som Billedgallerier, Rich Text og Image Sliders, blandt andre.

Ulemper

0,5 CPU-kerne

Ja, du får ubegrænset båndbredde. Men du får kun ½ af en hel CPU’s kerne. Desuden får du endda ubegrænsede domæner pr. Hostingkonto. 0.5 CPU Core er muligvis ikke i stand til at rumme alle de websteder, du har brug for. Desuden matcher ubegrænset trafik + en halv CPU-kerne ikke rigtigt.

Ifølge MDDHosting, hvis du går over din CPU-grænse, vil din hosting-konto være begrænset af deres system med vilje, og dette fører til at nedsætte den for at sikre, at den er inden for grænsen. Så hvis du vil være i stand til at håndtere ubegrænset trafik og ubegrænset domæner, skal du opgradere til en dyrere plan.

0,5 GB RAM (hukommelse)

Se ovenfor, den samme ræsonnement gælder her.

Konklusion

MDDHosting tilbyder masser af funktioner sammen med anstændig hastighedsoptimering. De begrænsede ressourcer kvæler dog din portefølje af websteder ret hurtigt (afhængigt af hvor mange websteder du vil oprette), mens det er fint, og folk ikke burde forvente mere af startplaner … det ville være rart, hvis det blev forklaret tydeligt på siden.

Afslutningsvis er de gode … men der er bedre alternativer. Se vores sammenligning med webhosting for andre muligheder.

ResuméReviewer Matthew RogersUdgivelsesdato 2018-08-29Omsynet vare MDDHostingAuthor Rating 41star1star1star1stargråProduktnavn MDDHostingPrice
USD 5,99

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author